2 Февруари, 2020 19:42 20 776 35

Арестуваха и четвърти от групата на Васил Божков - Тумпаров

  • александър тумпаров-
  • васил божков-
  • хазарт-
  • таки

По-рано днес бе задържан и собственикът на Левски Георги Попов

Предполага се, че е арестуван и четвъртия от групата на Васил Божков - Александър Тумпаров, съобщи „Блиц“. По-рано днес и собственикът на Левски също беше задържан при акцията срещу боса на Национална лотария.

Сред задържаните при днешната акция е и ръководителят на казиното в хотел "Интерконтинентал" в София Александър Тумпаров.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да питам

    69 6 Отговор
    Кога този с каскета ще арестува Оня с мушамата ?
  • 2 Бойко Боклука

    76 12 Отговор
    Сега ще печеля милиарди и от хазарта, само за себе си!
  • 3 Арестуваха и кучето на Бошков

    52 16 Отговор
    не сте интересни вече. Спрете се!

    Коментиран от #12, #18

  • 4 Както казах

    112 12 Отговор
    Гешев, докато не подкараш детето чудо Шиши Пеевски, не ми се показвай по медиите повече! Кокошкар!
  • 5 Финансови измамници !!!!!

    36 15 Отговор
    Доживотен затвор за него и за Божков !!!!!
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 7 Отговор
    ПАРОДИЯ
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 16 Отговор
    БОЖКОВ е предложил на ЕМИРИТЕ 200 хиляди долара надява се РУСНАСИТЕ ДА ЛОБИРАТ ЗА ДА НЕ ГО ВЪРНАТ СНАЙПЕР БГ НЕТ

    Коментиран от #11, #14

  • 8 адв Елена Гунчева

    67 12 Отговор
    За мен това е недопустимо. Защото на първо място, ги издържаме в арестите. Второ, показва, че прокуратурата изобщо не е подготвена с обвинения и обвинителни актове, то разследване, разследване, ама повече от година разследване си е жива некадърност или нежелание.

    Какво ще стане, ако случайно съдът прецени, че всичкият този народ не е виновен? Някой наясно ли е колко милиона обезщетение ще трябва ние да плащаме? А и се създава впечатлението, че целта не е да бъдат осъдени, а изнудвани и притискани в ареста. Защото в ареста имат много по-малко права от затворниците.

    Знам за капацитетът прокурорски и следователски. И въпреки това, за да задържиш някого, трябва да имаш данни за престъпление. Трябва да си подготвиш и доказателствата. Какво означава да държиш толкова време хора по арестите?

    И да напомня – всичките тези са хора, които са си пили уискито с ГМР. И които са се отчитали на управляващите ежемесечно. И са си плащали за спокойствието. Бих приела активността на прокуратурата, ако я прилагаше и към мутрите, които управляват държавата.

    И се създава впечатлението, че Борисов се опитва да се разграничи от мутренското си минало, като се прави на по-голям католик от папата. И да подхвърли други жертви, за да създаде впечатление за законност.

    А всъщност той е най-големият и най-вредният. Защото нито Баневи, нито Арабаджиеви, нито Митьовците, нито Василовците могат да причинят на държавата толкова вреди, колкото едно некадърно и/или продажно решен

    Коментиран от #13, #28, #32

  • 9 Оглозгания череп

    12 34 Отговор
    Оглозгания шушляк черепа,от няколко дена е в арабски арест,а там много мразят серийни изнасилвачи като Божков,наще там го 'обработват' също...поне три пъти са му сменяни лайняните гащи...
  • 10 Управлява ни бивша мутра , хора

    38 9 Отговор
    Гешефтароф може само да гешефти пародии. Ревизоро върнал 28 торби боклук се радва. И двамата изкараха по 5 лв. тая седмица ама за пред медиите само. Иначе кервана си върви. Питам мутрата Бойко борисов що не се хвана с хазарта едно време, но си отговарям. Някой го излъга, че има повече ум да се прави на Супермен. Хамериканците.
  • 11 Алфа Вълкът

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    200К хахахаха, ако бяха казали 20млн можеше да повярвам на тая фейк новина!

    Коментиран от #16

  • 12 Centurion

    40 10 Отговор

    До коментар #3 от "Арестуваха и кучето на Бошков":

    Е как да не са???Момента на атаката не е случайно избран!Той идва в момент на тотален провал в управлението в много сектори ,Екология, Здравеопазване,Доходи,Демография,и Т.Н!Това Корумпирано,нагло и арогантно управление съвсем естественно ,докара ситуацията в Държавата до собственото си ново!!!В стремежа си да се задържат на власт газят конституция,закони и основни постулати и норми на демокрацията и човешките права!!!Прокуратура,и правителство в престъпен сговор,разчистват терени!!!Почти съм сигурен ,че в рамките на месец , два нещата ще ескалират,и тази долна пасмина ще бъде пометена от народното недоволство!!!
  • 13 гост

    11 21 Отговор

    До коментар #8 от "адв Елена Гунчева":

    Публикувано във факти.бг: Какво ще стане, ако случайно съдът прецени, че всичкият този народ не е виновен?"Ама адвокат Гунчева,изчакайте решението на съда,тогава коментирайте!За къде бързате,цялото време е пред вас?Ами ако съдът реши обратното,тогава какво правим?

    Коментиран от #20

  • 14 Родриго Дутерте

    23 3 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хахаха,за 200,000 Божков само може да си направи селфи с някой шейх!
  • 15 Д-Р Менгеле

    36 9 Отговор
    Всички на топло, начело с шефа им Боко тиквата.
  • 16 Отоварящ

    12 6 Отговор

    До коментар #11 от "Алфа Вълкът":

    Коментарите ти, както и такива от Сссерем, руский полюционер, ел шушоне и прочее, не ги чета никой. Директно ви забиват минуси.
    Само не ми иде на акъл кой ви плаща.
    Такива, бездарници дори и в БГ не би трябвало да има.
  • 17 по позитивно

    28 3 Отговор
    Не ги мислете тези с парите те ще се оправят.Да му мислим ние с гайдите.
  • 18 Алооуу бсп+дпс джендъри..

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Арестуваха и кучето на Бошков":

    Много са интересни даже, колкото и да не ти харесва
  • 19 Родриго Дутерте

    5 2 Отговор
    Тоя катил ич не е бил милиционер от ДС!
  • 20 Горо

    29 3 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    И защо арестуваният трябва да чака в ареста месеци и даже години наред, само защото прокуратурата така иска? Във всяка наистина правова страна, ако някой бъде арестуван, веднага се явява неговият адвокат и ако все още няма обвинение със съответните преки, а не косвени доказателства, задържаният трябва да бъде освободен след 24 часа. Да не говорим пък какво се случва след това, когато делото започва да пътешества от инстанция на инстанция, докато се окаже, че обвиненият не може да бъде осъден. Респективно следва осъждането на България в Страсбург и изплащането на големи обезщетения, които плащат не главният прокурор или съдията, който е разрешил задържането му, а данъкоплатците. Никой обаче не казва как цялата тази кампания се отразява на нарочения човек - психически и физически. Той е осъден от общественото мнение веднага след като прокуратурата го е обявила за участник в "организирана престъпна група", просто защото мнозина българи не съпоставят фактите и не са склонни към анализ, за да почувстват, че става въпрос за поредна рекламна акция, преди да започнат да ръкопляскат на главния прокурор и да викат:"Осанна!".
  • 21 Само да питам

    19 6 Отговор
    Дали има ОПГ или не не се ли решава от бългаарския съд или нещо съм пропуснал? България вече е Гешефтурска държава или...?

    Коментиран от #23

  • 22 Наркомани

    8 1 Отговор
    Тоя е боклук от класа и е доносник долен!!!
  • 23 Родриго Дутерте

    3 15 Отговор

    До коментар #21 от "Само да питам":

    ГЕШЕВ-ПРЕЗИДЕНТ!
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 9 Отговор
    30 години продължава геноцида върху народа ни от олигархо мафиоти мутри ИВАН КОСТОВ съсипа БЪЛГАРИЯ народа страда а никой не му пука даже полицията се опита да затвори устата на баба СТАНА къде е демокрацията имаме мутрокрация страдаме от такива който ни грабят тормозят ГЕРБ Е МАФИЯ убийци АЛФА ДОГ
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    ТА ПОЛИЦАЙ ПЛАШАТ БАБАТА защотоказала истина е след околоо15 години няма да има БЪЛГАРИ защо БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ мрази народа си даже и сълзотворен газ еизползвал срщу народа си
  • 26 град Козлодуй

    5 6 Отговор
    БОЖКОВ Е ПРЕСТЪПНИК
  • 27 Анонимен

    12 0 Отговор
    А кокаиновият митничар сам ли се оказа.... 🤔Тцъ тцъ глей ся ,,,,,,,, сам с 500 кг кока..... И други няма ли бе Гешев.....
  • 28 Усмивката

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "адв Елена Гунчева":

    Да се покаже някаква активност пред специалня американски пратеник наблюдаващ прокурор.Пък по нататъка да става каквото ще.А за Гешев дочувам , че бил с клещи на репродуктивните органи
  • 29 А ПЕЕВСКИ И ПЕЩЕРНЯЦИТЕ

    7 0 Отговор
    А ПЕЕВСКИ И ПЕЩЕРНЯЦИТЕ? КОГА? ЗАЩО НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ТЯХ?
    ЗАЩО ТЕ ОТ 30 ГОДИНИ ВИНАГИ УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ? И НИКОЙ ОЩЕ НЕ ГИ ЗАКАЧА? ЕТО ТОВА СА ОЛИГАРСКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
    НЯМА ДА ПОВЯРВАМ НА ПРОКУРАТУРАТА И НА ГЕШЕВ ЧЕ СЕ БОРИМ С КОРУПЦИЯТА, ДОКАТО ПЕЩЕРНЯЦИТЕ СА НА СВОБОДА И ИМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. АКО САМО ТЕХНИТЕ ПАРИ КОИТО СА ГРАБЕНИ ОТ НАРОДА,СЕ РАЗДЕЛЯТ НА НЯКОЛКО МИЛИОНА И СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН,ТО НИЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ДОКАТО НЕ АРЕСТУВАТ ПЕЩЕРНЯЦИТЕ,НЕ ВЯРВАМ НА ДЪРЖАВА И ПРОКУРАТУРА
  • 30 Цвъки асансьора

    6 1 Отговор
    Тоя го познавам, страшен боклук е!

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Боков гавазин

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "адв Елена Гунчева":

    Гунчева! Следя те изкъсо!Внимавай какво пишеш за Бащицата ни,за да не те налазим,както налазихме от оная баба - от дома за стари хора!
    Майтап бе!
  • 33 Петър

    2 4 Отговор
    Гунчева, рева и за крадливата крава Иванчева, пък съдът взе, че я осъди. Престанете да лъжете и да плашите със Страсбург,, крайно време е Гешрв да развърти метлата здраво. Ако вземе да арестува и Шиши накрая, ще ви гледам насраните физиономии на всички.
  • 34 Токин

    2 1 Отговор
    Всички, освен фараон Цветан Василев, вече са арестувани и скоро ще се озоват в затвора! Само мустакатият измамник Василев си живее като крал в Белград!
  • 35 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    цирк..аз чакам саш да назоват име на баш корумпирания човек в България..няма да се учудя ако кажат че е Румен Радев..или баба Стойна...а по рано мислих кой ли, но няма смисъл да правите списък ,защото със сигурност бандити няма да са, а говорим само за едно име..трагикомедия,за 30години саш ще отрият за пръв път един корумпиран..е няма такава държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове