21 Ноември, 2020 15:06 3 688 109

Цветанов: Последиците от COVID-19 ще са катастрофални

  • цветан цветанов-
  • пандемия-
  • мерки

Най-важната тема е пандемията и мерките, които предприема българското правителство, каза той

Цветанов: Последиците от COVID-19 ще са катастрофални - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Работните посещения, които правим със зам.-председателя Павел Вълнев са, за да посетим всички областни центрове и колкото може повече общини. Обявяваме представителите на структурите на Републиканци за България. Говорим за актуалните теми, които вълнуват българските граждани. Най-важната тема е пандемията и мерките, които предприема българското правителство. За жалост се постигна хаос и България е в статистиката с най-критична ситуация и сме в списъка като 3 страна по жертви от COVID-19. Това коментира лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов за Хасковската телевизия ETV.BG.

Виждаме, че тези 7-8 месеца след първата вълна Българското правителство просто не е направило абсолютно нищо, за да има ясен план за действие както се направи в много от европейските държави и смъртността не е толкова голяма.

Най-големият проблем е хаосът и оправянето на всеки самостоятелно. Това означава, че имаме огромен дефицит на доверие както към институциите и неспособност да се справят със ситуацията.

Предложението, което направихме от Републиканци за България с лекарския експертен съвет – те дадоха много ясни решения. За голямо съжаление те са много закъснели, но най-важното беше липсата на ясно идентифициране на болниците, които да бъдат обособени като COVID болници. Това създаде хаос и невъзможност дори плановите операции да могат да бъдат правени в специализираните болници.

Решението беше едно съгласно чл. 5 от ЗЛЗ ведомствените болници – Транспортна, МВР болница, ВМА и останалите по страната можеха да задоволят над 2/3 от легловата база, която беше необходима с експерти, лекари, оборудване на съответната техника и обезопасяването на живота и здравето на всички екипи, които работят. По този начин щеше да има и лесно финансиране, защото бюджетните лечебни заведения не са търговски дружества и въпросът можеше да бъде решен много бързо с решение и постановление на Министерски съвет.

Така НЗОК щеше да си свърши работа с Търговските лечебни заведения и всички тези планови операции, които трябваше да бъдат направени.

Последиците ще бъдат катастрофални за страната ни и съм убеден, че хората осъзнават този хаос и за голямо съжаление всеки е притеснен за живота и здравето на близките и на себе си.

Също така предстои една много тежка бъдеща седмица в парламента, където ще се гласува по всяка вероятност и Бюджетът за 2021 г. Там също се правят ходове, които дават възможност да се купят бъдещи избори, но не и да се подготвим за тежките условия и предизвикателства, които ще имаме като последствия от COVID кризата, която я има в целия свят и в Европа респективно.

Изключително важно е да се знае, че в Бюджет 2021г. не е предвиден абсолютно никакъв буфер, което означава, че се залага много висока приходна част и същевременно се прави една много висока разходна част. Това означава, че икономиката и всичко работи по начина, по който е функционирал преди една година. Ситуацията е подобна, дори по тежка от 2008 година, когато беше тежката финансова икономическа криза.

В бюджета, който беше направен от тогавашните управляващи беше предвидено точно да има сериозни приходи, да не се отчитат последствията от тежката финансово-икономическа криза и се бяха планирали много сериозни разходи. И когато 2009 г. приключиха парламентарните избори и имаше първи управленски мандат „Борисов“, където и аз участвах като вицепремиер и министър на вътрешните работи, ние видяхме, че разходната част е изпълнена – изпълнени са едни договори, но те финансово не са обезпечени.

Сега ни предстои да преживеем същото 2021 г. заради недалновидната политика на липсата на буфер в бюджета. Залагат се разходи, които са изцяло повече популистки отколкото да са дългосрочни и устойчиви, защото да заявиш пред българските пенсионери, че по бюджет се предвижда да има по 50 лв. до март месец е такова нещо и ако една политическа партия спечели ще продължи да ги дава.

Противопоставянето, което се направи с парите за детските надбавки – предвидени са като разход 300 млн. лв., за да има добавки за всички деца в България – това е справедливо, но не и да го противопоставиш след една седмица на медицинските работници и служителите на МВР. Това е разделяне на обществото в тази тежка ситуация.

Оценката за сегашното управление

Последните няколко месеца изцяло хаотична и популистка. Държавата респективно се управлява от джипка, а когато това се случва от министър-председателя по този начин това означава, че ние сме далеч от институциите – от символите на държавността. Има един или двама спътника до него и се слушат някакви самовлюбени изказвания за успехите и просперитетите, а никой не вижда, че в момента в селата хората изнемогват, никой не защитава българските производители. Това са политики, които трябваше да се направят точно от правителството, за да могат в условията на тежка криза като пандемията, която ще е с много тежки последици за икономиката да съхраним всяко едно работно място.

Да може да подпомогнем бизнеса и да гарантираме, че малкият и средният бизнес ще бъде съхранен.

В момента правителството си купува гласове като заявява, че ще увеличи заплатите в бюджетната сфера, но най-важно е какво правиш за бизнеса, защото той заедно с икономиката са тези, които осигуряват приходната част на бюджета. Разходната е най-лесно да я направиш, но ако нямаш приход не може да се осъществи.

Не се чувам с премиера Борисов откакто имаме диаметрални различия по евротлантическата ориентация на страната и поведението, което се демонстрира в момента. Не виждам смисъл да се водят каквито и да е било разговори.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Взимайте му микрофона на тоя

    36 4 Отговор
    Бързо

    Коментиран от #40, #104

  • 2 Последния Софиянец

    35 6 Отговор
    Цецо ,ще дойдеш ли днес на Протеста?

    Коментиран от #6, #13, #68

  • 3 БГ ДБ

    21 6 Отговор
    Българоубийци, затворете училищата, пожалете децата, учителите, лекарите и близките на децата
  • 4 Тоз

    31 0 Отговор
    каквото му преведат от чуждите медии , макар и след изчакване и със закъснение , го сервира на балъците за лично откритие !
  • 5 ТаУмВзе

    27 0 Отговор
    Цецку си бичи на закуска краварската. Абе пипон, ще паднеш по зле от мутропитека.
  • 6 Българка

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А плачещите полицаи,дали ще се присъединят? Или ще бъдат на амбразурата да вардят фашизоидното правителство под Каскет?
    Имаш ли някаква информация?

    Коментиран от #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГЪРНЕВСКИ

    3 2 Отговор
    еварарката цецка - ти ша го копаш в плиткийот гроб да ге
  • 9 dca

    20 1 Отговор
    Ей , що забравихте тоя кви е вършил ? Кво го афеширате ? Тъпо БУЛГАРСКО племе !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българка

    13 4 Отговор
    Cъщo тaкa прeдcтoи eднa мнoгo тeжкa бъдeщa ceдмицa в пaрлaмeнтa, къдeтo щe ce глacувa пo вcякa вeрoятнocт и Бюджeтът зa 2021 г. Тaм cъщo ce прaвят хoдoвe, кoитo дaвaт възмoжнocт дa ce купят бъдeщи избoри, нo нe и дa ce пoдгoтвим зa тeжкитe уcлoвия и прeдизвикaтeлcтвa, кoитo щe имaмe кaтo пocлeдcтвия oт СОVID кризaтa
    НС трябва да се разпусне! Само така ще се спре приемане на още лобиски, антибългарски закони, в които е заложен принцип за корупция
    Оставки!!!!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 12 Този вместо

    30 2 Отговор
    да е в затвора, той партия прави. Още ли се учудвате защо кочината е на този хал?
  • 13 Ще раздаваш

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ли апартаменти бонус ❓Асансьор ще има ли❓
  • 14 🙈🙈🙈🔫🔫🔫🙈🙈

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Компетентност по всичко 🙈🙈🙈ходи се🔫🔫🔫🔫🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 15 Гонзалевич

    13 0 Отговор
    Гонзо грозен много и нагъл
  • 16 Последния Софиянец

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Снощи си говорехме приятелски пред телевизията с полицаите,но като получиха заповед ни изблъскаха.Изпълняват заповеди.

    Коментиран от #22

  • 17 ЗАТВОР ЗА ТОЯ

    14 1 Отговор
    НА ЯИЦЕТО СЪЩО СЕ ПОЛАГА ЗАТВОР.ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ цветанов и конфискация на всичко.
  • 18 Стига плашене

    16 1 Отговор
    Кризата се дължи на подобните ви, които пряко или непряко управляват държавата 30 години. И с вирус и без България е на дъното по жизнен стандарт.
  • 19 Четник

    17 1 Отговор
    Цветанов,ти си съучастник на мутрата във всички престъпления.Но ти се полакоми да Му седнеш на стола и той те отстреля.И от тогава насам започнаха неволите Борисови.Ти си отмъстителен като Него.Не е нужно да намесвате и нас във вашите престъпни намерения.
  • 20 Последния Софиянец

    7 13 Отговор
    Цветанов познава всички началници на полицията.Ако е с нас на протеста може да свърши добра работа.Но няма да го направи

    Коментиран от #24, #26

  • 21 Мнение

    13 2 Отговор
    За на Бай Бойко май му е по важно немско американската клиентела, затова тази вечер ще го изметем за да се осъзнае и да разбере, че българина не е 3та ръка човек !!!
  • 22 Българка

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    То с такива приятели, нямаме нужда от врагове. Бащицата ни обича и обгрижва, свитата приглася, а полицаите, милите онеправдани биячи.......
  • 23 Лелее

    12 0 Отговор
    А последиците от Вирусът Цвъки Асансьора 8
    са поправими , просто затвор и изземване на имуществото в полза на народа !
    Всички чакаме с нетърпение !
  • 24 Българка

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Някой изобщо опитвал ли се е да осъществи контакт , да се координират протестите?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Абе

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    ... ясна е “идеологията “ на протеста щом сте /си готови човек , който 15 години краде от същата каца да приобщите ?Равносметка - падат се по 0,7 апартамента и асансьори на година ...
    И тук е момента да попитам :
    За Какво и срещу Кого Протестирате ТОГАВА ????????????????????
    Ха ха - Цвъки да дойдел на протеста ???
    А малко СРАМ ???????

    Коментиран от #50

  • 27 васко

    4 3 Отговор
    Видяхме, че тези 7-8 месеца след първата вълна Българското правителство просто не е направило абсолютно нищо,

    Коментиран от #102

  • 28 Тревчо

    5 2 Отговор
    време беше г-н Цветанов да кажете истината стига с лъжите на ма4373фията
  • 29 кой скри сурватката

    3 7 Отговор
    Браво на републиканците има надежда да свалят бойко !
  • 30 Цветанов

    7 2 Отговор
    Затвор кога?

    Коментиран от #37

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Кожа

    2 5 Отговор
    Успех! Мислещите хора ще ви подкрепят. Стратуквото трябва да се промени
  • 33 факти

    3 5 Отговор
    Понеже ГЕРБ и ДСП са дръпнали всички институции да работят за тях. Вие сте хората който можете да поведете хората към по добра

    Коментиран от #66

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Доме

    2 8 Отговор
    Само Републиканци могат да преборят,мафията ДПС И ГЕРБ!!!!!!!!!!!
  • 36 Птица

    4 7 Отговор
    Прав сте Цветанов,хората умират всеки ден и никой не се интересува,мерките са неадекватни...
  • 37 Акция

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Цветанов":

    вкарал е доста политици в затвора не смятам че той е човека дето трябва да влезнат
  • 38 Добруджа

    4 5 Отговор
    Нови лидери ни трябват, вие сте пример затова.
  • 39 Тролове

    7 0 Отговор
    Както виждаме има и тролове как за 1 мин 5 конетара ? и то едва 1 мин след като е пусната статията как са я прочели за 60 сек много чудно нали браво бойко с моите данаци евала
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Зайче

    2 9 Отговор
    Положението ни е трагично,за жалост не само КОВИД Е ПРОБЛЕМ,ХИЛЯДИ СА... Аз се застъпвам за Цветанов защото той е готов за борба с мафията,която ни докара до просешка тояга...
  • 42 Падина

    6 0 Отговор
    Ето давам пример - онзи ден заради нашата перфектна здравна система, погубихме хора и то не на леглото в болницата, а на стълбите зад входната врата. Срамота!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ето то

    4 0 Отговор
    искам да се наредят нещата но явно с герб никога няма да стане
  • 45 ехе

    3 6 Отговор
    докато бате бойко си кара джипа трябва да има хора който ги е грижа за народа като г-н Цветанов
  • 46 селянка

    1 6 Отговор
    Живея в забутано село, по цял ден съм с кравите. Не дай си Боже да се разболея, чакаме с часове за линейка. Искаме вашата промяна!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 699999

    1 4 Отговор
    Осигуряване на единна разпределителна система за болни с COVID-19 в цялата страна, за да не се налага хора да бъдат мъкнати от болница в болница като чували, а накрая да се оказва, че няма легла.Е правилното решение . Браво г-н Цветанов!!
  • 49 Искам те но нямам право

    4 3 Отговор
    Искам да споделя че РЗИ не си вършат работата браво прибрах се от чужбина и бях 14 дена под карантина но никой не ме проверява нито нищо ако бях болен какво следва? затова подкрепям г-н Цветанов да поменим държавата
  • 50 Последния Софиянец

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    Ако сложим Цвъки отпред на Протеста полицаите няма да смеят да ни скочат.Всичките им началници са негови хора.
  • 51 Точно така

    1 2 Отговор
    В бюджета, който беше направен от тогавашните управляващи беше предвидено точно да има сериозни приходи, да не се отчитат последствията от тежката финансово-икономическа криза и се бяха планирали много сериозни разходи.
  • 52 безсърдечните

    2 4 Отговор
    Няма място за политически сметки и маневриране, когато от другата страна на везната е животът на хиляди хора.
    Единствено вие мислите в правилната посока!
  • 53 кои ли е Борисов

    0 3 Отговор
    Предложението, което направиха от Републиканци за България с лекарския експертен съвет – те дадоха много ясни решения.
  • 54 Овчар

    0 8 Отговор
    Г-н Цветанов вие сте сериозен човек искам да продължавате в същия дух и да затворите устите на всички хора и политици,които не вярват във вас!
    Смело напред,само борбени хора като вас трябва да водят тази битка!
  • 55 Jack Daniels

    1 2 Отговор
    исками се да почавярвам във вас понеже това което се случва последните дни е много грозна гледка
  • 56 Петя

    3 1 Отговор
    Нямаме област, община и село, където да нямаме проблеми със заразата и неадекватните мерки, които правителството предприема,защото от пролетта досега имаше достъчно време да се подготвят . Това показва само безотговорност от страна на управляващите.
  • 57 Ябълка

    4 1 Отговор
    Паника и хаос се създават само от сегашното правителство. Мерки кога ще се предприемат? Логично е да се прави нещо, но........
  • 58 Малка чура

    6 1 Отговор
    бойко давай все така трябват ми 20 000 хил. дай някой схема да измислим понеже ти си човека брат ми
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 красива съм днес

    3 2 Отговор
    Неадекватните мерки на държавата в момента убиват.Имаха достатъчно време да организират нови екипи, които да се борят със заразата. Нищо от това не направиха. Сега тръгват да отварят отделения, да набират доброволци. Не се прави така Обсъждането и даването на правилни решения и адекватната ви прецанка ме впечатлиха
  • 61 Ванко меча

    3 0 Отговор
    все така искам и аз да се намърдам в парламента бойко дай някой работа имам книжка Б плс да карам джипката може ли
  • 62 буляти

    0 8 Отговор
    Адекватните мерки за всичко случващо се в България могат да вземат хора като Г-н Цжетанов! Още от сега съм очарована от действията му! Браво!

    Коментиран от #64

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    БЪЛГАРОУБИЙЦИ
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "буляти":

    оставка на герб

    Коментиран от #89

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Кой ще

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "факти":

    ги поведе към по-добре, бе, толя ли?
    Тоя може да поведе единствено себе си към по-добро ама не и нас.
  • 67 Ей тунеядец

    10 2 Отговор
    Напусни медийното пространство бе Цветанов.
    Не искаме нито да те виждаме, нито да те чуваме.
    Бактън от тунеядци
  • 68 3232

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Той на протести не ходи.
    Урежда се чрез молитвени закуски в САЩ.
  • 69 Перо

    1 1 Отговор
    Пандемията не е опасна за втората мутра,той си има собствен асансьор!
  • 70 Аве Адолф Хайл

    2 1 Отговор
    А този долнопробник , май ще се окаже , че е най-отвратителен от всичката смет .....
  • 71 112

    1 0 Отговор
    А га яде кифтета не рева, а ?
  • 72 гост

    1 1 Отговор
    Тоя да го убиеш, да го съживиш и пак да го убиеш пак ще му е малко.
  • 73 илюзия

    0 0 Отговор
    Предстоят най-тежките месеци на коронавирус, а още сега сме в здравна катастрофа
  • 74 стига

    1 1 Отговор
    хах без заплахи и убиди и последния цитирам 'Публикувано във факти.бг: Тоя да го убиеш, да го съживиш и пак да го убиеш пак ще му е малко.'
  • 75 ЗАТВОР ЗА МУТРАТА БОКО

    5 0 Отговор
    ЩЕ ИЗТРИЕТЕ ЛИ ПАК КОМЕНТАРИТЕ,ПАЛЯЧОВЦИ???
  • 76 Рудолф

    2 2 Отговор
    Най-накрая партия която да не е лидерска и да дава възможност на всеки да бъде активен на младите най-вече!
  • 77 Дамими

    2 0 Отговор
    нека не се даваме отново на герб вие нямате ли си мнение или пак ще се продадете за 50 лв стига вече са ни мачкали долу мафията
  • 78 VVV

    2 2 Отговор
    Цв Цв ли ще оправя България ?

    Коментиран от #82, #91

  • 79 ДО РОБИТЕ НА БОКО

    2 0 Отговор
    Хайде сега всички за ръчички и зад решетките начело със своя водач,като сте му толкова верни,трябва и в затвора да го придружите...Г-н Цветанов ще ви покаже пътя до там!!!
  • 80 Симба

    3 1 Отговор
    Аз съм силно заставам зад г-н Цветанов и ф-н Вълнев само те са хората който могат да направят нещо за нас хората не като герб
  • 81 по темата

    3 1 Отговор
    Абсолютно съм съгласен. Аз мисля, че Бойко взе много неадекватни решения и постъпките му доведоха до това България скоро да не може да се възстанови. Силно се надявам, вие да опровергаете своята позиция
  • 82 ами кой

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "VVV":

    Няма кой да ни измъкне от мизерията ако искаш цял живот да си роб в собтвената си държава си отивай при бате ти бойко
  • 83 сокол

    1 0 Отговор
    Искам някой да застане като вас без користни цели да даде яснота в тази държава.
  • 84 Юпитер

    1 1 Отговор
    Браво и адмирации за г-н Вълнев и г-н Цветанов единствените политици който излизт по телевизора и сред хората за да коментират проблемите и техните решения
  • 85 Ъъъ

    1 1 Отговор
    Моите очакванията за реална алтернатива също са големи запозната съм с тяхната политика и също ги подкрепям.

    Коментиран от #103

  • 86 Мечта

    0 1 Отговор
    Държaвaтa рecпeктивнo ce упрaвлявa oт джипкa, a кoгaтo тoвa ce cлучвa oт миниcтър-прeдceдaтeля пo тoзи нaчин тoвa oзнaчaвa, чe ниe cмe дaлeч oт инcтитуциитe – oт cимвoлитe нa държaвнocттa. И ПОКАЗВА НА ХОРАТА ЧЕ НЕ МУ ПУКА !
  • 87 Промяна

    2 2 Отговор
    Само да вметна,че Републиканци е единствената партия,която в момента не спира да е сред хората,подкрепя ги и мисли за младите хора тук и в чужбина! Няма безгрешни хора,Цветанов е сгрешил,че се е доверил на ГЕРБ,замислете се,че ако бяха един дол дренки,той нямаше да си тръгне... Та Бойко разчиства всички които не му играят игричките за да оцелее,много скоро го направи пак... Забравихте ли?
  • 88 доберман

    1 3 Отговор
    Адмирации за вас Г-н Цветанов, вие излушвате хората, тяхните проблеми, влизате в тяхното положение и след това искате да решите заедно нещата. Вие също така сте един от малкото които не говори само пред екрана, а обикаляте по градове и села.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 тиква с семки

    2 2 Отговор
    продължавайте в същия дух г-н Цветанов нека тоя мамут да се маха с джипката си че ми писна от неговите магистрали и путища 40 години магисрала смешник
  • 91 Шанс

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "VVV":

    Пробвай ТИ,ако искаш?
  • 92 Седем Бели Коня

    2 0 Отговор
    В момента правителството си купува гласове като заявява, че ще увеличи заплатите в бюджетната сфера, но най-важно е какво правиш за бизнеса, защото той заедно с икономиката са тези,
    които осигуряват приходната част на бюджета.
  • 93 мишлето

    2 1 Отговор
    Това са правилните начини за борбата срещу мафията в България.
  • 94 меси

    2 2 Отговор
    Цветанов не веднъж доказа, че може да се бори с корупцията, заслужава адмирации и подкрепата на хората. Имам му доверие и знам, че и този път ще успее
  • 95 нефертити

    1 0 Отговор
    Хубавите неща стават бавно и по-трудно, но аз вярвам, че ще успеете!
  • 96 офф

    1 0 Отговор
    четя коментарите и падам от смях как може някъв селяндур в сянка зад лаптоп да ръси бисери :Д брато дай тебе да изберем да видим колко си добър
  • 97 комета

    1 1 Отговор
    Виждането , идеите за развитие на бизнеса са страхотни , има доста неща който може да промените смятам че има надежда за нашата държава
  • 98 Снежинка

    0 3 Отговор
    Г-н Цветанов,толкова много ви харесвам,така се радвам,че ще имате възможност сега да се изявите сам и да покажете на всички,какво можете и най-вече какъв човек сте! Силно се надявам,че има умни хора в нашата държава и ще направят правилния избор,като се доверят на вас!
  • 99 Фен на баба ти

    0 1 Отговор
    Видяхме, че тези 7-8 месеца след първата вълна Българското правителство просто не е направило абсолютно нищо,само да говори за трупове и колко ще струва това онова няма една адекватна дума от правителството докато г-н Цветанов казва точно всичко както си е !!
  • 100 кокошка

    0 2 Отговор
    Искам да ви поздравя! Работя в чужбина от 10 години за да предоставя на семейството си по добър живот. Обичам родината си и силно се надявм вие да сте човека, който ще върне всички емигранти в България !
  • 101 чорап

    0 0 Отговор
    Доста добре започвате,успех в развитието, искаме в цяла България да има развитие! Нека развиваме България, нека има промяна. Нима никой от вас не го желае това ?
  • 102 Нали у нас нямаше първа вълна.

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "васко":

    По 0-3 починали на ден по време на карантината през март, април каква вълна беше. Нали ревахте и плюхте тогава, че ви съсипали бизнеса като затворили ресторанти и молове. Темата с коронавируса спрете да я ползвате за политически цели. Гнусно е...
  • 103 Тук пишат двама с по 15 никнейма

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ъъъ":

    Ама това няма да докара подкрепа на Цвъки на изборите.

    Коментиран от #106

  • 104 Марио

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Взимайте му микрофона на тоя":

    Цветанов е един ,изключително, подмолен, политически червей .
  • 105 Сън,Зън

    2 0 Отговор
    В САЩ, БайДън спечели благодарение на проблемите създадени от КОВИД!Вижда се че Цветанов също почва във тази посока.😂
  • 106 Бай Шиле

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "Тук пишат двама с по 15 никнейма":

    Не са двама с 15 ника.Един е.Казва се Цветанов Асансьора.Той си въобразява,че с тия тролски глупави номера прави "обществено мнение".
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове