Last news in Fakti

9 Юни, 2020 13:42 2 933 88

БСП иска народен вот на недоверие и оставка на Борисов

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • оставка

Нинова заяви, че това ще бъде предложено на Пленума в събота

БСП иска народен вот на недоверие и оставка на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

БСП иска оставка на цялото правителство на Борисов чрез народен вот на недоверие, който да бъде събран с подписи в цялата страна. 

Искаме народен вот на недоверие - предлагаме подписка във всеки град за оставка на правителството, посочи лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията, цитирана от "Фокус".

Нинова заяви, че това ще бъде предложено на Пленума в събота.

"10 години управление на Борисов показа, че за да скъса връзката до себе си, той е готов да жертва всеки министър, чиновник, но нищо след това не се променя. Идва следващият, но моделът остава същия. Борисов е олицетворението на този модел в последните 10 години.

Изпълнителното бюро реши да предложим на Пленума стартиране на подписка във всеки град и населено място за оставка на правителството. Наш съюзник в битката с паралелната държава е народа", каза още лидерът на БСП.

Подписката за оставка на правителството може да прерасне във вот на недоверие, който да внесем в пленарна зала, заяви Нинова. 

На въпрос дали тази подписка може да прерасне във внесен в парламента вот на недоверие към кабинета "Борисов" 3, Нинова тоговори: "Може да прерасне". По думите ѝ тогава ще е вот на недоверие, подкрепен от народа.

Лидерът на БСП припомни, че в този парламент БСП е внасяла няколко вота на недоверие. "Внасяхме няколко вота и искам да ви припомня, че макар и неуспешни, времето доказа обратното. Помните ли вота за корупция? Е, след три-четири, две години от тези вотове, видяхте ли, че фактите се потвърдиха. Да, в парламента не минава, защото партиите другите държат на статуквото, искат да си изкарат мандата, това е тяхно право. Всяка партия си решава своето поведение. Нашето е това - опозиция, алтернатива", каза Корнелия Нинова.

На въпрос дали очакват ДПС да ги подкрепи, Нинова поясни, че не са водили разговори с тях. "Предстои ни в събота Национален съвет", каза тя и поясни, че предложенията ще бъдат обсъдени и на Изпълнително бюро.

Ще предложим на парламентарната група да внесем нарочна анкетна комисия, която да провери всички изнесени факти от Васил Божков, заяви Нинова. 

По думите ѝ, идеята на Комисията е да провери всички изнесени публично факти, да извика на изслушване замесените лица от премиер, през чиновници до пиари.

Корнелия Нинова поясни, че Изпълнителното бюро на партията е разгледало писмото, с което са сезирани от Васил Божков, както и обясненията на властта, давани досега.

"Преди 4 години поставихме диагноза на управлението на Борисов и тя е, че България се управлява от паралелна държава. Паралелната е поробила истинската. Официалните институции не функционират, решенията се взимат натъмно от хора в сенките. Обществото е задушено от този модел на управление. Всеки ден има примери за това: кражби и измами на високите етажи. Най-пресният пример е вчерашният случай в МЗХГ. Това е диагнозата на проблема. Какво решение предлагаме ние от ИБ и ръководтвото на групата", коментира още Корнелия Нинова.

Случилото се в МЗХГ е ярък пример на модела на управление на Борисов - не искаме оставката на Танева, а на цялото правителство, заяви лидерът на БСП. 

"Обсъдхиме и случилото се в Министерство на земеделието, храните и горите. Също един ярък пример на модела на управление Борисов. В случая аз споменах измами, освен кражбите, но тъй като тръгваме на подписка за оставка на цялото правителство, не искаме отделно нейната оставка. Тръгваме към хората с желание да организираме всички за оставка на цялото правителство. И да смени Танева, ще сложи друг, който да продължи по същия начин", каза още Нинова.

Тя попита дали нещо се е променило след смяната на всички министри през годините. "Затова искаме смяна на модела чрез оставка на цялото правителство", заяви още лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    75 26 Отговор
    Не народен вот ,а народен съд.

    Коментиран от #8

  • 2 Фен на Герб

    34 85 Отговор
    Моето сърце принадлежи на Герб и Борисов ☺️☺️☺️☺️☺️ 87% от народа подкрепя Герб и Борисов 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #3, #6, #7, #20, #28, #44, #50, #59, #60

  • 3 Цецка

    16 49 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Браво 🥳🥳🥳🥳🥳
  • 4 Един

    42 48 Отговор
    Каза приватизаторката на Техноимпекс!!!
  • 5 Хрониките на герберлунгия

    49 28 Отговор
    Нищо няма да направите докато не ни изведете по площадите. Хората имат нужда от водачи, ако сте опозиционна сила, действайте.

    Коментиран от #32

  • 6 Васко

    10 45 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Браво 😘😘😘
  • 7 Асан

    16 41 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Обичам Герб 😘😘😘😘😘
  • 8 В Божк

    19 30 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    търкай билети докато ти се завие свят трол долен

    Коментиран от #12, #16

  • 9 Факт

    9 32 Отговор
    Тая е скрита лимонка на Боце!
  • 10 Осман

    29 24 Отговор
    Долу БКП!

    Коментиран от #17

  • 11 Mapa

    34 18 Отговор
    Ех Власт ,Ех сладост.Гладна Кокошка”cлепи ги ражда” че идеите на тази биволица.Това ако не е Пиар преди конгреса ела ме гръмни.Изборите са след месеци ,що трябва да харчим пари пък и нека се подготвят новите политически проекти безтакива като курнелата,някой омръзнали вече властници и да се надяваме.Аз не вярвам в промяна.комунистите оставиха една ограбена държава така че всеки следващ ще е все по гладен и жаден.Не почне ли да се работи нищо няма да стане.
  • 12 Последния Софиянец

    20 5 Отговор

    До коментар #8 от "В Божк":

    Изплашиха се лапачите.ха ха ха!
  • 13 Опа

    27 27 Отговор
    Нинова патник си и БСП не те искат защо ли❓❓❓❓обясни след това искай и имаи претенции. БОЖКОВ ТЕ ПОДКРЕПЯ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СТЕ. НИНОВА НАИ ЧЕСТНИЯТ И ДОБАР ДЕПУТАТ 😃
  • 14 манталитет

    15 13 Отговор
    на лузъри, подкрепят си донора черепахин, ко да праят горките, работата отива на фалит ......

    Коментиран от #23

  • 15 БСП ЛИ

    26 18 Отговор
    Аааахахахахааааааа

    Че тия съществуват ли още
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дельо Хайдутин

    20 12 Отговор

    До коментар #10 от "Осман":

    Бойко Борисов,член на БКП от 1977 г до 1995 г.
  • 18 Тая

    19 18 Отговор
    Бесепарка да си гледа работата и да ме използва народа за евтиния си ПР. Един дол Дренки сте с Европейските граждани за развитие! Ай къш, къш....Нови лица НИ трябват не старата песен на нов глас!
  • 19 ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЛИ

    24 17 Отговор
    А ЗАЩО МАДОНАТА ОТ КРУШОВЕЦ НЕ ПОИСКА ТЯ ДОВЕРИЕ ОТ НАРОДА, ЧЕ НЕЩО ГЛЕДАМ В "ПИК" - СЪБИРА САМО 3% ?
  • 20 Семра Шакирова

    16 15 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Браво подкрепям те

    Коментиран от #26

  • 21 Мико

    30 17 Отговор
    Тази жена напълно изперка.Живее в някакъв измислен свят .Интересно как мисли странен индивид. След като не става с избори ,не става с вот на недоверие, и се провалиха няколко пъти да създадат хаос чрез улицата.Сега най новото изобретение на бсп/бкп да спрат България и нейното развитие е подписка. Чесно казано подобна лудост не бях чувал .И то от партия в която се е сринало доверието в обществото на половина .Да иска подписка За избори??? Невероятно но факт!!

    Коментиран от #47, #51

  • 22 Стратег

    18 13 Отговор
    Добре, Нинова, ще махнем ГЕРБ. Каква е стратегията? Не вашата - тази на страната ни? Къде са т.нар. визионери? Концепция не е забранена дума. Приоритети? Стига вече джавкане и празни приказки, време е за действия на полза роду.
  • 23 Последния Софиянец

    9 11 Отговор

    До коментар #14 от "манталитет":

    Фалита отдавна е факт.Затова почнаха да се обират един друг.

    Коментиран от #31

  • 24 ДС служител

    7 9 Отговор
    Така си управляваме вече 30 г. "демокрация " . Срещу гнилите ябълки изправяме червясалите и плюем по ябълките, които не са с правилна форма. Здравите ябълки ще ги познаете по кого храчат едновремено от БКП-ГЕРБСПД(П)С !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бат Бойко

    13 5 Отговор

    До коментар #20 от "Семра Шакирова":

    Крепите ли ми го.?ха ха ха!
  • 27 БРАВО МА КАКО

    21 8 Отговор
    НИНОВА ПОЖИЗНЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА БСП! УРА ДРУГАРИ!
  • 28 Напротив

    10 20 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    87% са против инсценировката наречена ГЕРБ!

    Коментиран от #30, #35

  • 29 Стига глупости

    26 10 Отговор
    Aман от луди и жадни за власт комунисти.Не разбрахте ли ,че не ви искаме? Само 11% ще гласуват за вас.Рейтинга на Курррнелия е 8,8%
  • 30 Асан

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Напротив":

    Нее верно това!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хахахааааааа

    18 9 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    Колко пъти още да вадят на площадите??? Този вариант го пробваха десетки пъти .Не става нищо майна .Хората не искат пак комунисти.
  • 33 Р. Овч.

    21 14 Отговор
    Другарите викат от болка. Орязаха им финансирането с тези червени олигарси-ченгесари по арестите и в чужбина. Болни комуняги, ще гласуваме против вас и за ГЕРБ.Вие крадете - ГЕРБ строят. Вие всявате страх - ГЕРБ привличат инвеститори. С копейкин не стана, с мая галева-бошкова не стана каква подписка😂Подписвам се против вас и онова дете на решетников в президентството. Никога повече бкп на власт.
  • 34 Мария

    14 17 Отговор
    Браво Нинова! Смело напред! С теб сме! Да изметем тая сган корумпирана!
  • 35 Иначе

    11 13 Отговор

    До коментар #28 от "Напротив":

    Платен рубладжийски трол, отивай да ядеш гречка и не пиши лъжи по сайтовете.
  • 36 Последния Софиянец

    14 12 Отговор

    До коментар #31 от "Замириса на загоряло шкенбе.":

    Ратаите на ГЕРБ имате нужда от по едно шкембе за изтрезняване.Голи като пушки ,а викате Хайл Бойко.Взеха ви всичко,даже и бъдещето.

    Коментиран от #40, #45

  • 37 оня с коня

    16 10 Отговор
    Последната ТЕНИАЛНА ИДЕЯ осенила Нинова е ПОДМЯНА на "ИЗБОРНИЯ ВОТ" С "НАРОДЕН ВОТ".На практика Избори повече няма да се провеждат,да се броят бюлетини и т.н. - просто всяка партия ще застава по Площадите на населените места и ще събира подписи ОТ "НАРОДА".Накрая която Партия представи повече Папки със събрани подписи,Тя ще управлява.Е,не е ясно още ПРЕД КОГО ще бъдат представени тия дебели Папки,но ще се НАУЧИМ В ДВИЖЕНИЕ!Всъщност няма да има и Партии в НС,няма да има и Опозиция,избощо...няма да има и Парламент.Е затва я уважавам нинова - ЗАЩОТО Е ОРИГИНАЛНА!:)

    Коментиран от #43

  • 38 Ели

    13 14 Отговор
    Сега е времето България да поиска част от американски сили, които ще се изтеглят от Германия, да бъдат постоянно разположени в България!

    Това ще укрепи не само нашата отбрана и сигурност, но и югоизточния фланг на НАТО. Разполагането за постоянно на американски войски в България също така ще бъде в полза на подготовката и подобряването на оперативната съвместимост на нашите въоръжени сили с тези на съюзниците от НАТО.
    Сега е моментът правителството да поиска от Вашингтон да вземе такова решение. За това има благоприятни условия, които кабинетът трябва да използва и те са следните:
    1. Спешната необходимост от укрепването на югоизточния фланг на НАТО, в контекста на нарушения баланс на силите в Черно море в полза на Руската федерация.
    2. България изпълнява ангажимента си от срещата на върха на НАТО в Уелс, като стабилно увеличава разходите си за отбрана към поставената цел те да достигнат 2% от БВП. За 2019 г., заради придобиването на първите 8 самолета F-16, бюджетът за отбрана достигна 3.14 % от БВП. През 2016 г. разходите за отбрана бяха 1.26% от БВП, през 2017 - 1.27%, през 2018 г. - 1.48%. За 2019 г., дори и ако не се смята сумата за плащането на F-16, бюджетът за отбрана нараства спрямо този за 2018 г. с почти 250 милиона лева, до 1.59% от БВП. За 2020 г. бюджетът за отбрана ще бъде още по-висок, като се очаква скоро да достигне до 2% от БВП.
    3. България вече стартира дълго отлаганото превъоръжаване, като правителството избра F-16, въпреки сис

    Коментиран от #56

  • 39 Руски дипломат – първи секретар

    14 11 Отговор
    Внимание, внимание. Говорит москва. Я скажу вас, меня очин болна бкп. Когда бкп пошло в канализацию, и ний пошли в москва. Пока.

    Коментиран от #46

  • 40 Корнела

    15 10 Отговор

    До коментар #36 от "Последния Софиянец":

    Ти си последен консомолец. Не софиянец. Кръгом и бегом към москва, платен руски трол.
  • 41 Аз съм ЗА

    12 6 Отговор
    Нека се бори и народа с корупцията. Все пак точно джоба на обикновенния българин и европеец удря това.
  • 42 Българина

    10 13 Отговор
    Проблемът е че хората, които ще седят и събират подписитее бъдат плашени от уволнение всеки ден, ще има заплахи за тях и семействата им. За да се избегне този момент, е нужно групите с подписките да са разменени между областните градове на ротационен принцип. Отделно спъсците не трябва да попадат в герб, което не знам как ще стане. Би трябвало да може и по ел път да става

    Коментиран от #48

  • 43 КГЛ

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "оня с коня":

    Оригинална простотия.
  • 44 Асан

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Машалах бе.
  • 45 Бай недял

    16 7 Отговор

    До коментар #36 от "Последния Софиянец":

    Ей, червен палячо. Толкова да е празно това нещо над раменете ти...излез навън, огледай се.... Комунизъм няма! Марш от България червено леке.Избави ни от лицемерното си присъствие в живота в страната ни. Тя не е твоя, а наша.

    Коментиран от #52, #53

  • 46 Етъ е

    2 6 Отговор

    До коментар #39 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Бляяя 👎🏼
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бай недял

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "Българина":

    Ти си комунягата. 😂😂😂😂😂😂
  • 49 Аве Адолф Хайллллл

    16 5 Отговор
    Крайно време е да се спретне един народен съд на БСП- комунисти под прикритие , и по техен образец да решем нещата един път и завинаги с тази партийка .....
  • 50 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    И д.пето и парите ти, абе цялото ти съществуване му принадлежи
  • 51 Питам се дали

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Мико":

    БСП е БКП или по скоро ГЕРБ е БКП. Кое е? Май нямат разлика?
  • 52 Бай мангал

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "Бай недял":

    Прав си: Наша е.
  • 53 Последния Софиянец

    8 10 Отговор

    До коментар #45 от "Бай недял":

    Комунизъм има само в парламента и министерствата.Всичко им е без пари.А за народа феодализъм.Затова не го виждаш.ха ха ха!

    Коментиран от #71

  • 54 Давид

    5 10 Отговор
    Нинова събира младата и енергична членска маса на Бузлуджа а на протестите докара 50 автобуса мирни пенсионери от цялата страна да ги храни с кебапчета от соя и сок от машина . Сега ще прави подписка . Докато не изринем всички от този парламент нищо няма да се оправи за да се поправи ;) задкулисието е създало всяка партия и ги е дарило с роля . За съжаление помощта пак ще дойде отвън . Но на каква цена ?
  • 55 Майна

    11 8 Отговор
    Българи,загърбете партийните интереси и свалете тази ХУНТА. Това е единствената възможност да оцелеем..като нация

    Коментиран от #81

  • 56 ттт

    7 14 Отговор

    До коментар #38 от "Ели":

    Има поне три причини да напишеш тези глупости. Първата е че си заблудена,втората е че не си добре с мозъка и третата,че някой те кара насила да пишеш.

    Коментиран от #64

  • 57 Матей

    5 3 Отговор
    Е,все е нещо,форма на пасивна съпротива.Божков ще ги удари в земята,поемайки инициативата за активна съпротива.И тогава БСП ще изпадне от класацията поради дисквалификация за пасивност,така е в борбата,пасивния играч губи по точки.Положението е твърде критично за да се подхожда толкова меко и предпазливо.БСП иска властта,без да се осмелява да я превземе и когато разполага с нея,не се стреми да въведе някаква форма на социална справедливост и равенство.Сдушква се с ДПС и НДСВ ,хората не са забравили.
  • 58 Пако

    10 5 Отговор
    Г-жо Нинова,хайде сега излезте и,с изявлението,
    как след като получите болшинството от гласовете,ще прекратите истерията с несъществуващата “пандемия”и.......ще агитирам
    за вас!!!!!!!!!!!
  • 59 Пижо

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Твоето “сърце”се намира в задника ти!!!!

    Коментиран от #72

  • 60 Гост

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на Герб":

    Така е, ГЕРБ ще управляват още дълго време България.
  • 61 Последния Софиянец

    8 7 Отговор
    У нас всичко е наобратно.Милионерите от БСП са комунисти,а гербаджиите на държавната трапеза са десни Абсурдистан!

    Коментиран от #74

  • 62 Нинова

    16 12 Отговор
    пак не е в час. Продъжава с глупостите. Опозиция са вече Слави, Боец и Възраждане. Тази е някъде на опашката. Това са й наредили от Герб и това говори. Бегай в Крушовица да си гледаш биволицата, че пак е ялова.
  • 63 pepy

    23 3 Отговор
    Според последните анкети - Нинова е с рейтинг 8.8%, а БСП - 11%... С тези проценти при едни избори след 3-4 месеца, колко ли депутати ще имат?

    От друга страна Нинова не я вълнуват "вот на недоверие" и хунтата, а как самата тя да получи "вот на доверие" и спечели изборите за тартор на БСП...

    Българофобска Смехотворна Партокрация
  • 64 Продължение от Ели

    13 3 Отговор

    До коментар #56 от "ттт":

    3. България вече стартира дълго отлаганото превъоръжаване, като правителството избра F-16, въпреки системния и дългогодишен лобистки натиск в полза на Грипен.
    4. Независимо от кризата с коронавируса и негативното й отражение върху икономиката, България не планира да спре модернизацията на въоръжените сили.

    Най-малкото поради тези причини България заслужава да бъде сред страните, които могат да се възползват от изтеглянето на част от американските войски от Германия и пренасочването им към други съюзници в Източна Европа.

    Не на последно място - в България израства ново поколение хора, трайно ориентирани към ценностите на евроатлантическото семейство и твърдо решени да прекъснат завинаги руските зависимости, които все още спъват развитието на държавата.

    Този път правителството няма право да пропуска момента!
  • 65 Тази

    14 2 Отговор
    разтури БСП до махленска футболна агитка. Прав е Гергов. Скрила се е като мишка. Добре, че й показахте снимката, че я бяхме забравили. Става за запълване на страницата, но само толкова.
  • 66 jorj

    12 1 Отговор
    Народен съд за БСП.. .!

    Коментиран от #67

  • 67 Последния Софиянец

    3 5 Отговор

    До коментар #66 от "jorj":

    И за ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #75

  • 68 Jack Bauer

    10 4 Отговор
    БСП иска ... но тя отдавна не е партията на Народа и се ползва с по-ниско доверие даже и от ГЕРП. И двете партии си менкат властта за да крадат данъците ни.
  • 69 колчо

    6 3 Отговор
    направете протест и ще стане по-бързо, ако все още хората ви вярват разбира се
  • 70 Geshev

    4 1 Отговор
    Друга свинчуга.
  • 71 Бай недял

    11 1 Отговор

    До коментар #53 от "Последния Софиянец":

    Корнела фалира цяла партия, Тасков - цяла болница, Гумен Речев - цяла държава. И искат властта! Някой май не е бил на лекар скоро!
  • 72 Пенда

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Пижо":

    Ко? Някой да е питал за теб?
  • 73 Ха ха

    10 0 Отговор
    Другарката лелка курнелка е е пила нафта днессс!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Силвестър

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "Последния Софиянец":

    Личи си комуняга...личи си какъв си. Съд за вас бкп.
  • 76 Панов

    9 0 Отговор
    Наближава прокуратурата да разследва кражбата на тахноимпекс,за това се е разбързала

    Коментиран от #78

  • 77 Жиката

    8 0 Отговор
    Ай стига вече им обръщахте внимание на бкп. Нека си гледане работата. Няма да спечелят избори.
  • 78 Бай недял

    8 0 Отговор

    До коментар #76 от "Панов":

    Много се радвам, като има мислещи хора които исказват мнение, а не руски тролове.
  • 79 БСП ИЗБИРАТЕЛИ ГЛАСУВАТ ЗА ...БОЖКОВ

    7 1 Отговор
    НАРОДНИЯ ВОТ ГО ВИДЯХМЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ.....БАЦЕТО НАПРАВО ОТВЯ. БСПто. КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 11 ГОДИНИ
  • 80 БСП ИЗБИРАТЕЛИ ГЛАСУВАТ ЗА ...БОЖКОВ

    7 1 Отговор
    НИНОВА ШЕ ТИ ЛАПНАТ ЕЛЕКТОРАТА.....СЛАБА ОПОЗИЦИЯ СИ
  • 81 Другия с коня

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "Майна":

    По-добре си намери платена работа и не се занимавай с Нацията ни.Всеки тръгнал да решава Съдбата ми...Аз си я решавам Сам,моята съдба....Пак някой иска да решава вместо мен,кое е добре и кое зле....Идват Избори - гласувам. - това е реда в Държавата ни и който не го спазва ще бъде Наказан....
  • 82 ИМА САМО ЕДНО РЕШЕНИЕ

    0 5 Отговор
    ПО ВЪПРОСА. .СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. .И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ХУНТАТА

    Коментиран от #85

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ърли

    5 0 Отговор
    ето тая свиня спря народа в 2013 година да промени много неща
    вижте я добре нея и станишев
  • 85 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    4 2 Отговор

    До коментар #82 от "ИМА САМО ЕДНО РЕШЕНИЕ":

    И ТОВА ЕДИНСЪВЕНО РЕШЕНИЕ ГО КАЗВА....БАЦЕТО
  • 86 Абв

    9 1 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува. По крадливи от комунистите няма. Прехода го доказа.
  • 87 Другар

    1 0 Отговор
    Госпожо Импексова, "народен вот на недоверие" в нормалните държави каквато е България в момента се нарича ИЗБОРИ!Вие крадливите комунисти,вече доста пъти го получихте за последните години.Какво не разбрахте?
  • 88 Вк Народно Дело

    0 0 Отговор
    Курнелке , а септемврийско въстание не искаш ли , или ще гръмнете църквата Света Неделя с помощта на криминалните.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове