ФАКТИ.БГ
  • адв. николай хаджигенов-
  • бойко борисов-
  • снимки-
  • васил божков-
  • делян пеевски-
  • иван гешев-
  • прокуратура

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко Борисов ще падне всеки момент

''Гледайки всяко едно правителство на Бойко Борисов до ден днешен, там цари невероятна интелектуална нищета, ама невероятна'', заяви юристът

Публикувана: 23 Юни, 2020 21:05
245 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 83637
Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко Борисов ще падне всеки момент - 1
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 371 гласа.

''Изслушвания..., това е все едно са били на прослушване за филхармонията. Между другото то не е и било по-различно. Аз не съм видял протокол от разпита като свидетел. Прокуратурата ни пусна, както обикновено, някаква димка и каза: ''Ето това е това''. Ама, дали е това ние не знаем и няма да разберем. Гешев по записа се обръща към Борисов с ''шефе'' и го гледа в очите като домашно кученце. Какво точно работят? Това не е независима прокуратура, ние си знаем. Той си избра Цаци, а Цаци си избра Гешев. Това е мое умозаключение, разбира се, но вероятно не греша. И как очакваме Цаци и Гешев да разследват Бойко? Няма как да стане''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов. Встъпителните думи по време на неговото участие в медията ни са по повод новината, че министър-председателят Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов и председателката на Комисията по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание - Менда Стоянова, са били разпитани от прокуратурата относно разкритията, които прави обвиняемият бизнесмен в изгнание - Васил Божков.

''А иначе по отношение на записите се тиражира, че било намеса в личното пространство. Ако позволите бих искал да дам моето тълкование по темата какво би било навлизане в личното пространство на Борисов. Ще го илюстрирам с пример, защото според мен така ще стане по-ясно. Навлизане в личното пространство е, ако аз съм отишъл в спалнята на Борисов, докато спи, и го снимам, а после пусна снимките във Фейсбук. Навлизане в личното пространство е това. Оттам нататък това не е. Очевидно го е снимал някой, който той лично е допуснал. Освен това съдържанието на снимките показва един огромен проблем. Ако Борисов беше сниман как пее в банята под душа ''Батальона се строява'' е едно. Но когато е снимам с неговия пистолет, с бутилка уиски, с кюлчета, с банкноти евро, снимките са през различен период от време, вече са анализирани и е ясно, технически е ясно, че няма намеса в снимките, значи тук имаме данни за огромно количество престъпления. За корупция на възможно най-високо ниво. Междувременно Гешев, който вика ''шефе'' на Борисов, е в Сандански (задържат 150 000 евро). Само в чекмеджето на Борисов, така съвсем на око, има 2 милиона и кусур евро. Давам ви пример защо не работи властта. Как ще работи като те са в едни и същи гащи, без извинение за френския?

За изтеглените от Божков десетки милиони от Уникредит Булбанк, за които ДАНС и банката имат различни становища: ''Той ги е изтеглил категорично, това се доказа. Аз ще ви дам пак пример, защото така е лесно. Аз, за да си платя данъците тази година, понеже нямах достатъчно наличност по сметките, се наложи да внеса пари в брой. Тъй като аз приемам и пари в брой, което всъщност е обичайно за адвокатската практика, макар че по-голямата част от практиката ми е по банков път. За внесената сума, забележете, не за изтеглената, за внасяне на сумата попълних три декларации по Закона за мерките срещу изпирането на пари. Попълних три декларации за внасяне на пари по собствената си сметка. Васил Божков пусна документи, че е изтеглил над 60 млн. лева и ДАНС стигнаха до гениалното прозрение, че те били стигнали до него. Чудесно, къде са? Нали му взеха ритоните, кучето му взеха, въобще каквото можаха му взеха. Къде са тези 60 милиона? Божков дали не е прав, защото няма индикации да лъже до момента? В банката искат да си вържат гащите, защото там са настъпили закона, колкото са могли. ДАНС също, между другото.''

Адв. Хаджигенов призова да си зададем въпроса ''защо'' за факта, че доскоро всички институции са прегазвали закона и са действали в услуга на бизнесмена Васил Божков, като неговото обяснение е следното: ''Защото Васил Божков е плащал на властта. Той уличи себе си в извършване на тежко престъпление. Каза: ''Аз плащах на властта, на правителството в момента, лично посочи лицата, на които е плащал''. Гробна тишина, гробна тишина. Нищо не се случва. Аз затова дадох пример как мен ме направиха на маймуна заради няколко хиляди лева. Той тегли над 60 млн. лева, които очевидно са отишли във властта. Той самият доказа, че всичките му сметки са плащани по банков път, което е нормално. Той има ''бял'' бизнес, защо са му пари в брой? Единствената причина за пари в брой са рушвети. При това на ниско ниво, имам предвид на ниско интелектуално ниво, защото кой по дяволите в днешно време взима пари в брой в такива мащаби? Това да не е Пабло Ескобар, та да ги рови на палета в джунглата?''

''Най-вероятно той има доказателства, а защо ги стиска и пуска на час по лъжичка вече е тема на друг разговор. Вероятно има някаква стратегия'', отбеляза той.

За твърденията на Божков, че Бойко Борисов е унищожил опозиционните партии и критичните медии в България, адв. Хаджигенов заяви следното: За последното съм съгласен. Останаха 5 или 6 медии, които са относително свободни. За останалото не съм обаче. Политическите партии ще се изтрепят коя по-напред да му се предложи, без значение дали са парламентарно представени, или са извън парламента. Случайно, ако не му се предлагат директно, каквото свършат или не свършат някак си е в интерес на ГЕРБ. Аз може и да греша, защото съм страничен наблюдател на политическия живот у нас, но това, което е виждам, е това.''

Адв. Николай Хаджигенов е категоричен, че Спецсъдът не е никакъв съд и никога не е имало идея да бъде такъв. 

Той е на мнение, че ''Българско лято'' на Васил Божков не е политически проект.

За противопоставянето между Божков и Борисов в очите на гражданите, адвокатът каза следното: ''Божков със сигурност е динозавър, а Борисов е смешен циркаджия. Той даже вече не е и смешен, беше смешен в половината от първия си мандат. Сега вече е жалък. За съжаление, ние гражданите сме по-жалки, защото се оставихме на едно такова интелектуално недоразумение буквално да ликвидира жалките зачатъците на свобода, на демокрация, на правосъдие, на тези всичките хубави неща, които ни крепят. Сега българинът се е свил до физическото си оцеляване на всяка цена. Същият този българин, който ще си пробие дупка в гърдите да се тупа: ''Ние сме патриоти'', татуират си Ботев, Левски и не знам си какво на гърдите. Пичове, кажете го това на същите тези Ботев и Левски, че трябва да се оцелее на всяка цена. Те оцеляха ли на всяка цена? Или те умряха, за да живеете вие, за да се криете сега под бюрата, да се затваряте по килерите и да викате: ''Олеле, нека ни се размине, ако ще Бойко да векува''''.

Водещата на Маринкова запита госта си дали все пак тези скандали няма да се отразят негативно на реномето ни в ЕС, както и дали няма да има някаква конкретна реакция от там, а той направи следния коментар: ''Той Цацаров отекна зле още като го назначиха, защото ние нямаме илюзии, че някой го е избрал. И какво от това? Крайно време е да разберем, че Европа не Съветският съюз, който като свирнеха от Кремъл и нашите тук не смееха да се покажат. Ние, макар и формално, сме свободна и демократична държава. Брюксел не може да ни размахва пръст като Кремъл и да казва: ''Скачай, не скачай''. Това е крайно тъпо разбиране на нещата. 

Двамата събеседници се върнаха на темата за Борисов и компрометиращите го снимки и аудиозапис, като адв. Николай Хаджигенов бе категоричен в мнението си за това какво трябва да се случи: ''Това, което трябва е да има някой истински разследващ орган, който до ден днешен да го разследва. Ето, ''Биволите'' успяха, платиха частна експертиза и в рамките на три дни направиха това, което Гешев няма да направи в следващите 300 години. Тези действия са сравнително лесни за разследване. Така както влизат във всеки един олигарх, защо не влезнаха в Банкя (б.р. искаше да каже Бояна) в същия ден? Какъв е проблемът, какво му пречеше на Гешев? Защо не влезнаха там? Да влезнат у Бобокови могат, да влезнат у Божкови могат, защо не влезнаха и при Бойко? Има причина да не влизат там. Защо ли? Защото носят едни и същи гащи. Това е причината.''

Адв. Хаджигенов не е съгласен с тезата на анализатора Илиян Василев, че атаките срещу Борисов идват от Кремъл. Според бившия дипломат доказателство за това е, че Румен Петков, който е отявлено прокремълски настроен, работи срещу Борисов. ''Това, че Румен Петков работи против Борисов ще си го запиша някъде с тенденция да си го татуирам на гърдите, примерно. Определено ще си го запиша това и ще си го чета после, за да го възстановя. Това е жалка история. ''Румен Петков работи срещу Борисов''. Откога това? И как? Излишно е да го коментирам'', иронизира той тезата на някогашния посланик на България в Русия.

''Борисов е единственият човек, който сваля Борисов, защото за всичките тези 10 години, в които (с някакви паузи) той е на власт, корупцията процъфтява в мащаби в каквито и комунистите не са ни крали. Както крадат ГЕРБ, ръководени от другаря Бойко Борисов, никой не ни е крал. Престъпления, каквито се извършват под ведрото ръководство на другаря Бойко Борисов, никога не е имало у нас. Никой не ги разследва. Те задушиха и малкото желание в разследващите органи и прокуратурата да работят, почти успяха да удушат съда, пълнейки го с милиционери, които както е известно отиват в съда не да раздават правосъдие, а да бъдат милиционери'', категоричен бе юристът.

''Гледайки всяко едно правителство на Бойко Борисов до ден днешен, там цари невероятна интелектуална нищета, ама невероятна. Във всяко едно правителство той обикновено е най-умният човек там, което е... да, това довежда до тези резултати'', допълни той.

А дали Пеевски не сваля Борисов, запита водещата, като отговорът на адв. Хаджигенов бе следния: Това също. Според мен Пеевски ни се обиди много 2013 г., по детски ни се разсърди и каза: ''Ей сега ще видите вие''. Лошото е, че ние го оставихме и той успя. Аз от 2013 г. се дъвча с прогресивната част на обществото, т.нар. граждани, че всъщност ние тогава загубихме, категорично загубихме. Да, той не стана шеф на ДАНС. Да, 7 години по-късно той има цялата държава, ама буквално цялата държава. Няма място, където да погледнем днес, не да бръкнем, да погледнем, и да не го видим там. Ако щете в Министерски съвет, в спалнята на Борисов можем да погледнем, където и да погледнем - Пеевски е навсякъде. Пеевски контролира всичко. Разузнаване, служби, прокуратура, следствие. Че Гешев се мазни на Борисов като му вика ''шефе'', това нищо не означава. Цацаров за целия си мандат постигна немислимото - той опази Пеевски. По всевъзможен начин. Ако трябва да теоретизирам, смятам, че Гешев е личният избор на Цацаров и той продължава да му дърпа юздите до днес. Тоест той му казва: ''Прави това така''. Най-малкото Гешев няма нужния капацитет за целта, докато Цацаров го има. Колкото и да ми е неприятно това е нещо, което не мога да скрия. Цацаров определено има нужния интелектуален капацитет за целта, професионален също. Така че аз смятам, че това го прави и това е в интерес на Пеевски. Пак умозаключение от моя страна, но не виждам доказателства за противното.

Адв. Хаджигенов очаква развръзка с оставка на Борисов всеки момент: ''За Борисов всеки момент. Това беше ясно още от първия му ден на правителство номер 3, че е въпрос на часове и дни да падне. Дали ще падне днес, утре или в други ден, това няма кой знае какво значение. На това място се пада по един начин и то е на гръб с вдигнати крака, няма как да падне по друг начин. Още повече вижте тази свинщина, която тече по неговите медии. Дори неговите медии не могат да скрият неговата собствена свинщина. Така че той ще падне жестоко. Падането на Делян Пеевски ще отнеме още време обаче, защото той настина успя да отиде навсякъде.''

''За да има еволюция първо трябва да имаме революция. Гражданите първо трябва да създадем гражданско обществото, защото то не е мъртво, не е заспало, то го няма. Трябва да построим на практика демокрацията наново, защото ние не сме я имали никога, да вземем свободата си в ръце и едва тогава можем да застрашим когото и да е било'', каза още адв. Хаджигенов.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 371 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Много
1 Отговор
ТИ ИСКА АМА С ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ

Коментиран от #82, #194


Оценка:
-498 +131

РЪМПЕЗИ
2 Отговор
ЕМИ ТОЙ Е ПАДНАЛ..НАЛИ ВИЖДАШ ДАЖЕ КАК СЕ Е ПРОСНАЛ НАПРЕКО НА ЛЕГЛОТО...

Коментиран от #219, #224


Оценка:
-53 +475

Борислав4394
3 Отговор
Може и наистина да падне Борисов. Народа е разочарован от наглото му поведение, курупцията и бандитските разборки. Единственният политик от съвременната ни история почил изключително огромна подружка, хиляди прошки за грешки и в края на краищата НИЩО. Всяка негова медийна изява а и на главният прокурор все повече доближават този ден.

Коментиран от #12, #49, #199, #235


Оценка:
-99 +512

розово
4 Отговор
Политическата мафия видя заплаха в икономическата мафия и извади бухалката.

Коментиран от #30


Оценка:
-37 +349

Марио Кроненберг
5 Отговор
А дано, ама надали... 🤔🙄😳😨

Оценка:
-66 +171

Последния Софиянец
6 Отговор
И да падне какво от туй?Не е страшен Боко ,а тези зад него.Докато сме под окупация могат да управляват само марионетни правителства.Европа ,САЩ и олигарсите притежават всичко в България.Неугодните им правителства ще ги ликвидират като Жан и Орешарски.

Коментиран от #41, #61, #190


Оценка:
-74 +381

Винкел
7 Отговор
Прав е човека. Гражданско общество няма и точно затова Бай ти хой си разиграва коня както си иска.

Коментиран от #52


Оценка:
-55 +415

Ххх
8 Отговор
Изпитвам симпатия към адвокат Хаджигенов, но никак не споделям оптимизма му относно падането на Борисов. За него властта и парите според мен са самоцел в живота му. И той е пределно наясно, че повече не може да разиграва някакви театри с подаване на оставка и връщане на бял кон. Сега пусне ли властта, знае, че ще е завинаги. Пък и като го гледам, бързо му минава лошото настроение от компроматите. Ден - два размисъл и увесен нос, и отново с бодра стъпка превключва на магистралите. И днес слушах по новините - отпуснал пари за някакъв манастир, мисирките отново пърхат около него, а той им уточнява - никакви странични въпроси извън темата.

Оценка:
-65 +352

Lub
9 Отговор
Велик си,най после един Човек да постъпи смело

Коментиран от #200


Оценка:
-73 +262

Главата не е за украса
10 Отговор
" Ceгa бългaринът ce e cвил дo физичecкoтo cи oцeлявaнe нa вcякa цeнa. Cъщият тoзи бългaрин, кoйтo щe cи прoбиe дупкa в гърдитe дa ce тупa: ''Ниe cмe пaтриoти'', тaтуирaт cи Бoтeв, Лeвcки и нe знaм cи кaквo нa гърдитe. Пичoвe, кaжeтe гo тoвa нa cъщитe тeзи Бoтeв и Лeвcки, чe трябвa дa ce oцeлee нa вcякa цeнa. Тe oцeляхa ли нa вcякa цeнa? Или тe умряхa, зa дa живeeтe виe, зa дa ce криeтe ceгa пoд бюрaтa, дa ce зaтвaрятe пo килeритe и дa викaтe: ''Oлeлe, нeкa ни ce рaзминe, aкo щe Бoйкo дa вeкувa''''." Ето този цитат описва напълно 80 или повече процента от "милите" ни съграждани!!!

Коментиран от #11


Оценка:
-48 +335

Дельо Хайдутин
11 Отговор

До коментар #10 от "Главата не е за украса":


Будните българи са прогонени като хъшове в чужбина.Ликвидираха малкия бизнес и останаха само ратаи които вегетират по фирмите на властта.

Коментиран от #20, #54, #191


Оценка:
-51 +294

Фен
12 Отговор

До коментар #3 от "Борислав4394":


Ти кой си че да да говориш от името на народа.

Коментиран от #16


Оценка:
-234 +85

Активист на БКП
13 Отговор
Мед ми капе на сърцето като чета такива новини !!!Да живее БСП !!!

Коментиран от #19, #27


Оценка:
-148 +90

1111
14 Отговор
Аууу колко точни и верни думи е казал пича.Борисов е чао но се надявам да не чакаме до изборите догодина а да го детронираме още това лято.

Оценка:
-64 +258

ААААХАХААА..С такива пишман "АДВОКАТИ"..
15 Отговор
НЕ ТИ ТРЯБВАТ..ВРАГОВЕ!😆
ОНОВА..ЧРРВЕНОБУЗОТО МУЛТИ-МИЛИОНЕРЧЕ,БЕЛГРАДСКИЯТ, ТЪ ПИРА ОТ Г ЕЙ-БОЕЦ И ДР.,.. ЗНАЯТ ЗАЩО!😂
ИНАЧЕ...БОЙКО ШЕ "ПАДНЕ",..ТОЧНО КОГАТО ПАДНАТ НА...КОЧА...МАКАРИТЕ

Оценка:
-247 +94

asd
16 Отговор

До коментар #12 от "Фен":


Айде севда инкасото е на линия вече...

Коментиран от #22


Оценка:
-28 +168

уволнен от гроб
17 Отговор
много точно казано, както се вика от твоите уста в божийте уши!

Коментиран от #68


Оценка:
-41 +174

Див
18 Отговор
Тролчета се активизираха

Оценка:
-20 +120

asd
19 Отговор

До коментар #13 от "Активист на БКП":


То герп,дпс,бсп,бкп,сдс сте си едно и също

Коментиран от #21


Оценка:
-26 +135

Главата не е за украса
20 Отговор

До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":


Не само. Познавам доооста будни българи, но те избраха да се продадат за някой пост, за някоя службица, нещо лекичко или нищо да не вършат. Доста са. Продадоха се без да им мигне окото.

Коментиран от #34, #86


Оценка:
-20 +185

Шопо
21 Отговор

До коментар #19 от "asd":


Демек сите...

Оценка:
-10 +65

Фен
22 Отговор

До коментар #16 от "asd":


Село село.

Коментиран от #165


Оценка:
-46 +20

Бай Стою касапина
23 Отговор
Адвокате, значи сметките ти празни, а под дюшека пари бол? Странно? Може би имаш и в нощното шкафче?

Коментиран от #35


Оценка:
-167 +73

asd
24 Отговор
"там цари невероятна интелектуална нищета"

хххххххххххххххххх

"Аз съм прост и вие сте прости"

Коментиран от #192


Оценка:
-21 +145

Грую
25 Отговор
На коча постоянно се клатят ама не падат.Всъщност лошото е ,че има само критикуващи и мрезещи опонента си мераклии да седнат на столабез никаква идея какво ще правят след това освен ако могат да разстрелят предишните.Ама от това ние по добре няма да живеем.Отново реваншизъм и безмислени битки.На Графа баща му пееше 9 милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета, а котараците...... станаха богати

Коментиран от #47, #95


Оценка:
-28 +125

КОТарАК
26 Отговор
,,аз паднах-друг ще ме смени и толкоз..'' , в тая наша ,,демокрация'' , може би най-правилно е както навремето са го мислили за СССР-Германия -когато видим че единия взема надмощие , веднага подкрепяме другия и третия докато се унищожат взаимно:)

Оценка:
-14 +48

Личи си ,че си от..РОЗОВИТЕ ПРАШКИ,..ДА?
27 Отговор

До коментар #13 от "Активист на БКП":


😂😂 На въпрос към НИНОВА,за кюлчета,Евро ,Снимки и записи, отговорът е показателен,..цитат:
"НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРАТ..ВИЦОВЕ"😂
САМО ВИЕ..НЕЖНИТЕ ОЩЕ НЕ СТЕ У .ЧАС😂

Коментиран от #31, #32


Оценка:
-59 +42

Обективен
28 Отговор
Амин. Дано да падне. Долу Герб, Долу Бсп, Долу ДПС

Оценка:
-29 +109

Чака ни
29 Отговор
студена гладна зима
.....айде до амина.....

Коментиран от #40


Оценка:
-23 +87

реалист
30 Отговор

До коментар #4 от "розово":


Народа си мисли че гледа цирк но билета който е платил за този цирк е толкова скъп че го очаква само мизерия.

Оценка:
-23 +139

31
Този коментар е премахнат от модератор.
32
Този коментар е премахнат от модератор.
33
Този коментар е премахнат от модератор.
Дельо Хайдутин
34 Отговор

До коментар #20 от "Главата не е за украса":


На такива ли викаш будни.?Будния човек иска да направи нещо и да остави нещо след себе си,а не да вегетират на някоя службица и да пълзят като червеи пред тъпите шефове.

Оценка:
-10 +98

35
Този коментар е премахнат от модератор.
Анти Трол
36 Отговор
Смешник мечтай си ...........

Оценка:
-57 +24

37
Този коментар е премахнат от модератор.
Е да де
38 Отговор
Нахлуване в личното пространство е, ако ги нямаше милионите, кюлчетата, пищоФа и 21 г. годишно уиски за 300 лева.

300 лв са пенсиите на майките и бащите ни.

бях тръгнал да смятам колко ни струва минус управление на ББ.
3 милиарда самолети. 16 милиарда КТБ заеми. един милиард усвоен от НЗОК Дянков. 2 милиарда некачествено саниране. 500 транзитни такси газ, 16 милиарда несъбрани данъци.
От 2012 ЕК иска договорите за цени газ с Русия, ГЕРБ не ги дават - милиарди платени от българите в повече, една 2018 даде договорите.

Цена на газ падна 2019, и 2020 с 58% - парното се повиши с 46%.
след като го намалиха с 12%. Милиарди е плащал всеки един от нас 7 години, и ще продължава да плаща парно.

ББ струва на БГ поне минус 80 милиарда лева.
Нашите внуци няма да спят с милиони - джобни, златни кюлчета и уискита за 300 лева.
А ще плащат лихвите по заемите и провалените проекти на ББ,, некачествените ремонти

Коментиран от #207


Оценка:
-26 +164

гост
39 Отговор
Според мен той просто трябва да си тръгне. След всичко което видяхме.......

Оценка:
-23 +105

Последния Софиянец
40 Отговор

До коментар #29 от "Чака ни":


Каквато я искат зимата олигарсите и чуждите им господари такава ще е.Ако решат гладна ,ако решат студена.Вие не разбрахте ли че докато им играете по техните правила живота ви е техен.

Оценка:
-15 +96

Лален
41 Отговор

До коментар #6 от "Последния Софиянец":


Много точно Брат, това се опитвам са обясня от години дали Боико или Курнелия всичките следват евроатлантическият път и крадат като з последно. Спасението е само едно да напуснем ЕС по един или друг начин. За да я има утре България трябва да изчезнат евроатлантиците има два пътя- два на два или да бягат далеч

Коментиран от #48, #59


Оценка:
-33 +88

42
Този коментар е премахнат от модератор.
43
Този коментар е премахнат от модератор.
Heidelberg
44 Отговор
Да падне ! :)))

Оценка:
-15 +33

СЕВДА
45 Отговор
ПО НИзКО ОТ ТОВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ !!

Оценка:
-17 +72

Гербер- Богаташ
46 Отговор
Няма падане на Бойко голтаци! Изобщо и не мечтайте ! Вчера флагмана на нашата партия ГЕРБ сайта...( няма да го цитирам за да не ми изтрият коментара) бе пуснал статия че Васил Божков вади 100 милиона лева за смазване на законното правителство на България! Държа да ви информирам че може да сте повече но ние от най богатата и силна партия ГЕРБ сме готови да дадем безпощаден отпор на всички вас бедняци и голтаци! В нас са парите и властта уважаеми индивиди смазани жестоко от нашето управление! Изобщо не си помисляйте да сваляте нашето управление! Вашата съдба е да бачкате да си платите ток,вода,телефони, транспорт и храна! И да кротувате! Защото ще ви смажем и геноцида до сега над вас ще ви се види като розов сън затова което ще ви предстои занапред ! ГЕРБ - ПОБЕДА- ВИНАГИ

Коментиран от #50, #51, #55, #93, #97, #98, #101, #156, #163, #196, #238


Оценка:
-143 +27

47
Този коментар е премахнат от модератор.
48
Този коментар е премахнат от модератор.
49
Този коментар е премахнат от модератор.
50
Този коментар е премахнат от модератор.
Йордан
51 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Много известни мутри си мислиха,че са господ,но попаднаха в графата “неизвестен извършител” и така 30 г.

Оценка:
-11 +87

52
Този коментар е премахнат от модератор.
53
Този коментар е премахнат от модератор.
Плюс за теб
54 Отговор

До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":


Подкрепям това което казваш и то не е от сега това

Оценка:
-5 +34

55
Този коментар е премахнат от модератор.
56
Този коментар е премахнат от модератор.
Безличен
57 Отговор
Хора кажете ми, има и един човек в БГ, който да не спи с книга на нощното шкафче?
На моето има Библия, и още книги с които работя, и писалки, будилник, свещ, бонзай.
В командировки по хотели винаги мъкна минимум една книга.

Коментиран от #74, #78, #92, #155


Оценка:
-11 +47

58
Този коментар е премахнат от модератор.
59
Този коментар е премахнат от модератор.
Грую
60 Отговор

До коментар #47 от "Йордан":


Добре тогава посочи кой от всичките мераклии има визия какво ще прави и то веднага.Досега от 10 11все се занимаваме да съдим ,лустрация червени, ама те вече дали лично или чрез децата си /жълти и сини / ни управляват.Освен да епитети, и лозунги никой нищо не казва как сложния държавен механизъм ще работи за да вървим напред. 30 Години слушам долу горе ууу и ще се оправим.Ама не става.Не ме интереува , че някой ще падне, а този който дойде да бъде по успешен ръководител,а не отмъстител.Тези които в момента се гласят не виждам с какво са по добри .Не че сегашното е добро.

Коментиран от #79


Оценка:
-7 +43

Б 52
61 Отговор

До коментар #6 от "Последния Софиянец":


Е и ти си един българин... Този някакъв манастир и Великата рилска обител. Но за едно си прав. Това, което пускат е компромати. И на бойко изобщо не му пука вече от номерата ви комунисти гадни. Свиквайте, защото ще го изберем за най-малко още един мандат. А тоя Жан, дето ти е другар по партия, за нищо не ставаше. май не си му сърбал попарата. Това комунистите във всичко виждате международен заговор. Е, от червената армия дето ви качи на власт на 09.09.44 нищо не остана. На китайците, дето им изядоха далечния изток не смее да се опълчи, камо ли да мисли за пършивите комунисти в България. Ще си стоите кирлива опозиция. Даже всеки новоизлюпен ще е с по-големи резултати от вас. Ама вие си го знаете.

Коментиран от #69


Оценка:
-60 +30

62
Този коментар е премахнат от модератор.
ГЕРБ
63 Отговор

До коментар #49 от "генералисимус Чан Кайшъи":


Борисов е комунист.
Поради отказ да се декомунизира след 1989, напуска системата на МВР.
Партийната книжка му е в джоба.
Та нали Бриго Аспарухов го промотираше.
Доган и Първанов го направиха генерал.

Цецка - партиен секретар. Плевенлиев - комсомолски секретар. Цветанов - член на БКП, носи папки в ДС.
Сицкото у ГЕРБ са комунисти.

Коментиран от #72, #243


Оценка:
-16 +76

ГРАД КОЗЛОДУЙ
64 Отговор
БОЙКО ще падне когато му позволят господарите от САЩ

Коментиран от #132, #234


Оценка:
-19 +45

Атина Палада
65 Отговор

До коментар #55 от "Йордан":


Йордане ,той е провокатор ;)

Оценка:
-9 +5

66
Този коментар е премахнат от модератор.
Гротеска
67 Отговор
Аман от платени плямпала. Да, адвокатите полупават и пари в брой, освен по банков път. И колко ти платиха Скили и Лилянчето, да ги измъкнеш от ареста? Защото все по Божков стреляше, а сдга го цитираш? Колко ти прати Васко и каква сделка постигна с прокуратурата, че орева ефира за декларациите в банка за 3000лв. Смешен си, човече. Клиентите ти гушнали почти половин милион - музикалния талант, а каката 2 млн. с колегата й, нали?
И като споделиха с теб част от Евро париците подобно крокодил зарони сълзи в ТВ студията...

Оценка:
-61 +29

Антони
68 Отговор

До коментар #17 от "уволнен от гроб":


За помагане ли става въпрос или цялата работа да се свърши?

Оценка:
-1 +6

Последния Софиянец
69 Отговор

До коментар #61 от "Б 52":


Подлогите са си подлоги винаги.Отиват там където има келепир.Първо в БКП,после БСП, НДСВ и накрая ГЕРБ.Утре като ни поделят Русия и Новата Османска империя като Сирия и Либия същите подлоги пак ще са в първите редици и ще викат Слава на Русия и Турция.А Бойко даже излезе мъж, щото се опитва да балансира между САЩ и Русия и това му изяде главата.

Коментиран от #76, #80, #96


Оценка:
-36 +30

Шкафчето
70 Отговор
Хубаво да падне ма ще върне ли пачките, в тия люде са половината Европара вероятно

Оценка:
-6 +36

ГРАД КОЗЛОДУЙ
71 Отговор
народа е отчаян на ръба на оцеляването е глад болести безработица самоубийства смърт много хора теглиха кредити как ще ги обслужат ще им дойдат мутрите чси колектори напомпени батки унас вирее олигархия корупция мафия

Оценка:
-8 +57

Забрави
72 Отговор

До коментар #63 от "ГЕРБ":


Лилито, дето дедо и бил в отряд Чавдар

Оценка:
-5 +36

Фактъ
73 Отговор
Адвоката ,както винаги е напълно прав !

Оценка:
-12 +55

asd
74 Отговор

До коментар #57 от "Безличен":


Да ти кажем или и снимки искаш?

Оценка:
-15 +2

Алфа Вълкът
75 Отговор
Като лисицата, дето вървяла след коча и гледала, че се клатят и чакала да паднат.

Оценка:
-6 +24

asd
76 Отговор

До коментар #69 от "Последния Софиянец":


Даже по семейному си разпределят - той в сдс, баща му в бсп, брат му в дпс ... един бузко такъв

Оценка:
-2 +27

ГРАД КОЗЛОДУЙ
77 Отговор
иде гладна студена зима а как изкарват пенсионерите вдигнажа им минималната с 9 лева идруго престъпноста е голяма особено по селата ромския етнос безчинства а герб си пази електората

Коментиран от #83


Оценка:
-7 +40

Какво беше това
78 Отговор

До коментар #57 от "Безличен":


Книга

Оценка:
-2 +14

Йордан
79 Отговор

До коментар #60 от "Грую":


Истината е Велико Народно събрание, Нова Конституция,Експертно правителство,назначено от Президента,нова структура на обществено-икономическите и политически отношения,преглед и корекция на всички закони,приети от мутренската парламентарна монархия,гарантиращи картелната икономика и задкулисното управление на обществото,също и разследване на подписаните международни договори,скрити в секретно деловодство и прикриващи държавни престъпления,разследване и съд на държавните милионери,придобили благата си от мутренския модел на управление и т.н., има още много неща,касаещи машинното гласуване и процедури,гарантиращи честни и прозрачни избори,премахване на имунитета на депутатите,пълно преустройство на държавата към западна демокрация.

Коментиран от #100


Оценка:
-11 +47

asd
80 Отговор

До коментар #69 от "Последния Софиянец":


За същия боко става дума, който от БКП се мятка като парцал наляво-надясно? боко-чекмеджето?

Коментиран от #104


Оценка:
-11 +36

Охо Бохо
81 Отговор
Много ми се иска да е вярно, ама надали. Много е изгоден на лидерите и на ЕС и на САЩ, явно има още какво да вземат от България. Все пак има още 3милиона читави роби, които им трябват.

Коментиран от #84


Оценка:
-11 +45

82
Този коментар е премахнат от модератор.
Последния Софиянец
83 Отговор

До коментар #77 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Абе ние се чудим как ще изкараме лятото ти за зимата си се загрижил.Нещата в света се развиват главоломно.Кой знае какво ще е до зимата.

Оценка:
-8 +40

Последния Софиянец
84 Отговор

До коментар #81 от "Охо Бохо":


Руските проекти му изядоха главата.Цветанов и сенаторите ще му видят сметката.Само засилването на размириците в САЩ могат да го спасят.

Оценка:
-9 +26

гост
85 Отговор
къде видя у гаэа си ли неэнаиния воин апропо кои беше ти селчо ченете помня

Оценка:
-13 +5

Хаджи хаджи Българин
86 Отговор

До коментар #20 от "Главата не е за украса":


Същата история, както на Козлодуйския бряг! Нали сте гледали филма за Хр. Ботев! Всичките от българите, се изпокриха като мишки! И това беше снимано, по времето, на диктатите от Кремъл, за които Евро- атлантиците , доста говорят! Дано, до един такъв смел човек, като адвоката застанат още стотици хиляди! Едва тогава ще има надежда за Българският народ! Амин!

Оценка:
-10 +44

Русофил
87 Отговор
Като ви четя коментарите и ви гледам плюсчетата, в тая платена медия, се успокоявам че бат Бойко ще искала още един мандат със сигурност

Оценка:
-38 +13

Русский
88 Отговор
Европа не иска да ни пусне. Ще се наложи европейците да се мъчат без руските жени.

Оценка:
-12 +2

89
Този коментар е премахнат от модератор.
90
Този коментар е премахнат от модератор.
91
Този коментар е премахнат от модератор.
Човек
92 Отговор

До коментар #57 от "Безличен":


Ти бълнуваш ли???!!! Или живееш в успоредна вселена?!?! В този сайт такива като теб не влизат. Преориентирай се.

Оценка:
-1 +10

Буда
93 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Не знам кои сте богаташите , но ако олигарсите на които мутрата от СИК взе бизнеса и го раздаде на ченгетата от ДС го напипат без охрана или където и да е по света , ще го направят булка , а вие ще танцувате около него като мажоретки

Оценка:
-8 +29

Хаджи хаджи Българин
94 Отговор
Нито един изтрит коментар! Това вече е рекорд за Факти!

Оценка:
-2 +17

А ТРЯБВА РЕВАНШИЗЪМ!!!
95 Отговор

До коментар #25 от "Грую":


Който вземе властта, старата власт да вкара взатвора!!! ДА ВИДИМ ТОГАВА „КОН БОБ ЯДЕ ЛИ”!!!

Коментиран от #99


Оценка:
-8 +22

96
Този коментар е премахнат от модератор.
Един Българи
97 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


До Гербер-богаташ
Няма по-гнусно нещо на тоя свят от слагащи се на всички заради единия келепирец. Да те успокоя, никой от тоя свят нищо не е отнесъл. А и крадените пари носят нещастие. Пък ти си възхвалявай тези на власт.

Оценка:
-5 +39

Ива
98 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


И ти изглежда си се запътил богаташо към ортаците на сикаджията - Бай Миле , Карамански , .. те са стотици и никой вече не ги помни , пук и няма защо . Иначе може би и ти не спиш спокойно , вижда се че има защо ?

Оценка:
-3 +30

НЕ ТОЧНО
99 Отговор

До коментар #95 от "А ТРЯБВА РЕВАНШИЗЪМ!!!":


НЕ ТОЧНО РЕВАНШИЗЪМ, А СПРАВЕДЛИВОСТ. КОЙТО Е ДРАЛ НАРОДА СИ ЗА СВОЕ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ - П О З О Р !!!!! И СПРАВЕДЛИВ СЪД.

Оценка:
-4 +36

Грую
100 Отговор

До коментар #79 от "Йордан":


Добре каква трябва да бъде новата структура на обществените и икономически отношения конкретно.На какви принципи ще се основава и кой предлага такива, алтернативи.Другото за ревизията на международните договори води до изолация.Може би ВНС е необходимо за промяна на конституцията , както и електронното гласуване.Най вече трябва да има принципът на прагматизма и достижимите неща които да се случват ,последователно,бързо и задължително да се търси резултат..Празните приказки за комсомолските секретари и партийни другари господари и командири.Ако нещо което се прави води до нищо и празни думи изобщо да не се прави .Никакво втъшане назад, но историята да се помни за да не се повтарят провалите.Тар народ ,много къса памет/може би заради склерозата/

Оценка:
-3 +18

Неделко
101 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Не знам как ще смажеш бедните българи , но съм сигурен , че ако те напипат сам или без охрана , ще ревеш като магаре и буля ще те правят всяка нощ , мръсна мутро гррберска .

Оценка:
-6 +32

Лален
102 Отговор

До коментар #59 от "Последния Софиянец":


Прав си Брат, олигарсите евреи политици заложиха на ЕС и НАТО. Сега мечката играе в Гърция после е наш ред, предателите си накупиха в запада къщи и ще бягат там. Време е ние които сме днес и тук в България да си вземем живота в ръце защото утре османците няма да имат жал. Продадоха ни през евротлантическите им ценности.

Оценка:
-4 +31

qwerty
103 Отговор
Как допускаш някой, докато спиш. Като колега питам. При положение, че НСО р пред вратата.

Коментиран от #150


Оценка:
-2 +18

Уж си умен
104 Отговор

До коментар #80 от "asd":


Ти би ли си оставил милион в евро и златни кюлчета в НЕЗАКЛЮЧЕНО ЧЕКМЕДЖЕ??? И Е СНИМАНО БЕЗ НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ. НЯМА ОБЩА СНИМКА С ББ И ОТВОРЕНО ДО НЕГО ЧЕКМЕДЖЕ С ПАРИ. АКО ИМА НЕЩО ОБЩО С ТЕЗИ ЧЕКМЕДЖЕТА... ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН. СВИШЕ. БЪДИ АБСОЛЮТНО СИГУРЕН.

Коментиран от #112


Оценка:
-6 +22

Лален
105 Отговор
Дали ще падне ГЕРБ или БСП все тая крадец си е крадец и няма цвят. Педателя няма цвят дали е син или червен

Оценка:
-3 +26

Ха ха
106 Отговор
Само си губите времето

Оценка:
-3 +15

107
Този коментар е премахнат от модератор.
Лален
108 Отговор
Много хора тук не осъзнават че вече няма значение кои имал чекмедже с пари или кюлчета със злато. Ножът е опрял да кокала и е време лее кръв

Оценка:
-7 +27

няма държава
109 Отговор
вече важат нови закони - око за око. Живота ви струва десет хиляди лева според съда и условна

Оценка:
-7 +6

Бай Ставри пита
110 Отговор
То хубаво да падне, даже всенародно веселие, ама последствия ще има ли ? Или айде в Банкя да си гледа старините и кой ял, ял кой с 200 с 200 кака вече не е проста Шхуна.

Оценка:
-7 +20

Диана
111 Отговор
Тя Мутрата е лесна. ама с дебилите дето 10 години за него гласуват кфо праим???

Коментиран от #113, #114


Оценка:
-11 +32

asd
112 Отговор

До коментар #104 от "Уж си умен":


Ха! Тези плоските обяснения да си ги навреш надълбоко... Това не е "съхранение на пари" . Това са "оборотни", преди да бъдат прехвърлени! Нямало да си остави парите в сграда охранявана от неговите лични мутри от нсо... Хайде бе! Това ли са инструкциите от севда Инкасото пак а?
"Кой би си съхранявал парите така в чекмеджето?" /подпис Инкасото/

Коментиран от #116, #118


Оценка:
-5 +13

asd
113 Отговор

До коментар #111 от "Диана":


Пласт био, пласт вар,пласт био, пласт вар ...

Оценка:
-8 +2

Ами кво
114 Отговор

До коментар #111 от "Диана":


Ше гласуваме за БСПто или ДПСто.

Оценка:
-15 +7

Тодор Ж.
115 Отговор
Въртеше се около мен ама нищо не научи,простоватичок а и не беше добре с главата

Оценка:
-11 +16

ДОБРЕ ДЕ
116 Отговор

До коментар #112 от "asd":


Като си толкова убеден, защо според теб няма ОБЩА снимка на спящия Бб с парите в чекмеджето? А точно на тази снимка чекмеджетата са Затворени и не се вижда нищо в тях?

Коментиран от #119, #120


Оценка:
-22 +11

117
Този коментар е премахнат от модератор.
И понеже
118 Отговор

До коментар #112 от "asd":


са негови Лични Мутри са под шапката на пРезидента??? Ха ха ха. И сега има разследване в НСО. Аааа, и защото хванаха един подполковник от НСО и сега е следствен.

Коментиран от #121, #124


Оценка:
-13 +10

asd
119 Отговор

До коментар #116 от "ДОБРЕ ДЕ":


Пак не разбрал ... Глава ти четеш ли въобще или нещо имаш затруднения като еднокнижника???? Или си еднокнижника?????
Или нещо ти прескача връзката с централния?
Снимките са от различни дати! "Ама защо са от различни дати ..."
Ами като ти е такава главата, си е твой проблем!
Отивай при Инкасото за инструкции

Оценка:
-5 +21

asd
120 Отговор

До коментар #116 от "ДОБРЕ ДЕ":


Питай защо няма снимка на която Тиквокнижника държи парите и вестник с тогавашната дата

Коментиран от #122


Оценка:
-7 +17

asd
121 Отговор

До коментар #118 от "И понеже":


Инкасо, пак ли не разбра че са неговите лични мутри???
Проверявани, изпитвани, избирани...години наред? Ае бега с тези слабоумните обяснения...."президента с дрона...метнал пачките на чистачката...и заедно с охраната, упоили тюлена , та му направили постановка"

Оценка:
-8 +19

Дельо Хайдутин
122 Отговор

До коментар #120 от "asd":


Това е много смешно.Браво!!!

Коментиран от #123


Оценка:
-1 +14

asd
123 Отговор

До коментар #122 от "Дельо Хайдутин":


Аз се забавлявам с тролиадата, па вие си късайте нервите...

Оценка:
-2 +13

asd
124 Отговор

До коментар #118 от "И понеже":


А Доган не го охраняват неговите лични мутри от нсо а?
Той летеца праща избрани от него да го шпионира а?
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!
Сигурно от поне десетилетие са едни и същи ...

Оценка:
-3 +10

125
Този коментар е премахнат от модератор.
Зайко Байко многознайко архив
126 Отговор
Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си ни влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието на ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"

Оценка:
-7 +26

127
Този коментар е премахнат от модератор.
месара
128 Отговор
щял да падне . това не може да се случи даже и в сънищата ви бе !

Оценка:
-23 +18

129
Този коментар е премахнат от модератор.
130
Този коментар е премахнат от модератор.
131
Този коментар е премахнат от модератор.
132
Този коментар е премахнат от модератор.
133
Този коментар е премахнат от модератор.
Наблюдател
134 Отговор
Това адвокатче на колко ли милионери-престъпници служи.
И тайно на Москва

Оценка:
-17 +15

пачки пачки миски и пищаци
135 Отговор
Той си е паднал и пропаднал по технически параметри , демек по рождение , сега остава да бъде поставен на подобаващото му се място , а това е конвейера за превъзпитание , демек - затвора.

Оценка:
-12 +20

Темидец
136 Отговор
Мога ли да попитам,кое е това ефтино адвокатче и защо е с такава медийна популярност,кой стои финансово зад него,Чери ли,защо не си признае?Той ли е фактора за да каже кой съд е компетентен?

Коментиран от #137


Оценка:
-28 +15

то не чи дава тон в живота
137 Отговор

До коментар #136 от "Темидец":


Адвокатчето си е адвокатче , нищо особено в обществената ни система , я да видим какво нещо си имаме за министър-председателче.

Оценка:
-5 +25

ЧИЧО
138 Отговор
БЖОЙКО Е ВЕЛИК ДЪЖАВНИК И ЕВРОПЕЕЦ ЧЕСТИТ 4 МАНДАТ5848

Оценка:
-27 +17

Мордекай
139 Отговор
Скоро , скоро колко да е скоро по време на изборите ако има някой , тогава ще да е . Колкото и да ви се иска да свалите ГЕРБ и Бойко Борисов от власт , каквито и магарии да изфабрикувате , никой не ви иска , както и ще се убедите по време на изборите , когато ГЕРБ ще ви дръпне с две дължини , немойковци.

Оценка:
-23 +19

ДЖОТО
140 Отговор
МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!БРАВО!ТАКИВА ХОРА ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ!А НЕ НЯКАКВИ ПРОДАЖНИ ПУЙКИ И МИСИРКИ!!!

Оценка:
-16 +25

141
Този коментар е премахнат от модератор.
Иво
142 Отговор
къде ще падне по стълбите ли

Оценка:
-2 +13

софия
143 Отговор
ти боко с достойнство трябва да си тръгниш а не да се правиш на луд с този вирус да стоиш с твоите държанки махай се

Оценка:
-16 +9

Тонката
144 Отговор
Още един Божковист

Коментиран от #239


Оценка:
-9 +15

ЧЕКАМЕ ВЕЧЕ 11 ГОД
145 Отговор
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА ПАДНЕ , А ДА УЦЕЛИ И ПРАВИЛНОТО МЯСТО ............... НА ВЕКИЛСКИ !

Оценка:
-9 +17

ФНИМАНИЕ
146 Отговор
НА ПРЕЗИДЕНТА РАБОТАТА МУ Е ДА СЛЕДИ С ДРОНА БОКО КЪДЕ ЩЕ ПАДНЕ , ЗА ДА НЕ СЕ УДАРИ !

Оценка:
-10 +10

Добър
147 Отговор
анализ като за твърд опозиционер. Друго какво да каже. Корупция, некадърност и пр. Борисов ще паднел всеки момент. Но този бил адвокат. Кой ще го ангажира по дело някакво. Адвокатите не са ли по принцип неутрални. По-добре да влезе в управлението на БСП или Демократична България и да се отдаде на политическа кариера. Може да го вземе и Румен Десиславов за съветник по юридическите въпроси и корупцията на мястото на издънилия се Узунов.

Оценка:
-11 +11

148
Този коментар е премахнат от модератор.
ghost
149 Отговор
Извинете, кой е тоя йорист, на кой е адв... и кой му плаща.
Абе направил ли е нещо , че да го знаем.

Лили Маринкова, това че нек'в е завършил йордическия, не значи , чи требе се титулува. Така е избиване на комплекси и опит за придаване на тежест на въздух под налягане.

Коментиран от #154, #166, #169


Оценка:
-16 +6

Просто
150 Отговор

До коментар #103 от "qwerty":


Много просто, с разрешението на този Някой.

Все пак виждаме една дамско чанте на една от снимките.

Оценка:
-0 +3

гост
151 Отговор
Леле простете незнанието, тоя йорист бил и лекар епидемиолог, .
Разбирал и от вируси.
Лили освен адв, сложи за повече тежест Др.

Факти, (скъпа Лили) с незнанието си и голямо самочувствие, тези луди са опасни за обществото.

Оценка:
-16 +4

Питам се
152 Отговор
Какво ни има на нас, българите? Че не всичко ни е наред, се вижда отдалече. Кой друг народ се е оставил и би се оставил да затъне до такава степен в калта? Имаме всичко необходимо, за да е превърната отдавна земята, която населяваме, в истински рай: красива природа, планини, гори, реки, плодородни почви, море, плажове и какво ли не, дадено ни от Бога и от мъдрите предци, избрали това място. Нямаме, ние, останалите тук българи, ум , решимост за действия и достойнство! Истински интелигентните прозряха и напуснаха овреме прекрасната ни, но нещастна и осмивана от всички страна. Не че им е лесно в чужбина, но поне могат да живеят с вдигнати чела и без това отвратително чувство на омерзение от самия себе си!

Оценка:
-8 +14

Ха ха
153 Отговор

До коментар #49 от "генералисимус Чан Кайшъи":


Че Бойко си е червен от всякъде.Комунист от ранна младежка възраст та до днес.

Оценка:
-9 +11

Верно ли
154 Отговор

До коментар #149 от "ghost":


"Йорист" .... Майко мила, наистина дъното вече е над нас. Благодарим ти демокрацио, дето тъй и не те видяхме!

Коментиран от #208


Оценка:
-0 +14

Шопендар
155 Отговор

До коментар #57 от "Безличен":


Колко ли е голямо нощното ти шкафче,интелектуалецо

Оценка:
-7 +1

156
Този коментар е премахнат от модератор.
таман
157 Отговор
да падне и ги пребил на изборите за пореден път

Коментиран от #168


Оценка:
-8 +12

158
Този коментар е премахнат от модератор.
159
Този коментар е премахнат от модератор.
Логично
160 Отговор
Едва ли има вече българин, който да очаква "спасението" от ЕС, от САЩ, от ЗападА, от Русия, или откъдето и да е отвън. Те винаги са постъпвали, постъпват и ще постъпват така, както на тях им е изгодно. Следователно, спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се, нали?

Оценка:
-2 +20

м33т
161 Отговор
Щял да падне всеки момент?! От години говорите, че щял да падне, ама не пада.

Оценка:
-5 +16

Евромислещ
162 Отговор
Ъхъ Ъхъ да падне и изведнъж пълна победа на изборите за пореден път Следват инфаркти оставки насирания в БСП пак за пореден път

Оценка:
-8 +15

Гербер -Чан Кай Ши
163 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Скачай от терасата.Бойко си отива.Яко ще се самоубиват герберастите.И "Факти": Стига сте ме цензурирали.

Оценка:
-8 +12

Овчарчето Калитко
164 Отговор
Те и на Коча се клатят ама не падат

Коментиран от #167


Оценка:
-8 +9

Регулиране
165 Отговор

До коментар #22 от "Фен":


Като си замине Баце, на там ти е посоката , село село.

Оценка:
-7 +3

Йордечка,мисурка
166 Отговор

До коментар #149 от "ghost":


Юрдан,йорган,йорист(можеше и ьорист)Тъпотията сред пъпешите и тиквите достига галактически измерения.

Оценка:
-2 +11

Ветринар
167 Отговор

До коментар #164 от "Овчарчето Калитко":


От село така се изказват.

Оценка:
-0 +8

м33т
168 Отговор

До коментар #157 от "таман":


Знаем как "пребивате" на изборите. Затова хората не ходят да гласуват.

Оценка:
-1 +8

ххх
169 Отговор

До коментар #149 от "ghost":


Каква е тази професия не съм я чувал?!Да не е хорист?!

Оценка:
-1 +4

Cvetanka
170 Отговор
Да пада! Честно казано ако съм на негово място си подавам оставката и изчезвам от България..Той има пари за него..за децата му за внуците му..Факт е че рано или късно ЗАКОНА ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ...
ТОВА че се плаща на адвокати и прокурори да прикриват всичко е БАЛОН.. ще се спука...Просто трябва да избяга като Божков....иначе....ами...НЕЗНАЯ как ще се пренареди властта след изборите..НО....Дали някой си спомням как умря Николае Чаушеску ...ПЪРВИЯ В РЯМЪНИЯ..??ПРЕЗ 1989 Г..
ВСЕКИ ОЛИГАРХ КРАЛ ПАРИ Е ИЗБЯГАЛ ОТ БГ....НЕЗНАЯ какви са нещата на г-н Борисов...но ако има истини..за БАРЦЕЛОНА.. за..колчетата злато..евро....за записа относно изказването му по адрес на Председателя на НС Цвета...
Г-Н БОРИСОВ..БЯГАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ..НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ..НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАПАДНИ СЛУЖБИ, че ще ви спасят гърба..Когато народът излезне срещу вас..няма ВРЪщане..
Просто "бягайте".....

Коментиран от #183, #188


Оценка:
-7 +8

Пичове
171 Отговор
Стигам до извода, че лицето, за което се говори в статията не е толкова голям баламурник, колкото се представя или по-скоро го представят. Само един престъпен ум има потенциала да се превърне в превъплъщение на властта в една държава и да си дърпа конците. Възможно е дори да е Дон на мафията...

Оценка:
-1 +7

172
Този коментар е премахнат от модератор.
Един
173 Отговор
Ще ти се, ама няма! "Гладна кокошка, просо сънува."

Коментиран от #197


Оценка:
-0 +5

Ghost
174 Отговор
До коментар #149 от "ghost":

Каква е тази професия не съм я чувал?!Да не е хорист?!

Йорист , бате голяма работа, много пари изкарва.
Многото умен , човек.
Сложи му едно адв. И става много умен, от политика разбира , от вирусология и медицина разбира, много начетен човек.
Туии завърши йордическия , много умен.


Тъжно и жалко за цялата гилдия.
Ако коментира правен, служебен въпрос , може да се позове на дипломата си.
Когато излезе да кометира свое мнение, излиза с името си.
Сега е просто въздух под налягане , който търси тежес в диплома от пропаднал провинциален университет.

Оценка:
-3 +2

Факт
175 Отговор
Само короната може да го свали ББ!

Оценка:
-6 +2

Vipo
176 Отговор
Прочетох всички комета ри и нито един не каза нещо смислено и тоя също а дали не си прави пиар а за мислете се ако всички тия сайчета медийте ги няма дали щеше да да известни или какъв е смисъла на живота от това да не си известен 7 втото мисля аз това правителство няма да падне ще се хлъзга като деляк камак но няма сега му е паднало да е на власт

Оценка:
-4 +1

177
Този коментар е премахнат от модератор.
Хана
178 Отговор
Това, че ченге, този рубладжия, докато ще се изявява, защо най сетне не се прибере в дупката си!

Оценка:
-5 +4

бай Ставри
179 Отговор
нищо умно не каза просто програмирано интервю озлобено добре платено и нагласено

Оценка:
-6 +6

1234578
180 Отговор
Да има скандални неща в снимките и записите. Но защо това, че държиш пистолет на нощното си шкафче да е скандално? Първо негов ли е пистолета, а ако не на кой е? Второ има ли разрешително за пистолет примиера, пистолета законен ли е ил не е?

Скандала са парите и златотото, но пистолета вероятно не е скандален, а законен. Скандано е, че у нас, ако не си много богат, политик, полицай, военен, практически не можеш да имаш законен пистолет с който да се защитаваш. А дор и да имаш, не можеш да го ползваш срещу взломаджии проникнаи у дома ти, дори и да са 10 пъти повече от теб, ако и те не са въоръжени с пистолети. У нас домовете на хората и самите хора не са защитени, не им се позволява да се защитават с всичк ивъзможни средства. Так е от 75 години е така. Смятам, че всеки който с взлом влезне в чужд дом, трябва собственика или позвателя да има право да го застреля, пребие... особено ако взломаджиите имат числено превъзходство.

Оценка:
-3 +8

Муьаьа
181 Отговор
Адвокат Нинко Путинов Властожаен

Оценка:
-5 +3

Платени журналисти...ей това е
182 Отговор
Не случайно сме в класациите на последните места...платени журналисти.
Пак ще има избори и ПАК ще гласуват хората за ГЕРБ защото не са толкова тъпи за каквито ги мислите!

Оценка:
-10 +5

Избягал
183 Отговор

До коментар #170 от "Cvetanka":


Целта е да се разбягаме ,за да няма кой да защитава България.

Оценка:
-3 +3

истинко
184 Отговор
Глупости! Щял да падне! Ха ха ха! Това са нощните полюции на един псевдо адвокат, който с организираните и платени от вън протести докара на "бял кон" мафиотската шайка ГЕРБ!

Оценка:
-4 +3

Истината
185 Отговор
Поредното промиване на мозъците ви. Ако не ви изнася бягай от българия. Спасението е навън, докато сте млади. Ако не, не ни се оплаквайре, че порасналите ви деца самотни живеят зле в българия. Мързеливи и нервни хора в бгМълчиш, подчиняваш се, слушаш, съгласяваш се с диктаторите, и да ви говорят на инат, псуват, пак същото, и да те подценят кротувате... Весел ден!

Оценка:
-3 +2

Гост..
186 Отговор
Поредното промиване на мозъци. Ако не ви изнася бягай от българия. Спасението е навън, докато сте млади. Ако не, не се оплаквайте, че порасналите ви деца самотни живеят зле в българия. Мълчиш, подчиняваш се, слушаш, съгласяваш се с диктаторите, и да ви говорят на инат, псуват, пак същото, и да те подценят кротувате... Весел ден!

Оценка:
-2 +1

????
187 Отговор
Много често се променят написани.. с много грешки.. Или е от бързото..

Оценка:
-1 +1

188
Този коментар е премахнат от модератор.
189
Този коментар е премахнат от модератор.
190
Този коментар е премахнат от модератор.
ДО ДЕЛЬО
191 Отговор

До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":


Който е образован, с добра професия, ще се справи както в Б-Я, така и в чужбина. А мързеливите, неграмотните, некадърни, не образованите и без професия, са негодни паразити навсякъде и никоя д-ва, не ги желае. Забрави ли, кога и защо, много напуснахме Б-Я. Прогонени бяхме от тъй наречените "соц."комунисти, които всички соц.д-ви не избират вече. Само в Б-Я подкрепят тези, които фалираха д-вата, разграбиха, приватизираха, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд.

Оценка:
-2 +7

ХАХАХА
192 Отговор

До коментар #24 от "asd":


"Соц."комунистите отдавна са разбрали, че сте прости. Ако бяхте по-умни, щяхте преди години да искате Закон за лустрация, да бъдат оповестени тези, които фалираха д-вата, банковият фалит, приватизираха, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд и всички доносници от ДС, които са съсипали хиляди с-ва, събудили се за 1 нощ милионери и произвели олигарсите, които днес са с бели якички и наричат себе си бизнесмени, но с вашите пари. А вие, какво направихте? Мълчахте, скрити по дупките си, като мишоци. С каква съвест, днес живеете? По-прости от подобно племе, няма никъде по света.

Оценка:
-2 +9

Чук и Гек
193 Отговор
Адвокате-ееее! Учен си,ама глупав! Бойко разбира масите и им угажда, а ти и Корнелия летите в стратосферата. Принципно си прав - в малко държави ще търпят това тужко недоразумение да се обтяга на матрака и да пипа с лапи Председателя на националния парламент! Но, тук е местна почва - Ганчо 1300 дефорсиран модел! Ако едно магаре е навлязло в алеята с рози и цветя, как ще напусне само алеята бе, адвокат! Нали трябва някой да отиде, да му се развика, да го подплаши, да му постави юзди и го прибере, или да му удари 2-3 тояги, и да го натири в гората да го изядат чакалите! Иначе, ти ще си коментираш, то ще пасе, ще тъпче, ще пръцка, ще се търкаля из тревната площ, ще гони магаричките, а на теб ще ти се смеят хората!

Оценка:
-2 +7

ФАКТИ са неграмотни
194 Отговор

До коментар #1 от "Много":


Пише се тълкувание,а не тълкование.

Оценка:
-1 +2

Грог
195 Отговор

До коментар #59 от "Последния Софиянец":


Никой човек, който спи, или не спи, няма да си извади парите, валута, оръжие и да си легне. Чета коментарите и се чудя, кой от вас си ляга, изсипва си портфейла на масата, отваря си касата да се вижда всичко и спокойно си ляга... АЛОООООО, стига смехории.. Болен народ за сеири.. А за разни измислени адвокати,сигурно БСП, мечтата е една:Долу Бойко с всички средства, най вече опашати лъжи...

Коментиран от #205


Оценка:
-8 +5

ДО 46
196 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Подкрепям постът ви изцяло. Докато в Б-Я не излязат виновните за фалитът и разграбването и приватизацията чрез РМД-та на д-вата, не бъдат осъдени заедно с всички кредитни милионери, не се изчистим от наричащите се "соц."комунисти, същите, които ограбиха спестяванията и пенсионният фонд, а днес били със същият този народ, който ограбиха, Б-Я трудно ще се оправи. Вероятно им е било добре с пенсии от 5-8$, хлябът 200-500 лв., при 1$=3000 лв. Кой народ би гласувал за своите грабители? Тъжно, но факт. ББ е най-успешният бг премиер, доказва го фактът, че някои са в подкрепят олигархът Божков с 18 присъди. Интересно, защо се пише само против ББ, който единствен работи в интерес на Б-Я. Със сигурност има компромати за "соц."комунистите и то много, за имотите на К. ИМПЕКСОВА, която с Техноимпекс, си приватизира и имот в Хараре/Зимбабвия; за имотът на С. СТАНИШЕВ на брега на Женевското езеро, изнестените 55-60 млрд.евро по негово време и спряните евро субсидии за корупция; за огромният палат с асаньор на чалгаря СЛАВЧО, за банковият фалит (над 200 млрд. $) благодарение на Р. ГЕЧЕВ, за имотите на КОПЕЙКИН с пари от субсидиите; за Гномът Атанасов, нереализиращият се и изгонен от съдебната с-ма И. ХРИСТОВ, ГОЦЕ и всички доносници на ДС, ори@ниращият във фонтан Р. ПЕТКОВ и разграбването на Плевен и т.н. ББ може да покаже много компромати, но не желае. Никога Б-Я, не е била по-добре. В Б-Я ценим, едва, когато загубим, какво сме имали. Жалкото!

Коментиран от #214


Оценка:
-5 +9

Кольо Вейронов
197 Отговор

До коментар #173 от "Един":


Сега като почнат Игрите на глада,народът ще започне истински да се забавлява.Докато не се затвори огромното антиозоново образувание над Арктика ще сте под карантина!Извънземните са тук и търсят сметка за олайнярявената Планета Земя !Чуди се бай ви Кольо ако карантината продължи до 2027 г. тея кеФ-16 как ше дойдат до тука ?Парламента може да се ползва и като склад за фурми ,щото е хладно.Може да се инсталират и няколко казана за ракия там. Ракия "Фурмена“ може да направи дестилационен Бум на пазара и да изкара България от блатото. Формулата е агнета -фурми -ракия -долари и евраци х 500…

Оценка:
-2 +7

истинко
198 Отговор
Хора не си правете грешни илюзии! Борисов и шайката ГЕРБ ще управляват още дълго, дълго време. Кое ми дава основание да го твърдя. Първо ГЕРБ разполага с огромен финансов ресурс с който може да купи когото си иска - роми, патриоти, вътрешната опозиция в БСП.... вкл. и шефовете на ЕНП в Брюксел! Ако разбира се вече не го е направил! Второ: Сега чрез Гергов, Станишев и другите като от тяхната групичка ще превземат отвътре БСП и тя ще играе по свирката на Б.Борисов. Трето: Б.Борисов и ГЕРБ са завзели всички власти - медии, парламентарна, изпълнителна, прокуратура, следствие, съд, банкова система... абе всичко! Скоро ще превземат с компромати и президентската институция! Това са фактите! И вие си мислите че ще падне тази добре изработена кула?! Глупости на търкалета! ГЕРБ ще ни управлява дълго, дълго още! И когато ГЕРБ се изхаби, просто ще я заменят от новосъздадената партия на Цв.Цветанов! Борисов и Цветанов са в абсолютен сговор! Това с напускането на Цветанов на ГЕРБ е такъв блъф за простолюдието, че няма на къде повече! Вервайте ми!

Оценка:
-3 +14

pepi 52
199 Отговор

До коментар #3 от "Борислав4394":


бориславчо, първо научи български език ,тогава давай акъл също като некадърния адвокат ,дето иска от 10 години Бойко да падне ,че неговите дружки от кръга Прокопиеви да дойдат на власт,че да може да влезе във властовите кръгове и спокойно да краде,че не му стигат хонорарите от двама трима бандити само!

Оценка:
-3 +6

Да бе смело
200 Отговор

До коментар #9 от "Lub":


И на мен да ми плаща хазартния бос яко ще съм много смел.

Оценка:
-3 +6

цербер
201 Отговор
Това не е независима прокуратура, ние си знаем. ТОВА Е ЦАЦАРАТУРА.

Оценка:
-5 +9

pepi 52
202 Отговор
Колко са смешни ФАКТИ И МАЛКОТО КЛИЕНТИ КОИТО ИМАТ, дайте му на адвокатчето някой лев,че като го гледам ще се разплаче,че ГЕРБ ще падне всеки момент и няма да има срещу кого да си измисля дрисливите теории !

Оценка:
-7 +6

Феьата
203 Отговор
Сега българския комунист се е свил от глад и пищи пищи за власт и оттам пари пари. Това е цялата идея на така наречената опозиция. И нека Борисов с безразличие подмине тези компромати и провокации и да си държи правия курс.... Към Европа ,към Европа.

Оценка:
-4 +7

Хаджиментов
204 Отговор
Някои хора са с толкова ограничено мислене, че се чудя как са станали адвокати и как си вършат работата...
Сигурно не могат и затова все ги избива на политика.

Оценка:
-4 +6

ГРОГ/195
205 Отговор

До коментар #195 от "Грог":


Подкрепям ви изцяло. Никой не се замисля, при наличието на каси и сейфове, кой си разпилява парите по нощни шкафчета? Да не говорим, че политиците, ползват банкови трезори, за съхранение на скъпи бижута, златни кюлчета и т.н. Как и кой установи, че 2 жълти предмета, са златни? Деб@илите чуват това, което искат, не умеят да четат м/ду редовете. А всички надигнали се с/щу ББ, използват максимата "Не гледайте какво правя, слушайте, какво говорим". Да не говорим за Р. Дронов, тепърва прожекторите ще го осветяват. Съжалявам, че поддържах ЦВЕТАНОВ, който направи политика, благодарение на ББ. Цветанов обаче, забравя поговорката "Не плувай в кладенеца, от който си пил вода. Не се знае, дали няма отново да пиеш вода от него". Аз вярва в това, което прави ББ в интерес на Б-Я, не в това, в което се обитават да ми говорят опонентите му, всички, които докараха д-вата до фалит и разграбването й. В едно съм убедена, в БКП/БСП нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Ще дойде време, когато истината за разграбването, за фалитът, за приватизацията и тяхните участници, ще бъдат осветени. Всяко нещо, след олигарсите е ред на приватизаторите, банковият фалит, доносниците около недоразумението и нищо не правещият, със заплата от 12000 лв.от данъкоплатците Р. Дронов. Не само в Б-Я, но и всички европейски лидери знаят, че той работи против интересите на Б-Я. Осъзнаването на хората с робска психика е труден проблем, което говори, че преходът ви в 21 век е невъзмож

Оценка:
-3 +7

Цвъцко Цвъцков - бившия втори
206 Отговор
И още "компромати" ще му измисля на доскорошния ми съпартиец Бойко, затова, че ме разлюби по този унизителен начин. Даже и любимия ми Веско Маринов обиди дълбоко и непоправимо. Нема се плашите. Бате ви Цвъцко е доказан майстор на компроматните войни и черния пиар.

Оценка:
-0 +6

ОТ МЕН
207 Отговор

До коментар #38 от "Е да де":


От написаното се разбира, че използваш главата си само, като декоративно приложение към зад@ника. Не е лесно и да си прост. Това е нелечими заболяване. Никой не може да ви спаси от собствената ви простота, некадърност, необразованост и безсилие, да носите отговорност за собственото си развитие. Имате право на избор, нещо, което при Живков беше забранено. Животът е лична привилегия и е такъв, какъвто си го направите. ББ или който и да е, никой не ви е виновен, че сте неспособни да се справяте в живота. Затова ви е най-лесно, да търсите вина в други източници. Трудно е да признаете, че сте неспособни и мързеливи. Направете фирма, работете за себе си, за собственият си живот. Спрете с мрънкането и смело се изправете пред предизвикателството на собственият ви живот. Направете си го сами такъв, какъвто го искате. Не търсете виновни, за собствените си грешки.

Оценка:
-7 +5

ВЕРНО
208 Отговор

До коментар #154 от "Верно ли":


Демокрацията е по чекмеджетата.
Розова и златиста.
Гаранция за сладко спинкане.

Оценка:
-2 +8

Матей
209 Отговор
Бойко се държи здраво ,заклел се е да не дава оставка в никакъв случай,и с топ не мож го събори от върха.А приближените му се стараят да разсейват създалото се напрежение и тягостно впечатление.Било постановка,карикатура,фейлетон и нямало защо да се обсъжда,само трябвало да се издирят злоумишлениците и строго да се накажат.Какво друго да се очаква от зависими хора,зависими от самата власт и форма на управление,знаещи ,че всяка промяна би била фатална за тях.

Оценка:
-1 +6

МИСЛИ ЗА НАС
210 Отговор
И ДНЕС БАЙ ОНЗИ ВЕДНАГА БЕШЕ ПРИ ЧАКАЩИТЕ ГО ПРЕД ТУНЕЛА МИСИРКИ ЗА ДА СЕ ИЗФЪРЛИ КОЛКО МНОГО СТРОИ И РАБОТИ , САМО ДА НЕ БЯХА МИСИРКИТЕ С СРСЕТАТА ДА МУ СНИМАТ КАК ЛЕЖИ СПИ И ПЪРДИ ДО ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С МИЛИОНИ ЕВРАЦИ И КИЛА ЗЛАТО

Оценка:
-1 +8

Роза
211 Отговор
Според мен не може да се отрече,че в България има относителна свобода на медиите.Ако я нямаше,нямаше да я има напечатана статията на адв.Хаджигенов,нито коментарите към нея щяха да видят бял свят.Някога,по време на соца,много хората премълчаваха много истини от страх пред властта.Сега открито говорят против политиците,но от това говорене на практика нищо не се променя!

Коментиран от #213


Оценка:
-2 +9

специалист
212 Отговор
Да приемем че всичко , което казва адвоката е така. Какво следва ?
Управление на Цветанов ли - който вече подмолно е приватизирал почти всички структури на ГЕРБ в страната с мотива, че Бойко си отива, а онези големите зад океана него са орисали за нов премиер. И всички бягат от ГЕРБ , а структурите се разпадат. Или БСП, за която всичко си знаем и даже няма нужда да говорим. Самият факт, че срещу себе си имат Борисов и всеки път се провалят, говори ясно за капацитета им. Затова Борисов имаше 2-ри и 3-ти мандат. А нищо чудно да има и 4-ти, при все че всичко по-горе вероятно е така. Защото друга алтернатива поне засега няма. БСП и Цветанов са много по-лошота алтернатива. ДПС - да не говорим. Патриоти - смях. Либерално-джендърски еднодневки - още по-голям смях. На Балканите хората чакат големия водач и лидер, който да ги поведе, за да поискат промяната. Както я поисках и при Сакскобурготски, и при Борисов - друг е въпросът, че промяна нямаше. Ето затова много е прав адвокатът, ама въпреки това нищо няма да излезе и всичко пак ще е по старому. А за другите герой от интервюто просто няма да говоря, защото и КГБ, и Гестапо бледнее пред тях.

Оценка:
-2 +7

КРАДЦИТЕ ВЛИЗАХА В ЗАТВОРА
213 Отговор

До коментар #211 от "Роза":


само дето ПРИ БАЙ ТОШО НЕ СЕ КРАДЕШЕ ПО 80 % ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО

Оценка:
-3 +10

Възможно ли е?
214 Отговор

До коментар #196 от "ДО 46":


Вероятно ще е трудно, защото липсват доказателства, или са унищожени, или са скрити. Документите в България най-бързо изчезват. Нямаме исторически такива за бита и населението, за комунизма са унищожени, за настоящето също. С предтекст че е много скъпо да се съхраняват и опазват. Ето вижда се, защо са необходими, и защо ги няма. Излиза, че Божков и Бобокови са най-големите патриоти, защото ценят архивите и предметите с историческо значение, а следователно и запазването на българското чрез тях.

Оценка:
-1 +4

215
Този коментар е премахнат от модератор.
Смехурко
216 Отговор
Нещо не виждам инфо в този сайт за ЕТ "Лобизъм" с адрес Дондуков 2

Коментиран от #217


Оценка:
-5 +2

КУРнинов
217 Отговор

До коментар #216 от "Смехурко":


Как ще видиш като от там задават темите!

Оценка:
-2 +3

218
Този коментар е премахнат от модератор.
Дядо Поп
219 Отговор

До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":


Боко Еврочекмеджето е несменяем!! Докато е пастиря на овчето стадо наречено български народ!! Ха ха ха ха!!

Оценка:
-2 +10

220
Този коментар е премахнат от модератор.
бай Пешо с мотиката
221 Отговор
никъде няма гражданско общество. има маргинализирани групи и отделни индивиди. няма семейство, няма морал, няма уважение към труда - оттам няма почтеност и вярност към никакви принципи. Смелостта е за да спасиш ценното за теб- за вас какво е ценно, че да се жертвате? родината на пеевски боко и дпс, гей-парадите на абитуриентите, мечтите ви за лесни милиони без труд и похождения с чужди различни мъже и жени? децата ви, които цъкат нещо на телефона си и не ви имат за нищо, защото сте нищо? първо да дефинираме кое е ценност, за кое да се борим, кои са нашите лидери? морални и достойни?

Оценка:
-0 +7

Дон Франко Де Ла Бранко Барезе
222 Отговор
Бойко Макклауд от клана Борисов Макклауд.Започне ли веднъж чистката ,няма как да не става именно по този начин.Крадците ,тарикатите които си лапаха до сега без да ги закачат внезапно изреваха.Време е да ви се потърси отговорност!Отговорът беше директна атака , снимки ,пари и .т.н.Не може да си правят кефа живеейки като царе ,а народа да гладува.Хората не са глупави и виждат истината!Каквато пропаганда или интрига да направите ,всички знаем че това е част от атаката Ви към Бойко

Оценка:
-4 +1

безпартиен
223 Отговор
И като как ще направите революция без пари?До сега историческият опит доказва,че всяка революция се нуждае от предварителна подготовка включватесен кръг от хора финансиращи мероприятието.Единствено те знаят крайния резултат!Предварително се проучват лицата които ще "водят"революцията и ще управляват средствата зпълнение!Дава им се линия на поведениеи привсяко отклонение,следва наказание-обикновено с премахване и то физически!!!А "масовка" винаги се намира.Тя не разбира,че е използвана като пушечно месо и като "революцията" победи,следва въпросът:"Оти ги ручахме жабетата?"

Оценка:
-3 +4

Видин
224 Отговор

До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":


Даи боже на всеки политик така да пада спи спокоино субсидиите са стабилни ще бъде преизбран а радев е много стабилен остава му още една година с нинова ръка за ръка са политически трупове

Оценка:
-8 +1

БАЦЕ СЕ НААКА
225 Отговор
БАЦЕ НАПРАВО ДО УШИ СЕ ОАКА

Оценка:
-1 +6

инчхай
226 Отговор
адвокате ти си велик боко и нунев са мафиоти умориха танов г---

Оценка:
-1 +3

227
Този коментар е премахнат от модератор.
Тошко
228 Отговор
Хаджи Генов е забелязал, че на ББ се клатят топките и си мисли, че ще си подава оставка!? Ха ха ха ха...

Оценка:
-4 +1

229
Този коментар е премахнат от модератор.
Мекодонски манаф
230 Отговор
Аман от пишман клакьори на Черепухата и съветските резиденти!!!Пожелавам на всички червени душмани,да им се върне тъпкано,това което сториха на България през последните 75 години;

Оценка:
-2 +2

Велика България
231 Отговор
Не трябва само да пада. Трябва да бъде съден и осъден на доживотна каторга, да работи като хамалин на скапаните магистрали.

Оценка:
-0 +4

232
Този коментар е премахнат от модератор.
Емил
233 Отговор
Забелязахте ли как Боко разкара ВСИЧКИ по-богати и влиятелни хора ПРЕДИ измислената "криза" с ковид? И в Европа е така. Защото богати и влиятелни хора като Божков лесно биха надушили измамата и имат възможностите (фенове, приятели, съдружници) да реагират срещу тази долна манипулация!

Оценка:
-1 +2

Емил
234 Отговор

До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


ТОЧНО!

Оценка:
-0 +0

Ново
235 Отговор

До коментар #3 от "Борислав4394":


Умния адвокат да избере единкоч и след него да тръгне»те ина коча се клатят ама не падат»да беше учил за чобан да стане а не адвокат да говори глупости

Оценка:
-0 +1

236
Този коментар е премахнат от модератор.
237
Този коментар е премахнат от модератор.
Жена
238 Отговор

До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":


Още един неизлекуван...

Оценка:
-0 +0

Жена
239 Отговор

До коментар #144 от "Тонката":


По-добре Божковист,от Бойковист...Разликата в нивата е натрапчива..

Оценка:
-1 +0

3333
240 Отговор
Все още има надежда

Оценка:
-0 +2

Тодор Живков
241 Отговор
И органите на коча се клатят, но не падат. Пак си чеше езика слабия като адвокат- Хаджигенов.

Оценка:
-0 +4

СКОРПИОН
242 Отговор
" Другарю " адв. Николай Хаджигенов, българския народ е мъдар народ ! Казвате: Скоро г-н Борисов ще падне, звучите ми като ясновидец -шарлатанин, а не като адвокат защитник за тлъсти хонорари! Както знаем, народа ни е мъдър, а той казва: " И на коча се клатят, но не падат ! Само не разбрахме кога скоро ще настъпи дългоочаквания момент, за вас, честните комунисти! Народа ни е мъдър,но Вие сте най-мъдрите и пак ще го излъжете! Когато дойде Болшевишката хунта БКП-БСП на власт,какво да очаква народа, че ще цъфне и ще върже, ще оправите: правосъдната ни система, здравеопазването, образованието, пенсиите, безработицата, няма да има ровещи се хора в контейнерите, с една дума:" Равенство, братство, свобода!". Тези лозунги не са ли изтъркани, вече! Народа не Ви вярва! Вие като адвокат трябва да знаете, че БКП е забранена с закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното си управление, и да спаси кожата си и да остане във властта, се преименува в БСП! Все тая! До кога ще хвърляте прах в очите на хората! Не ни обиждайте с евтини нескопосани пледоарии по студията!!!

Оценка:
-2 +3

СКОРПИОН
243 Отговор

До коментар #63 от "ГЕРБ":


До № 63! Какъв ти е проблема, плачещ комунист! Какво се опитваш да ни внушиш: този бил секретар, книжка в джоба, член на БКП, г-н Бойко Борисов - комунист, папки в ДС. Много знаеш, но малко си чел! При 45 годишното управление на Болшевишката хунта БКП, имаше лагери на смъртта, такива лагери имаше и във СССР по модел на Хитлер! Който не слушаше майката столетница, беше изпращан в тези лагери! Който не беше член на БКП, не можеше да прогресира в обществото! Хората влизаха в тази партия, не защото я обичеха, а по принуда, за да не бъдат преследвани, тормозени, и да си "купят" малко спокойствие! За това БКП е забранена със закон на 05.05.2000г за политико-криминалното си управление, и да спаси кожата си и да остане във властта се преименува на БСП! Запомнете го това, един път завинаги! Как мислиш № 63, президента г-н Радев, дали е антикомунист?! Един съвет към всички, както казваше "другаря" Т. Живков: "Да се приземяваме, да се приземяваме! " .Аз ще кажа друго- да замълчите, да замълчите , защото колкото маймунката се качва по- нависоко, толкова повече и се вижда червеното задниче! Замълчете и не ровете в миналото, което не познавате, защото то не е в полза на "другарите" комунисти! Не им носи рейтинг! Четете повече !!!

Оценка:
-0 +1

Северинов
244 Отговор
Много точно казано! Въпросът е кога най-сетне мислещите като адв. Хаджигенов ще застанат на една страна срещу цялата тази посредственост в политиката?!

Коментиран от #245


Оценка:
-0 +1

0808
245 Отговор

До коментар #244 от "Северинов":


.... ми отговорът е много простичък - само 2 думи :АК-47 ....

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Стефан Данаилов
Актьорът цитира древни философи на Конгреса на БСП
Ако говорят зад гърба ти, значи си пред тях"

Още бисери
ТОП 5