Last news in Fakti

6 Март, 2020 13:34 7 486 36

МВнР пред ФАКТИ: Васил Божков не е напуснал България със служебен паспорт

  • васил божков-
  • мвнр-
  • служебен паспорт-
  • хазарт

Уточнения за бягството на хазартния бос

МВнР пред ФАКТИ: Васил Божков не е напуснал България със служебен паспорт - 1

Тиражираната информация, че Васил Божков и Георги Попов са напуснали страната със служебни паспорти, не отговаря на истината. Това не е вярно!

Това заяви пред ФАКТИ Цветана Кръстева, директор на дирекция "Пресцентър" в министерството на въшните работи.

Тя уточни, че МВнР няма компетенциите да знае с какъв документ за самоличност са представили Васил Божков и Георги Попов при напускането на България.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честита Нова година

    19 12 Отговор
    Васко кухият череп вече е най бедният българин понеже дължи 1 милиард !

    Коментиран от #5

  • 2 Френдо

    19 3 Отговор
    Васе, циркът продължава! Все си мисля, че си стигнал до там, където си с продупчено билетче за градския транспорт. Голям смях, а?

    Коментиран от #27

  • 3 Байхой

    9 4 Отговор
    Може и с лични карти и какво от това?
  • 4 Пенчо

    17 6 Отговор
    С толко мангизи може да напусне и по бели гащи с кафяво на тях.
  • 5 Дада сигур

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "Честита Нова година":

    Тоа секи месец от хазарт е прибирал около 1 млрд лева и така десетилетия наред...сметни само 1 млн балъчета секи месец да харчат х 100лв за талончета какво прави това месечно само от тея талончета а реално балъчетата са много повече и изхарчените пари за талончета са още повече😂😂 а тои има приходи и от други неща
  • 6 Божков има 5 самолета

    15 4 Отговор
    Мята се на един от тях и излита свят широк оди го сапри😂😂😂 за него правила не важат и граничен контрол нема паспортна служба също
  • 7 Жоро Гоцев

    10 7 Отговор
    За да не го правят на булка без букет в затворите го съветвам. ИМАШ МНОГО МИЛИАРДИ, ВАСКО ПЛАТИ СИ НА ДУРЖАВАТА КОЛКОТО СА ТЕ ХВАНАЛИ, ПОГАСИ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, И НИКОИ НЯМА ДА ТЕ ПТИТЕСНЯВА, ИНАЧЕ, ЩЕ БЕРЕШ ЯДОВЕ ДОКАТО СИ ЖИВ! ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ 1.5 ИЛИ 2 МИЛИАРДА СА НИЩО ПАРИ ЗА ТЕБ.

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кой

    8 2 Отговор
    Кой му го е издал,в колко часа по чия заповед

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Станчо

    25 2 Отговор
    В тази държава на почит е: не знам, не мога, не е в моите компетенции...? Питам тогава защо сте там?

    Коментиран от #14

  • 12 ???

    34 1 Отговор

    До коментар #9 от "кой":

    Нали знаеш, че винаги ти отговарят не това което питаш. Питаш ги издаден ли е паспорт. Отговарят, че не е от тяхната компетенция с какво е излязал. По рано бяха изчезнали неща от секретна секция. Не казаха кой ги е изнесъл, а питаха кой ви даде информацията.
  • 13 Ники

    10 2 Отговор
    Е така е ... казваш не е вярно и приключваш ... ходи доказвай
  • 14 ???

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Станчо":

    На твоя въпрос, защо са там ще ти отговарят компетентно :Защото такъв е щата. 😂

    Коментиран от #34

  • 15 Мемфис

    17 1 Отговор
    Не очаквайте нищо от МВР, прокуратура и съд!
    От безхаберните чиновници, също.

    Справка: КТБ,Цветан.Василев,Д.Пеевски и изчезналите без следа милиарди/ в посока североизток/.
  • 16 Френдо

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро Гоцев":

    Какво да плаща и на коя"ържава"? На тази ли, която до сега законно си затваряше очите и в един момент се обърна от"осанна" до "разпни го". Залакомиха се за парите и имуществото му, както и за ценностите, но ще се задавят и ще им приседне.
  • 17 До Гоцев съветника.

    21 0 Отговор
    Голям си умник или просто платен герберуга, на когото плаща Банкянския негодяй. Нали четеш или не искаш? Защо са дали възможност на Черепа да плаща по малката тарифа? За да се отчита на Владко Финансистчето и Негодяя по един милион на месец. Така цели 5 години!!! Явно на Черепа му е писнало да им плаща, отказал и го набедиха за крадец. Закона по който е плащал е подписан от Владко, вече милионер. Черепа е записал изнудването и тогава Гешоff го пусна да замине, защото разприказва ли се, Шайката е пътник. Избягал бил, щели да го върнат??? Хайде бе, защо, за да им лъснат крадливите задници.

    Коментиран от #24

  • 18 Фюри

    4 7 Отговор
    Само олигофрени пишат

    Коментиран от #30

  • 19 Глупак съм

    17 3 Отговор
    ..." Тя уточни, че МВнР няма компетенциите да знае с какъв документ за самоличност"..., но пък знае, че това не е истина?
  • 20 Тая Цветана

    22 1 Отговор
    ... да не се прави на ощипана, щото ние не ядем доматите с колците. Човек с парите на Божков е имал хора навсякъде, можел е да си издава паспорт всеки ден ако му е било кеф. Както и да получава информация, която го засяга, затова и духна 2-3 дни преди официално да го потърсят. Аре моля ви се.

    Коментиран от #32

  • 21 Антон

    15 2 Отговор
    Добре глупаци, наглеци и калинки от мвнр. А кой му издаде служебния паспорт? Май институцията носи абревиатура мвнр. Или сме в заблуда?
  • 22 TürkOğluBaezidEfendi

    2 1 Отговор
    В чест на 8 Март предлагам на всички българи да ме чукат в задника и едновременно в устата. Това ме възбужда!
  • 23 Ало Цветано

    13 1 Отговор
    Е как хем не е вярна информацията, хем нямат компетенцията да знаят с какъв документ е излязал?

    Коментиран от #25

  • 24 Френдо

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "До Гоцев съветника.":

    Самата истина, само да допълня, че се полакомиха и за културно историческите ценности, та да лапнат още, или да се докарат като "спасители".Крадецът вика дръжте крадеца, докато го разкостим.
  • 25 Френдо

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ало Цветано":

    Калинка Цветана да не му е секретарка, че да знае. Важното е ,че е на народна пара, а който снае си трае, че...следва неудобно продължение.
  • 26 Печеливш

    9 1 Отговор
    Той си е платил каквото трябва по закон. Сега държавата да плати на нас щом му е блокирал сметките

    Коментиран от #28

  • 27 Бай Ши ле

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Френдо":

    Ти него не го мисли! То си е закъсал някой лев за старини! А ти вместо да тролваш за някоя стотинка , направи нещо смислено!

    Коментиран от #29

  • 28 Бай Ши ле

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Печеливш":

    Врътката на ДП с Лафка, разбра ли я? Крадеца крещи- дръжте крадеца! Че Божков не е света вода е ясно, но да разграбиш КТБ и да разбиеш цяла една индустрия, като хазартната, си е сценарии на едни и същи режисьори! Айде Гешев и ЦАЦАТА с Винетка, да се пробват да разтурят Лас Вегас! Ще ми е забавно, да гледам по новините!
  • 29 Френдо

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бай Ши ле":

    Изобщо не тролвам, а се кефя максимално за излагацията на управниците и "органите", дето ги храним с нашите пари, ама те алчни, та още и още и още... Що не се погледнат в огледалото и всеки да се закълне, че живее от едната си заплата. Божков може да има пари–негови са си, защото е успял да завърти бизнес, а Пейката и Дого да не би случайно да просят пред метрото?
  • 30 Ъ ти си ь

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Фюри":

    Защото не можеш да четеш!
  • 31 шушу мушу

    1 0 Отговор
    Шкембе торбичка им е продал по един паспорт.
  • 32 Име не пиша

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тая Цветана":

    Що не се запитате дали са го потърсили 2-3 дни след като е избягал или са изчаквали да минат тези 2-3 дни, да не би пък да се окаже, че не е напуснал страната!?!?!?
  • 33 ГОСТ 1

    7 0 Отговор
    Този отговор издава тотална некомпетентност на МВнР.Тия тъпунгери явно ги назначават с конкурс по тъпота.То като им видиш министърката и зам. министъра веднага става ясно какви идиоти са следващите в йерархията.Срам и позор за България са тези мекерета.
  • 34 rotos

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "???":

    А щатът е такъв, защото ТЕ требва да са там, той на тех им е нужен и на едни други хора.
  • 35 Васко зара

    0 0 Отговор
    Хвнете ме за ритона имам 30 милярда и 1.5 милярда законни
  • 36 1122

    0 0 Отговор
    И сега последно!Със служебен паспорт ли е ИЗБЯГАЛ,със неговия си паспорт ли е напуснал,или изобщо не е БЯГАЛ,а се е возил на самолет.Проучете,проверете,отидете и го питайте най на края и стига сте писали само глупости!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове