Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 10:38 4 795 34

Политолог: Борисов не отговори дали познава онази жена

  • бойко борисов-
  • барселона-
  • жена и дете

Да обясняваме това през борбата за каталунска независимост, пък оттам някакви далечни връзки с Путин, това е малко смешно, каза Първан Симеонов

Политолог: Борисов не отговори дали познава онази жена - 1
Снимка: БГНЕС

Главният въпрос леко се отмести. Той не е "има ли Борисов къща или бизнес в Барселона", а дали по някакъв начин с някакъв бизнес не помага на една жена и едно дете да стоят по-далеч от общественото внимание. Струва ми се, че това е по-важният въпрос и не знам защо малцина забелязаха, че Борисов на въпроса „Познавате ли тази жена?“ на практика избяга от отговора. Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов.

По думите му обясненията, че това е просто една атака, са приключили след намесата на българската прокуратура.

„Наистина скандалът с „барселонската афера“ прилича на едни материали, които видимо са писани в България и после по някаква логика, не ми се мисли каква, се появяват в някакво западно издание, откъдето предизвикват много сериозен отглас. Защото обикновено в България, ако излезе такава информация, не следва нещо драматично, а ако излезе в чужбина следва. Щеше да е много просто това обяснение и много ефективно, ако не беше потвърждение пред българско издание, струва ми се в. „Сега“, че действително има разследване и ако не беше самосезирането на българската прокуратура“, заяви Симеонов.

На въпрос за евентуалните щети за правителството от скандала Симеонов посочи, че първо трябва да се види какво ще покажат проверките.

„Другото, което трябва да видим, е дали има още. В такива ситуации, ако това е някаква форма на атака, ще има още, може би. Отделно от това съдя и по реакциите на близките до Борисов кръгове. Този път те реагираха много масирано, малко трогателно се опитаха да обяснят това като някаква руска атака, а пък изданието било сепаратистко. Всеки, който познава малко Каталуния, знае, че там всички големи медии кажи-речи са настроени на вълната на независимостта. Т.е. да обясняваме това през борбата за каталунска независимост, пък оттам някакви далечни връзки с Путин, това е малко смешно. Нека да изчакаме проверките“.

Според Симеонов в политически план резултатът малко се изравнява – доскоро президентът Румен Радев и съпругата му бяха подложени на атака, а сега Борисов е в тази ситуация: „Въпросът е дали Борисов ще успее да го отиграе добре“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Дракополов

    50 9 Отговор
    Страх го е да си признае. Защото е рогоносец.
  • 2 Митко

    50 4 Отговор
    Може би точно за тази жена не може да си спомни?
  • 3 9535

    64 5 Отговор
    Селски тарикат и пристак! Като има кой да му вярва на този мафиот. Все нищо не знае и нищо не е направил и раята му ръкопляска на простотията която ръси навсякъде.

    Коментиран от #13

  • 4 Гледач

    42 7 Отговор
    Сега тоя застана да ни обеждава в глупости.Преди време ПОДОБНИ ни обеждаваха че гласа не бил негов.
  • 5 чи ба мисирки

    59 4 Отговор
    Щом затвори магазина на загуба в същия ден не е случайно.Единствено прокурора на Испания ако може да помогне и Лаура Кьовеши.
  • 6 Анализатор

    8 23 Отговор
    Мистър кюлоти заплодил мис бикини егати тъпия виц хванаха го за канарче
  • 7 Йосарян

    21 5 Отговор
    Бившият бг народец има мечта! Да е мутра и тарикат, който краде и клати Миндили. Естествено си ти!
  • 8 Сретан Йосич

    28 4 Отговор
    Бойко ела до Белград да те оправя от зад;))
  • 9 йхбзжфйд

    33 6 Отговор
    Личният живот на хората си е само техен. Мръснишко е да се рови в чаршафите на другите. Главният въпрос е прането на пари и кой стои зад тях. Явно се работи с подставени лица.
  • 10 гост

    11 33 Отговор
    какво значение има дали я познава или не я познава ,развий идеята си !Ма той Борисов може да познава много жени! На всичките ли е купил къща в Барселона и направил дете?Първане, и ти си един политолог,мани,мани!
  • 11 Да питам

    26 6 Отговор
    Перял ли е пари закрития магазин? Милиони продажби ли е отчитал?
  • 12 Последния софиянец

    28 2 Отговор
    Спокойно може да се закълне че няма защото не са на негово име, а и веднага след публикуването продадоха къщата и магазина. Така че такъв идиотски въпрос може да го мине и на полиграф.
  • 13 кнаус 485

    28 5 Отговор

    До коментар #3 от "9535":

    Тиквата не отговаря на много въпроси....но съм убеден,че пак ще се измъкне-това го умее,още повече,че проверката ще бъде заметена по подходящ начин от Гешев и ще бъде оневинен ...
  • 14 Личен живот

    13 22 Отговор
    Както Борисов, така и Радев и всички обикновени хора имат право на личен живот. Не съм фен на Борисов, но в случая важно е да се докаже има ли , или не пране на пари, финансови злоупотреби и т.н., иначе всичко се превръща в махленска работа. И да я познава какво от това, и да не я познава пак. И да му е любовница, и детето да е негово, това е ЛИЧНО. Отнася се и до същите жълтини, с които нападнаха Президента.

    Коментиран от #33

  • 15 Райчев

    7 19 Отговор
    Първан е руски муджахидин, откъде накъде ще задава въпроси на български премиер.

    Коментиран от #20

  • 16 Йосарян

    3 5 Отговор
    Хайде сега! Кой ще плати на Евро фондовете? Или кой ще храни и сиганите? ФАЛИТ. Сега ще ни на бият и Евро и край.
  • 17 СИК

    16 3 Отговор
    Руснаците и комунистите пак са му виновни.
  • 18 Милен

    8 3 Отговор
    Не си спомня този г.й Бойко Борисов, сега е зает да прави мин.ти на маргина и маджо
  • 19 Стършел

    14 5 Отговор
    Първанчо, добре коментираш ББ, но искам и коментар за благинките в милиони на А. Райчев и червен Кольо. Може би трябва да изчакаме първо да ги разкрият де. Надявам се скоро да дойде и техният ред.
  • 20 Фактъ

    18 2 Отговор

    До коментар #15 от "Райчев":

    На управляващите , винаги трябва да се задават въпроси , независимо кои са . Тук въпроса е има ли пране на пари , схеми , трябва да се знае !
  • 21 гост

    9 4 Отговор
    Първанчо не беше ли солташак на Андрей Райчев и Червен Кольо ?
  • 22 Грис

    13 8 Отговор
    Има ли Бойко Методиев Борисов къща в Барселона-има,факт.Има ли Бойко М. Борисов метреса Борислава и незаконно дете-има,факт.Основният въпрос е :ПРАЛ ли е Бойко Методиев Борисов пари и с кого?Нека Испанската полиция и в.Ел Пириодико да си направят разследването и истината ще излезе на лице.

    Коментиран от #26

  • 23 кисел

    6 5 Отговор
    Русия не се занимава с кален човек ,като Бойко Методиев Борисов.

    Коментиран от #34

  • 24 Га4е

    7 3 Отговор
    В България има 250000 семейства от смесени бракове/между руснаци и българи/.Какво ще се случи на Бойко М.Борисов ,който подстрекава българските граждани срещу РУСИЯ/обвинява я за разпространение клюки по отношение на Барселонската афера/ако заведат иск за обида на руската страна???
  • 25 Село

    7 3 Отговор
    Аааааа Бойко прост ли си прост ли си дереш младото путенце и се прайш на маймуна пред цяла България тя нашата прокуратурата нищо няма да направи ама испанците да се надяваме да те разпундят най накрая.
  • 26 Внимавай много

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "Грис":

    За думите" незаконно дете" законово носиш наказателна отговорност. Децата биват припознати, или не, но всички са ЗАКОННИ. Една компетентна колкото теб, сума време ходи по съдилищата и я осъдиха подобаващо. Не намесвайте на първо място чийто и да било деца, както и личните взаимоотношения между хората.
  • 27 боцмана

    5 4 Отговор
    Борисов и когато мълчи , лъже.
  • 28 Бойко

    4 2 Отговор
    Е какво да кажа "да ембал съм я" ? Тайна
  • 29 Гербер

    1 6 Отговор
    Може да са си викнали манекенчето на някой купон на ГЕРБ и след някоя друга чашка някой без да иска да го е опраскал. Случва се. И аз да бях, нямаше да му простя. Какво толкова, пак си гласувам за ГЕРБ.
  • 30 Грую

    7 1 Отговор
    Стига бре, нали навремето искаха да изпъдят Клинтън от Белия дом заради свирки и то там на самото място се оказа, че са я вършили тази работа и не можаха, а пък сега сте се задърлили "познавал ли?" , "не познавал ли? ". Хайде холан! Бива ли толкоз серсемска история? Виж за парите, да рече от де ги има, че верно множко са за трудещ се честно човек и дано да има свястно обяснение, че вакантни места в Сливенския бол!
  • 31 Читател

    6 0 Отговор
    ... а може би приятелите на Премиреа го предупредиха да замете възможно най-бързо останалите следи чрез подхвърлена публикация в Каталунски вестник. Все пак не върви да му се обадят директно...
  • 32 Кукуригу

    7 3 Отговор
    Баце ако го изисква ситуацията няма да познава и майка си!
  • 33 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Личен живот":

    Е, не, президентът си е въртял личните отношения на работното място във ВВС и е облагодетелствувал любимата с държавни благини- жилище, двоен щат. Може и да е в по-малък мащаб, но такива са му били възможностите.
  • 34 Айде бе

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "кисел":

    Много даже се занимава- веднага след изборите излезе публикация, че Борисов пада и може да се мисли за преориентация на България!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове