Last news in Fakti

23 Юни, 2020 21:05 85 662 245

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко Борисов ще падне всеки момент

  • адв. николай хаджигенов-
  • бойко борисов-
  • снимки-
  • васил божков-
  • делян пеевски-
  • иван гешев-
  • прокуратура

''Гледайки всяко едно правителство на Бойко Борисов до ден днешен, там цари невероятна интелектуална нищета, ама невероятна'', заяви юристът

Адв. Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Бойко Борисов ще падне всеки момент - 1
Снимка: ФАКТИ

''Изслушвания..., това е все едно са били на прослушване за филхармонията. Между другото то не е и било по-различно. Аз не съм видял протокол от разпита като свидетел. Прокуратурата ни пусна, както обикновено, някаква димка и каза: ''Ето това е това''. Ама, дали е това ние не знаем и няма да разберем. Гешев по записа се обръща към Борисов с ''шефе'' и го гледа в очите като домашно кученце. Какво точно работят? Това не е независима прокуратура, ние си знаем. Той си избра Цаци, а Цаци си избра Гешев. Това е мое умозаключение, разбира се, но вероятно не греша. И как очакваме Цаци и Гешев да разследват Бойко? Няма как да стане''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов. Встъпителните думи по време на неговото участие в медията ни са по повод новината, че министър-председателят Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов и председателката на Комисията по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание - Менда Стоянова, са били разпитани от прокуратурата относно разкритията, които прави обвиняемият бизнесмен в изгнание - Васил Божков.

''А иначе по отношение на записите се тиражира, че било намеса в личното пространство. Ако позволите бих искал да дам моето тълкование по темата какво би било навлизане в личното пространство на Борисов. Ще го илюстрирам с пример, защото според мен така ще стане по-ясно. Навлизане в личното пространство е, ако аз съм отишъл в спалнята на Борисов, докато спи, и го снимам, а после пусна снимките във Фейсбук. Навлизане в личното пространство е това. Оттам нататък това не е. Очевидно го е снимал някой, който той лично е допуснал. Освен това съдържанието на снимките показва един огромен проблем. Ако Борисов беше сниман как пее в банята под душа ''Батальона се строява'' е едно. Но когато е снимам с неговия пистолет, с бутилка уиски, с кюлчета, с банкноти евро, снимките са през различен период от време, вече са анализирани и е ясно, технически е ясно, че няма намеса в снимките, значи тук имаме данни за огромно количество престъпления. За корупция на възможно най-високо ниво. Междувременно Гешев, който вика ''шефе'' на Борисов, е в Сандански (задържат 150 000 евро). Само в чекмеджето на Борисов, така съвсем на око, има 2 милиона и кусур евро. Давам ви пример защо не работи властта. Как ще работи като те са в едни и същи гащи, без извинение за френския?

За изтеглените от Божков десетки милиони от Уникредит Булбанк, за които ДАНС и банката имат различни становища: ''Той ги е изтеглил категорично, това се доказа. Аз ще ви дам пак пример, защото така е лесно. Аз, за да си платя данъците тази година, понеже нямах достатъчно наличност по сметките, се наложи да внеса пари в брой. Тъй като аз приемам и пари в брой, което всъщност е обичайно за адвокатската практика, макар че по-голямата част от практиката ми е по банков път. За внесената сума, забележете, не за изтеглената, за внасяне на сумата попълних три декларации по Закона за мерките срещу изпирането на пари. Попълних три декларации за внасяне на пари по собствената си сметка. Васил Божков пусна документи, че е изтеглил над 60 млн. лева и ДАНС стигнаха до гениалното прозрение, че те били стигнали до него. Чудесно, къде са? Нали му взеха ритоните, кучето му взеха, въобще каквото можаха му взеха. Къде са тези 60 милиона? Божков дали не е прав, защото няма индикации да лъже до момента? В банката искат да си вържат гащите, защото там са настъпили закона, колкото са могли. ДАНС също, между другото.''

Адв. Хаджигенов призова да си зададем въпроса ''защо'' за факта, че доскоро всички институции са прегазвали закона и са действали в услуга на бизнесмена Васил Божков, като неговото обяснение е следното: ''Защото Васил Божков е плащал на властта. Той уличи себе си в извършване на тежко престъпление. Каза: ''Аз плащах на властта, на правителството в момента, лично посочи лицата, на които е плащал''. Гробна тишина, гробна тишина. Нищо не се случва. Аз затова дадох пример как мен ме направиха на маймуна заради няколко хиляди лева. Той тегли над 60 млн. лева, които очевидно са отишли във властта. Той самият доказа, че всичките му сметки са плащани по банков път, което е нормално. Той има ''бял'' бизнес, защо са му пари в брой? Единствената причина за пари в брой са рушвети. При това на ниско ниво, имам предвид на ниско интелектуално ниво, защото кой по дяволите в днешно време взима пари в брой в такива мащаби? Това да не е Пабло Ескобар, та да ги рови на палета в джунглата?''

''Най-вероятно той има доказателства, а защо ги стиска и пуска на час по лъжичка вече е тема на друг разговор. Вероятно има някаква стратегия'', отбеляза той.

За твърденията на Божков, че Бойко Борисов е унищожил опозиционните партии и критичните медии в България, адв. Хаджигенов заяви следното: За последното съм съгласен. Останаха 5 или 6 медии, които са относително свободни. За останалото не съм обаче. Политическите партии ще се изтрепят коя по-напред да му се предложи, без значение дали са парламентарно представени, или са извън парламента. Случайно, ако не му се предлагат директно, каквото свършат или не свършат някак си е в интерес на ГЕРБ. Аз може и да греша, защото съм страничен наблюдател на политическия живот у нас, но това, което е виждам, е това.''

Адв. Николай Хаджигенов е категоричен, че Спецсъдът не е никакъв съд и никога не е имало идея да бъде такъв. 

Той е на мнение, че ''Българско лято'' на Васил Божков не е политически проект.

За противопоставянето между Божков и Борисов в очите на гражданите, адвокатът каза следното: ''Божков със сигурност е динозавър, а Борисов е смешен циркаджия. Той даже вече не е и смешен, беше смешен в половината от първия си мандат. Сега вече е жалък. За съжаление, ние гражданите сме по-жалки, защото се оставихме на едно такова интелектуално недоразумение буквално да ликвидира жалките зачатъците на свобода, на демокрация, на правосъдие, на тези всичките хубави неща, които ни крепят. Сега българинът се е свил до физическото си оцеляване на всяка цена. Същият този българин, който ще си пробие дупка в гърдите да се тупа: ''Ние сме патриоти'', татуират си Ботев, Левски и не знам си какво на гърдите. Пичове, кажете го това на същите тези Ботев и Левски, че трябва да се оцелее на всяка цена. Те оцеляха ли на всяка цена? Или те умряха, за да живеете вие, за да се криете сега под бюрата, да се затваряте по килерите и да викате: ''Олеле, нека ни се размине, ако ще Бойко да векува''''.

Водещата на Маринкова запита госта си дали все пак тези скандали няма да се отразят негативно на реномето ни в ЕС, както и дали няма да има някаква конкретна реакция от там, а той направи следния коментар: ''Той Цацаров отекна зле още като го назначиха, защото ние нямаме илюзии, че някой го е избрал. И какво от това? Крайно време е да разберем, че Европа не Съветският съюз, който като свирнеха от Кремъл и нашите тук не смееха да се покажат. Ние, макар и формално, сме свободна и демократична държава. Брюксел не може да ни размахва пръст като Кремъл и да казва: ''Скачай, не скачай''. Това е крайно тъпо разбиране на нещата. 

Двамата събеседници се върнаха на темата за Борисов и компрометиращите го снимки и аудиозапис, като адв. Николай Хаджигенов бе категоричен в мнението си за това какво трябва да се случи: ''Това, което трябва е да има някой истински разследващ орган, който до ден днешен да го разследва. Ето, ''Биволите'' успяха, платиха частна експертиза и в рамките на три дни направиха това, което Гешев няма да направи в следващите 300 години. Тези действия са сравнително лесни за разследване. Така както влизат във всеки един олигарх, защо не влезнаха в Банкя (б.р. искаше да каже Бояна) в същия ден? Какъв е проблемът, какво му пречеше на Гешев? Защо не влезнаха там? Да влезнат у Бобокови могат, да влезнат у Божкови могат, защо не влезнаха и при Бойко? Има причина да не влизат там. Защо ли? Защото носят едни и същи гащи. Това е причината.''

Адв. Хаджигенов не е съгласен с тезата на анализатора Илиян Василев, че атаките срещу Борисов идват от Кремъл. Според бившия дипломат доказателство за това е, че Румен Петков, който е отявлено прокремълски настроен, работи срещу Борисов. ''Това, че Румен Петков работи против Борисов ще си го запиша някъде с тенденция да си го татуирам на гърдите, примерно. Определено ще си го запиша това и ще си го чета после, за да го възстановя. Това е жалка история. ''Румен Петков работи срещу Борисов''. Откога това? И как? Излишно е да го коментирам'', иронизира той тезата на някогашния посланик на България в Русия.

''Борисов е единственият човек, който сваля Борисов, защото за всичките тези 10 години, в които (с някакви паузи) той е на власт, корупцията процъфтява в мащаби в каквито и комунистите не са ни крали. Както крадат ГЕРБ, ръководени от другаря Бойко Борисов, никой не ни е крал. Престъпления, каквито се извършват под ведрото ръководство на другаря Бойко Борисов, никога не е имало у нас. Никой не ги разследва. Те задушиха и малкото желание в разследващите органи и прокуратурата да работят, почти успяха да удушат съда, пълнейки го с милиционери, които както е известно отиват в съда не да раздават правосъдие, а да бъдат милиционери'', категоричен бе юристът.

''Гледайки всяко едно правителство на Бойко Борисов до ден днешен, там цари невероятна интелектуална нищета, ама невероятна. Във всяко едно правителство той обикновено е най-умният човек там, което е... да, това довежда до тези резултати'', допълни той.

А дали Пеевски не сваля Борисов, запита водещата, като отговорът на адв. Хаджигенов бе следния: Това също. Според мен Пеевски ни се обиди много 2013 г., по детски ни се разсърди и каза: ''Ей сега ще видите вие''. Лошото е, че ние го оставихме и той успя. Аз от 2013 г. се дъвча с прогресивната част на обществото, т.нар. граждани, че всъщност ние тогава загубихме, категорично загубихме. Да, той не стана шеф на ДАНС. Да, 7 години по-късно той има цялата държава, ама буквално цялата държава. Няма място, където да погледнем днес, не да бръкнем, да погледнем, и да не го видим там. Ако щете в Министерски съвет, в спалнята на Борисов можем да погледнем, където и да погледнем - Пеевски е навсякъде. Пеевски контролира всичко. Разузнаване, служби, прокуратура, следствие. Че Гешев се мазни на Борисов като му вика ''шефе'', това нищо не означава. Цацаров за целия си мандат постигна немислимото - той опази Пеевски. По всевъзможен начин. Ако трябва да теоретизирам, смятам, че Гешев е личният избор на Цацаров и той продължава да му дърпа юздите до днес. Тоест той му казва: ''Прави това така''. Най-малкото Гешев няма нужния капацитет за целта, докато Цацаров го има. Колкото и да ми е неприятно това е нещо, което не мога да скрия. Цацаров определено има нужния интелектуален капацитет за целта, професионален също. Така че аз смятам, че това го прави и това е в интерес на Пеевски. Пак умозаключение от моя страна, но не виждам доказателства за противното.

Адв. Хаджигенов очаква развръзка с оставка на Борисов всеки момент: ''За Борисов всеки момент. Това беше ясно още от първия му ден на правителство номер 3, че е въпрос на часове и дни да падне. Дали ще падне днес, утре или в други ден, това няма кой знае какво значение. На това място се пада по един начин и то е на гръб с вдигнати крака, няма как да падне по друг начин. Още повече вижте тази свинщина, която тече по неговите медии. Дори неговите медии не могат да скрият неговата собствена свинщина. Така че той ще падне жестоко. Падането на Делян Пеевски ще отнеме още време обаче, защото той настина успя да отиде навсякъде.''

''За да има еволюция първо трябва да имаме революция. Гражданите първо трябва да създадем гражданско обществото, защото то не е мъртво, не е заспало, то го няма. Трябва да построим на практика демокрацията наново, защото ние не сме я имали никога, да вземем свободата си в ръце и едва тогава можем да застрашим когото и да е било'', каза още адв. Хаджигенов.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 371 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    131 498 Отговор
    ТИ ИСКА АМА С ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ

    Коментиран от #82, #194

  • 2 РЪМПЕЗИ

    475 53 Отговор
    ЕМИ ТОЙ Е ПАДНАЛ..НАЛИ ВИЖДАШ ДАЖЕ КАК СЕ Е ПРОСНАЛ НАПРЕКО НА ЛЕГЛОТО...

    Коментиран от #219, #224

  • 3 Борислав4394

    512 99 Отговор
    Може и наистина да падне Борисов. Народа е разочарован от наглото му поведение, курупцията и бандитските разборки. Единственният политик от съвременната ни история почил изключително огромна подружка, хиляди прошки за грешки и в края на краищата НИЩО. Всяка негова медийна изява а и на главният прокурор все повече доближават този ден.

    Коментиран от #12, #49, #199, #235

  • 4 розово

    349 37 Отговор
    Политическата мафия видя заплаха в икономическата мафия и извади бухалката.

    Коментиран от #30

  • 5 Марио Кроненберг

    171 66 Отговор
    А дано, ама надали... 🤔🙄😳😨
  • 6 Последния Софиянец

    381 74 Отговор
    И да падне какво от туй?Не е страшен Боко ,а тези зад него.Докато сме под окупация могат да управляват само марионетни правителства.Европа ,САЩ и олигарсите притежават всичко в България.Неугодните им правителства ще ги ликвидират като Жан и Орешарски.

    Коментиран от #41, #61, #190

  • 7 Винкел

    415 55 Отговор
    Прав е човека. Гражданско общество няма и точно затова Бай ти хой си разиграва коня както си иска.

    Коментиран от #52

  • 8 Ххх

    352 65 Отговор
    Изпитвам симпатия към адвокат Хаджигенов, но никак не споделям оптимизма му относно падането на Борисов. За него властта и парите според мен са самоцел в живота му. И той е пределно наясно, че повече не може да разиграва някакви театри с подаване на оставка и връщане на бял кон. Сега пусне ли властта, знае, че ще е завинаги. Пък и като го гледам, бързо му минава лошото настроение от компроматите. Ден - два размисъл и увесен нос, и отново с бодра стъпка превключва на магистралите. И днес слушах по новините - отпуснал пари за някакъв манастир, мисирките отново пърхат около него, а той им уточнява - никакви странични въпроси извън темата.
  • 9 Lub

    262 73 Отговор
    Велик си,най после един Човек да постъпи смело

    Коментиран от #200

  • 10 Главата не е за украса

    335 48 Отговор
    " Ceгa бългaринът ce e cвил дo физичecкoтo cи oцeлявaнe нa вcякa цeнa. Cъщият тoзи бългaрин, кoйтo щe cи прoбиe дупкa в гърдитe дa ce тупa: ''Ниe cмe пaтриoти'', тaтуирaт cи Бoтeв, Лeвcки и нe знaм cи кaквo нa гърдитe. Пичoвe, кaжeтe гo тoвa нa cъщитe тeзи Бoтeв и Лeвcки, чe трябвa дa ce oцeлee нa вcякa цeнa. Тe oцeляхa ли нa вcякa цeнa? Или тe умряхa, зa дa живeeтe виe, зa дa ce криeтe ceгa пoд бюрaтa, дa ce зaтвaрятe пo килeритe и дa викaтe: ''Oлeлe, нeкa ни ce рaзминe, aкo щe Бoйкo дa вeкувa''''." Ето този цитат описва напълно 80 или повече процента от "милите" ни съграждани!!!

    Коментиран от #11

  • 11 Дельо Хайдутин

    294 51 Отговор

    До коментар #10 от "Главата не е за украса":

    Будните българи са прогонени като хъшове в чужбина.Ликвидираха малкия бизнес и останаха само ратаи които вегетират по фирмите на властта.

    Коментиран от #20, #54, #191

  • 12 Фен

    85 234 Отговор

    До коментар #3 от "Борислав4394":

    Ти кой си че да да говориш от името на народа.

    Коментиран от #16

  • 13 Активист на БКП

    90 148 Отговор
    Мед ми капе на сърцето като чета такива новини !!!Да живее БСП !!!

    Коментиран от #19, #27

  • 14 1111

    258 64 Отговор
    Аууу колко точни и верни думи е казал пича.Борисов е чао но се надявам да не чакаме до изборите догодина а да го детронираме още това лято.
  • 15 ААААХАХААА..С такива пишман "АДВОКАТИ"..

    94 247 Отговор
    НЕ ТИ ТРЯБВАТ..ВРАГОВЕ!😆
    ОНОВА..ЧРРВЕНОБУЗОТО МУЛТИ-МИЛИОНЕРЧЕ,БЕЛГРАДСКИЯТ, ТЪ ПИРА ОТ Г ЕЙ-БОЕЦ И ДР.,.. ЗНАЯТ ЗАЩО!😂
    ИНАЧЕ...БОЙКО ШЕ "ПАДНЕ",..ТОЧНО КОГАТО ПАДНАТ НА...КОЧА...МАКАРИТЕ
  • 16 asd

    168 28 Отговор

    До коментар #12 от "Фен":

    Айде севда инкасото е на линия вече...

    Коментиран от #22

  • 17 уволнен от гроб

    174 41 Отговор
    много точно казано, както се вика от твоите уста в божийте уши!

    Коментиран от #68

  • 18 Див

    120 20 Отговор
    Тролчета се активизираха
  • 19 asd

    135 26 Отговор

    До коментар #13 от "Активист на БКП":

    То герп,дпс,бсп,бкп,сдс сте си едно и също

    Коментиран от #21

  • 20 Главата не е за украса

    185 20 Отговор

    До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":

    Не само. Познавам доооста будни българи, но те избраха да се продадат за някой пост, за някоя службица, нещо лекичко или нищо да не вършат. Доста са. Продадоха се без да им мигне окото.

    Коментиран от #34, #86

  • 21 Шопо

    65 10 Отговор

    До коментар #19 от "asd":

    Демек сите...
  • 22 Фен

    20 46 Отговор

    До коментар #16 от "asd":

    Село село.

    Коментиран от #165

  • 23 Бай Стою касапина

    73 167 Отговор
    Адвокате, значи сметките ти празни, а под дюшека пари бол? Странно? Може би имаш и в нощното шкафче?

    Коментиран от #35

  • 24 asd

    145 21 Отговор
    "там цари невероятна интелектуална нищета"

    хххххххххххххххххх

    "Аз съм прост и вие сте прости"

    Коментиран от #192

  • 25 Грую

    125 28 Отговор
    На коча постоянно се клатят ама не падат.Всъщност лошото е ,че има само критикуващи и мрезещи опонента си мераклии да седнат на столабез никаква идея какво ще правят след това освен ако могат да разстрелят предишните.Ама от това ние по добре няма да живеем.Отново реваншизъм и безмислени битки.На Графа баща му пееше 9 милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета, а котараците...... станаха богати

    Коментиран от #47, #95

  • 26 КОТарАК

    48 14 Отговор
    ,,аз паднах-друг ще ме смени и толкоз..'' , в тая наша ,,демокрация'' , може би най-правилно е както навремето са го мислили за СССР-Германия -когато видим че единия взема надмощие , веднага подкрепяме другия и третия докато се унищожат взаимно:)
  • 27 Личи си ,че си от..РОЗОВИТЕ ПРАШКИ,..ДА?

    42 59 Отговор

    До коментар #13 от "Активист на БКП":

    😂😂 На въпрос към НИНОВА,за кюлчета,Евро ,Снимки и записи, отговорът е показателен,..цитат:
    "НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРАТ..ВИЦОВЕ"😂
    САМО ВИЕ..НЕЖНИТЕ ОЩЕ НЕ СТЕ У .ЧАС😂

    Коментиран от #31, #32

  • 28 Обективен

    109 29 Отговор
    Амин. Дано да падне. Долу Герб, Долу Бсп, Долу ДПС
  • 29 Чака ни

    87 23 Отговор
    студена гладна зима
    .....айде до амина.....

    Коментиран от #40

  • 30 реалист

    139 23 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    Народа си мисли че гледа цирк но билета който е платил за този цирк е толкова скъп че го очаква само мизерия.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Дельо Хайдутин

    98 10 Отговор

    До коментар #20 от "Главата не е за украса":

    На такива ли викаш будни.?Будния човек иска да направи нещо и да остави нещо след себе си,а не да вегетират на някоя службица и да пълзят като червеи пред тъпите шефове.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Анти Трол

    24 57 Отговор
    Смешник мечтай си ...........
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Е да де

    164 26 Отговор
    Нахлуване в личното пространство е, ако ги нямаше милионите, кюлчетата, пищоФа и 21 г. годишно уиски за 300 лева.

    300 лв са пенсиите на майките и бащите ни.

    бях тръгнал да смятам колко ни струва минус управление на ББ.
    3 милиарда самолети. 16 милиарда КТБ заеми. един милиард усвоен от НЗОК Дянков. 2 милиарда некачествено саниране. 500 транзитни такси газ, 16 милиарда несъбрани данъци.
    От 2012 ЕК иска договорите за цени газ с Русия, ГЕРБ не ги дават - милиарди платени от българите в повече, една 2018 даде договорите.

    Цена на газ падна 2019, и 2020 с 58% - парното се повиши с 46%.
    след като го намалиха с 12%. Милиарди е плащал всеки един от нас 7 години, и ще продължава да плаща парно.

    ББ струва на БГ поне минус 80 милиарда лева.
    Нашите внуци няма да спят с милиони - джобни, златни кюлчета и уискита за 300 лева.
    А ще плащат лихвите по заемите и провалените проекти на ББ,, некачествените ремонти

    Коментиран от #207

  • 39 гост

    105 23 Отговор
    Според мен той просто трябва да си тръгне. След всичко което видяхме.......
  • 40 Последния Софиянец

    96 15 Отговор

    До коментар #29 от "Чака ни":

    Каквато я искат зимата олигарсите и чуждите им господари такава ще е.Ако решат гладна ,ако решат студена.Вие не разбрахте ли че докато им играете по техните правила живота ви е техен.
  • 41 Лален

    88 33 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Много точно Брат, това се опитвам са обясня от години дали Боико или Курнелия всичките следват евроатлантическият път и крадат като з последно. Спасението е само едно да напуснем ЕС по един или друг начин. За да я има утре България трябва да изчезнат евроатлантиците има два пътя- два на два или да бягат далеч

    Коментиран от #48, #59

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Heidelberg

    33 15 Отговор
    Да падне ! :)))
  • 45 СЕВДА

    72 17 Отговор
    ПО НИзКО ОТ ТОВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ !!
  • 46 Гербер- Богаташ

    27 143 Отговор
    Няма падане на Бойко голтаци! Изобщо и не мечтайте ! Вчера флагмана на нашата партия ГЕРБ сайта...( няма да го цитирам за да не ми изтрият коментара) бе пуснал статия че Васил Божков вади 100 милиона лева за смазване на законното правителство на България! Държа да ви информирам че може да сте повече но ние от най богатата и силна партия ГЕРБ сме готови да дадем безпощаден отпор на всички вас бедняци и голтаци! В нас са парите и властта уважаеми индивиди смазани жестоко от нашето управление! Изобщо не си помисляйте да сваляте нашето управление! Вашата съдба е да бачкате да си платите ток,вода,телефони, транспорт и храна! И да кротувате! Защото ще ви смажем и геноцида до сега над вас ще ви се види като розов сън затова което ще ви предстои занапред ! ГЕРБ - ПОБЕДА- ВИНАГИ

    Коментиран от #50, #51, #55, #93, #97, #98, #101, #156, #163, #196, #238

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Йордан

    87 11 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Много известни мутри си мислиха,че са господ,но попаднаха в графата “неизвестен извършител” и така 30 г.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Плюс за теб

    34 5 Отговор

    До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":

    Подкрепям това което казваш и то не е от сега това
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Безличен

    47 11 Отговор
    Хора кажете ми, има и един човек в БГ, който да не спи с книга на нощното шкафче?
    На моето има Библия, и още книги с които работя, и писалки, будилник, свещ, бонзай.
    В командировки по хотели винаги мъкна минимум една книга.

    Коментиран от #74, #78, #92, #155

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Грую

    43 7 Отговор

    До коментар #47 от "Йордан":

    Добре тогава посочи кой от всичките мераклии има визия какво ще прави и то веднага.Досега от 10 11все се занимаваме да съдим ,лустрация червени, ама те вече дали лично или чрез децата си /жълти и сини / ни управляват.Освен да епитети, и лозунги никой нищо не казва как сложния държавен механизъм ще работи за да вървим напред. 30 Години слушам долу горе ууу и ще се оправим.Ама не става.Не ме интереува , че някой ще падне, а този който дойде да бъде по успешен ръководител,а не отмъстител.Тези които в момента се гласят не виждам с какво са по добри .Не че сегашното е добро.

    Коментиран от #79

  • 61 Б 52

    30 60 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Е и ти си един българин... Този някакъв манастир и Великата рилска обител. Но за едно си прав. Това, което пускат е компромати. И на бойко изобщо не му пука вече от номерата ви комунисти гадни. Свиквайте, защото ще го изберем за най-малко още един мандат. А тоя Жан, дето ти е другар по партия, за нищо не ставаше. май не си му сърбал попарата. Това комунистите във всичко виждате международен заговор. Е, от червената армия дето ви качи на власт на 09.09.44 нищо не остана. На китайците, дето им изядоха далечния изток не смее да се опълчи, камо ли да мисли за пършивите комунисти в България. Ще си стоите кирлива опозиция. Даже всеки новоизлюпен ще е с по-големи резултати от вас. Ама вие си го знаете.

    Коментиран от #69

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ГЕРБ

    76 16 Отговор

    До коментар #49 от "генералисимус Чан Кайшъи":

    Борисов е комунист.
    Поради отказ да се декомунизира след 1989, напуска системата на МВР.
    Партийната книжка му е в джоба.
    Та нали Бриго Аспарухов го промотираше.
    Доган и Първанов го направиха генерал.

    Цецка - партиен секретар. Плевенлиев - комсомолски секретар. Цветанов - член на БКП, носи папки в ДС.
    Сицкото у ГЕРБ са комунисти.

    Коментиран от #72, #243

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 19 Отговор
    БОЙКО ще падне когато му позволят господарите от САЩ

    Коментиран от #132, #234

  • 65 Атина Палада

    5 9 Отговор

    До коментар #55 от "Йордан":

    Йордане ,той е провокатор ;)
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гротеска

    29 61 Отговор
    Аман от платени плямпала. Да, адвокатите полупават и пари в брой, освен по банков път. И колко ти платиха Скили и Лилянчето, да ги измъкнеш от ареста? Защото все по Божков стреляше, а сдга го цитираш? Колко ти прати Васко и каква сделка постигна с прокуратурата, че орева ефира за декларациите в банка за 3000лв. Смешен си, човече. Клиентите ти гушнали почти половин милион - музикалния талант, а каката 2 млн. с колегата й, нали?
    И като споделиха с теб част от Евро париците подобно крокодил зарони сълзи в ТВ студията...
  • 68 Антони

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "уволнен от гроб":

    За помагане ли става въпрос или цялата работа да се свърши?
  • 69 Последния Софиянец

    30 36 Отговор

    До коментар #61 от "Б 52":

    Подлогите са си подлоги винаги.Отиват там където има келепир.Първо в БКП,после БСП, НДСВ и накрая ГЕРБ.Утре като ни поделят Русия и Новата Османска империя като Сирия и Либия същите подлоги пак ще са в първите редици и ще викат Слава на Русия и Турция.А Бойко даже излезе мъж, щото се опитва да балансира между САЩ и Русия и това му изяде главата.

    Коментиран от #76, #80, #96

  • 70 Шкафчето

    36 6 Отговор
    Хубаво да падне ма ще върне ли пачките, в тия люде са половината Европара вероятно
  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 8 Отговор
    народа е отчаян на ръба на оцеляването е глад болести безработица самоубийства смърт много хора теглиха кредити как ще ги обслужат ще им дойдат мутрите чси колектори напомпени батки унас вирее олигархия корупция мафия
  • 72 Забрави

    36 5 Отговор

    До коментар #63 от "ГЕРБ":

    Лилито, дето дедо и бил в отряд Чавдар
  • 73 Фактъ

    55 12 Отговор
    Адвоката ,както винаги е напълно прав !
  • 74 asd

    2 15 Отговор

    До коментар #57 от "Безличен":

    Да ти кажем или и снимки искаш?
  • 75 Алфа Вълкът

    24 6 Отговор
    Като лисицата, дето вървяла след коча и гледала, че се клатят и чакала да паднат.
  • 76 asd

    27 2 Отговор

    До коментар #69 от "Последния Софиянец":

    Даже по семейному си разпределят - той в сдс, баща му в бсп, брат му в дпс ... един бузко такъв
  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 7 Отговор
    иде гладна студена зима а как изкарват пенсионерите вдигнажа им минималната с 9 лева идруго престъпноста е голяма особено по селата ромския етнос безчинства а герб си пази електората

    Коментиран от #83

  • 78 Какво беше това

    14 2 Отговор

    До коментар #57 от "Безличен":

    Книга
  • 79 Йордан

    47 11 Отговор

    До коментар #60 от "Грую":

    Истината е Велико Народно събрание, Нова Конституция,Експертно правителство,назначено от Президента,нова структура на обществено-икономическите и политически отношения,преглед и корекция на всички закони,приети от мутренската парламентарна монархия,гарантиращи картелната икономика и задкулисното управление на обществото,също и разследване на подписаните международни договори,скрити в секретно деловодство и прикриващи държавни престъпления,разследване и съд на държавните милионери,придобили благата си от мутренския модел на управление и т.н., има още много неща,касаещи машинното гласуване и процедури,гарантиращи честни и прозрачни избори,премахване на имунитета на депутатите,пълно преустройство на държавата към западна демокрация.

    Коментиран от #100

  • 80 asd

    36 11 Отговор

    До коментар #69 от "Последния Софиянец":

    За същия боко става дума, който от БКП се мятка като парцал наляво-надясно? боко-чекмеджето?

    Коментиран от #104

  • 81 Охо Бохо

    45 11 Отговор
    Много ми се иска да е вярно, ама надали. Много е изгоден на лидерите и на ЕС и на САЩ, явно има още какво да вземат от България. Все пак има още 3милиона читави роби, които им трябват.

    Коментиран от #84

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Последния Софиянец

    40 8 Отговор

    До коментар #77 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе ние се чудим как ще изкараме лятото ти за зимата си се загрижил.Нещата в света се развиват главоломно.Кой знае какво ще е до зимата.
  • 84 Последния Софиянец

    26 9 Отговор

    До коментар #81 от "Охо Бохо":

    Руските проекти му изядоха главата.Цветанов и сенаторите ще му видят сметката.Само засилването на размириците в САЩ могат да го спасят.
  • 85 гост

    5 13 Отговор
    къде видя у гаэа си ли неэнаиния воин апропо кои беше ти селчо ченете помня
  • 86 Хаджи хаджи Българин

    44 10 Отговор

    До коментар #20 от "Главата не е за украса":

    Същата история, както на Козлодуйския бряг! Нали сте гледали филма за Хр. Ботев! Всичките от българите, се изпокриха като мишки! И това беше снимано, по времето, на диктатите от Кремъл, за които Евро- атлантиците , доста говорят! Дано, до един такъв смел човек, като адвоката застанат още стотици хиляди! Едва тогава ще има надежда за Българският народ! Амин!
  • 87 Русофил

    13 38 Отговор
    Като ви четя коментарите и ви гледам плюсчетата, в тая платена медия, се успокоявам че бат Бойко ще искала още един мандат със сигурност
  • 88 Русский

    2 12 Отговор
    Европа не иска да ни пусне. Ще се наложи европейците да се мъчат без руските жени.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Човек

    10 1 Отговор

    До коментар #57 от "Безличен":

    Ти бълнуваш ли???!!! Или живееш в успоредна вселена?!?! В този сайт такива като теб не влизат. Преориентирай се.
  • 93 Буда

    29 8 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Не знам кои сте богаташите , но ако олигарсите на които мутрата от СИК взе бизнеса и го раздаде на ченгетата от ДС го напипат без охрана или където и да е по света , ще го направят булка , а вие ще танцувате около него като мажоретки
  • 94 Хаджи хаджи Българин

    17 2 Отговор
    Нито един изтрит коментар! Това вече е рекорд за Факти!
  • 95 А ТРЯБВА РЕВАНШИЗЪМ!!!

    22 8 Отговор

    До коментар #25 от "Грую":

    Който вземе властта, старата власт да вкара взатвора!!! ДА ВИДИМ ТОГАВА „КОН БОБ ЯДЕ ЛИ”!!!

    Коментиран от #99

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Един Българи

    39 5 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    До Гербер-богаташ
    Няма по-гнусно нещо на тоя свят от слагащи се на всички заради единия келепирец. Да те успокоя, никой от тоя свят нищо не е отнесъл. А и крадените пари носят нещастие. Пък ти си възхвалявай тези на власт.
  • 98 Ива

    30 3 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    И ти изглежда си се запътил богаташо към ортаците на сикаджията - Бай Миле , Карамански , .. те са стотици и никой вече не ги помни , пук и няма защо . Иначе може би и ти не спиш спокойно , вижда се че има защо ?
  • 99 НЕ ТОЧНО

    36 4 Отговор

    До коментар #95 от "А ТРЯБВА РЕВАНШИЗЪМ!!!":

    НЕ ТОЧНО РЕВАНШИЗЪМ, А СПРАВЕДЛИВОСТ. КОЙТО Е ДРАЛ НАРОДА СИ ЗА СВОЕ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ - П О З О Р !!!!! И СПРАВЕДЛИВ СЪД.
  • 100 Грую

    18 3 Отговор

    До коментар #79 от "Йордан":

    Добре каква трябва да бъде новата структура на обществените и икономически отношения конкретно.На какви принципи ще се основава и кой предлага такива, алтернативи.Другото за ревизията на международните договори води до изолация.Може би ВНС е необходимо за промяна на конституцията , както и електронното гласуване.Най вече трябва да има принципът на прагматизма и достижимите неща които да се случват ,последователно,бързо и задължително да се търси резултат..Празните приказки за комсомолските секретари и партийни другари господари и командири.Ако нещо което се прави води до нищо и празни думи изобщо да не се прави .Никакво втъшане назад, но историята да се помни за да не се повтарят провалите.Тар народ ,много къса памет/може би заради склерозата/
  • 101 Неделко

    32 6 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Не знам как ще смажеш бедните българи , но съм сигурен , че ако те напипат сам или без охрана , ще ревеш като магаре и буля ще те правят всяка нощ , мръсна мутро гррберска .
  • 102 Лален

    31 4 Отговор

    До коментар #59 от "Последния Софиянец":

    Прав си Брат, олигарсите евреи политици заложиха на ЕС и НАТО. Сега мечката играе в Гърция после е наш ред, предателите си накупиха в запада къщи и ще бягат там. Време е ние които сме днес и тук в България да си вземем живота в ръце защото утре османците няма да имат жал. Продадоха ни през евротлантическите им ценности.
  • 103 qwerty

    18 2 Отговор
    Как допускаш някой, докато спиш. Като колега питам. При положение, че НСО р пред вратата.

    Коментиран от #150

  • 104 Уж си умен

    22 6 Отговор

    До коментар #80 от "asd":

    Ти би ли си оставил милион в евро и златни кюлчета в НЕЗАКЛЮЧЕНО ЧЕКМЕДЖЕ??? И Е СНИМАНО БЕЗ НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ. НЯМА ОБЩА СНИМКА С ББ И ОТВОРЕНО ДО НЕГО ЧЕКМЕДЖЕ С ПАРИ. АКО ИМА НЕЩО ОБЩО С ТЕЗИ ЧЕКМЕДЖЕТА... ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН. СВИШЕ. БЪДИ АБСОЛЮТНО СИГУРЕН.

    Коментиран от #112

  • 105 Лален

    26 3 Отговор
    Дали ще падне ГЕРБ или БСП все тая крадец си е крадец и няма цвят. Педателя няма цвят дали е син или червен
  • 106 Ха ха

    15 3 Отговор
    Само си губите времето
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Лален

    27 7 Отговор
    Много хора тук не осъзнават че вече няма значение кои имал чекмедже с пари или кюлчета със злато. Ножът е опрял да кокала и е време лее кръв
  • 109 няма държава

    6 7 Отговор
    вече важат нови закони - око за око. Живота ви струва десет хиляди лева според съда и условна
  • 110 Бай Ставри пита

    20 7 Отговор
    То хубаво да падне, даже всенародно веселие, ама последствия ще има ли ? Или айде в Банкя да си гледа старините и кой ял, ял кой с 200 с 200 кака вече не е проста Шхуна.
  • 111 Диана

    32 11 Отговор
    Тя Мутрата е лесна. ама с дебилите дето 10 години за него гласуват кфо праим???

    Коментиран от #113, #114

  • 112 asd

    13 5 Отговор

    До коментар #104 от "Уж си умен":

    Ха! Тези плоските обяснения да си ги навреш надълбоко... Това не е "съхранение на пари" . Това са "оборотни", преди да бъдат прехвърлени! Нямало да си остави парите в сграда охранявана от неговите лични мутри от нсо... Хайде бе! Това ли са инструкциите от севда Инкасото пак а?
    "Кой би си съхранявал парите така в чекмеджето?" /подпис Инкасото/

    Коментиран от #116, #118

  • 113 asd

    2 8 Отговор

    До коментар #111 от "Диана":

    Пласт био, пласт вар,пласт био, пласт вар ...
  • 114 Ами кво

    7 15 Отговор

    До коментар #111 от "Диана":

    Ше гласуваме за БСПто или ДПСто.
  • 115 Тодор Ж.

    16 11 Отговор
    Въртеше се около мен ама нищо не научи,простоватичок а и не беше добре с главата
  • 116 ДОБРЕ ДЕ

    11 22 Отговор

    До коментар #112 от "asd":

    Като си толкова убеден, защо според теб няма ОБЩА снимка на спящия Бб с парите в чекмеджето? А точно на тази снимка чекмеджетата са Затворени и не се вижда нищо в тях?

    Коментиран от #119, #120

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 И понеже

    10 13 Отговор

    До коментар #112 от "asd":

    са негови Лични Мутри са под шапката на пРезидента??? Ха ха ха. И сега има разследване в НСО. Аааа, и защото хванаха един подполковник от НСО и сега е следствен.

    Коментиран от #121, #124

  • 119 asd

    21 5 Отговор

    До коментар #116 от "ДОБРЕ ДЕ":

    Пак не разбрал ... Глава ти четеш ли въобще или нещо имаш затруднения като еднокнижника???? Или си еднокнижника?????
    Или нещо ти прескача връзката с централния?
    Снимките са от различни дати! "Ама защо са от различни дати ..."
    Ами като ти е такава главата, си е твой проблем!
    Отивай при Инкасото за инструкции
  • 120 asd

    17 7 Отговор

    До коментар #116 от "ДОБРЕ ДЕ":

    Питай защо няма снимка на която Тиквокнижника държи парите и вестник с тогавашната дата

    Коментиран от #122

  • 121 asd

    19 8 Отговор

    До коментар #118 от "И понеже":

    Инкасо, пак ли не разбра че са неговите лични мутри???
    Проверявани, изпитвани, избирани...години наред? Ае бега с тези слабоумните обяснения...."президента с дрона...метнал пачките на чистачката...и заедно с охраната, упоили тюлена , та му направили постановка"
  • 122 Дельо Хайдутин

    14 1 Отговор

    До коментар #120 от "asd":

    Това е много смешно.Браво!!!

    Коментиран от #123

  • 123 asd

    13 2 Отговор

    До коментар #122 от "Дельо Хайдутин":

    Аз се забавлявам с тролиадата, па вие си късайте нервите...
  • 124 asd

    10 3 Отговор

    До коментар #118 от "И понеже":

    А Доган не го охраняват неговите лични мутри от нсо а?
    Той летеца праща избрани от него да го шпионира а?
    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!
    Сигурно от поне десетилетие са едни и същи ...
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Зайко Байко многознайко архив

    26 7 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си ни влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието на ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 месара

    18 23 Отговор
    щял да падне . това не може да се случи даже и в сънищата ви бе !
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Наблюдател

    15 17 Отговор
    Това адвокатче на колко ли милионери-престъпници служи.
    И тайно на Москва
  • 135 пачки пачки миски и пищаци

    20 12 Отговор
    Той си е паднал и пропаднал по технически параметри , демек по рождение , сега остава да бъде поставен на подобаващото му се място , а това е конвейера за превъзпитание , демек - затвора.
  • 136 Темидец

    15 28 Отговор
    Мога ли да попитам,кое е това ефтино адвокатче и защо е с такава медийна популярност,кой стои финансово зад него,Чери ли,защо не си признае?Той ли е фактора за да каже кой съд е компетентен?

    Коментиран от #137

  • 137 то не чи дава тон в живота

    25 5 Отговор

    До коментар #136 от "Темидец":

    Адвокатчето си е адвокатче , нищо особено в обществената ни система , я да видим какво нещо си имаме за министър-председателче.
  • 138 ЧИЧО

    17 27 Отговор
    БЖОЙКО Е ВЕЛИК ДЪЖАВНИК И ЕВРОПЕЕЦ ЧЕСТИТ 4 МАНДАТ5848
  • 139 Мордекай

    19 23 Отговор
    Скоро , скоро колко да е скоро по време на изборите ако има някой , тогава ще да е . Колкото и да ви се иска да свалите ГЕРБ и Бойко Борисов от власт , каквито и магарии да изфабрикувате , никой не ви иска , както и ще се убедите по време на изборите , когато ГЕРБ ще ви дръпне с две дължини , немойковци.
  • 140 ДЖОТО

    25 16 Отговор
    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР!БРАВО!ТАКИВА ХОРА ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ!А НЕ НЯКАКВИ ПРОДАЖНИ ПУЙКИ И МИСИРКИ!!!
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Иво

    13 2 Отговор
    къде ще падне по стълбите ли
  • 143 софия

    9 16 Отговор
    ти боко с достойнство трябва да си тръгниш а не да се правиш на луд с този вирус да стоиш с твоите държанки махай се
  • 144 Тонката

    15 9 Отговор
    Още един Божковист

    Коментиран от #239

  • 145 ЧЕКАМЕ ВЕЧЕ 11 ГОД

    17 9 Отговор
    НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА ПАДНЕ , А ДА УЦЕЛИ И ПРАВИЛНОТО МЯСТО ............... НА ВЕКИЛСКИ !
  • 146 ФНИМАНИЕ

    10 10 Отговор
    НА ПРЕЗИДЕНТА РАБОТАТА МУ Е ДА СЛЕДИ С ДРОНА БОКО КЪДЕ ЩЕ ПАДНЕ , ЗА ДА НЕ СЕ УДАРИ !
  • 147 Добър

    11 11 Отговор
    анализ като за твърд опозиционер. Друго какво да каже. Корупция, некадърност и пр. Борисов ще паднел всеки момент. Но този бил адвокат. Кой ще го ангажира по дело някакво. Адвокатите не са ли по принцип неутрални. По-добре да влезе в управлението на БСП или Демократична България и да се отдаде на политическа кариера. Може да го вземе и Румен Десиславов за съветник по юридическите въпроси и корупцията на мястото на издънилия се Узунов.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 ghost

    6 16 Отговор
    Извинете, кой е тоя йорист, на кой е адв... и кой му плаща.
    Абе направил ли е нещо , че да го знаем.

    Лили Маринкова, това че нек'в е завършил йордическия, не значи , чи требе се титулува. Така е избиване на комплекси и опит за придаване на тежест на въздух под налягане.

    Коментиран от #154, #166, #169

  • 150 Просто

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "qwerty":

    Много просто, с разрешението на този Някой.

    Все пак виждаме една дамско чанте на една от снимките.
  • 151 гост

    4 16 Отговор
    Леле простете незнанието, тоя йорист бил и лекар епидемиолог, .
    Разбирал и от вируси.
    Лили освен адв, сложи за повече тежест Др.

    Факти, (скъпа Лили) с незнанието си и голямо самочувствие, тези луди са опасни за обществото.
  • 152 Питам се

    14 8 Отговор
    Какво ни има на нас, българите? Че не всичко ни е наред, се вижда отдалече. Кой друг народ се е оставил и би се оставил да затъне до такава степен в калта? Имаме всичко необходимо, за да е превърната отдавна земята, която населяваме, в истински рай: красива природа, планини, гори, реки, плодородни почви, море, плажове и какво ли не, дадено ни от Бога и от мъдрите предци, избрали това място. Нямаме, ние, останалите тук българи, ум , решимост за действия и достойнство! Истински интелигентните прозряха и напуснаха овреме прекрасната ни, но нещастна и осмивана от всички страна. Не че им е лесно в чужбина, но поне могат да живеят с вдигнати чела и без това отвратително чувство на омерзение от самия себе си!
  • 153 Ха ха

    11 9 Отговор

    До коментар #49 от "генералисимус Чан Кайшъи":

    Че Бойко си е червен от всякъде.Комунист от ранна младежка възраст та до днес.
  • 154 Верно ли

    14 0 Отговор

    До коментар #149 от "ghost":

    "Йорист" .... Майко мила, наистина дъното вече е над нас. Благодарим ти демокрацио, дето тъй и не те видяхме!

    Коментиран от #208

  • 155 Шопендар

    1 7 Отговор

    До коментар #57 от "Безличен":

    Колко ли е голямо нощното ти шкафче,интелектуалецо
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 таман

    12 8 Отговор
    да падне и ги пребил на изборите за пореден път

    Коментиран от #168

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Логично

    20 2 Отговор
    Едва ли има вече българин, който да очаква "спасението" от ЕС, от САЩ, от ЗападА, от Русия, или откъдето и да е отвън. Те винаги са постъпвали, постъпват и ще постъпват така, както на тях им е изгодно. Следователно, спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се, нали?
  • 161 м33т

    16 5 Отговор
    Щял да падне всеки момент?! От години говорите, че щял да падне, ама не пада.
  • 162 Евромислещ

    15 8 Отговор
    Ъхъ Ъхъ да падне и изведнъж пълна победа на изборите за пореден път Следват инфаркти оставки насирания в БСП пак за пореден път
  • 163 Гербер -Чан Кай Ши

    12 8 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Скачай от терасата.Бойко си отива.Яко ще се самоубиват герберастите.И "Факти": Стига сте ме цензурирали.
  • 164 Овчарчето Калитко

    9 8 Отговор
    Те и на Коча се клатят ама не падат

    Коментиран от #167

  • 165 Регулиране

    3 7 Отговор

    До коментар #22 от "Фен":

    Като си замине Баце, на там ти е посоката , село село.
  • 166 Йордечка,мисурка

    11 2 Отговор

    До коментар #149 от "ghost":

    Юрдан,йорган,йорист(можеше и ьорист)Тъпотията сред пъпешите и тиквите достига галактически измерения.
  • 167 Ветринар

    8 0 Отговор

    До коментар #164 от "Овчарчето Калитко":

    От село така се изказват.
  • 168 м33т

    8 1 Отговор

    До коментар #157 от "таман":

    Знаем как "пребивате" на изборите. Затова хората не ходят да гласуват.
  • 169 ххх

    4 1 Отговор

    До коментар #149 от "ghost":

    Каква е тази професия не съм я чувал?!Да не е хорист?!
  • 170 Cvetanka

    8 7 Отговор
    Да пада! Честно казано ако съм на негово място си подавам оставката и изчезвам от България..Той има пари за него..за децата му за внуците му..Факт е че рано или късно ЗАКОНА ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ...
    ТОВА че се плаща на адвокати и прокурори да прикриват всичко е БАЛОН.. ще се спука...Просто трябва да избяга като Божков....иначе....ами...НЕЗНАЯ как ще се пренареди властта след изборите..НО....Дали някой си спомням как умря Николае Чаушеску ...ПЪРВИЯ В РЯМЪНИЯ..??ПРЕЗ 1989 Г..
    ВСЕКИ ОЛИГАРХ КРАЛ ПАРИ Е ИЗБЯГАЛ ОТ БГ....НЕЗНАЯ какви са нещата на г-н Борисов...но ако има истини..за БАРЦЕЛОНА.. за..колчетата злато..евро....за записа относно изказването му по адрес на Председателя на НС Цвета...
    Г-Н БОРИСОВ..БЯГАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ..НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ..НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАПАДНИ СЛУЖБИ, че ще ви спасят гърба..Когато народът излезне срещу вас..няма ВРЪщане..
    Просто "бягайте".....

    Коментиран от #183, #188

  • 171 Пичове

    7 1 Отговор
    Стигам до извода, че лицето, за което се говори в статията не е толкова голям баламурник, колкото се представя или по-скоро го представят. Само един престъпен ум има потенциала да се превърне в превъплъщение на властта в една държава и да си дърпа конците. Възможно е дори да е Дон на мафията...
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Един

    5 0 Отговор
    Ще ти се, ама няма! "Гладна кокошка, просо сънува."

    Коментиран от #197

  • 174 Ghost

    2 3 Отговор
    До коментар #149 от "ghost":

    Каква е тази професия не съм я чувал?!Да не е хорист?!

    Йорист , бате голяма работа, много пари изкарва.
    Многото умен , човек.
    Сложи му едно адв. И става много умен, от политика разбира , от вирусология и медицина разбира, много начетен човек.
    Туии завърши йордическия , много умен.


    Тъжно и жалко за цялата гилдия.
    Ако коментира правен, служебен въпрос , може да се позове на дипломата си.
    Когато излезе да кометира свое мнение, излиза с името си.
    Сега е просто въздух под налягане , който търси тежес в диплома от пропаднал провинциален университет.
  • 175 Факт

    2 6 Отговор
    Само короната може да го свали ББ!
  • 176 Vipo

    1 4 Отговор
    Прочетох всички комета ри и нито един не каза нещо смислено и тоя също а дали не си прави пиар а за мислете се ако всички тия сайчета медийте ги няма дали щеше да да известни или какъв е смисъла на живота от това да не си известен 7 втото мисля аз това правителство няма да падне ще се хлъзга като деляк камак но няма сега му е паднало да е на власт
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Хана

    4 5 Отговор
    Това, че ченге, този рубладжия, докато ще се изявява, защо най сетне не се прибере в дупката си!
  • 179 бай Ставри

    6 6 Отговор
    нищо умно не каза просто програмирано интервю озлобено добре платено и нагласено
  • 180 1234578

    8 3 Отговор
    Да има скандални неща в снимките и записите. Но защо това, че държиш пистолет на нощното си шкафче да е скандално? Първо негов ли е пистолета, а ако не на кой е? Второ има ли разрешително за пистолет примиера, пистолета законен ли е ил не е?

    Скандала са парите и златотото, но пистолета вероятно не е скандален, а законен. Скандано е, че у нас, ако не си много богат, политик, полицай, военен, практически не можеш да имаш законен пистолет с който да се защитаваш. А дор и да имаш, не можеш да го ползваш срещу взломаджии проникнаи у дома ти, дори и да са 10 пъти повече от теб, ако и те не са въоръжени с пистолети. У нас домовете на хората и самите хора не са защитени, не им се позволява да се защитават с всичк ивъзможни средства. Так е от 75 години е така. Смятам, че всеки който с взлом влезне в чужд дом, трябва собственика или позвателя да има право да го застреля, пребие... особено ако взломаджиите имат числено превъзходство.
  • 181 Муьаьа

    3 5 Отговор
    Адвокат Нинко Путинов Властожаен
  • 182 Платени журналисти...ей това е

    5 10 Отговор
    Не случайно сме в класациите на последните места...платени журналисти.
    Пак ще има избори и ПАК ще гласуват хората за ГЕРБ защото не са толкова тъпи за каквито ги мислите!
  • 183 Избягал

    3 3 Отговор

    До коментар #170 от "Cvetanka":

    Целта е да се разбягаме ,за да няма кой да защитава България.
  • 184 истинко

    3 4 Отговор
    Глупости! Щял да падне! Ха ха ха! Това са нощните полюции на един псевдо адвокат, който с организираните и платени от вън протести докара на "бял кон" мафиотската шайка ГЕРБ!
  • 185 Истината

    2 3 Отговор
    Поредното промиване на мозъците ви. Ако не ви изнася бягай от българия. Спасението е навън, докато сте млади. Ако не, не ни се оплаквайре, че порасналите ви деца самотни живеят зле в българия. Мързеливи и нервни хора в бгМълчиш, подчиняваш се, слушаш, съгласяваш се с диктаторите, и да ви говорят на инат, псуват, пак същото, и да те подценят кротувате... Весел ден!
  • 186 Гост..

    1 2 Отговор
    Поредното промиване на мозъци. Ако не ви изнася бягай от българия. Спасението е навън, докато сте млади. Ако не, не се оплаквайте, че порасналите ви деца самотни живеят зле в българия. Мълчиш, подчиняваш се, слушаш, съгласяваш се с диктаторите, и да ви говорят на инат, псуват, пак същото, и да те подценят кротувате... Весел ден!
  • 187 ????

    1 1 Отговор
    Много често се променят написани.. с много грешки.. Или е от бързото..
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 ДО ДЕЛЬО

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Дельо Хайдутин":

    Който е образован, с добра професия, ще се справи както в Б-Я, така и в чужбина. А мързеливите, неграмотните, некадърни, не образованите и без професия, са негодни паразити навсякъде и никоя д-ва, не ги желае. Забрави ли, кога и защо, много напуснахме Б-Я. Прогонени бяхме от тъй наречените "соц."комунисти, които всички соц.д-ви не избират вече. Само в Б-Я подкрепят тези, които фалираха д-вата, разграбиха, приватизираха, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд.
  • 192 ХАХАХА

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "asd":

    "Соц."комунистите отдавна са разбрали, че сте прости. Ако бяхте по-умни, щяхте преди години да искате Закон за лустрация, да бъдат оповестени тези, които фалираха д-вата, банковият фалит, приватизираха, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд и всички доносници от ДС, които са съсипали хиляди с-ва, събудили се за 1 нощ милионери и произвели олигарсите, които днес са с бели якички и наричат себе си бизнесмени, но с вашите пари. А вие, какво направихте? Мълчахте, скрити по дупките си, като мишоци. С каква съвест, днес живеете? По-прости от подобно племе, няма никъде по света.
  • 193 Чук и Гек

    7 2 Отговор
    Адвокате-ееее! Учен си,ама глупав! Бойко разбира масите и им угажда, а ти и Корнелия летите в стратосферата. Принципно си прав - в малко държави ще търпят това тужко недоразумение да се обтяга на матрака и да пипа с лапи Председателя на националния парламент! Но, тук е местна почва - Ганчо 1300 дефорсиран модел! Ако едно магаре е навлязло в алеята с рози и цветя, как ще напусне само алеята бе, адвокат! Нали трябва някой да отиде, да му се развика, да го подплаши, да му постави юзди и го прибере, или да му удари 2-3 тояги, и да го натири в гората да го изядат чакалите! Иначе, ти ще си коментираш, то ще пасе, ще тъпче, ще пръцка, ще се търкаля из тревната площ, ще гони магаричките, а на теб ще ти се смеят хората!
  • 194 ФАКТИ са неграмотни

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Много":

    Пише се тълкувание,а не тълкование.
  • 195 Грог

    5 8 Отговор

    До коментар #59 от "Последния Софиянец":

    Никой човек, който спи, или не спи, няма да си извади парите, валута, оръжие и да си легне. Чета коментарите и се чудя, кой от вас си ляга, изсипва си портфейла на масата, отваря си касата да се вижда всичко и спокойно си ляга... АЛОООООО, стига смехории.. Болен народ за сеири.. А за разни измислени адвокати,сигурно БСП, мечтата е една:Долу Бойко с всички средства, най вече опашати лъжи...

    Коментиран от #205

  • 196 ДО 46

    9 5 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Подкрепям постът ви изцяло. Докато в Б-Я не излязат виновните за фалитът и разграбването и приватизацията чрез РМД-та на д-вата, не бъдат осъдени заедно с всички кредитни милионери, не се изчистим от наричащите се "соц."комунисти, същите, които ограбиха спестяванията и пенсионният фонд, а днес били със същият този народ, който ограбиха, Б-Я трудно ще се оправи. Вероятно им е било добре с пенсии от 5-8$, хлябът 200-500 лв., при 1$=3000 лв. Кой народ би гласувал за своите грабители? Тъжно, но факт. ББ е най-успешният бг премиер, доказва го фактът, че някои са в подкрепят олигархът Божков с 18 присъди. Интересно, защо се пише само против ББ, който единствен работи в интерес на Б-Я. Със сигурност има компромати за "соц."комунистите и то много, за имотите на К. ИМПЕКСОВА, която с Техноимпекс, си приватизира и имот в Хараре/Зимбабвия; за имотът на С. СТАНИШЕВ на брега на Женевското езеро, изнестените 55-60 млрд.евро по негово време и спряните евро субсидии за корупция; за огромният палат с асаньор на чалгаря СЛАВЧО, за банковият фалит (над 200 млрд. $) благодарение на Р. ГЕЧЕВ, за имотите на КОПЕЙКИН с пари от субсидиите; за Гномът Атанасов, нереализиращият се и изгонен от съдебната с-ма И. ХРИСТОВ, ГОЦЕ и всички доносници на ДС, ори@ниращият във фонтан Р. ПЕТКОВ и разграбването на Плевен и т.н. ББ може да покаже много компромати, но не желае. Никога Б-Я, не е била по-добре. В Б-Я ценим, едва, когато загубим, какво сме имали. Жалкото!

    Коментиран от #214

  • 197 Кольо Вейронов

    7 2 Отговор

    До коментар #173 от "Един":

    Сега като почнат Игрите на глада,народът ще започне истински да се забавлява.Докато не се затвори огромното антиозоново образувание над Арктика ще сте под карантина!Извънземните са тук и търсят сметка за олайнярявената Планета Земя !Чуди се бай ви Кольо ако карантината продължи до 2027 г. тея кеФ-16 как ше дойдат до тука ?Парламента може да се ползва и като склад за фурми ,щото е хладно.Може да се инсталират и няколко казана за ракия там. Ракия "Фурмена“ може да направи дестилационен Бум на пазара и да изкара България от блатото. Формулата е агнета -фурми -ракия -долари и евраци х 500…
  • 198 истинко

    14 3 Отговор
    Хора не си правете грешни илюзии! Борисов и шайката ГЕРБ ще управляват още дълго, дълго време. Кое ми дава основание да го твърдя. Първо ГЕРБ разполага с огромен финансов ресурс с който може да купи когото си иска - роми, патриоти, вътрешната опозиция в БСП.... вкл. и шефовете на ЕНП в Брюксел! Ако разбира се вече не го е направил! Второ: Сега чрез Гергов, Станишев и другите като от тяхната групичка ще превземат отвътре БСП и тя ще играе по свирката на Б.Борисов. Трето: Б.Борисов и ГЕРБ са завзели всички власти - медии, парламентарна, изпълнителна, прокуратура, следствие, съд, банкова система... абе всичко! Скоро ще превземат с компромати и президентската институция! Това са фактите! И вие си мислите че ще падне тази добре изработена кула?! Глупости на търкалета! ГЕРБ ще ни управлява дълго, дълго още! И когато ГЕРБ се изхаби, просто ще я заменят от новосъздадената партия на Цв.Цветанов! Борисов и Цветанов са в абсолютен сговор! Това с напускането на Цветанов на ГЕРБ е такъв блъф за простолюдието, че няма на къде повече! Вервайте ми!
  • 199 pepi 52

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Борислав4394":

    бориславчо, първо научи български език ,тогава давай акъл също като некадърния адвокат ,дето иска от 10 години Бойко да падне ,че неговите дружки от кръга Прокопиеви да дойдат на власт,че да може да влезе във властовите кръгове и спокойно да краде,че не му стигат хонорарите от двама трима бандити само!
  • 200 Да бе смело

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Lub":

    И на мен да ми плаща хазартния бос яко ще съм много смел.
  • 201 цербер

    9 5 Отговор
    Това не е независима прокуратура, ние си знаем. ТОВА Е ЦАЦАРАТУРА.
  • 202 pepi 52

    6 7 Отговор
    Колко са смешни ФАКТИ И МАЛКОТО КЛИЕНТИ КОИТО ИМАТ, дайте му на адвокатчето някой лев,че като го гледам ще се разплаче,че ГЕРБ ще падне всеки момент и няма да има срещу кого да си измисля дрисливите теории !
  • 203 Феьата

    7 4 Отговор
    Сега българския комунист се е свил от глад и пищи пищи за власт и оттам пари пари. Това е цялата идея на така наречената опозиция. И нека Борисов с безразличие подмине тези компромати и провокации и да си държи правия курс.... Към Европа ,към Европа.
  • 204 Хаджиментов

    6 4 Отговор
    Някои хора са с толкова ограничено мислене, че се чудя как са станали адвокати и как си вършат работата...
    Сигурно не могат и затова все ги избива на политика.
  • 205 ГРОГ/195

    7 3 Отговор

    До коментар #195 от "Грог":

    Подкрепям ви изцяло. Никой не се замисля, при наличието на каси и сейфове, кой си разпилява парите по нощни шкафчета? Да не говорим, че политиците, ползват банкови трезори, за съхранение на скъпи бижута, златни кюлчета и т.н. Как и кой установи, че 2 жълти предмета, са златни? Деб@илите чуват това, което искат, не умеят да четат м/ду редовете. А всички надигнали се с/щу ББ, използват максимата "Не гледайте какво правя, слушайте, какво говорим". Да не говорим за Р. Дронов, тепърва прожекторите ще го осветяват. Съжалявам, че поддържах ЦВЕТАНОВ, който направи политика, благодарение на ББ. Цветанов обаче, забравя поговорката "Не плувай в кладенеца, от който си пил вода. Не се знае, дали няма отново да пиеш вода от него". Аз вярва в това, което прави ББ в интерес на Б-Я, не в това, в което се обитават да ми говорят опонентите му, всички, които докараха д-вата до фалит и разграбването й. В едно съм убедена, в БКП/БСП нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Ще дойде време, когато истината за разграбването, за фалитът, за приватизацията и тяхните участници, ще бъдат осветени. Всяко нещо, след олигарсите е ред на приватизаторите, банковият фалит, доносниците около недоразумението и нищо не правещият, със заплата от 12000 лв.от данъкоплатците Р. Дронов. Не само в Б-Я, но и всички европейски лидери знаят, че той работи против интересите на Б-Я. Осъзнаването на хората с робска психика е труден проблем, което говори, че преходът ви в 21 век е невъзмож
  • 206 Цвъцко Цвъцков - бившия втори

    6 0 Отговор
    И още "компромати" ще му измисля на доскорошния ми съпартиец Бойко, затова, че ме разлюби по този унизителен начин. Даже и любимия ми Веско Маринов обиди дълбоко и непоправимо. Нема се плашите. Бате ви Цвъцко е доказан майстор на компроматните войни и черния пиар.
  • 207 ОТ МЕН

    5 7 Отговор

    До коментар #38 от "Е да де":

    От написаното се разбира, че използваш главата си само, като декоративно приложение към зад@ника. Не е лесно и да си прост. Това е нелечими заболяване. Никой не може да ви спаси от собствената ви простота, некадърност, необразованост и безсилие, да носите отговорност за собственото си развитие. Имате право на избор, нещо, което при Живков беше забранено. Животът е лична привилегия и е такъв, какъвто си го направите. ББ или който и да е, никой не ви е виновен, че сте неспособни да се справяте в живота. Затова ви е най-лесно, да търсите вина в други източници. Трудно е да признаете, че сте неспособни и мързеливи. Направете фирма, работете за себе си, за собственият си живот. Спрете с мрънкането и смело се изправете пред предизвикателството на собственият ви живот. Направете си го сами такъв, какъвто го искате. Не търсете виновни, за собствените си грешки.
  • 208 ВЕРНО

    8 2 Отговор

    До коментар #154 от "Верно ли":

    Демокрацията е по чекмеджетата.
    Розова и златиста.
    Гаранция за сладко спинкане.
  • 209 Матей

    6 1 Отговор
    Бойко се държи здраво ,заклел се е да не дава оставка в никакъв случай,и с топ не мож го събори от върха.А приближените му се стараят да разсейват създалото се напрежение и тягостно впечатление.Било постановка,карикатура,фейлетон и нямало защо да се обсъжда,само трябвало да се издирят злоумишлениците и строго да се накажат.Какво друго да се очаква от зависими хора,зависими от самата власт и форма на управление,знаещи ,че всяка промяна би била фатална за тях.
  • 210 МИСЛИ ЗА НАС

    8 1 Отговор
    И ДНЕС БАЙ ОНЗИ ВЕДНАГА БЕШЕ ПРИ ЧАКАЩИТЕ ГО ПРЕД ТУНЕЛА МИСИРКИ ЗА ДА СЕ ИЗФЪРЛИ КОЛКО МНОГО СТРОИ И РАБОТИ , САМО ДА НЕ БЯХА МИСИРКИТЕ С СРСЕТАТА ДА МУ СНИМАТ КАК ЛЕЖИ СПИ И ПЪРДИ ДО ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА С МИЛИОНИ ЕВРАЦИ И КИЛА ЗЛАТО
  • 211 Роза

    9 2 Отговор
    Според мен не може да се отрече,че в България има относителна свобода на медиите.Ако я нямаше,нямаше да я има напечатана статията на адв.Хаджигенов,нито коментарите към нея щяха да видят бял свят.Някога,по време на соца,много хората премълчаваха много истини от страх пред властта.Сега открито говорят против политиците,но от това говорене на практика нищо не се променя!

    Коментиран от #213

  • 212 специалист

    7 2 Отговор
    Да приемем че всичко , което казва адвоката е така. Какво следва ?
    Управление на Цветанов ли - който вече подмолно е приватизирал почти всички структури на ГЕРБ в страната с мотива, че Бойко си отива, а онези големите зад океана него са орисали за нов премиер. И всички бягат от ГЕРБ , а структурите се разпадат. Или БСП, за която всичко си знаем и даже няма нужда да говорим. Самият факт, че срещу себе си имат Борисов и всеки път се провалят, говори ясно за капацитета им. Затова Борисов имаше 2-ри и 3-ти мандат. А нищо чудно да има и 4-ти, при все че всичко по-горе вероятно е така. Защото друга алтернатива поне засега няма. БСП и Цветанов са много по-лошота алтернатива. ДПС - да не говорим. Патриоти - смях. Либерално-джендърски еднодневки - още по-голям смях. На Балканите хората чакат големия водач и лидер, който да ги поведе, за да поискат промяната. Както я поисках и при Сакскобурготски, и при Борисов - друг е въпросът, че промяна нямаше. Ето затова много е прав адвокатът, ама въпреки това нищо няма да излезе и всичко пак ще е по старому. А за другите герой от интервюто просто няма да говоря, защото и КГБ, и Гестапо бледнее пред тях.
  • 213 КРАДЦИТЕ ВЛИЗАХА В ЗАТВОРА

    10 3 Отговор

    До коментар #211 от "Роза":

    само дето ПРИ БАЙ ТОШО НЕ СЕ КРАДЕШЕ ПО 80 % ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО
  • 214 Възможно ли е?

    4 1 Отговор

    До коментар #196 от "ДО 46":

    Вероятно ще е трудно, защото липсват доказателства, или са унищожени, или са скрити. Документите в България най-бързо изчезват. Нямаме исторически такива за бита и населението, за комунизма са унищожени, за настоящето също. С предтекст че е много скъпо да се съхраняват и опазват. Ето вижда се, защо са необходими, и защо ги няма. Излиза, че Божков и Бобокови са най-големите патриоти, защото ценят архивите и предметите с историческо значение, а следователно и запазването на българското чрез тях.
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Смехурко

    2 5 Отговор
    Нещо не виждам инфо в този сайт за ЕТ "Лобизъм" с адрес Дондуков 2

    Коментиран от #217

  • 217 КУРнинов

    3 2 Отговор

    До коментар #216 от "Смехурко":

    Как ще видиш като от там задават темите!
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Дядо Поп

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    Боко Еврочекмеджето е несменяем!! Докато е пастиря на овчето стадо наречено български народ!! Ха ха ха ха!!
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 бай Пешо с мотиката

    7 0 Отговор
    никъде няма гражданско общество. има маргинализирани групи и отделни индивиди. няма семейство, няма морал, няма уважение към труда - оттам няма почтеност и вярност към никакви принципи. Смелостта е за да спасиш ценното за теб- за вас какво е ценно, че да се жертвате? родината на пеевски боко и дпс, гей-парадите на абитуриентите, мечтите ви за лесни милиони без труд и похождения с чужди различни мъже и жени? децата ви, които цъкат нещо на телефона си и не ви имат за нищо, защото сте нищо? първо да дефинираме кое е ценност, за кое да се борим, кои са нашите лидери? морални и достойни?
  • 222 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 4 Отговор
    Бойко Макклауд от клана Борисов Макклауд.Започне ли веднъж чистката ,няма как да не става именно по този начин.Крадците ,тарикатите които си лапаха до сега без да ги закачат внезапно изреваха.Време е да ви се потърси отговорност!Отговорът беше директна атака , снимки ,пари и .т.н.Не може да си правят кефа живеейки като царе ,а народа да гладува.Хората не са глупави и виждат истината!Каквато пропаганда или интрига да направите ,всички знаем че това е част от атаката Ви към Бойко
  • 223 безпартиен

    4 3 Отговор
    И като как ще направите революция без пари?До сега историческият опит доказва,че всяка революция се нуждае от предварителна подготовка включватесен кръг от хора финансиращи мероприятието.Единствено те знаят крайния резултат!Предварително се проучват лицата които ще "водят"революцията и ще управляват средствата зпълнение!Дава им се линия на поведениеи привсяко отклонение,следва наказание-обикновено с премахване и то физически!!!А "масовка" винаги се намира.Тя не разбира,че е използвана като пушечно месо и като "революцията" победи,следва въпросът:"Оти ги ручахме жабетата?"
  • 224 Видин

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    Даи боже на всеки политик така да пада спи спокоино субсидиите са стабилни ще бъде преизбран а радев е много стабилен остава му още една година с нинова ръка за ръка са политически трупове
  • 225 БАЦЕ СЕ НААКА

    6 1 Отговор
    БАЦЕ НАПРАВО ДО УШИ СЕ ОАКА
  • 226 инчхай

    3 1 Отговор
    адвокате ти си велик боко и нунев са мафиоти умориха танов г---
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Тошко

    1 4 Отговор
    Хаджи Генов е забелязал, че на ББ се клатят топките и си мисли, че ще си подава оставка!? Ха ха ха ха...
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Мекодонски манаф

    2 2 Отговор
    Аман от пишман клакьори на Черепухата и съветските резиденти!!!Пожелавам на всички червени душмани,да им се върне тъпкано,това което сториха на България през последните 75 години;
  • 231 Велика България

    4 0 Отговор
    Не трябва само да пада. Трябва да бъде съден и осъден на доживотна каторга, да работи като хамалин на скапаните магистрали.
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Емил

    2 1 Отговор
    Забелязахте ли как Боко разкара ВСИЧКИ по-богати и влиятелни хора ПРЕДИ измислената "криза" с ковид? И в Европа е така. Защото богати и влиятелни хора като Божков лесно биха надушили измамата и имат възможностите (фенове, приятели, съдружници) да реагират срещу тази долна манипулация!
  • 234 Емил

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТОЧНО!
  • 235 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Борислав4394":

    Умния адвокат да избере единкоч и след него да тръгне»те ина коча се клатят ама не падат»да беше учил за чобан да стане а не адвокат да говори глупости
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Жена

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Гербер- Богаташ":

    Още един неизлекуван...
  • 239 Жена

    0 1 Отговор

    До коментар #144 от "Тонката":

    По-добре Божковист,от Бойковист...Разликата в нивата е натрапчива..
  • 240 3333

    2 0 Отговор
    Все още има надежда
  • 241 Тодор Живков

    4 0 Отговор
    И органите на коча се клатят, но не падат. Пак си чеше езика слабия като адвокат- Хаджигенов.
  • 242 СКОРПИОН

    3 2 Отговор
    " Другарю " адв. Николай Хаджигенов, българския народ е мъдар народ ! Казвате: Скоро г-н Борисов ще падне, звучите ми като ясновидец -шарлатанин, а не като адвокат защитник за тлъсти хонорари! Както знаем, народа ни е мъдър, а той казва: " И на коча се клатят, но не падат ! Само не разбрахме кога скоро ще настъпи дългоочаквания момент, за вас, честните комунисти! Народа ни е мъдър,но Вие сте най-мъдрите и пак ще го излъжете! Когато дойде Болшевишката хунта БКП-БСП на власт,какво да очаква народа, че ще цъфне и ще върже, ще оправите: правосъдната ни система, здравеопазването, образованието, пенсиите, безработицата, няма да има ровещи се хора в контейнерите, с една дума:" Равенство, братство, свобода!". Тези лозунги не са ли изтъркани, вече! Народа не Ви вярва! Вие като адвокат трябва да знаете, че БКП е забранена с закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното си управление, и да спаси кожата си и да остане във властта, се преименува в БСП! Все тая! До кога ще хвърляте прах в очите на хората! Не ни обиждайте с евтини нескопосани пледоарии по студията!!!
  • 243 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "ГЕРБ":

    До № 63! Какъв ти е проблема, плачещ комунист! Какво се опитваш да ни внушиш: този бил секретар, книжка в джоба, член на БКП, г-н Бойко Борисов - комунист, папки в ДС. Много знаеш, но малко си чел! При 45 годишното управление на Болшевишката хунта БКП, имаше лагери на смъртта, такива лагери имаше и във СССР по модел на Хитлер! Който не слушаше майката столетница, беше изпращан в тези лагери! Който не беше член на БКП, не можеше да прогресира в обществото! Хората влизаха в тази партия, не защото я обичеха, а по принуда, за да не бъдат преследвани, тормозени, и да си "купят" малко спокойствие! За това БКП е забранена със закон на 05.05.2000г за политико-криминалното си управление, и да спаси кожата си и да остане във властта се преименува на БСП! Запомнете го това, един път завинаги! Как мислиш № 63, президента г-н Радев, дали е антикомунист?! Един съвет към всички, както казваше "другаря" Т. Живков: "Да се приземяваме, да се приземяваме! " .Аз ще кажа друго- да замълчите, да замълчите , защото колкото маймунката се качва по- нависоко, толкова повече и се вижда червеното задниче! Замълчете и не ровете в миналото, което не познавате, защото то не е в полза на "другарите" комунисти! Не им носи рейтинг! Четете повече !!!
  • 244 Северинов

    1 0 Отговор
    Много точно казано! Въпросът е кога най-сетне мислещите като адв. Хаджигенов ще застанат на една страна срещу цялата тази посредственост в политиката?!

    Коментиран от #245

  • 245 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #244 от "Северинов":

    .... ми отговорът е много простичък - само 2 думи :АК-47 ....