15 Октомври, 2019 20:18 2 895 28

Полфрийман: Не ме е страх за живота ми, имам вяра на българите

  • джок полфрийман

За тези 12 години само българи ми помагаха, австралийците ме търсят от съвсем скоро, заяви австралиецът след излизането си от общежитието в Бусманци

Полфрийман: Не ме е страх за живота ми, имам вяра на българите - 1
Снимка: БГНЕС

"Не се страхувам за живота си, защото имам голямо доверие на българския народ, който ме е пазили досега. За 12 години всички, които са ме защитавали са българи. Имам голямо доверие на хората тук”. Това заяви Полфрийман след излизането си от центъра.

"Това беше малко странно. Може би час преди да бъда освободен дойдоха 40 полицаи. Претърсили са ми килията и са ми взели паспорта. Някакъв началник ми каза, че нямам право на паспорт. До колкото знам, не могат да ми забранят това. Малко е нелепо обяснението, че ме спират да напускам страната, защото ако опитам да го използвам на летище София ще има индикации, че имам забрана. Нелепо е обяснението ,че ми вземат паспорта, за да не напускам страната”, каза още той, цитиран от NOVA.

„Ако имах избор, бих останал в България. За тези 12 години само българи ми помагаха, австралийците ме търсят от съвсем скоро. Ще трябва да се върна в Австралия, след като българските власти ми позволят, за да оправя някои документи", добави той.

Той посочи, че у нас би се занимавал с организацията си за защита на затворниците, чийто председател е и би основал нейно седалище в София.

Запитан къде ще отиде след излизането от центъра, той отговори: „Нямам представа къде ще отида сега. Не знам къде точно. Не съм правил опит за бягство. Ако бях опитал да бягам, то това е престъпление, а аз не съм съден за подобно нещо”, каза още той.

Австралиецът има наказание именно за такова провинение, докато е лежал в Софийския затвор. Той посочи, че въпросното "бягство" било описано в доклад на надзирател. "В него той може да напише, че е видял и НЛО в двора на затвора", каза с усмивка чужденецът.

"Ще платя кръвнината", категоричен бе Полфрийман.

"Няма да опитам да бягам, бил съм три пъти в отпуска и съм се разхождал из софийските улици", каза осъденият за убийство мъж. Той допълни, че е счупил мобилния телефон с камера, който е имал в Бусманци, тъй като всеки има право на личен живот и не е искал съдържанието му да стане достояние на надзирателите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    28 8 Отговор
    Не го е страх човека, нали си носи нож.
  • 2 Оферта

    2 3 Отговор
    Предложих ти нещо, само виж, че подписът ти може да е еднократен.
  • 3 Анонимен

    19 6 Отговор
    Не го е страх. Все пак добре борави с ножа.
  • 4 Джок на българи не вярвай

    16 9 Отговор
    Винаги гледат да те излъжат
  • 5 Анкета

    18 7 Отговор
    Колко Българи са готови да защитят този, или е на друга планета?
  • 6 FREEDOM FOR POLFRIEMAN

    31 16 Отговор
    Влязъл в затвора.......Попаднал на хора......И станал ЧОВЕК........
    Джок излезе пич........Върнете му паспорта и да си ходи ,по-живо по-здраво......

    Коментиран от #28

  • 7 Давид

    6 4 Отговор
    Веселина Томова от сайта Афера.бг не се ли целува с Любен Гоцев . И Бойко и останалите имаха такава близост с този хомосексуалист На кой да вярвам ? Само питам. ?
  • 8 Патето яки

    21 8 Отговор
    Джок се е защитил срещу 16 ултраси.
    ....... на 28 декември 2007 г. 21-годишният Полфрийман изпада в конфликт с група от 16 души,............
    казал в съда.......А защо не помислиха и за моето семейство, когато се опитаха да ми разбият черепа с паве?"
  • 9 Алфа Вълкът

    11 6 Отговор
    Ти на българите имаш вяра, ама да не те набарат някой от твоите любими цигани!
  • 10 Име

    7 20 Отговор
    Ей голям бо.лук тоя. Вкарва психо-трикове. Ако на човек поискаш помощ предварително, преди да му кажеш за какво става на въпрос, почти винаги ще ти помогне. Неосъзната реакция. Същото и с това ако кажеш на някой, че му вярваш, че ще те защити, а той всъщност идва с намерение да те нарани и той реално се усеща длъжен да те защити, пак несъзнателно. Вкарва тоя програмиране на поведение. А интересно кой му е дал акъл, защото е мислено как да се представи ситуацията. На тоя психолог зад завесата трябва да му извият врата, а също и на ятаците му. Долни твари. Всички трябва да изгният в затвора доживот.
  • 11 Презвитер Козма

    23 6 Отговор
    Браво Джок, достоен човек ми се струва. Естествено, на мястото на родителите на момчето, всеки би искал възмездие, но човека се е защитавал срещу група пияни ултраси.
  • 12 Ся.....

    6 2 Отговор
    Ако тоя го утепат,, Бойко ще го свалят от Европа!
  • 13 По добре да е в

    3 10 Отговор
    България на свобода да си живее живота в бг. В Австралия ще го вкарат в зад решетките отново и то за много по дълго от нашата присъда.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Барбой

    5 9 Отговор
    Той е дошъл тук, за да оглави циганското движение за права и крадене и няма да си иде, понеже заяви, че е ултра левичар и иска да прави революции а в Австралия ще му видат сметката, че налиитам го издирват за любов към ножа! Немаме си наши лумпени, та и тоя!!??

    Коментиран от #16, #20

  • 16 Имаме обаче

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Барбой":

    Всичко българско е менте
  • 17 Само че

    4 13 Отговор
    Тия от БХК дето са му помагали не са българи. Аз например бих му заврял дръжката на метлата в г*за на тоя социопат ако ми падне.

    Коментиран от #23, #24

  • 18 Демократа

    7 2 Отговор
    Този човек не е трябвало да бъде в затвора, той има чест, достойнство и смелост да защити Бг.РОМ от нацисти и уроди и е трябвало да се защити от глутница уроди, ако не бяха го осъдили щеше да има респект към хората а сега какво, боклуците ще продължават да бият и нараняват хората.
  • 19 Демократа

    9 2 Отговор
    Този човек не е трябвало да бъде в затвора, той има чест, достойнство и смелост да защити Бг.РОМ от нацисти и уроди и е трябвало да се защити от глутница уроди, ако не бяха го осъдили щеше да има респект към хората а сега какво, боклуците ще продължават да бият и нараняват хората.
  • 20 Romesko

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Барбой":

    Цигани дрехите да ти носят.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Romesko

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Pompev":

    Точно така, вие ни мразите, но ние ще ви надживеем.
  • 23 Доктор Охболи

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Само че":

    Абе ти с тези идеи, май имаш ментални проблеми. Мислиш се за социоПИЧ ли?
  • 24 Нищо не можеш да му завреш

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Само че":

    А по скоро тоя 2 метра викинг ако те хване теб в килията ще ти включи една кожена флашка
  • 25 Freedom for

    3 0 Отговор
    Palfreeman
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Джок Убиеца на нацисти

    3 0 Отговор
    Треперете нацисти Хитлер капут
  • 28 Курдоколенков

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "FREEDOM FOR POLFRIEMAN":

    Готин, ама убиец. Монов и той не е бил лошо момче, можеше дечица да си има, ама...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове