Last news in Fakti

21 Август, 2020 15:36 11 105 34

Откриха мъртъв изчезналия айтоски отец

  • отец ромил-
  • издирван

Свещеника излязъл вчера в 10:30 часа

Откриха мъртъв изчезналия айтоски отец - 1

Изчезналият айтоски свещеник Ромил Негозов е открит мъртъв, съобщава Флагман.бг. Тялото му е намерено в гориста местност между село Вресово и село Череша.

Не са открити следи от насилие по тялото. Трупът му е намерен от горски служители с помощта на следово куче и Специализираните полицейски сили.

Свещеникът е бил обесен с дебело въже за клоните на едно от дърветата в района. Огледът току-що приключи, а джипът на отец Ромил – Дачия Дъстър бе откаран в РУ-Айтос. Предстои да бъде назначена аутопсия, за да се потвърди на 100 % версията самоубийство.

От Бургаското духовенство не могат да повярват, че отец Ромил сам е сложил край на живота си. Те го определят като силно религиозен човек, който никога не би сложил сам край на живота си.

Вчера в 10,30 часа той излязъл от църквата в Айтос, като казал, че отива на кръщене в съседната община Руен. Следобед е трябвало да бъде обратно в Айтос, също за кръщене, но не се явил.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лошо

    97 1 Отговор
    Досега свещеник не се е бесил, дано не е вярно.
  • 2 Анонимен

    97 1 Отговор
    Силно религиозен как ще се самоубива? Не е вярно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не е необходимо

    3 35 Отговор
    Да си християнски свещеник за да сапунисаш въжето, но определено помага. .
  • 5 Всичко е бизнес

    31 5 Отговор
    Абе много взеха да се самоубиват. И тоя варненския така...в морето. Друг да не вземе да си тегли някой куршум, ако не слуша

    Коментиран от #20

  • 6 Шопо

    30 4 Отговор
    Обесили са го циганите.
  • 7 DeBorg

    52 1 Отговор
    В християнството самоубийството е голям грях...

    Коментиран от #8

  • 8 Те и други неща са грешни

    7 29 Отговор

    До коментар #7 от "DeBorg":

    Но "християните" нямат страх от бога
  • 9 бай онзи

    59 1 Отговор
    рядко свестен човек, разговарял съм с него лично няколко пъти. Да се е самоубил е пълен абсурд
  • 10 ГДБОП

    10 34 Отговор
    Убийство / Самоубийство на база хомосексуална любов!

    Коментиран от #33, #34

  • 11 Behemoth

    5 39 Отговор
    Ми съгрешило е чадото ...ама много...и си турило въжето...чужда попадия е подпирало...
  • 12 ами

    34 1 Отговор
    Самообесили са го.
  • 13 Не е ли това целта на всеки

    5 29 Отговор
    Истински ристиенин? Да отхвърли оковите на грешното тленно тяло и да се яви чист пред своя отец.
  • 14 oбесили са го

    24 2 Отговор
    Дано не е убийство на религиозен принцип
  • 15 Тоци

    8 4 Отговор
    Буенос Айтос.
  • 16 Ъхъ

    8 25 Отговор
    ,,силно религиозните,, са с диагноза фанатизъм т.е. психотичното в съзнанието им може да ги накара да идат по-бързо при ,,всевишния,, , а и попринцип за да иде човек у семинарията, то със сигурност е с психоза, и точно тази психоза ги принуждава да лъжат, че имало някой на небето, та невежите да пълнят църковната каса. ерата на религиозното невежество почти приключва, иде време да признаеш, дали вярваш на науката или вярваш на библейските текстове, които науката доказа, че е крадена от шумерите, написали оригиналните текстове около 3000 г.пр.н.е . Трудна работа ще бъде, и християни, и мюсюлмани, и евреи са свикнали да ги лъжат, и докато им промиват мозъците да лазят и да се самоунижават, и всичко с егоистични и примитивни цели. Кой искал билет за Рая, кой искал богат живот, кой искал незнам какво, е успех......
  • 17 сгур

    10 1 Отговор
    друг беше ходил за рапани

    Коментиран от #19

  • 18 Християнин и тангрист в 1

    11 2 Отговор
    Вижте, ако е проблем поповете да имат скъпи автомобили и други много скъпи неща, значи нещо не е наред не при тях, а при едни други хора, които все мислят как да прицакват други хора и изобщо как да правят умишлени проблеми на набелязани от тях хора , значи те са истинска божия напъст !
  • 19 Запознат с това

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "сгур":

    От Варна е !
  • 20 Варненският митрополит отец Кирил

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Всичко е бизнес":

    не се самоуби, казаха, че е получил инфаркт, докато е в морето. Не е невъзможно. Но православен свещеник да се самоубие - едма ли има друг случай в историята...

    Коментиран от #21

  • 21 Българин и друг в 1 по природа

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "Варненският митрополит отец Кирил":

    Отец Кирил имаше автомобил - Майбах !
  • 22 незнайко

    9 4 Отговор
    Не е искал да направи опрощение на нечии грехове и са го обесили !!! Сега само трябва да намерят извършителите, защото това не дело на сам човек.
  • 23 Сложете го в пещера

    5 27 Отговор
    Затулете и входа с камък и на третия ден отидете да видите дали не е възкръснал. Нали ристиените вярвате в това....
  • 24 ВеРа

    18 1 Отговор
    Малко неправдоподобно е самоубийство на свещеник.
    Според християнството самоубийството е тежък грях и самоубийците попадат направо във врящите казани на пъклото. Няма милост за тях.
    Ако е вярвал в Рая и Ада наистина - едва ли би се самоубил.
  • 25 Липса на насилие

    7 1 Отговор
    Възможно е да е бил упоен и в последствие "самообесен", както казват и другите, липсата на следи от насилие не значи, че задължително се е самоубил. Освен това наистина е възможно да има и хомосексуален елемент, при положение, че откриват колата му зарязана в пуста местност. Другият вариант е силно психическо разстройство, но свещениците най-добре са наясно, че според християнската религия самоубийството е огромен грях.
  • 26 Факти

    5 1 Отговор
    Бог да го прости човека сигурно не е издържал на безкруполната корупция и заграбване от синода на които никаква сметка не се търси това да не си мислят чее Ватикана държава в държавата.
    Пазят си парата за тях а само от дарители строят и реставрират нещо и с държавни пари.
    Всички се возят в джипове и луксозни коли от дарения перейки парите на разни мутри.
    Строят заведения във имотите си и пак перат парите на някой.
    Кой ги проверява тези душмани.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Всички сме в ръцете Му

    1 6 Отговор
    Щом Той е допуснал това, значи такава е била волята Му. Не скърбете, а се радвайте а тържествувайте бедни раби, че отново се е осъществила Неговата промисъл.
  • 29 Пешо атеистчето

    1 7 Отговор
    Може да е участвал в някакви далавери на мафията. И оня пръч с ролексите и Линкълна е много набожен, нали. Всички религии и вярвания в някакви глупости, суеверия, зодии, екстрасенси и тем подобна паплач трябва да се забрани в Конституцията и да се преследва до 9. коляно, а който вярва в подобни глупости да се бишка в психодиспансера и силни лекарства, докато не се оправи.
  • 30 Господ да ви накаже

    3 0 Отговор
    Убийци!
  • 31 Сиз

    1 2 Отговор
    Крайно време е ,ако е самоубийство да се позволи да се опяват и такива хора.Самоубийството е често заради психическа болест.Преди не опяха моя позната,защото се е самоубила(с доказана шизофрения).Човекът може да е бил много добър и това не го прави лош.Има много хора с недоказани психически заболявания.Трябва да позволят да ги опяват ,то опелото е заради близките най-вече.
  • 32 ЯШУА

    1 6 Отговор
    ...аз съм контактьор информацията която получих ,ще ви разочарова ,нпо истината е ,че си е отнел сам живота ...причината ? ПОРНОГРАФИЯ С МЪЖЕ ...
  • 33 ЯШУА

    0 5 Отговор

    До коментар #10 от "ГДБОП":

    ПОРНОГРАФИЯ С МЪЖЕ ...САМ СИ Е ОТНЕЛ ЖИВОТА!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове