Last news in Fakti

10 Юни, 2020 14:16 6 922 82

ДАНС нападна "Възраждане"

  • възраждане-
  • данс-
  • партия

Управляващите се опитват да унищожат политическата организация

ДАНС нападна "Възраждане" - 1
Снимка: БГНЕС

На 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., на пл. Народно събрание, имаме възможност да свалим правителството и да си върнем държавата. Доказва го поредната престъпна акция на управляващите, съобщават от партия "Възраждане".

Днес, хора от цялата страна ще се явят в офисите на ДАНС в съответните областни градове, за да бъдат разпитвани във връзка с учредяването на "Възраждане" пред 2014 г. Оказва се, че има "ненадейна" проверка на Софийска градска прокуратура и нашите учредители ще трябва да доказват, че подписите им са техни и че са били на учредяването в читалището на Плиска тогава. Целта е ясна - да се окаже натиск над някои хора, за да се объркат, уплашат и вероятно откажат от подписите си. Защото колко от вас са имали някога нещо общо с ДАНС? Как бихте се почувствали, ако ви повикат там? И ви накарат да разказвате за събитие, състояло се преди повече от 6 години?

Крайната цел на това активно мероприятие е една - да се заличи регистрацията на "Възраждане" по административен път, за да не можем да участваме на идващите парламентарни избори. Управляващите видяха, че с натиск, заплахи, клевети и очернящи кампании не става, и затова сега ще пробват това. На конгреса на 2 август имаше 580 учредители, читалището беше препълнено, една част от хората стояха отвън - все някой може да се поддаде на натиска и заплахите. Ето защо осигурихме на хората, за които знаем че са викани, адвокат, за да не бъдат репресирани от агентите на ДАНС. Няма да оставим хората си сами.

Ние сме с Вас! С Вас е "Възраждане"!

 Колко би било удобно за мафията, която ни управлява да няма "Възраждане"? Така няма кой да протестира и да пречи на зверското разграбване на Родината?  

През изминалите шест месеца "Възраждане" и нейните членове бяха проверявани от ГДБОП, СДВР, МВР, ДАНС, Икономическа полиция и КОНПИ. Всички тези проверки бяха предшествани от шест одита на сметната палата, която незнайно защо проверява най-малката партия, с най-малка субсидия, най-често. Беше пуснато съобщение от Прокуратурата, че разследва д-р Костадин Костадинов, но до ден днешен той не е призован от институцията. Ние попитахме Прокуратурата срещу неизвестен извършител ли е започнала проверка или срещу конкретна личност от ръководството на "Възраждане".  Вече мина почти месец, но отговор няма. Цялата тази кампания беше подкрепена активно от медии, които от независими се превърнаха в собственост на олигарси.

Въпреки всичко, управляващите не успяха да спрат българските граждани, които са се пробудили.

Да, стана предвидим и обичаен сценарий преди протест срещу правителството различни институции, медии и други да бъдат ползвани като „бухалка“ срещу "Възраждане". Явно е също, че  с приближаването на датата на протеста, изведнъж болните от COVID 19 започват да нарастват и съответно „нуждата“ от удължаването на мерките и прекръстването им от извънредно положение на епидемична обстановка.      Удобно за управляващите, при второто,  поне депутатите ще могат да си вземат заплатите. За нас все по-явно прозира отговора на въпроса: От COVID 19 ли се страхуват управляващите или от българските граждани, които не искат да бъдат управлявани от престъпници и се събират в хиляди без да е възможно да бъдат спрени? Все повече личи колко стряскащо е за правителството, че не успява чрез манипулации и шантажи да овладее процесът на пробуждане на населението. На последния протест на "Възраждане" бяхме 10 000 души, на 15-ти юни ще достигнем и надминем 20 000.

Силно се забелязва разликата и откъм полицейско присъствие на протестите на "Възраждане". Управляващите струпват целия полицейски ресурс, който старателно мобилизират. Полицаите са добре инструктирани, но както вече забелязахме демонстрират недобро познаване на законите, също като тези, които ги ръководят. Не случайно старата народна мъдрост гласи: „Рибата мирише откъм главата“. Често по протестите се виждат и служители на реда, които знаят, че са застанали от грешната страна и не крадците, а гражданите са тези, на които служат. Но и те като нас  имат семейства, кредити и са заплашени от частни съдии изпълнители.  Различно е полицейското присъствие по другите протести. Там полицаите са приятелски настроени. Все едно самите управляващи си  организират протеста за разсейване на обществената енергия. Очевидно реакцията на правителството показва, че не се притесняват  от останалите протести. Нормално. Там няма кой да заяви, че иска оставка на правителството и  е съгласен да управлява Родината….

Ето тук е проблемът на управляващите с "Възраждане". В алтернативата. В това, че честни хора, обединени от идеали, посмяха да застанат срещу мафията, да кажат стига! Да започнат да пробуждат гражданите. И българите се пробудиха. Може да не Ви харесва и никак да не Ви е изгодно, но се случи!

И на 15 юни 2020 г., от 12.00 ч., на пл. Народно събрание, Идва Видовден за политическата каста в България!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 60 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    49 126 Отговор
    Ей сега вече гледайте какъв русофилски вой ще настане ...
  • 2 Лол

    46 126 Отговор
    Удри тва руско тролче
  • 3 Хрониките на герберлунгия

    127 39 Отговор
    Бойко методиев борисов е страхливец, потомък на подледци и страхливци.

    Коментиран от #56

  • 4 агентурата

    37 41 Отговор
    Излизаме.може да сме двайсе човека барабар с полицаите ама сме там.купи бира и кебабчета от нашта кръчма на Данчо серсемина....
  • 5 мучо

    41 82 Отговор
    на комунягите клонинга, да му спрът хранилката и е мъртвец ....

    Коментиран от #67

  • 6 Червени боклуци,

    46 104 Отговор
    Костя Копейкин влиза в пандиза.

    Коментиран от #8, #42

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    75 23 Отговор

    До коментар #6 от "Червени боклуци,":

    За това че си българин все още не могат да те затворят. Както изглежда ако не си проста овца - да

    Коментиран от #13

  • 9 ТОДОР СТОЯНОВ

    32 43 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ НЕ ЩЕМ ВЕЧЕ ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ!30 ГОДИНИ ГРЕШИМ, ЧАКАЙКИ НЯКОЙ ДА НИ..."ОПРАВИ"...АРЕ НЕМА НУЖДА!ОПРАВЯТ СЕБЕ СИ, НА НАРОДА ОБЕЩАВАТ, ОБЕЩАВАТ...ТО ВЕЧЕ НЕМА ОРА...И КАКВО ЩЕ НИ ПРЕДЛОЖИ "ВЪЗРАЖДАНЕ"???

    Коментиран от #12

  • 10 Балканския Батман

    29 47 Отговор
    Абе нема страшно бе, я че направим партия Прераждане.
  • 11 Вапцаров

    50 6 Отговор
    Поздрав към репресиращите със стихотворението "Борбата е безмилостно жестока"
  • 12 Zaza

    60 24 Отговор

    До коментар #9 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    На такива като теб нищо. Тази партия е за мъже и смели хора

    Коментиран от #20

  • 13 алоооу

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Чу ли що ти казах.идем ама де не се изложиш тоя път щото.....
  • 14 Puri

    27 49 Отговор
    За. Вьзраждане. Няма да има. Второ вьзраждане. На льжливото овчарче няма кой. Повярва
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 демократ

    31 67 Отговор
    ДАНС знаят за руската подкрепа за Костя Копейкин.
    Забрана на партията и затвор.

    Коментиран от #39

  • 17 Радко

    27 55 Отговор
    Копейкин отивай на базар.
  • 18 Zaza

    66 13 Отговор
    Как на Раята не омръзна да я ограбват неграмотните ..... Не протестирайте. Спете си. Мъртви души
  • 19 Лол

    25 59 Отговор
    Костя ще направиш нова партия бре- Наяждане

    Коментиран от #21, #44

  • 20 ТОДОР СТОЯНОВ

    12 28 Отговор

    До коментар #12 от "Zaza":

    СМЕЛЧАГА СИ, МЪЖ СИ, НО НЯМАШ ИМЕ...
  • 21 агентурата

    21 46 Отговор

    До коментар #19 от "Лол":

    Може възраждане-преяждане
  • 22 Николай

    21 38 Отговор
    Колкото по-бързо закриеш партия, чиито симпатизанти не вярват в короната, но вярват в 5G, толкова по-добре.
  • 23 Емил

    13 36 Отговор
    Арлекино беше дървено човече,
    в малкия театър на стария Буо.
    Смееше са много публиката вечер
    на издяланата кукла от дърво.
  • 24 Мирослав

    24 55 Отговор
    Възраждане на какво точно е алтернатива? Просто се опитват да направят "Атака 2". Понеже Сидеров и Бареков са вече аут, сега се подготвя нова патерица. При това проектирана от руски инженери и в руски завод.

    Коментиран от #40, #70

  • 25 Майна

    67 16 Отговор
    БЪЛГАРИ, ИЗЛИЗАЙТЕ! ПОДКРЕПЕТЕ ГИ..!ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ. ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ СРЕЩУ ТАЗИ МАФИЯ...

    Коментиран от #31

  • 26 1234

    61 5 Отговор
    Интересно че данс не бяха усърдни когато се учредяваше ДОСТ! Или циганската партия на Сорос... На всички предатели им пожелавам децата им да умрът. Шайката е на власт така че всички непозволени средства са в рамките на закона
  • 27 Бе,то

    24 16 Отговор

    До коментар #7 от "ХХХ":

    И Волен беше Опозиция ,ама сега целува ръчичката дето го гуши!

    Коментиран от #35

  • 28 Даааа

    33 4 Отговор
    Бухалката на тулупа
  • 29 ДЕНСИНГ СТАРС

    51 4 Отговор
    Кога ще проверят партията финасирана от фондацията,, Фрац Заийдел " не е ли противозаконно да има външоно финансиране на уж бг партии?
  • 30 ЦК на ГЕРБ

    31 9 Отговор
    В България всичко е подчинено на ГЕРБ !!!
  • 31 Е колко пъти бе майна

    30 13 Отговор

    До коментар #25 от "Майна":

    30г излизаме ,все борци против мафията избираме!пък те все лъжливи!
  • 32 !!!!

    54 16 Отговор
    Крадливата шайка от ГЕРБ е окупирала всички силови структори,държавна и съдебна власт.Сега и ДАНС се включиха.Защо ДАНС не разследва незаконната етническа партия ДПС,която е противоконституционна.Да свалим ГЕРБ и останалия пълнеж от Власта.Всички на протест!!!!
  • 33 гжгж

    43 11 Отговор
    Я! Май кратунчо е насмел всичкото герберастско трол на огневата линия.Впрегнал е всички ресурси с които разполага. Щом Коста толкова го бърка, значи той е правилният човек. А наемните безродничета не ме вълнуват. Нека си спамят. И те за семки и биричка трябва да изкарат.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 5ко

    20 14 Отговор

    До коментар #27 от "Бе,то":

    Така е, ма сега течението го изхвърли и никой не му се връзва. Той е персона нонграта и парламента ще гледа от вънка. Употребиха го и аут, вече няма кой да му се върже. Полит проститутките никой не уважава.

    Коментиран от #50

  • 36 оня с коня

    18 46 Отговор
    Тоя на снимката бил заявил Официално,че Държавната субсидия от 1 МЛН ще бъде дарена за Благотворителни цели,пък после си казал "Бе аз що не ви ... майката и не си купя една къща за 200-300 хил."...Няма проблем - Парите са си на Партията а НЕ мои,да правят каквото си решат с тях.Да ТРЪГВА ОБАЧЕ тоя Шущер ДА СВАЛЯ МОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО и МОЯТ ПРЕМИЕР с просташки и нагли Улични изпълнения?!И си няма идея Наглеца КАКВИ ПРОБЛЕМИ "от всякакво естество" ще си има,ама е казал МЪДРИЯТ НАРОД:"Човек каквото САМ си направи,и Господ не може да му го направи"!

    Коментиран от #38

  • 37 гост

    15 32 Отговор
    Какво може да се очаква от хора, които вярват в 5G(шапката от кухненско фолио е висш пилотаж и е позволена само на най-напредналите), рептили, анунаки, в северна Корея се живее страхотно, че земята е плоска, всички са виновни за техните неуспехи, само не и те самите и някой ще дойде да ги "оправи" без да положат грам труд и усилие...!? Ами да ходят на протестите и да гласуват за разни такива, които си накупиха апартаменти и коли с партийни субсидии и искат още...точно както лятото на 2013та "лумпените" гласуваха, протестираха, "танцуваха и бяха с ДАНС" за Бойко и Герб...абе ще ни "оправят", ама друг път!

    Коментиран от #52

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Възраждане Е Истината

    35 15 Отговор

    До коментар #16 от "демократ":

    Дали ще пишете и до Борисов, чиято партия е финансирана от немски фондации или остроумничите само по адрес на Възраждане, защото Борисов може да Ви изпрати някой да Ви превъзпита, а?!
  • 40 Само Възраждане

    36 17 Отговор

    До коментар #24 от "Мирослав":

    Ще бъдете ли така любезен да прикачете платежни нареждания за твърденията си относно руското финансиране, защото дълбоко се съмнявам, че разполагате с подобна документация, понеже така НЕ съществува!!!
  • 41 HohoBoho

    28 6 Отговор
    Да изметем боклуците!

    Дрескод за протестите:
    Маска, ръкавици и ...метла
  • 42 Само Възраждане

    24 11 Отговор

    До коментар #6 от "Червени боклуци,":

    Ще видим кой наистина ще влиза в затвора или ще копа камъни
  • 43 Пепа

    23 14 Отговор
    С това си плюене гербавите тролове се отличават. Всеки разумен мозък ще отсее зърното от плявата. Скалъпени раследвания и обвинения са единствено реклама и знак към все още не запознатите, че пътят на Възраждане е правиилен! И хората в тази организация са единствените достойни, на чието управление да доверим съдбите си!

    Коментиран от #54

  • 44 Някой е Гладен

    15 5 Отговор

    До коментар #19 от "Лол":

    Каракачамбо! Ти ли си?! За какво наяждане говориш или изпразни жълтата торбичка и си тананикаш песничката на Ицо Хазарта - Гладен?!
  • 45 Експерт

    18 12 Отговор
    Хунтата, ако заличи Възраждане - ще им убие илюзиите и ще ги насочи към единствено правилния път за вземане на властта.

    Коментиран от #55

  • 46 Бойко се плаши от Възраждане!

    26 12 Отговор
    Герб използват всички инструменти за да спрат Възраждане-ДАНС прокуратура ит. Н.? Толкова ли ги е страх?
  • 47 психо

    21 7 Отговор
    много ясно че някой като захапи кокала и не иска до го пусне.
    власт имащите ги е страх да не паднат от високо!
    от върха има само един път и той е надолу...
  • 48 Тръмп

    9 20 Отговор
    Като са русофили,защо подкрепиха Тръмп пред Американското послоство? Ма много прости хорица има тука беее!

    Коментиран от #49

  • 49 pepy

    14 9 Отговор

    До коментар #48 от "Тръмп":

    Защото паролата от Кремъл беше "Тръмп наш"... Та и комитет в подкрепа на Тръмп си създадоха... сега обаче си траят за това... просто "паролата" е сменена...
  • 50 Бе,то

    13 19 Отговор

    До коментар #35 от "5ко":

    А тези от Възраждането ,по различни ли са!??????Още преди да е влязъл във властта Копейкин пазарува апартаменти и коли на народен гръб!А после!???
  • 51 ежко

    15 16 Отговор
    Коста, защо лапнахте субсидията?Защо, като се кълняхте,че няма?Ганьовци сте, а искате да се изкарате жертви?!?Обещал ли си нещо -направи го!Още не сте влезли във властта и се оливате!Проферор Минчо Минчев беше с вас и би би дуспата по този повод!
    Съвсем за идиоти ни вземаш!Бяхте възможна алтернатива, но се самопрецакахте!
  • 52 Абе

    0 11 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Де факто и де юре така е в цивилизованите държави!!!!Държавата се грижи за народонаселението си!!!Обаче я ми покажи една,едничка славянска държава в която това правило гласи!!!В славянските държави , цивилизационния тласък е даден от Византия, а знаем как е там ,"мижи да те лажем"!!!!За това в славянския свят всичко тече със закъснение!!Ама като гледам гърците,май така е в целия православен свят!!!
  • 53 Българин

    13 18 Отговор
    До тук с ПП"Възраждане"!....
  • 54 Пепче

    10 14 Отговор

    До коментар #43 от "Пепа":

    Не става въпрос за ГЕРБ нито за Възраждане!В случая се говори по принцип!30 г. вярваме на този, на онзи а всички ни лъжат и баламосват,наслушахме се на сладки предизборни обещания,наслушахме се на големи и грандиозни цели,наслушахме се на сладкодумници които после само ни ограбват!!!С какво са по различни са "Възраждане "??????Какво точно обещават!??Какви гаранции дават !?? Защо преди да е във властта се разрази скандал с апартаменти и коли ,на така наречения Копейкин!???Защо не се изнасят документи от негова страна ,че това не е така!????????Нека да представи документите за които сповенавам,че е купил всичко НЕ с партийната си субсидия ,а честно и почтено!!!!!!Аман от сладкодумници които се оказват лъжци и крадци!!А докажете ,че не сте такива,но не само с празни приказки!!!!!Наслушахме се!!!
  • 55 И кой тоз път ,бе!??

    9 8 Отговор

    До коментар #45 от "Експерт":

    Алоу със заплахи ли искате да крадете!?????
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Слава на Възраждане

    13 17 Отговор
    Слава на новите кандидати за кражби!Слава на такива лъжци!
  • 58 Хайлллл Израждане

    7 16 Отговор
    Този кремълски слугинаж , още ли ръси умнотии , не са ли му спряли вече парите Ат Рассия .....
  • 59 Отвратен

    18 4 Отговор
    Ей, много ги е страх от истинската опозиция. Почудиха се как да очернят единствения, който вместо да си вземе рушвета и да притихне, продължава да се бунтува и да говори истината. Само Бойко и шайката са чисти като сълза. Само едно ме тревожи, опитаха се да купят Костадинов-той не се продаде, опитват се да го очернят чрез платените си медии-народа не им повярва, да не се опитат да го самоубият накрая, защото това обикновено е последната мярка.

    Коментиран от #60

  • 60 До Фантазьора

    4 10 Отговор

    До коментар #59 от "Отвратен":

    Много ти е развинтена фантазията , виж като се събудиш да не се бъркал в контакта на сън ....,
  • 61 Велика България

    18 4 Отговор
    Важното е да се отървем от простака Борисов и шайката властолюбци и алчни народни предатели които разрушиха прекрасната ни родина. Подкрепете всички които са против тях за да ги изправим пред истински народен съд. Изправете се братя и сестри. Стига с този овчи манталитет.

    Коментиран от #66

  • 62 Димо

    16 2 Отговор
    Всички, които не виждат проблема в това полицията да преследва хора поради факта,че са се сдружили и основали партия -веднага да прочетат конституцията.

    Коментиран от #63

  • 63 А поради

    4 14 Отговор

    До коментар #62 от "Димо":

    Факта,че злоупотребили със субсидията да бездействат ли службите!????

    Коментиран от #64

  • 64 Отвратен

    19 4 Отговор

    До коментар #63 от "А поради":

    Първо реални доказателства за злоупотреби така и не успяха да скалъпят. Второ и най-важмно, защо службите бездействат при толкова доказателства, вкл. видеозапис на министър на земеделието призоваващ да се мълчи за злоупотреби с еврофондове. Стига демагогия, края на ГЕРБ е сигурен, важно е кой ще дойде на тяхно място. Изберем ли някой от подгласниците на Шайката в т.нар опозиция, вкл. В.Божков, това вече ще е края за България. Достигнали сме граница, която преминем ли, връщане назад няма да има! България загива, събудете се!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Кенеди

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Велика България":

    Да се обединим с едната цел сваляне МУТРАТА ББ и цялата им ГРУП ООД ЗАТВОР, КОНФИСКАЦИЯ ДА ЗАГЪРБИМ ДРЕБНО ПАРТИИНИ ,КРГЛА МАСА ШИРОК ФРОНТ НОВИ ХОРА
  • 67 Марко

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "мучо":

    Кратуната ГЕРБ и шайката сА най комуняги ДЪРЖАВНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ , ВЕИКА И ОЩЕ ГЕРБ КОМУНЯГИ . МНОГО ЗАБОГАТЯХА
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 До ДАНС

    4 10 Отговор
    Време е ДАНС да провери лицето Костадин Тодоров Костадинов за хипотетични контакти, нерегламентирани, с руски представители в България и техни проксита. Нямам доказателства, но виждам едно интересно поведение на тази проруска партия.

    Коментиран от #71

  • 70 М.Петров

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Мирослав":

    А ти имаш ли някаква алтернатива? Вероятно ти харесва мутренското управление на това правителство.
  • 71 Скептик

    7 1 Отговор

    До коментар #69 от "До ДАНС":

    Абе вие, дето призовавате данс, нап, полицията, прокуратурата и арменския поп да проверят Възраждане и Костадин Костадинов - мислите ли че те не го правят постоянно? Те ако бяха намерили нещо - вече Костадин Костадинов щеше да е в затвора, а партията - разпусната.

    Коментиран от #72

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Кръстоносец

    7 0 Отговор
    Харесвам идеята на Възраждане, подкрепям ги... Успех
  • 74 Docenta

    0 5 Отговор
    Данс дори е закъсняла малко с тази акция.Възраждане е абсолютен руски проект.Заради такива предатели ни отнеха македония и създадоха македонски език

    Коментиран от #75

  • 75 До ДАНС

    1 4 Отговор

    До коментар #74 от "Docenta":

    За мен, субективно погледнато, лицето е тотално зависимо от чужда държава и правителство и е крайно време ДАНС да си влезе в ролята и да го разследва! Имаме право да изразяваме предполагаема хипотеза въз основа на акциите му, нали? Или нямаме?
  • 76 Хаджиментов

    2 4 Отговор
    Предлагам преди началото на митинга Копейкин да даде справка за имотното си състояние, както и за източниците си на доходи.
    Не поддържам субекти с нясни източници на пари.
  • 77 Срешу Копейкин

    1 4 Отговор
    Арестувайте Копейкин за фейковете, които ни пробутва! Искаме стабилна държава, не кремълска губерния!
  • 78 Арести

    0 0 Отговор
    Без агенти на Решетников на територията на Република България! Да покажем, че сме силни и независими!
  • 79 Възраждане побеждава малоумщината!

    3 0 Отговор
    Харесвам Възраждане, защото са истински! Който не може да го види или се поддава на манипулациите и лъжите, които крадците и простичките хора (станали простички, благодарение неусетно приемане на философията на живота на крадците и измамниците) го прокламират умишлено (крадците) или не (простичките), явно му хлопа здраво дъската.
    Дано Господ освети и даде проникновение на онези, които са се поддали на изкушенията!
  • 80 Единствената опозиция

    1 0 Отговор
    Харесвате Възраждане или не, за съжаление те са единствената опозиция в момента. Затова нека заедно всички да свалим Тиквата и Каракачамбо - утре на протеста!
  • 81 Марта Петкова

    0 0 Отговор
    Радвам се, че има хора будни, умни и куражлии, готови да се опълчат на самозабравилите се от алчност и преяли с власт управляващи. Как бих искала да съм по-млада, за да застана редом с тях. Статията е професионално написана и смела, така че поздравявам автора й. Дано хората на митинга да са били наистина толкова много. А следващия път - повече!
  • 82 100%Българин

    0 0 Отговор
    "Горилите" на Хунтата гледат под лупа Възраждане и кроят пъклен план за ликвидирането на тази партия. Костадинов е купил къща и кола с лични средства(той е трети мандат общ. съветник във Варна) и с 30-годишен кредит. Нима само той няма право на обикновена къща в с. Константиново? Забравихте ли палатите на Доган, Цветанов, Цачева, Каракачанов, Рашидов, Плевнелиев, подали оставка шеф на КПКОНПИ за апартамент и незаконна 60 м2 тераса Пламен Георгиев, Барселонската мома и прочие! За субсидията на Възраждане са правени 6 одита и всичко е прозрачно! А за субсидиите на ГЕРБ, ДПС, имотите на ВМРО, КУПУВАНЕ НА ИЗБОРИ...стотици милиони-нито дума! Избоде им очите тази мижава субсидия, а КРАДЕНИТЕ ОТ ХУНТАТА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ са о'кей!? Възраждане е правилната партия на българските националисти! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! МУТРИ, вътре! В затвора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове