Last news in Fakti

20 Април, 2020 12:15 10 638 183

Ивайло Иванов: Адресът няма да спаси напусналите София

  • софия-
  • ивайло иванов

Иванов обясни, че декларациите са за всяко едно лице и средно около 80 000 МПС са напуснали София само в четвъртък

Ивайло Иванов: Адресът няма да спаси напусналите София - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

"Напусналите София да знаят, че адресът няма да ги допусне обратно. Това каза Ивайло Иванов, главен секретар на МВР, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване “Беновска пита” по “Канал 3” и “Радио К2”, съобщиха от екипа на предаването.

“Какво ще стане утре - който е напуснал не съвсем в реда на нещата по причина документи, ще го допуснете ли да си влезе в София обратно?” попита водещата.

Иванов отговори, че след петък сутринта 17-ти април, в 0 часа има нови правила и заповедта е ясна, затова ще се действа по нея. Водещата подчерта, че хората не са знаели, че след 0 часа няма да имат право да се приберат. Главният секретар на МВР обясни, че са излъчвали призиви на брифингите да не се пътува, но въпреки това преди празниците никой не се е съобразявал с тези призиви, които са с една цел - София е най-голямото огнище на заразени и въпросът е защо трябва да се разнася болестта в цялата страна. “След като беше констатирано, че много хора напускат, има издадена нова заповед, следователно, важат нови правила. Към този момент влизането и излизането от София става само по ред причини, които са ясно упоменати в заповедта и само в определени часови диапазони” подчерта Иванов.

Иванов обясни, че декларациите са за всяко едно лице и средно около 80 000 МПС са напуснали София само в четвъртък.

“Имате КПП-та около цяла София. Спирате ги на връщане и няма да пропуснете никого?” попита водещата.

Иванов заяви, че ако не отговарят на условията, няма да бъдат допуснати. “Настоящ и постоянен адрес в настоящата заповед не фигурират като основание за влизане и излизане от София. Имаше много препоръки от кой ли не в държавата да не се пътува” подчерта главният секретар на МВР. “Ако постоянният адрес е в София - защо този човек не е в София, а е някъде, отишъл е да празнува Великден? Това не е основание да напуснеш. Аз го казах и на брифинга. Моите родители не съм ги виждал от 2 месеца и аз искам да ги видя, но ще се случи, когато всичко това отмине” коментира Иванов. “Ако хората изнаглеят и решат, че са по-силни в колите срещу хората, защото аз се нагледах на пунктовете - седят едни полицаи, вали ги дъжд като из ведро - ако им дойде ум на колите да тръгнат и да газят?” попита Беновска. Главният секретар на МВР съобщи, че днес на КПП-тата в София има два такива случая и провинилите са задържани. “Не мисля, че ще тръгнат всички. Разумът ще надделее. Не мисля, че някои от тези полицаи е виновен, че те са недобросъвестни, че не мислят за близките си, не мислят за самите себе си” подчерта Иванов.

Относно работещите в София главният секретар на МВР съобщи, че нямат проблем с влизането. “Целта ни е да предпазим максимално много хора и да няма безцелно движение. Ние не искаме да спрем движението, икономиката. Не искаме да блокираме живота, но за тези хора, които са недобросъвестни, които не преценяват правилно ситуацията, които не осъзнават на какво сме подложени, трябва да се вземат мерки” коментира Иванов.

Главният секретар на МВР припомни, че има два часови диапазона - сутрин и вечер, от 6 до 8 часа за преминаване през КПП-тата.

“На КПП-тата ще излязат хиляди казуси. Ние не можем да определяме една мярка, която се въвежда за определен случай. Ще се преценява на място от колегите. Ще има достатъчно полицаи. Ако тръгнем да разискваме за всеки един казус, няма да ни стигне предаването. Мисля, че откакто излезе заповедта от брифинга вечерта, толкова неща се изговориха, че трябва да е ясно на всички - на този етап промяна в мерките няма и ще важат тези правила” подчерта Иванов.

“Тези, които са си извели децата си, ще ги пуснете ли да се върнат обратно с родителите си, ако двамата родители работят в София и имат основание да влязат?” попита Беновска. Главният секретар на МВР припомни, че учебните заведения в момента нямат присъствени занятия, а се провежда дистанционно обучение и няма да се делят семейства.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    63 127 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Водещата подчерта, че хората не са знаели, че след 0 часа няма да имат право да се приберат. ----------- Незнанието на закона не те оправдава.

    Коментиран от #7, #9, #13, #18, #20, #58, #175, #180

  • 2 Уди Кълвача

    104 13 Отговор
    А с акт за раждне от Майчин дом и Тина киркова ще пускат ли?

    Коментиран от #182

  • 3 Maf1ata BG

    81 8 Отговор
    Само да питам възможно ли е да се надварят 20 човека във камион без да го проверят? :)

    Коментиран от #21

  • 4 Каспичански селянин

    127 22 Отговор
    Тъкмо се прибрах в Люлин и разтоварих бурканите. Коя е тази карикатура на снимката?

    Коментиран от #50

  • 5 прррц

    117 25 Отговор
    главния секретар знаели че ще има протести първия ден след извънредното положение?

    Коментиран от #59, #81

  • 6 абв

    70 8 Отговор
    Само декларации от Младен Михалев тей де Маринов
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    149 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Целта ни е да предпазим максимално много хора и да няма безцелно движение. --------- Ако беше така, щяха още в началото да затворят границите, а не да внасят заразата със самолети.
  • 9 Така ли?

    95 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Едно е да не знаеш, друго е после да се промени.
  • 10 Ученика

    66 10 Отговор
    Логиката е, че допуснатите да напуснат София ще могат да се върнат.
    Иначе защо са връщали коли, когато са пропускали другите?
  • 11 габровец от варна

    127 9 Отговор
    Малелеее!То яко цирк ще има!😂😂Те с тия заповеди,декларации,прокламации и други простотии се оплетоха зверски.

    Коментиран от #114

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 вашето мнение

    144 15 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Незнанието на закона е едно, съставянето на правилата в 0,00ч е нещо съвсем друго. Заповведтта на министъра няма правна стойност за хора напуснали София преди този час. Хващам се на бас, с който иска, че всички ще си се приберът в София по живо и здраво, а този клоун ще стане за смях.

    Коментиран от #46

  • 14 Русенец

    106 18 Отговор
    Ако не ги пуснат да се върнат в София, те ще отидат да спят другаде, като така само ще разнесат заразата още повече. Такива мерки са пагубни за здравето. Само ще ускорите епидемията.
  • 15 Чочо

    113 13 Отговор
    Не знам адреса дали ще спаси някой но произвола който си позволявате днес утре тъпкано ще ви се връща.
  • 16 Behemoth

    97 8 Отговор
    Е това е втория мозък в МВР ту ,първият е министъра..... лелееее....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пешеходец

    42 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ако тръгнат 2000 -3000 как ще ги квалифицират?
  • 19 Активист на БКП

    68 5 Отговор
    И? Ще ги оставите на пътя ли?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Миризлив пор

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Maf1ata BG":

    Може само къде ще намериш 20 сериозни човека, които като са на КПП-то ще си траят ами не да се развиват "ейййй полицайчетатаааа виж как ви прекарахме еее".
  • 22 гост

    105 9 Отговор
    Ще има грандиозна лавина от дела. Не може призива да се приравни до заповед или закон. Призива не е нещо задължително. Отказа да ги допуснат обратно е незаконен.
    Това, че имаше идиоти които си отидаха до ваканционните имоти, не оправдава неправомерните мерки. Да бяха издали тази заповед в понеделник миналата седмица. А не да обявят,че оттук нататък тези хора са в нарушение.

    Коментиран от #112

  • 23 Русенец

    100 13 Отговор
    А колко по-лесно беше да затворят границите в началото. Сега нямаше да има нито маски, нито КППта, нито проверки....... Всички заведения и магазини щяха да работят, а ченоморието щеше да се подготвя да посрещне 4млн родни курортисти. Но, нейсе, куха тиква трудно се пълни.
  • 24 Въпрос

    85 10 Отговор
    А защо ги пуснахте от "столицата" г-н началник?

    Коментиран от #30

  • 25 Анонимен

    100 13 Отговор
    Всеки ще се прибере, просто МВР за пореден път ще всява паника и ще заформя задръствания. За пореден път не свършиха нищо. Друг е въпроса, че народа се оказа без грам мозък в главите и показа че едната софра му е по-важна дори от здравето. Такъв народ си заслужава скапан ата държава, крадливите политици и олигарси и постоянната криза и бедност!
  • 26 Един

    91 9 Отговор
    Поредният гологлав послушно се прави на началник, пък зад камера ближе ануса на Цар Тиквоч.
  • 27 Гост

    35 23 Отговор

    До коментар #17 от "Джон Уик":

    Като те върнат да се моташ с празен резервоар и гладно чаве, между Шипочане и Гуцал, ще видиш кой какво е обнародвал.

    Коментиран от #37, #176

  • 28 Некадърните и неграмотни мутри не можаха

    62 8 Отговор
    да издадат една ясна и точна заповед с конкретни,недвусмислени въпроси и документите за доказване,а не контролен орган да решава кои са “неотложни” причини.
  • 29 Yamaha

    27 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Явно ти си лягаш с Пасито и компанията евроатлантици!
  • 30 Русенец

    29 1 Отговор

    До коментар #24 от "Въпрос":

    За да има работа за адвокатите.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Чочо

    65 5 Отговор
    Този мисли като фатмак а те го издигнали в главен секретар на МВР. Но това не учудва никого нали.
  • 33 Ventura

    71 6 Отговор
    И физиомутрите им тъпи, както и разсъжденията им! Ами ако съм бил на работа от месец в провинцията, какво доказатество ще трябва да представя? Да не би само в София да има работа!
  • 34 Жоро

    24 57 Отговор
    Не пускайте селяните обратно в София за да ни е спокойно още няколко дни.

    Коментиран от #120

  • 35 вашето мнение

    67 4 Отговор
    Тая карикатура си мисли, че да управляваш правилно криза е като да блъскаш дъмпели във фитнеса, да гледаш лошо и да лижеш началническия. Не е, и за съжаление, когато стане за смях ще го разбере.
  • 36 От Народа

    68 3 Отговор
    Ето това е капацитета, които ни управлява. А това са ижурналистиката в България. На Вас журналистите не Ви трябва ограничение на словото, Вие сами си слагате такова. Смешници и служители на правителство и олигарси.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 О хо хо хо

    34 55 Отговор
    Така им се пада на всички "тарикати", които си мислеха, че ще си разхождат ... и ще сеят зараза, а после необезпокоявано ще се приберат в София. Нека сега да стоят на километричните опашки една седмица пък било то и с адрес. Браво на Ивайло Иванов.

    Коментиран от #47

  • 39 Мисли

    13 30 Отговор
    Много по лесно щеше да бъде ако към призивите беше направено пояснение, че при повече от еди колко си напуснали София тя ще бъде затворена и няма да се допусне завръщане. Дори затваряне на София само за Великден също щеше да е допустимо, но призовавам стойте си в къщи и заповед никой да не се връща, защото не сте се влушали в призива е действие което само ще нагнети напрежение сред хората. Струва ми се, че някой не искаше да налага непопулярни мерки, но не прецени, че да се вслушват в призивите ти трябва да си се доказал като експерт, професионалист и да си спечелил доверието и любовта на всички и като олекна пред гражданите се обърна към рестрикциите с ядосаното „като не ме слушате ще седите наказани”.
  • 40 Съдията Дред

    46 5 Отговор
    Тук някой не е наясно, че при заварено положение закони, наредби, разпорежданя не важат! Желателно не забрана!!!!
  • 41 селянин 1

    65 5 Отговор
    Писна ми да гледам тия плешивци..сутрин един говори за,,излекувани,,интубирани,за пасивни и активни,а па тоо ше казва кои ще влаза и кои ще излаза,а пожарникаро дири още хлад.камиони,оти не стигнаа за великден..
  • 42 ДО ИВАЙЛО ИВАНОВ

    51 1 Отговор
    ДА ТЕ ПИТАМ ЧИЧОВОТО ХОРАТА КОГАТО БЯХА ПОЛИЦАЙ ТИ КЪДЕ БЕШИ НАЛИ ЗНАЕШ КАК СТАНА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ТАКА ЧЕ ПО ПОЛЕКА. МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДНАТА ЛЮБОВ КПЯТО ВИ ЧАКА ТИ СИ ОТ ГУБЕЩИТЕ.
  • 43 ХАХА

    31 0 Отговор
    Цирк за медии и читатели малоумници.
  • 44 Срам са тези от МВР!!!

    65 2 Отговор
    И преди имаше главанаци в МВР, но такива котило празни тикви охранители кара при Б 3 никога не е имало. Тъп, по-тъп и най-тъп и.... не можеш да определиш кой води класацията! Отвсякъде им личи липса на елементарна интелигентност, образованост и поведение на разумни хира!!! Вземат едно решение, докладват на БиБитко, той го промени, а докато го обявят излиза трето. Безумци с пагони, създали съвсем излишно напрежение в и без това побъркания народ!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гост

    15 13 Отговор

    До коментар #13 от "вашето мнение":

    И кой ще им се опре, да не го правят? Досега някой опря ли им се за нещо?
  • 47 Селянин

    57 11 Отговор

    До коментар #38 от "О хо хо хо":

    Да се хванем ли на бас, че довечера ще съм си в Младост, ще мезя и ще пия, а ти умрял от страх ще получиш нервна криза? И това е защото вождът ти, щабът ти и всичките ти калинки не знаят какво да правят, как да управляват кризи. Ама от къде ти пожарникар знания. Тоя дори за милиционер не са го взели, въпреки, че е бил най-младия комунист в държавата и роднини партийни величия.

    Коментиран от #60

  • 48 Някой си

    43 4 Отговор
    Алоу, има едни работи, викат им Конституция и закони.....Аре да седнеш да ги прочетеш а?

    Коментиран от #68, #70

  • 49 Мда..

    37 5 Отговор
    Ако имаш постоянен или настоящ адрес и те върнат, веднага се прилага бележка работа и всичко е точно. Всички ще се върнат
  • 50 Фигаро

    16 16 Отговор

    До коментар #4 от "Каспичански селянин":

    Какви буркани по това време бе ? Да не си консервирал кокичета. Голям диващ си. Какво, хвалиш ли се ?

    Коментиран от #61

  • 51 О. Ч. З

    39 2 Отговор
    Блокира ха Банско за 14дена а не можаха да блокират София и си признаха че са най голямото огнище на заразата явно до там им стигат силиците на управляващите на малките групи хора сме силни а на голямите не ги виждаме
  • 52 123

    38 0 Отговор
    Ако половината задръстят Хемус и Тракия, след седмица манджа йог
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Георги

    61 2 Отговор
    Ще държат извънредно положение колко се може повече защото после си тръгват завинаги.

    Коментиран от #66

  • 55 пълно обкръжение

    14 1 Отговор
    Що бе , освен виросът и вие ли ги застрашавате.
  • 56 Смърфиета

    18 0 Отговор
    Защо се престарават вместо да си карат кефа, нали всички ше умреме?
  • 57 факт

    27 2 Отговор
    след изборите и полицаите ще са под карантина!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 kkk

    39 3 Отговор

    До коментар #5 от "прррц":

    Няма да има протести, а ще има бой с камъни докато пукнат жалките псета

    Коментиран от #64

  • 60 О хо хо хо

    14 31 Отговор

    До коментар #47 от "Селянин":

    По полека бе Чарли Чаплин. Не ме стряскай толкова, че ще вземе да ми падне мезето и ще отиде зян. Дреме ми на м@мyла кога и къде ще се прибереш. Аз и сега си поркам, мезя, радвам на живота на жената и на децата, а ти си стой по пътищата и се радвай, че си напълнил багажника от село с буркани и се смятай за тарикат. Дреме ми за твоето висене по пътищата.
  • 61 Мигаро

    13 3 Отговор

    До коментар #50 от "Фигаро":

    Да не забрави да свали и синия буркан, щото нема си го види.
  • 62 Драго

    44 0 Отговор
    Ало плешивец, а какви санкции ще има за върналите се от Европа за празника
  • 63 гошо

    39 3 Отговор
    Мерките ви са напълно неадеквтни

    Коментиран от #72

  • 64 О хо хо хо

    5 11 Отговор

    До коментар #59 от "kkk":

    Пхахаха . Фантазьорче.

    Коментиран от #76

  • 65 Реалист

    64 10 Отговор
    Това е лудост! Да не пуснеш хората да се приберат е уродливо! Демек да ги биеш по главата, че са си отишли с децата си на вилата, а не са се изолирали в панелката... Незаконна полицейщина е това. А онези, които плюят "селяните" нека гледат некомпетентните генералчета и да играят по свирката на доказани крадци, мафиоти и убийци.

    Коментиран от #69

  • 66 Петров

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "Георги":

    Да де, ама требе да има кой да дое след тех.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гост

    30 7 Отговор

    До коментар #48 от "Някой си":

    Същата конституциа и същите закони, които бяха погазени само за ден, щом обявиха извънредното положение ли? Само за един ден ти отнеха исконни права, уж гарантирани от конституцията. Защо си мислиш, че не могат пак?
  • 69 6688

    15 36 Отговор

    До коментар #65 от "Реалист":

    Ми стой си на вилата бе кой те е бил по главата да се изнасяш от София? Стой си там. Не си ни притрябвал. Като си искал в София си имал тази възможност, но не ти си решил да се изсулиш, а сега рев, че не можеш да се прибереш. Така ти се пада стой по пътищата.

    Коментиран от #97

  • 70 Смърфиета

    9 1 Отговор

    До коментар #48 от "Някой си":

    Да не си губи времето. Те нямат отношение към бързото производство. Четат се инструкции и заповеди, по длъжностна характеритика трябва да умее да чете нормативни актове – ЗМВР, ЗАНН, НК, НПК. Като тръгне да става Главпрок тогава да чете всичко останало. Може да го увлече и да наследи сегашния.
  • 71 О хо хо хо

    14 19 Отговор
    Ма няма такъв кеф да гледам километричните опашки от "тарикатчета" по магистралите. О хо хо хо аха ха ха.

    Коментиран от #74

  • 72 Петров

    18 0 Отговор

    До коментар #63 от "гошо":

    А защо да са адекватни? Това са мерки на правителството, Полиция и Жандармерия само изпълняват заповедите на премиера и пишат свои на основание Закона за извънредното положение, указие на МС, инструкциите на шефовете на служби и заповедите на министър Мадлен Маринов и Кирил Ананананиев.
  • 73 О хо хо хо

    16 31 Отговор
    Браво на Ивайло Иванов. Само така. Трябва назидание на тарикатите, защото така се поддържа ред. Ако сега им се размине това ще е в ущърб на всички които си останаха вкъщи и следващия път и те ще излязат и ще стане мазало. Сега санкции за фалшивите декларации и здрави глоби до несвяст.

    Коментиран от #78, #80, #87

  • 74 щом си падаш по това

    21 6 Отговор

    До коментар #71 от "О хо хо хо":

    Още по-голям каф , с елементи на ексремални преживявания, е да те управляват идиоти. Наслаждавай му се пълноценно.

    Коментиран от #79

  • 75 Фермер

    35 0 Отговор
    Глупости миналата по-миналата седмица постоянно прииждат мангусти от чужбина на централна гара и с автобуси и влакове тръгват по цяла България
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Гешо Опегето

    38 4 Отговор
    Тоя капацитет на снимката с ганглийната нервна система ли ще ме пази от вируса?Всички разбрахме че трябва да се изолираме и да спазваме дистанция!Това че съм отишъл с колата на вилата не значи че разпространявам зараза.Не желая някакви бивши мутри и коремни вирусолози да ме пазят от заболяване! Да си влязат в гетата при техните избиратели и там да се правят на загрижени!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 О хо хо хо

    13 3 Отговор

    До коментар #74 от "щом си падаш по това":

    Не всички вие ще им се наслаждавате, защото вие си ги избрахте.

    Коментиран от #84

  • 80 капиш

    27 6 Отговор

    До коментар #73 от "О хо хо хо":

    Твоето злорадство ощастливява тъпаците дето сътвориха това безобразие и още куп подобни. И това не са екскурзиантите. Недопустимо е да си управленец и да ходиш след събитията - Забраната следваше да бъде издадена поне седмица преди празниците.

    Коментиран от #83, #108

  • 81 МУТАФЧИЙСКИ

    12 3 Отговор

    До коментар #5 от "прррц":

    Няма да има ПЪРВИ ДЕН СЛЕД ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ
  • 82 Идиот плешив

    22 2 Отговор
    Командват ни плешиви катили
  • 83 Ананиев

    3 4 Отговор

    До коментар #80 от "капиш":

    Ннедопупустимо е амма си мможе.
  • 84 далечни поздрави

    21 3 Отговор

    До коментар #79 от "О хо хо хо":

    Язека брат съм далеко , на другата страна на континенто , не ме грижи. Офейках още като турнаха Главанако да решава съдбата на държавата.

    Коментиран от #109

  • 85 Jeep

    18 6 Отговор

    До коментар #67 от "докога вашата некадърност ние ще плащаме":

    Ти не рaзбрa ли, че товa е рaжиcурa....търcеше cе повод....зa товa cе говореше, че който иcкa може дa "излъже" полициятa. И aз иcкaх нa морето...имaм къде, без дa пречa нито aз нито cемейcтвото ми aмa ето резултaтa. Cегa, кaто оcтaвят блокaдaтa до Гергьовден ще видите.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Петров

    12 2 Отговор

    До коментар #73 от "О хо хо хо":

    Тия декларации, ти ли ще ги обработиш?

    Коментиран от #111

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 защо

    1 0 Отговор
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 90 защо

    0 1 Отговор
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 91 защо

    0 1 Отговор
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 92 защо

    0 1 Отговор
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Явно полицайте

    7 3 Отговор
    не са по умни от общото племе. Слагат се бетонни заграждения.
  • 95 криворазбрана държавност

    13 1 Отговор
    С две думи не ни се занимава да проверяваме всички.Така,че колегата ще преценява ня място. Ако приличате на старшината му в казармата няма да ви пусне. Ако пък му се мазните и му лизнете задника може и да влезете.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Елиза

    9 12 Отговор
    Супер всички селяци да си стоят по родните места, да се завръщат само тези с акт за раждане в София. Ха, ха, ха
  • 99 Ай стига

    11 2 Отговор
    Ясно! Ще се правят на зли, сетне ще се появи Добрият чичко, уж ще обсъди с Министъра и Щаба казуса и ще прояви великодушие като за Светла седмица! Псувните - за палашите, рейтинга и близалките на политолози и социолози - за Него!
  • 100 Васил

    8 13 Отговор
    Правилно селяндурите от София се помислиха за безсмъртни заради тях страдат и другите.
  • 101 Гарантирано от ГЕРБ

    24 2 Отговор
    Голям капан им заложиха на шопите, тия от Шайката герб за да си напълнят сметките на гърба им. В сряда и четвъртък - 15 и 16 април са ги пуснали лесно да напуснат София и веднага от 00.00 часа на 17 април Въвеждат нови правила и вече всички стават Престъпници и подлежат на наказателно преследване - грози ги затвот и глоба! Като ГЕРБ обявят толкова много неща за престъпления, човек много лесно се превръща в престъпник!
  • 102 123

    22 4 Отговор
    Полицейска диктатура. Полицейска държава.
  • 103 123

    20 2 Отговор
    И сега никой няма да гласува за вас. Малко в повече ни дойде полицейщината ви

    Коментиран от #125

  • 104 Гладен

    24 2 Отговор
    Тръгне ли народа да беснее по софийските кпп-та нашите милиционерчета ще трябва да се научат как да търчат бързо както френските и гръцките им колеги

    Коментиран от #126

  • 105 Боко

    30 3 Отговор
    Това не са мерки против корона вируса, това е терор и пародия на управление !!!!!

    Коментиран от #107

  • 106 Шопа

    24 2 Отговор
    Тези КПП -та са пълна безмислица!
  • 107 в името и за благото на народа

    20 1 Отговор

    До коментар #105 от "Боко":

    Характерно за тъпака е , че не знае какво да прави , но го прави убедено.
  • 108 О хо хо хо

    12 21 Отговор

    До коментар #80 от "капиш":

    Не се прави на неразбрал. По телевизиите ни спукаха тъпанчетата да призовават сутрин обед и вечер хората да си останат по домовете, а вие хукнахте да напускате София, а сега някой друг ви е крив.
    Аре моля ти се не се прави на две и половина. Вие, какво искате на всеки един поотделно и лично ли да му кажат "Не излизай ще затворим София".
    Аре у лево

    Коментиран от #110

  • 109 О хо хо хо

    12 19 Отговор

    До коментар #84 от "далечни поздрави":

    Ми каквото си решил, това си направил. Мисля, че си постъпил правилно. Аз не съм ги избирал тези, но когато са направили нещо правилно и положително за мнозинството няма как да не го призная. В случая им се каза право в очите "Не излизайте. Стойте си в къщи, за да не разнасяте заразата". Обаче тези дето сега дремят на пътищата явно не им е достатъчно това и трябва някой друг да им е виновен. А бе Ганьо си е Ганьо и няма оправяне, ама на мен не ми и пука за тези. Нека да висят и да теглят. Те никога няма да признаят, че вината си е само и единствено тяхна, но на мен ми е през буя за мнението им.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 О хо хо хо

    9 16 Отговор

    До коментар #87 от "Петров":

    Ти не се притеснявай за това кой ще ги обработи. Има си хора за всичко. Явно си от общата маса, която си мисли много сме няма как да проверят всички ни. Е, ще те разочаровам и ще ти кажа има как и не само, че има, а и нещата се движат с пълна сила. Ти гледай как ще ти излезе златна екскурзията. Скоро ще стоплиш, че си от женската страна.

    Коментиран от #115, #119

  • 112 От друга страна

    19 4 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Не може, ама глупаците с униформи си мечтаят единствено да командват и да си придават важности. За това изпадат в невиждана ярост и скърцат със зъби, като виждат, че никой не ги взема на сериозно.

    Коментиран от #127

  • 113 Горския

    17 2 Отговор
    Мале те сега овците кат се юрнат през гората ,какви актове ще пишем
  • 114 ТРОПЧО

    16 2 Отговор

    До коментар #11 от "габровец от варна":

    МИ ОТ ПРОСТИ ХОРА КО МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ОСВЕН ГЛУПАВИ ИДЕИИИ ДЕКЛАРАЦИИ МАНИФИСТАЦИИИ И НЕ ЗНАМ СИ КВО ТО ДА НЕ ЗНАИШ КВО ТЕ ЧАКА С ТЕЗ ПРОСТИ ХОРА АМИ НЯМА ДА СЕ ПРИБИРАТ ЩЕ СХОЯТ ВА КПП - ТА И ЩЕ ЧАКАТ ХА ХА ХА ТОВА ЛИ Е ПОСЛЕДНАТА ХИТРА МИСЪЛ НА ГЕРБАДЖИИ МАИ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ОТПРИЩИ АААА МАИ СЕ САМОЗАБРАВЯТЕ УПРАВНИЦИ СЕГА ЩЕ ЧАКАМЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА КАЗЪ МУТАФЧИИИТА И СЛЕД СЕДМИЦИ Е ГЕРГЬОВДЕН И ПАК ЩЕ БАРИКАДИРАМЕ БЪЛГАРИЯ И ПАК ЩЕ ЧАКАМЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА И ДО КОГА ТАКА НИКОИ НЕ КАЗВА САМО ГАДАТЕЛИ В ТОЯ ЩАП И ТАЯ УПРАВА ЕИИИ МПОГО ГАДАТЕЛИ ИМАЛО В ТАЯ БЪЛГАРИЯ БЕ ДА НЕ ПОВЯРВАШ
  • 115 ТРОПЧО

    10 8 Отговор

    До коментар #111 от "О хо хо хо":

    ЕИИИ ГОЛЕМИ ЗАВИСНИЦИ ЕИИИ МИ ВИИ СИ СТОИТЕ В КЪЩИ БЕ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ НЕ МИСЛЕТЕ СИЧКИ ЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ ОВЦЕ БЕ

    Коментиран от #128

  • 116 Хрис

    11 3 Отговор
    По изявленията на власт имащите , 80 хиляди коли са напуснали Софи. При минимум 60% от тях са на граждани с постоянен адрес в столицата , това прави 48 хиляди коли, при средно 3-ма човека в ъв всяка = 144 000 човека. Е къде ще бъдат тези коли и хора, ако полицията изпълнява стриктно издадената заповед. Ще настъпи такъв хаос, че ум да им зайде. Още повече, че се очаква застудяване.

    Коментиран от #130, #131

  • 117 Тра-ла-ла

    14 2 Отговор
    Плешиви шибаняци! 😂😂😂
  • 118 Гост

    19 3 Отговор
    Тоя като му гледам физиономията едва ли е прочел повече от картинките на Винету... Подобно на началника Му! Което доказва как си подбира калините а принципа - "аз съм проЗД, вие също, значи ще се разберем"!

    Коментиран от #134

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Мериленд

    10 5 Отговор

    До коментар #34 от "Жоро":

    Ти си толкова софиянец, колкото и 80% от живеещите в София. Все пак тия, които връщате ви плащат данъци в София и издържат въпросната администрация.
  • 121 Гост

    3 2 Отговор
    МА ВЕРНО ЛИ ????? АУУУУУ......УУУУУ МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ . :)
  • 122 О хо хо хо

    4 9 Отговор

    До коментар #96 от "вашето мнение":

    Сега, мили ми смехурхо. Не знам от къде я изкопа тази дума "щacтлифт", защото е повече от очевидно, че тя не присъства в мой пост?
    Приятeли не сме и няма да бъдем никога, защото не си го заслужил. Вземи си билетче и си чакай реда за това. Все пак имаш макар и минимален шанс от 0.0000000000001 %
    Относно насладата за килoмeтричнитe oпaшки нa зaвръщaщитe ce, какво да ти кажа освен, че ми е един голям кеф. Как да скрия този факт? Е на, хвана ме. Много си прозорлив ша знаиш.
    Сивотата за коя ми бръщолевиш не е в моята цветова гама. За жена ми грижи не бери. Няма как да предпочете лъв пред охлюв. Относно "заместника" явно имаш опит в това. Ти така ли направи? Пусна ли я вече на CUCKOLD или направо на GANG BANG ? Така е, когато си "корав" като медуза. Всъщност заради това ли си толкова озлобен? Каквато и да е причината не ме интересува. Не ми представляваш интерес.
  • 123 Хаха

    16 1 Отговор
    А на напуснали милиционери, посетили роднини на село, ще правят ли проблеми на КПП-та.... Да позная - ще си показват служебната карта и ще има реакция "минавай колега"!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 2662

    1 6 Отговор

    До коментар #103 от "123":

    На тях не им трябва ти да гласуваш. Ти си никой и никой не те брои. Те си имат гласоподаватели и точно ти си им най-малкия проблем да не кажа, че и проблем не си. Леле, леле, леле и ти си се взел за значим.
  • 126 О хо хо хо

    2 6 Отговор

    До коментар #104 от "Гладен":

    Още един фантазьор. И кой ти ли ще им бъдеш водача? От мишка лъв не става.

    Коментиран от #132

  • 127 О хо хо хо

    4 5 Отговор

    До коментар #112 от "От друга страна":

    И като не ги вземате на сериозно, защо кибичите по пътищата ?
  • 128 О хо хо хо

    1 6 Отговор

    До коментар #115 от "ТРОПЧО":

    Не бе само ти. Аз покрай мен овце не виждам
  • 129 clipper

    12 5 Отговор
    Има една измет по форумите,която се определя като автентични софиянци. И са много горди, че живеят в най-голямото гето в Европа. Така им харесва. Истината е, че ако всияки,които работят за София и държавата, в голямата си част, ако напуснат вкупом столицата, в нея ще останат към 20000 автентични селяндури от шоплука. И Ще умрат от глад до седмица!
  • 130 О хо хо хо

    7 9 Отговор

    До коментар #116 от "Хрис":

    И какъв хаос ще настъпи? Точно никакъв. Ще си стоите по колите и ще се чудите, какво и къде да ядете, къде да ходите до тоалетна и така.
    Чудя се дали всички вие пътешественици на Гергьовден ден пак ще излезете от София, че отново да ми доставите удоволствие да ви гледам изкривените от злоба физиономии. Ще ми доставите ли този кеф отново.
  • 131 Карантиниста

    5 2 Отговор

    До коментар #116 от "Хрис":

    А, то това е тайното оръжие в борбата с вируса. Нали на петия ден вече се проявявали симптомите - еми като висят по пет дни на КПП-то, ще ги хванем болните преди да влязат в София! А на 14-ия се умирало - е значи, и за труповете по улиц... шосета, ама те са си улици - ще сме познали... Само камиони и чували трябват.
  • 132 Гладен

    5 3 Отговор

    До коментар #126 от "О хо хо хо":

    Явно ти си от хората, които освен картофи друго не знаят да ядът.

    Коментиран от #135

  • 133 На нож

    8 2 Отговор
    80000
    Се борят за децата си срещу шайката!
  • 134 О хо хо хо

    5 7 Отговор

    До коментар #118 от "Гост":

    Добре, че ти си прочел телефонния указател и като такъв си мнооого по начетен и умен. Чудя се как от толкова умници по форумите имащи претенции да са нещо повече като умствен капацитет от управляващите сме все така затънали в блатото вече повече от 30 години и от година на година ставаме по зле. Нали сте умници, дайте своя принос в развитието на държавата. Ама нещо не го виждам. В такъв случай май само претенциите ви са големи иначе сте просто въздух под налягане при това отровен.

    Коментиран от #141, #146

  • 135 О хо хо хо

    2 7 Отговор

    До коментар #132 от "Гладен":

    Картофи? Нещо не ти схванах плитката мисъл. Едва ли и ти си разбрал какво си имал предвид, но простено да ти е явно толкова си можеш. Какво да се прави ген това ти е явно тавана.

    Коментиран от #136

  • 136 Гладен

    9 3 Отговор

    До коментар #135 от "О хо хо хо":

    Пич, прочетох ти някои коментари.
    Вземи свърши нещо полезно, защото виждам, че освен да мрънкаш друго не правиш.А на мен опре ли ножа до гърлото от глад и безпаричие веднага грабвам нещо и излизам на улицата, защото няма по страшно от човек, който няма какво да губи. А ти приятелю ще си умреш от глад и перчене по форумите.

    Коментиран от #137, #138

  • 137 гост

    10 3 Отговор

    До коментар #136 от "Гладен":

    Много добре казано , на този скапан трол !

    Коментиран от #139

  • 138 О хо хо хо

    7 14 Отговор

    До коментар #136 от "Гладен":

    В дълбока грешка си за мен, но нямам намерение да си губя времето и да ти влизам в обяснителен режим. Нека е така, както ти си го представяш. Не ми пречиш. Относно това, което говориш за ножа и това, че няма, какво да губиш всъщност имаш - живота си, но явно ти не го смяташ за нещо ценно. И, какво ще направиш като излезеш на улицата? Престъпление или какво? Може би ще влезеш в един магазин с хранителни стоки и най много да утолиш глада си, което няма да е кой знае, какво престъпление, но все пак престъпление. Ако си гладен и направиш това, то лично аз от човешка гледна точка бих те оправдал, но ти ме плюй щом ти харесва не ме бърка. Аз просто изказвам собственото си виждане на нещата с ясната мисъл, че няма да се хареса на повечето хора тук, но какво от това не ми дреме. Истината е, че смятам всички напуснали София за абсолютно безотговорни личности, които не мислят нито за себе си, нито за децата си, нито за възрастните си родители, при които уж са ходили и като такива не заслужават капка уважение. Това, че сега висят по пътищата си е един вид урок, който живота им дава, но се съмнявам че озлобения материал ще си вземе поука. Затова не ги и жаля и им се кефя на злобните физиономии. Заслужават си случващото им се.
  • 139 О хо хо хо

    4 12 Отговор

    До коментар #137 от "гост":

    Трол ?!? Ха ха ха. Не умнико, не съм трол. Пиша личното си мнение и убеждение. Знам, че не ти харесва, ама ми е все тая. Висиш ли на пътя,а? Остана ли ти батерия на телефончето? Пха ха ха.

    Коментиран от #140, #142, #148

  • 140 гост

    11 3 Отговор

    До коментар #139 от "О хо хо хо":

    Заради тебе хората не коментират , защото все едно е да спориш с радиото .
  • 141 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #134 от "О хо хо хо":

    А ти какво умно предлагаш. Явно ти се чува думата при баце. Сподели си въжделенията да се образоваме и ние.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 pisheto

    13 6 Отговор
    ВСИЧКИ ДО ЕДИН КОИТО СА НАПУСНАЛИ ГРАДОВЕТЕ И ДОМОВЕТЕ СИ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА ТЕРОРИСТИ..!!! ТОВА Е...!!!
  • 144 BBorisov

    20 3 Отговор
    Как сте овце!ПоЗдрав от Барселона.Аз сън на басейна с мис гащи в къщата която и купих и се радвам на хубавото време.А вие питеци да се къпете с маски,че като се върна и за това ще има глоби.Хахаха,майтапя се бе.Онзи ром,които го заварих насред полето без маска сега и на трактора е сложил.хахаха.Скоро ще си дода питеци и да сте послушни докато ме няма.Вярвайте на Мутафчийски какво ви казва и вируса дето го няма сам ще избяга.Хахаха.Така ви харесвам,само лаете по форумите а като дойде ден за избори,моята партия е първа.Хахаха.Чао питеци че мис гащи иска да се помачкаме.
  • 145 Елфи

    9 13 Отговор
    Глоби и да спят по КПП-та, малоумници.

    Коментиран от #171

  • 146 Гост

    13 4 Отговор

    До коментар #134 от "О хо хо хо":

    Няма как да се класирам, като калинка на еднокнижния.... Той си търси и намира проЗди, като тоя на снимката и теб.... А изборите би трябвало да знаеш как се печелят, колкото и да си проЗД!?

    Коментиран от #149

  • 147 О хо хо хо

    4 11 Отговор

    До коментар #142 от "Севлиево онлайн":

    В Ceвллиeвo?!? Това къде е на картата изобщо и кой ти говори за Севлиево бе човек? Тука става въпрос за София той Севлиево намеси. Е, какви опашки да очаквам да видя за Севлиево? Ти май бъркаш двата щата? Ма вие в Севлиево и КПП ли имате ?
    Доколкото ми е известно КПП-та има само на входовете и изходите на областните градове, а ти Севлиево та Севлиево. Явно за теб Севлиево е някакъв мегаполис та чак и опашки да има? Ей го на още един доброжелател, който се е загрижил за жена ми. Не се притеснявай бе човек ти гледай твоята да не качат, за други не мисли. Лично аз не се притеснявам, а ти защо така и не ми става ясно. Да не би да имаш някакъв горчив опит в тази насока? Е, благодаря ти все пак за съвета, но си сгрешил адреса. Добре, че ти си един голям "щастливец".
    Ай сега тичкай да си измиеш краката и си лягай, че за теб стана късно. Все пак къде е Севлиево, то голям път си бил до там.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 О хо хо хо

    4 8 Отговор

    До коментар #146 от "Гост":

    А, къде ме слагаш ти мен. Аз направо се губя покрай тези три изречения бликащи от интелектуален потенциал и издаващи изключително високото IQ от 0.0000000001 на индивида който ги е сътворил тоест ти. Ти няма как да се класираш, ти направо ще влезеш с летящ старт в мозъчния тръст за вдлъбнати легени. Все съм си мислел, че съм видял, какво ли не през живота си, но ти ме изненада. Явно такъв "капацитет" като теб съм го пропуснал, но се чудя едно защо още не си впрегнал аспиринчето, което управлява движението на очните ти ябълки, за да подобриш живота тук?
  • 150 дреме ми

    14 2 Отговор
    Тоя Ивайло е пълен смешник. Скоро и тоя ще е или без работа или ще виси на бесилото. Търпението е на изчерпване.
  • 151 О хо хо хо

    3 5 Отговор

    До коментар #148 от "kkk":

    О ти пак ли се появи с тази умна глава. Къде се загуби толкова време, че ми отне възможността да се забавлявам с високото ти умствено ниво? Вече казах, че не съм платен. Забавлявам се за твоя и на останалите умници сметка съвсем безплатно. Това с гъз0близанэто и кур0л@пaнэто не ми е специалитет, явно ти много ги разбираш тези неща.
    Какво стана с онзи рязания, за който толкова рева? Мисля, че бях достатъчно добронамерен към теб като ти предложих да платя на един такъв, за да сбъдне мокрите ти фантазии. Като гледам как му се подигравате на онзи другия, за когото говориш така му се подигравате, че чак спряхте да му пишете, че ви направи за смях. Учудващо е колко много може да сте вдлъбнати, за да не можете дори да разберете кога някой ви е направил на щайги, а вие сте останали с впечатление, че сте му надвили интелектуално. Явно толкова си можете, какво да се прави, генетика. Баща ти тракторист ли е бил, а майка ти доячка, че такъв умник като теб е излязъл от тази изпепеляваща любов?
    Колкото и да ти се иска да съм "cъдрaн цървул и да нямам кинти" ще те разочаровам. Аз вече писах по този въпрос, но явно аспиринчето ти помни точно 3 минути като на шимпанзетата и поради това не мисля да се повтарям отново и да си губя времето, за да ти обяснявам колко и какво имам. Офертата си я заври ... сещаш се къде. Имам доста неща, с които да се забавлявам, за да стоя на КПП-та и да гледам кой и как щял да влиза и излиза. На КПП-тата кибичиш ти, а аз между забавленията

    Коментиран от #153, #154, #155

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 kkk

    9 4 Отговор

    До коментар #151 от "О хо хо хо":

    Мдаааа, тук ИСТИНАТА веднага се изтрива и се толерират само ПЛАТЕНИ ГРОБАДЖИЙСКИ ТРОЛОВЕ И ГЪЗОБЛИЗЦИ.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Блатен Асечки

    7 3 Отговор
    Да бе...кажи честно..????Поредния сперматозоид с пагони?!??!
  • 157 О хо хо хо

    3 5 Отговор

    До коментар #153 от "kkk":

    Сега, моя все още не е увиснал пенсионерче и няма какво да гледам, защото когато ти вляза в просташкия тон и моите коментари трият така, че стига си ревал. Голям ревльо ще излезеш ти бе. И, каква е тази истина, за която толкова глупости изблябоса, че я триел модератора и не се виждала? Следващият ми въпрос е с какво аз лъжa хoрaтa? Аз просто изказвам своето мнение, което очевидно на теб не ти харесва, но на мен ми е през тръбата.
    За, какви оферти ми говориш ти бе заешко сърчице. Къде си тръгнал с мечките дренки да ядеш? Здравна осигуровка имаш ли, че си подритваш здравната книжка с тези твои оферти. Искаш ли наистина да дойда, на което КПП ми кажеш и да те сложа на предния капак на дрегела ти и то пред полицаите. Знаеш ли как ще врещиш като вдовица за ..... и ще гледаш към същите тези полицаи, които цял ден плюеш, за да дойдат и да те спасят от унижението, което сам си просиш. Не жена ми е ку*ва, ти ще ми бъдеш ку*вата и то пред всички. Ще намеря някой да снима тази със сигурност интересна сцена и ще те кача после по всички сайтове, за да те направя "звезда".
    Ей льоло знаеш ли колко смелчаци като теб плакаха. Обещавам ти да си следващия. Хайде дай ми час и на кое КПП да дойда.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 О хо хо хо

    1 5 Отговор
    До коментар #153 от "kkk":

    Ей заешко сърце вземи си и подкрепление, защото ще ти трябва гарантирам. Чакам да ми кажеш на кое от всички КПП-та да дойда. Как да те разпозная, за да не стане грешка? За каква кола да гледам, номер на колата, с какво ще бъдеш облечен? Хайде давай, че ми запали фитила, а аз като се запаля угасяне няма. Връщане назад няма. Давай координати. Аре ве еййй до кога да те чакам?
  • 160 О хо хо хо

    0 4 Отговор
    До коментар #153 от "kkk":

    Аре ве еййй лалугер до кога да те чакам?

    Коментиран от #162, #163, #164

  • 161 Аве Адолф Хайлллл

    5 9 Отговор
    Така трябва да се процедира с цялата софийска селяния и наглотия . Хайлллл
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Сергей Лавров

    0 3 Отговор
    дебилъ белять
  • 166 витоша планина

    3 0 Отговор
    Ивайло ти си ху..ло !
  • 167 О хо хо хо

    2 4 Отговор

    До коментар #162 от "kkk":

    Да, да знаем эблювци като теб пенсионерче ги зная. Хвали ме уста. Чукаш, ама у мамата. С умрелия червей само там можеш. Едно куче което лае не хапе.
    Ти не извъртай темата, а кажи утре на кое КПП да дойда, за да видя колко си корав, че цял ден ми се каниш. Е дойде момента. Казвай кога и къде няма да те питам по 100 пъти каскет нещастен.
  • 168 Георги

    11 2 Отговор
    За 6 май пак по същия сценарий ли ще играем или ще измислите нещо ново? Не разбрахте ли че немиоете да спрете да спрете тълпата?
  • 169 кой

    12 2 Отговор
    ще спаси вас когато пометът КПП-тата, блокират жълтите павета с колите си и извикат "ОСТАВКА"?

    Коментиран от #170

  • 170 5555

    1 1 Отговор

    До коментар #169 от "кой":

    Ех мечтиии, мечтиии. И кога това след поне 500 години ли ?

    Коментиран от #172

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Жоро павето от Коньовица.

    7 4 Отговор

    До коментар #170 от "5555":

    Напълни се София последните 30 години от селяни.Само щъкат напред назад а и претенции имат.Такъв дебил уби и Милен Цветков.На КПП с автомата само коси.

    Коментиран от #173

  • 173 5555

    2 1 Отговор

    До коментар #172 от "Жоро павето от Коньовица.":

    Жоро, Жорооо и ти си един софиянец сигурно някъде от Малко Търново, ама айде. Иначе претенциите ти са като все едно си от Лос Анджелис.
  • 174 Шиби

    6 5 Отговор
    Видяхте ли се "софеанци" кви сте кухи и нагли... аре спете на пътя ся ...и тия са лицето на държавата майкооооо фейспалм
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Ще ще

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Те тогава ще видиш на живо Софийската стена как пада.И Хонекер от Банско как се крие в зайчарника като Саддам в мазето.

    Коментиран от #179

  • 177 факт

    1 3 Отговор
    а ти къде ще ходиш след изборите?
  • 178 адв Теразини

    3 3 Отговор
    ДАНО ДА СИ СПАЗИ ОБЕЩАНИЕТО ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР,ЩОТО ИМА МНОГО ТАРИКАТИ,МИСЛЕШИ СЕ ЗА ПО УМНИ ОТ ВСИЧКИ.

    Коментиран от #181

  • 179 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "Ще ще":

    А дано! Ама надали. По репортажите гледахме само как кротко, кротко си правят обратен завой, хорицата, и си отиват обратно в прованса. Търпението на българина е безкрайно. По-скоро овцете ще станат вълци, преди ние да си извоюваме правата.
  • 180 Наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Обявиха промяната в режима 10 часа преди началото на забраната. Но как се оставя агнето и ракията заради някаква си забрана?
  • 181 Баш Батка

    0 0 Отговор

    До коментар #178 от "адв Теразини":

    Ивайло бачка здраво и до сега не се е отметнал.
  • 182 Бай Благой

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уди Кълвача":

    Не...само с родословно дърво до 9-то коляно!!
    САМО и единствено кореняци софиянци ще пускат!
    :)
  • 183 Мадрето

    0 0 Отговор
    Излязох от София преди да обявят извънредното положение (13 март) и сега, по техните думи, нямам право да се върна на постоянния си адрес по лична карта ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове