Last news in Fakti

30 Септември, 2019 21:44 3 044 14

Красимир Станчев стана генерал и пое НСО

  • красимир станчев

Държавният глава определи назначението като заслужено признание

Прясно повишеният в бригаден генерал Красимир Станчев оглави Националната служба за охрана на тържествена церемония в президентството. Той е бивш зам.-шеф на НСО, пряко е отговарял за охраната на Сергей Станишев като премиер, бил е и в екипа държавни гардове на Симеон Сакскобургготски.

"Наред с отговорната и много важна за страната дейност на Националната служба за охрана, трябва да помним, че най-важни са хората - с тяхната подготовка, мотивация, отговорности и нужди, с тяхната лоялност и взаимна подкрепа. Това са нещата, които очаквам да продължите да надграждате", заяви президентът Румен Радев към новия началник на НСО. Със свой указ президентът назначи Станчев за началник на НСО и го удостои с висше офицерско звание бригаден генерал, считано от 30 септември 2019 година.

Държавният глава определи назначението като заслужено признание и оценка за професиналните качества и компетенции на бриг. ген. Красимир Станчев. „Длъжността началник на НСО е заредена с огромни изисквания относно ефективното функциониране на тази важна за националната ни сигурност служба. Тя е заредена и с много високи очаквания за надграждане на постигнатото от вашите предшественици. Знам, че няма да ви е лесно, но съм убеден, че с вашите професионални компетенции, лидерски умения и мотивация и най-вече с подкрепата на целия личен състав на НСО, ще можете да отговорите на високите предизвикателства, които произтичат от тази длъжност“, обърна се президентът към началника на НСО.

„Един ръководител никога не е такъв сам, той винаги държи на подкрепата на най-близките нему и на колегите си. Трябва всички заедно да положим неимоверни усилия, за да продължим развитието на Службата в нейното най-добро амплоа и в активните ѝ международни връзки. Службата е въпрос на отговорност и ще положа усилия мъдро и разумно да я ръководя“, увери бригаден генерал Красимир Станчев, като се обърна с думи на благодарност за доверието на държавния глава и на екипа на Националната служба за охрана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано

    13 1 Отговор
    да е по-добре!
  • 2 Йосарян

    15 4 Отговор
    Яко смех! Сега направете тиквата Генералимус и премиер на галактика. Шибеци на 3 планети. Амин и по смело със суджука!
  • 3 коки

    16 3 Отговор
    Че то в България само генерали останаха,редови войници няма,всеки иска да командва интересно при военно положение как ще се разберат генералите,кой да командва и кой да се бие

    Коментиран от #5

  • 4 кънчо

    2 0 Отговор
    Снимката е от залата в НСО.
  • 5 Йосарян

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "коки":

    При война тия ще избягат първи! Хрантутим нсо, милиция, пожарникарчета и сие. Закриват училища и болници. И събираме стотинки за болни Деца. Срам нямат. И така ще е, ма тва не е държава периферна територия. Дори макетата се гаврят в Великата БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ!
  • 6 007

    12 3 Отговор
    Успех на ген Станчев за промяна и ред в НСО, дано успее да направи реформи и подреди нещата така, че авторитета на службата отново да е на високо ниво !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Ерт

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "007":

    Напиши си и името, да не би новоизлюпения генерал да те сгреши с някой друг блюдолизец. Станала грешка - язък за старанието....

    Коментиран от #10

  • 8 Ззз

    10 5 Отговор
    Крайно време е да закрият тази безмислена службичка която само прахосва държавни пари....

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Гзт

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ззз":

    Я си трай там .
  • 10 Гзт

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ерт":

    Да ти имам простия конентар . Злобарска му работа. Аман от хейтъри.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Реалист

    2 0 Отговор
    А за какво е нсо......народа ги обича....🤔😀 От кого се пазят..... Нсо, но за определени лица..... Такива като Доган, и други какво Нсо.... Да си плащат от джоба . Който си слага сот у дома да не би , яко да му плаща.... Слага и си плаща....
  • 13 гост

    1 1 Отговор
    Кой е тоя до Ал и Пеги ?
  • 14 цвцв

    0 0 Отговор
    в България генералите станаха повече от редовите полицаи и войници,нема кой да ни бори
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове