Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 09:05 4 938 25

Виктор Папазов: Зад Грета Тунберг стои Джордж Сорос

  • виктор папазов-
  • коментар-
  • грета тунберг-
  • климат-
  • оон-
  • джордж сорос
Виктор Папазов: Зад Грета Тунберг стои Джордж Сорос - 1
Снимка: БГНЕС

''Ако си помислиш как едно 16-годишно, неуко дете, защото тя не ходи на училище, изведнъж застава пред ООН... тя самата няма качествата и имаше случаи, в които не беше подготвена. Вижда се кой стои зад нея - Джордж Сорос. Всичко това струва много пари, огромен пиар. Зад това нещо стоят хора от глобалния елит, които следват определена цел. Има глобален елит, който защитава интересите си'', това заяви създателят на Българска фондова борса Виктор Папазов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком снощи.

''Няма никаква конспирация. Промяната на климата е естествен процес. Всички ни плашат с чучелото ''глобално затопляне''. Как ще се борим срещу него? Като ограничим емисиите, тоест да наложим данък върху въздуха. Никой не отрича климатичните промени, климатът не е фиксиран, той постоянно се променя. Няма наука, има емоция. Децата винаги предизвикват такива емоции у нас. Виждали сме как и Хитлер, и Сталин, и Мао, все гледат с деца да се снимат. Аз не атакувам Грета, а кукловодите зад нея'', каза още Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 gangbang

    6 63 Отговор
    А зад теб, малкоумнико, кой стой?!?!?! И как влиза отзад онова на онзи, който стой зад теб, лесно ли?!?! :):)
  • 3 пушещ бакелит

    63 4 Отговор
    Грета Кукумберг трябва да ходи на училище. Но родителите й нехаят. Сигурно за много пари.
  • 4 семафор

    58 7 Отговор
    Много е прав.Има цикличност в природата и хората нямат вина за това. А лапето даже прилича на Сорос.
  • 5 Ал та фанах Атаопънах

    38 2 Отговор
    Може пък да му е дъщеря от 6тият брак на човека. Успокойте се. Какво е виновно детето че не може да запомни дори сценария който и дават.
  • 6 Радо

    32 3 Отговор
    Казаха, че Гретито не била у ред с главата - детето имало някво психично заболяване и затва бутало яко масло.

    Коментиран от #17

  • 7 Шабиха

    5 36 Отговор
    Аха, ей го кой се плашел от Грета и дрънка простотии на общо основание. Тоя смешник, дето хабер си няма какво говори и повтаря опорки, представител на бизнесЪ.
  • 8 Може

    30 2 Отговор
    Като я гледам как сричаше от листчето ...
  • 9 без значение

    33 5 Отговор
    Девойчето така задъхано се изказваше, като че ли някой го беше стиснал за гушата. Западналите /пардон--западните / хептен ни взеха за бавноразвиващи,--- като това, което ни го показаха.
    В погледа му имаше дори и ярост. Такъв цирк могат да го натворят само малоумници западнали. Който си служи със военните намеси---да плащат вредни емисии на тези, които ги дишат. А те хем замърсяват, хем да им се плаща. Няма да е далеч, когато сигурно ще поискат и приживе данък---гроб.
    Всички знаем този похват на кои е. Някога султана е искал да се плаща и данък--износване на зъбите на главорезите му,
    и същите, които са стояли тогава зад определянето на данъците
    сега отново подготвят сценария---данък дишане. УЖАС !!!
  • 10 ДЕМОНкрация!

    20 7 Отговор
    Всички държави северно над България са създателите на парниковите емисии, защото живеят в студени държави, в големи жилища, и употребяват мн електричество за затопляне. Освен това имат огромна консумация на стоки. Най консумиращата държава е САЩ! Също така демократичната система създава порочни бизнес практики, които водят до умишлено унищожаване на природата и човешкото здраве с цел повече печалби. Ако някой иска спиране на климатичните промени той трябва да иска закриване на САЩ и Северните държави, както и премахване на демокрацията и въвежда на нова модерна социална и екологична политическа система. Едни от тези порочни практики са отглеждането на домашни любимци, шофирането на частни коли в градовете заради липса на удобен градски транспорт, умишленото бързо разваляне на техника и други стоки. Иначе е пълна лъжа, че кравите били вредни за планетата. Кравите са сред най-полезните животни - те ядат трева и наторяват почвата, кравешките пръдни могат да се използват за производство на газ вместо да се правят шистови сондажи, кравите дават мн ценни хранителни вещества, кожата им се ползва от модната индустрия, а костите им могат да служат за храна на животни и други цели. Точно заради това искат да унищожат бизнеса с крави, за да боледуват повече хора от остеопороза, да си дават земята за добив на шистов газ, да гладуват и мизерстват

    Коментиран от #12

  • 11 соросите са тумор

    30 3 Отговор
    абсолютно е прав човека, тая кукундрела с олигофренска визия си е чиста соросня и вече хората спират да вярват на подобни лъжи и стъкмистики за климата, той си има цикличност и се променя постоянно, а "световния елит' т.е. чифутите основно босовете на мегакорпорациите маниполират световното положение според интересите им и всичко е за пари не бъдете заблудени
  • 12 ДЕМОНкрация!

    25 5 Отговор

    До коментар #10 от "ДЕМОНкрация!":

    Пропуснах да кажа, че ВОЕННАТА ИНДУСТРИЯ е сред най, ама най-големите замърсители на планетата!!! НАТО замърсява повече от цялата гражданската консумация в Африка и Индия
  • 13 гост

    22 2 Отговор
    Много гласност се даде на едно очевидно психически нестабилно дете. Търси се сензация и съответно пари, иначе е ясно, че средно мислещ човек, дори няма да я изслуша докрай. Вие представяте ли си в днешния свят, заводите да спрат, електроцентралите също, самолетите да останат на земя?! Освен това и децата знаят, че в природата има цикличност и със сигурност динозаврите не са имали заводи и самолети, а въпреки това са изчезнали. Така, не мисля, че Сорос си хвърля парите за психично нестабилно дете.
  • 14 Антисоросоид

    20 3 Отговор
    Много е прав човека. ОнаямършаСорос стой зад всяко зло в света.
  • 15 мислещ

    15 2 Отговор
    Именно, а отделно, че дори да имаше глобално затопляне, предизвикано от човека, то не само не се работи срещу предотвратяването му, а напротив. техниката се прави да се скапва максимално бързо, промивката на мозъка подтиква към още повече консумация; електрическите коли замърсяват с батериите и тока, произвеждан за тях; и т.н.; и т.н.
  • 16 тттт

    8 10 Отговор
    Ние ебаххме майката на тая планета, а Вие още не можете да го видите! хахаха Цикличност викате..... Да сме живи и здрави, малко остана!
  • 17 мислещ

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Радо":

    Да, болна е от либерастия - чумата на 21-и век. Само като й видиш типичната за заболяването изкривена от злоба уста, и ти става ясно.
  • 18 Тръмп

    2 7 Отговор
    Щом хората престанат да вярват дори на децата си,следва Апокалипсис и ново начало с Ной и каквото е останало около него!!!:):):)Лошия материал ще изчезне пак,това вече се е случвало многократно още от динозаврите насам!!!:):):)
  • 19 ПЕНКО

    7 2 Отговор
    КАК ТАКА НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ СОРОС Е ПРОДУКТ НА ЕВРЕИТЕ -СЕМИТИ И СА ПРОИЗВЕЛИ Г.Т. ИЗБИРАЙКИ ОТ ДЕСЕТКИ ТАПАНАРЧЕТА НА КАПИТАЛИЗМА !?!?!?!?КАКТО ЦРУ -ЕВРЕИ ПРОИЗВЕДОХА ЦИПРАС;ЗАЕВ И ГОВНАЙДО И ДУКЕ И...!!!!!!!!!!
  • 20 Усмивката

    1 0 Отговор
    А зяд Цецо Цветанов ,отгледаното дете на ГЕРБ ,кой стои....
  • 21 въпроЗ

    5 0 Отговор
    Тая шведката ,че не е уред е ясно. Ама като умре Сорос с кой ще се оправдават ?
  • 22 фрог

    7 0 Отговор
    Ако почетете малко повече , ще разберете, че това дете е болно - страда от някакъв синдром. ВЕроятно и затова не ходи на училище! Просто някой сили го използват, за да манипулират хората. През 90-те имаше такова дете, което се бореше срещу озоновата дупка....:))) Дупката вече я няма! Пълни простотий и манипулаций за тъпанарите, които гледат прекалено много ТВ и висят в социалните мрежи да им промиват мозъците без да се усещат....
  • 23 фрог

    9 0 Отговор
    Севърн Сузуки се казва 12 годишното дете, което през 1992г. произнесе реч пред ООН във връзка с озоновата дупка! Нищо ново под слънцето - нещата се повтарят, но паметта на хората е къса. Гнусно е да се използват деца за пропагандни цели...
  • 24 TedyPetrova

    2 0 Отговор
    Госпожица Тунберг идва от Швецистан, държавата в Евростан с най-много изнасилвания, всички знаем от кого. Вместо да се изправи в защита на правата на шведките и да убеди *** им политици да спрат ислямизацията на родината и, тя тая пикла тръгнала да крещи и да се зъби пред ООН и да обвинява Европа за "климатичните промени", когато Китай е най-големият замърсител на въздуха. Пфууууу...

    Коментиран от #25

  • 25 А бе май

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "TedyPetrova":

    А бе май САЩ са първите замърсители , а Китай са на второ място ....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове