27 Юни, 2020 12:05 6 023 28

Адв. Хаджигенов с диагноза: Роби сме! Българинът иска само да е нахранен и да не го тормозят

  • адв. николай хаджигенов

Според адв. Хаджигенов разкритият и арестуван вече бивш шеф на отдел ''Наркотици'' в ГДБОП е бил част от верига

Адв. Хаджигенов с диагноза: Роби сме! Българинът иска само да е нахранен и да не го тормозят - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''По-страшното от мутрите на ''Делта Гард'' е, че може би месеци или година има патрулка, която пази Пепи Еврото. И той няма нищо общо с Пеевски, нали? И ''Делта Гард'' няма нищо общо с Пеевски'', така в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком, адв. Николай Хаджигенов коментира скандалния филм ''Осемте джуджета'', дело на разследващият журналист от Антикорупционния фонд - Николай Стайков.

''И сега като избухна скандалът, патрулката изчезна. Но аз съм я виждал месеци наред там'', добави той.

Според адв. Хаджигенов разкритият и арестуван вече бивш шеф на отдел ''Наркотици'' в ГДБОП е бил част от верига.

Адвокатът отново коментира и скандалните снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов: ''От правна гледна точка няма навлизане в личното пространство. Тук има данни за огромно количество тежки престъпления'', допълни юристът.

В разговора, в който участваха и другите двама от т.нар. ''Отровно трио'' - Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, стана дума и за изчезналия ритон на Божков, като адв. Николай Хаджигенов заяви следното: ''Искам да ти кажа, че по мои дела е изчезвало всичко - предмет на престъпление, доказателства. Изчезват от МВР. Това е още отпреди да стана адвокат, ще го има и след мен.''

Адвокатът коментира и скандалите, които напоследък има около президента Радев: ''Президентът е цел. А не мога да разбера защо, тъй като той не пречи на никого, дори и на себе си. Това, че той назначи Гешев, не означава, че ще му се размине. Въпрос на време е да го импийчмънт, ще му сложат и Гешев на главата. Президентската институция е може би единствената, в която Борисов и Пеевски нямат пръст.''

Не бе подмината и темата за поведението на американската посланичка Херо Мустафа, която на фона на грандиозните корупционни и всякакви други скандали в България се забавлява, участва в клипове и т.н. ''Този клип е добро показно, поведението на новия американски посланик е показно. Посланието е, че на тях им пука за нас толкова, колкото ни пука на нас за самите нас. Друго послание е, че сме аборигени за тях'', коментира адв. Хаджигенов.

''Народът у нас иска да е нахранен и да не е тормозен. Той е роб. По турско, по византийско не сме били роби, сега сме роби'', заяви още адвокатът, като думите му са в в отговор на въпрос от водещия: защо народът не се вдига, въпреки това, което се случва в страната.

Целия разговор можете да изгледате във видеото след 2:30:11 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асклепий

    76 9 Отговор
    Така е.роби сме.За българина е важно следното:Сит,дебел и пред твлевизора.Калто казва великият Леонардо да Винчи:Окаяни простосмъртни,отворете си очите.

    Коментиран от #26

  • 2 Мислещ

    58 7 Отговор
    Роба го тормозят, а българинът точно това си обича. Ако не обичаше, нямаше да е роб
  • 3 Цървул

    23 79 Отговор
    Мамин хубавец,като не искаш да бъдеш роб,защо стана адвокат?
    Нещо не ти е удобно да си начело,други да веят знамена и блеят революционни песни,а Вие - умните и красивите,да сте логистика отзад:-)))

    Коментиран от #19

  • 4 а па да видим

    29 8 Отговор
    Слушай адвокатче , ще те намеря и ще ти възложа да внесеш искова молба в съда за образуване на дело по престъпленията на Боцковата администрация спрямо здравето , сигурността и живота на хората в България , да те видя колко си курназ. Има клетва , има факти , работи , щом по друг начин не става.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 JEFF

    15 50 Отговор
    Плевнелиев успя да запази президентската институция от влиянието на Пеевски. Това развали отношенията му с Борисов, след което загуби подкрепата на ГЕРБ.
  • 7 Фатих Мехмед

    13 29 Отговор
    Нали ви казвам края ви започва след 1876г и от тогава надявате хомота на робството
  • 8 Евлия Челеби

    12 33 Отговор
    Ех, дека са ония 500 години, когато българинът беше свободен и независим ?!
  • 9 волен сидеров

    27 6 Отговор
    ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА...РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ -ТОВА СИ Е ,БЕЗ РАЗВИТИЕ
  • 10 Behemoth

    32 9 Отговор
    Българина е една страхлива п...а,ама го играе мъжага с басово тъпанарско говорене ...той и ПРЕМИЕРА им е п...а ...въобще трансджендър и колкото щеш...в между другото хора като този срещат огромен негативизъм и емоционален тормоз в масовия народ и това бавно разклаща психиката им...въобще не гордост да се наречеш българин ...
  • 11 goni

    11 17 Отговор
    Това аидукатче ме кефи!:) Ако, него го бяха снимали щеше да изреве на умряло! Щеше да има: това са специални разузнавателни средства! Къде е разрешението от съда! Пич!
  • 12 Eee

    9 14 Отговор
    Че какво друго да искам,да не съм гладен това е най-важното сега при тая криза на фалити.
  • 13 Божков

    7 11 Отговор
    Сега акциите на евроком ще ги джиросам на дикоф
  • 14 с маска без ръкавици

    7 4 Отговор
    Ей ,няма ли да се свърши това! Този свят си е наш. Управлението се прикрепи към вируса .Имам нестандартна идея ,да им сменим "кабелите". Минуса го слага ме за земя(като си е) ! Плюса го подаваме на тайфата им! Ще изпращят ! "Плюса" е каквото и да е ,но да не е гняв ,омраза или друго такова . Може би състрадание .Измислете го . Това няма да ги "захрани" и ще изчезнат бързо от живота. Ако не, ще се сварят като жаби в бавно подгряваща тенджера. Това е номера и повратната точка .Това са едни нещастни страхливо-крадливи разпляскани душици . Сменяме полюсите и се променя всичко .Защото иначе ние още ще им въртим мелмиците за власт пари и наша бедност. Като ги плюем за тях това е роса небесна и така им поддържаме картинката ...тяхната . А нашият живот става още по тегъв. Да им ПОДАДЕМ плюса !
  • 15 Националист от Враца

    9 26 Отговор
    Българите винаги ще бъдат роби докато избират за президент бивш военен, но неук и с турска физиономия, на всичкото отгоре от сиво-жълтеникавата раса, не вдъхващ доверие и говорещ си напразно не можещ да изговори две изречения на български ако не ги е учил цялата нощ и министър председател, лъжещ от сутрин до вечер, а вечерта вече не помни какво е лъгал сутринта...
  • 16 Колега

    11 10 Отговор
    Адвокат Хаджигенов няма едно спечелено дело, тръгнал да дава акъл, народа му бил виновен. На крива ракета космоса и пречи. Всеки народ иска да е сит и да не е тормозен. Тук съм съгласен с него. Всички народи искат това. По-добре сит и нетормозен отколкото гладен и изтормози, естествено, в това няма новина, а е само чешене на езика от страна на Хаджигенов. Ако има предвид пирамидата на потребностите това няма как да го наложиш на народа, а който е донесъл и може да си го позволи го прави.
  • 17 Тошко

    7 8 Отговор
    На това некадърно адвокатче вече народа му е виновен!?!?!? Имаш ли спечелено дело бе кокошкар? Кажи бе?
  • 18 Е,бравос

    9 4 Отговор
    Преди седмица този набеден спец каза - "Борисов всеки момент ще падне.."
    Чакахме,чакахме... И падна! На белот!!!
  • 19 Ученика

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Цървул":

    Чудесен коментар!
    Българина се е напатил от подобни "революционери" и "патриоти"!
    Умните хора разбраха, че в днешния свят можеш да се реализираш почти навсякъде а ши....те политици много леко и внимателно ще бъдат изтласкани от новите технолигии. Те и наследниците им...
  • 20 Кака Мара

    5 2 Отговор
    На този Плевако ще му повярвам, чак когато убеди пиещите по баровете да хвърлят питиета и скъсат с робската жажда с един тематичен митинг срещу властта.
  • 21 ПЕНКО

    6 7 Отговор
    НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КАК РЕАГИРА МОЗЪКА НА БЪЛГАРИНА НА ДУМАТА - А Д В О К А Т !!!! ....ТОЧНО КАКТО -КОГАТО СЕ СПОМЕНЕ :" САШО ДИКОВ " !!!!!!!!!!!!!!
  • 22 Смешко

    4 1 Отговор
    От помаци и турци, друго не съм очавал да кажат. От 7 века си мечтаят да сме роби. Резултата - от 17 млн. и една от най-големите държави в Европа, останахме няколко хиляди и една от най-малките. Благодарение на руснаци и западняци и съюза им със Средния Изток. Всички ви натръшкахме, като дойдохте по отделно, въпреки че бяхте с пъти по-големи армии. Слабаци 😅😂🤣. Така ще си останете с мечтите, човекоподобни маймуни 😆 Пренаписахте 3 различни истории в учебниците, само в моя живот до сега. По - прости, не мислех че може да станете, но винаги ме изненадвате 😘😘😘
  • 23 Bai nudals

    4 6 Отговор
    Смел човек сте вие,г.н адвокат,смел.
  • 24 чичо

    4 3 Отговор
    Сит,спокоен и без тормоз-какво друго да е освен роб.Чудя се, отвътре ли им идва или ходят и на вечерно у-ще.
  • 25 Някой

    4 4 Отговор
    Номерът е да ти дадат трибуна,да станеш разпознаваем....след това можеш да приказваш каквото искаш.Като юрист този е гола вода,но му възложиха няколко знакови дела.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иван

    2 0 Отговор
    Тия в централата на БСП освен че пушат в закрито помещение-в края на видеото с К. Добрев един слага пепелник на масата, защо не са с маски в закрито помещение?
  • 28 Хаджигенов да каже

    1 0 Отговор
    Къде по света хората не са икономически роби.Няма такава държава,просто времето в което живеем е такова..Истината е,че много сте жадните за власт но не я заслужавате и трезво мислещите и мъдри хора го виждат това и никога няма да ви я дадът
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове