Last news in Fakti

18 Август, 2020 08:33 6 654 83

Теодор Михайлов: Бялата кола на Ситняково е пасивно мероприятие на МВР

  • ситняково-
  • мвр-
  • полиция

Протестиращите трябваше да я пропуснат, нямаше да е голяма загуба

Теодор Михайлов: Бялата кола на Ситняково е пасивно мероприятие на МВР - 1
Снимка: Фейсбук

Пасивно мероприятие на МВР, така можем да характеризираме инцидента с бялата кола на "Ситняково" тази вечер, с две деца отзад. МВР е длъжна по закон да охранява масови мероприятия. Тази вечер липсваше осезаемо. И разбира се конфликтът не закъсня.

Жената се вряза в протестиращите, а те ѝ изпочупиха колата, с двете деца вътре.
Единствено се радвам, че няма ранени. Надявам се децата да се отърсят бързо от този стрес.

Протестиращите трябваше да я пропуснат, нямаше да е голяма загуба.

А тя трябваше да направи обратен и да се изнесе, а не с деца в колата да се прави на батка и да гази хора.

МВР трябваше да е там, но умишлено липсваше.

Всички са виновни тук, но най-вече тези, които ги нямаше, за да стане тоя пастет*.

*пастет - ситуация, която цели да насъска една група хора срещу друга група, с цел всички те да нямат сили за да се занимават със същественото и в края на седмицата да отидат на прасе.

Журналистът Теодор Михайлов, Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери С

    62 128 Отговор
    Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона!

    Коментиран от #6, #12, #67

  • 2 предложение

    111 36 Отговор
    кОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, КАК ТАЗИ МАЙКА КАМИКАДЗЕ С ДВЕ ДЕЧИЦА В 22.30 Ч. ПРОВОКИРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И СЕ ВРЯЗВА В ТЯХ. КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА И - МАЙКАТА ИЛИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ДЕЦА В КОЛАТА.

    Коментиран от #29, #33, #72

  • 3 оставка на мутрите

    63 19 Отговор
    Всичко е по нареждане на тиквата има палатки , няма палатки има полиция няма полиция
  • 4 Псевдоним

    67 15 Отговор
    Бездействието на полицията не е от вчера, г-н Михайлов. И е доста удобно за направляването на общественото мнение и прокарването на удобни за мафията закони, както и за кражби на държавни средства чрез поръчки.
  • 5 Страничен

    65 20 Отговор
    Ясно е ,че е провокация!

    Коментиран от #13

  • 6 Нецензурен

    61 15 Отговор

    До коментар #1 от "Валери С":

    Ей, герберастки хейтър, стига си спамил един и същ коментар във всички статии. ПИКлювска работа.

    Коментиран от #24

  • 7 Сектант

    33 56 Отговор
    Пълен пасквил,МВР трябваше да изрине в арестите тези олигофрени, а не да ги пази.
  • 8 ОСТАВКА И ЗАТВОР

    65 27 Отговор
    това е герберастка убийца пред очите на собствените си деца иска да сгази млади хора протестиращи мирно срещу мафията ПОЗОР

    Коментиран от #74

  • 9 Кой68

    27 53 Отговор
    "Протеста"и"блокиране"на кръстовища и пътища разрешени ли са.НЕ
    След като са видя ли че вътре има деца защо не са пуснали автомобила.
    Крайно време е да се спре с мантрата-За всичко е виновно МВР.Това че в главата не ти протича елементарна мисъл си е твой личен проблем.В любимата ви "демократична"-САЩ полицията отдавна да ви беше измела.......

    Коментиран от #11

  • 10 100гр силикон в главата

    37 9 Отговор
    Това ми прилича, като да разбуташ кошер с ядосани пчели. Потвърждава се мнението за "русата жена", простете и тя не е виновна.
  • 11 BLM

    33 11 Отговор

    До коментар #9 от "Кой68":

    В сащ изметохме полицията :)))

    Коментиран от #21

  • 12 goni

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Валери С":

    Истината е че външни сили се опитват не само да съборят правителството, но и да разклатят България до основи! Геройнята Мустафа подкрепи протестите! От Европейските посолства си траят! Повече приказки на пазар!:)
  • 13 Псевдоним

    35 12 Отговор

    До коментар #5 от "Страничен":

    Дори и да не е провокация, а случайно събитие, пак полицията носи голямата отговорност. Нямаше дори катаджии, чиято работа е да подпомагат движението на моторните средства. Това е абсолютно умишлено бездействие от страна на държавни служби - саботаж.

    Коментиран от #63

  • 14 Диоген

    39 23 Отговор
    Преди 30 г Законът за движениие по пътищата гласеше така:Преминаването край група хора или животни се осъществява БАВНО!.Когато са на улицата се спира.Умишленото врязване с МПС в тълпата или в група хора в повечето страни в Европа се нарича терористичен акт!

    Коментиран от #19, #30

  • 15 цццр

    26 15 Отговор
    От "пасивно" мероприятие станало активно мероприятие. Целта е постигната. Сега ще разгласят из целия свят, че протестиращите са мародери. Но ще скрият, че това е било провокация.
  • 16 НРБ

    26 24 Отговор
    Тези ли са бъдещите управници на държавата, които ще ни вдигна стндарта, ще спазват закони и ред, ще има справедливост ????? Агресивни , озверели, рушащи и чупещи, агресори и терористи, пречещи на работещи нормални граждани да се движат свободно , налагащи се по пътища и блокирани кръстовища!!! Хората се отпратиха мноооого от тая улична сбирщина !
  • 17 Активист на БСП

    17 11 Отговор
    Провокаторката е лична приятелка на Красен Стойчев !!!
  • 18 POLIS

    27 27 Отговор
    Да бе. Вие ще обикаляте из София, ще правите золуми , а МВР ще ви пази. Всичко, което правите е извън закона и много добре го знаете. Въпросът е не дали, а кога ще ни писнете.
  • 19 цццр

    24 9 Отговор

    До коментар #14 от "Диоген":

    Точно! Врязването с кола сред хора може да е повече от просто преминаване с кола.
  • 20 Just for the record

    29 10 Отговор
    Първо районно е на две минути от инцидента. Защо не идва патрулка? Не било регламентирано мероприятие, но тогава нека милиционерите обяснят какво регламентирано мероприятие върви в ресторант "Осемте джуджета" от години за да има постоянно патрулка на отсрещния ъгъл.
  • 21 goni

    10 8 Отговор

    До коментар #11 от "BLM":

    Не се притеснявай!:) Щатската полиция ще ви намери един, по-един! Ще разберете как се мародерства!:) Пробвайте се отново с грабежите и вандалщината! Пък и Националната гвардия отдавна скучае!:) Последно се намеси в Лос Анджелис. Помниш ли по какъв повод и кога?!:)
  • 22 Хора,не се подавайте на провокации

    15 7 Отговор
    Всички артисти в това "пасивно мероприятие" са от школата на СИК-@джията и Касйета - и битите,и биячите.
    Мили хора,не се подавайте на СИК-аджийски провокации! Огледайте се при подобни случаи ,дали за пръв път виждате пидобни сикаджийските слуги около вас.
  • 23 само питам

    19 12 Отговор
    Законът за движение по пътищата какво казва- когато на пътя има множество хора, как трябва да постъпи водачът? Да се вреже в тях ли?
  • 24 плевен

    17 19 Отговор

    До коментар #6 от "Нецензурен":

    Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Смятам, че протестчетата са нагла работа, и са предизвикани от външни сили. Сега какво?
  • 25 Работата на

    14 6 Отговор
    полицията е да предотвратява произшествия ,не да предизвиква ТАКИВА . ДС и трайните служби работят по този начин нека си "спомним досиетата с компромати която притежава ПЕЕВСКИ" сиренцето (жена) което заложиха на ВОЖДА ,🎃 и той се хвана . Децата вече са чели тези МИЛИЦИОНЕРСКИ приказки . Всичко се излъчва на живо вече ,а това че някой иска да става герой е в правото си да опитва . МИЛИЦИОНЕРИ не ни манипулирайте .😧😄
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ВИНОВНИ

    8 7 Отговор
    ДА ИДИО... ТИТЕ. ПО УЛИЦИТЕ
  • 28 Ba7_Rambo

    16 13 Отговор
    Истината е, че тия хаймани са пълни помияри, както тези, чиито интереси се опитват да лансират и насаждат... Крайно време е институциите да си свършат работата - някои за пандиза, други за лудница, но да ми се правят на партизани... Хайде стига!
  • 29 Дфгх

    22 16 Отговор

    До коментар #2 от "предложение":

    Ами утре ако протестират пред вас и не можете даде приберете-пак ли те ще дава правото си?Ако бяха твойте деца вътре?Тези протести и накъде ще тръгнат ги няма обявени и нямат разрешение.Искатр държава,искате закони,но като ги нарушавате сте в правото си.Хайде,спрете с двойния аршин.Ако протеста беше в подкрепа на Борисов,твоя коментар щеше да е първия с обвинения,че протестиращите са виновни.Протестиращи,които уж искат правова държава нарушават всеки ден закони,нападат всеки ден други граждани,обиждат,агресират.Къде е закрила на детето тогава,когато деца разпъваха черни чували,разпръскваха некролози и палеха свещи пред дома в които има други деца.После ги натовариха в бус и тръгнаха да минават през блокирани кръстовища,тогава полицаите нямаха право да ги спират,а сега е трябвало да спират.Хайде спрете се и престанете на делите вашите у нашите деца.Защото явно протеста е за вашите.Вземайте си парите от протеста и си ги хранете с тях,дано да ви дават достатъчно и оставяте ние да работим и да си издържаме нашите и да ги възпитаваме да не се продават на протести и избори.

    Коментиран от #41

  • 30 ТЕЗИ

    16 14 Отговор

    До коментар #14 от "Диоген":

    ТЪПА. ЦИ НЯМАТ РАБОТА НА ПЪТНОТО ПЛАТНО ТАМ Е ЗА МПС А НЕ ЗА ГОВЕ.. ДА

    Коментиран от #69

  • 31 В момента

    20 18 Отговор
    полицията е блокирала движението през Орлов мост, Ректората и Ларгото. заради няколко души, клечащи там Няма как да го блокира и през Ситняково. Това значи почти пълен блокаж на София. Която остава без връзка посока север - юг. Изпълненията на Ситняково са изцяло отговорност на Румен Радев, триото му и пр. Не толкова на тълпата. Радев да миряса най-сетне. Да напусне президентството и да иде сам на барикадите, ако иска. Оставка, Радев!

    Коментиран от #39

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Епа

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "предложение":

    Ако следваш правилата, то не трябва да пропускаш правилото, което забранява пресичане на пътното платно на необозначени за това места т.е. когато става въпрос за ЗДвП няма място за двойните стандарти, като целта е предотвратяване на произшествия, такъв е смисъла на целия правилник. Не защитавам никой, просто съм обективен.
  • 34 Doni Brasko

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "fafaf":

    Може, но след това любовта на хората към властта осезаемо ще нарастне и такива като теб ще се наложи да емигрират на момента.
  • 35 гост

    12 14 Отговор
    Всеки видя, че тя провокира хората. Къде е тръгнала в хората и то с деца в колата. Това нормален човек ще го направи ли?!

    Коментиран от #54

  • 36 JEB

    10 5 Отговор
    много ясно че е провокация
    прекалено добре изглежда..мъжа в колата с максимално обрани емоции
    тая тръгва да кара въпреки че знае че няма да мине..някой плешиви глави почват да смучат от пръстите и си мислят че ще векуват
    не няма да сте вие просто..не случайно лиазона между бб и лукашенко е 1 към 1 и оня вика в момента руснаците срещу собственият си народ
  • 37 Гост

    13 11 Отговор
    Такива незаконни мероприятия си плачат за твърда ръка.После се оплакват ,че полицията биела ами ще бие като не става с друго.Нека покажат организаторите къде са им съгласуванията за блокадата.Всеки гражданин има право да се предвижва свободно и да стигне до домът си след работа.

    Коментиран от #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Doni Brasko

    13 12 Отговор

    До коментар #31 от "В момента":

    Както писах в други постове, неко ББ подаде оставка и всички си отиваме в къщи, за 5 мин. се разблокират кръстовищата и даваме рестарт на държавата

    Коментиран от #49, #81

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ха ха

    16 9 Отговор

    До коментар #29 от "Дфгх":

    Ако протестират пред нас ще спра, ще сляза от колата, ще обясня на хората че съм с деца и че трябва по някакъв начин да се прибера в къщи, след което хората ще се отдръпнат така както правят път на линейките. И тъй като ходя почти всяка вечер на протестите искам да ви уверя че не сме лумпени, колкото и да се напъват кресливите платени тролове.

    Коментиран от #70

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 шкафче за кон

    5 3 Отговор
    ква твърда ръка нали ще ви изметем бре
    лелките от канцелариите ли ще раздават тия ръце я слезте на земята
  • 45 шкафче за кон

    8 2 Отговор
    твърда ръка им трябвало
    кого ще викате ве ердоган ли ??
  • 46 Юрист

    9 12 Отговор
    Всички на платното с актове по ЗДвП. Никой няма разрешение да стои там. Полицейски органи с папки и химикалки могат да направят чудеса. Ако ги нападнат- директен арест. Хем ще напълнят бюджета, хем ще обезмислят платените протестиращи, защото ще се окаже че няма да получават, а ще дават пари.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 goni

    8 2 Отговор

    До коментар #39 от "Doni Brasko":

    Тогава ще излязат други, които не харесват Вас! Не мислете че сме малко и сме слаби! Тогава ще ревете за ред и законност! Но, полицията нищо няма да може да направи!:) Какво да се прави?!:)
  • 50 JEB

    3 5 Отговор
    виж в щатите имат закон и там всеки един гражданин има право на собственост на оръжие за да се защитава от правителство което нарушава конституцията..тука оръжие нямаме и ще се защитаваме с голи ръце срещу крадци които крадат от всеки един гражданин
    харесва или не това е положението..закони за вас може и да има
    за нас има едно висящо във въздуха НЕ

    Коментиран от #58

  • 51 шкафче за кон

    8 1 Отговор
    стига сте си търкали възглавничките на пръстите от 40 дена повтаряте едно и също..пътници сте и това е положението..ако продължавате да правите мизерии ще лежат хора в затвора
  • 52 Тони

    14 10 Отговор
    Лумпени с лумпени! Най е лесно жената да ви е виновна за простащината и платените ви действия. Да трошиш кола е престъпление. Да нападаш хора е престъпление. МВР информирана ли е, че там ще има блокада, че да е там да охранява? Не, щото блокадите са незаконни. Жената кара бавно и не гази никой, както се виджда от записите, ама опорката е, че е провокатор. Щото се самооправдавате така за лумпенизацията ви просташка.

    Коментиран от #61

  • 53 Последния Софиянец

    12 11 Отговор
    Не бялата кола е пасивно мероприятие на МВР, а протестите са активно мероприятие на Божков. Платените метежници се опитват да дезинформират обществото.
  • 54 комуне

    7 5 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Чакам с нетърпение да дойдат комунистите на власт,за да станем най-богатата държава в Европа.Всички ще си лежим и ще взимаме по 5000 евро на месец.

    Коментиран от #59

  • 55 ДЕМ

    12 4 Отговор
    ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЗА НЕЗАКОННИТЕ БЛОКАДИ ВСИЧКИ СА ПРОВОКАТОРИ, А ТОВА, ЧЕ ТЕ ТЕРОРИЗИРАТ ГРАЖДАНИТЕ, НЕ Е ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ТЯХ.
  • 56 Браво Протестиращи

    7 10 Отговор
    Провокаторката крещеше неистово, че цяла нощ щяла да стои и да гази протестиращи.

    Коя нормална майка би причинила подобен ужас и стрес на децата си.
    Браво на протестиращите, постъпиха цивилизовано като я пуснаха.
    Но си беше агресивна, неадекватна и платена провокаторка.
    Въпрос на време да открият дали герберска активистка и колко й е платено.

    Коментиран от #64

  • 57 антифатмаков

    5 1 Отговор
    анархокомунисти, платени кукли на задкулисието ....... кауш за вас !!!

    Коментиран от #60

  • 58 goni

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "JEB":

    Майтапчия! В САЩ ще се защитаваш с оръжие от правителството!!!:) Ти, пълнолетен ли си?!:) Няма какво да ти обяснявам. Момче! Образовай се! Отиди в САЩ и сам се убеди, как стоят нещата! После ще приказваме!:)
  • 59 Вън комунетата от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "комуне":

    Че нали досега комунето Борисов, Гърневски, Цецка, Цветанов бяхте на власт.

    Колко още да ви търпим комуняшките изцепки?
  • 60 КомунягоГерберастите Оставка

    4 4 Отговор

    До коментар #57 от "антифатмаков":

    Да започнем с измитането на властта от комунягата фатмак Агент Буда, коронясан за "генерал на пожарникарите" от Агент Сава и Агент Гоце.

    Оставка на комунягогерберастите от властта и децата им - ГЕРБ.
  • 61 Ахам

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Тони":

    Викаш друго си е да газиш хората, типично за комунягогерберастите.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Реалист

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Псевдоним":

    От къде на къде КАТ ще спира движението, защото банда престъпници са затворили пътя???
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Еди кой си

    5 2 Отговор
    Тодоре,много "умен" се извъди като,че ли си брат на Славчо от 7/8.Сигурно и ти си от Учин дол?
  • 66 Диамантената ръка

    5 1 Отговор
    Като има полиция, що има, като няма що няма... Абе що не си...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Адвокат

    6 5 Отговор
    От видеата разпространени в мрежата ясно се вижда че тя умишлено изминава над 10 метра бутайки хора и с няколко човека на капака на копата. Протестиращите може да получат фишове за неправилно пресичане, но тя е за затвор. Достатъчно е дори само един да подаде жалба с медицинско свидетелство, дори за леко охлузване. Пет години са и гарантирани.
  • 69 Диоген

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "ТЕЗИ":

    Уважаеми приятелю,присъствието на хора на пътното платно не е занимание на водача на МПС.Ако вместо хора има един прицип пясък,едва ли ще се блъснеш в пясъка умишлено и после да кажеш:тази тъпа пясък няма работа тук.По скоро ще уведомиш КАТ и ще теглиш една цветиста на кмета.
  • 70 goni

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Ха ха":

    Ти познаваш ли хората, които протестират пред вас и защо мислиш че ще се отдръпнат?!:) И аз съм сред протестиращите! Поркан съм още от сутринта и хич не ми дреме че си с деца! Ти трябва да уважаваш моя граждански протест!!! Разбра ли! Заобикаляй от където си искаш!
  • 71 адв Хаджигено

    3 4 Отговор
    Може би ще ви изненада моята позиция много от хората тук, но аз смятам, че трябваше да пречукат гербаджийската к-ва и да изнасилят децата й пред камерите на Нова, или обратното моля да ме извините, не съм спал две нощи да пиша Хаджигеновата конституция и мозъкът ми отказва да съобрази кое е правилното.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 шам фъстък

    2 9 Отговор
    Тя трябваше да направи обратен ЗАВОЙ и да се изнесе, а не с децаТА в колата да се прави на НАЦЕПЕН батка и да гази хора.
  • 74 M M

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ОСТАВКА И ЗАТВОР":

    Нагъл до безобразие!!!
  • 75 Последния Софиянец

    8 0 Отговор
    Протестиращите се изправиха срещу хората и си обезмислиха протестите, защото сега ще гласуват за ГЕРБ дори такива, които не биха го направили. Те се самоматираха!
  • 76 Жоро Камаза Мазалото

    11 2 Отговор
    Като ще взема да си спукам довечера спирачните маркучета на камиона и като ще се засиля към румънското посолство, хич и няма да усети тежкият ми камион как премазва глави, ръце, крака, черва, вътрешности и мозъци на 30-те лумпена наркомани анархокомунисти! Камионът ми ще се спре чак на връхчето на баирчето на телевизионната кула, ще ми дадат две години условно или две години ефективна присъда като ще лежа не повече от половин година и като изляза ще имам вече 10 камиона Камаз подарък от благодарни организации, но комунистите на кръстовището все още ще ги стържат с лопатки полицаите!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ИЛИ ПЪК НАРОЧНО ГО ПРАВЯТ

    2 0 Отговор
    ТОЧНО ТАКА Е ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ МВР ЩОТО СА ПО КАФЕНЕТАТА И МАГАЗИНИТЕ НАОКОЛО !
  • 79 кольо багериста

    6 1 Отговор
    Група граждани нарушават закона и блокират без разрешение и предизвестие възлово кръстовище.По този начин тероризират останалите граждани.След като те не спазват никакви закони и действат като престъпници някой да се съобразява с тях?Следващият път някой пиян с фадрома може да ги закара към гара Подуене.Няма да успеят да и свалят номерата нито да и счупят стъклата на фадромата.За умните и красивите с по няколко езика,това е едно голямо нещо с огромна кофа отпред бързо подвижно може да поеме доста демонстранти.
  • 80 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ОБАЧЕ НИЕ ПРОСТИТЕ ТЕСТЪРИ ГО ПРАВИМ ЗА ВАС ---НАСИЛА И НАСИЛСТВЕННО - ГЕРОИЧНО И ПО МЪЖКИ --.10 СРЕЩУ ЕДНА ЖЕНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Хахаха, хора от активното мероприятие на Божков говорят за пасивно мероприятие на МВР.
    Смешници!!!
  • 83 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    "МВР е длъжна по закон да охранява масови мероприятия." - така е, но само за обявени и разрешени такива, а не като вашите сборища.
    Хайде скрий се! Много плоско и тъпо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове