Last news in Fakti

9 Септември, 2020 06:41 2 123 37

Паргов: БСП ще я има и след 12-ти, и след 26-ти септември, да осъзнаем отговорността, която носим

  • калоян паргов-
  • бсп-
  • среща

Кандидатите за председател на партията трябва да си дадат ясна сметка за това какви знаци отправя БСП към обществото, каза лидерът на столичните социалисти

 Паргов: БСП ще я има и след 12-ти, и след 26-ти септември, да осъзнаем отговорността, която носим - 1
Снимка: БСП-София

БСП ще я има и след 12-ти, и след 26-ти септември, важното обаче е да осъзнаем отговорността, която носим. Това каза председателят на столичната организация на социалистите Калоян Паргов при откриването на общоградската среща на софийския актив с кандидатите за председател на партията. На нея присъстваха двама от петимата кандидати - Кирил Добрев и Георги Тодоров. Корнелия Нинова изпрати обръщение, което беше прочетено от модератора на срещата, а Валери Жаблянов и Красимир Янков обявиха няколко часа по-рано, че се отказват от надпреварата.

"В началото на август предложих и на петимата кандидати да проведем среща с градския партиен актив в София. Това е най-голямата организация на БСП в България, каза Калоян Паргов. - Идеята ми беше те да представят концепциите и вижданията си за развитието не само на БСП, но и на България. Защото няма как в този критичен момент за държавата да разделяме бъдещето на БСП от това на България".

Той благодари на двамата кандидати, които присъстваха на срещата и се включиха в откровения разговор с присъстващите социалисти.

"Когато предстоят избори, независимо за какво, е много важно да има прозрачност, информираност и равнопоставеност между кандидатите, каза Калоян Паргов. - Това беше целта на срещата, която организирахме. За мен, като председател на най-голямата организация в БСП, е изключително важно всички да осъзнаем отговорността, която носим. И да направим всичко възможно след тези вътрешнопартийни избори да тръгнем обединени напред. БСП винаги е била националноотговорна партия. През последните 30 години имаше ключово участие във всички важни и превратни за държавата събития. И със своята намеса и националноотговорна позиция повлияваше върху развоя на събитията".

Паргов призова кандидатите да си дадат ясна сметка за това какви знаци отправя БСП към обществото. И какво ще разбере обществото от тези знаци, как ще гледа на партията оттук нататък. "Не само за БСП, но и за държавата предстоят месеци на изпитание. Месеци на твърдост, месеци на убеденост по пътя, по който сме тръгнали, коментира председателят на БСП - София. - А пътят е само един - промяна и много по-добро бъдеще от това, което ГЕРБ ни предлага в момента. Затова се надявам тази среща днес, с цялата публичност и шум около нея, да допринесе за това повече членове на БСП, имащи право на глас, да разберат какво трябва да направят на 12-ти септември".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зъл бесепар

    10 6 Отговор
    Когато и да се разпадне БСП ще е късно.

    Коментиран от #4, #6, #9, #12, #29

  • 2 Смърфиета

    8 3 Отговор
    Май бесепарите ще ходят за гъби на въпросните дати.

    Коментиран от #5, #11, #26, #27

  • 3 Кликата от двайсетина анти

    5 6 Отговор
    – Корнелия Нинова лица в БСП подготвя нова атака срещу нея и изпълняващият ролята на временен председател на БСП Владимир Москов, научи АФЕРА.
    Старите муцуни, изживяващи се като “елит” и „вътрешна опозиция“ в БСП, са замислили нов пъклен план, чрез който да се опитат да отстранят преждевременно Корнелия Нинова и да провалят прекия избор за председател на партията насрочен за 12-ти септември.

    Същите, начело със Сергей Станишев и Георги Гергов, претърпяха пълно фиаско в опита си да съберат кворум с цел да провалят предстоящия вътрешнопартиен вот. Сега те са замислили нова схема, която искат да реализират.
    Според източниците на АФЕРА идеолог на тази нова схема бил бившият лидер на БСП Сергей Станишев, като идеята му била моментално прегърната от основните опоненти на Нинова начело с Георги Гергов, Красимир Янков и Михаил Миков. Не чак толкова ентусиазиран бил Калоян Паргов, който хем се правил на опозиционер, хем не му стискало да бъде такъв.

    Коментиран от #7, #13, #16, #20, #22

  • 4 Заговорниците

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Зъл бесепар":

    били в паника от информацията, че Нинова се ползвала с огромна подкрепа сред редовите членове на БСП в цялата страна. Те ясно осъзнавали, че настоящата шефка на БСП има напълно реални шансове да спечели вътрешния вот Столетницата, а това ги хвърлило в паника.

    Според много специалисти по темата и различни публикации в медиите, заговорниците работили в тясно сътрудничество с Бойко Борисов и ГЕРБ.

    От своя страна Сергей Станишев имал личен мотив, който се съдържал в това, че все по-често той се превръща за смях сред колегите си в европарламента, защото като лидер на ПЕС не държал властта в социалистическата партия в собствената си държава. Не е тайна, че за Станишев властта често е самоцел, въпреки че в последните години той има касирани 11 скандални загуби от Бойко Борисов и ГЕРБ.

    Коментиран от #8, #14, #17, #21, #24

  • 5 Запознат

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Смърфиета":

    Мотивите на Георги Гергов и Красимир Янков също са ясни. Гергов никога не е крил за близките си отношения с Борисов, както и за идеята, че БСП и ГЕРБ трябва да управляват заедно.

    Що се отнася до Красимир Янков там нещата са доста по-елементарни и името му отдавна се е превърнало в нарицателно за най-обикновен кариерист.

    Сега, Станишев & co с отчаян ход са замислили на 4-ти септември курт капан – да се опитат да изключат Нинова и Москов от БСП, защото добре осъзнават, че това е последния им шанс. Те перфектно знаели, че като „елит“ биха могли да изманипулират пленума на партията, но не биха могли да изманипулират вътрешния вот в БСП.

    Нека още припомним, че вчера Румен Гечев и Георги Свиленски на специална пресконференция съобщиха, че е направен опит за вътрешнопартиен преврат, като изразиха подозрение, че инициаторите му няма да се спрат с този опит.

    Коментиран от #10, #18, #28, #31, #33

  • 6 Не Нинова

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Зъл бесепар":

    а „ПЛОСКИЯТ ИСТАНБУЛЕЦ“ Станишев отдавна „социалистите“, включително и днешните превратаджии, ако имат въобще нещо ляво, трябваше да изключат именно него!!
    Заради такива не членувам в БСП!
    Аман от ренегати-двуличници, подлизурки и интересчии, сякаш ще живеят 1000 години,в този живот. Не го понасям.
    Тези са от чалга групата, която МЪЧИ България и нормалните българи с простотията си и невъобразимото си невежество въз основа на вродената им ИЗВРАТЕНА АЛЧНОСТ.

    Коментиран от #32

  • 7 Най-после

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Кликата от двайсетина анти":

    изплюха камъчето другарите довели БСП до дъното. Враговете с партиен билет, които са в коалиция с дъщерната ГЕРБ, трябва дабъдат изгонени от редиците на БСП. Станишев, Гергов, Михов, Добрев са предатели, измекяри на СИКаджията и Пеевски! Другарски съд и отнемане на партийните билети! Така правеше бай Тошо навремето, така го прави и Тиквата в ГЕРБ!…

    Коментиран от #34

  • 8 Смела и вярна

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Заговорниците":

    последователност на Г-жа Нинова, за това е и силна безобразната подмолност от съпаратийците й.
    Те застанаха срещу нея със защитата на Истанбулската конвенция и до сега са с поведение като за тази опасна и ненужна за България конвенция.
    Нинова е вододел в БСП: верни патриотични ходове ( напр. критиката на Ист. конвенция) или неверни коварни номера, които първо за БСП са удари.
    Изборът на Нинова е условие за жизненост на БСП. Една жена в битка с партийна и кланова обремененост. ( Не съм от БСП и не съм членувала в никаква партия.) Дано има вярна смелост и подкрепа! Успех!
  • 9 Добре е,

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Зъл бесепар":

    че в тези смутни и бурни времена, излязоха наяве много скрити истини, за които се знаеше.
    Наяве в БСП излязоха лицата, които десетилетия са използвали партията си, за да забогатяват по криминален начин и да изпълняват чужди поръчки, предавайки и избирателите и страната.
    Тези хора трябва да се знаят и да бъдат изхвърлени не само от ръководните органи, където са се настанили удобно, но и от БСП. Нинова оглави партията си на един особен конгрес с подкрепата на някои от тия негодници и това хвърляше сянка върху това дали е искрена в намеренията си или не. Но, ако е прибягнала до този ход с цел наистина да изчисти тези предатели на идеи и избиратели, то аз го приемам. Важното е сега да докаже, че ще изпълни обешанията, поела пред обществото.
  • 10 БГ гражданин

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Запознат":

    Дано „заговорниците“ в БСП да не успеят !
    Аз съм безпартиен, но единствено Нинова опонира и се съпротивлява на Олигархията и задкулисните договорки м/у различните партии в сега действуващия парламент!
    1. Тя единствено предложи мандатнос – 2 мандата за народните представители на БСП.
    2. Тя „отряза“ много от Олигарсите и „старите муцуни“ в БСП, които гледаха и продължават да гледат на БСП като ПАРТИЯ – Хранилка за тях!
    3. Нейно беше приетото предложение за пряк избор на Председателя на БСП.
    4. Благодарение на нея БСП се обяви твърдо против Истанбулската Конвенция!
    5. Тя отказа да влезе в съглашение с ГЕРБ, отказа да стане Председател на Парламента, пост който задкулисно и предлагаха от ГЕРБ !
    Мога да изброя още много положителни неща за Нинова, колкото и да се опитват някои да я очернят!
    Говоря с факти!
    Кажете микой лидер на политическа пария е излязъл с такива решения, полезни за демокрацията в България!
    Затова и съпротивата на “ старите муцуни “ в БСП срещу Нинова е голяма – защото ги изрита от „хранилката“.
  • 11 Станишев и компания

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Смърфиета":

    са срещу нея, като за да я обругаят използват неистини, че едва ли не Нинова и БСП нямали позиция относно протестите срещу Борисов и шайката му и какво ли още не!
    Истината е че БСП е загубила довериетона голяма част от народа именно заради Станишев и шайката около него!
    Станишев не е спечелил нито едни избори срещу ГЕРБ!
    Истината, че хората нямат довериев БСП заради скандалните коалиции в които участва БСП по времето на СТАНИШЕВ.
    Станишев е празнодумец и мошеник!
    Станишев като преседател на БСПсе кандидатира за Евродепутат с обещанието, че ще отстъпи мястото си на друг, а той ще остане в България да ръководи БСП!
    И – ИЗЛЪГА ! Отиде в Брюксел, като Евро депутат.
    Станишев упражни Нинова не небивал тормоз и натиск за да гласува БСП за Истанбулската конвенция.
    Нинова не се поддаде!
    Станишев и шайката около него работи за ГЕРБ ! Те отдавна са купени с нашите пари ( откраднати )от Мутрата Борисов!
    Станишев и шайката му не са по-добри от Борисов!
    Станишев и „старите муцуни“ от БСП са ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ на ГЕРБ и Бойко Борисов в БСП!
  • 12 Бранислав Жетнятович

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зъл бесепар":

    Киро Добрев ми носеше куфарите с парите през границата, въртяхме далавера заедно с него горива, валута, електроенергия, цигари, алкохол .
  • 13 Станишев и палячовците му

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кликата от двайсетина анти":

    се оказват най големият проблем на БСП в над вековната история на тази партия.Такъв погром върху авторитета и на лява партия и и най върлите и врагове не са и нанасяли.Обаче на война,като на война.

    Тези хуни не оставят никакъв полезен ход на Нинова,освен със спечелването и на преките избори да ги отлъчи по най бързия и брутален начин от БСП,включително и онова недоразумение,песоглавеца станишев.
  • 14 Алфа31

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Заговорниците":

    Само тъпите и слепите не разбраха, че ако герговчета, янковчета , жабляни, кировлеяни и прочие недообляни вземат властта в БСП, с лявото и социалното в държавата ни е свършено – чака ни безмилостната хватка на една съюзена мафия.

    Затова благославям и се моля за успеха на тази невероятна жена, която ще се окаже спасението за всеки нормален и обичащ страната си човек!
  • 15 българин

    4 3 Отговор
    Е това е лошото,че ви има вече 100 години!

    Коментиран от #19

  • 16 Иван

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кликата от двайсетина анти":

    Станишев, Гергов, Миков др. опозиционери са толкова БАЯТИ, че освен с ГЕРБ с други не могат да се коалират. Само така ще запазят статуквото.

    Коментиран от #25

  • 17 Стойчев

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Заговорниците":

    Фразата „заговорниците работили в тясно сътрудничество с Бойко Борисов и ГЕРБ“, означава, че са си дали задниците на дългосрочна концесия на Банкянския бик.
  • 18 Корнелата не ми харесва,

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Запознат":

    защото не споделям идеологията на паразитизма, но в създалата се ситуация, стискам палци за нея. Станишев е ужас. Същият Станишев, който „загуби“ секретни папки, преди да стане величие в ЕС. Станишев, чиято жена е бившата жена на Йосифов от Първа частна банка е от същия крадлив кръг като Бойко с неговото бивше гадже от Инко. Ако Станишев завземе БСП, бъдещето ни ще е ужасно, наистина няма да има друго – само едно БКП и дори няма да има нужда от член първи.
  • 19 Не членувам в партии,

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "българин":

    но мисля, че с Нинова БСП има бъдеще.
    Мръсниците-двуличници от т.н.вътрешна опозиция така се гаврят публично и с партията, и с идеите й, за да задоволят ненаситната си алчност, че няма как да не се отврати човек от тях.

    Добрев, Станишев, Гергов -нарицателни имена за свръхбогати мутри, които нямат място в лява партия. Махайте се оттам, докато е време!
  • 20 Съвет

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кликата от двайсетина анти":

    Никога не е късно да се освиниш. За Гергов, Миков, Добрев, Янков, Станишев ми е думата. И Паргов, Асланов, Стоилов – засрамете се, десет години един неграмотник ви прави за смях, а вие го играете „опозиция на опозицията“.

    Тояги за вас, сметкаджии долни…
  • 21 Тошко

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Заговорниците":

    Когато редовите партийни членове изберат К.Нинова тая цялата изброена пасмина ще влезе не в ку.капан, а просто ще изяде големия …
    На тази мръсна дузина: гергов,божинов,миков,жаблянов,янков,паргов,дърева,дъбов,манолова,станишев,близнашки и добрев…..ще им се стъжни след,като бъде избрана К.Нинова……
    хахаха……ще им бъде умножено по 12……тъпанари, не се наядоха, Нинова трябва на конгреса да предложи да ги изключат от БСП……не съм член на БСП, но Нинова ме кефи, защото първа заговори за мафия и паралелна държава…….справка стенограми от НС.
  • 22 Васил

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кликата от двайсетина анти":

    Нинова е смъртен враг на „червената аристокрация“ в БСП.

    Станишеви,Пирински,Добреви,Живкови идр.като феодали имат запазен периметър на власт и влияние .Аристокрацията,ако победи,са обречени на вегетация и изчезване.С тава дума за подлостта на Станишев и кръга около него, които се страхуват, че съвсем ще иЗтърват властта в БСП.

    Ако победи Нинова и не направи реформи за привличане на младите,също я чака катастрофа.

    Енергията е в младите,а не в пенсионери и полуграмотни от села и паланки.
  • 23 007

    3 2 Отговор
    Сранни времена, партиите са повече личностен образ отколкото идейно-политически. Партията на Борисов, партията на Нинова, на Първанов, на Доган, на Дончева; дано не изпуснай някой от силно влюбените в собственото величие, че....Има ли въобще смисъл от партии вече? Нека тълпата на площада да решава какво да се прави; винги ще се намери някой с много пари да им плаща забавлението и някой (или х 3) достатъчно арогантен и шикозен да ги обязди. Quo vadis, Domine?
  • 24 Не мога да допусна,

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Заговорниците":

    че Станишев, Гергов и сие да са чак толкова заслепени от инат, отмъстителност, амбиция и злоба, че да нямат никаква връзка с реалността и да не проумяват, че това би било публично самоубийство, за показно унижение и предизвикване на презрение, гняв и омраза да не говорим. Така че, ако не е фалшива новина, би трябвало да са яко купени или шантажирани, но пък никой не им е виновен, ако са се подложили на Мафията!!
  • 25 Тенева

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    А на Станишев проблемите му с Нинова и членовете на БСП не започнаха ли със съпротивата им срещу Истанбулската конвенция, която той искше да наложи?? И какво е очаквал, след като в БСП не са роботите на ГЕРБ, нито тя е продажника Боко!!

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Стив

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Смърфиета":

    Ако таз група „опозиционери“ успее да бламира Нинова, това ще е краят на БСП. Познавам много стари и истински комунисти, които ще напуснат веднага БСП. Иначе и друг път съм писал, че както във всяко стадо има м р ш и, така и в БСП има ренегати, кариеристи и предатели.
  • 28 Виден

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Запознат":

    Възможно е и това да е целта – да разцепят партията, но не допускам да успеят!! Мисля, че е кауза пердута – Нинова там не е сама, а и това са умни хора и борци, членовете на партията са категорично зад нея, вижда се и че Боко си отива… Не виждам и как след нещо подобно биха се появили където й да е, а Станишев и пред ПЕС и Европа.
  • 29 Анализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зъл бесепар":

    Такъв филм БКП срещу БСП, скоро не бяхме гледали. На всичко отгоре БКП са нагли милионери, а БСП лява партия на бедните и онеправданите.
    Ако Нинова победи, партията има някакво бъдеще, но ако паразитите победят, ще изсмучат всичко и ще оставят един мумифициран труп. Не знам. кое ще е по-добре за България, но за редовите им членове всичко различно от посоката на Нинова е край.
  • 30 Ваня Прогулкин

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Тенева":

    Станишев (Съселберг) като един съсел(голям плъх) дълбае тайни коридорчета където го чака сиренцето дадено от Бойко Борисов.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Интересно,

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не Нинова":

    защо в този анализ не е споменато името на на Кирил Добрев? Той какъв го играе? До оня ден беше с Нинова, а напоследък е против нея. И той явно е дружка на Борисов но защо не го споменават? На Добрев нямам никакво доверие, той със сигурност ще го играе с този откъдето ще капят пари а в случая това е с Борисов! Станишев е кариерист, заради когото БСП е натирено в миша дупка в момента. Той ще се прегърне с всеки, който му помогне да достигне нови висоти в Европарламента и Брюксел. Него България не го интересува! Достатъчно е само да помним и да не забравяме как лобираше за Истанбулската конвенция! Това е непростимо!
    Нинова поне удари по масата и твърдо застана срещу целия ПЕС, но удържа и остана против тази конвенция!
    Така че БСП да се чисти от про ГЕРБерските продажници до последния бо л ук.
  • 33 Тези пишман опозиционери

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Запознат":

    трябва да знаят, че пленум не може да изключи Нинова от БСП, нито да спре прекия избор на председател.

    Явно много пари са взели предварително и трябва да се отчитат на господарите си, затова правят и невъзможното.

    Единственото, което постигат е отвращение от постъпките им и гняв, който рано или късно ще се изсипе върху главите им.
  • 34 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Най-после":

    Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Червените бонзи в акция

    0 0 Отговор
    Колкото и да се репчи Паргов, Киро "Марката" (DM) няма да стане председател на БСП. Иначе електоратът на тая партия ще се разпръсне като от прокажен.
  • 37 заката

    0 0 Отговор
    САМО БСП И УСПЕХ НА ПРОТЕСТА,ДА ЖИВЕЙЙЙ БЪЛГАРИЯ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове