Last news in Fakti

14 Юли, 2020 11:22, обновена 14 Юли, 2020 11:27 8 952 145

Прокуратурата: Ще видите как Васил Божков и Цветан Василев си партнират с „честни” политици и „свободни” журналисти

  • прокуратура-
  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • сийка милева-
  • васил божков-
  • цветан василев

Говорителят на държавното обвинение Сийка Милева с изявление пред медиите

Прокуратурата: Ще видите как Васил Божков и Цветан Василев си партнират с „честни” политици и „свободни” журналисти - 1

Всяка съдебна система, основана на върховенството на закона се нуждае от силни независими и безпристрастни прокурори, готови да разследват лица, независимо от тяхното положение или влияние в обществото. Това заяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева, предаде БГНЕС.

Европейският съд по правата на човека подчертава, че в едно демократично общество както съдилищата, така и разследващите власти трябва да останат свободни от политически натиск. Днес прокуратурата е подложена на безпрецедентен не само политически натиск, добави Милева.

“Когато главният прокурор Иван Гешев встъпи в длъжност, бяхме наясно – и тогава, и сега, с това което ще се случи – с атаките към прокурорите, магистратите и техните семейства. Атаки от някои определени медии, а вече към тях и активно се включиха и политиците с призиви за законност и демокрация без да кажат какво недемократично и незаконно прави прокуратурата.

Следващите стъпки в тази посока на дискредитиране на прокуратурата предстоят от лица, привлечени към наказателна отговорност.

В този момент прокурорите от спецпрокуратурата издават разрешение по чл. 198 от НПК. То ще позволи в следващите часове българската общественост да разбере за опити на обвиняеми за тежки престъпления лица да избегнат търсене на наказателно престъпление.

Това прокуратурата ще направи с оглед отредената ѝ роля на пазител на обществения интерес и в името на върховенството на закона. Ще бмъде публикувано съобщение за разследване по глава 1 от НПК.

Ще си отговорите на въпроса преплитат ли се интереси на лица с власт, ще станете свидетели на това как обвиняеми си партнират с политици и журналисти, за да защитят откраднатото от българския народ.

Гражданите трябва да са наясно, че кампанията срещу прокуратурата се финансира с откраднати от тях милиони и милиарди левове. Прокуратурата подкрепя изразяването на възгледи на хората, защото правото на граждански протести е в основата на съдвременната демокрация. Прокуратурата е длъжник на обществото в осигуряването на чувство на справедливост.

Налице са доказателства за това как използвайки исканията на гражданите, обвиняеми лица с чувство на безнаказаност, използват протестите, за да попречат на работата на прокуратурата и на изправянето им пред прокуратурата”, допълни Милева.

В последните седмици сме свидетели как всички тези, които българската прокуратура иска да изправи пред правосъдието полагат усилие не само да пречат, а и да унищожат независимостта на разследващите органи, в опит да запазят заграбеното от народа. Предоставените от спецпрокуратурата доказателства ясно ще покажат как представители на организираната престъпност, действащи политици и някои журналисти действат в пълен синхрон срещу правосъдната система с ясното съзнание, че така си гарантират недосегаемост. Гражданите ще видят как Васил Божков и Цветан Василев си партнират с „честни” политици и „свободни” журналисти. Вярвам, че след като разберете истината всеки български гражданин ще направи своя информиран избор, ще избере на коя страна да застане – на страната на извършителите на престъпления или на страната на закона, каза Милева.

Изборът, пред който е изправено цялото българско общество, в това число и прокуратурата е или да осигурим върховенството на закона или да се поддадем на натиск и да позволим грабежът да продължи. Заявяваме, че занапред ще поддържаме прозрачност чрез осигуряване на адекватна информираност на обществото за всички елементи от нашата дейност. Няма да позволим дневният ред на дебата за работата на прокуратурата да се формира от участници от организирана престъпна група. Прокуратурата ще продължи докрай борбата за справедливостта, която очакват българите вече над 30 години. Няма да оставим да бъдем сплашени. Оттук нататък отговор дължат другите власти. Ние ще свършим работата си, като разследваме действащи управляващи членове на правителството и уличени в престъпления представители на администрацията на президента. Законодателят обаче е този, който трябва да създаде адекватно законодателство в съответствие с добрите европейски практики за борба с организираната престъпност и корупция. Чакаме и отговор от президента на България как концепцията му за прокурорски рекет и мафия в прокуратурата кореспондира с доказателствата, посочени открито пред обществото за връзки на представители на организираната престъпност със случващото се в последните седмици и последните дни. Прокуратурата е твърдо решена да не поставя никого над закона, подчерта още Сийка Милева. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преврата е близо

    233 19 Отговор
    Отиваме към гражданска война. Мафията вече играе ва банк

    Коментиран от #70, #73, #144

  • 2 Ей...

    204 22 Отговор
    Оставка Пача
  • 3 Карло

    218 19 Отговор
    Вие нормални ли сте ? Нас в момента не ни интересуват тези субекти! И техния ред ще дойде! Но първо искаме ВИЕ !!! ВИЕ БЕ КРАТУНИ ДА СЕ МАХАТЕ!!!! Не разбиратели уе ?

    Коментиран от #75

  • 4 Сигурно

    53 189 Отговор
    И Радев е,затънал в тинята затова надигна хората
  • 5 гост

    171 17 Отговор
    Борисов срещу Гешев ,кой кого ще предаде за да оцелее?????

    Коментиран от #58, #95

  • 6 Гост

    189 14 Отговор
    Нищо незаконно не прави прокуратурата, само спи дълбоко от 2 месеца насам за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО тревожните сигнали, придружени със снимков, видео и звуков материал

    Коментиран от #106, #135

  • 7 Иде краят

    157 12 Отговор
    Продължават да наглеят. Мислех, че ще приберат доганя, шиши, боко или ще се самообвини каскета ама уви...
  • 8 Джуна

    120 9 Отговор
    Говори за чекмеджетп на Борисов и Севда!?
    И другото е валидно за демокрация ,а ние не сме!
  • 9 Няма къща в Барцелона

    119 11 Отговор
    Разследвайте чекмеджето.

    Коментиран от #116

  • 10 5999

    31 123 Отговор
    Браво .В България не живеят само няколко хиляди безделници крещящи и пиещи бира вечер пред президентството

    Коментиран от #27

  • 11 Аххаха

    104 9 Отговор
    Оствка ма! Знаели сте какво ще последва... ами ние не сме малоумни за да видим КОЙ назначи Пеевски с мутрите от Перник и Пазарджик и техните шефове седяха в Грийн кафе на Кауфланд Перник до назначението! За събаление, не законни! Просто се махайте!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А ДА НЕ

    20 59 Отговор
    ГОВОРИМ ЗА МАНОЛОВА И ТЯ СЕ Е ОВАРТОЛИЛА С ТОЯ И ОНЯ
  • 14 Алфа Вълкът

    23 102 Отговор
    ДАВАЙ ГЕШЕВ, СМАЧКАЙ ГИ!

    Коментиран от #128, #129, #139

  • 15 Behemoth

    89 11 Отговор
    Сийке ма ,марш да нараниш мисирките!
  • 16 Бая работи знам

    59 6 Отговор
    Знае ги и народа! Ама ако ги напиша незнам дали няма да ми дойдете на гости! То в бабичката отидохте, че у дома ли?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бат Тонка

    36 6 Отговор
    Стига говорихте празни приказки, а дайте реални доказателства. И Божков уж щеше да дава някакви неща, ама останахме с едни хвърчащи листчета и комикси.

    Коментиран от #108, #138

  • 21 Сезам

    69 4 Отговор
    Като арестуват Тиквун, може и да ви повярвам
  • 22 Кирил

    16 34 Отговор
    В края на краищата,всеки българин да се определи.Иска ли да види съдебни процеси на обвинени от ВСИЧКИ институции или иска да търка билетчетата на пурата.

    Коментиран от #31, #71

  • 23 Токту

    75 4 Отговор
    Пак записи. Що не разследвате записите на Тиквата? Защо не разследвате парите в чекмеджето? Прокуратурата била безпристрастна. Егати вица!
  • 24 Зле ли са

    62 5 Отговор
    И гешев и сийка да си хващат партакешите и вън
  • 25 Не разбрахте ли

    60 7 Отговор
    Мафията си едно си знае и това си бае! Оставка Гешев, позор си!
  • 26 Някой

    56 3 Отговор
    О да ... Пеевски Доган Местан цялото Дпс Дост кога ще почнете да проверявате ... А верно те са ви шефове.
  • 27 Behemoth

    26 8 Отговор

    До коментар #10 от "5999":

    Вярно е живеят и доста човешки нищожества като тебе...поне едно именце да беше си шляпнал от кумова срама..
  • 28 Потрес

    46 5 Отговор
    Не желая нито една стотинка от данъците ми да отиват за заплати на мафията в съда, прикуратурата и правителство! Всички вън!
  • 29 Йоло Денев.

    11 5 Отговор
    Кога най после ще разберете че истината е само във връщането на бог Тангра.

    Коментиран от #38

  • 30 гражданин

    45 5 Отговор
    ауууу това ли ви е прехваления фишек, за днес, пак дребни риби ще ни подхвърляте, Сийка юристка с диплома от Благоевград, моля ви се
  • 31 Шлшшъъъът ма

    15 3 Отговор

    До коментар #22 от "Кирил":

    Определихме! Ти си никой нищо
  • 32 big

    43 5 Отговор
    Вие първо покажете, че не си партнирате с хунтата на Борисов и не сте част от мафиотската му структура! Не сте бухалката на властта и арестувайте "свободните" журналисти от БНТ,БТВ и НОВА, които позволиха и създадоха този страх и стрес покрай пишман вируса!
  • 33 Karosel

    13 18 Отговор
    Повтарям.
    В момента определени хора си играят със съзнанието на хората! Това кой път ще избере човек е лично негов избор. Божков и Ц. Василев са доказани престъпници и дали ще оставим да се измъкнат от справедливо правосъдие, слава Богу не зависи от вас! 🤪
  • 34 Ей гнидо

    41 5 Отговор
    Хващай Гешев за шнура и да ви няма всичките подлога мръсна!!
  • 35 Метлата

    38 4 Отговор
    КайСийке,ние вече знаем кой си чати с Черепа-Тиквата и Влади.
  • 36 Протести

    34 4 Отговор
    Казахме ви: Боко, Пеевски, Доган и всички останали мутри и точно в този порядък! Ние казвам как и кога! Ние данъкоплатците! Ние задаваме задачите!
  • 37 Достатъчно

    33 2 Отговор
    видяхме - и милион и половина € в нощно шкафче , и пищови до главата , и имение на Черноморието , пазено на народна сметка , бряг , окупиран за гражданите ни и по вода , и по суша , поругаването на флага ни и т.н. ! Та по тези теми има какво да се говори , и трябва , а не хвърляне на стръв за отвличане на вниманието !
  • 38 Може пък

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Йоло Денев.":

    Човекът да е прав,това ме сме опитвали......
  • 39 14 юли

    27 6 Отговор
    Прокуратурата официално се осра! Наитина си играете с търпението ни! Вие просто сте некадърни и тъпи!
  • 40 Йосарян

    21 6 Отговор
    Тия шебеци продължават да си правят харакири! Чакайте Мустафата да каже какво е. Хаххаха
  • 41 888

    23 8 Отговор
    НАГЛЕЦИ ДОЛНИ....ОСТАВКА!
  • 42 Истинско отклоняване

    26 8 Отговор
    На вниманието! “Дистракшън” Гешев ти си абсолютен ПОЗОР за българската нация! Проблемъте са други, а не с Божков и другия...какво Нас обикновенниъе граждани ни интересува какви далавери са въртяли политици и бизнесмени? Българския Народ иска твоята оставка! Довечера 50 000 хиляди ще бъдем!
  • 43 Кур вит 19

    11 6 Отговор
    Атака срещу Диков ще има
  • 44 Избирател

    28 6 Отговор
    Крадеца ще вика дръжте крадеца и змията ще хапе докато пусне кръв. Ще опитат всичко възможно, ще извадят скелети от гардероба, насилие, пропаганда, лъжи. Работата на Прокуратурата е в сградата на Съда , не в медиите! Това е маша в ръцете на мафията, Инструмент на превзетата държава! Оставка! Избори! Ново велико народно събрание и обществен договор! Правосъдна реформа и реални инструменти на гражданското общество върху процесите в държавата, харченето на обществени средства и контрол върху поведението на управляващите!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 А вие, какво очаквате освен:

    21 6 Отговор
    Добре сготвена и претоплена МАНДЖА !!! А защо да вярваме на "доказателства" на каскетурата, а да не вярваме на записите и снимките на г-н Тyлyп ???
  • 47 6995

    15 3 Отговор
    Записите вече ги публикуваха другаде, ама у Факти се бавите.
  • 48 Asdfg

    25 7 Отговор
    Чакаме! Каквото и да покажат, ТИКВАТА и КАСКЕТА трябва да подадат ОСТАВКИ!!! Стига сте ни манипулирали! Защо Гешев не разследва записите и снимките на ТИКВАТА?!?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Подхуев

    17 5 Отговор
    ..таз кака Сиика, мммм много сгодна бе?!Само на какъв КоНКуРс ...
    Иначе другото е ясно....ДИМка след Димка, за да се изсули под сурдинка баш Хунтата с Главанака.Що то разследванха преди месец у село Уййно хорицата за 40кила ракия и казан бре, а то неколко милиона джобни евраци и няколко килца злато не са проблем, ни от къде са, ни защо са там...Е, на това се вика Параван на властта.
  • 51 хахах

    8 5 Отговор
    И когъ ще? Ще ще ще? Кога и защо казва че ще покаже,а не ги показва? Аман от ще та! То щяхме и демокрация да имаме а то какво се оказа?
  • 52 каскетура

    15 5 Отговор
    Пеевски , Доган и Бойко са добри , медиите на пеевски са добри , другите които не са от наще са лоши
  • 53 Метлата

    12 6 Отговор
    Какви медийни юристи сте в тая прокуратура .Няма ли Съд за вас,че там да ги представяте тоя доказателства?Заприличали сте на жълт вестник.Оставка!
  • 54 Истината

    17 5 Отговор
    Проверете първо Росенец гейт, чекмедже гейт, джудже гейт и...после пак може да си говорим
  • 55 Ааааааааааъ

    16 4 Отговор
    Е няма такава наглост, ама те знаят какво ги чака, когато господарите им паднат от власт и затова играят Ва-банк... Сийке, вие май прадължавате да ни мислите за много тъпи. Народът български търпя, търпя беззаконията ви, но сега ще ви помете!
  • 56 Марш

    14 3 Отговор
    Оставки Мафиоти!! После стискайте палци моето поколение за колко години ще вкара вашето в затворите! Ние сме европейци и няма да ви търпим повече! Или бягайте сега по Нигерия и Никарагоа или ще висите по затворите!
  • 57 13456

    10 3 Отговор
    Това е туйта , друго да не чакаме . Марш
  • 58 Който се е хванал

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    На хорото с Боко,рано или късно гори
  • 59 Шопо

    17 5 Отговор
    Ти кажи за Тиквата и Каскета !!! Щото не слушаме Приказки от 1001 нощ !!! Разбра ли,лельо?
  • 60 Дедо

    12 3 Отговор
    Какво да гледаме бе Сийке!Ние тия си ги знаем какви са!Лошото е че и вие и тия дето ви дърпат конците са същите!
  • 61 баце

    13 5 Отговор
    Това въоббще не беше политическо изказване срещу Президента, който не е от мутренската партия. На луда ли се правиш или Гешев е побеснял от злоба, че няма авторитет и по този случай иска кръв на улицата. Госпожо - престъпници сте.

    Коментиран от #141

  • 62 Мики Маус

    17 3 Отговор
    Горанов защо не е получил обвинение за проспаните 700 000 000лв данъци??? А Борисов защо не му иска оставката???
  • 63 Къде е

    13 3 Отговор
    Къде е Борисов?
  • 64 Fate

    14 2 Отговор
    А кой ги назначи тези "бизнесмени " за бизнесмени ??
  • 65 Private Spaсe

    11 4 Отговор
    Тива че някой е с ибвинение на значи че е виновен и друг че без обвинение не значи че е честен, а се ползва с чадър!
  • 66 един въпрос

    10 3 Отговор
    Като знаете за далаверита защо спахте до сега ? Или някой от горе ви нареди да не ги закачате ?
  • 67 Ния

    13 3 Отговор
    На мен все ми струва, че се водите не от върховенство на закона, а от повърхностното му спазване. Не ни убеждавате, че правите нещо съществено. Фактите: множество циклещи досъдебни производства срещу тъй наречени олигарси, неубедителни доказателства, ако въобще могат да се нарекат такива, показни акции, шумно отразени от медиите и нито една осъдителна присъда. Моля, в тази връзка изнесете факти колко дела са образувани от "олигарсите" срещу България и за какви суми. Съвет: престанете с тези брифинги, не влизайте в политически пристрастия и спорове, защото по закон магистратите са аполоитични. Народът не е прост, за да имате уважението му застанете с достойнство и мерете с един аршин!
  • 68 Факт е,

    8 4 Отговор
    че доста прокурори ще последват Боко и Каскета в затвора заради престъпленията, които са вършил, а и продължават да вършат. Гешев позор, оставка и затвор!
  • 69 Fate

    13 3 Отговор
    Отклоняват вниманието с претоплени манджи от господаря Борисов
  • 70 Мммдааа

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "Преврата е близо":

    Гражданска война в БГ е невъзможна ! Затова трябват смели хора , идеалисти ! В БГ всички мислят само за едно ! А идеалистите , те са скромни и незабележими ! Никой не иска дори да ги чуе ! Партиите водят протестите ,както винаги ! Сега като получат заповед да си приберат агитките , ще видите как всички ще се приберат ! КАКТО ВИНАГИ !
  • 71 Вече

    10 3 Отговор

    До коментар #22 от "Кирил":

    сме се определили - искаме Каскета и Тиквите в затвора.
  • 72 llll

    8 1 Отговор
    Днес всички ще метнат толкова л@ина по вентилатора, че свят ще ни се завие ...
  • 73 Академик

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Преврата е близо":

    Чист и непорочен политик не съществува. Всеки политик участва в задкулисни игри, машинации и лъжи. НО това не го казвам като обвинение. Това е естеството на нещата и винаги ще бъде така. Ако човек не участва в машинации, лъжи, то той не е възможно да стане политик. Винаги е било така. В този ред ба мисли всеки политик е уязвим при евентуално разкриване. Въпросът тук е, че каскетурата тенденциозно атакува едни кръгове и тенденциозно покровителства други.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Мммдааа

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Карло":

    Ето това е Вечният проблем на българина ! Никога не планува преди да свърши нещо ! Затова я свършва като кучето на лозето !
    Това са го казали умните българи о време оно !
    По-лошото е , че тези трябва да си тръгнат , но няма алтернатива ! Здраво се прецака тая държава !
  • 76 плевен

    6 1 Отговор
    не не интересува тези махай те се не отвличай вниманието и наче идво война
  • 77 Каренин от Санкт Петербург

    12 1 Отговор
    Арестувайте двете момчета с наднормено тегло и циркът да свършва !!! Така добре ли е чичко Моди???
  • 78 Как'Сийке,

    8 1 Отговор
    Когато "независимата" прокуратурата с началнк който сам се определя като "ВЪЗТОРЖЕН ФЕН" на БМБ, започне не бутафорно, а истинско и безпристрастно разследване на записи и снимки с пълни чекмеджета, тогава (може би) този лъган и систематично ограбван народ ще повярва.
  • 79 Каскет

    8 1 Отговор
    Туй е Снежанка,после ще дойдат осемте джуджета
  • 80 БМБ

    2 1 Отговор
    Тръгвайте към МС!Чакам Ви!Б.Б.
  • 81 Позор

    6 2 Отговор
    Цял свят ни гледа и те знаят всичко! Да не мислят и тях да ги правят на малоумни. Срам и позор. Къде искахме да бъдем, къде сме сега? - В тинята и то дълбоко. Съд и затвор.
  • 82 сектант

    6 2 Отговор
    ТО ПОНЕЖЕ СЕГА НЕ ГО ВИЖДАМЕ... ЗАЩО ВИ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА АЛО!!!
  • 83 Христо Иванов

    7 8 Отговор
    Христо Иванов и Атанас Атанасов веднага да подадат оставки и да се омитат от политиката. Затова че продадоха Демокрацията на престъпници и олигарси. Затова че излъгаха своите избиратели и се съюзиха комунисти, анархисти и крайни русофили.
  • 84 Сатаната

    8 1 Отговор
    Колко трябва да си кух днес, че да застанеш на амбразурата, да защитаваш крадци и убийци? СИЙЙЧЕЕЕЕ.
  • 85 Мъка трови сетивата

    8 0 Отговор
    НЯМА КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ!!!ВЪН ОСЪАВКА И В ЗАТВОРА!!!ПРОМЯНА ПЪЛНА!!!
  • 86 Демокрацията е наи голямата измама

    4 2 Отговор
    До момента създадена от човека по противен и пропаднал строи няма
  • 87 Како СИЙКЕ

    5 2 Отговор
    Има обратно броене на времето, вашето свършва, Наиграхте се, има асансьор и стълби, избора е ваш!!!!
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    мафията яхва народа мутрите мафията в затвора

    Коментиран от #119

  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    оставка
  • 90 ооох

    6 1 Отговор
    След като премахне гешев, на финала сиийка ще бъде не само уволнена ами и ебанъ.
  • 91 Йордан

    8 0 Отговор
    Мутренската марионетка бил “независим”! От кога?
  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    ГОРАНОВ КАЗА ПРЕД КАНАЛ 3 няма да подават оставка а канал 3 на кой е на ПЕЕВСКИ

    Коментиран от #121

  • 93 Йордан

    9 0 Отговор
    До кога ще ни занимават с брифинги,хунтата от всички власти.Имам чувството,че вече ще изскочи министър,прокурор или полицай от чешмата или от тоалетната чиния.
  • 94 Цирк Мешере

    10 1 Отговор
    Прокурорската Шехераезада кака Сийка!
  • 95 Волов

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    ОЧАКВАЙТЕ - Каскета нахлува със спецчасти и арестува Бокича, Горанов и Дончев - тогава ще го призная Каскета и Сийчето, на която външната част от главата е по-добрата й част......
  • 96 гост

    3 4 Отговор
    Мерси за скалъпение записи от преди време. Ако има фрази дето божков уточнява на кой от правителството колко е давал заради рекета - моля направете ги обществено знание.
  • 97 Метлата

    5 1 Отговор
    Ами ...не съм юрист ама не виждам никакви престъпления в тия разговори.Освен ако според каскета правна школа да организираш протести и партия не е престъпление.
  • 98 гост

    4 2 Отговор
    Забравих да допълня, копайте още малко, щото ударихте дъното. Чакаме още записи. Ако може с главен герой ББ и ВГ и ДП
  • 99 эсэсэсэсэр

    2 4 Отговор
    Мачкай Гешев! Всички тарикати от кримиминалния прежод да работят в затвора за просперитета на родината ни!
  • 100 787

    4 1 Отговор
    Това ли беше голямото изхвърляне на каскетов пак стана за майтап ама простотия бате
  • 101 Призводител

    4 7 Отговор
    Драги протестиращи, към протести ви водят лица, които искат да се намърдат в парламента и да получават депутатски заплати и това го правят от 30 години, благодарение на вас! На другата година вече протестирате точно срещу тези, които вече сте уредили в парламента! Вече бутнахте около 20-30 правителства /не съм ги броил/, но подобри ли се животът ви от това?? Не разбира се! След всяка такава ексцесия храните, дрехите, немите, стоките, битовите сметки, услугите и обувките поскъпват както и всичко останало! Саламът беше 4 лв дълго време, после се застоя на 5-6 лв и от три години е 40 лв, сиренето и кашкавалът са към 15 лева, а наемите ви в София от 200 лв вече са 800 лева! Преди 3 години обувки можеха да се намерят по 15-20 лева, а сега няма как да намерите под 50 лева. Заплатите ви и цените, както и стандартът ви на живот не зависят от правителството и не ви ги дава правителството! Бутнете и това правителство, а ние /бизнесът/ на другия ден ще ви представим новите цени, защото имаме разходи благодарение на вашите протести и отсъствия от работа и ще си ги възвърнем, бъдете сигурни! Догодина пак така! Действайте!
  • 102 Уточнение

    6 1 Отговор
    Госпожо, тестът за честност и безпристрастност на прокуратурата съдържа само едно изявление, което трябва да направите: " Ние не сме свързани с Делян и Доган!".Само им произнесете имената! Нали няма фетва за това? А Божков и Цветанов си ги гърмете колкото искате. 40000 снощи искаха друго.
  • 103 viki

    7 1 Отговор
    Виждали ли сте някъде другаде в Европа - висш служител на прокуратурата да прекарва всеки ден по два часа в козметичните салони и за гримиране??? Кому е нужно гова? Фолкаджийка ли е че толкова често трябва да ходи на гримиране и процедури?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 АнтиГЕРБ

    5 2 Отговор
    Аз не чух и не видях обективни и реални компромати срещу Божков. Много шум за нищо.

    Коментиран от #117

  • 106 Храна за размисъл

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    И като спи както казваш не е ли престъпление дс вземат заплати там?
    Не е ли престъпление като видимо няма резултати от дейностите на държавните институции да продължават да вземат заплати и да тормозят хората с глоби за абсурдни неща?
    Ти плащаш на тях за да ти казват как да живееш и какво да правиш и ако не ги изпълняваш нещата те глобяват.Това ли осмисля живота ти?
  • 107 СусБе

    3 0 Отговор
    Стигне ли до прокуроропрезкура и съдилище ще се измъкнат като лайняна връв - с приплъзване. Трошене на глави по късата процедура - без Революция промяна няма да има!
  • 108 Ами нещо ли е

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "бат Тонка":

    Фактът, че е икономисал 700 милионите 10% комисионна за Владко и сие?
  • 109 Copy

    3 1 Отговор
    Тoку щo Aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo у нac плacирa тaзи oфициaлнa инфoрмaция!Oчeвидeн шaмaр върху Бoйкo Бoриcoв и Ивaн Гeшeв!
    Oчeвaднo e вeчe зaщo Бoкo Тиквaтa oщe ce пънe дa пoдaдe ocтaвкa – дaвaт му шaнc тoвa дa cтaнe „eлeгaнтнo“ /хaхaхaхa!/, нa 16 -ти, кoгaтo e вoтa нa нeдoвeрия в пaрлaмeнтa.
    Oщe пo-яcнo e, чe дoтoгaвa и ДПC щe „узрee“ дa глacувa вoтa. Aкo питaтe нac, тe oтдaвнa ca узрeли, a cлeд Рoceнeц – хeптeн.
    Нa 16-ти мaчa нa Бoкo Тик вaтa приключвa.
    C двe думи:Соmе оn, yоu fu.сkеrs! / в прeвoд: Рaзкaрaй ce, ши бa няк!/

    Aкo питaтe AФEРA, ПAРЛAМEНТA ТРЯБВA ДA БЪДE OКУПИРAН OТ ПРOТECТИРAЩИТE ПO ВРEМE НA ВOТA! И ДA НE ПУCНAТ НИКOГO ДA ИЗЛEЗE, ДOКAТO НE БЪДE ПOДAДEНA OCТAВКA НA КAБИНEТA!

    A дoтoгaвa, кoй знae, мoжe дa cтaнeм cвидeтeли и нa брутaлeн aрecт нa Бoкo oт Гeшeв: „Ти cи aбcoлютeн прecтъпник! Дoлу нa зeмятa!“.
  • 110 Станиславски

    2 0 Отговор
    СРС-разсекретено, ама няма видео!Така, че остава шкафчето с пачките, златото и пищова.А той няма ли да гръмне!?
  • 111 Станиславски

    3 0 Отговор
    СРС-разсекретено, ама няма видео!Така, че остава шкафчето с пачките, златото и пищова.А той няма ли да гръмне!?
  • 112 мартин

    2 1 Отговор
    това не е новина.жалки сте .пуснете запис как цацаров,тиквата пеевски и доган решават да назначат каскета.с цел да се разчистят конкурентите на дебелото момче.дайте запис как данс проспали тегленето на гише на милиони.дайте основното, свинско печено,не ни пробутвайте претоплена манджа. каскета и цялата прокуратура-слуги на доган и пеевски.
  • 113 Гост

    0 0 Отговор
    Ахх како Сийкееее!
  • 114 спиноза

    1 0 Отговор
    този запис е точно толкова истински,колкото записите на тиквата.каскет , прави впечатление че не разследваш записите на тиквата. защо мекере? зает си да туитваш? или си зает да козируваш на телефона пред дебелото момче и доган??
  • 115 умно село

    1 0 Отговор
    Как Сийке, как Сийке....
    Липсва Румяна!
    То твоя шеФ, сам си е говорител на ведомството.
    Навярно като малък е участвал в предаването: Искам всичко да знам!
    Явно сте привърженици на девиза:
    За кокошка нема прошка, а за крадлим политик награда и морски чифлик!
  • 116 Факти 023

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Няма къща в Барцелона":

    И теб да разследват не си мн чист
  • 117 Здрасти

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "АнтиГЕРБ":

    Гледай новините от 12 по нова тв и сте разбереш
  • 118 Тити

    0 0 Отговор
    Защо си мислят че им вярва някой... Опитват се да се измъкнат но няма как да стане всичките са за белене

    Коментиран от #120

  • 119 Фанкило

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Еи как не ти ум дойде само глупост след глупост
  • 120 Факти 12

    0 0 Отговор

    До коментар #118 от "Тити":

    Да прав си заедно с Радев
  • 121 Ттттоооееее

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ходи се скрий или млакни бабати е на Пеевски
  • 122 чекмедже 2

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: силни независими и безпристрастни прокурори...защо не ги видяхме в Росенец....коЙ ще разследва самите вас...кой ще бръкне в чекмеджета на властта...и вашите рафтове...ОСТАВКА...мутри вън..
  • 123 соросоидни кърлежи

    3 0 Отговор
    Сийке търси друга работа,тая вече намирисва...ако разбираш какво иска народа..не си матросов...бегай сега е момента..виж какаво има в гардероба и чекмеджета и се омитай на часа.
  • 124 Хайде бе, Сийче,

    1 0 Отговор
    дайте списъка на честните политици и обективните журналисти, че да знаем на кого да вярваме? Засега знаем само за безспорния N1, осъден по погрешка? за лъжа, и за няколко мисирки. Ама има и още, нали?
  • 125 Гост

    3 1 Отговор
    Тая и тя стана много велика
  • 126 simo

    2 1 Отговор
    Како Сийке, пак празна история, ех Сийке, Сийке.............
  • 127 Лошо седларов

    1 0 Отговор
    Нема резултати, а само пушилка...Това не е достатъчно за хората.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 възпитаник

    0 1 Отговор
    искам да видя как президента Радев с дрона вкарва златото и пачките евра в шкавчето до главата на боко
  • 131 възпитаник

    0 0 Отговор
    сийче защо сега го вадите като ви опря яйцето до -----бързате каква къща и колко апартамента имаш и ти
  • 132 C90

    1 1 Отговор
    2004г пролетта бях в МВР... На срещата Г_н Борисов ми каза държейки ме за врата бащински ми каза- "Вие обикновените хора нямате представа и фантазията да си представите вървейки по улицата какво се случва около вас". Доста съм мислил над тези думи през годините и сега разбирам че е истина ние сме обикновените.. Без фантазия. Не съм гласувал за друг освен за Герб обаче нещо малко съм разочарован не за друго а защото ми идва в повече всичката тази неяснота - като не си едиси какъв излизаш и го доказваш даваш си данните сваляш си гащите и казваш ето това притежавам толкова пари толкова имота в тези странни... Иначе остава кофти чуство у нас обикновените.
  • 133 Мартин

    1 1 Отговор
    Кои са "свободните" журналисти? Огнян Стефанов и Иво Прокопиев ли? За тях двамата знаем, че са доста зависими!
  • 134 Виж

    0 1 Отговор
    то "честните" и "свободните" се привличат като магнити. една и съща "съдба" на Божков и Василев. СлОчаенос?!
  • 135 СпП да или не

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Прокуратурата на РБ не представлява само специализираната прокуратура, бившата тази, ръководена от И.Г. и понастоящем действаща срещу обвинените в тежки престъпления. Изказаха се опитни и умни юристи и всички те заявиха, че не може и/или е незаконно части от разследването да се публикуват в медиите, защото това е априори присъда над обвинените в престъпления. Прокуратурата трябва да действа в рамките на закона, да контролира досъдебното производство и да предаде обвиненията в съда, а там той ще решава дали ще уважи нейните обвинения или доводите на защитата на обвиняемите. Нас не ни интересуват вашите информации и обвинения, разберете това! Има СЪД! И смятаме, че СГП може да свърши същата работа на обвинението, но не прокурорите там не биха си позволили да стават "писатели". Както и че не е необходимо да има спецпрокуратура и спецсъд. Ситуацията в държавата не налага "спец"-ове, освен ако правтелството не иска да има свои доверени правни институции на директно разположение. И в отговор се стигна до вече 7-дневни протести с обекти премиера и специализираната прокуратура в лицето на главния прокурор.
  • 136 Живка

    1 1 Отговор
    Ние само си гледаме последните години. Не виждаме обаче ефективни присъди на престъпниците. Цветан Василев 6-7 години вече си живее царски в Сърбия и не иска и да чуе за връщане. Както е тръгнало ще му се разминат престъпленията по давност. Божков се е запътил по неговия път.
  • 137 Борис

    2 1 Отговор
    Цветан Василев прави всичко възможно да има хаос в държавата, от която избяга и от която отмъкна милиарди!
  • 138 Здрасти

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "бат Тонка":

    Няма вече комикси монтаж монтиран какво да даде
  • 139 Orakula

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

    Svobodata Sancho, e veliko neshto...
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Милко

    0 1 Отговор
    Сийке искам да видя как вкарвате Цветан Василев в затвора заради грабежа на КТБ
  • 143 Яззе

    0 0 Отговор
    А Сийка на кого я оставяте?
  • 144 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Преврата е близо":

    Част от протестиращите позволяват президента Р. Радев Решетников да ги манипулира и използва за свойте политически цели и в полза на Бсп. Особено когато прокуратурата проведе обиск в президенството и арестува обвиниха двама президентски съветници в корупция и шпионаж. А гл секретар Димитър Стоянов е рекетира свой подчинен за 200 хиляди лева. Вместо президента Радев да уволни виновния изнудвач Стоянов, той е уволнил невиния съветник. Има конституционен механизъм за провеждане на избори, без значение дали са обикновени или извънредни. Така, че е много важно да се разбере, че протестиращите обслужват интересите на Радев и руската партия Бсп, Дс. Дори и неволно това е тъжната истина.
  • 145 Риба на сухо

    1 0 Отговор
    Гешев написа ли най-после искането до Дубайското правителство да ни върне Васил Божков? Ако е изпратил такова, какво са му отговорили дубайците? Правителството на Балгария ни засипва със зелен хайвер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове