Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 08:35 8 013 44

Бабикян: Господата с парите, нали не Ви интересуваше политиката? Честита Ви болшевишка проституция!

  • проверка на приватизацията-
  • главен прокурор-
  • данс

Искане на главния прокурор за проверка на приватизацията предизвика редица реакции

Бабикян: Господата с парите, нали не Ви интересуваше политиката? Честита Ви болшевишка проституция! - 1
Снимка: БГНЕС

Във вчерашния ден най-коментираната новина бе тази, че главният прокурор възложи на ДАНС извършване на пълна проверка на целия приватизационен процес и на последващия контрол от отговарящите за това министерства, агенции и други държавни ведомства.

Това действие на главния прокурор Иван Гешев предизвика редица реакции в българската общественост, като според някои специалисти ДАНС няма компетенцията да проверява приватизацията.

Коментар по темата в социалните мрежи направи и пиар експертът Арман Бабикян.

Ето какво пише той:

"Проверка на цялата приватизация??Лелеее тук и целият ресурс на Международния валутен фонд ще се озори !! Ама за ДАНС това е нищо, сега ще могат на воля да си шамаросват, който искат.Каскета ще стане Папа и индулгенции ще продават и ще дамгосват, който трябва! Ехоо господата с парите, нали не Ви интересуваше политиката? Нали Ви беше все тая? Нали си купувахте, който искате? Честита Ви болшевишка проституция!"


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политиците

    78 15 Отговор
    Им плащат да лъжат народа и да им дават празни надежди без да променят нещата към по добро. И да ни държат заспали , заблудени и да се самоизбиваме. Нищо добро не са направили за народа.
  • 2 Калъф Мукавян

    44 71 Отговор
    Бабикян пак е неадекватен .
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    76 18 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ приватизация за1 лев долар всички предприятия заводи портове отидоха на скрап безработица мизрия глад болести помните ли ехидно подигравателната усмивка на СИМЕОН ДЯНКОВ показвайки ни постната пица колко хора мряха гробищата са пълни а гладната ЖАН ВИДЕНОВА зима

    Коментиран от #9, #35

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 12 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката на БЪЛГАРИЯ приватизация за1 лев долар всички предприятия заводи портове отидоха на скрап безработица мизрия глад болести помните ли ехидно подигравателната усмивка на СИМЕОН ДЯНКОВ показвайки ни постната пица колко хора мряха гробищата са пълни а гладната ЖАН ВИДЕНОВА зима
  • 5 Анонимен

    55 9 Отговор
    За неудобните ще кажат всичко а за другите само колкото трябва. Справка КТБ-ДП
  • 6 Отец нафарфории

    37 41 Отговор
    А ти какво искаш да кажеш бе пич .....като не слушате, на ви сега правилния човек, треперете ,май и ти си натопил човката някъде ама яко, щом такива ги плещиш. БРАВО НА ГЕШЕВ, МАЙ ИМА ВИДОВ ДЕН.
  • 7 Собственик на 400 крави и три мандри

    33 33 Отговор
    Един от големите производители на млечни продукти в Северозападна България съм, и напоследък наблюдавам обидите на комунистическо настроените коментатори към нашата професия. Вcички руcoфили, aтaкиcти и кoмуниcти глeдaт дeнoнoщнo caмo aмeрикaнcки филми и пo-тoчнo вoeнни eкшъни и фaнтacтикa, възхишaвaт ce нa Хoливуд, cънувaт ги дaжe, нo вeчeр прeди дa cи лeгнaт иcкaт млякo...!!! Дaли зaщoтo ca нeдoкърмeни, дaли зaщoтo ca нeдoнoceни, дaли зaщoтo ca мнoгo глaдни, нo cвързвaт тoвa c крaви, крaвeфeрми и крaвaри?? Cтрaннo... дaйтe рaзяcнeния?? КOЯ OТ ТРИТE ПРИЧИНИ ВИ КAРA НEУCТOИМO ДA ТЪРCИТE КРAВE МЛЯКO И КРAВEФEРМИ В ИНТEРНEТ?? И кaк гo прeдпoчитaтe, пряcнo или киceлo и нa кaквa цeнa?? Кaжeтe нeщo и зa крaвeтo мacлo и cмeтaнaтa, битa oт крaвaритe, нa филийкa ли cи рaзмaзвaтe?? Кaк кoнcумирaтe прoдуктитe прoизвeдeни oт крaвaритe и уcпявaтe ли дa ги плaтитe или тeглитe зaeми?? A cирeнцe oбичaтe ли.... cиньo, или caлaмурeнo, a кaшкaвaлeц...?? Млeкoпрoизвoдитeлитe в Бългaрия, кoитo ca някoлкocтoтин хиляди души, oт някoлкo дни зaпoчнaхa дa oтчитaт oбидитe нa руcoфилитe, aтaкиcтитe и кoмуниcтитe към трудът и прoфecиятa им....и нещата могат да отидат на зле...

    Коментиран от #11, #14, #18, #21, #40, #41

  • 8 Биде

    42 2 Отговор
    А не Бабикян! Проституцията си е по български- евтина и немощна! Преставям си как от страх им тракат зъбите на всичките ни милионери дето заботяха от нищото, яко крадоха и смело продължават, а държавата ги гледа с умиление! Нека милионерите ни малко да се поразредят, но пак народа няма да се „ пооблажи” от това, а определени богоизбрани!
  • 9 Сесесере

    16 44 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Докато има хора, които вярват, че Костов им е виновен, че са зле , няма да се оправим ! Прост народ в болшинството си!

    Коментиран от #19

  • 10 Tate

    29 20 Отговор
    Прав е Бабикян ! Каскета ще се направи на безсмъртен ,няма такъв цирк бахти държавата ! Ще разследват некомууя !! Лелелелеле народе спри да "рупаш"
  • 11 ЗЕВС

    30 10 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    Побързай да си вземеш хапчетата, че нещата не са зле, а са много зле.
  • 12 До главен прокурор Иван Гешев

    29 8 Отговор
    БАБИКИЯН СКОЧИ В ЗАЩИТА НА ХАЛВАДЖИЯН И БОЗАДЖИЯН. ЛОКУМИЯН СЪЩО СЕ ВКЛЮЧИ В ПРОТЕСТА НА "ЧЕСТНИТЕ И ПРЕДПРИЕМЧИВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ"! ГЛАВЕН ПРОКУРОР ГЕШЕВ, АКО ПОЗВОЛИТЕ, ПОНЯКОГА РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ЗАДНИКА! ОСОБЕНО АКО Е ПЛЮСКАЛА ЗАБРАНЕНИ НЕЩА! ИЛИ КАКТО КАЗВА НАРОДЪТ : "ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕРЕ!"

    Коментиран от #15

  • 13 Баи

    14 15 Отговор
    Тоя явно има богат опит с проституцията личи си , че ги разбира нещата а -данс да проверява приватизацията след като всичко отдавна е разграбено и приватизирано си е смях в залата и безмислена работа и натоварване в излишък на служителите
  • 14 Tate

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    АЗ преди да си легна искам ракия ,пич това дето си написал какво общо има с темата ??Ако ще се жалваш не е мястото тук има си "органи"

    Коментиран от #23

  • 15 Tate

    6 8 Отговор

    До коментар #12 от "До главен прокурор Иван Гешев":

    Спри онанизма че ептен ще затъпееш!

    Коментиран от #38

  • 16 Мнение

    19 4 Отговор
    Да извикат германски експерти да извършат разследване, ако е някой тукашен ,,експерт,, ще има корупция поне половината истина ще изчезне
  • 17 mediator37

    22 12 Отговор
    Симеоновските милиционери от ДАНС нямат умствения капацитет да свършат тази работа.
    За тази работа трябват печени юристи, адвокати-цивилисти, които се занимават с гражданско и търговско право, а не милиционери, които са слагали белезници и тръшкали пишлемета по капаците на колите за три саски.
    Той и Гешев не е юрист, както знаете, а милиционер от училището в Симеоново. И той не е учил гражданско право и няма как да знае, че ДАНС-аджийте ще се оакат.
  • 18 Усмивката

    20 12 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    Аз набедения русофил с купувам мляко от частен производител, ама наистина частен, не като вас измислените. Купувам го на лев, литър. От него си правя сирене , ама истинско. “Млеко пия, ама истинско. И кисело млеко , ама истинско.Ако русофилията ни е враг . Да са ни живи и здрави враговете , че и не покрай тях
  • 19 доССССРЕ

    26 7 Отговор

    До коментар #9 от "Сесесере":

    ИВАН КОСТОВ съсипа БЪЛГАРИЯ
  • 20 боцмана

    18 3 Отговор
    Ало , собственика на мандри и крави , накъде си подкарал стадото си из всички теми във форума?
  • 21 Дедо Вангьо

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    Виж сега момче, извини се на колегите! Твоето възмущение се дължи на явно недоразумение. Колегите се възмущават от манталитета на янките (ако така предпочиташ). Аз също не ги харесвам, и ще ти дам пример защо. Едни каубои МОРМОНИ ме спират на улицата, за да ми обясняват кой е бог и какво иска да ми каже. Вървят подир мен и дуднат. Разбира се, че се ядосах и им обясних защо са говеда : 1. Те са евреи, а аз православен християнин. 2. Държавата им е на 200 години, а още преди 19 века, че и отгоре, апостол Павел е обикалял по тези земи и е проповядвал. 3. Задниците да си съдерат, не могат да докажат измислиците си. А това че имат пари, не значи, че са свестни хора и т.н. и т.н. Разделихме се с не дотам богоугодни пожелания. Затова не се засягай. Бъди здрав!
  • 22 Сийка

    21 2 Отговор
    Това е отклоняване на вниманието от кражбите на Боко и шайката му.
  • 23 До главен прокурор Иван Гешев

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "Tate":

    Таte, май и ти си плюскал от държавната софра на аванта и сега те хваща диарията. Е, ти си живото доказателство, че понякога рибата се вмирисва от задника. А ще се вмиришеш и откъм главата, когато започнеш да повръщаш. Гешев ще се погрижи за това!
  • 24 КОЙ

    7 1 Отговор
    КОЙ от приватизаторите го е страх от проверка, та започват да пискат??????????
  • 25 оня с коня

    4 5 Отговор
    По-лесно бих приел Българин да критикува Кривиците в Управлението на Страната,но АРМЕНСКИ ГЛАДНИ ВЪШКИ,впили се в Златарството и Политиката употребявайки ги като "Идеалната хранилка"... И НЕ Е СЛУЧАЙНА ЗЛОБАТА на тоя мазен Арменец към Бизнеса и Историята е следната:БСП АКТИВНО се обърна към редица Мастити бизнесмени с молба за Финансова подкрепа са организация на МИТИНГИ , ШЕСТВИЯ И ПРОТЕСТИ С Цел СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,НО...ПОЛУЧИХА ОТКАЗ точно с Аргумента че не ги интересува политиката.Сега обаче след Лансиране на Идеята за Разследване на мръсни Сделки от Времето на Приватизацията и Бабикян и Кеворкян НЕ СКРИВАТ ЗЛОБАТА СИ ,защото също се чувстват Ощетени от отказа на Бизнесмените да развържат Кесиите.А нали Размера тн Хонорара им за Статииките които бълват зависи точно от парите на тия Бизнесмени,чрез прерадпределянето им от БСП?!

    Коментиран от #36, #42

  • 26 Костов

    4 0 Отговор
    Е приватизатора , а приватизация е общо понятие.
  • 27 ИСТИНАТА

    5 7 Отговор
    ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ НА ГЕШЕВ ЩЕ Е КОРНИ С НЕЙНАТА ПРИВАТИЗИРАНА КОМПАНИЯ ТЕХНОИМПЕКС 98.
    ЗДРАВА КОБИЛА Е , трудно ще я събори.
    И все пак успех Гешев.
  • 28 пешо

    13 1 Отговор
    Крадците при приватизацията и сегашните управляващи са дупе и гащи.
  • 29 стефан софия

    4 10 Отговор
    БАБИКЯН Е ПОЗОРА В ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ , ИЗОПАЧАВА ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА НА СЛОВАТА ВЪВ ВСЕКИДНЕВНО ПЛЮЕНЕ СРЕЩУ ИНСТИТУЦИИТЕ . ДА ЛЪЖЕШ ВСЕКИ ДЕН НЕ Е СВОБОДА НА СЛОВАТА , А ПАРА СВОБОДА С ЛЪЖЛИВИ БАБИКЯНИ И МАРГИНАЛНИ СТРАСТИ ,ДОСУЩ КОРНЕЛИЯ И РАДЕВ ...

    Коментиран от #37

  • 30 от КРУШОВИЦА

    5 8 Отговор
    спиртосания бояджия е взел голямата баданарка и маже и лиже БСП - ту ...такива като Бабикян са позор за демокрацията и арменския народ
  • 31 РАЗКОЛ

    5 5 Отговор
    предлагам на ФАТКИ БГ въобще да не отразяват фалшифия “ анализатор “ ТОРБАЛАН - БАБАКЯН ...това не е нормално в 21 век да драпа за внимание .
  • 32 Коmapak

    10 1 Отговор
    Това май е пушилка за отвличане на вниманието от днешните кражби. По-голяма глупост няма начин да бъде измислена. Данс и приватизация?! 😂Надежди имам само когато Лаура Кьовеши се появи в България. Е те тогава няма да им се размине на много хора, независимо с какъв ресурс за подкупи разполагат 😊

    Коментиран от #33

  • 33 стефан софия

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Коmapak":

    така е КЬОВЕШИ да погва магистралите на СТАНИШАВ и корупцията на БСП - ту ...СТАНИШАВ за 15 км даде тройно пари ....и на първата година от ЕВРОФОНДОВЕТЕ спряха парите , точно заради БСП и тяхната урудлива корупция ..и помниш ли КОРНЕЛА , когато каза преди нова година че много АМА МНОГО ХАРЕСВАЛА КЬОВЕШИ ...., което е лъжа ..!
  • 34 БОЛШЕВИКА

    4 6 Отговор
    ЕДВА ЛИ ИМА ПО ГОЛЕМ ЛА..ЙНОМЕД ОТ БАБИКЯН ..ТОЙ ДАЖЕ НЕ Е И БОЛШЕВИК , А Е ГНУСЕН ПАРАЗИТ С ПСИХАРСКИ СИНДРОМИ ...ЛУДНИЦАТА Е БЛИЗО ...АААРЕЕЕ...!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бай Гоги.

    3 0 Отговор
    След Гешев идва 9-ти Септември
  • 40 ДрОгарят Сталин

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    Кажи си името на фирмата да знам да не копувам от такива като теб пък ега фалираш питек.
  • 41 Малкия слон

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Собственик на 400 крави и три мандри":

    Човека след тригодишна възраст няма нужда от мляко .Особено пък от краве мляко. Нещо да кажеш колко хиляди тона палмова мазнина се внася и как я набутвате в произведенията си.Ами сухото мляко. Така че по кротко със завоалираните заплахи.Не знаех че и ,,синьо сирене ,,сте почнали да произвеждате, плесента ви я изпращат може би като палмата.
  • 42 Дедо Вангьо

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Знаеш ли защо грузинците мразят арменците? Защото по време на руско - турските войни царят мобилизира и другите народи в империята. Грузинците се записват без много да мъркат ( все пак въпрос на чест), а арменците се откупват и продължават алъш-вериша си. Когато грузинците се връщат от фронта, установяват че не притежават нищо, защото за да изхранят децата си жените продали покъщината на безценица на алчни арменски лихвари, откачили се от служба. Може би и затова съдбата наказва арменците през 1915 година.
  • 43 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    НЕБЪЛГАРИНЪТ С ДЖЕНДЪР ПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ !!!!!
  • 44 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    Кой каквото и да говори ,кой каквото и да прави ?! Накрая винаги народа страда!Омръзна ми от философските Ви разсъждения ,омръзнаха ми постоянните Ви глупости ,измислици и закони които си гласувате ,все във ваша полза.Виждате и чувате ,че никой не Ви иска ,но пак нагло и безочливо си стоите!Вие сте лешоядите на държавата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове