Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 09:58 3 968 25

Сидеров и Павлова вече не са депутати

  • волен сидеров-
  • атака-
  • парламент

Народното събрание прекрати правомощията им

Сидеров и Павлова вече не са депутати - 1
Снимка: БГНЕС

С две отделни гласувания Народното събрание прекрати пълномощията като депутати на Лиляна Павлова от ГЕРБ и Волен Сидеров от "Атака".

"За" прекратяване на правомощията на Павлова гласуваха 156 народни представители, "против" – 3 и "въздържали се" - 1, с което тя бе приета.

"За" оставката на Сидеров гласуваха 149 народни представители, "против" - 9 и "въздържали се" - 8, с което тя бе приета.

Оставката на Сидеров е входирана в деловодството на парламента на 24 октомври.

Сидеров бе избран от 31-ви Многомандатен избирателен район - Ямбол от листата на "Обединени патриоти". Досега той беше депутат, нечленуващ в парламентарна група, след като бе изключен от групата на патриотите.

Припомняме, че още преди дни самият той заяви, че подава оставка.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СидероF

    35 4 Отговор
    Започнах да се чувствам по-щастлив и енергичен откакто смених кафето сутрин с портокалов сок. Моят доктор казва, че това е заради витамините и плодовата захар, но според мен е заради водката!
  • 2 Анонимен

    23 2 Отговор
    Сега Волен, ще е много недоволен, че му свърши държавната хранилка.
  • 3 NSDAP

    37 9 Отговор
    Волен Сидеров вече е демоде.Много хора го приемаха за патриот,за националист,за родолюбец и т.н.,а той си е чист алкохолик,който влезна в политиката с една цел-ПЕЧАЛБА !!! Във България,понятието национализъм е много изкривено и хора,които веят руски знамена,хвалят червената армия окупатор и с комунистическо минало се изкарват големи националисти и патриоти.Истинският български националист е МОНАРХИСТ, привърженик на Царство България,той не одобрява нито един лидер от 09.09.1944 насам,и истинският бг националист не ходи по стадионите да се издава маймунски звуци,а върши дела(Иван Михайлов например от ВМРО ).

    Коментиран от #21

  • 4 Behemoth

    29 3 Отговор
    На кого ни оставяш бащице?Само Тиквата ще ни весели вече....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СССР

    11 13 Отговор
    Лоша новина дрогари и дрогарки - братушките от Мацква няма да са доволни … :(
  • 7 сектант

    17 0 Отговор
    живота сам си чисти ненужните хора
  • 8 Сеянин

    15 18 Отговор
    Единствено Сидеров ви казваше истината в очите! За разграбването на България и нейното съвремнно поробване!

    Коментиран от #11

  • 9 100

    8 3 Отговор
    Да му се извинят.
  • 10 Селинджър

    12 2 Отговор
    Човека се надяваше да стане кмет, но тъпите софиянци не го разбраха!
  • 11 Itsib0001

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сеянин":

    Защо????
    Ти не знаеше ли истината,че чакаше Сидеров да ти каже "обществено тайни"неща.

    Коментиран от #14

  • 12 Случайност

    5 3 Отговор
    Гонят руски шпиони и сега Волен, който е на заплата към руски депутати. Бойко иска да си спечели американска подкрепа и да управлява вечно, без доклади за корупция.
  • 13 Ххх

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "NSDAP":

    Ако национализъм и русофобия бяха тъждествени понятия, сигурно и ти минаваш за голям националист. Костадин Костадинов и Волен Сидеров са едни и същи ? Според тебе. Прозирам неистовото ти желание да очерняш в зародиш всичко проруско и некланящо се на така наречените евроатлантически ценности. А според мен, в много отношения са доста различни. И не случайно Костадинов ще ходи на балотаж във Върна. Костадинов е много по – умерен и уравновесен човек. Никога не се е държал гаменски, както Сидеров. Предполагам, че е много по – точен и коректен с политическите си съратници, поради което не съм чувал във Възраждане да е имало караници, раздели и др. от сорта, каквито имаше немалко в Атака – Павел Чернев, Антон Сираков, за други съществени не се сещам. Ако Възраждане влезе примерно в парламента, предполагам че никога не биха се държали по толкова жалък и унизителен начин, както се държаха Сидеров и депутатите му, макар да смятам, че между тях има и честни и свестни хора. И никога не беха влизали в такива бизпринципни коалиции, както Сидеров, с единствената идея да е във властта, за да ползва материалните и привилегии. Така че, всеки с главата си и с разбиранията си. Може да продължаваш да мразиш и плюеш всичко руско по всякакъв повод. А всеки си има глава на раменете и акъл да си преценява, включително и как да приема коментари на личности като теб.

    Коментиран от #16

  • 14 Сеянин

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Itsib0001":

    Разбира се това е всеобща тайна, но той открито говореше в Парламента за схемите за ограбване! Кой друг имаше смелостта да го прави?

    Коментиран от #20

  • 15 Гарантирано от ГЕРБ

    8 2 Отговор
    Вече няма проблем борисоф да го арестува, ако продължи да разкрива далаверите на Шайката ГЕрП!
  • 16 NSDAP

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Ххх":

    Не става въпрос за Русия.Нирмално ли е в България да има партия като Възраждане,която се спонсорира от чужда страна.ДПС я знаем всички от къде и как получава пари,но за Възраждане никой не говори.Всяка филия,било тя русофилия,туркофилия,германофилия е национално предателство!Да не говорим,че Русия и до ден днешен контролира събията в България,чрез да и БКП агентите,които днес се пишат демократи и капиталисти,ама всички знаем,че са си чисти комунисти и рубладжии.
  • 17 Боже

    7 1 Отговор
    Сидеров е за лудница, не за народно събрание.
  • 18 Sith

    4 0 Отговор
    Друго си е мъж да " пребори" жените на изборите. Друг път да внимава с жени тежка категория, да не го бият па като маче у дирек.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Bnn

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сеянин":

    Докато го "говореше" гласуваше с ДПС:)))
  • 21 Така е ние патриотите одобряваме

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "NSDAP":

    Само султаните и Ердоган сега при тях ще живеем по добре щото българина не става за управник щото е измекяр крадец далавержия
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 НОНА

    1 0 Отговор
    Сега ще му сърбат попарата в ОБЩИНАТА,става съветник.ХАХА ЯДЕЦ !!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ДОКО

    0 0 Отговор
    ТАКА Е ВОЛЕНЕ...КОЙТО Е ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ТАКА ЗАВЪРШВА КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ КЛОШАР..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове