Last news in Fakti

18 Януари, 2021 13:53 14 420 72

Пламен Бобоков е бил арестуван незаконно

  • пламен бобоков

В началото на миналия юли той бе задържан в деня, в който прокурори отидоха да претърсват президентството

Пламен Бобоков е бил арестуван незаконно - 1

Арестът на русенския бизнесмен Пламен Бобоков е бил извършен незаконно, без да има причина за задържането и по този начин е нарушена Европейската конвенция за правата на човека. Това е записано в решение на Софийския районен съд, с което се отменя ареста, извършен миналото лято.

Бобоков е обвиняем по общо три дела. В началото на миналия юли той бе задържан в деня, в който прокурори отидоха да претърсват президентството. Впоследствие стана ясно, че бизнесменът е имал активна комуникация с президентския секретар Пламен Узунов, който също бе арестуван. Впоследствие и двамата бяха освободени.

По същото разследване Бобоков вече се е явявал като свидетел. Това е една причините съдът да не вижда смисъл в задържането. Освен това арестът му е мотивиран само с обяснението, че се води разследване. Това не е достатъчно, смята съдът.

„Задържането съставлява ограничаване на правото на свобода и съгласно Конвенцията за защита на правата на човека и основните свободи по изключение е приложимо с цел да осигури явяването на лицето пред предвидената в закона институция при обосновано подозрение за извършване на престъпление или когато обосновано е призната необходимостта да се предотврати извършване на престъпление или укриване след извършване на престъпление. В конкретния случай приложената мярка не се оправдава от никоя от тези цели“, пише в съдебното решение.

Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано. Отмяната на ареста на практика не води до особени последствия, защото бизнесменът отдавна е на свобода. Той обвиняем по общо три дела. По едно от тях отговаря за участие в престъпна група заедно с брат си Атанас Бобоков. Според разследващите те са участвали в схема, чрез която у нас незаконно са били съхранявани опасните отпадъци от завода за акумулатори „Монбат“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    229 13 Отговор
    Каскета един арест не може да направи по закона, да не говорим да внесе читави материали за дело.

    Коментиран от #22, #55

  • 2 хахахахахаха

    137 10 Отговор
    ама вие чак сега ли ? те топлата вода я откриха много отдавна...
  • 3 търпелив

    168 12 Отговор
    И тоя сега ни заведе в Страсбург. Не се съмнявам, че Баце и на тия разходи е сложил комисионна.
  • 4 БАЙ Х@Й‼

    159 14 Отговор
    И ареста на Иванчева беше в нарушение! Ама човека с каскета му дреме на каскета !
  • 5 Цоцоко

    91 12 Отговор
    Бацо трябва да връща ся пачкито от шкафа
  • 6 2020

    39 49 Отговор
    Това е по- интересно от предателя Навални.Дали Мария Цънцарова с голите бедра ще го интервюира?!Преди време интервюира и двамата братя по голи бедра.Пълно фиаско.Да видим сега пак тя ли ще задава въпроси на Пламен Бобоков и ще удължи ли късата си пола?!Ще бъде интересно!

    Коментиран от #13, #43

  • 7 Един от народа

    94 13 Отговор
    Да заведе дело в Страсбург, персонално срещу Каскета и да си търси парите от него.

    Коментиран от #16

  • 8 истина е

    118 12 Отговор
    Живеем в най-мафиотската страна на света !! Мексико и Колумбия може само да ни дишат прахта !!
  • 9 Гост

    60 12 Отговор
    Сега остава да върнат и смъртното наказание и ще си получите България такава, каквато си я пожелахте. Даже се чудя как има люде все още по тая територия, които не са прокурори, полицаи или Министър-председател.
  • 10 Последния Софиянец

    85 18 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #28

  • 11 КАСКЕТО

    43 19 Отговор
    Внимавайте какво пишете за мене, оти ние с боко не си поплюваме!
  • 12 Георги

    51 13 Отговор
    Не думай...няма бизнесмен от този ранк, който да излезе виновен, по простата причина, че всичките му решения се ръководят от цяла кантора адвокати... Може да правят не морални неща, да са на ръба на закона, но никога няма да се оставят да вършат деяния, които ще им донесат зависимости... И тук нещата са политически, да разлаят кучетата. Сега той ще ги осъди и пак ние ще им пкащаме милиони неустойки, заради на някой PR- ът
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 БГ МАФИЯ В МС

    62 11 Отговор
    МИЛИЦИОНЕРЧЕТО ГЕШЕВ СЕГА ЩЕ ГО СПУКАТ ОТ ДЕЛА С НЕУСТОЙКА НО ЩЕ ПЛАЩА НАРОДА НЕКАДЪРНОСТТА НА ГЕШЕВТУРАТА. А ДАЛИ Е НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ ГЕШЕВТУРАТА Е БУХАЛКА НА РАЗБОЙНИКА БОЙКО БОРИСОВ????? ГЕШЕВ ТИ ЧЛЕН ЛИ СИ НА МАФИЯТА ГЕРБ????
  • 15 Пея

    15 31 Отговор
    Кого е предал Навалний бе Го вн ьо?
  • 16 Гост

    54 6 Отговор

    До коментар #7 от "Един от народа":

    В България не се търси персонална отговорност.
    Такива са ни законите.За това прокуратурата
    си прави каквото си иска.
  • 17 тулупите

    23 6 Отговор
    Шъ му платим на човекот бе , Гешев да се непритеснява.
  • 18 Лудия касапин

    15 1 Отговор
    И защо под статията пише Австралия, действието не се ли развива в България?
  • 19 добърДенСватя

    36 6 Отговор
    То това го знае всяко хлапе и че пак ще осъдят България за сметка на данъкоплатеца . Въпрса е кога ще арестуват каскета че укрива пресъпленията на дпс и опг гроб и за незаконно разпространяване на срс-та и за незаконното и нечувано нахлуване в президентството пак в угода на опг гроб ?
  • 20 324

    33 6 Отговор
    С 200 на гешефтаров от съда!!! Сега да плаща от джоба си.
  • 21 Иван

    38 6 Отговор
    Цирка е пълен
  • 22 Дългия

    8 12 Отговор

    До коментар #1 от "zeus":

    Може, може ама както е казал народа ,,сама птичка пролет не прави " ! Пржчете ли какво пише , съда сега решил, че арестуването му незаконно, ама той отдавна бил на свобода е ?
  • 23 Аааъъъ

    53 6 Отговор
    Щом арестът е незаконен, това означава, че е извършено нарушение на закона или с други думи - престъпление! Щом има извършено престъпление, то има и престъпник, на когото трябва да бъде потърсена наказателна отговорност - в този случай: прокурорът разпоредил задържането! А ако не е бил сам в решението си - значи имаме работа с организирана престъпна група!
  • 24 АБСУРДИСТАН

    27 5 Отговор
    Тоя каскет не е кадър за селски пощаджия , а е титулован .............ГЛАВЕН ПРОКУРОР !!!! ..............В територията на АБСУРДИТЕ сме ...................ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !!!!
  • 25 хммм

    14 14 Отговор
    Пламен Бобоков му е много мръсна работата нещо..
  • 26 Д-р ГА

    20 25 Отговор
    Ох , горкият незаконно задържан, а той съвсем законно трови земите на България, като внася от Италия тонове боклуци, че дори радиоактивни !!??? Интересното е, че там за същото са подгонили мафията, а Бобокови великите " бизнесмени" работят с тях ! Тука пък са близки с президентското обкръжение и БКП/БСП, а иначе Радев свива юмрука и нови: мутри вън !!??? Цирк

    Коментиран от #57

  • 27 ГЕШТАПО СПИ

    35 9 Отговор
    ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ на ГЕРБ сега трябва да се ОБЕДИНИ по въпросите, по които след изборите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вземат конкретни решения по това какво ще правим с:
    – къщата и луксозните апартаменти на кака Севда;
    – сарая на дядо Доган;
    – терасата и с поста генерален консул на момченцето Пацо Терасата;
    – Новата телевизия на Домусчиев – гелосания и със самия Домусчиев;
    – луксозното жилище „под наем“ на момченцето Влади Горанов;
    – многото къщи за тъщи и гости;
    – герберастките фирми – „Трейс груп“, „СИК”, „Ипон“, „ТИМ” и няколко други крадци от асфалт, от саниране на блокове, от здравни пътеки и др.;
    – мафиотите с бели престилки начело с тъй наречените професори Генчо Начев, Людмил Спасов, Николай Петров и Венцислав Мутафчийски;
    – аптеките и бензиностанциите на Марешки;
    – назначените некадърници на посланически и консулски длъжности;
    – герберастки телевизии, сайтове и мисирки;
    – много други герберасти – мафиоти и мафиотски фирми, организации;
    – политолози, социолози, антрополози – Антоанета Христова, Георги Харизанов, Антоний Гълъбов; Стойчо Стойчев, Румяна Коларова, Харалан Александров и много други;
    – с лизачите, които 30 години се пребоядисваха: Тома Биков, Спас Гърневски, Георги Марков, Александър Йорданов, Антон Тодоров. Георги Близнашки, Огнян Герджиков, Емул Кошлуков, Бетина Жотева и много други;
    – с Ахмед Доган, Делян Пеевски, Йордан Цонев и цялата олигархо-мафиотска организация регистрирана като ДПС;
    – ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА 30-ГОДИШНИЯ ПРЕХОД

    Коментиран от #32, #41, #70, #72

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тишо

    17 5 Отговор
    Айде , пак ще плаща данъкоплатеца обезщетения!
  • 30 ъъъъъ

    8 8 Отговор
    трябва гривна значи. иначе белград е близо.
  • 31 1234

    24 9 Отговор
    А оня със суджуците го оправдаха.

    Коментиран от #38

  • 32 СИКОР

    24 6 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕШТАПО СПИ":

    Преди изборите опозицията да не спи, а предизборно да извади тези и други очевадни неща за соджущината, записите, " строителството" и камъните падат, асфалтите и магистралите, спортните зали на бабите по селата, усвояването и пр.
  • 33 Пловдив

    32 3 Отговор
    Крайно време е, всички държавни служители(в това число, прокурорчетата и съдийчета), да започнат да носят персонална отговорност, за своите действия или бездействия!!! Аз отказвам, да плащам с моите пари, за золумите, които те сътворяват, било то от некадърност, или корупция!!!
  • 34 СЪДИЙСКИТЕ КОЛЕГИЙ СА ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ

    12 17 Отговор
    НА КОМУНИСТИ И СОР'ОСИ!
    ЧУЛИ ЛИ СТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДЖЕН'ДЪРИ И ХОМО-СОЦИАЛИСТИ ДА РЕВАТ СРЕЩУ...СЪДИИТЕ (Милионери) И ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПНИ РЕШЕНИЯ? ВИЖФАЛИ ЛИ СТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 Г....ОСЪДЕН ЧЕРВЕН ОЛИГАРХ (Милиардер) ИЛИ ЗНАКОВ ПРЕСТЪПНИК? УБИЙЦИ, НАРКО ТРАФИКАНТИ,СВОДНИЦИ, ПЕДОФИЛИ И Т.Н ???? НЯМА И ДА ВИДИТЕ ДОКАТО НЕ БЪДЕ ИЗРИНАТА ЦЯЛАТА ТАЗИ КОРУМПИРАНА КОМ-СОРО'СПИЙСКА ИЗ'МЕТ.
    А ВИЕ СИ РЕВЕТЕ СРЕШУ ...ГЕШЕВ И ПРОКУРОРИТЕ.. ТЪ*ПА*ЦИ

    Коментиран от #42, #62

  • 35 гостенка

    11 14 Отговор
    И жена му снима незаконно, но не са я потърсили още.
  • 36 Чичо Гошо

    24 8 Отговор
    Затова пък Бойко ще бъде арестуван законно
  • 37 само питам

    11 23 Отговор
    Някой разследва ли президента за инцидента на АМ Тракия с моториста?
  • 38 233

    15 4 Отговор

    До коментар #31 от "1234":

    Не са го оправдали от съда ,прекратиха го от прокуратурата.
  • 39 СЪДИЙСКИТЕ КОЛЕГИЙ СА ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ

    11 9 Отговор
    НА КОМУНИСТИ И СОР'ОСИ!
    ЧУЛИ ЛИ СТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДЖЕН'ДЪРИ И ХОМО-СОЦИАЛИСТИ ДА РЕВАТ СРЕЩУ...СЪДИИТЕ (Милионери) И ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПНИ РЕШЕНИЯ? ВИЖФАЛИ ЛИ СТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 Г....ОСЪДЕН ЧЕРВЕН ОЛИГАРХ (Милиардер) ИЛИ ЗНАКОВ ПРЕСТЪПНИК? УБИЙЦИ, НАРКО ТРАФИКАНТИ,СВОДНИЦИ, ПЕДОФИЛИ И Т.Н ???? НЯМА И ДА ВИДИТЕ ДОКАТО НЕ БЪДЕ ИЗРИНАТА ЦЯЛАТА ТАЗИ КОРУМПИРАНА КОМ-СОРО'СПИЙСКА ИЗ'МЕТ.
    А ВИЕ СИ РЕВЕТЕ СРЕШУ ...ГЕШЕВ И ПРОКУРОРИТЕ.. ТЪ*ПА*ЦИ
  • 40 Буха ха

    20 7 Отговор
    Гешо Иванов е бухалка която не се интересува от законност и може да разкатае фамилията на когото пожелае. Това е поради чувството за безнаказаност, той не се отчита пред никого и няма кой да му потърси сметка освен суверена. Така обаче е само на теория, у нас суверен няма, за сметка на едно тъпо стадо овце което се оставя да го доят, стрижат и колят
  • 41 Буха ха

    19 5 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕШТАПО СПИ":

    Да не забравяме:

    * Барцелона
    * Чекмеджето
    * Аудиозапусите
  • 42 898

    10 7 Отговор

    До коментар #34 от "СЪДИЙСКИТЕ КОЛЕГИЙ СА ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ":

    Троле, купи си буквар прочети го,после давай акъл!
  • 43 сноу

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "2020":

    Колкото е по-къса полата, толкова по-правилни въпроси задаваш....
  • 44 Господ

    13 4 Отговор
    Спокойно има господ цялата фамилия на всичките престъпници начело с ахмед доган бойко борисов делян пеевски и йордан цонев са прокалнати до девето коляно всичките им роднини един по един и те самите няма да видят бял ден от парите на честния български народ няма да имат възможност да ги изхарчат ще гният много скоро 2метра под земята
  • 45 !!!?

    13 9 Отговор
    Главният Прокурор казва "мутри вътре", а Фигуранта и Софийският съд викат "мутри вън" !!!?

    Коментиран от #50

  • 46 каскет

    15 7 Отговор
    Сега ако осъди държавата ще трябва да платим и глобата, заради некадърния каскет. По 10 тина хиляди лева заплата получават каскетите и освен поръчки друго не изпълняват. За какво сте ни??? Защо да ви плащаме такива заплати???
  • 47 ПАРАЗИТ

    15 5 Отговор
    АМИ ТОЙ И МУТРАТА ОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯ НЕЗАКОННО , НЕЗАКОННО КРАДЕ И НЕЗАКОННО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА ЩОТО НЕ ХОДИ НА РАБОТА БЕЗ УВАЖИТЕЛНИ ПРИЧИНИ ИЛИ БОЛНИЧЕН ! НЕЗАКОННО Е И НА СВОБОДА !
  • 48 боко боко

    9 7 Отговор
    сега пак ли аз ще плащам обезщетение?! вземете от шкафчето!!!
  • 49 ПЕНКО

    5 5 Отговор
    ДОКОГА ОТ НИКОГО НЕИЗРАНИ СЪДЛЯРИ И СЪДЛЯРКИ / ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ГНУСТНИЯ ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ НА СУ / ЩЕ УБИВАТ БЪЛГАРИЯ !?!?!?!? ВСЯКО ДЕИСТВИЕ Е ПРИ ДОСТАТЪЧНО МОТИВАЦИЯ !!! СЪДЛЯРИТЕ НЕ ПОСМЯХА ДА МЕ МОТИВИРАТ !!! ЩЯХ ДА ИЗБИЯ -В БЕСА СИ ТОЛКОВА СЪДЛЯРИ /БИВШИ БЕБЕТА/, ЧЕ ДА СЕ ВЪВЕДЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА САЩ - СЪДЕБНО ЖУРИ !!!!
  • 50 Съдът

    10 7 Отговор

    До коментар #45 от "!!!?":

    Публикувано във факти.бг: Арестът на русенския бизнесмен Пламен Бобоков е бил извършен незаконно, без да има причина за задържането!

    Коментиран от #53, #54

  • 51 МОШЕНИЦИ

    10 14 Отговор
    НАВАЛНИ Е ПРЕДАТЕЛ НА РУСИЯ !

    Коментиран от #69

  • 52 Катюша

    12 9 Отговор
    Тоя Боклук ако беше извършил това в Китай или Русия, досега щеше да е обесен на някой стадион публично..
  • 53 !!!?

    14 4 Отговор

    До коментар #50 от "Съдът":

    Чат'ни тази добра новина за мутрите на Черепа...току виж, че се върнал за да го освободи съда, ако го арестуват и отивай пред Президентството да скандираш: Свобода за Черепа и Черепа - борец за свобода - мутри вън !!!?
  • 54 Това е

    6 6 Отговор

    До коментар #50 от "Съдът":

    цитат не виждаш ли!? Ма, верно гербаджиите сте калинки-малинки!
  • 55 Да, но

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "zeus":

    заради далаверите на Каскета ще плащаме огромни обезщетения.
  • 56 Сатъра на Хана

    8 5 Отговор
    Меки китки сте всичките в България - един мъж не се намери да реши въпроса с вредния дивеч.
    Трябва да си взимам отпуска от работата в чужбина за да ви върша вашата работа
  • 57 Твърденията

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "Д-р ГА":

    ти почиват не на факти, а на опитите за обвинения от страна на тези, на които въпросният бизнесмен очевидно е спрял да плаща такса "спокойствие".Сега той ще си получи парите с + от съда в Страсбург, тези пари ще бъдат платени от твоите и моите, но -повярвай, ако се съмняваш, запиши си го някъде, а после ми се извини , шкафмето на Б.Б. НЯМА ДА БЪДЕ УЯЗВЕНО. И така ще е, докато има такива, които са убедени в непогрешимостта на Вожда...
  • 58 НОВО ПЕТ

    8 6 Отговор
    ДА БЕ...ТЕ АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, БОЖКОВИ, СТАЙКОВИ.....ВСЕ ОТ КОТИЛОТО НА БСП...СА ВСЕ НЕВИННИ КАТО СЪЛЗА НА СЪРНА....
  • 59 Гост

    10 2 Отговор
    Ама верно ли? Ле ле каква изненада? Това първият крив арест, с умишлено криво обвинение, за да бием тъпана и после момченцето ще съди държава за обещетение, ще спечели и ще плащаме ние. Тези от европейските институции някак си не се ли досещат да ни вкарат една промяна за такива грешчици, струващи милиони на данъкоплатците прокурорчетата наши мили и съдийчетата да платят от джобчетата си!
  • 60 Банско

    5 3 Отговор
    Браво Яна,че се опълчи на хунтата
  • 61 НОВО ПЕТ

    4 3 Отговор
    НЕЩО СЪПРУГАТА МУ БИЛА ПРИ БАЦЕТО...ТАМ ЗА НЕКАКВИ ПАЧКИ В ЧЕКМЕДЖЕ НЕЩО СЕ ГОВОРИ.....ЗА НЕКАКВИ СНИМКИ.....ЗА НЕКАКВА СОАЛНЯ !!!!...ТАКА РАЗПРАВЯТ, НЕ ЧЕ НЕЩО ...ДЕ
  • 62 Няма ли да

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "СЪДИЙСКИТЕ КОЛЕГИЙ СА ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ":

    спрете с тази "тактика" - да обявявате всеки, който се противопоставя на любимия ви Вожд - с какви ли не пришити характеристики, само и само да оправдаете собственото си безсилие да убедите себе си и другите, че сте прави...
  • 63 Атанас Атанасов

    6 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Отмяната на ареста на практика не води до особени последствия. О о о води и още как след няколко години ще осъди държавата и ще му платим всички ние.
  • 64 Политолог

    6 6 Отговор
    Ся трябва и незаконно да влезе в панделата за да се научи друг път да не замърсява родната природа нещастник.
  • 65 Емил

    8 4 Отговор
    Когато погнат престъпниците, арестите им незаконни, когато не ги закачат,? защо не ги разследват ГАНЬО угодия няма, ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА!
  • 66 Магелан

    8 2 Отговор
    Публична тайна е какви са и как се здобиха с пари другарите Бобокови за да купят на безценица по време на преватизацията държавни предприятия.Това че са правели далавери по време на цялото време токато се озевяваха като чесни часници е без съмнение.Проблема е друг?Каскета е толкова некадърен че не може да направи едно онвинение като хората или не иска?Всичко е един голям цирк пияр.
  • 67 Мангъра

    4 0 Отговор
    Съга да го арестуват законно,а женка му незаконно при меня,за 3 деня, и секса омръзва,а парички не омръзвают...
  • 68 Я па Я

    5 2 Отговор
    Незаконно според съда,ама за едно дело ,А ЗА ДРУГИТЕ???Тенденциозните заглавия внушават невинност,а дали е невинен боклука???!
  • 69 rambaldievskievich

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "МОШЕНИЦИ":

    Ботоксовото дж. два пъти повече.
  • 70 rambaldievskievich

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕШТАПО СПИ":

    А Р.Овч., Гумен Речев, Корнелия Нинова, Жан Виденов, Емилия Масларова, Нора Ананиева, Христо Бисеров, Нааки Стоилов, Мая Галева, Валентин Златев, "библиотекарите", "Монтерей"-ците и т. н., и т. н.? Тях, какво?
  • 71 Кински

    5 0 Отговор
    А бе вие що си помислихте че ще го осъдят.приятел на президента.накрая ще излезе чист като сълза.и може и да съди държавата .че да изкара и някой лев.а пък вие си пишете и коментирайте .кучетата лаят ... И т.н
  • 72 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "ГЕШТАПО СПИ":

    Айдеее, другарите пак почнаха да правят списъци и се готвят да преследват! Социолозите пък какво са ви виновни- или който ви дразни, е враг и за него- въже!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове