Last news in Fakti

30 Август, 2020 09:14 3 422 59

Искат България да инициира в ЕС обявяване на "Хизбула" за терористична

  • хизбула-
  • асб

Атлантиците посочват, че е крайно време България официално да обяви "Хизбула" за терористична организация

Искат България да инициира в ЕС обявяване на "Хизбула" за терористична  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

България би следвало да бъде инициатор в Европейския съюз за обявяване на цялата ливанска шиитска групировка "Хизбула" за терористична организация. Такава позиция изрази Атлантическият съвет на България във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев, че членове на "Хизбула" ще бъдат привлечени като отговорни за атентата на летище Сарафово през 2012 г. Към момента ЕС третира като терористична организация само военното крило на групировката.

От АСБ напомнят, че наскоро парламентаристи от ЕС и САЩ приеха обща декларация в този дух.

"Ние, законодателите от двете страни на Атлантическия океан, приканваме ЕС да провъзгласи "Хизбула" в пълната ѝ цялост за терористична организация. След самоубийствените нападения в България през 2012 г., които убиха шестима души, ЕС забрани единствено т. нар. военизирано крило на "Хизбула", без да се възправи срещу терористичната група с пълния си механизъм от санкции. Ето защо настояваме ЕС да сложи край на това лъжливо разграничение между "паравоенно" и "политическо" крило - отхвърляно и от самата "Хизбула" - и да забрани цялата организация." - се казва в документа.

Атлантиците посочват, че е крайно време България официално да обяви "Хизбула" за терористична организация, като подчертават, че за първи път - в лицето на Иван Гешев, високопоставен представител на държавата ни не прави разлика между групировката "Хизбула" и военното ѝ крило.

"Заради колебливата позиция на България по време на правителството на Пламен Орешарски с външен министър Вигенин през 2013 г., Европейският съюз определи като терористична организация, само т. нар. "военно крило" на Хизбула. България би следвало сега да внесе предложение пред Европейската комисия цялата ливанска групировка "Хизбула" да бъде обявена за терористична, нейните членове да бъдат преследвани на територията на Европейския съюз и финансовите средства на организацията и членовете ѝ да бъдат блокирани в страните от Европейския съюз.

Атентатът в "Сарафово" преди 8 години беше атентат не само срещу гражданите и срещу България, а на практика атентат срещу НАТО и ЕС. "Хизбула" трябва да понесе цялата отговорност за своите терористични действия." - се казва в позицията на АСБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цецо апартамента

    69 1 Отговор
    Пп Геп,са най-големите терористи..
  • 2 ТаУмВзе

    94 0 Отговор
    Моше изнагле! А не може ли да обявим Атлантиците за терористи?

    Коментиран от #52

  • 3 Нане

    67 0 Отговор
    американците ги напъват ма нащи нещо са опъват. Тия трябва се обявят за шпиони на чужда нам държава!
  • 4 да де

    92 3 Отговор
    Демек да си вкараме автогол и да станем удобна мишена.

    Коментиран от #17

  • 5 Фактъ

    35 2 Отговор
    При първото правителство на Борисов се изнесоха палета с пари с правителственият самолет , именно в Ливан ! Сега слагат главата на Боко на дръвника , той затова се е вкопчил във властта , че извън нея е пътник към небитието.
  • 6 Хасан

    64 0 Отговор
    Глупости ..за какво са ни близкоизточните проблеми..това не е наша война ..защо да сме в прицел на терористите??
  • 7 Сандо

    31 1 Отговор
    И нашите марионетки ще го направят
  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    48 0 Отговор
    Атлантиците да си извъртят взаимно по една бибитка и да не завличат България с такава опасна авантюра, каквато е и самото НАТО...
  • 9 Атлантиците не са Народа на България!!

    55 0 Отговор
    Разни Пасита да не говорят от името на 6мил.Българи!!Не създавайте насила врагове на България, Който си има проблеми с Хизбула да си инициира предложения!!!! Сарафов е минало, времената се промениха Соломоне Паси!! Никой не тее упълномощил да да Набутваш България да вади"горещите кестени". Вместо някой друг! При катастрофата при Своге колко Българи загинаха, какво стана, Едно голамо Нищо!!!!
  • 10 ционизмът е световна заплаха

    33 2 Отговор
    Тия от циониския атлантически съвет да не а по-малко терористична организация , законодатели от двете страни на Голямата локва били , закони ще ми правели .
  • 11 Сарафово

    6 2 Отговор
    Сарафово
  • 12 Ами

    30 0 Отговор
    щом Гешев е казал , че "Хизбула" е виновен за атентата в Сарафово , да покаже доказателствата си и да се обеснява той с "Атлантиците" !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хизбула воюва с израел

    29 1 Отговор
    Не с нас. По тая логика дай да обявим и кюрдските комунисти за терористи...

    Коментиран от #57, #58

  • 15 гост

    34 1 Отговор
    Един ден ще излезе истината за целта на този атентат и порачителите . Където има еврей има и проблем, фактите говорят.
  • 16 Ася

    33 0 Отговор
    Тоя Атлантически съвет е един клинично луд Вичев, един лъжеучен от ЮЗУ Баджаков /Баджак ага/ и сюрия идиоти от сой. С тях НАТО е за смях.
  • 17 Точно така

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    ще стане...
  • 18 Българин

    34 1 Отговор
    А аз като чист българин, заявявам , че не искам България да е замесена в такова нещо!!!
  • 19 SIMO

    16 0 Отговор
    Служители от МБАЛ-Бургас разказват за странните религиозни церемонии, проведени около телата на петимата евреи
    Днес преди обед представител на американските разузнавателни служби, придружен от преводачка и от съдебния лекар в МБАЛ-Бургас Косьо Янков направи собствен оглед, снимки и иззе нови проби от останките на камикадзето, което окървави летище Бургас на 18 юли. Същата процедура бе извършена на 20 юли, петък, от израелците и от нашите власти. Защо САЩ пращат свой човек, за да водят паралелно разследване, не е ясно, казаха от МБАЛ-Бургас.
    US-специалистът признал, че международните служби, работещи по издирването на самоличността на терориста и помагачите му, са все още в задънена улица. Проблемът е, че пръстови отпечатъци от ръцете на взривения не могат да се вземат, защото китки няма, горните крайници буквално са пръснати на микроскопични частици от бомбата, има запазени части от тях чак около раменните стави. Главата е отхвърчала на 63 метра от мястото на взрива, запазена е половината от нея - цялата задна част от черепа липсва. Тя е възстановена по запазените части на лицето, които са в много добро за разпознаване състояние. Лицето е снимано заедно с косата – 8-12 см, права, черна, очите са пъстри – до сини. Физионимията има черти на човек с лека олигофрения. „Продължавам да призовавам разследващите да пуснат снимката на лицето – по това лице може да се направи разпознаване от хора, които са го виждали“, каза съдебният лекар д-р Косьо Янков, след

    Коментиран от #26

  • 20 мечо

    2 14 Отговор
    каквото триябва щте направиме важното е мир да има и да живеят спокоино хората ако се гласува от нас кажете каде

    Коментиран от #50

  • 21 SIMO

    12 0 Отговор
    след като изпрати американските гости. Той отказа повече информация, тъй като му било изрично забранено. „Съмняваме се в достоверността на изнесеното от МВР първия ден , свалено от камерите на летището. Тая хилка с дългата коса, с дрехите и обувките Адидас, тежи не повече от 70-80 кг общо, а само двата крака на камикадзето – от ингвиналните им гънки до стъпалата, които сложихме в отделен чувал и сега се намират в моргата, тежат 52 кг! Това означава, че терористът с бомбата би трябвало да тежи общо над 100 кг“, каза източник, свързан пряко с разследването пред Бесове.бг току-що. Според същия източник приликата между заснетия на камерата и този, чиито части са в бургаската морга е единствено в белите чорапи. След всяка от аутопсиите на петте тела на израелските граждани, проведени на 19 и 20 юли, чужденците извеждали своите колеги от българска страна навън и оставали в залата сами. Равин четял молитви, а останалите от екипите на няколко от службите им обикаляли в кръг, пеели високо на иврит и изпълнявали сложен ритуал с огромни бели свещи. После тялото се увивало плътно в бяла тъкан от памук, като при балсамиране, без дрехи и без каквито и да било вещи, се поставяло в ковчега. След изнасянето на всеки от ковчезите навън, процедурата ставала още по-сложна и прецизна, защото гостите започвали да чистят помещението с всевъзможни препарати и бърсалки.
  • 22 SIMO

    11 0 Отговор
    Използваните средства били събирани в отделни торби и запечатвани – така, че да не остане петънце от кръв или плазма, костица или косъм, дори и прашинка от присъствието на евреин на това място. В това обаче имало логика съгласно стари езотерични принципи, познати на посветени в духовни практики, свързано било с остатъчно действие на излъчването на мъртвото тяло на същото това място – за да не привлича чисто информационно повече подобна трагедия. Има данни, че след края на Втората световна война, равини са извършили същото почистване на праха на умъртвените евреи в концлагерите в Полша. Не ни стресира толкова поведението на еврейските колеги – парамедици, лекари, стоматолози, разузнавачи и военни при тези продължителни траурни ритуали и стриктното почистване след всеки мъртвец, колкото настояването им да спят без никакви завивки и възглавници в градинката пред моргата или направо в пръстта около болницата. Около 20-тина души от израелците прекараха две денонощия с нас, полагайки телата си без никакъв проблем на мръсната земя. Те непрекъснато повтаряха, че са щастливи за тази възможност - че имаме земя и че могат да легнат на нея, не знаем защо с часове прекарваха в тези ужасни условия в горещините “, разказа ни човек от МБАЛ-Бургас, контактувал през цялото време с тях. Израелците оставили като дарения в болницата изключително скъпи медикаменти, консумативи за еднократна употреба, работни облекла, оборудване за съдебните зали, храни, напитки – в знак на благ
  • 23 SIMO

    15 0 Отговор
    Американското издание BuzzFeed News преди няколко месеца направи сензационното разкритие, че България е основният доставчик на оръжия за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак.Информацията бе цитирана от много медии по света. И е много близко до ума, че ако Вазовските военни заводи в Сопот са продавали оръжие на американска фирма, която по-късно е изнасяла оръжието за терористите в Сирия (както заявиха от българското правителство)… то това не е могло да стане без знанието и разрешението на премиера Бойко Борисов.Но това е само върха на айсберга.Но нека се върнем малко по-назад във времето: През 2008 г. разследващият немски журналист Юрген Рот нарече Бойко Борисов „българския Ал Капоне“. В книгата си Рот заявява, че: „освен министър-председател на малката балканска страна, Бойко Борисов е и нещо много повече за мафиотския български картел, който изнася оръжие чрез американската фирма Purple Shover LLC“.Какво повече е могъл да бъде Борисов за оръжейната мафия в България?Френският разследващ журналист Тиери Мейсън в своя публикация от 2016 г. пък написа следното: „Всичко тайно става явно. Мафиотският български картел не можа да запази в тайна доставките на оръжие и наркотици, които извършва по поръчка на ЦРУ за Ал Кайда и ДАЕШ в Ливан и Сирия. Шефът на един от двата български мафиотски картела – Бойко Борисов е и министър-председател. И въпреки факта, че неговата страна е член на ЕС и НАТО, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за
  • 24 SIMO

    11 0 Отговор
    в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ДАЕШ.“
  • 25 изоглавено стадо говеда :

    7 1 Отговор
    ".... Доц. д-р Александър Йорданов – член на Европейския парламент, председател на 36-о Народно събрание /1992-1994/, посланик, писател и литературовед.
    ⦁ Ангел Найденов – магистър богослов, IT – специалист.
    ⦁ Антон Антонов – юрист, експерт по морско право, общественик.
    ⦁ Атанас Василев – бизнес предприемач, общественик.
    ⦁ Борислав Виларов – експерт по комуникации, политически маркетинг и стратегическо планиране.
    ⦁ Валентин Чиков – бизнес предприемач, общественик.
    ⦁ Валерия Кардашевска – експерт по комуникации, университетски преподавател, общественик.
    ⦁ Валя Станимирова – политически анализатор, PR, общественик.
    ⦁ Кап. I ранг о.р. Васил Данов – военен публицист, медиен експерт
    ⦁ Полк. о.р. Владимир Миленски – експерт по отбранителна политика и национална сигурност.
    ⦁ Георги Михайлов – историк, политически анализатор, общественик.
    ⦁ Георги Мишев – юрист, бизнес консултант.
    ⦁ Георги Чунчуков – математик, преподавател, общественик.
    ⦁ Даниел Митов – министър на външните работи на Република България /2014-2017/, експерт по международни отношения.
    ⦁ Димитрин Вичев – политически и бизнес консултант, общественик.
    ⦁ Диньо Бозаджиев – юрист, общественик.
    ⦁ Евгений Михайлов – кинорежисьор, продуцент,...."****

    Коментиран от #40

  • 26 мечо

    0 12 Отговор

    До коментар #19 от "SIMO":

    като черна точка си по радиото така балваш текст на килограм ти си симо от симо и бокдана сутрешното шолу на бг радио
  • 27 Хлъц

    25 1 Отговор
    Кой са точно,тези " наши атлантици"? Чии интерес защитават? България- нашата Родина е в Европа, с морска граница- Черно море.Атлантика е на м,а,на си Райна.Тези към какво ни тласкат: да си създадем изкуствен враг,защото до там ще доведе подобно изявление. Обявявяш някого за враг,и то- терорист! До последваща крачка,да ги преследваме през закон,и съответна реакция ( да пази Бог) от тяхна страна,кой ще отговаря.Или принципа е: ако пострадат невинни- още по добре! Ще имаме мотив,за още по сериозни решения.Който ги е създал,като свой враг- да си бере грижата.Аз не знам,българите да сме имали дори дребен конфликт с ливанците.Дядо ми казваше: Който има брада,да си търси гребен"! Ние-6 милиона българи,нямаме нужда от гребен!
  • 28 Атлантиците да не разпалват Омраза!!

    21 0 Отговор
    Това, че работят за чужди държави и интереси на всички е ясно!! Не са говорители на Българския народ и държава!!!!!
  • 29 SIMO

    14 0 Отговор
    Известният български разследващ журналист и геополитически анализатор Красимир Иванджийски потвърждава тези изводи като пише следното: „В края на 2016 г. публикувахме разкритията, че България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал Кайда в Сирия и Ирак. От т. нар. българско правителство на Борисов отговориха, че износът е в рамките на „международните норми“, че бил за Саудитска Арабия и че оттам – нататък не знаят нищо за реекспорта. Обяснения от престъпници, предназначени за идиоти“, обобщава Красимир Иванджийски.И Юрген Рот, и Тиери Мейсън, и Красимир Иванджийски са едни от най-известните имена в областта на разследващата журналистика, с международен авторитет. А щом и тримата твърдят едно и също нещо, то със сигурност е истина.А твърдението им е ясно и категорично: Бойко Борисов е „бос на един от двата български мафиотски картела“. Ще добавим още, че специализираният вестник на американския конгрес през 2009 г. каза приблизително същото – че Борисов е шеф на българската мафия.Тези твърдения изцяло кореспондират с миналото на Бойко Борисов. Той влезе в политиката като бодигард на Симеон ІІ и шеф на частната охранителна фирма „Ипон“, чийто създател е СИК-аджията Стоил Славов. А преди това е завършил школата на МВР и е бил бодигард на Тодор Живков.
  • 30 SIMO

    18 0 Отговор
    С други думи, откъдето и да погледнем дейността на сегашния министър-председател, ще видим, че тя е тясно свързана със силовите структури. А със сигурност това е дало отражение и на стила му на робота като кормчия на държавата. Безспорно Б.Б. се е изкушил да продължи своята силовашка и сива дейност, но вече с хилядократно по-големи сили и възможности заради позицията си на премиер.

    Както казва българският народ – рибата се вмирисва откъм главата. Ето защо всички ние имаме чувството, че от 10 години насам родината ни България се управлява досущ като мафиотска организация. В която нищо не може да се случи без знанието и одобрението на боса Борисов. Това е
  • 31 Муаха-ха-ха-ха...

    5 1 Отговор
    Значи Бахар Рахал е терорист !
  • 32 Ясна работа

    1 13 Отговор
    Симо Симо, с тия лъжливи опорки си за никъде!
    Какво иска АСБ, какво искат жалката шепа протестъри няма значение!
    Народа не го интересъват нито едните , нито другите!

    Коментиран от #39

  • 33 Питам се:

    17 0 Отговор
    А господин прокурорът, който не е направил разлика между двете крила на групировката, знае ли за съществуването им? И откога невежеството се превърна в преимущество. А нашите атлантици да бягат по-близо до Атлантика! Какво търсят на границата на Ориента?!
  • 34 Хизбула се борят за освобождаването

    18 1 Отговор
    На Палестина и окупираните арабски територии от Израел.
  • 35 SIMO

    14 0 Отговор
    Френския журналист Тиери Мейсън,след разкритията за доставките на оръжие и каптагон(примесен с канабис).от Борисов и мафиотската структора СИК за Сирия и Либия(ИДИЛ,АЛКАЙДА и ДАЕШ),разкрива посещение на представители на Хаизбула,за сключване на сделка с Борисов за оръжие и наркотици,по същото време,когато се случва атентата в Сарафово.Твърде нелогично,Хаизбула да търси сделка с българското правителство и в същия момент да прави атентат.Кой има интерес от атентата-Израел и САЩ,като след него,Хаизбула,ще бъде заклеймена като терористична организация и в Европа.Борисов няма интерес от такъв сценарий,защото редовно изнася палети с пари с правителствения самолет посока Бейрут,а и предстоящите сделки за милиони са поставени на карта.Все пак се стига до соломоновото решение от страната на правителството,което заклеймява терористичния акт,но не приема Хаизбула официално за терористична организация.
  • 36 МХМ

    15 1 Отговор
    ПОДБУТВАНЕ НА МАЛКОТО ПУДЕЛЧЕ НА ПРЕД ДА ЛАЕ А ПОСЛЕ ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ ,КАТО ВЗЕМАТ ДА ВИ ВЗРИВЯВАТ АТЛАНТИЦИТЕ СА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НЕ ХИСБУЛА!
  • 37 Задкулисните игри на макарон

    9 7 Отговор
    Джобният наполеон иска да колонизира отново Ливан за да граби. Това тук е задкулисната подготовка защото Хизбула са му основен противник там.
  • 38 Хасан

    18 1 Отговор
    Мойта теза е че това беше организирано от Мосад ..един сценарий и целта беше теракт в Европейска територия и ЕС да се откаже от подкрепата за Палестина , да затвори очи за Газа и да приеме еврейските тези

    Коментиран от #45

  • 39 SIMO

    17 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ясна работа":

    Не грамотен галфон или гербер.SIMO е кодовото име на ЦРУ при изтеклите тайни доклади в интернет.Аз само излагам фактите от техните доклади от интернет пространството.Напиши само "SIMO-CIA" в Гугъл и ще разбереш много за престъпника Борисов и неговата шайка и на кого се кланят олиииигофрени като теб.Едно пояснение.Те са на различни езици и е необходима езикова грамотност,която на теб сигурно ти липсва,но има електронен преводач,който можеш да ползваш.
  • 40 Мафиото

    13 0 Отговор

    До коментар #25 от "изоглавено стадо говеда :":

    ОТБОР ПРЕДАТЕЛИ НА ЧУЖДА ХРАНИЛКА.
  • 41 Ventura

    13 0 Отговор
    Монката Паси пак е взел $ от атлантичезките си другари.
  • 42 стийййъй ба

    3 0 Отговор
    Чакай, чакай , стоп ,стоп ,стооооппп ! "ние законодателите от двете страни на атлантика" !
  • 43 Мутри ни управляват

    15 0 Отговор
    …ИСТИНСКОТО ИМЕ НА АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ
    НА ТОЯ ВНУК НА ОНЯ ФАШИСТКИ УБИЕЦ НА ДЕЦАТА ОТ ЯСТРЕБИНО
    Е – ФАШИСТКИ ГНУС И СМРАД…
    …ЕТО КАКВО ИЗЯВЛЕНИЕ Е НАПРАВИЛ
    ТОЯ ФАШИСТКИ ГНУС И СМРАД
    ПО ПОВОД НА УБИЙСТВАТА
    НА НЯКОЛКО МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА
    ОТ ФАШИСТКИЯ МУ ДЯДО:
    АЛЙО: “ МИ КВО ТОЛКОВА..
    …МА ТЕ ТИЯ ДЕЦА ОТ ЯСТРЕБИНО
    ДЕТО ГИ Е ЗАСТРЕЛЯЛ ДЯДО МИ
    СА БИЛИ ДЕЦА НА КОМУНИСТИ БЕ…
    …АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА МАСОВО
    УБИЙСТВО НА ДЕЦА НА КОМУНИСТИ,
    КОЕТО Е ИЗВЪРШИЛ ДЯДО МИ…
    …ГОРДЕЯ СЕ С ДЯДО МИ“…
    КРАЙ НА ЦИТАТА
    ТОЯ ФАШИСТКИ ГНУС И СМРАД
    НЕ ЗАСЛУЖАВА
    ДОРИ ПЛЮНКАТА НИ,
    А Е ПОСТАВЕН ЗА ЕВРОДЕПУТАТ
    ОТ КОГО…
    ….АМИ ОТ МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ
    И ПО-ТОЧНО ОТ ШЕФА НА ТАЯ
    ПРОКЛЕТА ХУНТА – БАШ МАФИОТА
    И БАШ БАНДИТА – БОЙКО БОРИСОВ
  • 44 Кой68

    0 0 Отговор
    И така да си спечелим верен "приятел".
  • 45 Centurion

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Хасан":

    Абсолютно.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 БОРИМ СЕ ЗА МИР

    1 0 Отговор
    АМА НА КОЙ ЩЕ ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЕТО АКО НЕ Е ХИЗБУЛА ?
  • 48 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    7 0 Отговор
    ужасно много ми пука, когато нагли подлоги арогантно мачкат собствения си народ. И мен включително.
    Сашко е еманация на най-грозното лице на изминалите 30 години. Той е събирателен образ за мерзост, доносничество, лицемерие, арогантност, алчност, властолюбие, подмазвачество и още много подобни, които в момента е излишно да изброявам. И много важно – Сашко е лицето на лъжата. Лъжата, която остави онези милиони на Орлов мост, сираци.
    Именно затова си позволявам отново да припомня тези думи на баща ми за лицето Ал Йо.
    Николай Петев, председател на Съюза на българските писатели, разказва:
    „Избират за председател на Народното събрание Александър Йорданов, видния отвсякъде. И става в залата един депутат, от неговите, и вика:
    – Сашо Йорданов да каже писал ли е похвални статии за Тодор Живков във вестник „Литературен фронт“.
    Сашо излиза на трибуната и казва:
    – Да, писах статии за Тодор Живков, но Николай Петев ме накара!
    Избраха го за председател и след месец-два го виждам да върви по „Раковска“, с него двама пазванти. Спирам ги и казвам на охраната:
    – Разкарайте се, щото първо вас ще ви бия!
    И питам Сашо Йорданов:
    – Кажи бе, сестро, кога аз съм те карал да пишеш за Тодор Живков или друг, а?
    Той ми отговаря:
    – Никога не си ме карал! Ама ако не бях казал това, нямаше да ме изберат за председател на парламента!…“
    Васил Петев
  • 49 Чичо

    6 0 Отговор
    Бацовия фалкон имаше проблеми над Иранското въздушно пространство, май с изтребители го поизгониха лекичко
  • 50 абе

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "мечо":

    тъпак!Спри и учи!....
  • 51 Христо

    2 0 Отговор
    имаше една поговорка ,там дето си мерят пишките не си навирай дупенцето ... или нещо такова
    Аз съм се регистрирал в една селска джамйка и си плащам там закята и си кланям от време на време намазче.
  • 52 ТаУмВзе

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Искам да питам Моше, с кои пари си купи Израел? Че не се сещам.
  • 53 Активист на БКП

    9 1 Отговор
    Защо България ???!!! Гърмяха във Франция, Англия,Германия ! Клаха из цяла Европа! В България един атентат и то срещу евреи! Що ни бутат у шамарите ?!

    Коментиран от #59

  • 54 минчо

    3 0 Отговор
    Станели това всичко ще Свърши за 3 4 дни.Всички мюсолмански дър.ще скочат против БЪЛГАРИЯ
  • 55 ПЕНКО

    8 0 Отговор
    ДА АНАЛИЗИРАМЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА : ТЕРОРИСТИЧНО ДЕЙСТВИЕ !!! АТАКИТЕ СРЕЩУ ДРУГИ ДЪЖАВИ- Е ИЛИ НЕ Е ???? УПОТРЕБАТА НА АТОМНО ОРЪЖИЕ- Е ИЛИ НЕ Е ??? ОГРАБВАНЕТО НА РЕСУРСИ НА ДРУГИ НАРОДИ -Е ИЛИ НЕ Е ??? АМЕРИКАНСКО КОНКВИСТАДОРСТВО - Е ИЛИ НЕ Е ??? ПЛАЩАШ НА ДЖИХАДИСТИ С ДОЛАРИ -Е ИЛИ НЕ Е ???
  • 56 баце

    5 0 Отговор
    И защо това трябва да го направи България.
  • 57 Жестоката истина

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хизбула воюва с израел":

    Кюрдските комунисти от пкк са обявени за терористи от ЕС и САЩ! Ако подобни терористи действат в България, ти няма ли да поискаш и Турция да ги обяви за терористи?
  • 58 В Бога е истината

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хизбула воюва с израел":

    Прочетеш ли думата Комунист значи е каквото си помислиш от най лошото
  • 59 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Активист на БКП":

    В ГОЛЯМА ГРЕШКА СИ!!!!ХИЗБУЛА НИКОГА!!!!не е атакувала евреи в ЕВРОПА!!!!!!!ТЯ ,ВИНАГИ е действала в близкия изток/ЛИВАН/....ЗАТОВА И НЕ Е!!!!обявена за терористична!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове