Last news in Fakti

11 Декември, 2019 20:15 9 817 154

Борисов си изпусна нервите, обвини Румен Радев в двуличие и каза дали иска да е президент

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • престрелки-
  • обвинения

Престрелките между ''Дондуков'' 1 и "Дондуков" 2 продължават

Борисов си изпусна нервите, обвини Румен Радев в двуличие и каза дали иска да е президент - 1
Снимка: БГНЕС

''Президент е този, който трябва да е обединител на нацията. Той е опозиционен лидер, който за 40 минути не каза една добра дума за държавата си. Омразата и злобата му до такава степен преливат, че не е нужно да го коментирам. Той е опозиционен лидер с най-много власт в държавата'', това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в отговор на президента Румен Радев, който по-рано днес бе гост в предаването '''Лице в лице'' по bTV, като и в това си медийно участие, Радев не пропусна да отправи своите критики към правителството.

''Левски не си е позволявал да говори от името на народа'', заяви Борисов и отправи въпроси към Румен Радев: "Кой ти даде това право?"

''Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол'', вметна Борисов.

''Това е двуличен човек. Един ден, хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Обади ми се за НАТО и говорихме, разбрахме се, а той ми говори за плюсчета, при положение, че се вдига кредитният рейтинг, а не пада. Май забрави, че платихме 3,7 млрд. лв. за фалита на КТБ по времето на БСП, които го издигнаха. Платихме и руските реактори. Ако не бяха те, колко плюсчета щяхме да имаме. Първият ден след Орешарски разплатихме 6 млрд. лв.'', заяви още премиерът.

По време на цялото си изявление пред медиите, министър-председателят Бойко Борисов акцентираше на това, че президентът Радев изпитва някаква злоба към него.

В тази си изява пред медиите, премиерът бе категоричен, че никога не е имал интерес към президентския пост, като това е валидно към ден днешен. Той няколко пъти повтори, че няма да се кандидатира за президент.

''Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров говорих за независимия прокурор и правим всичко нормално и по европейски, за да върви добре България. А в него защо е тази злоба? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, но не съм такъв, нямам злоба'', коментира още Борисов.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дебора цедилката

    20 93 Отговор

    До коментар #2 от "El chochone":

    Чувaм чe пaк звъниш им нa вcички бивши дa тe лeкувaт тeбe, бягaй, нe ce нaдявaй в тях дa нaмeриш нeщичкo oт мeн.
    C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
    Уникaт, нямaш дубликaт, вcички нa oпaшкa зa тeбe ce рeдят, в тoзи грaд нямa пo-бoгaт, oт инaт cлaгaш им пeчaт нa вcякa. Нямa кaк, нямa кaк нa мeнe дa приличaт, нямa кaк, нямa кaк дa тe oбичaт, уникaт, нямaш дубликaт, вeрeн дa ocтaнeш знaя кaк, знaя кaк.
    Cкитaш пo цeли нoщи, прoпaдaш oщe, нo губиш caмo врeмe, aз cъм oнaзи нуждa, кoятo чуждa кaк щe ти дaдe? C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.

    Коментиран от #6

  • 4 El chochone

    287 29 Отговор
    Само президентът Радев може да бърка в г*** на Боко тиквата без никой да му каже копче!

    Коментиран от #12

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    273 24 Отговор
    ИСТИНАТА БОЛИ НО ВИЕ ГЕРБ СЬСИПВАТЕ РОДИНАТА ОТ СДС ПОЧНА ВСИЧКО ИДО ВАС ВИЕ НЕ ТЬРПИТЕ КРИТИКА ЩОТО ИСТИНАТА БОЛИ ИСТИНА Е ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ АЗЛЕ НО ВАС НЕ ВИ ПУКА

    Коментиран от #124

  • 6 El chochone

    83 9 Отговор

    До коментар #3 от "Дебора цедилката":

    Уникат, нямаш дубликат, всички на опашка за тебе се редят, :)

    Коментиран от #17

  • 7 Behemoth

    220 12 Отговор
    Гледах една минута и отидох да гледам мач"... хахахххххх....Ко да говори повече ...то грехота и да му са сърдиш на чието малоумен...
  • 8 Другия с коня

    39 277 Отговор
    Ако сме президентска република,ще изберем отново Бойко....Знаете го...Най истинския Българин след 65годишно Руско иго....Голем си Бойко...Да го д.хат червените Боклуци....

    Коментиран от #22

  • 9 Аноним

    251 23 Отговор
    Много е уплашен и нервен тиквуний! Нещо ще се случва с него.
  • 10 среднощен

    78 12 Отговор
    "Генералски страсти" - "кой е по-по-най"...? Хубаво е да свършат малко работа и за обикновените хора в България..?

    Коментиран от #152

  • 11 Тръмп

    100 15 Отговор
    Накрая и двамата ще се окажат по-прости от колкото трябва след публичното премерване на кремвиршите!!!:):):) Борисов май е тръгнал вече да сменя резбата щом се среща по идиотски предложения точно с Филип Димитров и Борис Велчев???:):):)Интересно!!!:):):)
  • 12 АБВВБА

    185 17 Отговор

    До коментар #4 от "El chochone":

    Борисов го е яд, че народа уважава Радев и плюе президента, като пияна камила по камила, но забравя колко пъти той ни постига и колко пъти и до сега ГЕРБ ни на три са зло. Но е прав и, че и при предните управления беше зло. Но пък да се прави на светец е някак адски тъжно... Излиза, че ни има за овце, без памет.
  • 13 ???

    177 8 Отговор
    Една минута го гледах как 40минути нищо добро не каза. После отидох да играя футбол. 🎃⚽🎾🚒🚢🗽🌋

    Коментиран от #40

  • 14 сноу

    170 9 Отговор
    А на Гойко наглостта ,безочието и налудничавата мания за величие ,нямат никакви граници.
  • 15 некойси

    186 10 Отговор
    Почва да се сбърква лека полека ... натрупват му се ядове от гадовете и не знае какво говори. Свършва се, малко му остава ...

    Коментиран от #118

  • 16 Боко злобаря

    134 7 Отговор
    Пунта Мара не мога да вдигна самолета, като Румен и побеснявам ! Ще ударя едно мачле малко да олабя! Хау ! ....колко ми е мек !
  • 17 знаячката

    5 15 Отговор

    До коментар #6 от "El chochone":

    точно тъй. а така браво врътии
  • 18 Тръмп

    70 9 Отговор
    Най-вероятно Радев ревнува Борисов за новите му гаджета Ф.Д и Б.В???:):):)С тия джендъри от ДеБъ в Съдебната Система станахте за смях!!!:):):)Ако номерът им да Извръткат Борисов с малоумното предложение за "независимия" прокурор мине,ще му го слагат до пенсия четвъртит!!!:):):)
  • 19 VVV

    132 9 Отговор
    Двуличен е тиквата. Като говори за отговорности . -АМА НАЛИ ТОЙ Е ВЪРХОВЕН ГЛВНОКОМАНДВАЩ . Защо тогава той не избра самолета с който да ни охранява ??? Ето това е двуличие ;) Като искаш да бягаш от отговорност ,ама той е главнокомандващ , а когато се избира изтребител защо главнокомандващия не го избра ???? Ф16 е с едно жалко двигателче а 8 от тях са на цената на китайски самолетоносач
  • 20 Боко Стояна Мутафова

    6 28 Отговор
    Е па Стоянка Мутафова. Мухахаха мухахахаахха
  • 21 гост

    171 10 Отговор
    Борисов,твоята злоба срещу него е голяма ,не можеш на малкия пръст да му стъпиш , и ти го знаеш добре. И Путин , Тръмп ,Макрон ,и Меркел и всички други го уважават.Виж неговия рейтинг и твоя и тогава говори.Радев не е продажник като тебе и затова хората го уважават.
  • 22 кнаус 485

    177 11 Отговор

    До коментар #8 от "Другия с коня":

    Радев говори нормално и каза верни неща за разлика от Борисов,гледах и двете изказвания,Борисов е възмутително прост,тъп и злобен човек,нарцис на нарцисите,срам и резил е изказването на Борисов,но тиквата толкова си може.....
  • 23 факт

    53 10 Отговор
    половината от живота ми мина в кочина, другата половина със свинете от кочината щото комунизма си отиде....
  • 24 Ххх

    126 6 Отговор
    Борисов си изпуснал нервите. Да гледа да не изпусне нещо в гащите си, предполагам, ще е бая голямо от добре нахранен мъж. И след интервюто на Радев отишъл да рита на мач. Ако не на мач, ще е на тенис или може би за риба, ако не инспектира поредния строеж на магистрала. Колко ме "учуди". Аз пък си помислих, че ще каже - отидох да работя на ползу роду, като Жорж Ганчев навремето. Но човека знае как да си гледа живота и да не си хаби излишно нервите. Ама имало проблеми - ами слага си ги на ...... нещо. А и има наглостта да коментира колко били платили за КТБ. И най вече той, горкия, извади ги от задния си джоб. Като чели тия от ГЕРБ нямат нищо общо с тази афера. И Пеевски също. А доколкото знам най голямата концентрация на депозити на средства от държавни предприятия в КТБ е извършена при управлението на ГЕРБ. Случайно ли ?
  • 25 Българин

    121 8 Отговор
    Боко ами какво каза за народа си бе ходиш в другите държави да те тупат по гърба.ЕЙ ЗНАЙ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ.
  • 26 каката

    146 8 Отговор
    Чудя се как има още хора , които харесват тиквоча ?! Президентът е на светлинни години пред тиквата по интелект и поведение !!!
  • 27 Г-жа Лъжа

    12 121 Отговор
    Браво Румба,браво кукло на конци!Каквото ти подам това повръщаш..Евала,даже машалах.
  • 28 Георги

    128 13 Отговор
    Румен Радев е единствения честен и почтен политик!

    Коментиран от #39, #41

  • 29 Иво

    15 88 Отговор

    До коментар #1 от "El chjochone":

    Румен Радев е №1... - в смрадливата ви червена болшевишка КОЧИНА , недокл.тен примат !
  • 30 Ееееее

    95 9 Отговор
    Банкянский гений, боли ли боли ли истината дебело, некадърно ... се
  • 31 Стою

    58 2 Отговор
    Жалка работа.
  • 32 onq s konq

    10 105 Отговор
    Ма мн усърдно лаете по Борисов бе Руски лумпени с бълг. л. карти!:)Ами лайте си- тва ще ви остане.
  • 33 факт

    94 6 Отговор
    иде му края..
  • 34 Prorok

    6 54 Отговор

    До коментар #1 от "El chjochone":

    В какво?
    Празнодумство... Много е лесно да си критик, консултант, или президент.
  • 35 Далавера

    54 5 Отговор
    ЕС го каза - променете си конституцията за да имате независим прокурор. Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Ние бягаме по тъча (т.е. ТЕ за да замажат) и който не е с нас - разединява нацията. Радев бивш комунист, Борисов и Цацаров също са такива. ББ се изказа неучтиво (меко казано) и отиде да рита футбол!?
  • 36 ВАТМАН

    89 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Той е опозиционен лидер с най-много власт в държавата'', това заяви премиерът Бойко"
    ГЕНИАЛНО!ХЕМ Е ОПОЗИЦИЯ ХЕМ Е С МНОГО ГОЛЯМА ВЛАСТ!ТИКВАТА Е ТОЛКОЗ ПРОСТ ЧЕ МИРИШЕ НА КОЛХОЗ

    Коментиран от #43

  • 37 Щерев руски трол

    76 8 Отговор
    Aуууууууу,какъв злобен дебел пожарникар е евнуха от банкя(злобата му тече от носа,ушите и гъ*за на простака тиква),да са му живи и здрави гурневски,марков и антун тодорофф.
  • 38 Далавера

    38 6 Отговор
    ЕС го каза - променете си конституцията за да имате независим прокурор. Това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Ние бягаме по тъча (т.е. ТЕ за да замажат) и който не е с нас - разединява нацията. Радев бивш комунист, Борисов и Цацаров също са такива. ББ се изказа неучтиво (меко казано) и отиде да рита футбол!?
  • 39 Prorok

    10 38 Отговор

    До коментар #28 от "Георги":

    И как го разбра? Още от първите му дни се видя, че марионетка, кукла на конци. Показва двое аршин и на практика показа, че съветниците му са над закона.
  • 40 Обяснението

    24 3 Отговор

    До коментар #13 от "???":

    Времето тече различно за Боко ,как не ви е ясно.А и защо да ви се обединяват нещата??? Той като каже и тава е!!!
  • 41 Г-жа Лъжа

    10 54 Отговор

    До коментар #28 от "Георги":

    Предпочитам да ни управлава обикновен човек от народа,който е стъпил здраво на земята-практик,а не политик с мазна визия и високо интелигентна муцуна,издигнат от мазната секта "бсп"(безкрайно страхливи предатели)и от още по-мазните шалвари от "дпс"(доста прост съюз).

    Коментиран от #136

  • 42 Дебора

    4 14 Отговор
    Чувaм чe пaк звъниш им нa вcички бивши дa тe лeкувaт тeбe, бягaй, нe ce нaдявaй в тях дa нaмeриш нeщичкo oт мeн.
    C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
    Уникaт, нямaш дубликaт, вcички нa oпaшкa зa тeбe ce рeдят, в тoзи грaд нямa пo-бoгaт, oт инaт cлaгaш им пeчaт нa вcякa. Нямa кaк, нямa кaк нa мeнe дa приличaт, нямa кaк, нямa кaк дa тe oбичaт, уникaт, нямaш дубликaт, вeрeн дa ocтaнeш знaя кaк, знaя кaк.
    Cкитaш пo цeли нoщи, прoпaдaш oщe, нo губиш caмo врeмe, aз cъм oнaзи нуждa, кoятo чуждa кaк щe ти дaдe? C пaрцaлитe щe тe изям и нa другa нямa дa тe дaм, днec лoвeцa нa жeни при мeнe ce пoкри.
  • 43 Г-жа Лъжа

    4 29 Отговор

    До коментар #36 от "ВАТМАН":

    Кое не е истина бе Евгени?
  • 44 СИК

    29 6 Отговор
    Бойко беше,сега е....и ще бъде само от нашата партия

    Коментиран от #46

  • 45 Йосарян

    55 8 Отговор
    Ако бяхме държава. Досега върховният Главнокомадващ да е направил военен Преврат. Ма сме си мърши! И когато гледам банкяския цървул винаги знам, че сме Мърши.

    Коментиран от #49, #97, #134

  • 46 БКП

    39 6 Отговор

    До коментар #44 от "СИК":

    Не е вярно!Бойко първо стана член на нашата партия.Ние сме първата му любов.
  • 47 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    59 8 Отговор

    До коментар #1 от "El chjochone":

    Ами със сигурност е N1 защото не е крадец като тоя чобанин на снимката,много по образован е от въпросният бай ганьо,никога при никакви обстоятелства не се е излагал така както ГАНЬО и е истински генерал за разлика от смешника от банкя.
  • 48 Фридман

    59 8 Отговор
    КГБ гръмна по времето на БСП обаче парите ги откраднсха герберастите, Румен Радев не е лъжец като Боко за да ни лъже в очите, че вс. Ок. когато и слепец вижда, че България е блато! Тоя измекяр краварски що не се хвърли от покрива на Министерски съвет?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Мършо

    24 3 Отговор

    До коментар #49 от "Г-жа Лъжа":

    марш в канафката от където си изпълзял.

    Коментиран от #51

  • 51 Г-жа Лъжа

    3 24 Отговор

    До коментар #50 от "Мършо":

    Аз излязох от аналите на "бкп",другарю лайнояд...Приветствам те "приеди суда к'мне"

    Коментиран от #53

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бате Бойко

    13 3 Отговор

    До коментар #51 от "Г-жа Лъжа":

    И аз като тебе съм излязал от там

    Коментиран от #60

  • 54 nnn

    21 2 Отговор

    До коментар #52 от "Bobi":

    Бобчо,внимавай какви ги плещиш....че миришеш на осран фашизъм,а не на ЕНП
  • 55 Голем смях

    9 53 Отговор
    Добре ,че Боко разреши на Радев да отиде на срещата на НАТО в Лондон.Там все пак не отиват лица с театрални длъжности от които нищо не зависи.Как иначе щяха да видят новата рокличка на ген. Деси.
  • 56 Ван дер Любе

    50 7 Отговор
    Ех, Борисов, кого мислиш, че ще излъжеш. Това с независимия прокурор е против конституцията, което означава, че или правителството нарушава конституцията, или не разбира от нищо. Президентът може да е обединител само ако казва истината за управлението. А то поставя 50 % от българите извън борда, в мизерията. Борисов ти като министър-председател през последните 10 години, Фандъкова не можа да изчисти София за 10 години, да направи и един качествен ремонт. В Пловдив бяха откраднати милиони и нищо. Твоят приятел и брат Цветанов се е продал за един апартамент и асансиор. Така е с Цецка (или я забрави), дебелото и т.н. Нали твоите хора избраха Цацаров за шеф днес? Голяа вода сте и това, че и БСП са гола вода не ви оправдава по никакъв начин.
  • 57 Fenasi Kerim

    40 7 Отговор
    Единствения недостатък на Радев е, че не е добър оратор. Борисов днес кара влака но всъщност влака не се движи а клати но пътниците мислят че всичко е ок. Ще дойде ден и много неща ще излязат наяве но виновни няма да има.

    Коментиран от #63, #154

  • 58 Охлюв

    55 5 Отговор
    Супер тъп министър председател си имаме!!! Президентът е единствения достоен политик в тая държава, който е реална опозиция на тоталитарната власт наложена от т.нар. партия ГЕРБ !!!!

    Коментиран от #73

  • 59 Баце

    30 3 Отговор
    Стига бе главанаци такива, нищо не е станало, попрекалих с предколедните суджуци, изкарвам дебели и твърди клефуци, майката ми се разгонва на хемороидите и какво да правя, изпускам си нервите. Не ми е лесно, нямам и булка да ме обгрижва вместо по цяла нощ да се тъпча и да гледам сапунки и чалга. Всех си бележка, от утре ще наблегна на киселото зеленце и туршийката, вярно че сутрин съм тежка артилерия, много смрадливо, но поне ще ходя по мекичко, да ми се успокоят и бойния дух и задните части. Лесно му е на льотчика, Деса е гоУема и яка милфка, много му завиждам, но сега с Филип може да се получи нещо романтично. За футбола гоня рекорд за най тежкия футболист, скоро ще ги викам от Гинес да ме запишат.хайде със здраве

    Коментиран от #123

  • 60 Г-жа Лъжа

    6 28 Отговор

    До коментар #53 от "Бате Бойко":

    Знаех си,че от теб ще излезе страхотна русопия,Румба...

    Коментиран от #62

  • 61 Експерт

    46 0 Отговор
    БорисФ футболиста изобщо не мрази Румен Радев само го плю жлъчно 11 минути без да спре, иначе не го мрази??!!
  • 62 Тринити

    22 1 Отговор

    До коментар #60 от "Г-жа Лъжа":

    Взимай въжето и ходи да се обесиш бе цървул!

    Коментиран от #69

  • 63 Г-жа Лъжа

    7 42 Отговор

    До коментар #57 от "Fenasi Kerim":

    Румбата е готин слугинаж..Каквото му подам това повръща..Мамин сладък.А пък с деса поетеса до него,просто е невероятно надъхан г.й

    Коментиран от #67

  • 64 baihui

    21 3 Отговор
    Само тарикатите, нарцисите и малоумниците могат да създават партии, религии и секти за да владеят овчите мозъци !
  • 65 гост

    40 3 Отговор
    Туй Каракачанов туй Борисов все ЛАЙНОВОЗИ бре !!!!!!За пенсии пари няма за самолети и екскурзии има !!!!!Не се наядохте не се натъпкахте !!!!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 baihui

    21 1 Отговор

    До коментар #63 от "Г-жа Лъжа":

    Да ми ядеш хея!

    Коментиран от #72

  • 68 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    29 4 Отговор
    Като сте гласували за нас ,ще ни търпите като не ви харесва терминал 2 и изчезвайте където искате все пак сте гряждани на ЕС
  • 69 Г-жа Лъжа

    2 15 Отговор

    До коментар #62 от "Тринити":

    Ходи се беси ти,че се осра на изборите Нео..
  • 70 Някой

    44 4 Отговор
    Радев е най-добрият Български президент, който България е имала до момента !

    Коментиран от #79

  • 71 Експерт

    38 3 Отговор
    Разправя, че Румен Радев не го харесвали 50%, а що не разправя как него и кабинета му ги одобряват едва 5%?

    Коментиран от #75

  • 72 Г-жа Лъжа

    5 12 Отговор

    До коментар #67 от "baihui":

    С удоволствие,ни от "бсп"(безкрайно страхлива партия)постоянно го ядемна избори,било то местни или национални..
  • 73 Гост

    10 11 Отговор

    До коментар #58 от "Охлюв":

    Президента никога не е бил политик и няма да стане.Между другото тебе кондвал ли те е военен?Знаеш ли за кво става въпрос?
  • 74 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    20 1 Отговор
    Какъв премиер имаме само,за чудо и приказ.
  • 75 Г-жа Лъжа

    8 15 Отговор

    До коментар #71 от "Експерт":

    51% го избраха..малшанс,олигофренчета дерзайте..
  • 76 пламен

    40 2 Отговор
    Тоя плондер на снимката само като го видя и ми се повдига.
    А почне ли да приказва,вече ДРАЙФАМ.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 карамански

    23 3 Отговор
    Като се сетя с тоя колко коли сме откраднали на времето в Унгария и Чехия--майкоооооо.
  • 79 Г-жа Лъжа

    3 15 Отговор

    До коментар #70 от "Някой":

    Да,най-добрият по осиранията..
  • 80 КРЪСТНИКА

    13 2 Отговор
    КАПО ДИ ТУТИ КАПИ

    Коментиран от #83

  • 81 Мордор

    33 3 Отговор
    Радев много ме кефи, единственият, койт може да критикува Тиквата!
  • 82 СИК

    15 6 Отговор
    Той си е наше момче стига сте го плюли.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 гого

    30 4 Отговор
    Дебелия много се пеняви на президента,само да чуе критика и пяна му излиза от устата

    Коментиран от #86

  • 86 Г-жа Лъжа

    3 16 Отговор

    До коментар #85 от "гого":

    Ама как само Румбата ми копи-пейстна текстчето..Евала кукло,ева марионетке сладка какина..бравооо!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 айше жената на мюмюн ага

    14 1 Отговор
    куга ши са пак исборите да фарляме за него парите да зимаме?

    Коментиран от #90

  • 90 Г-жа Лъжа

    5 10 Отговор

    До коментар #89 от "айше жената на мюмюн ага":

    У петък 13..
  • 91 хасан ага

    5 10 Отговор
    боику---победаааааааааа
  • 92 шефкет ага

    25 3 Отговор
    нашту махла сичкото циганин пускахми бюлютината на нашто кметица да пичели пари да ни дава.

    Коментиран от #93

  • 93 Г-жа Лъжа

    12 8 Отговор

    До коментар #92 от "шефкет ага":

    Пу,заради вас прости цигани не избрахме Майчето,любимата онбудс-сянка..
  • 94 Р.радев

    6 18 Отговор
    Толкоз съм прост,че и господ неможе да ми помогне...

    Коментиран от #98

  • 95 asd

    22 4 Отговор
    бай Ганьо Тиквански пак е оцапал гащите нещо. Му'ай си филиите с мас и мълчи бе малоумник!
  • 96 Чико

    31 5 Отговор
    Браво, г- н Президент !!!
  • 97 criminal

    19 1 Отговор

    До коментар #45 от "Йосарян":

    Браво братле....точен коментар ама то няма армия......как да стане като Тея са плъзнали като рак в държавата......полицайщина,корупция и монопол.....иначе да време е..... Само кажете сега.... .

    Коментиран от #102

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Plovdiv

    28 4 Отговор
    борисОFF, виж рейтингите и тогава се плюнчи, мисир! Държа ти такъв тон, щото АЗ - един обикновен български гражданин - съм ти работодател! И проблемът е в теб, че си ме накарал да мисля, че си мисир, а не в мен, че ти казвам истината!

    Коментиран от #104

  • 102 Йосарян

    20 1 Отговор

    До коментар #97 от "criminal":

    БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! ОТ НАС ЗАВИСИ! АЗ НЯМА ДА ТЪРПЯ АВТОГЕНОЦИД И ТЪПОТИИ. ИЗПРАВЕТЕ СЕ! СВЕЩЕННИ СМЕ. РАЗБЕРЕТЕ.
  • 103 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    33 3 Отговор
    Като го гледам колко е надут този пуяк и веднага разбирам колко ни е нужен ---НАРОДНИЯ СЪД
  • 104 Г-жа Лъжа

    6 16 Отговор

    До коментар #101 от "Plovdiv":

    Точно така,кажи му го в очите..ребром,а не индиректно на "бсп"(бездарна страхлива партия)за КТБ.Нали така..?
  • 105 маджо сик

    18 3 Отговор
    С тоя колко пари направихме сега се прай ,че не ме познава.
  • 106 гост

    4 20 Отговор
    долна червена подлога фатмак падни за сто КУРнелия каза
  • 107 Баце

    27 1 Отговор
    Биби пий си хапчетата и помни какво е казал на времето Линкълн /президент на Щатите - Абрахам Линкълн, не някой автомобил/:
    "По-добре да си мълчиш и да изглеждаш като глупак, отколкото да отвориш уста и да разсееш всякакво съмнение."
    Ама това не го пише във "Винету".
  • 108 9689

    18 0 Отговор
    Долен престъпник....
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Тръмп

    3 14 Отговор
    Аре стига с тоя театър за добрия и лошия генерал!!!:):):)Една и съща серия от 2 години!!!:):):)Дано накрая на постановката си праснете по една мазна целувка,като на Бат Тошо и Брежнев за да има аплодисменти!!!:):):)
  • 111 Ха ха ха

    23 1 Отговор
    Боко излъга ! Иска да стане президент , но НЕЕЕ ! Пътник е , той си го знае много добре, но пуста власт.
  • 112 антигерб

    28 1 Отговор
    ''Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол'', вметна Борисов.

    Е, какво друго да прави празна кратуна като теб, шах ли да играе...не разбира се...отишъл да порита мачле тъпунгера!
  • 113 антигерб

    28 1 Отговор
    Голяма фиксация има банкянския тъпак в снимките с Тръмп, направо не е за вярване! Тоя е патологичен случай! Всичко за драпането му със зъби и нокти за снимка с Тръмп както се вижда е 100% истина! Тъп, та чак вдлъбнат!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 fen na tikvata

    8 1 Отговор
    a na boko dogan li gi darpa i na kogo e bil lakei prez komunizma s chatala i pamuka go e krepil i se e maznil posle mutra i sega se misli za hitrec no koito se smee posleden boko nali znaesh koi te napravi tikvo tova koeto si sega da qdesh mizernite si magistrali kato unishtoji nasheto proizvodstvo i ni hranish s boklucite na evropa a tezi vagoni s bokluka za Balgaria ot Italia koi gi poracha zashto ima takava korupciq prezidenta li e vinoven mafiot takav
  • 116 Северозапад

    22 1 Отговор
    Колко е трудно за еднокнижника да разбере една стара мъдрост - "Трудно се стига до върха, но всички пътища от върха водят надолу" (Конфуций).
    И явно ще го разбере, и то скоро - но по "трудния" начин...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Боко комунист

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "некойси":

    А дано дано дано
  • 119 Браво на Борисов

    3 23 Отговор
    Истината и само истината
    Право в очите
  • 120 А?... Ко?... Не!

    22 1 Отговор
    Вожде наш, изпадаш в ярост и несловохотливост пред критиките на г-н Радев нашият президент! Страхуваш ли се? Ако бяхме президентска република ти и твоите слуги щяхте да сте вън от политиката и управлението на България! Имаме достоен президент и това е факт! Дерзай...
  • 121 Полугаевски

    15 0 Отговор
    Емоциално изказване.В играта няма място за емоции.Щом вкарваш емоции,изчерпал си всичко друго.Подготовка,знания,опит,психическа устойчивост.Време е да се предава партията.
  • 122 Баба Вуна

    15 2 Отговор
    Наш боцко ма кефи, бахси къф е жизнен само, я къф е широк у кръста, само за ибани!
  • 123 Влади Горанов

    18 1 Отговор

    До коментар #59 от "Баце":

    Леле мале, не ми се приказва, голям дебелосерец е Шефа, и като се наплюска със суджуци после виси с часове в кенефа и го осмърдява ужасно, добре че няма жена до него да Го търси и да се чуди дали не е заспал вътре. Миналия път се изряза в джипката, леле, щеше да ни издуши, но си траем че гневът Му е олимпийски.

    Коментиран от #128

  • 124 prizrak

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аре научи се да пишеш първо бе паляк.

    Коментиран от #132

  • 125 БокоТиквеника

    14 2 Отговор
    Преялата въшка... Боко!

    Партийната въшка изпъшка,
    че е страхотно преяла.
    И тръгна пред другите въшки,
    начело съвсем възгордяла.

    Помисли, че с Бога наравно
    е смело застанала тя.
    И каза, че вече отдавна
    е покорила света.

    А нейният свят бе глупака,
    от който тя пиеше кръв.
    Залегнала под калпака,
    използвайки го за стръв.

    Обаче и той се усети,
    удари я здраво с ръка.
    Преялата въшка изхпъшка
    и накрая се просто насра!

    Коментиран от #145

  • 126 мрачен всамота седи и глупости реди

    16 1 Отговор
    Налегнаха го Боци немощи всякакви , кои от простата , кои от простотия и взеха да го мъчат. Взе да се чувства безпомощен и мразен , чувства за несигурност в бъдещето му се появиха , мрачни мисли за награбеното и за затвор го навестяват и на мира не го оставят.
  • 127 Фран

    14 1 Отговор
    Охо Боко се отъждестява с държавата! Това вече си е абсолютно нагло и шизофренично дърдорене от негова страна.
  • 128 Бегай бе

    9 1 Отговор

    До коментар #123 от "Влади Горанов":

    Това че Баце попръцква в джипката много не ми се вярва. Особено като качи Дебелото Лиле, тя си му е слабост, сигурно се стиска пред нея. Виж ако вози Деса Дуловската, пред нея съм сигурен че не му пука и ги пуска смрадливи.
  • 129 Зайко Байко многознайко

    13 2 Отговор
    Не харесвам Тиквоций Едно по обясними причини. Не харесвам Радев затова, че ги усуква и носи от девет кладенци вода, да обяснява на Банкянския Минпред и да му създава самочувствие, че е мякой. Радев, този от Банкя само от бой по тиквата разбира. Пред компютрите сме номер едно, герои, хвалипръцковци, но като дойде работата до действия се крием, като мишоци. Колкото и да не ни се иска , това е горчивата истина. Разделено, слабо гражданско общество, излишно самочувствие и чувството че едни протестиращи са по-важни от другите води до разделение. Властимащите използват това и умело противопоставят тези групи, верни на максимата , разделяй и владей. Резултатът е страх, разединеност, недоверие, омраза, национализъм ,нихилизъм и всички подобни определения, които пречат на един нормален и достоен живот в нашата страна!
  • 130 Мирко

    13 1 Отговор
    Вие представяте ли си ако Цецка Цачев беше станала президент? Цирка щеше да е уникален. С Фандъкова и Цачев, Баце щеше да 3 метра висок всеки ден и да ни хока.
  • 131 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    МАФИЯ
  • 132 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #124 от "prizrak":

    кой как може пише
  • 133 Боре каскета проевропеец

    11 1 Отговор
    Баце се насра
  • 134 той

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Йосарян":

    Говори в единствено число .
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Койчо

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Г-жа Лъжа":

    Шалварите и ГЕРБ с братя никога не се разделят и обиждат взаимно но на гербер не може да се обясни за вас черното е розово и точка.
  • 137 Брах ви лайката гербаджийска

    9 1 Отговор
    Бастунчо от банкя се е изнервил, знае че му идва края хахаха
  • 138 Гошко

    1 5 Отговор
    Радев премиер. Борисов президент. Па да видим кой как ще говори?
  • 139 Нане

    10 0 Отговор
    То се вижда кой е двуличника. Този който си мени постоянно мнението. Такива нямат място в парламента,особено тези дето крадът в несвяст!
  • 140 иван

    6 1 Отговор
    Пази Боже сляпо да прогледа...........
  • 141 РуменРадев

    2 9 Отговор
    Прав е Борисов.
  • 142 Ураааааа

    2 4 Отговор
    Да живее руската пропаганда
  • 143 Ссссс

    6 0 Отговор
    Нещо си нервен, Борисов... Истината боли, кажи на пенсионерите че Радев не е прав, сигурен съм че ще те разберат
  • 144 3ба4а

    6 0 Отговор
    ЩОМ ТОЯ МУШМОЛ ПЛЮЕ ПО рАДЕВ ИЛИ КОЙТО И ДА Е ЗНАЧИ УПЛЮВАНИЯ Е КАЧЕСТВЕН ЧОВЕК, А НЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ
  • 145 3333

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "БокоТиквеника":

    СУПЕР ЛИРИКА, ИСКАМ ДА НАПИШЕШ СТИХЧЕ ЗА АНОРЕКСИЧНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ МАРИЯ ГАБРИЕЛ, И ЗА ПОЗАБРАВЕНАТА ИСКРА ФИДОСОВА , МОЖЕ И ЗА ДВЕТЕ ВЗЕТИ ЗАЕДНО КАТО ФИЗИЧЕСКИ АНТИПОДИ
  • 146 Що лъжиш бре

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "El chjochone":

    Тъпанар N1 е .последна дупка
  • 147 ББ живял ли е с В. Левски?

    5 1 Отговор
    Аз разбрах колко многоличен е ББ.
  • 148 Един българин

    6 1 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното правителство!!!
  • 149 БОДИГАРД

    5 1 Отговор
    След максимум 5 години никой няма да помни съвремения бай ганьо --в цял свят ни излага,като пристигнат на официално посещение ни гони от колата и се качва той да кара.Никъде по света няма такъв малоумник,той да вози охраната си и шофьора си пълен глупак.Все едно в щатите Тръмп да изхвърли от колата всички и той да почне да я шофира.ДАНО ДА СЕ СВЪРШВА ЧАС ПО СКОРО ТОВА РОБСТВО С ТОЯ ГЛУПАК.
  • 150 Митко

    3 0 Отговор
    И къде е злобата и кой и е носителя
  • 151 хой

    4 1 Отговор
    Жалка картинка е фатмака радев. Още по-жалък ще стане Борисов, ако продължава в този дух да го коментира.

    Коментиран от #153

  • 152 Д.Кънев

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен":

    Първо на първо а даже и на второ трето Борисов не е генерал и след като вече не е Велик Главен Секретар на МВР трябва да му се отнеме званието.Така постъпиха в Португалия с един генерал.След като не заемаше някаква длъжност стана пак маьор или подполковник,така правят и в САЩ.Т Борисов си е прост маьор от резерва и толкоз.
  • 153 Д.Кънев

    1 1 Отговор

    До коментар #151 от "хой":

    Радев не е жалък и не е фатмак а Генерал с главна буква а Борисов не е генерал.И още Радев е единственият политик нищо че е нов в политиката който си спазва обещанията а именно да не слугува на Борисов както правеше агент Гоце,комсомолският секретар Плевнелиев а да не говорим за МАМА на която ние и изритахме мераците да стане президент.
  • 154 Никой си

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Fenasi Kerim":

    Скоро ще му дерайлира влака..нали всичко е поскъпнало с 20-30 % Който ходи в магазин и плаща сметки и данъци ,ама и е обикновен работник,не апашин , вижда за какво става дума.Да пита тоя пенсионерите с мизерните пенсии,дето уж не се били осигурявали.Къде бяхте,прайм министър ,през 90те години ? От 10 фирми ,в 9 нямаше трудови договори,ама я пробвай да искаш договор...и си аут. Касови апарати...хе хе...имаше ги само за украса. Лесно ви е с еврофондове да строите тук там нещо и да събирате данъци и глоби централизирано,а за общините ..един на два ката,а ? Ей затова икономика няма в тая държава,няма нищо,нищоо като нормалните държави.Не еврото е виновно, нито курса му, всички вие сте виновни които управлявахте и управлявате тая държава.Затова струи отвсякъде такава ,,народна любов,,..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове