29 Ноември, 2020 19:45 18 300 141

Пламен Бобоков: Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, е Пеевски

  • пламен бобоков

Не може в тази, вече под 7 милиона държава, да скриеш нищо

Пламен Бобоков: Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, е Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се казва Пеевски, но човекът, който е организирал всичко, е Бойко Борисов. Това заяви бизнесменът Пламен Бобоков, цитиран от bTV. „Човекът, който е организирал цялата интрига, този, който всички познават като прекрасен актьор в последните 10 години управление, той е поне за 10 „Оскара” за главна мъжка роля, този човек е Борисов. Всички знаят. Той сега се опитва да се изживява като режисьор.(...)

Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Видял е, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва“, допълни Пламен Бобоков.

На въпроса как Пеевски иска да вземе бизнеса им, Атанас Бобоков отговори: „Много просто. Блокира банковото финансиране. Когато избухне в медиите тази бомба: „Братя Бобокови – организирана престъпна група, „Монбат”, „Приста Ойл”…”.

Попитан откъде има информация, че Пеевски иска да им вземе бизнеса, Пламен Бобоков отвърна: „Имаме си канали. Аз нали ви казах, в тази държава всичко се знае. Не можеш в тази 7-милионна държава, вече под 7 милиона, да скриеш нищо. Някой път по-рано, някой път по-късно се разбира всичко. Няма как да се скрие, и Борисов не може да се скрие.

Според мен Борисов е страдащ от някакво болезнено чувство за страх, той е много страхлив човек, изпитва страх и ужас от това, че е възможно всичко, което е причинил на хората, да му се върне“.

На въпроса каква е ролята му в това техният бизнес да бъде придобит от Пеевски, Пламен Бобоков допълни: „Никаква. Аз смятам, че той си е въобразил… вижте накъде върви цялата медийна машина около него, всичките тези внушения – че ние сме приятели с Васил Божков, Васил Божков искал да сваля правителството, там е Бобоков, там са Бобокови. Значи Бобокови, опа, Радев излезе, значи тук всичко е ръководено от Радев, някакви глупости за КГБ, пълни простотии.

Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Той е видял, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва.

Аз не мога да вляза в главата на този човек (бел. р. Бойко Борисов). Както казах – там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“, каза още Пламен Бобоков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мой

    406 29 Отговор
    Не знам кой още трябва да излезе и какво трабва да каже, за да стане ясно,че ни управлява организирана престъпна група и за да го проумеят и най-заблудените гербаджии.

    Коментиран от #14, #136

  • 2 ДрБр

    163 12 Отговор
    И Цънцарката не можа да ги затапи. Ще я глобяват!

    Коментиран от #135

  • 3 Ковид

    77 2 Отговор
    Китайският вирус е най добрият в света.
  • 4 Ерекция Кочева

    52 259 Отговор
    Еееееее,на всеки издънил се все Пеевски да му е виновен.....,ми идва малко в повече!
    🐷🐵🐷🐵🐷🐵🐷🐵🐷🐵🐷

    Коментиран от #22, #107

  • 5 истина е

    264 41 Отговор
    Поредното доказателство ,че мафията си има държава !! Бобокови са бизнесмени , признати от света , а не като тиквите и пеевските всине !!

    Коментиран от #94, #123, #124

  • 6 НА ВСИЧКИ ЩЕ ИМ

    146 10 Отговор
    ВЗЕМАТ БИЗНЕСА. .САМО АКО Е ПЕЧЕЛИВШ. !!!МОЯ Е В ЧУЖБИНА. .ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ГОЛИТЕ СТАРИ М@ДУРИ !!ХА ХА
  • 7 Слаба ракия

    87 11 Отговор
    Добре де братя Шишибойко ви прецакаха толкова народ и толкива ли едно "Синдикатче" не можете да спретнете !?!?
  • 8 Дельо Хайдутин

    39 82 Отговор
    Бобокови се пъхат в Африка и получиха шут отзад.В Африка мерят сили САЩ и Китай.Няма място за колонии като нас.

    Коментиран от #73, #139

  • 9 розово

    126 14 Отговор
    Всички правителства които са ни управлявали са имали един команден център.Той се казва Д.С..
  • 10 Жак Фреско

    97 3 Отговор
    Измамници ,измамници свински черва!
  • 11 Hoho Boho

    103 7 Отговор
    "и Борисов не може да се скрие."
    Това ми хареса!
    А на финала на статията май са пропуснати снайперистите...
  • 12 3,14К

    88 7 Отговор
    Кога толупбашията ще даде интервю при Цънцарова? Ще е интересно представянето и на двамата.
  • 13 случаен

    22 27 Отговор
    кооперация, единия искал бизнеса, а другия с нуждите, пожелал да люби жените им
  • 14 Борката

    70 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мой":

    Не трябва много още да го разбират но трябва всички да се обединят срещу най голямото зло
  • 15 За тия изроди

    130 10 Отговор
    Борисов и Пеевски, за какво са ви тия милиарди, които ОГРАБИХТЕ от НАРОДА, от банки, изземване на печелившите бизнеси в тази страна. Няма да може да ги харчете, това са сериозни бизнесмени и няма да ви оставят така да си разиграват коня. Интересни неща предстоят зимата.
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    87 15 Отговор
    БОРИСОВ е престъпник ЮДА

    Коментиран от #21, #32, #50, #53

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 9 Отговор
    ииде зима правителството не сидава сметка защото
    гладът е по силен от тока
    и народа ще ги измете

    Коментиран от #75

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 3 Отговор
    капиталист олигарх банкер политик лихвари зърнари чсита са кожодери
  • 19 ха ха

    24 61 Отговор
    Пак се хванахте на въдите на поредния мафиот...
  • 20 МУТРАТА ОТ СИК

    79 9 Отговор
    Е абсолютен политически и физически труп , пътник без обратен билет , мърша !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 СМЕРШ

    87 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ерекция Кочева":

    Пеевски и Доган , са така наречените подмолни камъни, на така наречените " режисьори " на Про- Османската политика в Европа! Имплантирани в Българската икономика и политика! Не пропускайте от вниманието, , че Земеделското Министерство, от години се контролира от ДПС ! Факт, който, не трябва, да бъде пренебрегван! Над 30% от българските земи, са собственост на турски фирми! Проверете националният регистър, за собствената на фирмите! А ДАНС е завладян от вътре- от ДПС! И като факт! Няма БУЛГАРТАБАК, НЯМА И КОНКУРЕНЦИЯ В ТЮТЮНЕВИЯТ БИЗНЕС! ПЛАНЪТ - " БАЯЗИД 4 "РАБОТИ!
  • 23 Забравихте

    56 5 Отговор
    Машата на пеефски-гешефъ и ревизията , или го премълчахте. Мислех че знаете повече за тези хора, но явно не, нещата са много по прости с ясни участници, само да има кой да им сложи белезниците
  • 24 Бобокови

    37 41 Отговор
    НИЕ СМЕ ЧЕСТНИ БИЗНЕСМЕНИ И НЕ СМЕ СИ ПРИДОБИЛИ ПАРИТЕ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ВЕРВАЙ ТЕ НИ БАЛЪЦИ
  • 25 Няква

    62 3 Отговор
    сериозна интрига стана между всичките тия боклуци ! От едната страна са Черепа, Бобокови - наследници на дъртите номенклатурчици, а от друга - Боци Тюлена и Делян Прасето - от към ченгетата и групировките ! Не мога, съвсем точно да ги определя ! Явно, "баницата" са парите от новия програмен период 21-27 - сумати милиарди !
  • 26 Хаджи Хаджи Българин

    30 1 Отговор
    Замислете се само, върху думите " рушвет и бакшиш!" Основата, за завладяване на ресурсите " нас противника! Четете историята! Бог да пази България!
  • 27 кокиче

    8 8 Отговор
    не бе аз КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛ
  • 28 Чочо

    30 31 Отговор
    Тоя ни мисли за луди....къде са отровните отпадъци...не си ги изнасял,не си ги заравял,не си ги утилизирал...изпаряват ли се.
  • 29 Ю Кортес

    29 49 Отговор
    Кой къде нагази л,йната,вика,Пеевски е виновен.То така най лесно,се Пеевски
  • 30 Чочо

    23 31 Отговор
    И на мен Пеевски иска да ми земе бизнеса,плета рибарски мрежи за балъци,много доходен бизнес

    Коментиран от #36

  • 31 Стойко

    62 11 Отговор
    Здравейте мили приятели! Да ви зарадвам и информирам. Миналата седмица бяха освободени от безпристрастния Български съд всички 45 човека арестувани лятото от прокуратурата на каскета от така наречената "Група на Васил Божков" които бяха обвинени от каскета в различни престъпления като изнудване и заплахи! Последен бе освободен Веселин Балтов бившия началник на охраната на Божков който уж бе обвинен от таен и неизвестен свидетел че лично е стрелял по заповед на Божков по Манол Велев. Доказа се че по време на покушението Балтов е бил в чужбина. Всички съмнения за участие на Божков са отпаднали. Така както края на месец февруари МВР и прокуратурата пуснаха открита телефонна линия с няколко номера да се обадят всички насилени от Божков жени и всички пострадали от Божков хора. И понеже за 7 месеца не се обади никой , миналата седмица откритата телефонна линия бе закрита. Както каза Божков вчера няколко месеца бяха в ареста невинни души но това няма да остане безнаказано. Последователите ,феновете и приятелите на Божков вече са над 112 хиляди човека. Идва края и епилога предстои. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

    Коментиран от #40, #131

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ИСТИНАТА

    58 9 Отговор
    Борисов от няколко месеца води преговори и иска гаранции че като сдаде се властта няма да бъде убит. Това го каза Татяна Дончева бивш прокурор и депутат. Чувства се застрашен не само от Божков,Боксови и още много на които заграби бизнесите им , но и от хиляди хорица чийто дребен и среден бизнес унищожи. По всяка вероятност се е разбрал с БСП по е няма да го закачат при тяхно управление , но Божков е дам клетва прошка никаква и ще му взема клетото и минало в кражби животче бавно и полека. Ще го пърли на огън, ще го вари в казан или реже с тъп трион. Финала предстои

    Коментиран от #43

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 БОБОКОВИ БОКЛУЦИ

    20 25 Отговор
    ДА СИ СЪБИРАТ БОКЛУЦИТЕ, САМО БОКЛУЦИ МОГАТ ДА ПРАВЯТ БОКЛУЦИ.
  • 38 7 джу

    14 1 Отговор
    Правим го. Ама каскета........
  • 39 Стойко

    28 5 Отговор
    Поздрави от Божков от нощния красив Дубай

  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 2 Отговор

    До коментар #31 от "Стойко":

    СТОЙКО приятелю как си що си пази се бъди ЖИВ И ЗДРАВ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 3 Отговор

    До коментар #33 от "А ти кой си":

    БЛАГОДАРЯ ВИ
    щото ме защитихте БЛАГОДАРЯ
  • 43 Стойко

    28 13 Отговор

    До коментар #34 от "ИСТИНАТА":

    Прав си колега! Явно и ти си запознат с фактите?! Моя приятел Васил Крумов Божков ви поздравява! И има една молба да ви предам на всички тук. Знае че болшинството от вас сте бедни на Борисов за геноцида над вас и до мизерното съществуване до които ви докара за 11 години. Но молбата му е никой от вас да не отмъщава на Борисов за злините и кражбите му. Този подвиг е за него...
  • 44 Простак

    18 4 Отговор
    който каже истината , от 9 села го гонят ,,, Стара поговорка ,,,
  • 45 Behemoth

    21 12 Отговор
    Премиера е откачен обаче е идеален за откачения си народ....полет над кукувиче гнездо е животът в България....
  • 46 Другия с коня

    8 24 Отговор
    Бойко е хитрец и затова го обичаме

  • 47 Гого

    22 36 Отговор
    Бобоков пуснал жена си на Борисов,а тя като стара куурва му спрвтнала кюлчетата и еврата...явно тия Бобови хи
    ч ги няма...

    Коментиран от #48

  • 48 Объркал си

    24 4 Отговор

    До коментар #47 от "Гого":

    сайта си! Вместо в блиц и пик, си се изакал тук!
  • 49 Мутрите вън!

    24 5 Отговор
    Така ще е докато държавата се управлява от мутри..
    Способните ще заминават в чужбина, а тук ще остава територия, която след години ще има друго име.....
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бобокови

    20 5 Отговор
    Смачкаите мутрите, вие отворихте кутията на корупцията и грабежите в Бг, свършете си работата до край! Тия нямат много живот

    Коментиран от #80

  • 52 37194

    33 6 Отговор
    Борисов и ГЕРБ това могат кражба, рекет, лъжи и манипулации, но май им идва краят и все по малко хора са склонни да ги търпят тези прости мутри! ОСТАВКА БОРИСОВ И ВЗЕМИ И ГЕРБ, ГЕШЕВ И ПЕЕВСКИ СЪС СЕБЕ СИ!

    Коментиран от #68

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ххх

    21 3 Отговор
    Доста странно е когато Кумът ти , министър на отбраната, стои и разсеяно гледа ....
  • 57 Ххх

    22 6 Отговор
    И самият Какаракачанов достатъчно се е оакал . Заслужават затвор всички от Шайката
  • 58 ХайлФюрер

    6 15 Отговор
    Я как врещи криминалчето ...........
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пловдив

    34 9 Отговор
    Селяндура от Банкя, Бойко Методиев Борисов го познавам от 2003 г. Още тогава обяснявах на приятели, познати, колеги, че това е най-гнусното, страхливо, продажно и измамно същество, което съм срещал(... а аз съм срещал, доста...). Тогава те, не ми вярваха... Сега вече са на моето мнение...нооо,вече май е късно...!!!

    Коментиран от #66

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #50 от "Монтана":

    това е сайт всеки има право на мнение
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор

    До коментар #50 от "Монтана":

    всеки има право на мнение
    това е уеб сайт
  • 65 ЧОПАКА

    9 4 Отговор

    До коментар #55 от "999999":

    дъждовете не могат да спрат полетът на птиците
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #60 от "Пловдив":

    всичко се връща ник ГРАД ПЛОВДИВ
    никой не може и не е избягал от съдбата си
  • 67 хе хе

    9 13 Отговор
    Постно! Нещо изразните им средства са слабички и общи - повтарят някои от приказките на далечният им покровител! май братчетата плачат за психиатър и лечение, а после за основна ревизия от Европол!

    Коментиран от #72

  • 68 ха ха ха

    14 13 Отговор

    До коментар #52 от "37194":

    Едно си баба знае и си го бае - станахте вече банални и досадни с повтарянето на тази мантра! Първо докажете,че може после да ви се наложи другаде да го правите, не забравяйте, че вече тук не е социализъм!

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 САНДРА

    16 8 Отговор

    До коментар #68 от "ха ха ха":

    иде зима народа ще измете това правителств
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ХОНДА АКОРД

    18 6 Отговор

    До коментар #67 от "хе хе":

    иди ти на психиятър защото с герб е свършено

    Коментиран от #78

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 така де

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ама интересно после кой и как ще ги нахрани - щото това не става така лесно, достъпът до парите не е за всеки желаещ властта, вече има контрол и тогава друг ще изреве на умряло,че мераците му са ялови...
    Не забравяйте все пак, чене сме в 90-те!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    дори дъждовете не могат да спрат полетът на птиците
  • 78 ха ха

    10 9 Отговор

    До коментар #72 от "ХОНДА АКОРД":

    кой, кога, защо и как - ще видим на изборите, а дотогава си лайте на воля - това ще ви остане! Щото ако сте си мечтали да се облажите от новата власт (евентуално), ще останете с пръст в устата или някъде другаде - големите ще изметат малките, след като ги употребят, това е доказан исторически факт!!
  • 79 пурковия

    6 11 Отговор
    Цънцарката е такава г@д и така се държи че май скоро някъде по ще и се случи случка ама тоя път незнаеше с кого говори и не можа да надвие заядлива мисирк@
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гяурин

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "горкичкият":

    Смешен и ти си мислиш че нещо познаиваш да не останеш назад от другата рая
  • 83 Знаеш ли

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "горкичкият":

    Какво е брат ти или ти да си в затвора бе, не ник, дори да се разберат, ножа винаги ше е готов за удар, ах ва у постите хора пишете на керя

    Коментиран от #87

  • 84 САМО НЕ РАЗБРАХ,..ФАТМАКОВИЦА И

    14 13 Отговор
    "ХУБАВАТА Г-ЖА" СЪПРУГА НА ЕДИНИЯ ОТ...ЦАРЕТЕ НА ИТАЛИАНСКИТЕ ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ,...ВЗЕХА ЛИ СИ ВЕЧЕ..ПРАШКИТЕ ОТ..СПАЛНЯТА НА БОКО ИЛИ...БЕЗ ГА'ЩИ СЕ ИЗНЕСОХА В НЕЛЕГАЛНОСТ...ВЪВ ЧУЖБИНА?!!😂

    Коментиран от #86

  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 8 Отговор
    ДАМИ
    ГОСПОДА
    когато говори БОЙКО БОРИСОВ
    вгледайте се в мимиката му речта движенията
    и си направете
    извода
    никнейм ГРАД КОЗЛОДУЙ

    Коментиран от #88, #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #83 от "Знаеш ли":

    господине прав си да знаешбрата си не храни но горко ко го няма
    има идруго брат брата не храни но го брани
    ДОВИЖДАНЕ
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господине не е хубаво да крадете Ника Вие сте лош човек Ас никога не съм казал нещо лошо за БОЙКО БОРИСОВ
  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господине не е хубаво да крадете Ника Вие сте лош човек Ас никога не съм казал нещо лошо за БОЙКО БОРИСОВ

    Коментиран от #90

  • 90 Помак

    2 3 Отговор

    До коментар #89 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господин Козлодуй.... Май ви е широко около врата. Довиждане
  • 91 Куесчън

    10 11 Отговор
    Пеевски иска да вземе Бизнеса на БОБОКОВИ с...Токсичните Отпадъци или...Бизнеса на Братята-Другари с...Ел Чапо и Фатмака?!?

    Коментиран от #97

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Провери ги първо

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    тия Бобокови. Насочвам те, кой е бил баща им! После коментирай...
  • 95 Смерш

    9 13 Отговор
    За какви"внушения" говори Този, Обвиняемия? В мрежата е пълно със Негови снимки ,жена му, семейство Божкови на. Яхти, Екзотични острови и те така?!!? А за "фантазиите и внушенията" ,че БОЖКОВ щял да сваля Правителството,....е пълна Глу'пост!
    БОЖКОВ сам и ПУБЛИЧНО го ЗАЯВИ ОЩЕ МАЙ МЕСЕЦ?!? В записите на Прокуратурата , БОЖКОВ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ПРОТЕСТА Е ПОД НЕГОВ КОНТРОЛ!

    Коментиран от #99

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Гост

    0 6 Отговор

    До коментар #91 от "Куесчън":

    Защо не уточните подробности, любопитно е

    Коментиран от #102, #104

  • 98 Другия с коня

    9 3 Отговор

    До коментар #96 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Зaкoлии го ти да не се заемам аз че не ми се занимава с този. Преди 4 дни каза че ще "изяде" лично каскета , свинята и тиквата знаете кои е имал предвид. Опасен е и ние от ГЕРБ само от този ни е страх. Както каза преди анализатора бившия заместник председател на ДПС Осман Октай "Божков е държава в държавата , този никога не прощава и не забравя и след падането им от власт или трябва да сменят самоличността си или трябва до края на животите си да живеят в страх като в най добрия случай ще бъдат ликвидирани от снайперисти като сръбския премиер Зоран Джинчич или в лошия вариант да бъдат отвлечени от паравоенни формирования съставени от бивши легионери и доставени на Божков който да се гаври с тях сексуално преди да ги разчленява"

    Коментиран от #105

  • 99 Пиши в

    7 5 Отговор

    До коментар #95 от "Смерш":

    гугъл блиц и пик и драскай на воля глупости! Там в страната на чудесата, всички са като теб и ще си се разбирате екстра! 😁😁😁
  • 100 ПАНДЕЛАТА

    12 15 Отговор
    Много скоро тези Червени Олигарси-товарищи, барабар с Али Баба-Дубайски, Фатмака, Мустака,Прокопиевци и ФАТМАШКИТЕ Агенти-Доносници от ДС,РУМНО,ГРУ,КГБ..Ще търкат кенефите в ЦСЗ...Доживот

    Коментиран от #103

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Сайта си

    4 2 Отговор

    До коментар #100 от "ПАНДЕЛАТА":

    объркал! Питай чичко гугъл и ще стигнеш до фантастичните новини! 😁😁
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 чети и помни

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ерекция Кочева":

    На мен пък ми идва точно от всякъде, явно не си ял дървото ,
    от Държавната, ОПГ?
    На виделото, свещ не ще!
  • 108 Методи

    14 6 Отговор
    Всички явно сте забравили но аз имам 1 въпрос към Борисов и кликата ГЕРБ ! Кога ще върне от шкафчето си в държавния бюджет 50 милиона Евро с които ощети народа и подари на арабите. Преди няколко месеца изпрати тогавашния министър на икономиката Емил Караниколов в Дубай с медицински материали за тях за 50 милиона а те ни върнаха фурми които впоследствие се оказаха негодни. След това бяха изпратени от него и Гешев прокурори и полицаи да доведат Божков в България и меко казано бяха безмилостно изгонени от арабите. След време Божков написа в профила си във фейсбук - "Изпратиха висши полицаи и прокурори за мен, а получиха развалени фурми в замяна . # БЪДЕТЕ ЗДРАВИ"

    Коментиран от #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Прав си

    15 8 Отговор

    До коментар #108 от "Методи":

    Смятайте ...Арабите ценят и държат повече на един човек , гражданина Васил Божков , отколкото на цяла държава и нейното правителство...Подмазвахме им се с медицински материали, ходихме им на крака а те сиктирдосаха нашите пратеници и ги изритаха. И те знаят що за правителство имаме и не ни броят за живи. Оставка тиква..Оставка каскет
  • 111 Много ми харесаха..

    9 6 Отговор
    Думите на Бобоков които са явен намек "Няма как Пeeвски да се скрие и Борисов не може да се скрие"....Има ли някой който иска да е на тяхно място ?! Ето защо Борисов стои до последно и на 1-во място по смъртност в света ни докара и 6 милиарда взе за 2 месеца и ако ще държавата даде срути пред очите му ще стои зада бъде пазен защото после...
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Веселинов

    15 4 Отговор
    В прословутото си интервю премиерът Борисов показва странна разсеяност за произхода на златните кюлчета в чекмеджето му.
    Ще опитам да му помогна. На него, на прокуратурата и полицията, ако въобще те се вълнуват от темата. Тема, която всъщност е изключително важна. Става дума за брутален пробив в националната сигурност на страна член на ЕС и НАТО.
    Ето всички данни за едно от кюлчетата в чекмеджето на Борисов:
    UMICORE
    FEINGOLD 999,9
    250 грама
    № 52527
    Имайки тези данни ДАНС, полиция и прокуратура могат да проследят купувача и да направят пълно проследяване на пътя на кюлчето – от първата продажба от фирмата производител, до спалнята на Бойко. Така бързо и лесно ще разберат как то се е озовало в премиерското чекмедже.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Методи

    11 7 Отговор
    Само един едничък герберски трол има тук който краде никовете на всички умни и честни форумци които са срещу хунтата герб и пише от тяхно име срещу Божков, президента Радев и други с цел да ги злепостави и намразят другите но ние сме умни и ни става ясно това...

    Коментиран от #119

  • 116 666

    11 4 Отговор
    Бобокови тепърва ще си плащат сметките!!!
  • 117 ИСТИНАТА

    13 5 Отговор
    Много са прави анализаторите във факти като Мартин Димитров , главния редактор Петър Здравков , Стоян Тончев от ЛИБЕРТА и други че Борисов е в цунг-цванг и няма полезен ход. Ако остане страната рухва и заемите които взема са до време, ако хвърли оставка го чака възмездието...Боко Бокоооо защо не си замина преди години когато все още положението ти не бе безнадеждно?
  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 5 Отговор
    БОРИСОВ е мутра

    Коментиран от #132

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Никола

    6 10 Отговор
    Днес Божков написа така-"Хунтата погреба България. Здравеопазването е сринато, най мръсния въздух , гражданите умират с лекарска и без лекарска помощ, 1-ви по смъртност, доходите на населението са едвам за оцеляване. Ние няма да чакаме Бог да ги съди. Ще ги съдим ние съвсем скоро". Мисля на всеки е ясно че никога,никога Божков занапред няма да ги остави дори да дишат

    Коментиран от #125

  • 122 Човек без

    6 2 Отговор
    достойнство, не приема истината!!! 😊

    Коментиран от #126

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Българин

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    Те са примитивни крадци които отровиха и разболяха много българи с неправилното изгаряне та отпадъците! Затвор и конфискация на откроднатите милиони! Арест на олигарсите!
  • 125 Бъллгарка

    10 5 Отговор

    До коментар #121 от "Никола":

    Ти си подлога на Божков ! Али баба Дувайския го чака тъмничен затвор с памперс
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Трвбнпдевр

    16 8 Отговор
    Бобоков кого баламосва?Да не сме на женския пазар.Тези токсични отпадъци предадени на фиктивни фирми без техника с двама работника които работят без никаква защита и заравят оловни отпадъци без спазване на никакви еконорми,ами да каже,как така не знаел .Не е проучил ли ,той милионера,големия бизнесмен,това на нищо не прилича.Не се говори за " взимане" на бизнес, за конкретни деяния.Икономии значи,а за чия сметка?От Италия дойде информацията и после почна разплитането на схемата.Не казва нищо за отпадъците, а хвърля в девета глуха.Излезе под гаранция и кацна в полите на удобното Божков ТВ да лови риби.

    Коментиран от #128

  • 128 Троле

    5 3 Отговор

    До коментар #127 от "Трвбнпдевр":

    те таз телевизия я продадоха! Объркал си опорните! 😅😅😅
  • 129 До 121

    10 8 Отговор
    Не си спомням Божков да е направил нещо за здравеопазването,да е дарил нещо,освен на плеймейтки или подобни.Човека си работеше спокойни с иманяри,над 6000 артефакти изровени нелегално,зомбиране с талончета,безотчетност,сега се " загрижил",като че ли го интересува?Цяло лято тълпата се ръчкаше без никаква хигиена,после горяха маски," въстания",посирания,а сега свършил мръсната работа да демобилизира имитира " месия"!А тез освободените ,не са освободени от обвинения,а от ареста,има разлика!
  • 130 Отклонява от реалноста

    13 8 Отговор
    Бобоков говори глупости,чак е смешно с тези опорки.Ай оправяй си токсичните боклуци ,оловния крал.Хем трови земята,хем другите му виновни.Вече не е член и на индустриалците.Резил!То бива алчност,но да се самозабравиш с толкова опасни метали!
  • 131 Цеката

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "Стойко":

    Аз тамън да се обадя за изнасилването ,а то вече телефоните затворени.
  • 132 999999

    4 2 Отговор

    До коментар #118 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Червено талибанче....А стига бе, сериозно ли????
  • 133 АвеАдолфХайл

    5 1 Отговор
    А как само неистово врещи този криминал , а париците за гаранцийка от къде ......
  • 134 Сигурен съм

    6 1 Отговор
    че всичко, което е причинил на хората, ще му се върне !!!
    Кръговрат, какво да се прави ?
  • 135 Гледам

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "ДрБр":

    как сами си го слагат отзад. Сами си се поГРОБват.
    Те (гробаджиите) са толкова изплашени от това което са направили, че
    изпадат в паника.
    ГЛЕДАЙТЕ И СЕ РАДВАЙТЕ НА АГОНИЯТА ИМ.
  • 136 Валентин Ангелов

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мой":

    Който и да излезе да говори ще е все тази.Тези изроди във властта от думи не разбират. Тях само АК-47 ги управя.Запомнете го това.
  • 137 този

    3 5 Отговор
    айде почна хленченето пак как искали да му вземат бизнеса абе толкова тъпи бизнесмени не можахте ли да измислите вече нещо ново се пеевски това п...е дебело ли е най страшния в България а кога краде пари от програми не искаха да ви вземат бизнесите смешни измекяри бизнесмени изтъпанени по телевизиите и реват
  • 138 Борисов

    5 4 Отговор
    и министрите му трябва да платят за геноцида върху народа си.Фръцльото е най-жалкия премиер,бездарен-11 години само крадене и нито една реформа.Сам си запали задника с глупавите и просташки изпълнения,като записи,обиди към президента и народа.11 години си плете октоподската мрежичка за подкрепа от братиньовци,прокурори,обърна институциите в собствени бухалки за разправа и рекет срещу инакомислещите.МАХАЙ СЕ МУТРО!!!!!
  • 139 Прав си а и купиха няква акумулаторна

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дельо Хайдутин":

    Фабрика при швабите.
  • 140 Чочо

    1 1 Отговор
    И на мен Пеевски иска да ми земе бизнеса.Правя рибарски мрежи за балъци ...най много ги хващам в тоя сайт.
  • 141 въпроц

    0 0 Отговор
    кво каа за буклука тоз пее?
    що са го внесли негови фирми и закопали в земята!
    преди 50 години в УСАто откриха на 50 км. отрови в земята у калифорния и изнесаха отровите в Аболигения!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове