Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 20:05 6 534 107

Малинов: Путин ни благодари, явно следи процесите

  • николай малинов-
  • владимир путин-
  • орден

Председателят на движение "Русофили" подчерта, че ще се върне в България

Малинов: Путин ни благодари, явно следи процесите - 1
Снимка: Кадър от kremlin.ru

Обвиненият в шпионаж председател на Национално движение "Русофили" Николай Малинов, за когото днес се разбра, че е бил пуснат от съда да отиде в Москва, направи първи коментар, след като президентът Владимир Путин го награди с орден.

"Най-важната ми среща беше с Путин и, за мое щастие, имах възможност да поговоря 5-6 минути с него за България, за "Русофили", за това, което правим и за неговите оценки... Благодарих му за подкрепата, той благодари за това, което правим, даде определени съвети за това как би следвало да се развият нещата (...) явно внимателно следи процесите", каза известният русофил пред bTV.

Той призна, че се е срещнал с изгонения за 10 години от България пенсиониран генерал от разузнаването Леонид Решетников, но подчерта, че са се видели като приятели, каквито са от години.

Със сочения от прокуратурата за основен благодетел на противодържавната дейност - Константин Малофеев, обаче Малинов не се е виждал.

Председателят на движение "Русофили" подчерта, че ще се върне в България.

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров подаде сигнал до инспектората на ВСС срещу съдия от Спецсъда, който разрешил на Малинов да напусне страната, без да е спазено изискването първо да бъде поискано съгласие от наблюдаващия прокурор. Малинов има забрана да напуска страната, но в случая му било разрешено да го направи заради предварително планирано събитие.

Той беше награден на церемония в Кремъл по случая Деня на народното единство. Лично Путин му връчи орден "Дружба" за приноса му в културното сътрудничество, като от прокуратурата се оплакаха, че всичко това е станало без да се иска становище от тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какалин

    14 16 Отговор
    Брех брех
  • 2 Резил

    44 84 Отговор
    Да прогоним от България шпионин на Путин
  • 3 El chochone

    34 18 Отговор
    СЛАВА РОССИИ! ;)

    Ел ЧоЧоне, направи първи коментар, след като президентът Владимир Путин го награди с орден.

    Коментиран от #7, #49

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тръмп

    45 89 Отговор
    Няма по-гнусно и противно от националния предател!!!:):):)Такива са всички комуноидни русофили,слугинаж на Путин!!!:):):)

    Коментиран от #67, #77

  • 7 Путин

    45 14 Отговор

    До коментар #3 от "El chochone":

    И за Боко ще има награда Чочи от Босфора !
  • 8 Вал

    64 30 Отговор
    Браво на Малинката !
    При такова изобилие на чугунени соросоиодни глави в БГ , тоя направо ми е симпатичен.
    Ха така, сички да видят и разберат, че Путин държи на русофилите и ги подкрепя.
  • 9 Другия с коня

    30 30 Отговор
    Руските Държавни Изменници,Путин ги награждава с Новичок,а българските с орден Дружба .....Толкова сте смешни от ДАНС.....контраразузнаване с деца от детската градина.....и на вас по един орден Дружба.от Путин
  • 10 BorislaF PopoF

    28 20 Отговор
    5-6 минути говорил с Путин- това е нов световен рекорд :)

    Коментиран от #76

  • 11 NSDAP

    33 61 Отговор
    България има 3 исторически врагове и те са Русия,Сърбия и Гърция.Отоманците 500 години владяха България и не посмяха да направят българите туркофили и да им вменят любов към Турция и Отоманската империя,Отоманците/турците за 500 години не съдадоха нито една фалшива нация,турците не оковаваха Българи във вериги,освен ако българите не правят бунтове,а руснаците всички тези неща ги правеха и то с удоволствие.Всъщност, българите никога не са имали нищо общо нито със славяните,нито със сърбите.Единственото ни близко нещо е езика,но той е близък,защото все пак ние просветяваме цяла източна Европа.Кирил и Методий са били българи и ние даваме азбуката и езика си на славяните,но ние не сме такива.Всъщност,българите и населението в европейската част на Турция е едно и също-БЪЛГАРСКО! Косово,Македония,Добруджа,Тракия,Северна Гърция, Поморавието....БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ,С БГ НАСЕЛЕНИЕ!

    Коментиран от #18, #63, #79, #99

  • 12 То се вижда и

    51 20 Отговор
    е ясно,че Путин ни обича и ни прощава.Голям българофил е.А Борисов не е българофил.

    Коментиран от #13, #105

  • 13 NSDAP

    13 25 Отговор

    До коментар #12 от "То се вижда и":

    Че как иначе!Нали ако начело на България има някой независим човек,той ще свика комисия и ще докаже,че руският език,писменост и култура са получени от България и руският език е диалект на бг език.Това ще бъде удар под кръста за Русия и техните имперски амбиции.Слава на Вермахта и Адолф Хитлер!!!

    Коментиран от #15

  • 14 NSDAP

    21 30 Отговор
    Соросоиди,а?В България соросоиди са няколко хиляди изрода,които ходят на гей парада в София.Русия е кръвен враг на България и тя е проклятието на България!!!Русия никога не е освобождавала България,а е разпокъсвала България.Ако бяхме останали част от Отоманската империя до нейният разпад,днес България щеше да е обединена и дори Истанбул да бъде български.През 19 век,под така нареченото турско робство,всъщност българите са 12 млн!!!Те са в Косово,Македония,Северна Гърция,днешна България,Добруджа,Бесарабия,Тракия, Мала Азия и Поморавието!!!Дядото на Наполеон Бонапарт е бил българин (така пиле Георги Сава Раковски),след като открива,че всъщност,дядото на Наполеон Бонапарт се е казвал Булгарино и произхождал от Чирпан.Революционера Захари Стоянов,е завършил в Истанбул в университет висше образование!!!Според вас какво е учил там,как да се държиш като роб ли?Голям патриот и националист съм,но историята трябва да бъде обективна и това е самата истина.Истина е и това,че голяма част от турците в България са всъщност потурчени българи,които са приели исляма при насилствената ислямизация,която е била правена при бунтове(например,в Родопите има около 500 въстания и там след като ги потушават Отоманците,те ислямизирват местното население за да няма повече бунтове).

    Коментиран от #19

  • 15 Ужас

    31 24 Отговор

    До коментар #13 от "NSDAP":

    Навремето като работех в Русия като питаш някой руснак кой е написал Азбуката казваха Ленин Така ги учеха Абсолютно зомбирани и облъчени от комунизъм хора
  • 16 Браво

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Ок - пиши си простотиите , но не срами името БЪЛГАРИН !
    Пробвай с ХАМЕРА например ?

    Коментиран от #42, #53

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 драги ми Хасане

    29 11 Отговор

    До коментар #11 от "NSDAP":

    Поради что се срамиш да се наречеш рязан турчин, ами си се скрил под псевдонима Dsdap. Поне си свали потурите като влизаш в европа, че вонят на курбан.
  • 19 Браво

    16 12 Отговор

    До коментар #14 от "NSDAP":

    Ето ти направо си си го написал на маймунски ! Сложна и неразбираема абривиатура с хамерски ник , и още по заплетено стихче от което разбрах само че си наколеничил ? Оня НАТОВСКИЯТ
    “ брат - Макрон сигурно теб е визирал под Дивак ?
  • 20 Обикновен човек

    29 9 Отговор
    Излиза че прокуратурата се оплакала че Путин не е искал разрешение от Цацаров да награди Малинов????Толкова ли са малоумни тия?Да сравняваш Путин с Цацаров е все едно да сравняваш един орел с лешояд!!!!!?

    Коментиран от #39, #106

  • 21 Казуар

    9 13 Отговор
    Какво ще стане с умника Малинов ако е руски гражданин и пише доноси до западни и американски служби, че трябва да се промени управлението на Русия.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Масонски удар под кръста

    13 18 Отговор
    Малинов го наградиха с орден Дружба 2, а трябваше с Надежда 3 да го наградят защото като се върне жална му е майката какво го чака от прокурорите. Можеше и с Младост 4, но най-добре щеше да му отива орден ''Бонсови поляни 5''. Като влезе в затвора за шпионаж със съмишлениците си ще му ''скъсат ордена'' за 20 години антикомунистите там:):)

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Масонски удар под кръста

    12 15 Отговор

    До коментар #22 от "NSDAP":

    Малка поправка-смесица от 10 тюркски племена от Средна Азия, омешали се с 10 племена от монголските степи и дошли тук в галоп с конницата си.
  • 26 Докторски удар под задника

    10 8 Отговор

    До коментар #23 от "Масонски удар под кръста":

    Бе стига ги разбива , осъжда , закрива държави ! Прибирай се вече в стаята !Лекарствата кога ? Нощес стана !

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 NSDAP

    27 10 Отговор
    Какъв ти турчен бе!Аз съм българин от Косово!!!Косово е изконно българска земя.Товя,че сме мюсюлмани и носим мюсюлмански имена не ни прави турци.Аз също съм Нурдин,ама нямам нищо общо с онези от Анадола по ген(правим съм си тест).Нямам нищо общо и със сърбите,дето уж са братя на българите.100 евро струва един тест,като не ми вярвате че в България сте българи си направете един.Един от селото ми също не вярваше,много се тупаше че е албанец,а накрая са оказа Българ,Българ и то по-чист от мен.

    Коментиран от #34

  • 29 az#ЛибераленКрах

    17 6 Отговор
    Интересно защо Цацаров мълчи???

    Ами, че днес Малинов се срещна, ръкува, поговори и получи орден от върховния главнокомандващ на руската армия и последната инстанция на всичките руски спец. служби на РФ самият Путин! А сега де??? Защо българската прокуратура мълчи, скрита в миша дупка???
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Масонски удар под кръста

    17 13 Отговор
    Руcoфилитe, пoдгoтвeтe пo двa куфaрa!! В eдиния бeльo и дрeшки, a в другия cлoжeтe пaчкитe c пaритe и имaйтe гoтoвнocт дa бягaтe в гaлoп към тeрминaл 2 или към руcкoтo пocoлcтвo /нo тaм кaпaцитeтът e oгрaничeн/. C главен прoкурoр бългaрoфил и aбcoлютнaтa влacт в ръцeтe нa Гeрб нe ви oчaквaт гaльoвни дни мeceци и гoдини в Бългaрия. Нищo личнo прocтo прeпoръкa. Вcъщнocт тук нe ви oчaквa нищo дoбрo пoвeчe...Ще последвате съдбата на кръвните си братя турчолята само че в Североизточна посока:):):)
  • 33 Тръмп

    13 9 Отговор
    Той и Гошето Димитров беше близко до Сталин,но се спомина бърже!!!:):):)
  • 34 Браво

    14 9 Отговор

    До коментар #28 от "NSDAP":

    Майко мила ! Абе лекари няма ли ???
  • 35 Тръмп

    13 12 Отговор
    Путин не обича националните предатели,а Малинов е точно такъв!!!:):):)
  • 36 Тръмп

    12 16 Отговор
    Путин задръж си гнидата в Москва,не ни е притрябвала тук!!!:):):)
  • 37 Тикви

    11 5 Отговор
    Тръмп Ти знаеш ли кой е създал Киев - Пра Българи и Славяни даже в езически времена са имали
    и Хан и Княз.
    Хайде да се върнем на Киевска Рус - кой я е създал Варягът Рюрик или Вложкият Българин Лачин.
    Кой управлява Киевска Рус - Рюрикови
    Кой мести столицата в Москва - Рюрикови
    Все едно да кажеш, че София е поробила В. Търново
    Знам че чукча е писател не читател ама прочети първо малко.
    Аз нямам кръвни роднини членували в БКП, за теб не знам

    Коментиран от #40

  • 38 Тръмп

    17 3 Отговор
    Косово е било българско,както и Белград та до Будапеща!!!:):):) Димитър Общи е от Косово и много други българи!!!:):):)
  • 39 Масонски удар под кръста

    11 18 Отговор

    До коментар #20 от "Обикновен човек":

    Не може и дума да става да сравнение, защото твоят идол има женски полов орган под тестисите си, а нашият прокурор е мъж след като се опълчи на лакея на хермафродита, държащ ядрено куфарче.

    Коментиран от #59

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Тръмп

    9 5 Отговор
    Националните предатели не свършват добре и това е доказано многократно от Историята!!!:):):)Чакайте и ще видите!!!:):):)
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тръмп

    8 12 Отговор
    Майката на Путин е еврейката Мария,а не от измисленото племе славяни!!!:):):)Путин няма как да избяга от ДНК-то си!!!:):):)Душата е материална и се предава чрез ДНК!!!:):):)Освен различни видове материя,няма нищо друго!!!:):):)А материята е винаги съдържаща информация,дори и камък да е!!!:):):)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Тръмп

    7 13 Отговор
    Путин за това е лъжеверуец и не зачита истински Иисуса,защото вярва в Стария Завет и Талмуда!!!:):):)

    Коментиран от #55

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Николай

    5 3 Отговор
    Смятайте колко е важен тоя щом се е срещнал с Путин и оня го е наградил лично
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Тръмп

    8 10 Отговор
    Майката на Путин се е казвала Мария Шаломова,а от Твер и е родата!!!:):):)Та русофилите като грачите против евреите,против Щатските евреи,значи грачите и по евреите Путин и Малофеев!!!:):):)А Мойсей е тракиец и първи е нарекъл евреите-евреи,на река Еврос,днешна Марица!!!:):):)Та доста сте Неуки и не знаете нищо повече от една овца!!!:):):)
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тръмп

    7 10 Отговор

    До коментар #49 от "Николай":

    Умрял е от страх този Национален Предател и за това се снима с Путин,да не го закачат!!!:):):)Но ще видим дали тактиката му на страхливец ще сработи???:):):)Страха ще го довърши без да го бара никой,Вервай ми!!!:):):)
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тръмп

    8 9 Отговор
    През цялата ни История,руснаците са били българофили и са се закачали за нас,та е доста глупаво да има русофили,при положение че Европейската Култура и Цивилизация започва по нашите български земи!!!:):):)Ние сме Оригинала и на Слово,и на Вяра,а не руснаците!!!:):):)Третия Папа след Свети Петър е наше момче от Сердица/така се произнася от латински/,Климент се нарича и е от Основателите на Християнството!!!:):):)

    Коментиран от #64

  • 57 Тръмп

    2 7 Отговор

    До коментар #55 от "НГВС соросня":

    Сатана означава Клеветник на старогръцки,какъвто си и ти Неграмотнико!!!:):):)

    Коментиран от #60

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Обикновен човек

    15 6 Отговор

    До коментар #39 от "Масонски удар под кръста":

    Нашият прокурор е една торба с .... ,пишката не си е виждал откакто заема тази длъжност а Путин е мужик хокей играе на лов ходи, спортува и целият свят му козирува и има акъл в главата за разлика от нашия "прокурор"чиято глава е пълна с бръмбари и инструкции от ЦРУ ,не случайно ходи в САЩ да му зареждат софтуера !!!!
  • 60 Обикновен човек

    13 2 Отговор

    До коментар #57 от "Тръмп":

    Значи чета ти коментарите и не мога да повярвам защо не си в лудницата! Ама лекувай се щото ще стане по лошо в един момент може сам да си повярваш че си Доналд Тръмп президента на САЩ!!!

    Коментиран от #62

  • 61 Тоя българина не го знам кой е

    11 7 Отговор
    Обаче това си е голяма чест да те награди такъв велик човек като Путин. Стига плюхте че се излагат имайте уважение.
  • 62 Късно е вече

    7 2 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    Той всеки коментар по всяка тема му е неадекватен
  • 63 Анонимен

    12 7 Отговор

    До коментар #11 от "NSDAP":

    Я вземи чети история и тогава пиши глупости. Как не си имал общо със славяните, като в десетки летописи пише как славянски князе и техните племена охраняват границите на България. Ние се сливаме със славяните по тези земи. Самите прото-българи са скити или сармати и са предци на днешните славяни.

    Коментиран от #69

  • 64 Готина история

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Тръмп":

    Ама ако е истина ще ти кажа евала. Ма как да разберем.
  • 65 Братя Българи

    11 7 Отговор
    Рушат всичко каквото могат мужду България и Русия лакеите на Сорос, Меркел и Макрон.
  • 66 Гошо

    9 15 Отговор
    Другарю Малинов, за една ламаринка, връчена от Путин, струваше ли си да си предадеш родината?

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Алфа Вълкът

    7 7 Отговор

    До коментар #66 от "Гошо":

    Това е мечтата на троловете, една ламаринка и потупване по задника от Путин!

    Коментиран от #73

  • 69 Абе какви са тия

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Анонимен":

    Прото българи, прабългари.....нещо различно от сегашните българи ли са били? Самите те са се наричали българи, така са ги наричали и другитр. Ако са различни то не трябва ли сегашните да се наричат различно от тях, примерно след българи или постбългари? Не съм чувал досега някой да говори за прафранцузи, прагерманци, праруснаци и т.н. Каква е тази българска простотия? Опит за разграничаване от дедите ли е или опит за кражба на идентичност?

    Коментиран от #74

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Логика

    6 5 Отговор
    Абе вие, чували сте за случай в световната история, обвинен в шпионаж в полза на чужда държава да бъде пуснат от съда на свобода под гаранция, без прокуратурата да обжалва? Гаранция, не сте чували. Е, що да не замине за столицата на чуждата държава, да си получи възнаграждението, тогава?
  • 72 Наблюдател

    12 6 Отговор
    90% от българите харесват Русия и мразят ЕС и САЩ .

    Коментиран от #82, #84

  • 73 Курт капан

    7 0 Отговор

    До коментар #68 от "Алфа Вълкът":

    По-полека дядка !
  • 74 Прав си

    5 6 Отговор

    До коментар #69 от "Абе какви са тия":

    Предлагам простбългари, гостбългари или поевропейчено гастбулгари...нещо като гастарбайтерите в германия. Гастбулгартери.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "BorislaF PopoF":

    И всьо будет ХУБАВЬО ! А за вас соросоп/тик- болеше куряж !
  • 77 Anton Antonov

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Тръмп":

    ...слуги и национални предатели са всички с власт,които са си направили пътечка до Американското посолство с цел прокарване на чужди интереси. Кога ще почнат да гледат за националните интереси на страната и Гражданите и ще спрат да се занимават с хора ,от които нищо не зависи
  • 78 До картофите

    6 5 Отговор
    Дали го боцнаха за медала и за довиждане
  • 79 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "NSDAP":

    Ето един тип, приел новия исторически прочит за 500 годишно турско присъствие.
  • 80 А на Сотир Цацаров

    4 4 Отговор
    Също може да му се наложи след време , да не напуска страната до офшорките и да върне придобитото в хазната. Время и власт меняются, понимаеш блядь ! Митьо Очите ще е главен началник на ЦС Затвор . Строг , отзивчив но изключително милостив и справедлив !
  • 81 Наблюдател

    6 5 Отговор
    Юда е получил 30 сребърника за предателството на Христос а задунайския руски еничарин Малинов орден Дружба!

    Коментиран от #85

  • 82 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #72 от "Наблюдател":

    Е, чак пък да мразим Америка и ЕС? Просто не всички хора са с папагалски мозък и се замислят преди да повярват на Западната пропаганда за Русия. Тук не става въпрос само за любов и омраза.
  • 83 Истината

    6 3 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения "Туркофили" или "Американофили" , които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
  • 84 Само питам

    9 5 Отговор

    До коментар #72 от "Наблюдател":

    Като мразите ЕС и САЩ защо децата на най-големите русофили учат или работят на Запад бе путиноид?

    Коментиран от #87

  • 85 Иван

    6 3 Отговор

    До коментар #81 от "Наблюдател":

    Малинов не заема никакъв стратегически пост, чрез който може да е някаква фигура в управлението на страната ни.Нито пък е възможно да бъде някоя тайна фигура, от ония които дърпат конците на власт имащите човеците. Шпионите и онези, даващи посока на марионетките в правителствата са сенчести личности. Пресата не ги коментира.
  • 86 Мунчовци наивни , Макрон ви го каза ясно

    6 2 Отговор
    След 2020 - На бедните роднини ще го сложи в д/пето тясно ! Бедните роднини ВЪН ! Шенген ще е ЕС а другото отвън да " духа " . Тъкмо и аз почнах да уча ингилийски щот мяза на нашия - ху Ю ?! И те взеха та се маанаа с Брекзитот ЕС и язък ми старанието език да уча. А виж за НАТО канят всички щедро . Глей ти ква стана - За софрата обща в ЕС, НЕ СМЕ РАВНИ а за войната - хвалят ни че сме били ХРАБРИ войни СЛАВНИ ! Я ГОВОРЮ ПО РУССКИ И НЕ ТАК ПЛОХО !
  • 87 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #84 от "Само питам":

    А как определихте кои русофили в България са големи и кои средни или малки? По изказвания в пресата за любов към Русия или по окомерния способ?

    Коментиран от #92

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Само питам

    6 2 Отговор

    До коментар #87 от "Гост":

    Ами най-кресливите бе приятелю. Например Корнелия от руската БСП. Нали не вярваш, че синът и е завършил в Москва и работи в Русия. А на такива като теб децата работят за русофилите олигарси в България.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Емиле лошо , много лошо започваш деня !

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Емили ве":

    А да видим как ще го завършиш ! Лавандула продажна! На БНБ парите от Тодор Вълчев дето ограбихте, - не върнете ли в Хазната Народна до стотинка с компенсациите ДОБРОВОЛНО ! ЧАО бамбино И ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ СЕ ВИДЯХМЕ ЩАСТИВЕЦО !
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Тодоров

    4 3 Отговор
    Цацаратурата проплака, че не я е...ват за нищо. Ами като изсмукаха от пръстите си този скандал с Малинов за шпионажа, какво друго очакват.
  • 99 Bob

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "NSDAP":

    Пълни глупости
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Левски Ботев Раковски

    4 3 Отговор
    Благодарим на всички Българи които защитават Българищината и доказват че са готови да умрът за родината За съжаление предатели винаги е имало и ще има

    Коментиран от #107

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Нео

    4 4 Отговор
    Продажността и предателството се награждават от господаря!
  • 104 Едо

    3 0 Отговор
    СТРУВА ЛИ СИ, ДА СЕ ДЖАФКАТЕ ЗА НИЩОЖНИ НЕЩА?! ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОМИРИМ ПО ХРИСТИЯНСКИ! ЕТО КАКВО КАЗВА СПАСИТЕЛЯТ ХРИСТА: ,,Ако вие простите на човеците техните прегрешения, то и вашият Отец Небесен ще прости вашите съгрешения! Но, ако вие не простите от сърце техните прегрешения, то и Отец няма да прости вашите съгрешения!"!
  • 105 Хаджи хаджи Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "То се вижда и":

    Ами как да не обича Путин България, след като дядо му има български корени от Чипровци! Само дето нашите управници се дупят на САЩ за долари! ВладИмир!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "Левски Ботев Раковски":

    Последният с презиме СаВВа е голям българин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове