Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 17:22 6 538 27

Потресаващи подробности за самозапалилата се в Кочериново, майка е на три деца

  • кочериново-
  • запалване

В с. Яхиново се коментира, че като малка Йорданка е преживяла страшна житейска драма, видяла майка ѝ да виси обесена на въже, което я травмирало

Потресаващи подробности за самозапалилата се в Кочериново, майка е на три деца - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Майка на три деца от село Яхиново, община Дупница, се самозапали, съобщава struma.bg. Както стана ясно драмата с 49-годишната Йорданка П. се разиграла около 14.00 ч. в сряда в Кочериново, в двора на бащината ѝ къща.

Родителите на Йорданка П. са починали, оставили ѝ стара къща в наследство и тя често ходела там. Къщата се намира до стадиона в града и вчера съседите я видели да гори като факла.

Тя пищяла от болка, хвърлили се да я гасят с кофи с вода. Пристигнала и пожарна от Рила. Гледката била ужасяваща. Преди да драсне клечката, тя се напръскала със запалителна течност и пламъците я обхванали цялата.

В с. Яхиново се коментира, че като малка Йорданка е преживяла страшна житейска драма, видяла майка ѝ да виси обесена на въже, което я травмирало.

Каква е причината за страшното решение да се самозапали, не е ясно, но хората в Яхиново и в Кочериново са потресени. Още повече че трагедията ще се отрази и на трите деца в семейството, които сега остават само на грижите на баща им.

На мястото на инцидента вчера са пристигнали и криминалисти от РУ – Рила. Образувано е досъдебно производство.

Йорданка е закарана в „Пирогов”. „Състоянието на жената е тежко, тя е със 70 % изгаряния, с опасност за живота“, заяви дежурният хирург д-р Николай Нешев.

Настанена е в реанимацията на Клиниката по изгаряния.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    52 8 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ!
  • 2 Ужас

    11 17 Отговор
    Отишла е на по добро място.
    Мир на праха и!

    Коментиран от #4

  • 3 От вируса ще да е

    3 20 Отговор
    Минала е близо до 5 г антена и е самоексплодиргала😂😂😂😂

    Коментиран от #23

  • 4 Точка Омега

    21 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ужас":

    Пирогов ли е по-доброто място или Казана? Самоубийството е най-грозния грях. Тялото не е наше, за да посягаме на него, с което гневите Бог.

    Коментиран от #8, #10, #12, #13, #15

  • 5 Патр Евтимий

    22 6 Отговор
    Сега децата и ще ги вземат герберските "закрила на детето" и ще ги продадат на щастливи джендърски семейства, който не могат да имат деца. Там ще се гаврят с тях педофили и всякакви други сатанисти. Ужас
  • 6 Бегето територията гробище😂😂

    4 12 Отговор
    На лески святата република и на живков татковината и на боки проспериращото беге😂😂😂в бегето човешкия живот струва точно нищо😂😂😂държава има само до толкова че да доиде и да те ограби 😂😂😂😂при Ердоган такива абсурди няма да има още се гордеите че се беге а турците изостанали😂😂😂
  • 7 УЖАС

    29 5 Отговор
    И без да се е обесила майка и,
    не се издържат гаврите на дъното на ЕС,
    от самодържеца Борисов,
    Българският Лукашенко!
    И на мен ми иде, от тази мизерия, да си сложа въжето!
    Добре, че децата пращат по някое евро от чужбина...
    Борисов и ГЕРБ ще затрият България!

    Коментиран от #11

  • 8 Ми то и аз искам се самоубия

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Точка Омега":

    Ама ме е страх ето признавам си не ми стиска но за сметка на това водя безмислен егоистичен живот без жена и деца и си чекам смърта по естествен път

    Коментиран от #9

  • 9 др Гей Билтс

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ми то и аз искам се самоубия":

    Остави сериозните работи на нас, скоро ще ви дойде реда.
  • 10 що за въпрос

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Точка Омега":

    Грехът не е ли на Българският Лукашенко?
    ГЕРБ и Борисов не оставят човешки избор на българите, на дъното на ЕС!
  • 11 Няма бе не им знаеш игрите

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "УЖАС":

    Играте е да има некво стадо без значение расата и те баш българите в парламента просто да си грабят дорде има балами живи тука ...ако сички емигрират или измрът ше си внесат други човеци за да ги командват развъждат и грабят лесно е а вие се притеснявате че бг народ изчезва

    Коментиран от #16

  • 12 Атеист

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Точка Омега":

    За какъв Бог бръщолевиш бе тъпанар?? Човек е подвластен единствено на себе си и СЪДБАТА си!!

    Коментиран от #14

  • 13 123

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Точка Омега":

    За да се стигне дотам в житейския път, преди това е имало редица от грешни решения в личния живот примесени с простотия, алкохол, татуировки и крещене. Някак си същото не може да се случи на отговорен образован човек, а все на някакви с ниво на грамотност 3-ти клас в дълбоката провинция... Естествен подбор.

    Коментиран от #18, #19, #21

  • 14 Точка Омега

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Атеист":

    Притчи 16:33: „Жребият се хвърля в скута, но решението чрез него е от Господа.”
  • 15 Даааа

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Точка Омега":

    Точно така.Тялото ти вече е на Бил Гейтс.

    Коментиран от #17

  • 16 И кой

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Няма бе не им знаеш игрите":

    И кой ще ги внесе?
    Чекмедже Боко?
    Българският Лукашенко?
  • 17 Точка Омега

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Даааа":

    Откровение 21:8 „А що се отнася до страхливците, безверниците, отвратителните в своята нечистота, убийците, блудниците, занимаващите се със спиритизъм, идолопоклонниците и всичките лъжци, то тяхната участ ще бъде в езерото, горящо с огън и сяра. Това означава втората смърт.“
  • 18 Ай стига бе

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Да не съм решил аз да се родя в комунистическа България?
    И сега да ме мачка Чекмедже Боко, Българският Лукашенко?
    Да ме тъпче на дъното на ЕС, шайката на Борисов-Гешев Пеевски?

    Коментиран от #20

  • 19 3jsl324

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Я кажи ти, образованият гражданин, дето не пиеш и не пушиш, деца барем имаш ли ? И какво ти дава право да слагаш класификация на хората?! Мислиш се за бог ли? Ми не, не си. Обикновен самовлюбен егоист си и нищо повече.
    Знаеш ли я тая жена, познаваш ли я? Знаеш ли я през какво е минала в живота, та ще я категоризираш?
    Ако на теб по някаква случайност ти е дадено всичко, от здраве до пари и късмет, то на други това право е отказано и то за цял живот.
    Я, ще му се не знаят и келчовците! В место да понаведе глава и да каже " Тя си знае защо е постъпила така" или "Бог да прости" (евентуално), то ще ми се прави на аналитик от CIA. Гащите не може да си върже само, умнотии ще ми ръси!

    Коментиран от #25

  • 20 123

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ай стига бе":

    Важното е как го възприемаш на лично ниво - дали си постоянната жертва с пораженческо мислене, или си готов да живееш и да се бориш с несправедливостта. Това е двигателят на историческия процес в човешката история. Боко и системата му не е вечна, от нас зависи да осъзнаем проблемите и да говорим за тях, да му набиваме канчето редовно, да измислим политическа алтернатива.
  • 21 Точка Омега

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    "Естественият подбор" е мерзост на пияния масон Дарвин. На тоя свят всеки идва гол и така си и заминава.
  • 22 Странджата

    3 0 Отговор
    Основен виновник:всички бг журналисти които всяват чувство на ужас и безнадеждност по поръчка от бездушни черупки за една заплата и бонус.Прибавете и по лабава психика и ето това се получава.Факти вижте си само писанията за днес и ми посочете една позитивна статия 80 процента са за кови"то",лошото е че всички сте така пък били тв или интернет новинари,пък после на нас ни викат платени тролове!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Роза

    1 1 Отговор
    За да можеш да разбереш защо даден човек е извършил дадена постъпка,трябва да си живял неговия живот,да имаш неговите наследствени гени,да си получил неговото възпитание и образование.С други думи,да влезеш в неговата кожа.Това обаче е невъзможно,затова ще продължаваме да се учудваме защо еди-кой си е направил еди какво си.Ами защото той си е той,а пък ние сме си ние!
  • 25 Роки

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "3jsl324":

    Дрън-дрън махленски дрънканици... колкото и да се опитваш не може и няма как да я оправдаеш женицата!!! Съжалявам че ще го кажа,но тя е била предопределено-виновна още от дете, сега просто си е приела и подписала присъдата, като е опитала да предопредели и присъди за децата си в бъдеще!!! Това вече е дълбок грях, не би трябвало да има прошка,а всичко можеше да се размине само с един малко по-дълъг миг на размисъл...но понякога в мисълта за тежкото си битие човек е способен да шутира разумното си мислене за дълго време, въпрос на житейски опит просто е да се избегне всичко това.
  • 26 ПАРАЗИТИ

    2 1 Отговор
    ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ НА КЛАДАТА !
  • 27 ПАРАЗИТ

    2 0 Отговор
    ВАЖНОТО ЗА БОЙКО Е ДА ПЪЛНИ ПО ЧЕКМЕДЖЕ НА ДЕН !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове