Last news in Fakti

24 Септември, 2020 13:24 10 501 115

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Според мен хората в България трябва да се политизират

  • арман бабикян-
  • отровното трио

''Някак си ''партия'' стана мръсна дума за свестните и стана обичайна дума за другите'', отбеляза представителят на ''Отровното трио''

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Според мен хората в България трябва да се политизират - 1
Снимка: БГНЕС

''Отровното трио'' излезе с ''План за България'', в който план липсва крайно важната и такава ключова лустрация на хората с принадлежност към тайните служби на комунистическия режим, свързаните с БКП, но също така и на навредилите на България партии и политици от времето на т.нар. Преход.

По този повод от ФАКТИ се свързахме с един от представителите на ''Отровното трио'', а именно Арман Бабикян, който аргументира не споменаването на лустрацията в ''План за България''. В конкретика го запитахме дали от ''Отровното трио'' не смятат, че вече е късно за лустрация, или пък смятат, че тя не е нужна за бъдещото благоденствие на България, като Бабикян ни отговори по следния начин: ''Нито едно от тези неща. Не сме я споменали, защото вътре са фиксирани по-скоро дълбочинните хоризонти за развитието на страната, а не отделни казуси. То за това е отворен и мейл, за да могат хората да предлагат конкретно ноу-хау, конкретни предложения, конкретни техни виждания и т.н. Говорим за генерален мастър план. Единственото, което е предложено, са 5 хоризонта за развитие на България в XXI в. Не сме слизали на ниво конкретика, както виждате, по нито една от темите. Никой нищо не може изключва, това са предложения на хората от площадите. Никой няма право да изключва - нито аз, нито вие. Напротив, обратното, важно е всеки да даде идеите и предложенията си.''

И понеже доста хора в социалните мрежи задават въпроса: ''Ще прави ли партия Отровното трио?'', медията ни реши да зададе въпроса на един от представителите му, като допълнихме и възможността за тяхно присъединяване към вече създадена партия, която е готова да реализира идеите на ''Триото'' и хората от площада. Отговорът на пиар експерта Арман Бабикян бе следният: ''За зла участ не мога да отговоря на този въпрос, защото нито имам право да решавам, нито мога да говоря от името на хората. Нямам такова самочувствие. От Ваше име как да говоря, например? Неудобно е. Всеки в България има право да участва, в която иска партия. Ако трябва да анализирам, а не да отговарям на този въпрос, според мен проблемът в страната, но това е чисто мое аналитично становище, не мога да ангажирам никого с него, според мен хората в България трябва да се политизират, защото се оказа, че почтените, образованите, смислените хора, останаха извън борда на политиката и политическите решения. Някак си комфортната среда, в която се управлява страната, в която се движат решенията, в която се приемат законите, тези хора останах зад борда. А там нахлуха именно тези, които днес управляват България. Някак си ''партия'' стана мръсна дума за свестните и стана обичайна дума за другите.''


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния Софиянец

    44 40 Отговор
    Време е да престанем да мрънкаме пред телевизора и да поемем живота си в ръце.

    Коментиран от #56, #106, #115

  • 4 SS ss

    64 6 Отговор
    Декомунизация+лустрация за да стартира прехода

    Коментиран от #5, #109

  • 5 Последния Софиянец

    49 21 Отговор

    До коментар #4 от "SS ss":

    Ако помогнем на младите хора да вземат властта от дъртите комунисти проблема ти е решен.

    Коментиран от #9, #25, #100

  • 6 123

    88 37 Отговор
    Аз този човек вече 3 месец не разбрах с какво се занимава? Иска на баницата средата, добре, ама досега какво е правил? С какво е бил полезен на държавата и обществото, че се е провъзгласил за освободител?

    Коментиран от #35, #45

  • 7 Аве Адолф Хайл

    58 23 Отговор
    А , от МАсква са спуснали нов текст и аранжимент на старата частушка .....
  • 8 Време е

    84 29 Отговор
    Време е хората го изхвърлят този при спонсора му от Дубай!
    Там му е мястото!
    А младите хора, които твърдят че искат доброто на държавата, да се обединят и да покажат на народа, че могат да направят нещо повече от скачане по площада!
    Да направят собстгвена програма, цели за развитието на България, начини по които ще го постигнат!

    Коментиран от #61

  • 9 Еххх

    49 14 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ти си ДБ лъжещ - така че не се обаждай!
    На теб Пинокио ти е идол!
    Вече си го призна на няколко пъти!
    И точно това искаш - да се докопаш до кокала, друго нищо!

    Коментиран от #11

  • 10 Булгур

    45 22 Отговор
    Ако на мястото на ей този арменец беше някой турчин или циганин всички щяхте да го напсувате вас българите ви командват арменците за това сте в този хал
  • 11 Последния Софиянец

    23 22 Отговор

    До коментар #9 от "Еххх":

    Аз няма да ставам политик.Имам си бизнес.Ако Христо се изложи във властта и на него ще искаме сметка.

    Коментиран от #14

  • 12 Бегай бе

    48 11 Отговор
    Нещо много започна да се месиш на българите , ако имаш желание да запазиш уважението им никога не забрявай, че си българин само на хартия
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Еххх

    34 8 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    А не фалшиво ресторантьорче - или да ти изреждам никовете от другите сайтове?
    Или лъжите , дето ги избълва в защита на ДБ?
    Или другите лъжи ,какво си правил по протестите?

    На тебе това ти е работата - да дращиш! С идеята да ти подхвърлат нещо после!
    А младите, доколкото ги има на тия протести, ги употребяват жестоко!
    Самоче, и Бабикян и другите, къде щше се скрият точно от тях, когато те ,тези младите прогледнат!
    А това ще стане!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Емил

    19 3 Отговор
    Смешници!
  • 24 Зеленогорски, бивш Ревностен привърже

    20 3 Отговор
    Ник на СДС съм!!! Какъв Филип Димитров, тези дни видял и го на снимка пред Борисов, като очилата, клепоуха Болонка!!! Каква държава ще управлява този!!! Костов остави да крадът министрите му, за да не се разпадне СДС:Божков, Бъкарджиев, Бонев, Бисеров, финансовите и икономически министри, крадоха, хората искаха демокрация, а дойдоха Крадци!!! "" Иване кажи бе"Иван мълчи, изплува ха отгоре Плявата, Йорданов, Марков, Румен Христов, Филип, разни търговци на кафе Какво да се върне и кой от онова време. НАЙДЕНЕ???
  • 25 Земетресение

    27 4 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Какви дърти комунисти .Най младите за на 60 г и не са на власт.Младите винаги идват на власт в България и така е още от освобождението Стамболов на 27 години, Батемберг на 22 Фердинанд и Борис също не са били възрастниЛуканов, Костов да не говорим за Виденов и Станишев.Имаше министри на 26 години.САМО МЛАДИ ни уоравляват последните 30 години и сме недоволни.Значи има някакъв друг проблем.Народа е казъл.Младо зелено,дърто изкуфяло, Не пита старо питай патило -ооитно.Изводите са за този който може да разбере
  • 26 Матей

    10 27 Отговор
    Тия протести най-после трябва да бъдат прогласени и признати за политически,за разлика от досегашните,с отделни социални искания.Политически значи тотални,крайни,безкомпромисни.Години наред прислужниците на олигархата всячески налагаха мантрата ДА НЕ СЕ ПОЛИТИЗИРА даден въпрос и проблем.Защо бе,аланкоолу,там ли ви стяга шапката и ви е слабото място?Еми сега ще си го получите,политическия протест,от задружния народ,нали искахте обединение,ето ви го.Хубаво грабихте и се тъпчехте с милиони,сега като усетихте дебелия край ,и се разпискахте.

    Коментиран от #33, #36

  • 27 гоце

    48 10 Отговор
    Кой вярва на тримата глупаци от отровното трио
  • 28 Киро Змея

    33 5 Отговор
    Витиевати отговори на ЖАЛКОТО НИЩО'ЖЕСТВО. Като...главен..АН'АЛ ШПАКЛОВЧИК на (агентите от ДС)Ел Чапо и Мустака нема как да ... бъде за..ЛУСТРАЦИЯТА!
    ТОВА ОЗНАЧАВА..ЧЕ МЕКИТЕ КИТКИ ОТ БСП, ДПС,ДС,ДЕЕБЪ...НИКОГА ДА НЕ ЗАЕМАТ ВИСОКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОСТОВЕ!!!
  • 29 Историчка

    18 7 Отговор
    Според мен ние сме изключително поляризирани - делим се на монархо-фашисти и комунисти, т.е. червени фашисти без да помислим за интереса на страната ни и нашия собствен. А протестите на Бабикян за нелегитимни, защото не участва съвременната икона - Грета Тунберг!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 баш тартора

    6 2 Отговор
    аз ша ва политизирам вас! колко пъти ви казах а чи пулитиката ни е за секи вий пак. ава глейти си там риалитата и сериалите и цъкайти лайкуви у фейса и инстаграм и ни са занимавайти с неща дет ни са за вас. кат ни ви отбират главите как ши са занимавати с пулитика?
  • 33 Хайде де

    34 5 Отговор

    До коментар #26 от "Матей":

    Политически протест се прави от партия с политически искания и цели!

    Ами хайде - давайте да ви видим - защо се крието зад гръмкото и фалшиво народен протест!
    Хайде - излезте на светло да ви видим!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Варнa

    49 6 Отговор
    Платения арменец само маже и нищо не казва,защото е платен и няма идея тъпата му кратуна,какво искат хората. За него е важно да си вземе парата и да води лумпените на разходка. Какво смислено е предложил тоя,освен изхвърляне на тонове храна,вместо да я даде на бедните за които уж протестира. Ометоха парите от дарения ......
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Перо

    26 7 Отговор
    Хвала тебе Бойко
  • 41 бръснат ЧЛЕН

    24 5 Отговор
    Тоя Сбърканян ще ми изсъхне на Члена
  • 42 Левон, ти да не си станал Опозиция,

    7 11 Отговор
    Контра???? Защото Бойко и Гешев ще ти откъснат Топките!!! Освен ако в банката, където беше шев са заделя ли на касите или в Трезора банкнотите по 500Евро,???Боядисваш ли се, кожата ли си сменяш, ще се разбере???
  • 43 Стойчо

    42 7 Отговор
    А лицето Румен Радев,защо не беше споменато от лъжливия арменец като помагач на ГНУСНОТО ТРИО? Всички видяха,че целите им са да разделят народа,да си приберат надника от Дубай! Защо не искат Гешев,защото в скоро време и тях ще погне.Радев много добре знае,че след мандата отива на съд!
  • 44 А според мен

    20 5 Отговор
    В България трябва да има демократични избори, както на Запад!
    Май и Отровното трио ще се окажат менте "Спасители"...

    НЕВЪЗМОЖНА е просперираща, демократична и правова държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори, както на Запад!

    С АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ! Без "мъртви души"!!!

    БЕЗ ПРАГ на ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ! Без "избираеми места"!!!

    С ДИСТАНЦИОННО гласуване! По пощата!!!

    НЕВЪЗМОЖНА е просперираща, демократична и правова държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори!
    Другото е манипулация и словоблудство…

    Да сте чули Отровното трио да говори за демократични избори, КАКТО на ЗАПАД???
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Перо

    23 6 Отговор
    Дали ще има протести със шушляци довечера
  • 47 Елементарно е

    7 7 Отговор
    За всеки влак си има пътници, за всяка партия си има симпатизанти!
    Но изборите не са демократични!
    Избраници не са получилите най-много преференции от симпатизантите на партиите, а са предварително подставените на "избираемите места", нали?
    Гласуването само "узаконява" фалшивите избори...

    Коментиран от #93

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иво

    25 4 Отговор
    Искат от Сбабикян сам да се лустрира. Нали комунисти и ченгета от ДС искат властта.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ю Кортес

    27 3 Отговор
    Бабикянке дърта,иди се гръмни
  • 53 боже господи

    28 4 Отговор
    "Според мен хората в България трябва да се политизират" каза мъдро този важен господин с огромното шкембе и празната глава! Брей,че умна констатация! Като че ли българите не са политизиране от край време - политиката се бистри навсякъде, където има повече от 2 човека! и в какво си качество ни раздава такива мъдри съвети? Кой е той- освен подлогата на размахващия юмруци фалирал зарзаватчия Мунчо? Той ли ще ни задава управленския модел на бъдещето без корупция - който краде от парите на протестите да си купува имоти на наследника?Който разнася ковчези, окачва бесилки, черни чували - да тренира за "народен съд" ли?Щото червените боклуци и наследници освен революционни ситуации и избиване без съд и присъда друг начин за справяне с опозицията не познават, нали?
  • 54 Жак Ширак

    7 15 Отговор
    Трябва да се мисли за промяна системата на управление.За 30 год. България се стопи, окрадиха всичко - това са мутрите, политиците и чуждите коцесионери, сега на къде..?
  • 55 След 30г

    14 0 Отговор
    сетила се Мара да се побара.
  • 56 Абе ти

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Нали си се оправил. Я си гледай работата. Бизнес имал. Що лъжеш бе тук ти е работата да тролиш от различни имена. Ти ще оправяш България

    Коментиран от #67

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 666

    21 0 Отговор
    Някой може да каже няколко верни неща, но това не го прави свестен, особено ако вече е показал, че е обратното... НЕ МОЖЕ Бабикян и сие, да разчитат на вниманието и доверието на "почтените, образованите и смислените" хора.
  • 59 Герболин

    27 6 Отговор
    ГЕРБ единствено строи и мисли за България газовия хъб се изгражда пътища магистрали мостове всичко. На пенсионерите кой друг едал по 50 лв бонус. Слава ГЕРБ и Победа!

    Коментиран от #63

  • 60 666

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "Буров":

    ? Какво ли си искал да кажеш, дали знаеш и ти самия?

    Коментиран от #96

  • 61 Горо

    3 24 Отговор

    До коментар #8 от "Време е":

    Ти първо накарай своя фюрер Борисов да ти представи програма за развитието на България, пък тогава подхвърляй злобно на протестиращите, че те нямали програма! Жалко е, че не малко от българите се поддават на тази евтина уловка на герберската пропаганда, че за да подаде оставка цар Тиква тези, които ще дойдат след него трябвало да кажат какво ще правят. Всяка партия пише програма, но първо колко хора я прочитат, преди да гласуват и второ, коя от партиите изпълнява точно тази програма? Исканията на протестиращите са напълно ясно: оставка на Борисов и Гешев!

    Коментиран от #108

  • 62 Хаджиментов

    26 3 Отговор
    Глупости!
    Точно обратното! Хората в България са прекалено политизирани и от занимаване с политика не могат да си гледат нормално живота, както е в нормалните държави.
    Има и по-важни неща от това да скачаш по жълтите павета под свирката на този и онзи, когато им скимнало.
    Явно му липсват маймунките за протеста.

    Коментиран от #64

  • 63 Горо

    3 16 Отговор

    До коментар #59 от "Герболин":

    Тази стара песен пее или платеният функционер на ГЕРБ или бизнесменът, който винаги печели конкурсите за обществени поръчки! Вървете в малките села и градове на страната, за да видите хората в каква мизерия тънат!

    Коментиран от #107, #110

  • 64 Горо

    2 22 Отговор

    До коментар #62 от "Хаджиментов":

    Ти явно страдаш от синдрома на маймунката, която винаги скача щом й наредят - както обикновено се случва в любимата ви партия-кърмилница ГЕРБ! Затова смяташ, че и всички други българите подскачат послушно като маймунки, за да им подхвърлят по някое сладко бонбонче!

    Коментиран от #92

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Гожи

    28 3 Отговор
    До кога ще гледаме това трио АЛКОХОЛИЦИ

    Коментиран от #69

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гожи

    27 4 Отговор
    нАРОДЕ НЕРАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА СА ПЛАТЕНИ НРЩАСТНИЦИ НА пЛОЩАДА
  • 69 Фамилия Бабикян

    28 5 Отговор

    До коментар #66 от "Гожи":

    Щяла партия да прави!За това цялата рода на хранилка от Дубай,да прави тарапана на жълтите павета!Тази шия не е от туршия!Бабикян,също както Пинокио-Христо Иванов,цял живот само от далавери и грантове на Сорос дебелее!
  • 70 Ася

    11 7 Отговор
    Едни хора решиха да сменят корумпираната система и всички се вдигат против тях.Ами хората са го казали"Какъвто народа такива са и управляващите"или пък може би "Прост народа слаба държава"

    Коментиран от #72

  • 71 1343133

    6 3 Отговор
    А според Педерикян требе се самоубеЦииии
  • 72 Горо

    4 13 Отговор

    До коментар #70 от "Ася":

    На този народ му беше хубаво да спи и 500 години под турско робство! Иначе щеше ли да мрази днес освободителите си? Щеше ли да нарича "хайдути" и "нехранимайковци" онези, които са тръгнали да бутат властта на потисниците? И Васил Левски е разбрал за какъвм народ става въпрос, за да напише в тефтерчето си: "Народе!!!!!!!". Напразно търсил и Ботев юнаци, които да въстанат като един и да защитят поробеното си отечество! Днес това нещастно отечество е пак поробено и то с овчедушното съгласие на същия този "народ!!!!!!".

    Коментиран от #74

  • 73 българин

    20 4 Отговор
    Покрай теб Бабаджан народа намрази арменците.
    Колко ти платиха отровителю?

    Коментиран от #75

  • 74 Ася

    14 2 Отговор

    До коментар #72 от "Горо":

    Ако,Васил Левски може да види в каква държава сме се превърнали ще се откаже от България.

    Коментиран от #86

  • 75 1-20

    15 4 Отговор

    До коментар #73 от "българин":

    Вярно е. Толкова противен дегенерат като този не съм виждал.
  • 76 ПулеФ

    14 5 Отговор
    Хайде взимай си 50 -те лева надница и се прибирай вече , че заваля и ще се намокриш

    Коментиран от #77

  • 77 Горо

    4 7 Отговор

    До коментар #76 от "ПулеФ":

    Така хортуват кириакстефчовците като теб! Слуги наоколо колкото щеш, а достойни хора с фенер да ги търсиш!
  • 78 Коментатор

    14 5 Отговор
    Значи, свестните и другите, това са двете категории хора в България. Аз пък определям този, като гнусно същество.
  • 79 Бабун

    22 4 Отговор
    Аз мисля,че е редно да има закон и по-тежки наказания за фалшивите новини.Бабикян,не се ли срамувате след като нямате една статия,която да има и 10% истина?Но за разлика от това за да набиете в главите на народа една лъжа и да й повярват вземате колосални суми.Един ден ще ги връщате и изплащате,всичко се връща с времето.

    Коментиран от #81

  • 80 Биби Кинг

    17 4 Отговор
    Черепян е само наемник, каква партия, какви чекмеджета? ИМПИЙЧМЪНТ И В БЕЛЕНЕ!
  • 81 Горо

    3 17 Отговор

    До коментар #79 от "Бабун":

    За кой народ говориш? За герберските службогонци и блюдолизци на величеството цар Тиква от Банкя ли става въпрос?

    Коментиран от #97

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Дамян

    16 3 Отговор
    САМО ИСКАМ ТРИМАТА ГЛУПАЦИ,КАКВО РАБОТИХА ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА? КАТО ПРЕЗ ДЕНЯ ХОДЯТ ДА СЪБИРАТ ЛУМПЕНИ ЗА ВЕЧЕРНА РАЗХОДКА,А ВЕЧЕР СЕ ПРАВЯТ НА ВОЕВОДИ. ОТ КЪДЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ ЗА ДА СЕ ХРАНЯТ И ДА ГЛЕДАТ СЕМЕЙСТВА,А? ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ,КОЙТО НЕ ВЯРВА,ЧЕ ТИЯ ТРИМАТА СА ПЛАТЕНИ И ЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА РАЗДЕЛЯТ НАРОДА. ВСИЧКИ ОВЦЕ,КОИТО СЕ РАЗХОЖДАТ ВЕЧЕР И СЕ ДЕРАТ ПО УЛИЦИТЕ,КАКВИ СА? ЗАЩО НЯМА ПРОТЕСТИ В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ? СВЪРШИХА ПАРИТЕ? ТРИМАТА ГЛАВОЧИ МАЙ ПРИБИРАТ ВСИЧКО
  • 84 Лукашенко

    12 5 Отговор
    Отровното трио има нужда от специализация, много се стараят, ама хора няма!Предлагам 2 седмици в Беларус, да си вземат ковчега и бесилката и да викат "Долу Лукашенко", като се върнат (ако се върнат) ще знаят как се прави истински протест!Само че за това се искат топки,а тия знаят само да лъжат и крадат!
  • 85 Някой

    16 2 Отговор
    Според Гошо Тъпото, Хаджигенов, Минеков и Бабикян са се разбрали за нов политически проект доста преди протестите. И използват хората по площадите, за да се докопат до властта, заедно с Мая Манолова, Настимир и евентуално Слави Трифонов.
  • 86 НЕДКОВ,,

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ася":

    Кунчев ,отдавна се е отказал от България..Никой не го освободи от бесилката...Никой не затри заптиетата..Народът,, го е осъдил ,,преди турците.....Роби.
  • 87 Вълко Червенков

    11 2 Отговор
    Това пиянде няма идея за нова политика,просто иска да вземе някакви кинти.Лумпените,наркоманите и алкохолиците които се връзват на този ръмпел и другите двама,стават все по-малко.Ще има редовни избори догодина,дори Резидента Румен Подлогата и Кака Корнела Седесарката разбраха това.
  • 88 БОЖКОВ

    7 2 Отговор
    ТОА СЪМ ГО Е ВАЛ.
  • 89 БОБОКОВА

    9 2 Отговор
    С ТОА ИЗМИСЛИХМЕ "ШКАФЧЕТО"!
  • 90 Търговец

    16 1 Отговор
    Хората с такава физиономия като човека на снимката биват пребивани от националистите в Русия, на Запад и в цяла Европа само ако си покажат носа на обществено място, просто... защото ей така....а ние даже им изпълняваме и заповедите....Дeн 11178-ми…Прoтecтирaщитe дeмoнcтрaтивнo и пoлугoли ce влaчeхa пo кoрeм oт глaд прeд миниcтeрcки cъвeт, a нaд тях дрoнoвe c oтрoвeнoтo триo oтгoрe им нaрeждaшe дa нe cтaвaт дo 23 чaca oт жълтитe пaвeтa инaчe нямa дa имaт хoнoрaри…Прoтecтирaйтe cи, тoвa ни ce oтрaзявa мнoгo дoбрe нa нac! Виждaтe, чe aбcoлютнo нищo нe ce прoмeня в нoрмaлния чoвeшки живoт, в грaдoвeтe в Бългaрия oт нaчaлoтo нa прoтecтитe и eдинcтвeнoтo кoeтo ce прoмeня e eжeднeвнo вдигaнe нa aбcoлютнo вcички цeни! Другoтo кoeтo ce прoмeня e, чe Бoйкo пoвишaвa зaплaтитe нa пoлицaитe c вcякa ceдмицa, пeнcиитe и хвърля милиaрди лeвoвe нa големите фирми и институциите кoитo ca приятeлcки c ГEРБ! Aбcoлютнo нищo нe пocтигaтe и нe прaвитe и тoвa щe прoдължи пoнe 10 гoдини cигурнo? Ниe търгoвцитe и дребните фирмаджии от всички браншове зaбoгaтяхмe c пo 1000-1500 лв мeceчнo пoвeчe зa тeзи три мeceцa! Eднo гoлямo блaгoдaря нa прoтecтирaщитe и да продължите това /както и да го наричате/ много дълго занапред!
  • 91 стоян

    2 11 Отговор
    Първо трябва да има катарзис и справедливост.Бойко,Пеевски и т.н.трябва обезателно да бъдат вкарани по затворите.Без това България не може да продължи напред.
  • 92 Хаджиментов

    13 2 Отговор

    До коментар #64 от "Горо":

    Не ме мисли мен.
    Тук има едни платени лица със задача да организират преврат за да спасят кожата на няколко мафиота и едри криминални престъпници, но хората ги усетиха и спряха да им участват в цирковете.
    Тези писания са за ония зад граница, които дават парите, за да видят, че нещо се прави.
    За съжаление прогнозата ми за вонящите не е добра. Плащащите скоро ще започнат да губят търпение и ще започнат да ги притискат тия. А с хора като Божков шега не бива. Той не е свикнал да хвърля пари на вятъра...
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Елементарно е

    4 1 Отговор
    Факти, защо триеш безпричинно коментари и по този начин манипулираш?
  • 96 Буров

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "666":

    Акъл от арменски поп и от циг...ин кисело мляко не се взима!! Схващаш ли бе Тикво или да потретя??

    Коментиран от #112

  • 97 Горския

    3 0 Отговор

    До коментар #81 от "Горо":

    Горо,Горо ти от гората ли си влезнал?Къде прочете ГЕРБ в коментара ми?Пиша за фалшивите новини.
  • 98 Пенсионер

    6 2 Отговор
    А протестиращите в тяхната програма за управление на България, знаят ли откъде ще дойдат пари за подобряване живота на народа? Тройката и спонсорите им насъскват "будните и умни" българи за да вземат ТЕ кокала, а не да го делят с народа и ПРОТЕСИРЩИТЕ.
  • 99 Онзи

    1 2 Отговор
    Да се политизират хората, добре, ама трябва да си извоюват прилагане на повече власт и на способи от пряката демокрация. Иначе от тях (хората) нищо няма да зависи. И да определят и да протестират за конкретни каузи, а не за това кой е на власт.
  • 100 Дидо

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Фигурата е комунист до мозъка на костите!!! Лустрирайте гооо
  • 101 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор
    Според мен хората в България са доволни от развитието на България в последните 10г. Нещата стават прекалено европейски и на някой това не му харесва.
  • 102 Пенсионер

    7 0 Отговор
    Да е жив и здрав Борисов, че ни вдигна пенсиите с 50лв.
  • 103 Протестр

    2 0 Отговор
    Измисля.Голямо падение за BG такива да ни определят пътя .
  • 104 Протестр

    1 0 Отговор
    Измисля.Голямо падение за BG такива да ни определят пътя .
  • 105 Протестр

    7 0 Отговор
    Измекярин.Голямо падение за BG такива да ни определят пътя .
  • 106 АМИ ЧЕ

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Този мизерник интересчия да вземе да се скрие в дьн земя,що за наглец е този ,да вземе да обясни от кьде са му доходите какво работи.трети месец кой му храни семейството.как е вкарал цялото си семейство на хранилка на платения протест,и много хубаво от Боец казаха каква е целта на тези тримата,ВЛАСТ И САМО ВЛАСТ. НАРОДЕ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ .
  • 107 мрьсник

    5 0 Отговор

    До коментар #63 от "Горо":

    НЕДЕЙ ДА БЕРЕШ ГРИЖА И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С НАС ОТ ПРОВИНЦИЯТА .НАПРОТИВ СПОКОЙНИ СМЕ ЧЕ НЯМА ТАКИВА ЛУМПЕНИ КАТО ОТРОВНОТО ТРИО. И СЕ ЧУДИМ ЧЕ СЕ ИМАТЕ УЖКИМ ЗА ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА А СЕ ЛЬЖИТЕ И НЕ МОЖИТЕ ДА РАЗБИРЕТЕ КАК ТЕЗИ ТРШМАТА ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.
  • 108 хеий

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Горо":

    Ако Борисов беше ФЮРЕР,щеше да ви измете за един ден за мрьсотийте които правите с тези протести,както правят по другите дьржави прекалено е толерантен с вас даже и си навлича ядовете на симпатизантите си.
  • 109 Една

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "SS ss":

    Надявай се нещо да се промени! В интервюто Бабикян изрече много думи, но нищо не каза.Боже, пази България от такива лумпени като "отровните", те са много, много повече от трима!
  • 110 Герболин

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Горо":

    И Тва е така, за мислете се кой е виновен за това и не не е този който си мислите. Работодателите са и синдикатите които не защитават българския работник. Банки лихви и све пи*ко им материно.
  • 111 2300

    0 0 Отговор
    Смяна трябва да има, иначе ние в България забравяме, че държавата не ни е бащиния..
    БРЮКСЕЛ трябва да спре всички средства и тогава няма да се натискат за власт.
    НЯМАМЕ НИКАКВА ИКОНОМИКА, как ще я караме ако не са европарите.
    Какво работи в България.
    Кой произвежда и какво...
    ВСИЧКИ КОИТО СА ЗЛОУПОТРЕБИЛИ С ЕВРОСРЕДСТВАТА ДА ВЪРНАТ ИЛИ ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ИМУЩЕСТВОТО..АМА БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ.
  • 112 ИХУ

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Буров":

    Брей, че и претенции за ИНТЕЛЕКТ у тези граматически неграмотни, умствено ощетени и силно замърсяващи градската среда много дълго вече!
  • 113 Кико

    2 0 Отговор
    Пак е избягала една маймуна от зоопарка!
  • 114 Тапата

    0 0 Отговор
    Не от зоопарка-от маймунарника!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове