3 Септември, 2012 09:44 3 455 20

Татяна Дончева: ГЕРБ ще ги гонят с камъни

  • татяна дончева-
  • станишев-
  • кутев-
  • спин-
  • антон кутев

Кутев е ибрикчия на Станишев, заяви лидерът на Инициатива „Движение 21”

Накрая улицата ще ги гони с камъни. Това ще стане, когато се вземат глупави решения. Този ден ще дойде. Това заяви Татяна Дончева, член на Националния съвет на БСП и лидер на Инициатива „Движение 21”, в интервю за предаването „Здравей, България” на Нова телевизия.

"Управляват ни глупави и престъпни хора", категорична е тя. Тя разкритикува преразпределянето на собствеността в страната, която се извършва от сегашното управление. "Когато преразпределяте собственост това означава, че много хора могат да загубят работата си", заяви Дончева. Тя зададе риторичния въпрос: Каква икономика ще се развива в България?

Според нея "тази несигурност в България, когато никой не знае дали няма да бъде изхвърлен от котарашките поръчки", едва ли ще доведе до привличането на чужди инвеститори, както се надяват от ГЕРБ.

Истинските въпроси се подменят с фалшиви, за да се манипулира обществото, категорична е тя. В тази връзка Дончева попита докога журналистите ще са медиатори на медийни манипулации. "Има смисъл в България да се занимаваме със сериозни неща", добави тя. "Отстраняването на тази простотия и чалгарщината от властта. Да се привлече младата генерация в БСП. Има за всичко време, ако това се направи през есента. ГЕРБ нищо не прави в момента, те разчитат на реалния контрол, който са установили в страната". Това според нея са основните задача на БСП, които тя трябва да предприеме преди предстоящите избори.

Станишев три години не подписа договора за АЕЦ „Белене”. Вместо сега да върти референдуми и всякакви други работи – всичко беше в ръцете му и седеше на бюрото му, посочи Татяна Дончева. Ако е искал да финализира договора, да е финализирал, да е подписал двете приложения, защо не ги е подписал? Според мен той е играл само една карта – как да получи подкрепа и от американците, и от руснаците за изборите 2009 година и както виждате – не ги получи ни от едните, ни от другите, каза Дончева.

Сергей Станишев може да знае от баща си за какво се е наказвало преди години, но в момента не може да се поощрява говореното на глупости от страната на официалния говорител на партията. Така Дончева коментира т.нар. СПИН-скандал в БСП

Кутев е заслужил говорител за Станишев. И човек с парцала и кофата, който мие коридора пред Станишев. На това нещо му се казваше ибрикчия в по-стари времена. Не може всеки председател на партията да си толерира ибрикчиите в ущърб на партията, заяви Татяна Дончева.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !?!

    6 2 Отговор
    Така ще кажете я , а като крадяхте като ненаситни нищо не казвахте.Сега като Ви подпалиха задниците от работа мрънкате.То бива , бива наглост , но това е нечувано.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цветомир Попов

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "луд съм мамо ям паркет":

    И аз съм на това мнение за човека под мен!

    Иначе като я видя тая и ми се пре.ира честно!!!
  • 4 Стар Българин

    5 1 Отговор
    Тихо ма! Крадеца вика дръжте крадеца. Крадяха, крадяха и крадяхааа и пак са гладни... Стига си говорила, че да не ти зашием ш...ния клюн ма.
  • 5 мм

    3 2 Отговор
    Ей, Дончева, ти съвсем изкука вече! Да представят желаното за действително-основен прийом на самозабравили се КОМУНОИДИ!Как ще гоним ГЕРБ с камъни ма, пръчко, ние да не сме мазохисти? И като изгоним ГЕРБ, кой ще дойде, ти ли ма, Дончева, КОИ КРАДЦИ имаш предвид, кажи ни, да знаем? То Господ като иска да накаже някого, първо му взима ума! Възможно ли е ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО от 22 г. насам, което прави нещо за хората и държавата, да бъде заменено от ДОКАЗАНИ КРАДЦИ? Да не ни е изпила червена чавка ума? Да не сме изперкали тотално? Не сме, Дончева, не леж на тая! Току мислете вие, КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ, как да искате ПРОШКА от народа за безпаметните КРАЖБИ, които допуснахте! И си вижте милионерите и милиардерите КРАДЦИ в собствените редици! Да не ти ги изброявам! Докато са там и не се ПОКАЕТЕ, НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!!!
  • 6 Малвина Гълъбова

    4 2 Отговор
    И тая, и Кунева да се хванат за ръце и туфан да ми стават, да не ги виждам повече. Нагли крадли, време им е за пенсия. Кунева алтернатива щяла да ми става - питам за на какво? На качествените хора, които се опитат да избутат, за да се намърдат пак във власт и да се скъса от разпродажби, ако е останало нещо за тази цел...
  • 7 гост

    2 4 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ С КОМЕНТАРИТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ,НАИ КРАДЛИВИ СА,НЯМА СПОР,НО СЛЕД ТЯХ ПО КРАДЛИВ ПРЕМИЕР ОТ БЪЦКО,НЯМА,НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА И КРАДЕ ЛИ КРАДЕ,ХАИДЕ ДА НЕ СЕ ПОДСЕШТАМЕ КАК....НЯМА НИТО ЕДИН ИНВЕСТИТОР,КОИТО ДА Е ДОШЪЛ И ДА Е СЪЗДАЛ РАБОТНИ МЕСТА,ТА ДОРИ ЗА ЧИСТАЧИ!НАПРОТИВ ТРЪГВАТ СИ!САМО С РЕКЕТ И ИЗМАМИ СЕ ЗАНИМАВАТ И ТИЯ ОТ ГЕРБ,КАКТО ГО ПРАВЕХА И ТИЯ ОТ БСП!!!АМА ЗА КАКВО ГОВОРИМ И ДВЕТЕ ПАРТИИ СА КОМУНИСТИ......ВИЖТЕ ХОРАТА В ГРОБ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ
  • 8 чичо

    2 6 Отговор
    Дааа! Истината винаги боде! Права си е жената-не щади нито Сергей, нито пред мухоБойко кляка и съвсем естествено вреснаха всите платени писачи. А че Герберите ще ги гоним с камъни е от ясно по-ясно! даже тия дето днес така яростно ги защитават ще се в първите редици просто щото са си ибрикчии, както казва Дончева!
  • 9 kiril

    1 0 Отговор
    по-добре без правителство ... то остана ли нещо родно в тази страна? Паметниците на културата съсипани или няма пари за поддръжка... Предприятия и заводи продадени за лев на чужденци или фалирали и уволнени хиляди хора ... Едно време имаше ТКЗС-та колкото и да не ми се иска да се връщам назад тогава имаше и за циганите храна и не се крадеше толкоз ... сега никой нищо не произвежда - просто внасяме всичко, пенсиорерите вместо да се радват на живота са пред проблема дали да си купят лекарства или хляб ...какъв е смисъла от правителствени "мафиотски" организации? Едните магистрали ли? за къде са ни? то с тоя бензин на 3 лв какъв е смисъла от тях?
  • 10 гост

    0 4 Отговор
    НЕКА ВИ ЗАДАМ ЕДНА ЗАДАЧКА ИЛИ ГАТАНКА......АКО ПРИМЕРНО НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ АСВАЛТОВОТО ПЛАТНО СЕ НАПРАВИ САМО С НЯКАКВИ 2СМ. ПО КЪСО,КОЛКО ПАРИЧКИ ЩЕ СИ ПРИБЕРАТ ХЯКОИ ХОРА В ДЖОБЧЕТО?....:)))ИЗЧИСЛЕТЕ И КАЖЕТЕ.....НО ОФИЦИЯЛНО ГО ПРАВИМ ЗА ХОРАТА НАЛИ......
  • 11 Искрен Иванов

    3 0 Отговор
    Ей тоя народ така и не разбра че проблема с работните места в България не е в ГЕРБ. Толкова слепи хора има които не могат проумеят че с всеки изминал ден безработицата в ЕС расте, дори вече и Испания ни задмина. И си продължават да обвиняват ГЕРБ.Ами догодина да гласуваме отново за Серго и пак да ревете,ама тогава и реването няма да помогне ,ще трябва да се изнасяме.
  • 12 гост

    0 1 Отговор
    БРАВО,КОЛЕГА ИМАШ И ИМЕ,МАИ С ПИСАНЕТО ТУК СИ ОТЧИТАШ И НАДНИЦАТА,КОЯТО ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ТИ ПЛАЩАМЕ!ИНТЕРЕСНО МИ Е ТАКИВА ,КАТО ТЕБ,КАТО СТАНЕ ПРИМЕРНО .04.2013,ДАЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПИШАТ ТИЯ ТЪПОТИИ ИЛИ ЩЕ СЕ ОСЛУШВАТЕ КОИ ЗАДНИК ДА ЦЕЛУВАТЕ ЗА ПО НАТАТЪК.НЕ НИ ОБЯСНЯВАИ КОЛКО СМЕ ПО НАПРЕД ОТ ИЦПАНИЯ ЗА ДА НЕ НЕРВИРАШ ХОРАТА ТУК,ТОВА СА ЛАФОВЕТЕ НА СМОТАНИЯ ВИ ДЯНКОВ!!!!КАЙИ ТИ КАКВО ПРЕДЛАГАШ?АЗ СЪМ ПРОТИВ,БЪЦИ,СТАНИШКАТА И КУНЕВА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ПАТ В/У НАС....

    Коментиран от #13

  • 13 Цветомир Попов

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Сигурно си карал специален курс за да си толкова прост!
  • 14 гост

    0 0 Отговор
    КОЛЕГА,ЕДИНСТВЕНАТА МИ МОЛБА Е ДА СИ ПОДБИРАШ ДУМИТЕ......МАИ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ/АКО ФОТОТО Е ТВОЕ/,НЕ СИ МИ В КАТЕГОРИЯТА,ЛОШО!!!!МАИ СВЪРШИ ОБЕДНАТА ПОЧИВКА И ПАК НА РАБОТА,ААА?РАБОТИМ ВЪВ ФЕИСБУКИТУ И ПО ФОРУМИТЕ ,А АЗ ДА БАЧКАМ ДА ТИ ИЗКАРВАМ ЗАПЛАТКАТА,ААА?!!

    Коментиран от #15

  • 15 Цветомир Попов

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Щом казваш. :) Впрочем щом ти ми изкарваш заплатата ще ми трябват пари тези дни!!!!
  • 16 edi

    1 1 Отговор
    за съжаление няма кой знае каква алтернатива и едните и другите са са крадци,но е факт е комунистите поне имат кадри и кадърни специалисти в дадени области,бойко хубавеца незнам кой подред министър на здравеопазването сменя но ми се струва ,че в заведенията барманите се задържам по дълго на работа:)а това .че ни правят пътища ок,но да не съсипват бизнеса ,който работи в тези трудни времена а да помислят с какво да му помогнат вместо дават на братята роми какви ли не помощи ,които нали се сещате че са от нашите джобове:)и какво излиза,че в бг в момента се стимулира мързела за сметка на развитието на работещите фирми и хора е това не го разбирам

    Коментиран от #18

  • 17 натурален българин

    0 0 Отговор
    по добри от герб няма ,да не сте ги бутнали ! те ми дават парички по избори,не ме гонят от незаконната ми барака в гетото ,оставят ме да ползвам ток и вода безплатно ,плащат ми социални и детски по около 2000 на месец и когато ме гванат да крада ме пускат щото трябва да се гласува а аз гласувам както ми кажат .
  • 18 Нема Бира

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "edi":

    Имаш в пред вид кадърни кадри като Андрей Луканов, Жан Виденов, Георги Премянов, Румен Овчаров и Сергей Станишев ле? Само питам?

    Коментиран от #19

  • 19 Цветомир Попов

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Нема Бира":



    Много точно!
  • 20 звяра

    0 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕииииииииииии Прост народ са тез който пишат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове