9 Септември, 2020 16:12 28 166 170

Елена Йончева: Идват тежки процедури за Борисов

  • елена йончева-
  • корупция-
  • бойко борисов

Спазването на върховенството на закона не е партийна тема

Елена Йончева: Идват тежки процедури за Борисов - 1

„Работим да има дебати за ситуацията в България в пленарната зала на Европейския парламент още този месец. Оттам нататък следват тежки процедури, които ще бъдат насочени срещу Бойко Борисов и неговото правителство, неговото управление, не срещу българските граждани.“ Това каза Елена Йончева, евродепутат от групата на социалистите и демократите, в предаването „Студио Хъ“ на 7/8 TV.
През юни, още преди протестите в България, тя получи уверение, че на дебатите ще присъства зам.-председателят на Европейската комисия Вера Йоурова, която отговаря за върховенството на закона. „Очаквам да има изслушване в пленарната зала, а след него – пътят на господин Бойко Борисов ще бъде много ясен – извън политиката“, каза Елена Йончева.

„Очаквам Европейската комисия да не си затваря очите за това, което се случва в България и да използва конкретни механизми за България“, коментира тя. Йончева посочи, че това, което се случва в Европейския парламент, е изключително важно за България и за останалите държави-членки. „За първи път, по наша инициатива, механизмът за проверка на върховенството на закона, който вече ще обхваща всички държави-членки, ще се отнася и до състоянието в борбата с корупцията и медийната свобода“, поясни тя. „Нещо повече – Европейският парламент, който трябва да одобри Многогодишната финансова рамка на ЕС каза, че няма да приеме това финансиране, за което 27-те лидери постигнаха съгласие, ако няма конкретен механизъм, който да обвързва отпускането на средствата с върховенството на закона“, каза Йончева. В момента се обсъжда какъв да е точно този механизъм. Евродепутатът прогнозира, че „отсега нататък, когато има нарушение на закона, на медийната свобода, когато липсва разделение на властите, това ще се отразява върху финансирането, включително и за България.“

„Дълго време се смяташе, че ако български евродепутат каже истината за страната в Брюксел, това е нещо лошо, дискредитира България. А това не е така. Това е все едно на един болен човек да не му кажеш каква е диагнозата и той да не знае как да се лекува. В Европейския парламент депутатите посочват „болното място“ на тяхната държава и предлагат как да се лекува. Ако вие не кажете какъв е проблемът, ЕС никога няма да вземе каквито и да е мерки“, сподели Йончева.

Тя припомни, че преди година в Европейския парламент непрекъснато се говореше за тежките нарушения на демокрацията в Унгария и в Полша. България не присъстваше. „След първите ми изказвания в Комисията по гражданските свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) и в пленарната зала, че в България има авторитарна държава и няма разделение на властите, че в България се управлява по един деспотичен начин, колегите бяха изненадани. Те не бяха свикнали да чуват подобна риторика за България. Но с месеците, след натрупването на изказванията в комисиите, информациите до всеки депутат, работата ми постепенно даде резултат. Това управление на Борисов вече е пътник. Надявам се в бъдеще да няма други „борисовци“, защото не сме застраховани от това“, каза тя.

Елена Йончева е убедена, че оттук нататък за Бойко Борисов предстоят тежки, трудни времена и той ще си отиде. „Господин Борисов го е страх“, заяви евродепутатът, като даде пример – само един страхлив мъж може да се скрие от изслушването за България в мониторинговата група за демокрацията като изпрати четири жени. На 28 август, вместо министър-председателя, в дискусиите при закрити врата от името на българските институции говориха вицепремиерът Екатерина Захариева, зам.-министърът на правосъдието Десислава Ахладова (вече министър), зам.-главния прокурор Красимира Филипова и председателят на комисията за защита от дискриминация Ана Джумалиева. „Очевидно господин Борисов очакваше, че изпращайки жени ще има по-меко отношение към всичко това, което ще кажат евродепутатите за България. Това е грешна политика – да се подценява опитът на членовете на тази важна комисия, които са юристи с голяма практика“, каза Йончева. Нейният анализ показва, че българските представители не са отговорили компетентно на нито един въпрос и затова сега членовете на групата подготвят писмени въпроси. Някои от твърденията на участниците са били абсурдни. Вицепремиерът Захариева е била попитана за 111-то място, на което се намира България по свобода на медиите. „Госпожа Захариева е отговорила, че всъщност това място на България се дължи на убийството на журналистката Виктория Маринова през 2018 г.“, разказа Елена Йончева. Според нея това показва, че „българските политици се опитват да скрият какво е състоянието на медийната свобода в България“ и подценяват информираността на европейските депутати.

Извършителят на убийството на Виктория Маринова, което управляващите още през 2018 г. казаха, че е чисто криминален случай, беше осъден през 2019 г. В последните десет години, когато са на власт, с кратко прекъсване, правителства на Бойко Борисов, България заема сходни, непрестижни, ниски позиции по медийна свобода, според класацията на „Репортери без граници“.

Спазването на върховенството на закона не е партийна тема, не зависи дали сте представител на левицата, на политическите десни или привърженици на зелените. Това е основен принцип, върху който е изграден ЕС и не може Европейската народна партия (ЕНП) да си затваря очите за случващото се в България, отговори Йончева на въпрос за липсата на реакция на ЕНП, от която ГЕРБ е част. Според евродепутата „отговорността за промяна в България е на всички българи – на тези, които са по площадите, на тези, които искат да излязат на площадите, но по някаква причина не го правят. Това е и наша битка, на българите тук в Европейския парламент. Ние искаме помощта на ЕС, ние искаме европейските депутати да излязат с позиция и Европейската комисия да има позиция, но битката е наша и ние трябва да я доведем до край.“


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 195 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ЗА

    117 228 Отговор
    Тебе кога.?

    Коментиран от #17, #18, #43

  • 2 Предложение

    349 120 Отговор
    Да изправим Бойко пред международния съд в Хага за геноцид над българския народ.

    Коментиран от #56, #70

  • 3 Мога да кажа ,че

    149 286 Отговор
    ние ,нормалните хора живеем добре. При бсп, тябваше да оцеляваме.

    Коментиран от #11, #26, #29, #32, #38

  • 4 Последния Софиянец

    248 93 Отговор
    Тия в ЕП докато се задвижат Мутрата Бойко ще избие и изтрови с газ целия народ.
  • 5 Да питам

    149 244 Отговор
    Госпожо мразеща България! Какво стана със записите, които щяхте да давате на Брюкселската полиция и ЕК? Нали бяха автентични? Защо не ги дадохте , както заплашвахте?

    Коментиран от #8, #131

  • 6 bbb

    135 199 Отговор
    От това същество по-голям лъжец няма

    Коментиран от #155

  • 7 българка

    200 108 Отговор
    Смел и непримирим боец!
  • 8 Онзи

    123 167 Отговор

    До коментар #5 от "Да питам":

    Щото ще изкарат и нейните кафяви гащи и далаверите дето е правила. Тя затова избяга там.

    Коментиран от #22

  • 9 мммда

    186 116 Отговор
    Браво Йончева!!! Само ти ще ни оттървеш от банкянската свиня.. Връщай се в България. Бойко да сдава поста.

    Коментиран от #13

  • 10 Тази

    91 147 Отговор
    Защо не си гледа настани я газ, ами седнала да реве за Бойко.
  • 11 Аз пък мога да кажа, че

    97 32 Отговор

    До коментар #3 от "Мога да кажа ,че":

    Ти си ненормален, точно ясно и кратко
  • 12 Майна

    150 102 Отговор
    КАЖИ ИМ ГО, ЕЛЕНА!! РЕСПЕКТ КЪМ ТЕБ
  • 13 Да бе

    96 105 Отговор

    До коментар #9 от "мммда":

    Не смее!Щото ще има съд! Няма и да се върне! Ама ще и изтече мандата и тогава? И тя ли в Дубай?

    Коментиран от #33, #167

  • 14 протест

    74 37 Отговор
    все това слушаме и все нищо не става само лан лан . незнам какви са тея процедури но кервана си върви..., кражбите и грабежите също.извода е ,че с лабави хора нищо не се постига
  • 15 Lea Organa

    58 42 Отговор
    Маци, и ти и Баце ще си го преместите, а ще пострадат обикновените хора, които нямат къщи тук и там, хонорарчета от мустака или вуйчо владика. Изключително нечистоплътно поведение на социалистическия интернационал, за който няма етнос. Опс, няма български етнос. Те всички са славяни. Славянски подлоги.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Коронавирус мутафчийски

    15 31 Отговор

    До коментар #1 от "А ЗА":

    Когато аз тебе.
  • 18 читател

    22 27 Отговор

    До коментар #1 от "А ЗА":

    Ей негоднико,я внимавай!
  • 19 нбхг

    64 21 Отговор
    ЕП нищо няма да направят на BB. Ще пишат въпроси, доклади, писма, препоръки и ще му отпускат милиони евро.
  • 20 този индивид трябва да бъде изведен сило

    71 24 Отговор
    Бацито каза , че според неговата лична оценка , по-добър от него няма , иначе не му е до председателстване на министерски съвети и държавнически работи и би се оттеглил.
  • 21 USA

    90 82 Отговор
    ТАЯ СМЪРДОЛЕТИНА СРАМ НЯМА! АЙДУКУЛЯ КАТО ВСИЧКИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО КОТИЛО! СРАМ Е , ЧЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ИМА ТАКИВА ЛЕГИТИМНО ПРАТЕНИ ОТ БГ! ЩО НЕ СИ ГЛЕДА ЕПРУВЕТКАТА,А ОТИДЕ НА ЯКАТА ЗАПЛАТА БОРЕЦА ЗА ИСТИНАТА!АМА БОБ Е ВИНОВЕН,КАТО БЕШЕ НА ПАНГАТА ТРЯБВАШЕ ДА Я НАБУТАТ В СЛИВЕНСКИЯ!СПАСИ СЕ В БРЮКСЕЛ!БЛИЗО ДО ПЛЪХА!
  • 22 профан

    80 66 Отговор

    До коментар #8 от "Онзи":

    Какви далавери и изкара? Нали тя го осъди за клевета! "Премиерът Бойко Борисов бе осъден окончателно за клевета от журналистът и евродепутат от БСП Елена Йончева. Тя спечели гражданското дело за морални вреди, което заведе срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той трябва да плати на Йончева 5000 лв. обезщетение за неимуществени вреди, които е причинил със свое публично изказване по време на предизборната кампания през 2017 година."

    Коментиран от #27

  • 23 минувач

    94 71 Отговор
    Винаги комунистите са работили с.у България зад граница.Винаги в услуга на чужди служби и държави.Йончева нее по- различна от предшествениците си.

    Коментиран от #25

  • 24 Актуална Антена

    61 51 Отговор

    До коментар #16 от "Ивайло":

    Тук Герберските тролове заработват повече. И ще продължават, след днешния нов кредит ще има пара бол.

    Коментиран от #156

  • 25 Актуална Антена

    47 28 Отговор

    До коментар #23 от "минувач":

    Ботев и Левски и те ли беха комунисти бе, ей.

    Коментиран от #100

  • 26 Не се учудвам

    60 25 Отговор

    До коментар #3 от "Мога да кажа ,че":

    Не се учудвам -мафиотската клика, която живее добре, заявява, че е нормална.... Има си хас, да каже че е ненормална! Може би искаш да кажеш, че българите извън вашата клока, които не живеят добре, но са 80 % от населението на българия, не са нормални хора?
  • 27 Онзи

    57 35 Отговор

    До коментар #22 от "профан":

    Много пишеш, а малко четеш. Цецо апартамента е цвете за мирисане спрямо тая "невинна душица"
  • 28 Аве Адолф Хайлллл

    63 33 Отговор
    Поредното бля бля, в опит да симулира някаква дейност тази .........
  • 29 И ти се мислиш

    22 12 Отговор

    До коментар #3 от "Мога да кажа ,че":

    За нормален? Грозна картина.
  • 30 Ааааа

    55 44 Отговор
    Защо не каже госпожата за къщите за гости???? Всички сте еднакви

    Коментиран от #39

  • 31 Шопо

    22 17 Отговор
    Он нека украдне още някой милиард ,па че го уловите за Муамар Кадафито...
  • 32 ами като крадете чужди бизнеси сте добре

    45 26 Отговор

    До коментар #3 от "Мога да кажа ,че":

    Кои нармални хора, че нещо сте с объркани понятия за нормалност.
    Щом мутра днес казва на народа си , че те са мутри, означава че нормалните са ненормални.Най читавите и нормални хора избягаха в чужбина, тук останаликте , които са добре са единствено простите далавераджии.
  • 33 Бългaрин

    64 54 Отговор

    До коментар #13 от "Да бе":

    Не забравяй, Елена Йончева не е от страхливите ! 🤫 Вече веднъж осъди Бойко Методиев Борисов!

    Коментиран от #42

  • 34 Браво,Йончева

    49 48 Отговор
    Надяваме се на теб.Дано успееш да размърдаш тези от ЕС,ама и те крадат,крадат...
  • 35 Наблюдател

    63 74 Отговор
    Елена Йончев е най-стойностния български евродепутат !

    Коментиран от #40, #129, #132, #153

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 59 Отговор
    БОРИСОВ цяла БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #71, #76

  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    61 34 Отговор
    това което построи социализъма сдс ИВАН КОСТОВ ОЛИГАРХИЯТА унищожиха

    Коментиран от #48

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Жител на турския вилает "Булгаристан"

    44 25 Отговор

    До коментар #30 от "Ааааа":

    Писано е отдавна - къщите за гости се оказаха на родителите на гаджето и. Ама явно " институтите на Сорос" не ви пускат нови опорки.

    Коментиран от #50

  • 40 Е да де

    49 21 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Ако плюенето по държавата ви е мерило, то тогава сте прав!Ако и лъжите са мерило, тогава сте прав на 1000%А ако говорим дали е направила нещо за България - е тогава сте изключително заблуден човек!
  • 41 антифатмаков

    47 31 Отговор
    и тази е от бандата на решетникоф
  • 42 Да бе

    46 26 Отговор

    До коментар #33 от "Бългaрин":

    Така така - затова не се е прибирала в България, откакто стана евродепутат!
  • 43 Фен

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "А ЗА":

    Боли ли? Нека те боли! Ще боли! Много!
  • 44 3 дни

    37 35 Отговор
    Caмо тaкa, изобличaвaне нa нaглaтa мутрa и отcтрaнявaне. Пътя към зaтворa не е дълъг. Cтигa е минaвaл между кaпките
  • 45 Чегевара

    54 31 Отговор
    Йончева да връща 60те милиона от КТБ.
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 36 Отговор
    такива като АЛ ЙОРДАНОВ съсипоха БЪЛГАРИЯ РАЗРУХА БЕЗРАБОТИЦА БОЛЕСТИ ПРИВАТИЗИРАХАбългария за1 лев повечето хора у нас живеят на ръба на оцеляванетоЙОРДАНОВ енп като подкрепяте ГЕРБ знаеш ли как живее народа та вие сдс съсиахте икономиката няма фабрики заводи кремиковци да не кажа тежки думи ЙОРДАНОВ САМО ЩЕ ТИ НАПОМНЯ ТОВА ЩОТО ТИ СИ ПОТОМЪК НА ТИЯ КОЙТО КЛАХА ДЕЦАТА НА ястребино

    Коментиран от #91, #109

  • 47 дабе

    55 29 Отговор
    Червена крадла ,обектив за 200 000 си купи боклук
  • 48 Ти си

    29 9 Отговор

    До коментар #37 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Болен наистина Костов кое направи разори България

    Коментиран от #59

  • 49 Отвратен

    57 37 Отговор
    Само вижте каква злоба и омраза излъчва лицето й.

    Коментиран от #110

  • 50 Ааааа

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "Жител на турския вилает "Булгаристан"":

    Я почети малко в интернет и новини виж и после коментари моля
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Оcвен

    21 26 Отговор
    зa крaжбитебоко ще бьдеcъден мутризaциятa нa инcтитуциите

    Коментиран от #57

  • 53 хаха

    45 25 Отговор
    колко е жалка че неможе да краде вече и да връща парите от ктб
  • 54 гост

    42 13 Отговор
    Факти,смляхте се от фейкнюз бе,спрете за малко. Одеве публикувате новия питащ,Слави, дето няма кой да му каже ,че процедура по изслушване на министри прокурори няма,просто няма такава.Ама той си пита дали щели да ходят Бойко и Гешев. Тая му ги наговори снощи и той вече пита.....
  • 55 УжасТ

    50 25 Отговор
    Колко прост народ има който вярва на Елена.Стартира процедури за които ЕП незна.Дали след като в БГ всеки може да пуска фалшива новина от ЕС и ЕП няма да се сезират за пускане на фалшиви новини свързани с тях?Елена никой не я бръсне в ЕП за слива.С влизането я знаят с руски зависимости Докога ще се връзвате с измислиците записи,експертизи и фотоколажи на БСП и Йончева?Срам ме е не от Бойко,а от народа които не спира да се лови на гола кука.Защо след като ви хващат с фалшиви новини си мислите,че мнение ето за народа е положително и ви се възхищават че народа е умен,сплотен и не е завистлив и злобен.
  • 56 Zodiac

    44 26 Отговор

    До коментар #2 от "Предложение":

    Мокри сънища на негодници подкукоросани от тъпата овца Мипиончева.

    Коментиран от #63

  • 57 Дa нaиcтинa

    22 32 Отговор

    До коментар #52 от "Оcвен":

    Cтрaхливците Гешев и Бориcов изпрaтихa преи две cедмици в Брюкcел проcти п**ки дa ги зaщитaвaт. Хa хa. Тaрикaтлъкът ще мине ли пaк?
  • 58 НРБ

    42 25 Отговор
    Злобна лъжкиня, комунист му кажи и не го обаждай повече...тая мрази България, русофилка и приятелка !!!
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 20 Отговор

    До коментар #48 от "Ти си":

    къде са заводи предприятия бит комбинати тпк сега има безработица глад призрачни села градтве градове ХРИСТО БОТЕВ го е писал у нас свестните ги имат за луди как живее болшинството БЪЛГАРИ ТО ТИ СИ БОЛНИЯГЕРБЕРАСТЧЕ ГЕРБ СИ ОТИВАТЕ
  • 60 Перо

    19 12 Отговор
    Мутрите разбират само от бой по главата и чукане на камъни! Всичко останало,никога не могат да проумеят и разберат,поради нулев мозъчен капацитет.Крайно време е да се разбере от Радев и триото и да не си губят времето. Престъпникът не подлежи на възпитание или превъзпитание,защото е психично увреден.Излезлите от затвора го доказват!
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 25 Отговор
    герб мутре престъпници
  • 62 АБСОЛЮТЕН ФЕЙК, СМЪРДИ ТА СЕ НЕ ТРАЕ

    38 18 Отговор
    НИЩО ПОДОБНО... НЯМА,...ПРЕСЛЕДВАНИЯТ ОТ ЗАКОНА ПРЕСТЪПЕН КУКУНДРЕЛ--МИЛИОНЧЕВА(С ИСКАН ЕВРОИМУНИТЕТ) Е ...ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪ'ЖЕЦ И АЙ'ДУК!!
  • 63 Перо

    19 18 Отговор

    До коментар #56 от "Zodiac":

    “Овцата Милиончева” осъди главната мутра на ГЕРБ за лъжи и манипулации и тиквата си плати,като поп!

    Коментиран от #108

  • 64 В.В.П.

    21 27 Отговор
    Кратунека от Банкя....Корумпиран кокошкар...РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ...И ЕВРОПА СЪЩО..БРАВО ЕЛЕНА...КОГАТО ТИ ПРАВЕШЕ РЕПОРТАЖ ЗА ЧЕЧНЯ,1995,,ТОЛУПА БИЕШЕ ТЪРГОВЦИТЕ ЗА ПАРИ , ПРИ БАЙ МИЛЕ.....ТОВА Е ЕДНА КРАСИВА ИСТОРИЯ....КРАЯТ Е ПРИ СТАВРИ...
  • 65 Аз пък ще

    17 11 Отговор

    До коментар #38 от "И аз мога да кажа,че":

    ти кажа, че ти си поредният мързелив некадърник, който търси вината за скапания си живот навсякъде, но не и в себе си.
  • 66 111

    8 26 Отговор
    Евросъюза излъга своите граждани с ковида. Тази сатанинска организация ще ни унищожи. Не чакайте от там спасение, а само смърт.Боко е за махане, но ЕС нищо добро няма да дойде. Йончева разиграва театър за заблуда на хората.
  • 67 Чепа

    15 20 Отговор
    Толкова е "нагазила лука", че и Цацата, и Каскета вече втора година се чудят за какво да и повдигнат обвинения и все нещо не им се получава.
    А и чекмедже си няма, та от каскетурата хептен не знаят за какво да се хванат!

    Коментиран от #68

  • 68 Как е хола

    11 3 Отговор

    До коментар #67 от "Чепа":

    И хранилката - чепа? Хвани се да работиш някъде и недей да даваш Несмислени коментари.
  • 69 Гост

    20 9 Отговор
    Ади мъ Ленче, тежки щели да са! Колкото бяха тежки последиците за номенклатурата след 1989г.толко ще са тежки и за бокича..
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ares

    10 4 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тебе още повче.

    Коментиран от #81

  • 72 ares

    35 15 Отговор
    Тази е доказана лъжкиня
  • 73 cpv

    36 16 Отговор
    Йончева,добро место си намери в Брюксел и сега е лесно да критикуваш,а какво си направила за българския народ?

    Коментиран от #78

  • 74 Заеби

    10 24 Отговор
    Прост, по-прост, гербераст...Е, и един извън всякакви класации - тиквоний банкянски! :)

    Коментиран от #114

  • 75 чичо

    17 9 Отговор
    Прочетох те ли?ОТ ТАМ НАТАТЪК ТО ЩЯЛО ДА СТАНЕ еди какво си.Дааа,някои си останаха само другарки и другари.Грозни хора,опорочиха иначе хубавата социалистическа идея.
  • 76 Радев

    18 11 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А помним времето като лижеше Боко.
  • 77 Радев

    32 12 Отговор
    Руска лъжлива подлога. Трябваше Боко да я остави на сомалийците.
  • 78 и ти си тиквоч

    15 25 Отговор

    До коментар #73 от "cpv":

    Точно за нея ли намери да питаш ? Там където е правила репортажи Елена Йончева - ти никога няма да посмееш да стъпиш.

    Известна е с репортажите си от най-горещите точки на света, между които конфликтите в Косово, Алжир, Чечня, Израел, Афганистан, Ирак, Венецуела, Колумбия , Сирия ,Сомалия ..........
  • 79 ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ

    17 23 Отговор
    Защо Борисов не подава оставка ли???
    За да фалшифицира изборите!!!

    Датата на изборите за президент на Съединените щати е фиксирана в американската конституция.
    Американският президент не може да ги отлага!
    Тази година те са насрочени за 3 ноември от Конгреса на САЩ.
    Два месеца преди датата на изборите, всеки американец може да гласува и по пощата!

    Германското градче Ешвайлер, в провинция Северен Рейн-Вестфалия,
    е с население от 55 646 жители.
    Гласоподавателите са 42 291.
    Датата на местните им избори е на 13-ти септември 2020-та година..
    Вече над 15 000 са гласували по пощата!

    В Полша, и навсякъде в нормалните държави се гласува и по пощата!

    Защо и българите по света и у нас, не гласуват и по пощата?
    Когато може да се въведе още утре!
    Не се изисква никаква допълнителна организация!
    Не се изискват никакви допълнителни финанси!

    Защо българите не гласуват и по пощата ли???
    Много просто, защо!!!
    За да се фалшифицирват изборите!
    Борисов ги фалшифицира!

    Контролираният от Борисов ЕСГРАОН,
    изготвя фалшиви избирателни списъци!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Които "гласуват" за ГЕРБ и ДПС!

    Стига путинистки избори!

    Съд за Борисов, Гешев и Пеевски!

    МУТРИ ВЪН!

    Второ Велико Народно Въстание на 10-ти септември!

    Коментиран от #80, #82, #106

  • 80 Радев

    31 16 Отговор

    До коментар #79 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Последните избори ги фалшифицира Радев, и въпреки това ГЕРБ спечели. Този път иска пак да повтори и затова му трябва служебно правителство контролирано от него. И с тия мутри по площадите и утре нищо няма да направите. Народа разбра кой гледа зад Радев.

    Коментиран от #84

  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 8 Отговор

    До коментар #71 от "ares":

    АРЕС е от биячите на ВАЛЕНТИНОВ КТЪКИ КАРАТИСТА и други трето разрядни мутри
  • 82 ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ

    11 21 Отговор

    До коментар #79 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Към "минусите".
    Тролове герберски и мисирки борисови!
    Първо направете справка в сайта на ЦИК и НСИ!
    Българите 10 милиона ли са, за да са избирателите 7 милиона???

    МУТРИ ВЪН!
  • 83 kayzer

    23 7 Отговор
    ЕС, не може да свали правителството в България.Йончева е точно като Гладна кокошка просо сънува,както и много други ентусиасти от близкото минало които изпълзяха от небитието готови за власт.
  • 84 ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ

    11 12 Отговор

    До коментар #80 от "Радев":

    Кой фалшифицира изборите?
    Кой командва ЕСГРАОН с над милион фалшиви избиратели "мъртви души" в избирателните списъци?

    Радев или Борисов владее ЕСГРАОН???

    Коментиран от #92, #111

  • 85 балерина

    28 4 Отговор
    Тая е червен огладнял пудел ,
  • 86 Гражданин

    30 6 Отговор
    Всяка лъжа, която изкарва г-жа Елена Йончева рухва в рамките на часове. Абсолютна лъжа е, че има уран във водата в Хасково, абсолютна лъжа е, че сто милиона се крадели от Община Хасково, че г-жа Елена Йончева няма офшорна компания, абсолютна лъжа е това, което каза за скандала Банов. Извинявайте, единият ден тя излиза и казва: "Аз лично унищожих устройството и записа. На другия ден прави пресконференция и показва телефона, с който е направен този запис".
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бойко

    23 6 Отговор
    И ти си по за Там ,където го пращаш Бойко ! А и твоята приятелка Импексовата ! Крадливи Червени маймуни !
  • 89 Каза

    20 5 Отговор
    перачката на пари!!! Има лмалоумнда им се връзват на червените боклуцииииии
  • 90 Лелеее

    20 6 Отговор
    Каква алкохолишка физиономия!
  • 91 6666

    9 7 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гледай да не се задавиш от гняв непрокопсанико...

    Коментиран от #102

  • 92 Хммммм

    20 7 Отговор

    До коментар #84 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Есграон и съд го контролира комунистическата мафия, която изкара прости хорица на протеста да се въргалят в мръсотията, а те си спят в леглото!

    Коментиран от #118

  • 93 СС Момата

    21 6 Отговор
    Защо тая миризлива корвета прала пари, още не е в затвора.
  • 94 Черепа вика Мая Костинбродска

    23 6 Отговор
    Ега ти крадливата кучката, само за един филм, който никой не е гледал, но понеже е била мома на СС Момата, е откраднала милиони.
  • 95 Червен картон

    9 18 Отговор
    Нито българският народ повече може да мълчи, нито Европейския съюз. Хунтата ги очакват много тежки времена задето си позволиха да грабят ЕС и да унижават древния ни народ. Мен като българин ме е срам, че страната като цяло трябва да премине през такова унижение и да ни сочат като антипример, но е за доброто на бъдещето ни и за обеца на ухото на всеки следващ политик. След това ще имаме шанса върху руините на антипримера да изградим пример. Сега-засега всичко е ясно - червен картон от ЕС и мачът се прекратява преди края на редовното време.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Баджанака на Кауна

    20 5 Отговор
    Тая Барсала защо не е в затвора.
  • 100 Минувач

    16 2 Отговор

    До коментар #25 от "Актуална Антена":

    Пий си хаповете и лягай. Къде мериш Ботев и Левски с червените продажни крадци. Някоя мандричка нещо.
  • 101 Г-жо Робева, ако смятате че тези начело

    4 13 Отговор
    На държавата в последните 11год са най Умните, най кадър ните, най образованите и че след тях няма да има кой да управлява държавата, или много Грешите, или просто Манипулирате!!! Да оставим доказаните Крадци да продължават, да крадът, защото не сме сигурни какво ЩЕЕ след тях!!! Това НЕЕ в ъв вашия Стил, правите някаква Сделка???? НЕ ВИ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТАКА МИСЛИТЕ!!!!!

    Коментиран от #136

  • 102 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 20 Отговор

    До коментар #91 от "6666":

    герб си отива
  • 103 ДКовачева

    22 3 Отговор
    Репортери без граници на лъжата и манипулацията. Ако отворите всички сайтове и постове в интернет пространството ще бъдете залети от антиправителствени настроения и фейк новини и факти. Да не всички факти са фейк , но процентът на пропаганда и лъжи на опозиционно настроени политици ,граждани ,мафиоти ,олигарси ,криминални е подавляващ . И при всичко това да говориш ,че има държавна пропаганда която заглушава свободното слово си е чиста наглост. В България няма свободно слово , има слободно слово и анархия в медийното пространство . Стига се до абсурда журналисти да подклаждат и да провокират нарушаващи закона действия ,само и само да създадат някаква новина . Отвратена съм!

    Коментиран от #116

  • 104 Вк Народно Дело

    22 9 Отговор
    Хора бдете .Готвят ни военна хунта начело с Фатмака Радев и някакви ОЗ генерали.

    Коментиран от #112

  • 105 месара

    25 6 Отговор
    .елено , ти се върни в България да видиш теб кви процедури те чакат . Гешев е нетърпелив !
  • 106 Пощальон

    14 3 Отговор

    До коментар #79 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Каква поща ,ти знаеш ли какво представляват Български пощи . Ще си търсим гласовете до 2030 година.
  • 107 Бесен

    21 7 Отговор
    Тая още ли не е в затвора
  • 108 гост

    23 3 Отговор

    До коментар #63 от "Перо":

    Не е за лъжи,защото по документи Еленка е получила от БНТ 700 000 лева докато е била гадже на Сергей,а Сергей беше мин. председател. Тук няма никаква корупция ,никаква шуробаджанащина ,всичко е случайно.Осъди го,че той и създал и нерви,неудобства,разстроила се била,не могла да спи и т.н.Чети и не пиши глупости!
  • 109 Българин

    17 5 Отговор

    До коментар #46 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти си потомък на тези дето избиха много невинни деца в атентата църквата.
    Безделник, на всяка манджа мерудия, по цял ден драскаш глупости.Иди работи за да допринесеш и ти нещо за тази държава.
  • 110 Българин

    13 4 Отговор

    До коментар #49 от "Отвратен":

    Наистина , типично за всеки комунист
  • 111 Радев

    16 12 Отговор

    До коментар #84 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Радев фалшифицира последните избори с помощта на червената мафия . И въпреки това ГЕРБ спечели. А сега целта е 29те милиарда евро. И има две пречки , едната е Борисов, другата е Гешев. И знаят че докато Гешев е начело на прокуратурата няма да могат да крадат. И че не могат да го изплашат.
  • 112 Глок

    11 0 Отговор

    До коментар #104 от "Вк Народно Дело":

    Чул те Господ! Простократите на ДС най много от това се страхуват!
  • 113 Радев

    15 5 Отговор
    Другата цел за сваляне на правителството и разпускане на народното събрание е да не се приеме закона за частния фалит и 10та абсолютна давност.Членове на БСП имат много колекторски фирми и имат нужда от вечни роби.
  • 114 Бай Стою касапина

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "Заеби":

    Бъркаш, лафът е друг. Прост, по-прост, най-прост. А това са лодкар, бръснар, милиционер. Лодкарят във водата а си плюе на ръцете. Бръснарят два пъти щракне, един път реже. А миционерът, там глупостта с думи не може да се опише.

    Коментиран от #117

  • 115 петър ангелов

    20 9 Отговор
    Премиерът Борисов не го е страх , щото няма за какво ! Вие Е.Йончева не се ли страхувате за бъдещето си щото има за какво ? Вашата приятелка Нинова , копнееща да седне на премиерския стол и да коли и беси . Двете сте за Скравена .....червени буржоа....

    Коментиран от #121

  • 116 Додо

    17 1 Отговор

    До коментар #103 от "ДКовачева":

    И божковата телевизия работи по цял ден да сваля правителството
  • 117 Бай Стою касапина

    2 1 Отговор

    До коментар #114 от "Бай Стою касапина":

    Да се чете милиционерът.
  • 118 ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ

    9 13 Отговор

    До коментар #92 от "Хммммм":

    Общи лозунгаджииски приказки! По закон де факто ЕСГРАОН го контролира ресорният министър, ерго премиерът Борисов, нали?
    Който и да е, но сляп ли е Гешев, че избирателните списъци са фалшиви, с над милион незаконни "мъртви души"???

    Стига путинистки избори!

    Съд за Борисов, Гешев и Пеевски!

    МУТРИ ВЪН!

    Второ Велико Народно Въстание на 10-ти септември!

    Коментиран от #124, #134

  • 119 хихихихи

    8 13 Отговор
    Ехааааа, сборище на герберастки едноклетъчни! И тримата сте кухи ей!
  • 120 Бай Стою касапина

    18 8 Отговор
    Ленче, да те питам що архитектчето ти би дуспата? Щото сасипа бизнеса на баща му, или щото си зла и грозна? А?

    Коментиран от #135

  • 121 ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ

    11 15 Отговор

    До коментар #115 от "петър ангелов":

    Не го е страх Борисов? А защо се крие като плъх? Не стъпва нито в МС, нито в Парламента, нали?
    А Сретан Йосич? Не му иска пачките и кюлчетата! То и Поли Пантев отиде с куфарче пачки на Аруба да се откупи, но при наркомафията прошка няма, нали?
    Затова Борисов е подмокрен в джипката, нали?

    Коментиран от #125

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Радев

    15 6 Отговор

    До коментар #118 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    При служебния кабинет на Радев кой го контролираше, Радев. И въпреки манипулациите изгуби.

    Коментиран от #133

  • 125 Радев

    17 14 Отговор

    До коментар #121 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Борисов е вкарал в панделата повече мутри и олигарси от СДС и БСП и НДСВ заедно.
  • 126 ГОСТ 235746

    17 10 Отговор
    А вие Йончева като си толкова смела обясни откъде ти дойде мистериозното наследство че изведнъж стана толкова богата.Аман от лицемери и шоумени.Откато са почнали тези платени протести има и такива които не са платени но те просто последваха стадото.Виждам постоянно подлоги като теб които викат крадеца вика дръжте крадеца.
  • 127 Човек от народа

    6 1 Отговор
    Кучето си лае - кервана си върви !
  • 128 Цоко

    5 9 Отговор
    А, бе форума. Да живее Боко тиквата и шайката му г@олизци! А?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Добър въпрос

    9 10 Отговор

    До коментар #5 от "Да питам":

    Защо някои хора си мислят, че като заливат България с пумия всъщност ни правят услуга?
    Затова като отидем в чужбина като ни видят ни сочат с пръст!
    Тя госпожата си е опекла работата. Ами да му мисли народа "след утрешния ден".
    Тя няма да е в родината, защото няма да е за живеене. Защо хора които имат лична вражда с Тиквата въвличат цялата страна.
    Мутрата ще си отиде, но санкциите пак ще дойдат и тогава какво ще каже "Родолюблката" на страната с най-нисък стандарт в ЕС?
    " Българи направих го за вас"
    Съжалявам, че тъните в мизерия!
    Единия се чуди как да измъкне някое Евро от богатите европейци, е крадяли от тях, но все остава нещо и за гражданите, а други санкции да задвижва ли за България и с това е горда.
    Тя сеща ли се, че ББ няма да плаща сам от джоба си? И тя няма да плати, тя дори не работи за интереса на татковината!
    Бори се за привилегии, бори се за шенген...
    Щяла да се бори за свободни медии и свобода на словото.
    Толкова ми става смешно. Че аз другаде не съм чувал да викат к*р за премиер или президент в друга държава. А в медиите говорят всякакви глупости и никой не им държи сметка.
    Пуснете си БТВ Пропагандата против правителството е във всяко 1 предаване.
    "Фермата" "цитиридката" при "Хикимян"
  • 132 666

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Ауу!
  • 133 Ти пък

    12 7 Отговор

    До коментар #124 от "Радев":

    Радев е "светец" какви манипулации?
    По-чиста и свята душа виждал ли си?
    Милия затъва с всеки изминал ден.
    Особено когато се опита да се застъпи за провокаторияте пред полицаите. И как злите полицаи смачквали от бой мирните и невинни протестиращи едва ли не без видима причина. Да не забравяме и за битките "журналисти"...
    Ходил да види бити протестиращи в болницата, но не посетил полицаите, които пострадаха.
    Направиха го за смях пред цяла България!
    Трудно беше за гледане...
  • 134 Глупав и меобразован

    12 2 Отговор

    До коментар #118 от "ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ":

    Мъртви души има само при ДПС и сега при Нинова в БСП.
    Иначе вземи стани а застъпник или в някоя изборна комисия и ще разбереш колко "лесно" стават манипулациите.
    Най-простичко всеки застъпник има достъп до протоколите и броенето на бюлетините. После звънят в съответната централа на партията и съобщават резултатите от изберателната секция.
    Така, че легендата с мъртвите души е много пошла. С нея плашат глупавите и не образовани хора, които вярват че ей така няко взима едни бюлетини попълва ги, мята ги в чувала и печели в изборите.
    Хора толкова много хора ви гледат в този момент, че никои не смее да шавме, камомли да фалшифицира бюлетини, протоколи, подписи и т. Н.
  • 135 Защото

    7 1 Отговор

    До коментар #120 от "Бай Стою касапина":

    Съм и гроззна и ззлобна ззззз.....
  • 136 9595

    9 2 Отговор

    До коментар #101 от "Г-жо Робева, ако смятате че тези начело":

    Хахаха! Да върнем старите крадци които бяха преди 11г., защото те са доказано по-големи крадци. Съсипаха земеделие .животновъдство, фабрики ,заводи и днес най-нагло до казват- къде е БГ производство,БГ домати, краставици и т. н .Не само са по-големи крадци ами и нагли. Гечев да казва ,че няма такова нещо като фалити на банки и 3 долара пенсия по негово време. Костов и той нямал нищо общо с приватизацията-склероза или старческа деменция ги е хванала?
  • 137 Еееее, не

    8 1 Отговор
    ТАЗИ НЕ Е ОТ КРАСИВИТЕ..., НО НЕ Е И ОТ УМНИТЕ... ПЛЮ, ПЛЮ, ПЛЮ В БЪЛГАРИЯ, БОРИСОВ ГИ БИ НА ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО НА ХОРАТА ИМ ДОЙДЕ МНОГО ЗЛОБАТА И... СЕГА И В ЕВРОПАРЛАМЕНТА Плюе... РАЗСЛЕДВАТ Я... И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ОСМЪРДЯВА ВСИЧКО СЪС НЕСТИХВАЩАТА СИ ЗЛОБА... ГЛЕДАМ, САМО В ЕВРОКОМ Я КАНЯТ, НЯМА СЕРИОЗНА МЕДИЯ, КОЯТО ДА ПУСКА ЛЪЖИТЕ И...
  • 138 Донев

    3 5 Отговор
    И тя е в кюпа 100%.Но Боко не ги би с много на изборите.Да не говорим как ги би с на ДПС тактиката по малките градове и села....Виж Радев ги би на изборите всички ама яко ги би!
  • 139 Фаера

    2 2 Отговор
    Нали закараха парите в Дубай щото ги беше фанало шубето що никой не проверява това заспали тъпунгрри
  • 140 вида

    3 7 Отговор
    Ето един истински журналист и политик с информираност, ясна, мотивирана позиция и визия за преодоляване на негативите в обществото. Дерзайте г-жо Йончева! Радвам се, че има такива българки.

    Коментиран от #141, #148

  • 141 Тц тц

    6 3 Отговор

    До коментар #140 от "вида":

    Майката на платените репортажи , агент на ДС и БСП се изказа против БГ за пореден път. Пратена си там да пазиш българският интерес не на партията. Едно разследване 25 години назад трябва да се направи какви ги върши тая продажна лелка и в пандиза заедно с бойко
  • 142 Васил

    8 5 Отговор
    Ти, колко си Долна , маймуно такава, шпионин унижаващ страната ни, ти с твоите игрички и провокации ! Не те харесваме!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 СС Момата

    9 2 Отговор
    Тоя червен боклук не трябаше ли да е в затвора, за огромните грабежи от КТБ.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Ombre

    9 4 Отговор
    Тая тъпачка живее още в миналия век. Тя не знае че Бойко си е отишъл вече, и какво от това. Ние сме същите мързеливи тарикати, пискащи да ни дават. Евросъюза не е Съветския съюз. Требе се работи и да се произвежда.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 давай бойко

    9 2 Отговор
    Ленчето иди, гладна и крадлива, чака да топне човка в меда, глупаци.
  • 153 Юпо

    5 1 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    По точно Руски
  • 154 Злобаров

    9 3 Отговор
    Колко злоба има в очите и същата като на льотчика
  • 155 Лодхен

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "bbb":

    От Тулупио, нали! Че и осъден тук в България.
  • 156 Тет

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Актуална Антена":

    Ще има яко пара.а на комунистите касата е празна
  • 157 йончева

    6 0 Отговор
    ИСКАМ ВЛАСТ И ПАРИИИИ.НИЕ СЪС ДРУГАРЯ СЪСЕЛ СТАНИШЕВ ЩЕ НАПРАВИМ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.ЗАЕДНО С СЪВЕТСКИЯ ВОДЕЩ ДРУГАРЯ РАДЕВ НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР КАДЕТО ИМА ПАРИ И МНОГО РУБЛИ

    Коментиран от #160

  • 158 Дим

    6 0 Отговор
    горката,Сергей я захвърли..Осъдиха я за присвояване на големи суми и сега реши да си отмъщава..жалка е..

    Коментиран от #159

  • 159 " Присвояването на големи суми"

    1 5 Отговор

    До коментар #158 от "Дим":

    се оказа гербаджийска измислица, а Бойко Борисов получи присъда за клевета. Наистина нещо не е както трябва в България - министър-председател - лъжец, председател на Народното събрание -" проста пу-ка"...
  • 160 Каква власт иска Елена Йончева?

    0 8 Отговор

    До коментар #157 от "йончева":

    Тя е законно избран евродепутат, световно признат журналист... Само гербариите свеждат всичко до властта и се стремят неистово към нея- типична комплексарщина.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 гост

    5 2 Отговор
    тая не беше ли подсъдима.
  • 163 Антикомунист

    6 1 Отговор
    Това противно и крадливо създание да си стои там откъдето е изпълзяло и да не дава акъл.
  • 164 Биби Кинга

    4 2 Отговор
    Проблемата на Льона хомофобната е,че в Брюксел никой не вярва на руски шпиони! Ако приятелката и Рада бездънната се бе пробвала самичка можеше и да успее. А сега и тя
    попада сред заподозрените за прокарване на руско влияние!
  • 165 КРОКОДИЛА

    2 2 Отговор
    ЕЛЕНКЕ МА МНОГО СИ ТЪЖНА - НЕ МОЖЕШ ДА КРАДЕШ ВЕЧЕ НЕМА ОТ КАДЕ МА АААААААААААА Я СЕ СТЯГАИ ДА РАБОТИШ КАТО КОНДУКТОРКА У ТРАНСПОРТА ДА ВИДИШ ТОГАВА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.......

    Коментиран от #170

  • 166 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    КОГА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА МА ............
  • 167 Оня

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Да бе":

    Тя е от мутрите. Дето са вън.
  • 168 ЕЛЕНА И РУМЕН

    1 0 Отговор
    ДВЕ ИМЕНА СЕ НАТРАПВАТ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА С ЛОШ ИМИДЖ-ЛЕНЧЕТО С КРЕМЧЕТО И ЛЕНА МИЛИОНЧЕВА-ОФШОРКОВА,АКО ЕП ОЩЕ НЕ И Е СВАЛИЛ ИМУНИТЕТА,ТОВА СКОРО ЩЕ СТАНЕ И ТЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО,ЗАТОВА КВИЧИ.ДРУГИТЕ СА РУМЕНЦОВИТЕ-РУМЕН РАДЕВ,РУМЕН ОВЧАРОВ,РУМЕН ПЕТКОВ И РУМЕН СЕКИРАТА,ФАЛИРАЛИЯ БАНКИ И СВЕЛ ДОЛАРА ДО 3500 ЛВ-ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ИЗВРАЩЕНИЯ,СМЕШНИЦИ
  • 169 Хаджиментов

    1 0 Отговор
    Хаха, така се говори, особено когато си се скрил от правосъдието зад европарламентарен имунитет.
    Нищо и той ще свърши и тази перачка на милиони от КТБ ще изпита на гърба си истинското върховенство на закона.
  • 170 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #165 от "КРОКОДИЛА":

    За мандата си ще стане легален милионер в евро. Не е много за нея, свикнала е на много повече, но в тези години на суша, когато прокуратурата те чака, не е малко хем да имаш имунитет, хем да си на държавна издръжка, хем да си направиш милионче.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове