Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 18:45 5 120 33

Готвят мащабен протест срещу Иван Гешев

  • иван гешев-
  • главен прокурор

Гражданското недоволство ще е под надслов "Стоп Гешев" и ще се проведе от 9,30 часа пред ВСС

Готвят мащабен протест срещу Иван Гешев - 1
Снимка: БГНЕС

Готви се нов мащабен протест срещу кандидатурата за главен прокурор на Иван Гешев. Демонстрацията ще е на 24 октомври от 9,30 часа пред ВСС, в самия ден на избора.

Инициатор на недоволството е „Гражданско обединение“. То е под наслов „Стоп Гешев“. На този етап участие в протеста са заявили няколко организации - ГД "БОЕЦ", Сдружение "Зелен Младост" и движение "Ние, гражданите".

„Обръщаме се към всички неправителствени организации сдружения и активни граждани с апел да съберем силите си с една цел – да не допуснем Гешев, кандидата на мафията да бъде избран за главен прокурор“, призовават от "БОЕЦ".

На последния протест срещу кандидатурата на Гешев беше отправен апел към президента Румен Радев да се вслуша в народния глас и да не подписва указа за неговото назначаване.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готвят ли?

    14 26 Отговор
    Ама с или без сол?
  • 2 ГешеФ

    38 25 Отговор
    ВЕДНАГА проверка в ДАНС на ГД "БОЕЦ", Сдружение "Зелен Младост" и движение "Ние, гражданите"! :)
  • 3 Сдружение еди кой си крадене парите

    8 35 Отговор
    Които искаме ние да крадем
  • 4 БСП ДПС Евророма

    28 43 Отговор
    Мафията скандира "Спрете Мафията" :-)))
  • 5 За какво

    5 30 Отговор
    Се хабят да протестират все тая кой ще бъде Гешев или някои друг. Другият по - добър или по - лош ще е от него. Всички власт имащи са с мафията няма такъв които да няма връзка с такива хора.
  • 6 Еврорма

    20 20 Отговор
    От Перник, ще подкрепи прокурора! И лумпените от отбора по ръгби също.
  • 7 Синдикат на месечния цикъл

    16 21 Отговор
    Подкрепяме кандидатурата на Гешефта
  • 8 мъка

    27 9 Отговор
    Президента ако е умен да пусне едно референдумче .

    Коментиран от #17

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Подкрепа

    13 22 Отговор
    Набираме заявки за подкрепящи. Безплатно извозване с автобуси до София. Безплатен обяд, вечеря, кафе. 100 лева джобни пари. Безплатно среща с Премиера и Кметицата на София.

    Коментиран от #27

  • 11 Синдикат на платените организации

    14 18 Отговор
    Искаме наш човек да стане ГП
  • 12 Зелените боклуци

    9 9 Отговор
    Искаме зелено не искаме балкон
  • 13 Хи хи хи

    22 32 Отговор
    .МАЩАБЕН, МАЩАБЕН КОЛКО ДА Е МАЩАБЕН ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОТЕСТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 14 Пловдивчанин

    18 3 Отговор
    В Пловдив няма ли кой да организира?
  • 15 Dghd

    18 3 Отговор
    Ще протестираме, но на изборите сме за герп. Мда. Прозд народ...
  • 16 Ханко от село Осеня

    10 13 Отговор
    Мащабен , де да знам ако пак е с мащабите на циганска сватба и още толкова минимум полицаи да правят калабалък , така колкото от близо да запълнят обектива на камерата .... Страаааах тресе корумпетата , Гешев не се продава , това е причината за протеста
  • 17 Простак

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "мъка":

    и референдума ще го фалшифицират агентите от ДС - всичко е лъжа и измама в България
  • 18 onq s konq

    6 20 Отговор
    ПУТИНОВОТО УПРАВЛЕНИЕ при подобни протести ДИРЕКТНО АРЕСТУВА и набутва в Камионетките ЦЕЛИТЕ ПЛОЩАДИ с помощта на Милионните си Гвардии Милиционери и Омоновци,,но специално за България и Македония ЩЕДРО ОТПУСКА ПАРИ за подобни Протести,създаващи проблеми на Властта. И трябва да признаем,че Руските Политически Формирования като Атака,Възраждане","Бивол" и т.н. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШНО се възползват от ДЕМОКРАТИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА за да ПЛЕТАТ ПРО-РУСКАТА СИ ПОЛИТИКА,отстояващи АНТИБЪЛГАРСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ДОКРАЙ.Затова и НИКОГА БЪЛГАРИЯ,пък и която и да е членка на ЕС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАВНОСТОЙНА на Русия,Китай,Турция,С.Корея и т.н в СТАБИЛНОСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ДОКАТО НЕ СЕ ОРЕЖАТ ПОНЕ ЧАСТ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СВОБОДИ,превръщани с лекота от Външно влияние в "СЛОБОДИЯ"!

    Коментиран от #19, #28

  • 19 Абе конь

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Винаги съм се чудел от къде толкова търпение у теб да изпишеш толкова много думи, че и смислово подредени, без да казваш нищо? Не се ли замисляш, че ще е по-добре ако вземеш това време да работиш вместо да го губиш?

    Коментиран от #21, #22

  • 20 Райчо циганина

    10 0 Отговор
    Долу , агентите на ДС
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "Абе конь":

    Приемам Поста ти за "Колективен",който СЪБИРАТЕЛНО ИЗРАЗЯВА мнението на Съмишлениците ти.И се чудя на свой ред:Толкова ли за ПРОСТ ме мислите че да се вържа на приказките ви,че УЖ НИЩО НЕ КАЗВАМ/което значи че говоря отвлечени и неразбираеми неща/,пък някакси Вие НЕ ПРОПУСКАТЕ ДА МИ НАПРАСКАТЕ МИНУСИТЕ,вместо логично очаквано да отминете казаното от мен с Равнодушие?:)И не ме пращай да работя като Здраво стъпил на земята Социалист,член на БКП- отдавна РЕСТИТУИРАНИТЕ МИ ИМОТ работят за мене дори в момента,докато си драскаме тука с тебе!

    Коментиран от #24

  • 23 Nik

    3 11 Отговор
    Ako Фандъкова е смела и независима,трябва да забрани този митинг пред вратата на ВСС,за да не се пречи на движението на трамваите №№20 и22 и свободното движение на хората по улица "Екзарх Йосив"!Крайно време е полицията да арестува буйстващите и създаващи безредици бивши затворници от "Боец"и други агресивни групички!В това отношение,нашата полиция да "вземе пример" от московската полиция,която не се церемони с хулиганите!
  • 24 Nik

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Подкрепям казаното за теб от другите коментатори!Пишеш неразбрано,а понякога и очевадни глупости!Не си патриот,а "гъзолизец" на САЩ!Много интересно как си се сдобил с реституираните си имоти,ако не лъжеш разбира се?Познавам много мошеници,които с неверни документи и с лъжливи свидетели се сдобиха незаконно с имоти!

    Коментиран от #25

  • 25 onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "Nik":

    Само ще ти кажа че НЕ БЕШЕ ЛЕСНО със "Железни документи" да получиш това "което ти ПРИНАДЛЕЖИ",като имаше и известно "орязване" естествено.А колкото до това че познаваш разни Мошеници които с фалшиви документи са се облагодетелствали ...подобно "Познанство" НЕ ТЕ ТОПЛИ за жалост,защото НЕ СИ НА ТЯХНО МЯСТО и едва ли ще бъдеш някога:)
  • 26 ай де бе

    6 1 Отговор
    Сорош пак развърза кесията...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Анти милиционер

    4 1 Отговор
    Платени еврейски седерасти. Да ви преседнат шекелите на Сороз.
  • 30 Алекс2

    3 2 Отговор
    Другарите все пак имат напредък ! Преди взривяваха църкви а сега се "молят" в тях и правят "протести" срещу Гешев и правят палатки пред НДК ! Браво другари и се надявайте тоя Гешев да не е оня Гешев от преди 9,9,1944
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 КОРУПЦИЯ

    2 2 Отговор
    Долу не съмо гешев А и бойко българоубиеца
  • 33 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПРИ МАЩАБ 1: 1 000 000 ОЗНАЧАВА 7 ЧОВЕКА !!! ПРИ МАЩАБ 1: 500 000 ОЗНАЧАВА 14 ЧОВЕКА ; ПРИ МАЩАБ 1: 100 000 ОЗНАЧАВА ...???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове