21 Септември, 2020 15:16 6 991 78

Бабикян: Изхвърлихме Борисов зад Околовръстното

  • арман бабикян-
  • протести

Заради нестихващия гняв много международни медии обърнаха погледите си към най-корумпираната и бедна държава в Европейския съюз

Бабикян: Изхвърлихме Борисов зад Околовръстното - 1
Снимка: БГНЕС

Протестът срина рейтинга на управляващата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да влезе на работното си място. Това заяви в интервю за БГНЕС пиар експертът Арман Бабикян от “Отровното трио”. Бабикян коментира успехите на демонстрациите, които продължават вече над 70 дни.

Огромно остава общественото недоволство срещу управляващите, като граждани излизат освен по улиците на българските градове, така и по площадите в чужбина. Заради нестихващия гняв много международни медии обърнаха погледите си към най-корумпираната и бедна държава в Европейския съюз, а институциите в Брюксел започнаха да задават въпроси.

“Протестът дотук постигна доста неща, за които ние рядко си даваме сметка в нашето всекидневие. Протестът постигна много министерски оставки. Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че имахме министър Данаил Кирилов и още три-четири такива имена. Протестът постигна десетки публикации на много световни медии, които бяха забравили името на страната ни, а сега, за зла участ, си го припомниха отново заради антикорупционните вълнения по българските пощади и по площадите на европейските градове“, коментира Бабикян.

“Протестът срина рейтинга на управляващата партия и коалиция и изхвърли зад Околовръстното шосе министър-председателя, който не смее да влезе на работното си място“, допълни още той.

Бабикян бе категоричен - демонстрациите срещу управляващите са “отпушили тапата на страха”, а българските граждани са си дали сметка, че съдбата им е в собствените им ръце.

“Протестът ги хвърли в страх и ужас до степен, до която да окървавят площада на 2 септември, да изхвърлят майки от Народното събрание. Не мога да изброя всичко, но народното недоволство постигна много и тези резултати са много дълбоки. На практика Борисов никога повече няма да бъде министър-председател на България, това е ясно. Въпросът вече не е дали, а кога“, смята Бабикян.

Той коментира и вчерашната премиерска визита във Велинградско, където обаче бе пострещнат от протести.

“Беше интересно, че той отиде в района на Делян Пеевски и реши да обяснява, че двете единствени партии, които имали вземане-даване или пък си противостояли, били ДПС и ГЕРБ. Ние отдавна твърдим, че на власт в България са съдружници, а не коалиционни партньори. От днешния му отговор, в който се опита да се измъкне от национално известната истина, че той се страхува именно от досегашните му партньори и те не са му приятни. Гледа да се отлепи от неговите съдружници, с които той така щастливо управляваше и обираше българския народ през корупционни схеми. Изглежда това вече не му е приятно, не му е симпатично и е решил да декларира в едно село радостното събитие, че има 3 километра път. Построен с нашите пари“, посочи Бабикян.

Той призова протестиращите да се включат в третото по ред Велико народно въстание, което ще се проведе утре. 22 септември не е случайно подбрана дата. Тогава България празнува Денят на независимостта.

“Днес сме изправени пред един дълг. Този дълг, поне за мен, гласи, че не просто е ден за празнуване, а ден, в който трябва да защитим независимостта си. България е затисната в схватката на мафията и мутрите и ние отново трябва да извоюваме тази независимост, за да бъде България страна на свободни граждани“, заяви Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 75 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черноянчева

    81 47 Отговор
    БРАВО,БРАВО там му е МЯСТОТО.

    Коментиран от #64, #78

  • 2 Цвъки

    34 35 Отговор
    Баце се самосвали, за да дойда аз.
  • 3 Божее

    98 114 Отговор
    Божеее колко е жалък!
    Кои сте вие ? И кого сте изхвърлили?
    За нищо не ви броят хората, спряха ви преводите, вече и заблудените прогледнаха и не идват!
    Никой,и правилно, не вми брои за нищо!

    Коментиран от #7, #13

  • 4 Ха-ха

    59 19 Отговор
    Да да ти казваш винаги истината. Фейк новини.
  • 5 Миризлив пор

    77 31 Отговор
    Пилците се броят на есен. Нека го видим този къде ще е след 1 година.
  • 6 Божков каза

    69 35 Отговор
    Преводи обратно към Дубай. За не свършена работа не плащам.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Политолог

    81 64 Отговор
    Скоро ще изхвърлим тримата корумпирани от Отровното трио от София

    Коментиран от #12, #19

  • 9 Ха-ха

    61 17 Отговор
    Интернет гърми за Вилата във Гърция, господин новини.
  • 10 Последния Софиянец

    51 28 Отговор
    Сега американците залагат на ГЕРБ 2 Цецо.Пенсионират Тиквата и прекръстват ГЕРБ на Р Б.И начело Цвъки си пусна брада да не го познаем.ха ха ха

    Коментиран от #14

  • 11 Нали така

    72 51 Отговор
    Бабикян,нали не си вярваш в това което говориш?!Та нали вие сте част от мафията на божков и останалите мафиоти.Записан си вече в тефтера на Гешев!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ха-ха

    45 3 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Колкото помня ти лично преди 15 дни каза че чичо ти бил в близки отношения с Цветанов и за това те пуснали от ареста. Или ще кажеш, че други пак пишат от твое име.

    Коментиран от #17

  • 15 Дърт

    31 14 Отговор
    Кой сте изхвърлили, па си се хвали от жипката колко напреднала е Хемус!
  • 16 Досадници

    57 31 Отговор
    Айде, малко остана! Милиарди българи и още толкова по целия свят ви подкрепят! И после - радев - президент, министър председател - ристо, и министър на всичко останало, без здравеопазването. Там - мангъров ! Официален съветник по всички въпроси - решетников, неофициален, но с приоритет (плащал си е!) - черепа. Администрация и протокол - манолова и нинова. Придворен - славчо селски. Върховен бог - путин.

    Коментиран от #65

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Сестра галева

    62 26 Отговор
    Жалък и нещастен, самодоволен. Хайде отивай си на вилата в Гърция. Бойко на изборите ще ви издуха. Човекът не спира да работи, а фигуранта го изоставят един по един, тя конярката ще го натири в килерчето му.
  • 21 Инфо1

    37 12 Отговор

    До коментар #18 от "ЪРП":

    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa
    Сега разбра ли тролче?

    На площада не останаха доблестни хора, откакто триото обсеби протеста!
    Преди това имаше!Ама ги изгониха!

    Коментиран от #35

  • 22 Другия с коня

    61 17 Отговор
    Общото между Арменец,Комунист и Адвокат е неутолимия стремеж към Парите на другите,без да Работят...

    Коментиран от #63

  • 23 а стига бе

    50 18 Отговор

    До коментар #19 от "МЪЛНИЯ В "КИП "":

    Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с аплодисменти в Плевен, където е на инспекция на новата инфраструктура за връзка с магистрала „Хемус“, която е в участъка Ловеч-Плевен. „Няма да се предавате“, беше подканен Борисов от присъстващите. „На кой да се предадем, ние искаме, но няма на кой“, отговори той. И коментира опозицията. „Да застанат, да си кажат, ако са по-добри програмите от нашите, народът ще ги избере. Мината година имахме два избора- за евродепутати и местна власт… Всеки има право на действия, когато са в рамките на закона“, допълни Борисов.

    Та казваш какво?
  • 24 Тръмп

    16 52 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното правителство!
    Избори и ново правителство!

    Коментиран от #69

  • 25 истина

    50 17 Отговор
    Тъй нареченото +велико народно въстание" си е всъщност пореден опит на червената мъгла с нейни привърженици за метеж! Нито е Велико , нито е народно , нито е въстания - тюрлюгювуч от червени привърженици и нехранимайковци наоколо!Аман от простотии!
  • 26 Абе хора

    50 13 Отговор
    арменци, нямате ли някакво ваше "мешаре" да го озаптите тоз ненормалник накрая, че само ви излага!?
  • 27 Ха-ха

    35 3 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Защо ЛЪЖЕШ ТОЛКОВА МНОГО. ЗАЩО. ПРОВЕРИ СИ КОМЕНТАРИТЕ. ИЗРИЧНО ПОДЧЕРТАВАШ, ЧЕ СИ ИМАЛ ВРЪЗКИ ЧРЕЗ ЧИЧО ТИ И, ЧЕ ЛИЧНО СЕ ПОЗНАВАТЕ С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. ЯВНО ЗАБРАВЯШ КЪДЕ КАКВО ПИШЕШ ИЛИ МИСЛИШ, ЧЕ ХОРАТА СА ЛУДИ? ПРАВ СИ ТО ОТ ТОЛКОВА ПИСАНЕ ЕДВА ЛИ ПОМНИШ КЪДЕ КАКВО ПИШЕШ. НО НЕ ЛЪЖИ. ПРОВЕРИ СИ КОМЕНТАРИТЕ ОТ ПРЕДИ 15 ДНИ.

    Коментиран от #29, #36, #43

  • 28 СМЕШНИЦИ

    31 5 Отговор
    СМЕШНИЦИ.
  • 29 Последния Софиянец

    4 14 Отговор

    До коментар #27 от "Ха-ха":

    Това е някой трол с моя Ник.

    Коментиран от #31

  • 30 Плевен

    21 1 Отговор

    До коментар #19 от "МЪЛНИЯ В "КИП "":

    Нищо подобно 😂😂😂. Стига с лъжите
  • 31 Хохохо

    21 6 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    Ти само с това ли се оправдаваш Софиянец от село
  • 32 Точка

    42 11 Отговор
    Каквото и да правят русоидните шебеци, каквито и манипулации да правят с въстания и оставки не могат да заблудят народа, ще си останат малко на улицата!
  • 33 Смешно

    33 4 Отговор
    Хем една шепа, хем не спират да се карат помежду си!

    Проф. Велислав Минеков се обиди на лидера на „Правосъдие за всеки“ Велислав Величков, не прие критиката му и предложи той да е организатор на протеста. Ето какво написа скулпторът в профила си във Фейсбук:

    „След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста.
  • 34 Другари

    44 5 Отговор
    Знaчи вcички нacкaчaхa нa cнимкитe c чeкмeджeтo c eврa, нo зaпиca нa Божков кoгaтo кaзвa кaк щe диктувaт нa Радев пoдрeдбaтa нa кaбинeтa рEзкo ce пoдминaвa. Щo бe хoрa кoгa рeшихтe, чe eднoтo e вярнo, a другoтo нe? И cя нe ти ce вярвaлo, чe плaщa. A нe бe, тия нaркoмaнчeтo oт Coфия зaпaд - изтoк -Лунa гo прaвят зa бeз пaри. Мa щo нe, тoгaвa и Бoлeн Cидeрoфф гo пaзихa c мaca нaд глaвaтa eдни здрaви мoмчeтa, зa eдиния кeф?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 СеСеСеРе

    48 6 Отговор
    Престанете да ни занимавате с алкохолизирани личности от арменски произход ! Панаирът е към своя край, париците привършват, лумпените няма за какво да кибичат по площадите вече ! Когато се имате за "велики" и се мислите за "непобедими", сетете се какъв е бил краят на аржентинския шумкар/болшевик ..... те това чака всички анархоболшевики и леви !
  • 38 Червени боклуци.

    48 5 Отговор
    Черепът, мустака и фатмака влизат в пандиза. ОтровЕното трио тоже, товарищи лумпени.
  • 39 Победиха уж

    45 7 Отговор
    Единственото постигната от Тримата Глупаци е да станат за резил. Сега абсолютно никой няма да гласува за каквато и да е измислена партийка свързана с тях.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Последния Софиянец

    17 17 Отговор
    На 22.09.2020 ще даряваме кръв за болниците ! Всички в кръвните центрове за дарителска кампания !

    Коментиран от #48, #68

  • 42 Импийчмънт

    42 4 Отговор
    Фатмакът-фигурант на черепа влиза в пандиза.
  • 43 Другия с коня

    24 4 Отговор

    До коментар #27 от "Ха-ха":

    Аз пък помня един коментар как Софиянеца пребил полицай с паве,но го пуснали,защото имал връзки с ДС по семейна линия,Абе всичките му е роднини са с яки връзки в Държавна Сигурност...Намирисва ми на клиент на Психиатрията на 4ти километър...Утре ако Наполеон Бонапарт му е прадядо няма да се учудя...

    Коментиран от #52

  • 44 доньо донев

    31 6 Отговор
    Никакви избори. Само се харчат пари. Бабикян да опредили кой премиер, кой министър, кой депутат, кой на булката брат. За другите той носи бесилки, чували за труповете и ковчези!
  • 45 6578

    39 4 Отговор
    Стига глупости,Бабикян!Чуждите служби ви имат и досиетата и са наясно от къде идват парите за протеста и те не са от пенсионерите.Рдва ли ако ЕС имат и най-малкото съмнение днес шега да пуснат пари спрени от европрограма.Парите ги спират Йончева и Радев с доноси и мина доста проверката и ги дайте уснаха.Жалкото е,че уж българи спират парите на българските животновъди,фермери и земеделци и лобират за падането на санкциите на Русия.Демек на ратихме ги и им плащаме заплатите в ЕП да лобират за друга държава.
  • 46 Матей

    6 16 Отговор
    Цвъки ли ще замести боко ,да има да взема,между двамата няма никаква разлика.Цялата система трябва да се променитака,че да е невъзможно подобни типове да командват нещо повече от трудовашка количка.Всички тъпанари до селски кмет включително--аут от службата за вечни времена+разследване ,конфискация и затвор.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хохохо

    30 4 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    Ти вземи плащай реалните осигуровки на работниците си,шмекер.Пък тогава като редовен данъкоплатец излизай да искаш и изискващ.Излезнал крадци и измамници да искат оставка.Незнам Гешев ама НАП и данъчните май трябва да се заемат.

    Коментиран от #53

  • 49 Стлъки ей внимавайте

    1 6 Отговор
    Аз сам каратист и киитарист и имам дълги нокти .от мене всички ме е страх .ох я да се скрия!???
  • 50 оня с коня

    36 5 Отговор
    Триото ОБЕЩА на Протестиращите че ЩЕ ИЗМЕТЕ Правителството и Борисов.СЛЕД 2 НЕУСПЕШНИ ОПИТА както Правителството си е където му е мястото,така и Борисов си управлява.Сега - 75 дни след началото на Протестите Пълничкото Арменче търси Признание ,че благодарение на Триото няколко министри били Подменени.А ЗАЩО още в началото не казахте бе "3 Танкиста,три весьолъй друга" такива,че целта ви е единствено смяната на някой и друг Министър?О.К. - провалили сте се ,надценили сте се,толкова си можете...Кажете ПИСМЕНО обаче КОЛКО ПАРИ ПОТРОШИХТЕ на "Акерне",КОЛКО сложихте НЕЗАСЛУЖЕНО в Джоба си и ЩЕ ИСКАТЕ ЛИ ПРОШКА от Хората на Улицата които ви повярваха на Лъжите?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ха-ха

    25 1 Отговор

    До коментар #43 от "Другия с коня":

    Прав си. Всеки ден е с нова версия. Лъжите му са номер 1.Явно му е в кръвта.

    Коментиран от #55

  • 53 Ха-ха

    18 2 Отговор

    До коментар #48 от "Хохохо":

    А дали изобщо е бизнесмен???? Аз не вярвам. Един бизнесмен няма да троли 24ч.
  • 54 Така като гледам

    30 3 Отговор
    само Майчето беше на околовръстното,но понеже никой нея отбеляза,,бързо се прибра. А след великите ви революции правителството си работи,а Боров ви остави да се пържите в собствена мас.
  • 55 Другия с коня

    20 4 Отговор

    До коментар #52 от "Ха-ха":

    Едва ли,чак в кръвта.Май са няколко от Позитано 20 и единия не знае какво е лъгал другия...Тролска им работа ...
  • 56 ХА ХА...ХА,

    2 29 Отговор
    МУТРИ ВЪН!!! СЪД И ЗАТВОР! АКО ИЗКАМЕ Я БЪДЕ ТАЯ ДЪРЖАВА!
  • 57 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    30 1 Отговор
    ТИЯ ЗАПОЧНАХА САМИ ДА СИ ВЯРВАТ НА СЕБЕ СИ
  • 58 Браво

    24 1 Отговор
    Надявам се, след като свърши всичко и вие господине, да си получите заслуженото !
  • 59 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    27 1 Отговор
    НЕЩО НАПОСЛЕДЪК ГЛЕДАТ МНОГО УПЛАШЕНО.......ЧЕЛИ СА ИМ КОНСКО ОТ....ДУБАЙ
  • 60 Иван

    26 1 Отговор
    Бабикян не те ли е срам!! Всичко за теб се знае.Кой ви дава парите също.Повтарете едни и същи лъжи но незнам дали и ти си вярваш.Какъв ви е проекта Божков ли ще направите премиер??
  • 61 Криеш името си страхливец

    20 1 Отговор
    Баби, 70 дни протестирате и не казвате нищо кой да вземе властта в ръцете си и какво да се прави на сетне! Просто оставка и мутри вън! Който победи на изборите той ще ръководи. Добре, но ако отново се явят 35-43% от избирателите и отново превеса е на мутрите?
  • 62 възпитаник

    2 21 Отговор
    само така г-н Бабикян,про--- управляващ не дава своите пари,а народни оставка,ревизия и затвор
  • 63 стоян

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "Другия с коня":

    До 22 ком -Браво за коментара -разсмяме ама е истина
  • 64 хеий

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Черноянчева":

    ДОЖИВЯХМЕ ДА ЧУЕМ ,НЯКАКЬВ СИ ФИЛАНКЕШИЯ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ЗА ЧОВЕК КОЙТО РАБОТИ ЗА НАРОДА, НАГЛЕЦА БАБИКЯН ТОЗИ КОЙТО Е НАМЬКНАЛ ЦЯЛАТА СИ ФАМИЛИЯ НА ПЛАТЕНИЯ ПРОТЕСТ.

    Коментиран от #72

  • 65 Космос

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "Досадници":

    Забрай кой ша е върховен жрец

    Коментиран от #76

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 1234

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    Последния софиянец дано да ти се наложи да се молиш някой да дари крьв за теб или свьрзани с теб, не кьлня просто каквото почукало такова повикало.а ти избий злобата от душата си не е за добро да е носиш вьтре
  • 69 Истина

    15 2 Отговор

    До коментар #24 от "Тръмп":

    ЩЕ ИМА ИЗБОРИ НА ПРОЛЕТ ,С СЬЩОТО ПРОВИТЕЛСТВОЛ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бездълг

    15 2 Отговор
    "Днес сме изправени пред един дълг" Бабикян, аз ли да ти плащам дубайските кредити?
  • 72 Адолф

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "хеий":

    За кой народ говориш?
  • 73 123

    3 4 Отговор
    За информация за Бабикян относно липсата за информация за България от световните агенции, и че той е вкарал България в погледа на световните агенции заради правителството на Борисов.От 31 години периодично има новини от България в световните агенции, за съжаление мнозинството от тези новини които идват от България са все за беззаконност,мафия,кражби,престъпност, корупция,трафик на проституки и бели роби,корупция, измами,бедност, не способно правителство,непотизъм,мързеливост, изостаналост. По принцип никога няма положителна информация за България,а най добрия случай е неутрална, а Българските журналисти и депутати са основните игарачи които окалват България. Това не означава да лъжат както ПИК, но обективност им липсва напълно.И дори когато статията е неутрална или започва или завършва със най бедната и корумпирана Страна в Ес или Европа.
  • 74 Анонимен

    0 7 Отговор
    Бабикян : всички депутати в нс е време бойко да си ги прати по живо по здраво, кой ит село, кой от провинцията. Не е лъжа. Само тогава ще ви повярваме, че там не сте за облаги. Колкото и да плюете арменците. Те са велики хора. Да сте вудели от тях в поделение, мвр, нои, нап, общини.. Няма и да видите. Предориемчиви са и предпочитат сами навсякъде, кой бизнесмен кой златар прекрасен и умен е Бабикян. Де и българите като бб цц цвк атанасива нинова герги да бяха като арменците, сега щяхме да сме повече и от швеция, а не ' игания и простотия, бият се, викат и в момента, лягат стават с викове. Мерси бб, това са на хасан султанка бб цц хората барабар с катърите
  • 75 дрнк

    2 0 Отговор
    курумпян_иотровното_трио_со_са_курумпирани_мутри_срещу_заплащане_отподсадими_олигарси_фюрера_радев_сщо_пулучава_пъри_от_олигаси_и_русия_той_енай_куромпираната_мутра_във_българия_и_европа_трябва_импичмант_и_съден_за_държавна_измяна_и_курупция.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове