Last news in Fakti

24 Януари, 2020 22:08 2 705 45

Тома Биков, ГЕРБ: Би било безотговорно правителството да подаде оставка сега

  • герб-
  • бсп-
  • правителство-
  • вот на недоверие-
  • тома биков-
  • депутат

''Притеснен съм, че ако ние се оттеглим от властта, няма да се случи нищо добро'', заяви депутатът от партията на премиера Бойко Борисов

Тома Биков, ГЕРБ: Би било безотговорно правителството да подаде оставка сега - 1
Снимка: БГНЕС

''Със сигурност водната криза в Перник е сериозен проблем. Ние имаме своята част от политическата отговорност, но ако има добра новина, то тя е, че много по-сериозно започнахме да мислим за водата, като за нещо ценно. Ние сме малко разглезени от природата и гледахме на водата като нещо, което ни се дължи'', това заяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков в предаването ''Панорама'' по БНТ тази вечер.

''Има много засегнати хора. Ако досега имаше много кризи, които ни засягаха пряко, сега имаме криза, която е измерима. Важно е да намерим реалните параметри на кризата. Не трябва да се подценява или хиперболизира. Има почва за постигане на съгласие с опозицията и вярвам, че ще се стигне до общо решение, което ще реши проблема с години напред'', заяви още Биков.

''Отговорността трябва да е персонална и който умишлено е крил проблема трябва да понесе своята отговорност. ГЕРБ загуби изборите в Перник, така че едва ли, ако е имало умисъл, това е помогнало. Кризите не трябва да се крият, а проблемите трябва да се решават'', добави едно от остриетата на ГЕРБ в парламента и все пак призна, че доста хора са знаели за проблема с водата в Перник, но са криели.

„Генерализираната и насаждана теза, че за да се оправи всичко, трябва да се зачеркне ГЕРБ, е илюзорна. Притеснен съм, че ако ние се оттеглим от властта, няма да се случи нищо добро'', счита Биков.

"Политическата криза няма да реши проблема на Перник. Това поведение е безотговорно. Подаването на оставка в подобен момент би било безотговорно", категоричен бе той, като добави към това, че макар и да съществуват тези кризи, то икономическото състояние на България се подобрява.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ронин

    84 1 Отговор
    Само на 39г а вече изпечен мръсник е Тома!

    Коментиран от #3

  • 2 Да да

    45 4 Отговор
    Да, мн. безодговорно. Трябва да изчакате Слави да регистрира партията.
  • 3 Да да

    55 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ронин":

    Продажник е.

    Коментиран от #41

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    68 1 Отговор
    притеснявате се щото няма да може да крадете повече а народа как живее не ви пука
  • 5 Чепа

    61 1 Отговор
    И какво, да чакаме съвсем да загробите държавата, така ли? Май сте не само криминални престъпници, а сте и психясали!?
  • 6 Подобрението е в главата на щрауса

    58 1 Отговор
    Извънредно безотговорно е управлението на правителството, да вземем предвид дори само последния мандат. Колко гафове, колко оставки колко издънки на министри и висшестоящи служители? Та и оставка да подадат управляващите в момента, Господ Бог да дойде пак няма да може да се справи с батаците, трупани години наред и замитани под килима.
  • 7 Гошо

    53 1 Отговор
    Цялото им управление е безотговорно
  • 8 Шопо

    44 1 Отговор
    Нема кой да краде да те €б@ у айдуко !!!
  • 9 Гражданин

    44 1 Отговор
    На следващите избори ще има машинен вот който ще им обърка сметките + че изгубиха в София 11 района и половината окръжни градове и нещата вече не са им сигурни!
  • 10 Софиянеца

    48 1 Отговор
    Ако на местните избори имаше машини щяха да изгубят София!!!
  • 11 Тома НЕВЕРНИ, безотговорно е

    40 1 Отговор
    Българите да ви оставим да управлявате вие ГЕРБ - ЕВРЕИ и да унищожите и заличите напълно БЪЛГАРИЯ.
  • 12 Еди кой си

    41 1 Отговор
    Чувство за непогрешимост или има още хрущял по кокала, та толкова безочливо иска власта до гроб партия ГЕРБ. Май ги е страх от Видов ден.
  • 13 Реформаторски Блок

    47 1 Отговор
    Мъжката к.рва от снимката се заканваше навремето да вкара мутрата Борисов в затвора.
  • 14 мистър Линч

    42 2 Отговор
    Мерзавецът Тома Биков.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Слави Славов

    31 2 Отговор
    Напротив,подаването на оставка от това нечовешко правителство не е безотговорно,а точно обратното!И се надявам да си понесете заслуженото в пълна мяра!Вън от властта Герб и в затвора до края на мизерния им живот!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Све

    26 2 Отговор
    Аз съм в шок от форума !!! Откъде изникнаха толкова нормални българи ???? Или тролчетата вече спинкат.... ПРОТЕСТИ ДО ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАПОЧВА СЕ ОТ 25 януари

    Коментиран от #20

  • 19 АНЕНЕРБЕ

    28 2 Отговор
    ТОМА,

    Бедната ти фантазия дори не може да превърти това което ще се случи когато от чешмите на Перник потече кал, ЗАРАЗИ и ИНФЕКЦИИ!!

    СЕЩАШ ЛИ СЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА , БОЛНИЦИ, ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ И СГРАДИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОБИТАВАНИ?!!

    ПЕРНИК ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРИЗРАЧЕН ГРАД В КОЙТО ЩЕ ПЛАЗНАТ МАРОДЕРИТЕ , БОЛЕСТИТЕ И ЕПИДЕМИИТЕ!!

    ТЪПАТА ТИКВА НА ВОЖДА ТИ И ТВОЯТА ВЕЛИКА ПАРТИЯ ИМАТ ЛИ ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯТА НА ГРАДА ИЛИ ТЕ ЩЕ ПРЕДПОЧИТАТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ДА ОБЯВИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ , КАТО ПРЕДИ ТОВА АРЕСТУВА И ВКАРА В ЗАТВОРА И ТИКВАТА И ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОЛИГАРХИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА КОЯТО ОСВЕН ВАС ЩЕ ВКЛЮЧИ И МНОГО ОПОЗИЦИОННИ ОПОЗОРИЛИ СЕ ПОЛИТИЦИ!!!

    СИТУАЦИЯТА Е БЕЗНАДЕЖДНА И ВОДЕЩА ДО ТОЗИ АПОКАЛИПТИЧЕН СЦЕНАРИЙ.

    ВИЕ ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТЕ, ЧЕ СМЕ ВЛЕЗНАЛИ В ТОЗИ СЦЕНАРИИ.

    УЧУДВА МЕ ВАШЕТО БОДРЯШКО ПОВЕДЕНИЕ И ПОВЕДЕНИЕТО НА МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА КОЙТО СИ Е ЗАГУБИЛ ДИПЛОМАТА ЗА ВИСШЕ юридическо ОБРАЗОВАНИЕ ПРИДОБИТО САМО НА 21 ГОДИНИ !!! Съученика на Пеевски и негов приятел министър КАРАНИКОЛОВ ще го отнесе като куцо пиле домата.

    Това не са заплахи , а една грозна действителност в която вече сме влезнали, но вие не сте я почувствали!!

    При вас ТОМА е пълно с бездарници и негодници, които съм убеден, че ще отидат там където им е местото.

    ХЛЯБ НЯМА ДА ИМА , НО ЗРЕЛИЩА КОЛКОТО ИСКАШ.

    ВИЕ ТОМА СТЕ ЖЕРТВЕНИТЕ АГНЕТА КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРЕНЕСЕНИ ПРЕД ОЛТАРА НА АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА.

    Коментиран от #21

  • 20 АНЕНЕРБЕ

    24 2 Отговор

    До коментар #18 от "Све":

    УТРЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС.

    РЕДНО Е ДНЕС ДА ПОМОГНЕМ НА ГЕРБ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С ЕДНО БЕЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ ДОВЕЛО ДЪРЖАВАТА ДО НЕПОЗНАТА ЗА ИСТОРИЯТА И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА , В РЕЗУЛТАТ НА КОЯТО САМО ЗА ГОДИНА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ Е ПО ВИСОК ОТ ТОЗИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИТЕ!!!

    ТОВА Е НЕЧУВАН ГЕНОЦИД , КОЙТО Е НЕДОПУСТИМО ПОВЕЧЕ ДА ПРОДЪЛЖИ.
    ДНЕС ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА С ИСКАНЕ ЗА ОСТАВКА НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ВЪВЕЖДАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ ПРЕДСТОЯЩАТА ЕВАКУАЦИЯ НА ЦЯЛ ЕДИН ОСТАВЕН БЕЗ ВОДА ГРАД ЗА КОЙТО ПЕРСОНАЛНА ВИНА НОСЯТ ТИКВАТА И ГЕРБ!!

    СПИРАНЕТО НА ВОДАТА И ИЗГОТВЯНЕТО НА ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯ СЛЕДВА ДА БЪДЕ В ПРИОРИТЕТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА , КОЙТО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАЗНАЧИ И СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.

    ДЕЙСТВАЩОТО В МОМЕНТА ПРАВИТЕЛСТВО И ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЗА СИТУАЦИЯТА В ПЕРНИК И СТРАНАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И ПРАТЕНИ НА СТАДИОНА.
  • 21 Пипи дългото чорапче

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "АНЕНЕРБЕ":

    100процента съгласна!
  • 22 МАТЕВ

    12 1 Отговор
    ГЕНОЦИД!НАРОДЕН БЪЛГАРСКИ СЪД!БЕЗ РЕЗНЯЦИ ЧИФУТИ И РЪМБАЛИ!СИНЬОЧЕРВЕНИ БЕНБЕНИ -А БЕ КВИСТЕ ВИЕ БЕ!ТУК Е БЪЛГАРИЯ БЕ!ПРЕКАЛИХТЕ БЕ!ДА ИМ СЕ ВЗЕМАТ ОТКРАДНАТИТЕ КИНТИ ДА СЕ ЗАТВОРАТ МОШЕННИЧЕСКИТЕ ИМ БАНКИ ДА СЕ АНУЛИРАТ КРЕДИТИТЕ ДА СЕ ВЛОЖАТ ПАРИТЕ В ПОЛЗА НА РЕДОВИЯ ОГРАБЕН БЪЛГАРИН И ХРИСТЯНСКИ ДЖИХАД КАК ТЕ ПРОЦЕДИРАТ!ТЕРМИНА ОКО ЗА ОКО ДАТИРА ОТ 3000 ПРЕДИ ХРИСТА ПЪРВИТЕ ПИСАНИ ЗАКОНИ НА ХАМУРАМПИ!ДИАЛЕМАТА Е ЯСНА ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ!Къде видяхте мир братство равенство ,няма такова животно ни соцуклизъм ни куромпизъм ни деморализация да не говорим за катаклизъм В БГ Е ИМАЛО ФЕОДАЛИЗЪМ КЛОНЯЩ КЪМ РОБОВЛАДЕЛСКИ КАТ РОБИНЯТА ИСРАУРА МА ОНЕЯ ГИ РАНЕЛИ ДА КОПАТ ТРАСТИКАТА А НАС НИ МОРАТ С ГЛАД И БЕЗПАРИЧИЕ КАТ В ОСВИЕНЦИМ ТА И ПО-ЛОШО...НАСТИГНАХМЕ ДАЛАЙ ЛАМА ОДИШ ПО УЛИЦАТА ПРАВИШ ЙОГА МЕДИТАЦИЯ ОЧИ ПЪЛНИ РЪЦЕ ПРАЗНИ..БАБА ВИКАШЕ СИНЕ СИТ НА БЕДЕН ВЕРА НЕМА ПА ГЛЕДАМ ПРАВА БИЛА ЖЕНАТА...ПРЕДЛАГАМ МАСОВ ОТКАЗ ОТ ГРАЖДАНСТВО И ПОБРАТИМЯВАНЕ С МОНАКО..ЧЕ СМЕ СИ БЛИЗКИ КАТ НРАВ, ОНИЯ ГРИМАЛДИ СА СИ БИЛИ ПИРАТИ А ВИЖ ГИ СЕГА....АБЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА ОЖИВЕЛИТЕ СЪНАРОДНИЦИ ГА ИЗЧЕЗНЕМ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ КЪМ ФИНАНСОВИ ОАЗИСИ КЪДЕ БЕЛИЯТ ЧОВЕК ВСЕ ОЩЕ Е НАПОЧИТ...
  • 23 Ван дер Любе

    21 1 Отговор
    Наглост. Този казва: Ние ви убиваме бавно, а може да дойде някой да ви убива бързо. Ще му се потърси сметка - рано или късно.
  • 24 така така

    22 0 Отговор
    Оставка! Оставка!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ???

    14 0 Отговор
    Тома личи си, че си завършил актьорско майсторство. Следващият път като се върнеш в Бургас скочи от моста. Там поне има още вода. Не ми се мисли какво ще стане, ако продължава да е така сухо и топло и оставите без вода Варна, Бургас и курортите през лятото.
  • 27 Говедов

    17 0 Отговор
    Хей мазник със свирки не се става политик. Борисов обича точно такива плужеци и мекотели. Този не знае колко уши има на главата си, а вече е доказан политик. Ще ти се обелят колената от теманета.
  • 28 Гербер

    16 0 Отговор
    Този ако беше жена такава хубава ку.р..в ,, а. щеше да стане от него, че нямаше да може да си вдигне гащите.
  • 29 бгродина

    13 0 Отговор
    Би било безотговорно да останете във властта, Бикле, защото не виждам какво ще остане след вас, крадците, мутрите и капиталистите. Всичко отново ще се изгражда.
  • 30 Гост

    11 0 Отговор
    Притеснен е като плъх на потъващ кораб.
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 0 Отговор
    А ПП ГЕРБ отговорно ли се отнася с народа ни вода няма глад има безработица престъпноста е голяма кое му е отговорното наПП ГЕРБ да крадът и народа да страда
  • 32 СссереМ

    0 16 Отговор
    Абсолютно е прав Биков,народа е с ГЕРБ,и да си подадете оставката пак ще ви изберем,а нека шепата червени тролчета подскачат тука.

    Коментиран от #33

  • 33 БЕДНЯК

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "СссереМ":

    а как живеят повечето хора у нас
  • 34 гост

    8 0 Отговор
    За пръв път плъховете се уплашиха,че може да ги изритат от властта.Доган отдавна говори за програмен кабинет,каквото и да означава това за него.В момента всичко зависи от Весо аптекаря и бялата Златка.Но като знаем,че те са фурнаджийски лопати и много добре знаят,че повече никога няма да помиришат властта,ще гласуват в полза на ГЕРБ.Но рано или късно Борисов ще падне от власт.това е неизбежно.
  • 35 Реалист

    7 1 Отговор
    Ама вие 45 години ли искате да управлявате бе... До като ни довършите...
  • 36 Мафията ГЕРБ

    9 0 Отговор
    За 5 години правителството на Шайката ГЕрП и борисоф е внесло 735 хиляди тона боклуци от трети страни, от които – 3 тона болнични отпадъци и освен без вода, скоро Крадливите и Престъпни герберунги може да ни докарат и опасни болести, като Ебола например. Внесените от Европа болнични отпадъци не подежат на контрол и не е ясно колко са внесени, призна бившият вече министър на околната среда и водите Нено Димов

    Коментиран от #40

  • 37 dedo vi

    7 1 Отговор
    За ква оставка си мечтаете бе , предатели , за затвор сте минимум да не кажем че сте за разстрел всичките . конфискацията на всичко което сте разграбили и имате от нас и родата до девето коляно да работи в мините .
  • 38 ОТКАЧАЛНИК

    6 0 Отговор
    СНОЩИ В ПАНОРАМА БЕШЕ КАТО НА АКАН ГЛЕДАШЕ ДОСТА ТЪПО ОТИВАИТЕ СИ НЕЗНАЕТЕ КАДЕ СЕ НАМИРАТЕ
  • 39 Ей мъдър е тоя

    5 0 Отговор
    Тома бре, като говори гаче книга чете. Акъл море глава шамандура.
  • 40 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "Мафията ГЕРБ":

    Да,, да ама за наркотиците покрай боклука не казват.. Те и италианците го казаха ,,,, ама пазят ги американците тия нашите..... Теглят кредити , крадат и си перът незаконно придобити я капитал... А ние ще връщаме.... Няма такъв народ.... Който сам да се самоунищожава и нищо да не прави по въпроса
  • 41 Ами

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Да да":

    Завършил е благоевградския пуц, какъв да е. За да яде трябва да се присламчи към нечия маса за огризките, щото ако разчита на знания и способности е жив умрял.
  • 42 цдх фбз

    4 0 Отговор
    Безотговорно беше поведението ви досега.
    И отсега нататък... пак същото.
  • 43 Дон Чико

    4 0 Отговор
    Така е, Тома, друго е да си лапаш по 4 бона на месец заплатка, а после безработен за 200 лева.
  • 44 Слави Славов

    2 0 Отговор
    Точно заради такива говеда,които имат изгода и лижат задника на бб,та сме на това дередже!И вината е преди всичко наша,че ги оставяме да мародерстват така безотговорно!Но в края на краищата ние сме им дали власт да ни управляват,ние можем и да им отнемем тази власт!Кой може да ни спре?!Да спасим България!
  • 45 Теодора

    0 0 Отговор
    Ооо то пък щото с вас се случва нещо добро.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове