18 Февруари, 2020 06:49 11 189 92

Премиерът: Не съм подслушвал Радев, тарикат мъж не писка

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • подслушване-
  • тарикат

Гешев е прав, никой не трябва да дава акъл на прокуратурата, заяви министър-председателят

Премиерът: Не съм подслушвал Радев, тарикат мъж не писка - 1
Снимка: БГНЕС

"Заклех се във внуците си, че аз не съм подслушвал Радев по никакъв начин. Нито съм знаел. И президентът не е подслушван, а военният началник на ВВС. Не знам, не искам да знам и не съм знаел. При мен никога не е поставян въпросът да се подслушва Радев. Той не е подслушван и няма да го позволя, ако дойде такова нещо до мене. Сега просто искат да си измият с мен ръцете, да се превърнат в жертва". Това заяви премиерът Бойко Борисов пред news.bg след тържеството по случай 30-годишнината на КНСБ, на което присъстваше и държавният глава.

"Аз нито една дума не съм казал и сега не казвам. Мен ме смазаха от подслушване. Мълчах като... Тарикат мъж не писка. В тоалетната ми бяха турили подслушвателно, не помните ли?" - премиерът.

На искането на главния прокурор да не се дава акъл на прокуратурата Борисов отговори, че Гешев е абсолютно прав. "Прокуратурата не е място, където да се решават политически припирни. Като имате сигнал - носете го, какво има да обявявате всеки ден. Аз не съм му давал акъл, аз съм давал задачи на МВР, на МОСВ и на ДАНС. Аз съм дал указания на моите хора, на които съм им началник, но не и на прокуратурата", каза Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олимпийска надежда

    78 13 Отговор
    " АКО НЯКОЙ НЯКОГО ЗДРАВИСВА,
    НОЖА МЕСТИ В ДРУГАТА РЪКА..."

    Коментиран от #91, #92

  • 2 Митко

    101 35 Отговор
    Няма спор, този път е 100% прав. Радев е подслушван доста време преди да стане президент.

    Коментиран от #61

  • 3 Niko

    54 104 Отговор
    Ал Бънди е много злобен и усеща , че отива на кино...... Давай Гешев!!!!!!!

    Коментиран от #79

  • 4 Анонимен

    80 206 Отговор
    Господин Борисов, не се занимавайте с политически недоразумения като Радев. На Ваше място бих му зашлевил един задвратник, за да си знае мястото.

    Коментиран от #12, #87, #90

  • 5 СссереМ

    76 173 Отговор
    Баце пак му сложи четвъртит,това подобие на президент така и не проумя че не той е подслушвания,а другия шебек а той просто се издъни като първокласник.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Станко

    75 14 Отговор
    И единият и другия са уличени, в записи но все едно, обществото както винаги не реагира. Тези кражби на политиците, този цирк, на политическата сцена ние гражданите сме виновни, а не политиците като цяло. Ние трябва да ги контролираме, а не те нас. Иначе се получава омагьосан кръг и цели 30г само приказки. Като с 500г робство само приказки, по добре, че хора като Левски са казали"Дела трябват а не думи"Като дойде поредния уж спасител Трифонов на власт та какво? Все едно ще промени факта, че Българина не обича да спазва закона и не му пука а ако може прецаква държавата. При тва положение оправия няма.

    Коментиран от #14

  • 8 среднощен

    44 15 Отговор
    Има елементарни правила в политиката, които е добре да знаят повече хора... Оперативното "подслушване" и "разработване" е до номинацията за високия пост - след това дори и да има данни се "скриват за по-късно"..? "По-късно" означава "следващ мандат" или "следващ политически проект"..? Ще се разберат... Не е сериозно, това което се тиражира относно "подслушването", защото и Президентът има достатъчно властови ресурс да "върне жеста"..? Това е и идеята на "разделената власт" - институциите на върха взаимно да се контролират..? Разбира се - в "рамките на закона...! А за "пискането" - това се харесва на хората, това им дава Борисов..? Малко "политическо шоу" не вреди...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пако

    139 43 Отговор
    Какъв интелект,какъв речник само,.
    Заклевам се във внуците ми,звучи като някоя
    циганка-Да ми умрЪт дицата ми,ако лъжа.
    Да давам акъл!!!!!!!Тарикат мъж!!!!!!
    Аз съм прост...без удивителен.
    Е такова същество ни управлява.Вече ме е
    срам че съм българин.

    Коментиран от #35, #82

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хахаха

    46 99 Отговор
    Радев пищи, не за разговорите относно Деса секспростакеса , а защото има други, на които предава българските интереси в полза на русия.
    Радев е за затвора.

    Коментиран от #45

  • 14 Стефан

    51 12 Отговор

    До коментар #7 от "Станко":

    Правилно! Ние си ги отглеждаме такива. И после се правим на велики по сайтовете, че те били еди лакви си. А ние нямаме ли вина за това. Кой ги избира, кой ги търпи, кой над 30г слуша за безхаберията им и се примирява?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 пешо от панелката

    67 25 Отговор
    Еваларка Баце, може да си прост, ама си гоУем тарикат, банкянски, те си лаят, ти си джиткаш с гоУемата жибка и не ти дреме. Давай избори да те преизберемЕ, че ако дойде нЕкой друг ще стане много по лошо.
  • 17 Keep

    41 8 Отговор
    Лафове...ей много интелегентни от най-нависоко потекоха....удри кючека.
    Са и сашка васева да споменете как сменя левовете в марки и като падне борда се меткаме у 1990 кадето ни е местото баш, нещо напротив?
    Се се опитваме да прескочиме некав перод ама не става, лошо е че нема да станеме по-млади бацка....
  • 18 Горанов

    51 7 Отговор
    Ние от кочината "Берлин" сме пътници. Ще повлечем след нас и още свине. Ако Радев назначи Богомил Бонев за служебен премиер жална ни майна. Не зная колко време бихме могли да издържим на ласките на Малката Рижа и Божо Кравата в Бургаския.
  • 19 КУРнинов

    30 61 Отговор
    Бойко е номер едно а съпруга на Деса Мерцедеса мнооооооого още има да му гледа номера на фланелката!
  • 20 Крокодила

    45 8 Отговор
    Горанов, искам да си спокоен. Важно е да удържиш в началото. След това ще питаш за още. Това от мен да го знаеш. Не е лошо да говориш с Банев или Арабаджиев. Не безпокой Нено Димов, на него му е рано да е свикнал.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ахахха

    63 11 Отговор
    Гледахте ли герберския кмет на Стамболийски Мараджиев... станал душичката милионер..
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Сливи за смет

    55 11 Отговор
    Зад тези умишлено раздути скандали100% се крие нещо гадно, което искат да пробутат в мътната вода.Ще гласуват за нещо, което ще досъсипе и без това оскотелия народ. За кое ми идва наум първо? Ами договорите за трансатлантическото "сътрудничество". Големите, наднационални корпорации ще могат безнаказано да се намесват във външната и вътрешна политика на държавата в името на своите интереси и печалби. Другото е гласуване за разпродажба на Българската Земя на чужденци. Това означава втора Палестина, но тука - в родината ни. Трето - да пробутат законът за отнемането на децата от семейството под различни "благовидни" предлози и родителите им да нямат никакви права над тях. И не на последно място приемането на еврото. Дори само едно от тези неща да пробутат наЩе полЮтици , политаме стремглаво в пропастта с почти нулев шанс за измъкване. Та сега по стар изпитан начин отвличат вниманието на хората от истинските проблеми. Не трябва да им се връзваме на панаирджийските им номера.

    Коментиран от #49

  • 25 9689

    43 15 Отговор
    Мутро,лъжеш най безсрамно.....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 баба Стойна

    56 27 Отговор
    Радев не е като тебе предател , а е Мъжкар

    Коментиран от #50

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Даниел

    51 16 Отговор
    Бойко доказа за пореден път че е безбожник , за него единствения бог са парите тоес дявола, но от горе всичко се вижда и рано или късно всички ще се явим на съд , пред справедливия Съдя - Господ Иисус Христос ....( Яков 5 : 12. А преди всичко, братя мои, не се кълнете нито в небето, нито в земята, нито с някоя друга клетва; а нека вашето Да да бъде Да и вашето Не да бъде Не, за да не паднете под осъждане. )

    Коментиран от #73

  • 31 До алергичните към кашкавала сиренето и масълцето

    30 38 Отговор
    Комунизмът в България трябва да бъде забранен със закон както е в повечето Източноевропейски и Западноевропейски страни !Това трябва да стане възможно най-скоро при гласуване в парламента, а комунистите да бъдат принудени да отидат и да работят, а не да се хранят наготово с рубли от Кремъл, които им се изпращат за денонощно русофилстване в интернет. Няма ефект господа комунисти русофилстването ви!! То е безсмислено... животът си продължава по същия начин...😂😂😂 На всеки следващи избори ставате все по-малко малцинство...!!
  • 32 Спасов

    40 7 Отговор
    Ей, колко му вярвам на този човек! И какъв речник!
  • 33 До31

    20 7 Отговор
    Не знам на кои викаш комунисти, ама русофилски е цяла България, наскоро имаше проучване, опресни си от нета:)), баш шефа бивш охранител на тато, бсп 2 сила,президента и той, пълосвен за ДеБь то да имаш предвид, че те са извън парламента с шута отзад :)), пък и нали с Манолова бяха последно:))

    Коментиран от #36

  • 34 Публикувано във факти.бг: Тарикат мъж не

    24 29 Отговор
    като си направя един разбор на думите на Бойко Борисов, веднага ми става ясно следното: Трай президенте Радев, да не извадя всичко на показ от СРС-тата, че ще се червиш като селска мома на мегданя.
  • 35 Румен Крадев

    10 38 Отговор

    До коментар #11 от "Пако":

    Аз пък мога да правя коремно и да муча като крава по телефона като луда крава.
  • 36 БАЦЕ

    10 37 Отговор

    До коментар #33 от "До31":

    Ще ви Шибам червените дупита нещастници,ще Шибам и ебания педератор.МАЙКА ВИ ДА ЕБА И ПРОДАЖНИЦИТЕ БАХТИ.РУС

    Коментиран от #44, #52

  • 37 5555

    18 10 Отговор
    Всеки който е правил записи, ще ви каже, че подслушвателното устройство е при президента!
  • 38 Бачо Киро

    40 10 Отговор
    Не бе Боце, не си знаел, откъде да знаеш... Теб даже до кенефа като искат да идат те питат всичките, но ще сложат незаконно СРС без твое позволение... Ама разбира се, вярваме ти... Колкото до пискането - е как няма да се криеш зад селски лафчера, тея работи водят до затвор, ама вие нали четете и прилагате законите на произволен принцип....

    Коментиран от #66

  • 39 Тарикат мъж не пискал

    43 14 Отговор
    Абе кратуне, каунь ниеден, минаваш му гърбешката и искаш да си трае. Ама като те подпрат тебе доста високо цирикаш. Мушморок банкянски.

    Коментиран от #43

  • 40 Пипи дългото чорапче

    46 14 Отговор
    Погледнете какво е тарикат-дребен хитрец.Е,наистина,Радев не може да е дребен,нито тарикат.Нито хитрец.Човек военен е.Само не искам да назначи Герджиков за следващ служебен.Има само един мин.председател на когото се възхищавам през тези30години.Ренета Инджова.Радев вдъхна надежда на народа,но нека вторият му шанс не е Герджиков.И нека се бори за втори мандат.Това ще ги ядоса повече от Божков
  • 41 Нострадамус

    53 16 Отговор
    Мутрягата се уплаши от Президента Радев, защото знае, че зад Президента стоят почти ТРИ милиона българи, а зад борисоФФ стоят само Кражби, Престъпления, Бедност и постоянно Манипулирани избори!
  • 42 някой

    41 12 Отговор
    Е такова изказване може да направи селянин или изразно ограничен,но не и политик , и то пък премиер!
  • 43 Бачо Киро

    36 11 Отговор

    До коментар #39 от "Тарикат мъж не пискал":

    Между другото виж само двете му последователни изречения - "мълчах като... Тарикат мъж не писка" Как точно Баце си представя че се връзват двете ми е абсолютно неясно.
  • 44 Пипи дългото чорапче

    26 8 Отговор

    До коментар #36 от "БАЦЕ":

    Супер език.Излагате се като плеймейтки,сър.

    Коментиран от #74

  • 45 оцелял от турското робство

    16 8 Отговор

    До коментар #13 от "Хахаха":

    Абе, ти да не би да си пуснат в почивка от Карлуково. Прибирай се веднага, че само глупости ръсиш.
  • 46 3897

    30 13 Отговор
    Само не мога да разбера едно. Ако наистина ББ не е виновен, защо се оправдава като ученичка? Много е тъпо, смешно итрагично. И това е министър-председател.....
  • 47 До36

    11 4 Отговор
    Извинявай господин либераст, :))) гледам истината не ти понася, а толко усмивки беше постна в първия си коментар:)), колкото кой кого ще такова, като ви гледам лидерите в ДеБъ то хич притеснения нямам ха, ха, ха:)
  • 48 az#Оставка!

    32 10 Отговор
    "...Не знам, не искам да знам и не съм знаел..." Е, това означава, че службите, които по закон са подчинени на мин. председателя действат безконтролно, през главата му! Със следвщите думи обаче, Хъбов сам се разобличава: "... аз съм давал задачи на МВР, на МОСВ и на ДАНС. Аз съм дал указания на моите хора, на които съм им началник...". Относно гл. прокурор: "Аз не съм му давал акъл..." и още: "...Аз съм дал указания на моите хора, на които съм им началник, но не и на прокуратурата...". Е, по отношение на прокуратурата, преди няколко дни сам Хъбов, пред камерите, каза че се е разбрал с този прокурор да " се смаже", когото трябва... По-добре Хъбов да си държи езика зад зъбите! Когато си интелектуално ограничен, мълчанието е злато! Като си отвори устата тоя сам се закопава....
  • 49 оцелял от турското робство

    13 6 Отговор

    До коментар #24 от "Сливи за смет":

    Най-после едно смислено изказване на един прозорлив читател. Поздравления!

    Коментиран от #55

  • 50 оцелял от турското робство

    8 4 Отговор

    До коментар #28 от "баба Стойна":

    Язък за гащите.
  • 51 Истината

    19 41 Отговор
    Руската подлога Радев нито е мъж, нито тарикат а само интригант и пухльо!
  • 52 оцелял от турското робство

    14 5 Отговор

    До коментар #36 от "БАЦЕ":

    А от яд и злоба можеш ли да си отхапеш масура?
  • 53 100

    22 7 Отговор
    Затова сме на това дередже, щото все тарикати ни управляват.
  • 54 Тоя

    26 12 Отговор
    Съвсем си вади простотията на показ! Невероятен неопитумен оранбутан! Изживява се като падишах! То изказ, то обноски, то далновидност.. За историята да се запише,, След златният период на социален и икономически просперитет приключи съществуването си България на 10.10.1989г."
  • 55 Бачо Киро

    16 4 Отговор

    До коментар #49 от "оцелял от турското робство":

    Тея неща са ясни на всички, затова даже не ги коментираме вече... Има ли цирк, оглеждай се - златно правило. У нас е ежедневие - и цирка, и гафовете, и продажните действия на политическите боклуци без оглед на партии, тъй като реално са едно и също.
  • 56 Троцки

    13 27 Отговор
    Говорит Масква от устата на пРезидент Решетников.
  • 57 Do cervenite glupazi

    8 10 Отговор
    Ako radef beshe mag na mesyo nemashe da se razvede.
  • 58 Нуно

    12 23 Отговор
    Тоя Радев е много нечистоплътен.
  • 59 Продължение от коментар 30

    19 11 Отговор
    Чети Тикво ,знам че си безбожник и нямаш страх от Бога , но знай че ако не се покаяш за всичките злини които пречини на народа, Божият справедлив гняв ще те удари като мълния,а сега намеси и семейство си !!! ...( Матей 5 : 33. Още сте чули, че е било казано на древните: "Не се кълни лъжливо, а изпълнявай клетвите си пред Господа."
    34. Но Аз ви казвам: никак да не се кълнете - нито в небето, защото то е престол на Бога;
    35. нито в земята, защото е Негово подножие; нито в Ерусалим, защото е град на великия Цар.
    36. И в главата си да не се кълнеш, защото не можеш да направиш нито един косъм бял или черен.
    37. Но говорът ви да бъде: да, да; не, не; а каквото е повече от това, е от лукавия.)
  • 60 АНЕНЕРБЕ

    20 9 Отговор
    ПРИЕМАМЕ, ЧЕ Е ТАКА КАКТО ТВЪРДИ.

    ВЪЗНИКВА РЕЗОННИЯ ВЪПРОС - Ще извика ли подчиненият му шеф на ДАНС отговарящ за това ПОДСЛУШВАНЕ за да му поиска обяснение за това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ или ще си ТРАЙКА?!!

    Ако тогава когато е проведено подслушването НЕ Е БИЛ УВЕДОМЕН , е редно сега този който е наредил подслушването да му даде обяснение.

    ОБЯСНЕНИЕ НЯМА , ВИНОВНИ СЪЩО!!

    С тези цигански номера Борисов може да мине пред простите хорица, които го избраха.

    Не допускам, че РАДЕВ е толкова наивен за да му се върже на обясненията.
    УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ РАДЕВ ЩЕ ГОНИ ДО ДУПКА , НЕ САМО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР , НО И БОРИСОВ.

    ЗАДЪЛЖЕН Е ДА ГО НАПРАВИ ЗА ДА ОТРЕЖЕ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА , и която сега притисната до ъгъла се гърчи в обяснителен режим на подобен на трите маймуни - НИ ЧУЛИ , НИ ВИДЕЛИ , НИТО ПЪК ЗНАЯТ какво е станало.

    ВРЕМЕ Е ЗА СМЯНА НА РЕЖИМА , но може би това ще стане тогава когато мятащият се като риба на сухо Борисов тотално засере всичко и най вече ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА , КОЯТО Е В ЯВЕН КОЛАПС.

    Коментиран от #80

  • 61 това

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Митко":

    не е вярно! Станало е миналата година.
  • 62 веселяк

    16 7 Отговор
    Тарикат мъж не пискал! Аз пък си спомням как Вожда от трибуната на НС проплака, че бил поръчан от Доган да го пуцат! Ама той много пъти е пискал- "Бойко Борисов пак претопли старата версия, че политическите му опоненти искат да бъде убит. С такова обвинение към Ахмед Доган лидерът на ГЕРБ подаде оставка като премиер, а сега разшири кръга на заподозрените до новата Тройна коалиция - БСП, ДПС и "Атака", като в плана влиза и Делян Пеевски."
  • 63 не се диша вече

    15 11 Отговор
    Жалко за децата , лоша клетва. А бе Простако , ти селски пъдар ли си та се кълнеш по тоз просташки начин ? Лично ли да си монтирал СРС-тата , та ти си некадърен връзките на обувките си да вържеш . Религиозен бил , набожен , християнин с червено конче против уроки.Ей трудно се търпи идиот да те управлява.

    Коментиран от #64

  • 64 Даниел

    5 3 Отговор

    До коментар #63 от "не се диша вече":

    Така е сестро, червените кончета със сини очички по средата , няма да погнат ни на него ни на внуците му , защото всичко добро е дар от Бога..( Яков 1: 17 . Всяко добро даяние и всеки съвършен дар иде отгоре, слизайки от Отца на светлините, у Когото няма изменение, нито сянка от промяна.). ..( Изход 34 : 6. Господ, Господ, Бог жалостив и милосърден, дълготърпелив, Който изобилства с милост и вярност,

    7 Който показва милост към хиляди поколения, прощава беззаконие, престъпление и грях, но не оневинява виновния, въздава беззаконието на бащите върху децата и върху внуците им до третото и до четвъртото поколение.
  • 65 конгречулейшънс

    7 2 Отговор
    Значи не е тарикат. А тарикати има много..
  • 66 бачо

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "Бачо Киро":

    Умник,далече си от това да пишеш коментар,наблягай на четенето.Като ти гледам многоточията,май много не ти достига.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 нцсцб

    9 5 Отговор
    За да омаловажат твърденията на Радев, ги наричат пискане и мрънкане. Истината не понася на някои хора и я замитат с уличен жаргон.
  • 69 abc

    6 5 Отговор
    Дали е спал президента след истинската военна акция на Борисов; изненадваща поява на 4-ри очи (направо в щаба, в окопа), монолог без микрофони (за СРС-та не се знае, а Радев не си отвори уста, защото нямаше подтвен матариал да може да отговори) и подадена ръка пред камерите (няма време за обмисляне-трябва да подаде). Нямам търпение за ответната реакция на Радев; ситуацията е "шах с пешка". Събра се вече добър материал за един чудесен ТВ сериал, а и още ще има.

    Коментиран от #81

  • 70 omd

    7 3 Отговор
    Това със заклеването и кръстенето е много тъпо.. все едно се оправдава! Трябва да каже само - НЕ СЪМ и точка! Иначе прилича на театро, поне отстрани погледнато.

    Коментиран от #75

  • 71 ало ензеперикс чуваме ли се

    7 3 Отговор
    „Само болното въображение на зам.-председателя на българското Народно събрание Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, би могло да включи в дневния ред на толкова уважавани хора въпроса за българския предприемач“, отбеляза Иванов.
  • 72 Нострадамус

    10 5 Отговор
    Заклел се във внуците си. Идиот. Само един Кръгъл Идиот може да се кълне е Живота на деца и да ЛЪЖЕ.
    ТоА Примат не се ли страхува от Съдбата !

    Коментиран от #84

  • 73 Не религиозен

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Даниел":

    ..".да не им се кланяш, нито да им служиш, защото аз твоя Господ Бог съм Бог ревнив, който въздавам беззаконието на бащите, върху чадата до трето и четвърто поколение, на ония които ме мразят" ( Изход 20:5).Наследяваме не само материалното богатство, но и духовното, което нашите отци и праотци събират...

    Коментиран от #77

  • 74 Пипи късото чорапче

    0 4 Отговор

    До коментар #44 от "Пипи дългото чорапче":

    Ааа, не обиждайте плеймейтките. Те специално се обучават в добрите светски маниери.
  • 75 Пи ара

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "omd":

    Това със заклеването "върви" пред "матряла". Така се разбират...
  • 76 Обикновена Пунта Мара

    8 2 Отговор
    Как да Ви ПОВЯРВАМЕ "Другарю" Борисов, след "Ало Ваньо.....!?"? Как????
  • 77 Не религиозен

    6 0 Отговор

    До коментар #73 от "Не религиозен":

    Минусът ти е знак за отрицание, нали. Но да знаеш, че независимо от това дали вярваш или не вярваш, Словото на Бог е ЖИВО И ДЕЙСТВАЩО, а резултатите са видими. После да не се вайкате защо има дечица с вродени недостатъци или защо се случвало това или онова.
  • 78 Само отговарям

    6 0 Отговор
    Прав е г-н Борисов. Тарикат мъжете не пискат, те са нон стоп във фейсбук!!! Колкото до записите в тоалетната- не беше ли ЦЦ вътрешен министър!?
  • 79 Заклевам се в мафията герб

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Niko":

    За тиквата от Банкя говориш нали
  • 80 мрьсник доАНЕНЕРБЕ

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "АНЕНЕРБЕ":

    АКО ОСЬЗНАЕШ КОЛКО СИ ТЬП ЩЕ СЕ ГРЬМНЕШ НА МИГА.

    Коментиран от #89

  • 81 абе

    3 8 Отговор

    До коментар #69 от "abc":

    той Радев беше като насран,ни гькна ни мькна когато Бойко отиде на масата му,

    Коментиран от #83

  • 82 Заклевам се, не съм тъп мафиот от Банкя

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пако":

    Б. Б. - Еманация на войнстваща простотия и зла отмъстителност

    Коментиран от #88

  • 83 Герберски Ибрик

    6 3 Отговор

    До коментар #81 от "абе":

    Тя и тиквата е постоянно настрана ама има верн иибрикчии тука та го подмивате

    Коментиран от #85

  • 84 АМИ ЧЕ

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "Нострадамус":

    КОГАТО ЧОВЕК Е СИГУРЕН И КАЗВА ИСТИНАТА НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВА.ЗАЩОТО ГОСПОД НАИСТИНА ВСИЧКО ГЛЕДА.ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА СМЕЛ И ИСКРЕН ДА СИ ЗАКЬЛНЕШ В ДЕЦАТА СИ.И ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БОРИСОВ НЕ ВСЕКИ ИМА СМЕЛОСТА ДА ГО НАПРАВИ.

    Коментиран от #86

  • 85 ИСТИНА

    2 7 Отговор

    До коментар #83 от "Герберски Ибрик":

    ТОВА КАКВО ЗНАЧИ,ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА, А РАДЕВ ЩЕ СИ ХОДИ ЦЯЛ ЖИВОТ НАСРАН.
  • 86 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "АМИ ЧЕ":

    Така е, при условие , че си искрен във вярата си в Бог и имаш страх Господен. А ако знаеш, че Бог е заповядал да не се кълнем, а говоренето ни да бъде ДА! или НЕ! и въпреки това го изговаряш, значи, че наистина си "много смел".
  • 87 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Недоразумение беше бившият му строителен министър със звучния прякор Чехльо! Бивш министър, бивш президент, но никога бивш Чехльо! Винаги настоящ!
  • 88 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "Заклевам се, не съм тъп мафиот от Банкя":

    Само ако знаеш колко си прав! Не само за него, за всичките му “приятели” от Банкя! Всички са отмъстителни, гадни и много прости! Със сила изпъкват!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Олимпийска надежда":

    Не знам кои забива ножа в гърба но борисов го казва пред очите на радев а не като радев по телевизията ако има смелост дано каже на борисов а не зад гърба му
  • 92 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Олимпийска надежда":

    Защо казваш тарикат мъж не писка по добре кажи»тарикат жена не писка тя ми е написала какво да говори/ деси го остави един месец сам и само гафове прави
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове