Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 11:29 4 018 51

Волен Сидеров става общински съветник

  • волен сидеров-
  • атака-
  • парламент-
  • софия-
  • общински съвет

Лидерът на „Атака“ нападна Ангел Джамбазки

Волен Сидеров става общински съветник - 1
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров става общински съветник в София. Това обяви на брифинг в Народното събрание лидерът на „Атака“.

Волен Сидеров се оплака, че ръководството на парламента не му е дало възможност за финални думи в зала.

„Аз напускам по чест и достойнство. Жалки и много безпомощни са действията на парламента, да не ми дадат възможност за последна дума“, каза той.

Волен Сидеров не пропусна да припомни, че си е спазил думата да се откаже депутатското място, преди да влезе в кметската надпревара.

Ангел Джамбазки не постъпи мъжки и излъга избирателите като се яви за кандидат на местните избори и се върна на топлото място в Европейския парламент (ЕП) за 15 хил. евро заплата, отбеляза лидерът на "Атака".

"Аз дадох дума, че ще напусна българския парламент, тъй като се кандидатирам за кмет. Поканих моя опонент Ангел Джамбазки да направи същото, тъй като това е мъжката постъпка. Той не направи това, с което доказа, че нито има чувство за чест, нито постъпва мъжки.

Всъщност измами избирателите, явявайки се за кмет и водач на листа, след което се върна на топлото място в Европарламента за 15 хил. евро месечна заплата.

Това е Джамбазки, аз повече не искам да го коментирам, тъй като за мен той е човек, който лъже, мами, манипулира и използва доверието и наивността на хората. Аз постъпвам точно обратно", заключи Волен Сидеров.

Той дори изрази притеснение, че парламентът започва да заема все по - антибългарска позиция. Той заяви, че се радва, че физически няма да бъде в зала, когато се приеме решението за разполагане на ракети срещу Русия.

Според него ВМРО и НФСБ са били инструментите за саморазправа с „Атака“, но ПГ на ГЕРБ е запазила мълчаливо поведение към тези нападки, с което е станала съучастник в политическа саморазправа с неговата партия.

"Ще се възползвам от това да вляза в Столичния общински съвет", заяви Сидеров и добави, че там има много далавери за разкриване. Той отказа да коментира дали ПП "Атака" ще напусне коалиционното споразумение.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Достойна позиция

    25 18 Отговор
    Ще има работа за него в общинския съвет... Успех.

    Коментиран от #3, #20

  • 2 Г-н нйн

    35 10 Отговор
    Явно иска нови 4г да си осигури сигурни...заплата..без да правиш нищо..възможности за подкупи и подобни

    Коментиран от #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Краси

    12 12 Отговор
    Готвят двойно увеличение на такса смет от 2020г.Явно 250 милиона са им малко.Дано да успее да им попречи.
  • 5 Олег

    16 15 Отговор
    Сидеров дами яде ЛАЙНОТО!

    Коментиран от #19

  • 6 Капуть Барекоф

    25 5 Отговор
    Ще има шоу в общината
  • 7 Ivory

    14 10 Отговор
    Атака ще продължи ,да подкрепя правителството,а Сидеров ще продължи ,да се прави на опозиция.
  • 8 Българина

    15 10 Отговор
    Надявам се като сложат американските ракети тук да са до софия! За да може като дойдат руските да се срине градай, който е виновен за вземането на това решение. За съжаление ще го отнесат варна или бургас. За това пак гласувайте за герб на балотжа.
  • 9 Д-р ПСИХО

    12 13 Отговор
    Последна дума на психично-болни не се дава! Последната дума я дават докторите- психиатри! !!
  • 10 Ivory

    12 6 Отговор
    Как си финансират телевизията,скед като вече нямат субсидия, дори и от един лев,защото нямат парламентарна група на Атака.

    Коментиран от #51

  • 11 Д-р ПСИХО

    8 10 Отговор
    Последна дума на психично-болни не се дава! Последната дума я дават докторите- психиатри! !!
  • 12 Д-р ПСИХО

    8 10 Отговор
    Последна дума на психично-болни не се дава! Последната дума я дават докторите- психиатри! !!
  • 13 Д-р ПСИХО

    6 10 Отговор
    Последна дума на психично-болни не се дава! Последната дума я дават докторите- психиатри! !!

    Коментиран от #14, #18, #37

  • 14 1234

    16 1 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р ПСИХО":

    Психично болнинса тези, които гласуват за този срещу който недоволстват вече 10 г. Казва се шизофрения и е болест, която не се лекува . Само инсинератор за 60 млн е решението.
  • 15 Хохи

    13 15 Отговор
    Пожелавам УСПЕХИ на Сидеров. Човека прави опити да оправи някой неща но хората не го ценят, слушат сороските новинарсщини как го плюят и общо взето Българина спи.
  • 16 Не плачи мамо не тъжи

    14 10 Отговор
    общинският съветник няма имунитет. Воленчо, сега при следващото ти геройство/хулиганство/ ще търкаш пейките по районни и арести. Е тогава ще разбереш "тия полицаи истински ли са" да ти е честито. Честито и на нас. Оттук нататък ще е по-нисък от тревата и по-тих от водата. Гол ми е за него. Трябва да се лекува. Спешно

    Коментиран от #17

  • 17 Келеш

    12 11 Отговор

    До коментар #16 от "Не плачи мамо не тъжи":

    Разбрах те. И на мен ми е жал за него. Болен е
  • 18 Пунта Мара

    10 8 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р ПСИХО":

    Не дума. Диагноза и въдворяване
  • 19 никой

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Олег":

    дребна душичка
  • 20 Чичо Гошо

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Достойна позиция":

    Да. До първия скандал. И там вече няма имунитет. Бой и е......не

    Коментиран от #25

  • 21 ЛИлиев

    8 6 Отговор
    Както е тръгнало политическата кариера на Волен Сидеров ще приключи като селски кмет някъде в околностите на София.

    Коментиран от #24

  • 22 Ангиел Джамбазки

    11 6 Отговор
    Много си прост, Волене. Какво да ти кажа......духай супата
  • 23 Taka li

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Г-н нйн":

    Коя заплата според теб е по-голяма? Май нещо неподготвен се изказваш.

    Коментиран от #34

  • 24 Неееи

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "ЛИлиев":

    4 ти километър
  • 25 той се страхува

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо Гошо":

    да ходи сам, когато е в цикъл-почти постояно-а ходи с лумпените си депутати и после реве когато полицията си върши работата
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ЪРП

    4 0 Отговор
    "Известия": САЩ водят света към "20 минути до война"
    18 дек. 2018
    Руската медия припомня, че днешната сигурност на Европа е гарантирана едностранно поради липсата на оръжие
    Политиците от някои държави, граничещи с Русия, напоследък все повече призовават американски войски на тяхна територия. Желанието за разполагане на постоянни американски бази на територията ѝ беше изразено от Полша, а след провокацията в Керченския пролив - и от Украйна, пише "Известия".

    Имайки предвид изявлението на САЩ, че планират да се оттеглят от Договора за унищожаване на ракетите със среден и по-малък обсег на действие такива покани могат да имат критично значение.

    Днешната сигурност на Европа е гарантирана едностранно поради липсата на оръжие, което би могло да удари индустриалните и политическите центрове на европейските държави за кратко време. При такива обстоятелства сега всеки може да отвори американски бази на своите граници, без да се страхува за себе си.

    "Радиусът на войната" обхваща 500 километра, колкото е обхватът на руските ракетни системи "Искендер". В такъв случай заложници стават балтийските държави. Тях изглежда дори не ги интересува, че цялата им територия е цел на оперативно тактическите ракети.
  • 28 ЪРП

    5 0 Отговор
    Ако договорът престане да съществува, няма да има гаранции за сигурност за нито един регион в Европа с американско присъствие. С появата на ракети със среден и малък обсег на действие в случай на конфликт могат да се извършат нападения над цели на хиляда километра.

    В такъв случай, ако американски бази бъдат отворени в Полша и в други източноевропейски страни, можем да се радваме за американците, защото ще получат нови платформи за влияние. Трябва да се отбележи, че жителите на тези държави ще бъдат на прицел и всяка от тях може да се превърне в потенциална ядрена пустиня.

    Ракетите с малък и среден радиус винаги могат да носят големи бойни глави дори и с мощни термоядрени заряди. Това са бойни глави, които в случай на война биха могли за кратко време да унищожат защитени командни позиции, икономически центрове и системи за управление.

    Източноевропейските държави с такива американски ракети на тяхна територия, са изложени на опасност. Политиците, които многократно призовават американските войски в своите страни, потенциално излагат населението си на ядрен дъжд. В такъв случай мирните жители на тези държави стават заложници.

    Американската сигурност обаче ще остане на същото ниво. Американците имат голям опит в решаването на глобални проблеми за сметка на Европа. Така, разполагайки на територията ѝ ракети, те правят Европа цел на евентуална ядрена атака.
  • 29 ЪРП

    4 0 Отговор
    Разгръщането на американските ракети със среден и малък обсег на границата на Русия приближава света до "40 минути до състояние на война". Точно толкова време е достатъчно, за да се провери надеждността на отчетената заплаха и да се блокира използването на собствени стратегически сили, ако заплахата е случайна, например поради компютърна грешка.

    Но ако САЩ се оттеглят от договора и страните, граничещи с Русия, позволяват на американците да разположат ракети със среден обсег на територията си, светът ще премине в състояние на "20 минути до война". Това е период, в който няма достатъчно време да се оцени достоверността на заплахата. Съответно, всеки сигнал за заплаха от другата страна ще бъде третиран като реален и ще повлече всички последствия.

    Разумните политици в западните страни възприемат опасността от заплаха, която ще им донесат американските бази в случай на оттегляне на САЩ от договора. През 80-те години на миналия век в Европа се разви масово мирно движение със стотици хиляди протести за силен натиск върху тогавашния Съветски съюз и Съединените щати за постигане на договор за тези ракети.

    Днес обаче не е ясно в какво състояние е западното общество и дали неговите политици са способни да оценят заплахите. Това е особено важи за т.нар. "млади европейци" - политиците от Източна Европа.

    Обграждането на Русия с военни бази е дългогодишна стратегия на САЩ. НАТО отказа преговори по този въпрос с презумпцията, че това са вътрешни работи. Но
  • 30 ЪРП

    5 0 Отговор
    Обграждането на Русия с военни бази е дългогодишна стратегия на САЩ. НАТО отказа преговори по този въпрос с презумпцията, че това са вътрешни работи. Но появата на ядрени ракети със среден и малък обхват променя нещата изцяло.

    Коментиран от #32

  • 31 Ехааа

    6 1 Отговор
    Не му завиждам на новия кмет! Ще го побърка!
  • 32 Ivory

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "ЪРП":

    Няма никаква разлика между Русия и САЩ.Това са думи на Сидеров преди няколко години.Те се управляват от един и същ задкулисен елит и се използват за разделянето и управлението на света.
  • 33 Кой68

    3 0 Отговор
    Е те сега на СОС ще му се е.. м...... .....Който и да е кмет-със черна кърпа е повит...👍👍👍😂😂😂😂

    Коментиран от #40

  • 34 vvvv

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Taka li":

    знам че е по малка..но явно възможностите за подкупи са по големи:)
  • 35 Behemoth

    5 1 Отговор
    Ох,слава на Сатаната,успокоих са....бях са притеснил ,цял ден съм го мислил ,Ко ша прай тоз човек.....браво,да живей България!
  • 36 МИСТЕР ТВИСТЕР МАШИНИСТЕР

    7 0 Отговор
    ВОЛЕНЕ, ЗА НЯКОИ НЕЩА МИСЛЯ, ЧЕ ИМАШ ПРОВО! НО СТИЛЪТ И ПОВЕДЕНИЕТО ТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ ТИ ИЗЯВИ ПОНЯКОГА БУДЯТ НЕДОУМЕНИЕ! ПОМИСЛИ :
    ЗАЩО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ВЗИМАШ ОКОЛО 2% ГЛАСОВЕ ?!

    Коментиран от #39

  • 37 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Д-р ПСИХО":

    Доктор Борисов дава последна дума всеки неудобен и казващ истината трябва да бъде изкаран луд и вкаран в лудницата за да държим народа в заблуда и да лапаме е пари доживот само,че има още един с диагноза ЛУД народа дето си продава гласа и гласува за нас дето ви копаем ГРОБ.
  • 38 Малка пишка

    8 1 Отговор
    Хитрата сврака.....с двата крака. Сега ще нападаш ли НАТФИЗ ? Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Отиди неделя вечерта да нахлуеш в Арена Армеец. Тоя път ще разбереш истински ли са полицаите. Да те видя дали ти стиска без имунитет. Голеем си!!!!
  • 39 Лудия

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "МИСТЕР ТВИСТЕР МАШИНИСТЕР":

    Ви манипулира. За пари. Как защо
  • 40 По тих от водата

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Кой68":

    По нисък от тревата. Без имунитет....
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 По тих от водата

    5 0 Отговор
    По нисък от тревата. Без имунитет....
  • 43 Гост

    5 2 Отговор
    Да, ще има работа за него в общинския съвет....по организирането на гей парадите!
  • 44 Замислен

    5 1 Отговор
    Народа казва - кораба потъва и плъховете го напускат първи. Какво ли точно означава това?
  • 45 МИСТЕР ТВИСТЕР МАШИНИСТЕР

    2 1 Отговор
    Мисля, че бидейки недоволен и разочарован от изболтия резултат за Атака, ти Волене "изпускаш парата" чрез шоуто което направи в изборната скция и пред Арена "Армеец" подобно на Херострат, който е запалил храма на Артемида в Ефес за да му обърнат внимание.
  • 46 Sith

    3 1 Отговор
    Резултатите за европарламент ги видяхме, за кмет и в това се крие новото амплоа на Сидеров. След парламентарните, на всички ще ни стане мъчно за "патриотите", дето развяват чужди знамена.
  • 47 анонимен

    5 1 Отговор
    Ще изнася лекция в Общинския съвет на тема"Ползите и вредите от белия прах и алкохола"!
  • 48 анонимен

    3 1 Отговор
    Ще изнася лекция в Общинския съвет на тема"Ползите и вредите от белия прах и алкохола"!
  • 49 Кюне Кюнев - Кюнеца

    0 2 Отговор
    Ще бъде по-добър общински съветник отколкото беше Джамбазолина.
  • 50 Пешо

    4 3 Отговор
    Откога осъждани и психоболни стават община ри!? Ало 4ти км. спасете ни от този.
  • 51 Сульо

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ivory":

    Немой да се притесняваш. Те си имат пари от членски внос и добри хора ги подпомагат - както и ГЕРБ "добри" хора ги подпомагат срещу отплата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове