Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 16:16 2 766 31

Анастасия Мозер: Разочарована съм от хората в политиката

  • анастасия мозер

Доволна съм, че дойдох в България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с убеждение, принципи и всеотдайност, които след това изчезнаха

Анастасия Мозер: Разочарована съм от хората в политиката - 1
Стопкадър: bTV

"Доволна съм, че дойдох в България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с убеждение, принципи и всеотдайност, които след това изчезнаха", сподели депутатът в четири Народни събрания и зам.-председател на 40-ия парламент Анастасия Мозер пред bTV.

„Главната причина за моето идване е конгресът на "Обединени земеделци", който ще бъде утре в Пазарджик, както и представянето на книгата „Анастасия Мозер – щрихи от един живот в трудно време”, каза тя в предаването „Тази събота”.

Казва, че поне веднъж в годината си идва в България. Чувства и България, и САЩ като свой дом, но признава, че не е лесно да се живее на две места. Благодарна е за живота си в Америка, защото там е получила образование и е срещнала съпруга си, за когото казва, че е изключително скромен и интелигентен човек.

„Аз съм скромен човек, което в политиката не е най-доброто, но това е въпрос на характер. Доволна съм, че дойдох в България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с убеждение, принципи и всеотдайност, които след това изчезнаха”, споделя Анастасия Мозер.

„Стамболийски е казал, че властта корумпира, но никога не е предполагам, че това става толкова бързо”, допълва тя.

Анастасия Мозер призна, че е разочарована от хората в политиката и най-вече от непрекъснатите опити за преврати и непочтено отношение. Впоследствие я разочарова това, че по-голямата част от хората около нея са се оказали доносници.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тях червеното знаме роди ги

    14 3 Отговор
    МИРЕН ПРЕХОД-ДА АМА НЕ !
  • 2 Васил

    23 3 Отговор
    А докато лапаше кинти не беше разочарована
  • 3 Тази

    24 2 Отговор
    чрез министъра си на земеделието Венцислав Върбанов натрупа яки пачки.
  • 4 баба Зоя

    16 2 Отговор
    Ако видите комунист гладен, дайте му да яде, ако е жаден да пие, гол ли е облечете го, само власт му не давайте!
  • 5 Снайперист

    7 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 6 Шмайзер Анастасов

    11 1 Отговор
    И аз бях разочарован докато тя беше там, добре че одъртя
  • 7 VVV

    20 1 Отговор
    ,, България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с убеждение, принципи и всеотдайност ,, - ИСКА ДА КАЖЕ ЧЕ В ПЪРВИТЕ ГОДИНИ ЛЕСНО Е НАМИРАЛА БАЛЪЦИ КОИТО ДА ХОДЯТ ПО СЕЛАТА ДА РЕКЛАМИРАТ ПАРТИЯТА ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА ИДИ В ПАРЛАМЕНТА НА ЯСЛА ;) Поредния човек без стойност в българската политика .И селски тарикат .
  • 8 гецо

    10 3 Отговор
    Надявам се коментиращите тук не представляват цялото българско население, иначе сме загубени.
  • 9 Апартамента

    17 1 Отговор
    Апартамента на Славейков от над 200 квадрата с какви пари купи долна кранто?! С какви пари купи апартаменти на Палмата в Дубай ма долна кранто?! Баща ти беше отрепка, отрепка си и ти! За теб един 7,62 и дим да те няма пачавра скапана!
  • 10 За 20 години

    16 1 Отговор
    За 20 години в Парламента какво точно свърши тази?!
  • 11 София

    15 3 Отговор
    Тоя стафид жив ли е е още !? "Демократката" .... гепа и избяга !!! Еврейска Подлого !!!
  • 12 !!!

    8 0 Отговор
    Проблем и беда на Мозир в това,че играе в политика неуместно и примитивно.И подобни на нея са "проспали" и дали на нагли,арогантни и безскурпулезни сега там са безконтролни.
  • 13 Сеянин

    6 1 Отговор
    Да уточня разликата между ДОЙДОХ или ИЗПРАТИХА ОТ САЩ!
  • 14 Рошко

    7 1 Отговор
    Няма министър в България който да е живял само на заплатата си, оди ги дрънкай на нркой друг тия
  • 15 муле яко

    8 1 Отговор
    Кви обединени зем-и бе,г-жа?То селско стопанство няма,вие конгрес мъдрите.Цуняйте му брадицата на Ф.Димитров дето чрез ликвид. съвети успя да го съсипе!А ти най-много навремето ревеше за връщане на земя в реални граници.Полудяхте да забивате колчета и раздробявате.А колко измами станаха-само вие си знаете.Сега у нас има само много едри арендатори,отглеждащи зърнени култури.Там отиват парите от Европа за земед-е.Зеленчук и плодове са преди всичко внос.Това,което в изнасящите държави не се цени особено.И кво?Много ти бил друден живота.Айде нема нужда!

    Коментиран от #18

  • 16 Гост като гост

    7 0 Отговор
    И Ние от тебе сме крайно разочаровани
  • 17 Гост като гост

    5 0 Отговор
    И Ние от тебе сме крайно разочаровани
  • 18 onq s konq

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "муле яко":

    Ей Муле глупаво,знаеш ли че благодарение на "забиването на тия колчета" на реституираната ми земя сега "Въртя синджира" и ми падат от Небето едни РЕНТИЕРСКИ ПАРИ,като ИЗОБЩО и през Ум не ми минава ДА РАБОТА?Гиди Ресофилска "БЕЗИМОТНА ЕДИНИЦА" ТАКАВА - МАРШ В РУСИЯ,МАРШ!...Там няма собственост върху Земята!
  • 19 слаботоков

    6 1 Отговор
    Абе тва бабе още ли е живо? Ейййй тая ще мине стачката бе!
  • 20 слаботоков

    6 1 Отговор
    Абе тва бабе още ли е живо? Ейййй тая ще мине стотачката бе!
  • 21 Като си спомним

    8 0 Отговор
    колко "бизнесмени" се излюпиха под крилото на Мозер и БЗНС ще си обясним лесно що е толкова доволна че дошла в първите години на демокрацията. Тези бяха едни от най-лакомите... и бързо приключиха с идеите.
  • 22 Тончо

    8 0 Отговор
    Какво търсиш тука майка си, дърта сврако? Ти за идеи ли бачкаше или за пачки, докато имаше да се крада, а смърдел?
  • 23 безпартиен

    4 0 Отговор
    Дали пък и Вие нямате вина за съсипването на народа ни,за загубата на вяра,на идеали,на желание за промяна!!!!Задайте си въпроса :"Какво най важно не направихме,какво най важно аз не поисках да предложа"?Отговорът е:"Не предложих закон за лустрация и декомунизация"!!!Тогава в началотона т.нар. от Вас политиците "преход" всички вие си траехте и папкахте това което ви беше разрешено,защото не бяхте нищо повече от едни пионки местени от чужди ръце!!!
  • 24 БЗНС другите фашаги

    2 0 Отговор
    Фашистите от ДС 1941-1944г, ПК "Звено" . Не са избити. Те са вербувани от Сталин, да се нарекат КОМУНИСТИ, присъединяват се към БРП(Народната партия), заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г. Целта е да създадат основите на новата ДС, но са под лупа да служат на народа, 1989г. се подчиняват на службите на САЩ и работят против народа ОТГРАБВАТ ГО. Пречката е Т. ЖИВКОВ, който го отстраняват от ВЛАСТ, който е от БРП.
  • 25 слаботоков

    4 1 Отговор
    Дъртоооооо стой си в Хамерика! Не те искаме тук! Да пукнеш дано!
  • 26 я па тая

    5 0 Отговор
    А ти, да не мислиш, че хората са очароаани от тебе ?
  • 27 LAZY

    3 0 Отговор
    Тая гнида още ли тъпче Земята???
  • 28 123

    3 0 Отговор
    Дъщеря на доносник на англичаните.И тази краде яко
  • 29 айдеее

    2 0 Отговор
    `карабатак`....
  • 30 Брах ви лайката гербаджийска

    2 0 Отговор
    Я марш обратно в мавзолея
  • 31 Гочо

    3 0 Отговор
    Дърта мастюга е тая.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове