Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 22:51 50 543 84

Джок Полфрийман направи скандални разкрития в ТВ ефира

  • джок полфрийман-
  • данаил кирилов-
  • съд-
  • затвор-
  • вмро-
  • фашизъм-
  • агитки-
  • медии

''За моите първи осем години в затвора, началниците отказаха категорично да ми дадат работа'', заяви австралиецът.

Джок Полфрийман направи скандални разкрития в ТВ ефира - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком гост бе австралиецът Джок Полфрийман. Осъденият и предсрочно освободен за убийството на Андрей Монов австралиец говори за изненадващата си среща с министъра на правосъдието на България Данаил Кирилов, за делото си, за престоя си в затвора, а също така и за политическата и социална реалност в България.

Ето какво каза Полфрийман, започвайки от уличната си среща с Данаил Кирилов:

Аз се представих като представител на ''Българско затворническо сдружение''. От началото той си мислеше, че съм служител на затвора. Той не ме позна в началото. Аз му казах, че съм Джок Полфрийман и представлявам другата страна. Той изслуша какво му казах, говорихме дълго. Покани ме в Министерството''.

''Моето освобождаване не е скандално, а начинът, по който беше представен от ВМРО, от Главна прокуратура. Те направиха скандала. Има хора съдени за много по-жестоки неща. Има хора освободени с по-големи остатъци от присъдата. Медиите на един олигарх, само те правеха скандалите. Моето освобождаване беше абсолютно нормално. Аз не мога да си обясня мотивите им на вестниците. Очевидно, че може би има уговорка на собствениците на вестниците. Вярвам, че моят случай е използван за атака към независимия съд. Отдавна има хора, които искат да смачкат съдиите в България. Това е толкова огромен политически натиск от ВМРО и едно време от АТАКА, но доколкото знам те се отказаха от това. Това е опит, насочен не само срещу мен, но и срещу всички съдии.

Австралиецът определи ВМРО като ''фашисти''. ''Всички черти на ВМРО са чисто фашистки. Патриотите нямат нужда да лъжат постоянно. Каракачанов, който показа среден пръст, излъга, че аз съм направил това. Това е типична черта на фашистите'', заяви Джок Полфрийман.

Той продължи и с коментара си за партиите в България, спирайки се и на БСП: ''Аз не вярвам, че БСП са левичари. Според мен те са още една дясна партия. Политиката на БСП е най-близко до политиката на обединените фашисти - ВМРО и НФСБ. Корнелия Нинова го каза'', заяви Полфрийман, позовавайки се на минало на изказване на Нинова, че БСП и ''Обединени патриоти'' имат сходства в програмите.

''Те бяха против правата на жените (бел. ред. БСП), които щяха да бъдат защитени от Истанбулската конвенция. Домовете за социални слаби е левичарска политика, а БСП беше против това. Бяха против и увеличението на пенсиите. Всеки шеф на БСП, в някой район, е някакъв олигарх'', продължи печално известният австралиец да говори за БСП, като в частта за олигарсите в партията, намекна за Георги Гергов.

''Много интересно къде е изчезнал другият запис? Защото сегашният запис е от една от камерите. Но една от другите камери е в другата посока и този запис е изчезнал'', коментира той аспект от делото си разказа, че определен човек е взел записи от съда и те са изчезнали.

''Записът, който имаме, винаги е бил в делото ми. Но не ни даваха копия. Казваха, че не е важен за делото'', добави австралиецът с неясна съдба.

За периода си в затвора, Полфрийман заяви следното: ''Най-тежко в затвора беше постоянният натиск от вестници и телевизионни канали. От хора, които не те познават, но които ти налагат някакъв етикет - убиец. Ако някой ти сложи етикет за едно деяние в живота, тогава човек трябва да има много силна психика.''

''Баща ми каза, че когато приключи делото, тогава да търсим контакт със семейство Монови. Баща ми беше устно нападан, адвокатът ми също. Продължаваха нападките през тези 12 години. Баща ми мислеше, че ако доближим семейство Монови, те ще чувстват страх и ужас. И ще причини повече вреда'', сподели бившият вече затворник.

Запитан от водещата Кулезич какво става с другите участници от онази злощастна нощ, той отговори така ''Един от хората от групата беше арестуван 2010г. Беше арестуван за нападение срещу група младежи.''

Защо Джок Полфрийман е бил България към онзи момент (моментът на убийството на Андрей Монов): ''Дойдох в България през 2006г. като турист. Бях в Турция и случайно дойдох в България. Случайно се сприятелих с хора от Самоков, живях тук с тях. Имах работна виза за Великобритания, бях там, а после се върнах в България да празнувам Коледа с моите приятели тук. По Коледа и Нова година идвахме до София. Ние търсихме един приятел, който се беше изгубил. В тази вечер се случи това.

Отново за периода в затвора: ''За моите първи осем години в затвора, началниците отказаха категорично да ми дадат работа. Това бе начин да ме държат повече в затвора, а и психически тормоз. Аз разбрах бързо, че целта е им е да ме смачкат психически. Може би от инат, аз не исках да се превърна в това, което те искаха да бъда.''

Към края на участието си, Полфрийман говори отново за проявите на расизъм и фашизъм в България: ''Мисля, че във всяка страна по света има проблем с такива хора - фашистки агитки и групи. Разликата е, че във Великобритания има строги санкции и мерки срещу расизма. В България пък тези фашисти толкова нагло показват нацистки поздрави и изричат расистки думи, те просто си тръгваха, показваха средни пръсти (бел. ред. Полфрийман говори за расисткия скандал по време на мача България-Англия в София, разиграл се преди повече от месец). Много от агитките са най-големите наркодилъри в София. Вътре в техните клубове се карат, че някои отказват да продават хероин. Те са организирани престъпни групи. Купуват гласове, купуват хора да ходят на протести. Продават наркотици. Аз съм живял с тях, толкова хора от агитката на Левски, те сами ми казваха.''

''Искам да остана в България. Обичам България и българите. Хора ме срещат по улиците, поздравяват ме'', каза Джок Полфрийман в края на участието си.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    196 23 Отговор
    Джок, братле, влезеш ли в министерството и почвай - муж, муж, муж, муж...

    Коментиран от #15, #72, #84

  • 2 сорош вън

    189 68 Отговор
    Тоя говорител на БХК ли стана вече???

    Коментиран от #3

  • 3 Флекс

    55 40 Отговор

    До коментар #2 от "сорош вън":

    Грух, грух :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кълвач

    90 62 Отговор
    Баба соросоидка и убиец! Манипулация!
  • 6 Турбото

    15 13 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    Виж коментар #3! :)
  • 7 филанкиши

    76 81 Отговор
    ИЗРОД!
  • 8 Цеко сифоня

    161 116 Отговор
    Жалва се че му турили етикет - Убиец. Ми къв да ти турнат бе, боклук англоезичен. Кости требва да оставиш в затвора, мършо ньедна.

    Коментиран от #69, #73

  • 9 Българина

    186 66 Отговор
    Прав е Джок.Със съжаление го казвам, но моите сънародници в последните години се превърнаха в изроди.
  • 10 Русуфил

    197 108 Отговор
    Съсипаха живота на човека, за това че се е защитил от един червен комуняга с бащица депутат, и още цяла банда гаменчета...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 стоян георгиев

    109 110 Отговор
    един психопат и убиец е много харесван от хеитърите у нас.интересно как този човек си представя опасните български наркодилъри от агитките след като уби един от тях и говори срещу останалите лежеики с тях в затвора и сега разкарваики се на свобода?защо тези опасни и отмъстителни хора не му направиха нищо.дори не го набиха при убииството му ,а само го задържаха до идването на полицията!реално този психопат уби едно невинно дете и вместо да изтърпи наказанието си бе превърнат в герои .

    Коментиран от #32

  • 14 Бачо Киро

    122 69 Отговор
    Олеле майко... Дойде бастуняка от затвора, лежал за убийство, да коментира БСП и как били против правата на жените, понеже били против Истанбулската конвенция.... Абе всички ли са идиоти в тази държава???

    Коментиран от #36

  • 15 СссереМ

    28 69 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    По скоро в президентството, там е заровено кучето.
  • 16 Бай Шиле

    74 19 Отговор
    Нещо за БХК няма ли да каже? или ще ми обяснявя Истамбулската конвенция.
  • 17 Алеко КАН

    89 93 Отговор
    Браво Джок , ти си прекрасен човек , който има право на втори шанс , особено , ако разкрива недъзите на едно морално пропадащо общество и една все по-мафиотска власт! Успех ти желая и продължавай да будиш народната съвест , показвайки пътя на цивилизованото бъдещо общество , изградено на ЗАКОННОСТ , СВОБОДА И СОЛИДАРНОСТ - ЗА ВСИЧКИ ?

    Коментиран от #18, #74

  • 18 стоян георгиев

    84 57 Отговор

    До коментар #17 от "Алеко КАН":

    прекрасен човек викаш!гледаи да не срещне сина ти!тогава няма да е толкова прекрасен ,но ще е късно уви!

    Коментиран от #33

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 тъпи

    68 53 Отговор
    Невинен е. Защитил се е от група пияни младежи .
  • 27 НКВД

    58 75 Отговор
    Полфриймане, аборигенино ти, неден! КАк можа за 8 години в панделата да не научиш правилен, Български език, бе? Изказът ти е като на Бойко и Караянчева- нищо не ти се разбира. Аз се надявам, когато и Боко влезе там да му преподаваш, че да не се излагате.
    Вашите наглосаксонски маймунджалъци, ей.........

    Коментиран от #54, #67

  • 28 Готин

    61 6 Отговор
    При това ,,българско правосъдие,, незнам кой е прав и кой крив. Щом държавата честичко я осъждат от вън, май не сме наясно с правосъдието!?

    Коментиран от #53

  • 29 Гледач

    48 57 Отговор
    Тоя е ГНУСЕН убиец мястото ми е в гроба.Но продажните ни политици са взели някой долар и тоя БОКЛУК ще го пуснат
  • 30 Азко

    57 21 Отговор
    Много нощен трол на нощна заплата. Много нещо. Все едно е единствения убиец пуснат предсрочно. Ама за другите нещо не ревете - зер там не е намесен кадър на Народната милиция
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 34 Отговор
    ГОСПОДИНЕ ВИЕ СТЕ ОТНЕЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ
  • 32 Преброяване на бесните язовци

    71 48 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Невинно дете??? Едно невинно дете не би излизало нощем по улиците заедно с глутницата си от дрогирани пропадняци, за да нападат беззащитни хора. Джок е 1000000% невинен, а ДС агентчето Монов ако беше възпитал добре синковеца си, сега нямаше да е изгнил в земята. Ама едно време ДС-тата заедно с някои други прослойки на обществото се имаха за богопомазани или едва ли не за богове дори. Правеха си (а някои от тях все още правят) каквото си искат. И синчето на Монов е прихванало от това, но хубавото е че е попаднал на грешния човек. А за руските патрЕоти от НеФеСесеЕбе, МВРО и бАтака и захлебващите им с рублей водачи, няма смисъл да се коментира каквото и да е. Те сами с действията си показват що за мириЖливци са.

    Коментиран от #51

  • 33 Преброяване на бесните язовци

    42 19 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    Стоенчо, пак ти казвам - сина му (а и моя) не би излязъл пиян и дрогиран заедно с още десетина такива отпадъка, за да нападат безпричинно случайно срещнати по улицата хора.

    Коментиран от #34, #52

  • 34 Много си.....

    24 14 Отговор

    До коментар #33 от "Преброяване на бесните язовци":

    Никога не казвай, никога...... Нещо дявола дърпаш май. Елементарни неща не знаеш за живота.

    Коментиран от #38

  • 35 Brat

    45 2 Отговор
    Не съм сигурен за ИК, самозащита или не, убийството е факт, британските фенове на футбола и някои техни политици отдавна са ни задминали по фашистки прояви, но за всичко друго, за жалост е прав.
  • 36 Румяна Костова

    38 12 Отговор

    До коментар #14 от "Бачо Киро":

    Че БСП не е лява партия и ние подозираме.Но да я напада за едно от малкото правилни решения - отхвърлянето на ИК е вече прекалено. Самата ИК е като тест. Като се изкаже човек дали е за или против нея и няма какво повече какво да го слушаш или четеш. А иначе в България всичко ни е наред, та НПО - тата и разни социални работници ще се навират в семействата ни да слухтят дали мъжат не е повишил тон на жена си, че е пресилила манджата.А за наистина практикуваното насилие си има наказателен кодекс. Или той не работи?
  • 37 Срам

    26 20 Отговор
    По-добре беше наистина още отначало да го пуснат тихомълком да напусне страната, поне да не продължаваме да се излагаме как един убиец на българин си играе с цялата държава и й показва един пръст.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Калоян

    45 28 Отговор
    Ало, журнарастите! От един престъпник убиец направихте медийна звезда! Вие добре ли сте?!?!

    Коментиран от #46

  • 40 Историята помни

    22 26 Отговор
    Жалко, че ония джендъри от ЕС отмениха смъртното наказание в Европата... иначе такива анархотерористи като тоя щяха да висят на въжето като предшествениците им по царско време...
  • 41 име

    21 20 Отговор
    джок доказа , че не се е подобрил в затвора и е престъпление освобождението му. калпака е престъпник. без ум и разум.
  • 42 gggw

    43 1 Отговор
    прав е за агитките - това е изметта на обществото....
  • 43 Даниела Желязкова

    34 27 Отговор
    Страх ме е за децата и внуците ни! БЕЗКРАЙНО ОМЕРЗЕНИЕ ИЗПИТВАМ ОТ НАС САМИТЕ!!! Дадена е възможност на един САДИСТ И ЧУДОВИЩЕ ПРЕСТЪПНИК ДА ГОВОРИ ЗА НАС - ЗА БЪЛГАРИТЕ!? Четейки написаното, чувството ми за справедливост ..., за истинско и законно наказание за тоя " бунтар" за човешките права ме ЗАЗУШАВАШЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ!!!... Министърът ..., представете си го бил ПОКАНИЛ!? ... на среща в Министерството?!... Господи! КОЙ УПРАВЛЯВА НАС, ДЕЦАТА НИ...?! КАКВИ МРЪСНИЦИ СЕ ПОДВИЗАВАТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ГЛАВНАТА ПРОКУРАТУРА, НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И... ПО ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ?!!!! УБИТО Е ВСЯКАКВО ДЕМОКРАТИЧНО ЧОВЕШКО НАЧАЛО! ... ТАКЪВ, КАТО ТОЯ ТРЯБВА ДА ЖИВОТ ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ВЪВ ВЕНИТЕ НА ТОЯ СЪЩИЯ- ПУЛСИРА КРЪВТА НА ПРЕСТЪПНИКА!... ТРИБУНА СА МУ ДАЛИ ДА ГОВОРИ?!!! ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ! ПОЗОР
  • 44 НехаресвамганьовциотТияДавигоНабия

    39 24 Отговор
    Така... изчаках цялата соруспийско милиционеро помашка комунист джендърски платена ЕнтелЕгенция да се изкаже по въпросът. Сега е мой ред. Полфриймън е достоен човек! Неможе група фашизоидни олигофрени да нападат в центъра на София хора щото бащата на единия бил депутат от бсп дядото на другия бил бивш генерал и тн. И когато един човек ги сложи на място проста папуанска трол каскетня изписва тонове злобни коментари. Fuck Off боклуци.
  • 45 коравия

    25 28 Отговор
    Трябва да изгние в затвора до живот,ако този убиец беше извършил такова престъпление в САЩ присъдата ще е доживотна присъда без право на помилване или предсрочно освобождаване.
  • 46 Алеко КАН

    21 3 Отговор

    До коментар #39 от "Калоян":

    Уважаеми , в голяма грешка си , не журналистите , а политиците във властта направиха Джок , все известен в България ! Надяваха се да изкарат по подъл начин политически ползи от него , но обществото се събужда и хората започват да мислят , та вместо да спечелят , на практика ще загубят - да губят като са нагло лакоми и прости !!!
  • 47 Анонимен

    19 2 Отговор
    Аз пък съм чувала от устата на съдия по друго време да изрича следните думи... Дори и в престъпника има нещо положително. За случая без коментар. Има си органи на управление, съд, прокуратура, съд.. Съдиите и те са хора, както им е изгодно могат нещата да прииначат.. И както става в живота. Две жени за едно и също ги уволняват от работа, че изнесли флашки.. Едната губи без връзки, а другата печели и със зелена карта заминава за щатите, но гръб, бкп стоицев.
  • 48 Бай хой

    17 10 Отговор
    БХК в Хелзинки. Атлантическия съвет в Атлантика. В България са на гости и да се държат като такива, да не командват.
  • 49 Зеления, гавата.

    22 1 Отговор
    Защитилио се е момчето. Мушнало, без да е обучен, как, но и къде. Дали е лежало? Но на война им дават орден?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 стоян георгиев

    14 17 Отговор

    До коментар #32 от "Преброяване на бесните язовци":

    ти красавец по нищо не се различаваш от хеитърите на путин.дали рзбра?дали си ляв или десен лъжец няма осбено значение.а ти си точно такъв другарю.защото си лъжец?щото разпространяваш лъжи и ползваш полуистини за да оправдаеш едно гнусно убииство.сега за да съм конкретен,фактите.няма никаква глудница пропаднали дрогирани и пияни които австралиеца да е обуздал.става върпрос за група деца момчета и момичета отиващи на дискотека .такива другарю всяка вечер има с хиляди в софия,предполагам ако имаш деца ,макар че се съмнявам и твоите го правят по същия начин като нападнатите.освен това няма никакви нападнати или бити хора от въпросните деца.има някакъв неизяснен конфликт и гонка продължила около 2 минути и завършила без никакви последствия.тва е конкретно.после идва нападението на полифрииман.дали прочете?нападението на полифрииман!не нападението на бандата лоши скинари ,а обртното нападение на психопата над въпросните деца при което тои убива едното ,а другото ранява.после го залавят и забележи,лошите изроди не му правят нищо въпреки че е в ръцете им ,а техния другар е убит.така ли постъпват престъпниците другар?после австралиеца се опитва да избяга и накрая идва полицията и го прибира.после става медиина звезда с лъжите си и хеитърите като теб дето безсрамно ги прикриват.та не те ли е срам?
  • 52 стоян георгиев

    14 11 Отговор

    До коментар #33 от "Преброяване на бесните язовци":

    а аз пак ти казвам че си лъжец.нали прочете Л Ъ Ж Е Ц! престъпление ли е другарю лъжец като ходиш на дискотека да си подпиинал?тва причина ли е да бъдеш заклан от психопат ,които после да бъде изкаран герои от такива убавци като теб?ти ходиш ли на дискотека с приятели,ходил ли си някога въобще и ако си ходил би ли било нормално да те заколят щото си бил по буен при отиването натам?отговори ми конкретно.няма нужда да лъжеш обаче с тъпотии как тия деца били някакви или че е нормално да заколят едно дете щото баща му е от бсп !знам обаче и нещо много лошо за теб другарю.ти въпреки че знаеш истината за случилото се ,щото дискусията сме е водили няколко пъти и всеки път съм бил конкретен с фактите пак ще се правиш на разсеян и ще защитиш убеца.тва другар е за лечение при теб и ще ти носи страшни проблеми в бъдещия ти живот,щото другар колкото и да не вярваш има една сила която раздава справедливост .та жалко за теб и подобните на теб!

    Коментиран от #65

  • 53 Ма веднага

    16 15 Отговор

    До коментар #28 от "Готин":

    Ма веднага ще ти отговоря с думите на Сталин - "Когато от чуждите страни ни намират недостатъци , то значи ,че всичко правим правилно. "

    Независимо по каква причина Джок Порфрийман е извършил деянието той е убиец и няма право да ни поучава какъв трябва да е затворническия режим за един убиец. Мерките при налагане на съответния затворнически режим са законово определени - режимите са определени и всеки има съответния интензитет.
    Друг е въпроса, че това ... нещо ... е агресивната страна в конфликта
  • 54 Жоро

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "НКВД":

    Този коментар ми хареса,ЕВАЛА.
  • 55 Жоро

    2 1 Отговор
    Този коментар ми хареса,ЕВАЛА.
  • 56 Танас

    10 5 Отговор
    Защо всякакви отрепки намират трибуна тук.
  • 57 Манаф

    3 10 Отговор
    Тоа го разпрахме от секс
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 кучето

    5 9 Отговор
    Как въобще му давате думата на този психопат убиец ,който говори само срещу България ? В затвора и там да изгние!
  • 67 Илиян

    7 2 Отговор

    До коментар #27 от "НКВД":

    Ти дали знаеш английски така, колкото Джок? И туй ли е най, важното?
  • 68 Краси

    7 1 Отговор

    До коментар #60 от "UBIEZA ...NAMERI TRIBUNA SA ISIAVI":

    Що не пишеш на кирилица, невежа?!
  • 69 Kirumo

    12 8 Отговор

    До коментар #8 от "Цеко сифоня":

    Значи според теб когато човек се бори за животът си и причини смърт при самозащита трябва да си остави костите в затвора ли? Утре теб ако те нападнат 10 надрусани 20-годишни и ти се защитаваш и ти ли ще трябва да си оставиш костите в затвора?

    Коментиран от #82

  • 70 възмутен

    7 8 Отговор
    Лъже тъпият наркоман- търсил приятел който се бил изгубил? И затва на Коледа излязъл да ръга хората с нож.В България няма нито един човек убит заради фашистки или расистки подбуди защо говори за расизъм?Напротив той е убил човек заради расистки подбуди.Тоя е чистокръвен психопат и не би трябвало да излиза на свобода до живот защо са го пуснали?

    Коментиран от #77

  • 71 гражданин

    3 4 Отговор
    Мястото му е там,от където го пуснаха! И не само на него.Много хора са за там!
  • 72 Алкольоша

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Ееех, алфчо, казваха ти хората да завършиш поне килийното, ти не, та не. Затова сега пишеш "муж, муж"... А е с "ш", да ге.
  • 73 Винету

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "Цеко сифоня":

    Боклуци русолизяви, на Стависки викахте ли рускоезичен убиец?!
    Не, защото болни от русофилия, а тя се лекува като педофилията - с кастрация
  • 74 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "Алеко КАН":

    алеко.въшко,гнидо миризлива,лягай и пълзи
  • 75 MиГ 23

    1 3 Отговор
    1. Този човек не знае какво значи фашизъм / понеже явно не е чел достатъчно, т.е. така са му казали да говори/.
    2. Случайни неща едва ли се случват.

    Коментиран от #76

  • 76 Минаващ

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "MиГ 23":

    Вярно, далеч по-правилно е "комунизъм" - по-кървав и то за много повече години!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Някой

    5 5 Отговор
    Този го мразех от дън душа, докато не прегледах запис от камера на злополучното кръстовище.Петнадесетина човека (заедно с Монов)го гонеха да го линчуват.Мисля, че се е защитил както може.А и липсващия запис от другата камера говори за скриване на факти.Има и отхвърлени показания на свидетели...
    Лека му пръст на загиналия!Имал е лош късмет...

    Коментиран от #81

  • 79 някой

    3 4 Отговор
    Даа,всички НПО-та са се включили в защитата на убиеца. Жалкото е че те са българи но заради парите са готови да оплюят цялата държава. Дано и за тях да дойде Видовден!!!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #78 от "Някой":

    ето още един кошаревски свидетел.на кадрите ясно се вижда че не монов и въпросните 15 човека го нападат ,а обратното.искаш ли да ти ги публикувам въпросните кадри и то с коментарите на кошаревци като теб?демек пуснати от защитници на полифрииман.няма бои няма отселяване няма самозащита.наркомана напада група деца и наранява две от тях едното фатално.после въпросните деца с помоща на случаини минувачи го улавят и предават на полицията.всичко това го има на записа.аман от лъжци!
  • 82 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Kirumo":

    и пак повтарям,няма самозащита,няма нападение от 10 надрусани 20 годишни,напротив атаката е от австралиеца над децата .всичко друго е лъжа разпространена от кошаревци като теб.
  • 83 Някой

    3 5 Отговор
    Трябва тоя да е в затвора обаче нашите "прекрасни" съдии го оставиха навънка... Гледай си там живота и не се занимавай с нас. ТИ НЕ СИ ТОЯ КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗПОРЕЖДА В НАЩА ДЪРЖАВА
  • 84 анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Коментар до #82:Гледай внимателно това видео https://www.youtube.com/watch?v=-KTTFSoVEiU и после си прави изводи и коментирай шибано говедо !!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове