17 Юни, 2020 13:27 10 172 117

Цветан Цветанов: В 13 часа напуснах ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • заявление-
  • напускане

От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията, посочи политикът

Цветан Цветанов: В 13 часа напуснах ГЕРБ - 1
Снимка: Фейсбук

Днес в 13 часа в първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев подадох заявление за напускане на партията.

Това обяви във "Фейсбук" Цветан Цветанов.

Напускам партията, за чието създаване и укрепване съм работил дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми сред хората от тази партия през изминалите години изпълваше живота ми със смисъл и удовлетворение. От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на страната, а хората, които срещах ежедневно, ми даваха безценното за всеки политик усещане за добре свършена работа и перспектива. Благодарен съм.

От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”.

Оставайки редови член на партията, нямаше как да бъда продуктивен коректив на случващото се, а опитите ми да споделям мнения и позиции, за съжаление останаха преди всичко медийни изяви. В същото време не съм загубил чувствителност за процесите в партията.

Напускам ГЕРБ, защото съм от хората, които имат енергия и хъс да изграждат. Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират място страх, подмазвачество, интригантство и посредственост, посочва бившият втори в партията.

ГЕРБ все по-малко се вслушва в членовете си. Това се видя на местния вот през есента на 2019 г. Там, където ръководството на партията игра срещу волята на местните структури, не последва нищо добро. Иначе инерцията от добрата работа на много от кметовете ни беше толкова силна, че успя да изнесе до голяма степен битката за престиж на управляващите.

Все по-ясно става и това, че на хоризонта пред ГЕРБ няма дългосрочни цели, които да обединяват и мобилизират националния ресурс. Работи се на ремонтен график, на парче, на приливи и отливи, като често хората виждат зад всичко това и персонални мотиви.

Като редови член на партията, какъвто бях до днес, аз не намирам в себе си повече сили безгласно да понасям разочарованието и болката на много от онези, които лично съм агитирал и ангажирал с политиките на ГЕРБ. Не мога да отговоря на въпросите им, нито пък мога да остана глух за критиките им.

Сбъркаха онези, които допускаха, че няма да ми е комфортно на „скамейката” на редовите членове в партията. Защото съм от политиците, които не предават каузите, дори когато им става все по-трудно да ги защитават.

Дълго и безпардонно се спекулираше с моята лоялност. Всеки, който ме познава, знае, че това е най-малко укоримата ми страна. Защото е всеизвестно, че аз никого не съм предавал.
Лишено от логика е допускането, че бих бил нелоялен към партията и хората, които са ми донесли толкова много удовлетворение като политик.

Оттук нататък предателство от моя страна би било само едно - ако остана член на ГЕРБ. Предателство спрямо моя труд, спрямо политическите ми принципи и спрямо онези, които са ми се доверявали.

Днешният ден за мен е несравнимо по-тежък от времето преди година, когато напуснах заеманите постове. И тогава, и сега, обаче, аз сам вземам своите решения.

Мисля, че като човек съм искрен и открит, лоялен, последователен и предвидим. Всеки, който ме познава, знае, че не тая в себе си обиди и не страдам от болни амбиции. Разбирам политиката не като територия за лични отмъщения, а като състезание за доверието на хората, водено от отговорни и смели играчи, посочва Цветан Цветанов.

Не искам да гледам как ГЕРБ вече не води онзи вътрешен живот, който дълги години осигуряваше изборни победи на партията и добро самочувствие на структурите. Не искам да гледам как членовете на ГЕРБ се свиват под ударите на обществено недоволство, за което нямат вина. И още - не мога да приема, че няма кой да поеме вината и отговорността за очевидно сбъркани политики. Не се гордея и с компетентността на някои от говорещите от името на ГЕРБ, нито с организационните им умения.

Това вече не е партията, с която дълги години бях свързан. От днес аз прекратявам членството си в ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    141 5 Отговор
    Трябва и морал г- н Ц.Цветанов!
  • 2 Севда ТВ

    127 2 Отговор
    Странни съвпадения със записи и особено по часови диапазон със снимки от днес, а дали са случайни е друга тема ;).
  • 3 Бурканбанк

    148 4 Отговор
    Ясно. Боко е сготвен вече.
    Според вас кой е направил снимките в "Афера"
    1. Мис Гащи
    или
    2. Цветанов?

    Коментиран от #7, #12, #30, #38, #90

  • 4 наблюдател

    31 113 Отговор
    браво г-н Цветанов! това е мъжка постъпка заслужаваща увачението ни... пожелавам ви успехи на новото поприще... вие можете!

    Коментиран от #109

  • 5 Б. Ръсел

    87 3 Отговор
    Един от симптомите на предстоящ нервен срив е убедеността,
    че работата ти е изключително важна.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 спящата красавица

    28 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бурканбанк":

    Влади..
  • 8 Антистен

    34 1 Отговор
    Най- необходимото познание е да се научиш да забравяш ненужното.
  • 9 Цу Ци

    59 3 Отговор
    От днес записите продължават в коалиция с Дубай
  • 10 Съвет

    51 5 Отговор
    Не води битки които не можеш да спечелиш, освен, ако са ти платили за да ги загубиш.
  • 11 Борислав

    72 9 Отговор
    Много лош сигнал за ГЕРБ, не че Цветанов със своите апартаменти не скандализира обществото, но все пак бе водеща фигура в управлението. Явно следва да се очаква масово напускане на членове.

    Коментиран от #114

  • 12 Комшията отсреща

    56 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бурканбанк":

    Внука. Играл си е с телефона.
  • 13 Излъган

    100 7 Отговор
    Едва ли щеше да казваш тези думи, ако все още беше вторият човек в ГЕРБ! Явно редови член не те удовлетворява... Трябва да си лидер, нали така г-н Цветанов. Защото каймакът е за лидерите, трохите за редовите членове. Щях да забравя... Как така подмазвачите и посредствениците ти станаха чужди? Та това е основната маса в ГЕРБ!
  • 14 Китайска поговорка

    49 0 Отговор
    Не целувай ръка, която те води за носа
  • 15 Българина

    75 4 Отговор
    Явно ЦЦ има нещо обшо със снимките от днес, зашото точно сега напуска...... Защо не вчера, в понеделник или май месец? Съшия боклук си като ББ!
  • 16 Наблюдател

    34 2 Отговор
    Някои не ги бива за нищо, но са способни на всичко. Някои обърнат ли се кръгом, задните им мисли излизат на преден план.
    Някои пишат, за други — пишат, а трети направо ги отписват.
    Някои посипват главата си с пепел за покаяние, само за да хвърлят прах в очите на хората.
  • 17 Вършецката академия

    56 2 Отговор
    Цвъцко беше над месец време на обучение в САЩ за сметка на тяхната Дълбока държава. Повярвял си е,че има капацитет,но то всеки завършир Вършецката климатична академия се мисли за гений. Сегашното му обкръжение все са изклесавци на Демократическата партия от Американския университет в София. Догодина Тръмп като спечели изборите ще разгони тая шайка от розовогащтни либерасти.
  • 18 жалка картинка

    58 6 Отговор
    Поредния предател който започва да ръфа ръката която половин живот го е хранила ...
  • 19 Наблюдател

    40 1 Отговор
    Гешев зае мястото му на първи приближен и Цвъчко подви опашка.__Няма да има вечезакуски в Белия дом, няма да има домашни асансьори. Мъка. __Но пък ии Прокуратурата се направи, че не забелязва какво прави.
  • 20 1234

    52 4 Отговор
    Както съм казвал и преди, дори да снимат ББ как застрелва някого, бг прокуратура ще търси модела пушка и на какъв фон е снимано и с каква камера, но не кой държи пушката
  • 21 Пунта мара

    29 14 Отговор
    Бойко и Цветанов винаги ще играят заедно!...Запомнете го!
  • 22 Gost

    44 3 Отговор
    От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на апартаментите ми. Напускам ГЕРБ, защото съм от хората, които имат енергия и хъс да изграждат все повече апартаменти с асансьори.
  • 23 ПЕНКО

    37 5 Отговор
    ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ Е "РЕЗЕВНА ГУМА " НА ЦРУ -ЗА КОНТРОЛ В БЪЛГАРИЯ !!! ЯВНО НЯМАТ ДАСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ АНАЛЛИЗАТОРИТЕ ИМ СА ОГЛУПЕЛИ И НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ИЗВОДИ ЗА ПАЛИТИЧЕСКИТЕ НАСТРОЕНИЯ В РБ !!!!!!
  • 24 666

    50 4 Отговор
    С други думи, Цветанов признава, че отвътре гробарите тотално са се разложили и раззмирисали на умряло
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нидей

    28 1 Отговор
    Ша рива!
  • 27 Анализаторр

    37 2 Отговор
    Сега е момента Баце да инспектира пътищата в района на Полски Тръмбеш и Каспичан. За да задържи рейтинга.
  • 28 Бурмата

    32 5 Отговор
    Явно нещо се случва в държавата. Записи, снимки, Цветанов, а сега и пикл.ьо,то Нидялко, почна да пуска стари снимки на президента Радев от морските му почивки и умилително да ни разказва любовната му история с Деса Радева. Същият Президент и същата му половинка, която точно пик.льов,ците ги разпъваха на кръст. Явно идва края.
  • 29 Българин

    26 5 Отговор
    Няма папане и облаги,апартаментите свършиха и Цецо стана ренегат.

    Коментиран от #55

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бурканбанк

    39 2 Отговор
    Aбe, хoрa cпитe ли? Caйтът "Aфeрa" e блoкирaн и нe мoжe дa ce влeзнe, a прeди дa гo блoкирaт бяхa oрязaли cнимкaтa c Бoкo бeлким нe ги oпaндизят.

    Oчaквaйтe в близкитe чacoвe дa бъдaт пoвдигнaти 18 oбвинeния cрeщу Вeceлинa Тoмoвa. Aкo и тoгaвa нe излeзeтe пo плoщaдитe знaчи cи зacлужaвaтe cъдбaтa и нямaтe прaвo дa ce oплaквaтe
  • 32 факт

    10 0 Отговор
    раэгеле
  • 33 Умно село

    27 1 Отговор
    Засякъл е брада, да стои по интелигентно сред тълпата, но мяза на Е. Минчев.
    Абе дали ще си гербаджия или стопаджия - все тая.
    Ама тия американски закуски що ли не правят, но за някои ЧУДЕСА!
    Навярно ще се пръкне нов политически "проект" - нещо като политически "МИШ-МАШ" в новото РБ.
    Абе бунаци! Заседна му на народа от такива пърженици и претоплени политически манджи бе!
    То всички ви бива за далавера, но не и за политика, за която сте вкарани в "кошарата" на жълтите павета.
  • 34 Цирк Балкански

    23 1 Отговор
    Представлението започна изборите наближават.
  • 35 ЦСЗ- 5 отряд

    24 4 Отговор
    Да бе...ама тъпия физкултурник в теб...НИКОГА НЯМА ДА ТЕ НАПУСНЕ !!! НАГЛЕЦ И ПОДЛЕЦ АЛЧЕН СИ....ГОВНЬООО
  • 36 Рапира

    17 4 Отговор
    Направо се притесних за Цвъцко, че остана без работа.
  • 37 Курбанколи Пардимагомедов

    27 1 Отговор
    Плъховете започнаха да напускат потъващия кораб.А пък и го отрязаха от хранилката.
  • 38 Тулупбанк

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бурканбанк":

    Най яката снимка в Афера е последната - спящ тулупп
  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    31 1 Отговор
    Нямa вeчe ГEРБ, oттeчe в клoaкaтa нa иcтoриятa зa рaдocт нa кoмуниcтитe, жaлкo.……... това ли ви е "епидемията"? А да, били стe я овладяли! С какво? С безумните реплики на Муфтаджийски или с глобите по 5000 лв за неносене на маски-носни кърпички и със забраната за излизането на вън?? Хайде чao!
  • 40 Караибрахим

    20 0 Отговор
    Прави сега нова партия бушон на герб и ще има още апартаменти на далавера.
  • 41 Ghost

    31 5 Отговор
    Разликата между предишните управлявали партии и ГЕРБ е, че гробарите освен че много крадът, извършват и пълен геноцид над народа чрез тотални забрани и откровено лумпенски решения. По-вредна партия не е имало!
  • 42 Щеше

    14 4 Отговор
    Че Цветанов не е цвете за мирисане е ясно... Но поне не се продаде и предаде на Пеевски и ДПС, както го направи Борисов, който е покорен слуга на Пеевски, Доган и ДПС. Сега партията на Цветан Цветанов ще се съюзи с тази на Валери Симеонов , пак няма да не влезнат в парламента, но поне ще отнемат около 3 процента от ГЕРБ, а и ще има конкуренция при купуване на ромски гласове... ГЕРБ, няма да са едноличен лидер в купуването, ще има конкуренция и със Цветанов и със Божков и със ДПС...
  • 43 Щеше

    5 2 Отговор
    Че Цветанов не е цвете за мирисане е ясно... Но поне не се продаде и предаде на Пеевски и ДПС, както го направи Борисов, който е покорен слуга на Пеевски, Доган и ДПС. Сега партията на Цветан Цветанов ще се съюзи с тази на Валери Симеонов , пак няма да не влезнат в парламента, но поне ще отнемат около 3 процента от ГЕРБ, а и ще има конкуренция при купуване на ромски гласове... ГЕРБ, няма да са едноличен лидер в купуването, ще има конкуренция и със Цветанов и със Божков и със ДПС...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Обикновен човек

    11 2 Отговор
    А кога ще напуснеш България ...ЗАВИНАГИИИИИИ!!!!!
  • 46 Бурканбанк

    18 4 Отговор
    Aбe, хoрa cпитe ли? Caйтът "Aфeрa" e блoкирaн и нe мoжe дa ce влeзнe, a прeди дa гo блoкирaт бяхa oрязaли cнимкaтa c Бoкo бeлким нe ги oпaндизят.

    Oчaквaйтe в близкитe чacoвe дa бъдaт пoвдигнaти 18 oбвинeния cрeщу Вeceлинa Тoмoвa. Aкo и тoгaвa нe излeзeтe пo плoщaдитe знaчи cи зacлужaвaтe cъдбaтa и нямaтe прaвo дa ce oплaквaтe

    Коментиран от #53, #54

  • 47 Шефьор

    7 3 Отговор
    Чудо голямо! На мен ми е през оная работа!
  • 48 Консултант

    13 2 Отговор
    Изтъках си платното, ритнах ти крусното! Узакони си апартаментите, сега Цецко щял да дава оценки:) Що първо не оцени сам себе си? България и до сега изплаща обезщетение на лекарите от Горна Оряховица, които ни осъдиха в Страсбург, заради разговорите, които Цветанов прочетете от трибуната на народното събрание! Та този човечец ще говори за подмазвачество, ми той през всичките години не се подмазваше на Борисов???
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Партия помияр

    9 2 Отговор
    е тази ГЕРБ!
  • 53 гост

    4 21 Отговор

    До коментар #46 от "Бурканбанк":

    Някой хора не четем Афера и Томова.Какво ни я навираш в очите.Чети си я,вярвай си и,но не занимавай с глупости.
  • 54 гост

    4 12 Отговор

    До коментар #46 от "Бурканбанк":

    Споко ,на луди не повдигат обвинения,най много да я пратят на преглед след прокурорска намеса.
  • 55 1234

    16 0 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Само не знам снимките в Афера от ЦЦ ли са или от госпожицата в Барселона сега в сащ.май май цру се е намесило и го отстрелват! Предаден отвътре както заслужава
  • 56 Ако този

    6 3 Отговор
    Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА АЛИАНСА - ЯКО СМЕ Я ЗАКЪСАЛИ. ДОНЯКЪДЕ Е ПОЧТЕН. НО НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН.

    Коментиран от #62

  • 57 Човек

    7 3 Отговор
    ББ С ХИТРОСТ И КАРУЦАРСТВО ПОСТИГНА ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕСТНИТЕ КАЛУДКИ В ПОЛИТИКАТА, КОИТО БЯХА ЯКО ПРЕЦАКАНИ. ПОЛИТИКАТА Е МРЪСНА ИГРА И НЕ Е ХАПКА ЗА ВСЯКА УСТА. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ББ СЕ ЗАИГРА ПОВЕЧЕ С ИЗТОКА И ГО ПОСТИГА СЪДБАТА НА ЕРДОГАН. МЕЖДУ ДВА СТОЛА И НАКРАЯ...НА ЗЕМЯТА.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бай хой

    12 3 Отговор
    Къде са родните журналя дет зорко бдят за народа ? Тоя цирк е ясен - цв цв прави партия с цел да вземе 7-10% и герб да сглобят мнозинство. Даали ще с на дебелия парите сами ще прецените
  • 60 Супер

    6 2 Отговор
    Новата патерица на ДПС. Няма да е с Гроб, БСП- не . Остава ДПС или Атака. С Атака няма бъдеще, значи ДПС на 99,9%.

    Коментиран от #110

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 таралеж

    5 2 Отговор
    Разплаках се....
  • 64 Верно ли

    13 0 Отговор
    модератора вече не издържа на новини и коментари и трие всичко в пиянски унес. Та коментарът ми беше тоя ако е "почтен", не знам...
  • 65 Чичо Сам

    5 8 Отговор
    Цецо - служебен премиер, оставка на б, б,.... Веднага!!!
  • 66 Цветков

    11 2 Отговор
    Сега офиса му ще е в Американското посолство или обратното. Все пак да не се губи време.
    Скоро Хунтата ще бъде унищожена от тези, които я съзадоха - Големите братя отвъд Океана.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ВЕСЕЛИНОВ

    12 0 Отговор
    ЕТО ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ЗАПИСА С БОЙКО БОРИСОВ! ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ ПЪЛНО С ПАЧКИ С ЕВРО Х 500 И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО, ВИЖДАТ СЕ ПОНЕ ЧЕТИРИ!

    Коментиран от #70

  • 69 Кой68

    13 1 Отговор
    И твоето прикъствие в ГЕРБ не бе повод за горсост след изцепките от трибуната на Нар.събрание и някои "ювелирни" операции на МВР. И ние помним....Взаимно е.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ПЕНКО

    13 2 Отговор
    ЧОВЕКОТ ИМА ТРИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА И НИЕ БЪЛГАРИТЕ- ЩЕ ГИ ИЗУЧИМ И ИЗХРАНИМ И СТОПЛИМ И ОБЛЕЧЕМ И ВЕСЕЛИМ И ЩЕ СА СИ ЕДНИ ОТ НАС - ВЪПРЕКИ ,ЧЕ БАЩА ИМ Е"ПОДМЕТКА" НА ЦРУ - СЪСИПВАЩОТО ЧУДОВИЩЕ -БЪЛГАРИЯ - ЗА ДА ИМА КОНТРОЛ НАД ТЕРИТОРИЯТА НИ /КОЯТО МАЛКО БЪЛГАРИ СА ПРОДАЛИ / !!!!!!
  • 72 Харди

    8 0 Отговор
    Аз пък мисля, че американските братушки искат да бягат с два коня в следващите избори както руските братушки от край време бягат с поне два коня. Това преливане го гледахме със СДС, ССД, ОЗС, ДСБ, ДБ и производните във времето на зад.
  • 73 комунист

    1 8 Отговор
    отчакваме те с отворени обятия в БКП- БСП
  • 74 Цв Цв

    12 1 Отговор
    Обещавам на всички луксозен апартамент с персонален асансьор,само,гласувайте за мен.
  • 75 Нинова

    3 7 Отговор
    Чакаме те в БСП ,другарю Цветанов
  • 76 В.В.

    10 2 Отговор
    Герб е Борисов...и Борисов е Герб... Тоталитаризъм...200%...А Цецо му подариха 6 имота за вярна служба...И спестявания в Щата Делауеър.....И Вс Ок....Няма проблем...Раздяла....Бла.бла. Но явно е имал ас в ръкава...момчето Цецо... Извода да прави бг избирателя...
  • 77 Haha

    7 0 Отговор
    Сайта народ беге ги има снимките
  • 78 хихи

    5 0 Отговор
    Сайта народ беге ги има снимките

    Коментиран от #80

  • 79 Byg

    11 2 Отговор
    Поредния политик който си мисли че света се върти заради него , поредния който ще отпадне от сцената и то вече ще е без достойнство. такива като първанката , сме ги гледали. Явно си мисли че като почне да мята и той кофите с помия ще се пречисти и ще рестартира блажената си осанка , не , няма да стане , и малкото които са му останали верни след приключението с апартаментите са били такива по линия на статуквото му в ГЕРБ , сега и те ще си тръгнат
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мислещ

    6 1 Отговор
    "Висок праг на търпимост" = пълна липса на морал. Както при всеки, който най-малкото гласува за мутрите, и без да е пряко свързан с тях
  • 82 Хайко Гарабед

    8 11 Отговор
    Единствения умен политик в ГЕРБ и не само в ГЕРБ, а може би в цяла България! Откакто Цвъки напусна ГЕРБ тази партия се срина тотално и заприлича на селска комунистическа агитка водена от най-тъпия комунист в страната!!!
  • 83 четете

    15 0 Отговор
    Цветанов ти си един от тези които поведоха страната на долу и то ти резултата на дъното по всички показатели сме ако не вярваш чети Евростат
  • 84 защо

    9 2 Отговор
    Защо блокираха сайта АФЕРА? Имаше едни снимки с нощно шкафче на на Главатаря пълно с кюлчета злато и пари?

    Коментиран от #88, #91

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бурканбанк

    7 0 Отговор

    До коментар #84 от "защо":

    Спокойно има ги и в други сайтове - Свободно слово.
  • 89 JEFF

    8 1 Отговор
    Дали напуснал или не , е все едно. Цялата партия е прогнила , подобно на БСП. Да се закриват и двете.

    Коментиран от #104

  • 90 keks

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бурканбанк":

    абсолютно си прав, мишките напускат потъващият кораб...
  • 91 Имането

    10 1 Отговор

    До коментар #84 от "защо":

    на спящия баце у долапа до кревата е потресаващо по европейски красноречиво
  • 92 Чистач

    13 0 Отговор
    Чао ГЕРБ! Държавната администрация, ако има ум, трябва да започне да се преориентира. Всички ръководни кадри назначени от ГЕРБ, трябва да бъдат изчистени до един!
  • 93 Песимистично

    11 2 Отговор
    Държава в която полицаите станаха първи бизнесмени,първи политици и първи министри,живеят в апартаменти за милиони със собствен асансьор,градят палати със солидни заеми от майките и бащите си не я чака светло бъдеще!Жалко за младите.
  • 94 Баце не спинка

    9 1 Отговор
    И съвсем случайно съвпадение в този ден-снимки на Баце и едни парички и жълтички.
  • 95 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    8 2 Отговор
    Мишките започнаха да напускат потъващия кораб...
  • 96 Ветко

    6 1 Отговор
    Патлака и кинтите до главата му. Да не ги гепи някой :). Бай Х кой банна Афера.

    Коментиран от #97

  • 97 Бурканбанк

    3 2 Отговор

    До коментар #96 от "Ветко":

    Е как кой? Каскет Диван Гепшев.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Трън

    3 4 Отговор
    Хвалете го човека и подкрепяйте,че изчезне ли му мотивацията,каквито сте заспали герб ще ви пороби и внуците
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Цв. Цв.

    5 1 Отговор
    Така и така е започнал да връща, що не вземе да върне и имотите придобити докато беше във властта. Другото е пунта мара!
  • 103 Супер, айде сега в затвора

    4 1 Отговор
    За по-дългичко, за да не те срещне народната любов
  • 104 Онзи

    2 3 Отговор

    До коментар #89 от "JEFF":

    И двете партии са отрочета на едни и същи червени б.о.к.л.у.ц.и
  • 105 1234567899

    6 0 Отговор
    КАЖИ НЕЩО ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ.........
  • 106 НЕЕ

    4 3 Отговор
    като знам обвързаноста на някой бивши кметове с Цветанов,нищо хубаво не чака новият му проект! Давам пример с Пловдив-Тотев протеже на Цветан най-некадърния и надменен кмет управлявал градът под тепетата! Двата му мандата се крепяха на подръжката на Менда и Цветанов ,а хората не го искаха и въпреки ,че тук народът винаги е бил дясно настроен ,за малко Тотев да изгуби изборите ,заради некомпетентността си! Първи мандатспечели с малко над 1000 гласа ,когато ГЕРБ бяха в стихията си и големите градове печелиха с 60 ,70 процента от гласовете,а втори мандат с 3000гласа на Славчо Атанасов!Ако има морал ,да не плюе ГЕРБ и да си създава партия!Как така от полицай,стана милионер ,та закупи апартамент в най-шикозната зграда в София! С Цачева са си лика прилика -тя с диплома от рабфак и оценка добър 4,49!Тя ще ми бъде председател на Народното събрание и кандидат за президент-поне език да бе научила-за чар да не говорим,не всеки се ражда красив,но за голямата политика и това е важно! Бойко сгреши ,но като ги изгони възвърна разрушеното доверие в симпатизантит на ГЕРБ!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Бурканбанк

    5 0 Отговор

    До коментар #107 от "ddаааааааааа":

    Е как да не вярваш? Някой учудва ли се изобщо на каквото и да е вече в тая държава?
  • 109 Бягащи по вълните

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "наблюдател":

    Мъжка постъпка, да. Да избягаш в опасния момент. Сега можем да започнем обзалаганията кои ще са следващите. Колкото по-нагли сега, толкова по-смирени ще са утре. Народе, ще получиш своите хляб и зрелища.
  • 110 БАШ МАИСТОРА К Господинов

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Супер":

    ти да не си от Турчолята бе , кво толкова тие кеф ДПС да са на власт ,и то па водеща сила в палмента , ако си мпатизираш на тях /МАРШ В АНАДОЛА ОЩЕ ОТ СЕГА ,ВИЕ ОТДАВНА НЯМАТЕ МАСТО ТУК/СМОТАНЯЦИ СМРАДЛИВИ/.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Йордан

    3 0 Отговор
    На пресконференцията на собственика на ГРОБ,дадена в централата им,всички партиици,особено Фандъкова и Менда Стоянова бяха като на погребение. Трудно се разбира какво говори управника,защото мисълта му тече на тирета,но не можа да разсее съмненията за нещата в нощното шкафче,а след напускането на партията от Цвъки,вече всички са като попарени.Явно плъховете първи напускат кораба,а това е индикация,че ГРОБ си отива за винаги.
  • 114 Така си е,

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Борислав":

    тая партия е пълна само с боклуци, като всички останали!
  • 115 12345

    1 2 Отговор
    На следващите избори ще е интересно. С Цецко, Слави, Мая и Божков. Каква ли коалиция ще ни управлява догодина?
  • 116 И този ли си

    0 0 Отговор
    има някоя Севда, която му води фейсбука? Колко мъдро и прочувствено казано. Обаче не на нас тия. Както са казали хората: нов бардак със стари к...ви не се прави...
  • 117 12345678

    2 0 Отговор
    Християнството е любов и опрощение, но вече 2021 години не е намерено решение за опрощение на предателството. Предателят не може да е християнин, Цветанов! Търси си друга религия. Можеш да направиш партия на тъщозависимите юнаци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове