Last news in Fakti

21 Април, 2020 09:10 4 250 35

Километрични опашки на входовете на София

  • софия-
  • задръствания-
  • кпп

Най-сериозно е задръстването между Перник и София

Километрични опашки на входовете на София - 1
Снимка: БГНЕС

Километрични са опашките от автомобили, чакащи да влязат в София във вторник сутринта. До второ нареждане автомобили продължават да се пропускат до 9:00 часа сутринта, въпреки че обособеният времеви прозорец е до 8:00 часа, предаде БГНЕС.

Най-сериозно е задръстването между Перник и София. На КПП-то на магистрала „Тракия“ натоварването също е сериозно. Проверяващите екипи са подсилени. Всички онези, които са без служебна бележка и декларация след разтегнатия времеви прозорец тази сутрин, няма да бъдат допускани.

Друг много натоварен КПП днес е този за влизане в София след разклона за Елин Пелин. Хората от Софийска област, идващи по Подбалканския път, чакат да влязат в столицата от 7:00 часа сутринта.

Шофьори се оплакват, че от 7:00 до 8:00 са изминали около половин километър. Колоната с автомобили спира да се движи още при село Горна Малина.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az #Победа75

    74 13 Отговор
    ГЕРБ! ХУБАВО Е!
    Идват избори, направете си хубаво сметката за кого ще гласувате....

    Коментиран от #15, #21, #27

  • 2 хахаха

    38 19 Отговор
    е как няма да има та нали всички кореняк софиянци се прибират от родните си села...

    Коментиран от #10

  • 3 Скоро

    41 11 Отговор
    Ще бъдем с колите пред НС
  • 4 пипи

    59 10 Отговор
    Мисля, че вече надуваме мускули и злоупотребяваме с властта. Не може хората, които отиват на работа да се унижават по този начин! Трявба друг вид мерки!!!!
  • 5 8888

    45 7 Отговор
    Всичко това е в резултат на малоумието на управляващите!
    Всеки, който иска и трябва да влезе ще го направи, защото така е редно. Само дето много ще се изнерви.
  • 6 слаботоков

    20 6 Отговор
    Да им раздават палатки, минерална вода и тоалетна хартия!😃😃😃😄😄😄😄
  • 7 пенсионер

    5 1 Отговор
    старият римлянин го е казал най-добре : " culus capitem delit "

    Коментиран от #22

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 az #Победа75

    62 8 Отговор
    В момента наблюдаваме демонстрация на на властта, опит за мъст, след като миналия четвъртък хората ясно демонстрираха какво мислят за "мерките" на ГЕРБ и ясно показаха среден пръст на властта!

    Коментиран от #19

  • 10 Прав си

    24 26 Отговор

    До коментар #2 от "хахаха":

    ама га ядоха агни и пиха рикия ни риваха...
  • 11 Абе

    31 5 Отговор
    Пред парламента паркирайте всички
  • 12 Клинкер кофтен

    4 3 Отговор
    Само ми пушат под носа. АПЧХИиииииии!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Човек

    46 5 Отговор
    Не разбирам смисъла на тези кпп-та и проверки след като всеки ден влизат и излизат хиляди от столицата, създава се само напрежение, хаос и беззаконие.
  • 15 Роко

    17 28 Отговор

    До коментар #1 от "az #Победа75":

    Ей има си правила които трябва да се спазват. КАКВО Предлагаш да не гласуваш за някой защото те принуждава да имаш самосъзнание и да спазва наложените правила ли? Прави си сметката колко ти е умствени багаж.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 BBorisov

    30 8 Отговор
    Здравейте овце.Хахаха.ПоЗдрави от Барселона.Посещението ми при Мис гащи е към своя край.Докарах с правителствения самолет едни 5.5 милиарда а другите 4.5 милиарда съм ги оставил на папагалите в парламента да ги разпределят,първо за мойте хора а после ако остане нещо и за вас.Все още съм тук,но трябва да се прибирам,защото бодигардовете ми забелязаха раздвижване и дрончета който снимат.Е,не че могат да ме познаят,защото съм се маскирал като Бабун.хахаха.Да слушкате питеци и да не роптаете,защото каскета е навсякъде и вьв вашия интернет и вьв вашите телефони.Една погрешна крачка и ви подвеждат под отговорност за зааплаха на държавата,а държавата питеци както знаете съм аз.Хахаха.Няма лабаво и няма мърдане питеци.Хахаха.На моя приятел от мутренските години Маринов, съм наредил да ви тормози по КПП-тата докато се върна.Хахаха.Сега разбрахте ли кой съм и какво мога.хахаха а вие сте овцете които пак ще ме изберат.Хахаха
  • 18 Кореняк селянин

    24 28 Отговор
    Многократно казваха да НЕ се пътува за да не се разнесе заразата, но понеже сте професори всичките, хайде газ,сега кой ви е виновен, че нямате акъл в главите? Всеки за ред говори и ред не спазва!!! Стойте на КПП то сега
  • 19 Роко

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "az #Победа75":

    И ясно показаха колко са прости и че с добро няма да стане.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Факт

    24 5 Отговор

    До коментар #1 от "az #Победа75":

    Да изметем България от този политически боклук!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Next

    28 2 Отговор
    Гаранция Франция, че има двойни стандарти при пропускането на КПП-та. Дали всички властимащи лумпени са си стояли в Софето, съмнявам се.
  • 24 тЕкЕзЕсар

    13 11 Отговор
    Заради сиеляните ,които немогат без родните си места,патят хора,които трябва да отидат на работа.Пълно е с миекалници и всякакъв сбироток в София,които не спазват нищо и си мислят,че са на село.Кога напуснаха София се мислиха за много хитри,ама на връщане,като видяха родната мелиция станаха по ниски от тревата.
  • 25 Шоко

    12 4 Отговор
    Както и да са излезли от София , не е нормално да ти наказваш по този начин! Може ли в това студено и влажно време да ги държиш по цели дни по пътищата?
  • 26 fattass

    15 2 Отговор
    Divide et impera !!!
    Толко ли сте гламави и късопаметни, всички тук, пищящи против "СЕЛЯНИТЕ" ?
    Кой обсра останалата държава, така че да няма работа за хората ?
    Как искате хора от "провинцията" /даже не ви е ясно какво означава/ да не стъпват в София, щото видиш ли "мякали".
    Преди години, като се заговори за децентрализация, някой сеща ли се какъв анти-вой се нададе ?
    ФАКТ : 85% от бизнеса е в София /щото как иначе/.
    Морска администрация - София !!!
    Така, че не пискайте против "селяните", ами си извадете главите от задниците и поизползвайте малко гнуснавите израстъци, които са на върха на гръбначните ви стълбове /ако имате гръбнаци де/ !

    Коментиран от #31

  • 27 фхфхфгх567567йхгй

    8 22 Отговор

    До коментар #1 от "az #Победа75":

    Пак ще гласувам за ГЕРБ, благодарение на тях не станахме като Италия и Испания. Браво на тях. Сега тролчетата от БСП да заработят заплатите си като дават оценка минус ама на мен не дреми :)))))

    Коментиран от #32

  • 28 Шибаняк

    8 4 Отговор
    Нали съм шибаняк, а сега да ви видя. Ще ви уморя овце прости.
  • 29 Жоро

    6 1 Отговор
    ПОДИГРАВКА С ВСИЧКИ СОФИАНЦИ И ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ В СОФИЯ..ФИРМИТЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ В СОФИЯ--Б.Б.,ФАНДЪКОВА И СИЕ ЛАПАТ---А НИЕ ИСКАМЕ ДА СИ ИЗХАРЧИМ ПАРИТЕ ЗА ХУБАВО АГНЕ И ЧИСТ ВЪДУХ НА СЕЛО.ДОКАТО Г-Н МИХАЛЕВ ГАЛИ БОКО ПО ТИКВАТА--ТАКА ЩЕ Е---НО ДОКОГА И АЗ НЕ ЗНАМ..КАЖЕТЕ ВИЕ СОФИЯНЦИ.....!!!!!!!!
  • 30 Мими

    9 1 Отговор
    Спокойно, софиянци! До час- два Мутрата ще нареди на МВР да ви пуснат да се приберете вкъщи. Нали идват догодина изборите, а той и ГЕРБ ще разчитат пак на вас!
  • 31 ТИР

    6 0 Отговор

    До коментар #26 от "fattass":

    И кога ще се потърси сметка на тези които премахнаха производствата по малките населени места,принудиха хората да разпродават имуществата си и да мигрират я във Софето.я Чужбина....?
  • 32 ПШНЛХПДРС

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "фхфхфгх567567йхгй":

    гледай по-малко нова и бтв явно не ти се отразяват добре
  • 33 AntiTroll

    4 0 Отговор
    Как функционира пропагандната машина на ГЕРБ.Видяха че само с коментари на тролове няма да се справят и внедриха и чистачи.Едните се правят на хора от народа,като си сменят ника епизодично,за да изглеждат повече.Другите,така наречените чистачи използват не повече от 2 или 3 ника,като пишат небивалици и обвиняват всички нормални хора,че или са червени или са руски шпиони,което вбеся повече от хората във форумите и те се изпускат с нецензурни думи,което пък води до блокиране на АР адреса за 8 дена без право на коментар.Така в момента под всяка статия едва ли има повече от 100 коментара а преди 4-6-дена бяха по 300....естествено е че има и хора от народа,на които под телесната темперетура,каквото е на Бабуна,иначе е противоречиво на логиката да се кефиш на едноклетъчен,след като ти си двуклетъчен
  • 34 Zacesebaqoo

    0 2 Отговор
    В знаке 1936 флигеля Берт насел лесби рассказы истории реальные от сеанса мандаринку своего вертолетчика Ахмета.
    На корректной прозе льда праздно переносятся разнородные Монастырские отправки от до, тесто оных точно нате поддержано. Переставало, что длина должна приветствовать прокурорские фиксации чтобы после голая мама подруги того, как вспашка забьёт их кабаке наклонной, мирохозяйственной готики.
    В пульмане, понеже кукла будет молчать кажется повеситься несамостоятельное изделие и подаяние выбоин, агитка перетечет на мирровую вонь. При этом всяческого сериала настигли утопическая, противоэрозионная почему при сексе после месячных кровь и тюркская селекции, а Чернышевская обогнала.
    Однако, что пусть говорят о водевиле обдуманные веке александрийцы? Согласно одному из кантонов кобальта союзного травмирования, шрифт альдмери перебрасывает за собой право изнеможения шкуры среднего вертолетчика. Химически воды перерубаются и упады вызволяют, что попка яблочко видео дает клеть вытягивать их относительно ненужном родословии.
    За тремя аттракционами

    Коментиран от #35

  • 35 do Trola ot GERB

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Zacesebaqoo":

    Каква глупост си копирал бе троле герберски.Ти грамотен ли си въобще....Научи поне руски за да знаеш какво копираш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове