Last news in Fakti

20 Декември, 2020 15:15 4 000 115

Борисов: В ремонтирания учебен комплекс в Пазарджик ще могат да живеят над 100 мед. сестри

  • бойко борисов-
  • медицински сестри-
  • пазарджик

Държавата разработва програма, с която се да осигурят лекари и професионалисти по здравни грижи в регионите, където има недостиг

Борисов: В ремонтирания учебен комплекс в Пазарджик ще могат да живеят над 100 мед. сестри - 1
Снимка: Пресцентър

Един милион лева са осигурени за ремонт на бившия учителски институт в Пазарджик, в който след реновирането от догодина ще започне изнесено обучение на професионалисти по здравни грижи, а в общежитието към сградата ще могат да бъдат настанени за живеене около 100 медицински сестри.

Това стана ясно по време на посещението на министър-председателят Бойко Борисов в Пазарджик. Премиерът изиска бързо реализиране на проекта предвид необходимостта от медицински кадри в страната особено във времето на пандемията от COVID-19.

При посещението в Пазарджик с премиера Борисов министърът на здравеопазването Костадин Ангелов съобщи, че правителството разработва програма за осигуряването на лекари и сестри в регионите в цялата страна, където недостиг на кадри. За целта се работи съвместно с Националното сдружение на общините в България като се събира информация за наличието на общински жилища във всяка една община, които могат да бъдат предоставени на лекари и сестри.

„Директорите на лечебните заведения ще имат ангажимент да назначат лекарите и сестрите в съответните региони, а ние ще субсидираме общините с допълнителни средства“, посочи здравният министър. Така на практика общината ще дава допълнителен стълб към заплатата на медицинските специалисти, държавата също ще осигурява допълнително средства за възнаграждението им и ще се постигне тристълбово финансиране на медицинските екипи за работа в непривлекателни региони.

„По този начин ще гарантираме здравеопазването във всяка една точка на страната и бъдещето на всяко едно лечебно заведение“, каза министър Ангелов.

Премиерът Борисов отбеляза, че правителството отпуска финансиране не само на големите лечебни заведения, а на нуждаещите се болници в страната, независимо къде се намират. Министър-председателят добави, че се осигуряват и 1 милион лева за ангиограф в болницата в Пазарджик за всички пациенти, при които се налагат спешни кардиологични интервенции. А взетото преди месец на заседание на правителството решение за обявяването на професията на професионалистите по здравни грижи за приоритетна специалност показва силната ангажираност на държавата и подкрепата ѝ към съсловието.

„Поздравете докторите и сестрите, благодарение на тях броят на излекуваните и оздравелите е по-голям от заболелите. Това го дължим изцяло на тяхната денонощна работа и на всичките организации, които Министерството на здравеопазването в момента прави“, заяви премиерът Борисов пред представителите на болницата в града.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    8 78 Отговор
    Благодарим на лекарите, заради тях броят на излекуваните е по-голям от този на заболелите!

    ГЕРБ №1

    Коментиран от #9, #18, #92

  • 2 ТаУмВзе

    91 4 Отговор
    Мутро Долна и приют за медицински лица си открил. Ако има изобщо 100 медицински сестри. Пак си крал от ремонт. БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ШИЗОФРЕНЯСАЛ!
  • 3 choko

    82 4 Отговор
    Защо Тулупа не посети болницата в Никопол или Елхово например, за да попадне в реалността, а винаги ходи по лъскавите болници?
  • 4 Jeymi

    70 3 Отговор
    шофьор някога на Тато, днес на собствена жипка се прояви с медицински знания от световно значение. Болни,оздравели,умрели /изчезнали за вечни времена / . По-далеч от носа си не виждаш и по далеч от тъмната си сянка на туловище не излизаш.
  • 5 КОТарАК

    65 3 Отговор
    тиквата става се по-противна. хвали се с неща които са от компетенцията на селски кмет. докато други премиери не се хвалят с инвестиции за милиарди. нашия е от тая порода , която използва за популизъм и тотални неуспехи и излагации като разходката до Хюндай примерно
  • 6 Ван дер Любе

    78 5 Отговор
    Но в Пазарджик има само 5 медицински сестри и те не живеят там. Това е резултатът от 11 години управление на Борисов
  • 7 ООО

    69 3 Отговор
    Кви 100 сестри бе пич, кой ше ви бачка на вас бе
  • 8 Отново

    61 3 Отговор
    строителни измишльотини , отново грабене ! Какви медицински сестри , какви пет лева , бе ?
  • 9 Резизоро

    59 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    Къде ги видя, тези сестри бе Толуп?????

    Прибрахте парите от ремонта ,това беше далаверита ,всичко друго е заблуда за народа?
  • 10 МУТРАТА

    55 3 Отговор
    Е напълно неадекватен , човек със сериозни психически отклонения , абсолютен пътник е , заминава си с двеста съм небитието , затвор или при ортаците си от СИК !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Санитар

    30 4 Отговор
    Фростата мутра е един волен лъзец.Ще напълни общежитието с негови хора от съборените незаконните
  • 13 Ce ce ce

    14 3 Отговор
    Баце поверителност издаваш
  • 14 пройчо

    29 3 Отговор
    прилича на дърт питбул
  • 15 Мани се

    43 3 Отговор
    Един милион лева са осигурени за ремонт (крадене), а бардака в болниците продължава пример: Инсулти - изхвърлят болния на 3 ден в безпомощно състояние и ако е възрастен питат най нагло "защо си го довел, много е стар" отделно 8те часа висене по линейки, стълби и коридори при приемане. Това чист геноцид на ниво държавна политика!
  • 16 Козия Рог

    25 3 Отговор
    Накрая ще откачи от страх и
    ще се самоубие като побъркания турчин в Козия Рог

    Коментиран от #20

  • 17 Лост

    14 3 Отговор
    Вместо 1млн. за ангиограф, всички на полиграф, но с чужди служители на полиграфа и неиздърлажили на камиона и при Бай Ставри.
  • 18 Тъпу тролче

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    Да благодарим на Бойко и ГЕРБ, че изведоха България на едно от водещите места по смъртност!

    Коментиран от #45

  • 19 Перо

    26 3 Отговор
    Тиквочът да си даде оставката и да се кротне,до като му дойде времето за затвора. Няма смисъл да кипи измислен “труд”.
  • 20 Лост

    15 2 Отговор

    До коментар #16 от "Козия Рог":

    А може и като Ицко Финци от "Краят на песента" да се разхожда из стаите в Резиденцията и да си приказва сам:"Тука е! Той пак ще дойде!"
  • 21 Centurion

    34 2 Отговор
    Тъп човек тъпотии говори!!!Да поклон пред една част от медиците,било сестри,доктори или санитари,но огромната част от оздравелите не са стигали до болница. Това са два три милиона граждани.Над 70% са преминали през болестта,и това навярно се знае ,но удобно се премълчава поради две причини!!!
    Първата е че това обезмисля ваксините,и втората е ,че системата няма капацитет да обслужи и една десета от 1% от гражданите!!!
    Та в заключение искам да кажа ,че хората се справиха и се справят с болестта въпреки правителството и Националният Щаб съставен от Лаици и Дилетанти.Книжни доктири и канцеларски плъхове!!!

    Коментиран от #105

  • 22 Някой доктор

    24 2 Отговор
    да каже, каква е тази диагноза, събота и неделя Тиквата тръгва с джипката.
  • 23 Бацу

    17 2 Отговор
    Д си давам шкаф ни давам
  • 24 Кметю симитлийски

    18 3 Отговор
    Ох котьо

    Коментиран от #25

  • 25 Бацу

    17 2 Отговор

    До коментар #24 от "Кметю симитлийски":

    Кметьо чакам та при шкафа
  • 26 Motorola

    18 2 Отговор
    A на Боко му трябва една кочина!
  • 27 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    3 28 Отговор
    ДАВАЙ БАЦЕ......ХОРАТА СА С ТЕБ.....САМО БСП КОМУНОИДИТЕ СЕ ОПИНЯТ

    Коментиран от #29, #36, #43, #47

  • 28 Де Факто

    24 2 Отговор
    Не спря да се излага тоя неграмотен ТУЛУП, и това си е.
  • 29 Маймун

    11 2 Отговор

    До коментар #27 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Прав си.С Баце сме...хахаха....всички...хахаха.
  • 30 дядо курти от село пиперково

    21 2 Отговор
    Бойкууууу,скрий се бе..БоклЮк...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Винкело

    17 5 Отговор
    По социалистическо време България е разполагала с три хеликоптера-линейки и четири самолета-болници. Това второто хич не ми е ясно какво може да е било, ама Баце нека си приказва, че 50 години нищо не е направено...

    Коментиран от #39, #80

  • 33 Стойко

    26 3 Отговор
    Брутния външен дълг на България за октомври 2020 г.е 35 милиарда и 800 милиона лева -59,8% от БВП ! Преди 12 години по времето на Станишев бе 20% от БВП. И като се вземе предвид че за тези 12 години управление на ГЕРБ получихме стотици милиарди Европейско финансиране и еврофондове по програми! Както скоро написа експерта по конституционно право бившия народен представител адв.Емил Василев- "Само си представете при друго управление колко напред би била България сега и какви биха били вашите доходи и пенсии". А в замяна на това получихме 3 пъти по висок външен дълг, най ниските заплати в Европа, най високите цени в магазините , най високата смъртност в света от КОВИД-19 и от други болести , най огромната корупция и грабеж! Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на страната!

    Коментиран от #53

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Да бе!

    24 3 Отговор
    Колко се е загрижил за висящите по прозорците мед сестри! Айде в затвора, толуп!
  • 36 Чичо

    9 2 Отговор

    До коментар #27 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Е някой сме за лодкаря и цигуларя щот бацо е от бкп
  • 37 Театрал

    6 2 Отговор
    Искам да играя !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 гост райдър

    16 3 Отговор

    До коментар #32 от "Винкело":

    Нашата🎃 е ,един изкуфял самохвалко..Колкото повече стой във власта,толкова по зле за нас и нашите деца...Времето му изтича...Да го изхвърлим от власта и да го пратим там където му е мястото,при бай ставри...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ВСИЧКИ С К19

    6 3 Отговор
    КОВИДА НЕ ПОВТАРЯ.
  • 42 ДОСВИДАНИЕ

    4 4 Отговор
    ПОЛОВИНАТА ЧОВЕЧЕСТВО ИЗЧЕЗВА.
  • 43 умен простак

    9 2 Отговор

    До коментар #27 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    давай,пиши си смешките,малко да се развеселим!
  • 44 ЧНГ

    2 2 Отговор
    НИЕ ДА НЕ ИМ ПУСНЕМ НА ЕВРОПА ЕДИН МУТАНТ КОВИД 21, ЧЕ ЩЕ ВИДЯТ ТЕ?
  • 45 КОВИД 19

    5 16 Отговор

    До коментар #18 от "Тъпу тролче":

    ЗА МНОГОТО ЗАРАЗЕНИ И ЗА ТРУПОВЕТЕ....БЛАГОДАРЕТЕ НА ХВЪРЧИЛОТО ФИГУРАНТ , НИНОВА , ЧАЛГАРЯ СЛАВИ , МАЯ , ГЛУПАЦИТЕ ,......И НА ВЕСЕЛЯЦИТЕ ОТ ПЛОЩАДА , .....ДА ВИ Е ЧЕСТИТО....ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА....

    Коментиран от #54, #67

  • 46 Вирус

    13 3 Отговор
    Кога гониха медицинските сестри по первазите и Смолянската Даритка нарече една от тях, че е с нестабилна психика им се досвидяха 300 - 400 лева да им завишат заплатите, а сега си скубем косите и се чудим откъде ни е дошло. Проспаха толкова месеца и пак се хвалят. С какво? С увеличаващия се брой на умрелите?! В съседна Гърция още през лятото привлякоха млади хора с подходящо добро заплащане и ги обучиха за грижа към болни от ковид. Обещаха им с предимство да влезат и учат медицина следпандемията. Само че тяхният премиер е завършил Харвард, а не Магнаурската школа и има съветници до себе си, а не калинки и разни на които прякорите им започват с буквата П
  • 47 Така си е

    6 5 Отговор

    До коментар #27 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Мутрокомунист = гьонсурат
  • 48 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    4 13 Отговор
    Да си жив и здав Бойко.....да спечелиш четвърти мандат....
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Баш Гост

    14 2 Отговор
    За 600 лева заплата на сестра, няма кой да отиде нито да учи, камо ли да живее.
  • 51 Гошката

    12 4 Отговор
    Чета коментарите . Толкова безкрайна омраза както към Бацето вашия палач опоскал ви до шушка и ви докарал да съществувате в бедност и недоимък в 21 век и да блъскате не за живот а за съществуване само за битови разходи като отопление сега зимата,най скъпата, некачествена и канцерогенна храна в Европа,за вода,телефон,интернет ,дрехи и лекарства и транспорт! За друго не ви остава! Но много сте на опашката 9/10 от населението на тази опоскана държава! В предните редици на редицата са оня с прозвище черепа на който присвоиха за тях си с дебелия 30-годишен бизнес , онзи Сретан Йосич който плащаше на Бацето да го закриля в България когато бе гл.секретар на МВР но Холандски полицаи го екстрадираха и Бацката му заграби парите, оня мустака от Белград на който пак с дебелия му опоскаха банката и дебелия не върна близо милиард кредити към нея. Ами онези Бобокови с международния бизнес в цял свят с известните фирми "МОНБАТ" и "ПРИСТА ОЙЛ" и на който на единия брат Бацката бе хвърлил око и ходеше в дома му по заповед иначе ги заплашваше че с фамилията им е свършено. И накрая когато с дебелия и тях удариха Бобоковата Христина показа пачки и злато в шкафовете на Бацката. Ами на опашката за Бацката е и Радослав Каратанчев бащата на Сесил Каратанчева на която Бацката пускаше цинични с смс-и когато бе 14-годишна и точно когато Баща й Радо бе шеф на "Спортни имоти " -София и Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите ж

    Коментиран от #56

  • 52 Гошката

    9 2 Отговор
    Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите желания на Бацката към малолетно дете , не непълнолетно. Радо с дъщеря си избягаха от България докато Бацката е премиер но и те са на опашката. Не смятаме десетките хиляди фирмички които Бацката опропасти с кражбите и алчността си. И аз съм на опашката но едва ли ще се вредя от тези които изброих...
  • 53 ОТ КЪДЕ

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "Стойко":

    ГИ ВЗЕ ТЕЗИ ЦИФРИ....ВСЕКИ ПИШЕ ЛЪЖЕ И МУ СЕ ИСКА ДА ИЗЛИВА ПОМИЯ , ВЪРХУ ДРУГИЯ.....СПРЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ...
  • 54 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "КОВИД 19":

    Ти си ДПС прЕателю....😂
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Даваи

    4 7 Отговор

    До коментар #51 от "Гошката":

    Малко по кратко ....ще ти свърши химикала....
  • 57 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 12 Отговор
    ДАВАЙ БАЦЕ....ХОРАТА СА С ТЕБ....САМО КОМУНОИДИТЕ ОТ БСП СЕ ОПИНЯТ

    Коментиран от #58

  • 58 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 12 Отговор

    До коментар #57 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ ПОКАЗВАТ.....МАЧКАШ ЯКО
  • 59 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 11 Отговор
    НАПРОЛЕТ ПРАИШ ББ4...МОЖЕ С ПРЕМИЕР НЕКОЙ МЛАДОК
  • 60 Фактолог

    7 4 Отговор
    Има там и стари краварници. На 1000 кв.м, се събират около 150 крави. Сега там да слагат по една легло и какво повече им трябва на сестрите...
    Абе, тоя когато говори, ушите му работят ли?!?
    Да идва по-скоро 28 март, че народа едва издържа шльоковицата, която му изливат "отгоре'...

    Коментиран от #66

  • 61 ТИ СИ

    4 13 Отговор
    Добре че те има Бойко,пак да управляваш след изборите.

    Коментиран от #69

  • 62 Гост

    7 2 Отговор
    Защо просто не увеличат заплатите на сестрите?Ако има адекватно заплащане и условия на труд,ще има и желаещи да учат и работят.А то пак срещи,стълбове,общини!Поредните празни приказки!Лошото е,че около 60% от сестрите са в пенсионна възраст и предстои истински апокалипсис!
  • 63 не с всичкия си

    13 3 Отговор
    Тулупий , ама тия мед. сестри са човешки същества , не добитък за обор и искат да живеят у дома си при семействата си , както ти примерно живееш и даваш обществен пример с Мата Харитата примерно.

    Коментиран от #100

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

    4 11 Отговор
    ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ СА В УЖАС.....МАЙ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ....ЧАКАМЕ ББ4
  • 66 ТАМ

    4 8 Отговор

    До коментар #60 от "Фактолог":

    В КРАВАРНИКА ЩЕ СЛАГАТ ТИЯ ДЕТО БЯХА НА ПЛОЩАДА И ЗАРАЗИХА СУМАТИ НАРОД.....ЗАСЛУЖАВАТ СИ ГО......
  • 67 ГОШО ТЪПОТО

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "КОВИД 19":

    ДА АМА СЕГА СМЕ ДВАЙСЕТИНА И ОЩЕ ЩЕ НАМАЛЯВАМЕ!
  • 68 Доло ДПС

    4 1 Отговор
    И турците от български я парламент само патриоти ни трябват
  • 69 Centurion

    7 3 Отговор

    До коментар #61 от "ТИ СИ":

    Този тъпоъгалник нищо не управлява.Държавата е в режим на свободно падане.Освен да пълни чекмеджето този примат,няма друга способност.
  • 70 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 6 Отговор
    СЛЕД КАТО СЕ СПРАВИ ИНТЕЛИГЕНТНО С ПРОТЕСТИТЕ, БАЦЕТО СЕ ЗАХВАНА КОВИТО......И НЕГО ЩЕ ПРЕМИНЕМ....И ИЗБОРИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ....И ББ4 ЩЕ НАПРАВИ
  • 71 В ДОЛНИА ЪГЪЛ

    1 3 Отговор
    КАКВО СТЕ СЕ УПЛАШИЛИ ОТ ЕДНО ГРИПЧЕ БЕ? Я ВИЖТЕ САНИТАРКАТА, ОТ НИЩО НЕ Я Е СТРАХ! БЕЗСТРАШНО МИЕ ПОДА НА БОЛНИЦАТА, АМА НЕ В ТАЯ В КОЯТО Я ИЗЛЕКУВАХА А В ДРУГА?

    Коментиран от #72

  • 72 НАЙ ПОСЛЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "В ДОЛНИА ЪГЪЛ":

    НАМЕРИ СИ ПРИЗВАНИЕТО.
  • 73 акъл паве

    8 3 Отговор
    Бацито е велик , винаги решавайки един проблем , не че го решава де , ама създава няколко съпътстващи. Как мислиш да натъпчеш в този обор мед. сестрите бе Тулуп , да не са говеда. И че имат , както сам се изрази по един срамен обаче повод , '' човешки нужди '' .

    Коментиран от #82

  • 74 Селянин

    10 3 Отговор
    Смотаняк стига си се разхождал за наша сметка, А ВЕДНАГА СИ ПОДАВАЙ О С Т А В К А Т А.
  • 75 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 6 Отговор
    ГОШКА КОМУНОИД ЧЕРВЕН....МНОГО ХОРА СА НАБРАЛИ НА БАЦКАТА....НО БАЦКАТА СВИ ОТ ВАС 4 МИЛИАРДА В КЕШ....С ТЯХ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ...И СКРИЕ ИТ ВАС ВЪВ ВСЯКО КЪТЧЕ НА СВЕТА...А ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ОПОСКАНИ ДО ШУШКА....

    Коментиран от #77, #81

  • 76 ПОЗИТАНО 20

    0 2 Отговор
    МУТИРАЛИЯ АНГЛИЙСКИ ГРИП СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ. КОЛКО НАШИ ДЕЦА УЧАТ В АНГЛИЯ? ЧАКАМЕ ГИ ЗА КОЛЕДА!

    Коментиран от #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ЧЕТВЪРТА ПЕТА

    1 2 Отговор

    До коментар #76 от "ПОЗИТАНО 20":

    ЧАКАЙТЕ ТРЕТА ВЪЛНА!
  • 80 Първан

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Винкело":

    Знаеш колега,прост човек едно си знае,едно си бае.
  • 81 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    АМИ ОСЪДИ ГО....ИЛИ ТЕ Е ШУБЕ....
  • 82 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    3 9 Отговор

    До коментар #73 от "акъл паве":

    ВЕРНО Е ВЕЛИК...ДА МАЧКАШ 11 ГОДИНИ БСП КОМУНОИДИТЕ НА ИЗБОРИ.....
  • 83 КРАДЕЦ

    7 2 Отговор
    ОТИШЪЛ Е ДА СИ ВЗЕМЕ ПРОЦЕНТИТЕ !
  • 84 Фаро

    10 2 Отговор
    Тоя рядко прос екземпляр от цървул се превърна в милиардер
  • 85 Активист на БКП

    4 2 Отговор
    Е ,това ли са обещаните жилища за доктори и сестри ,бе Мутрагеньо? Ти си бил гоУем смешник!
  • 86 Фактъ

    9 2 Отговор
    Този толуп нали го беха поръчали , още ли е жив ?
  • 87 БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

    2 6 Отговор
    БАЦЕ ГОЛЕМ СИ...ХОРАТА СА С ТЕБ.....ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ ГО ПОКАЗВАТ....МАЧКАШ ПАК

    Коментиран от #91, #95

  • 88 Гадн а тва р

    5 2 Отговор
    с туловище на морски слон или тюлен.
  • 89 Нещо не схащам

    6 2 Отговор
    Сестри от къде ще внесем. Когато протестираха, защото работят двойно и на две местада оцеляват ги изхвърляха като кучета на стълбите на партииния дом. Сега ще ги осигуряваме по места ама те май повечето са мед. сестри в Германия за по 3000 и нагоре евра заплащане. Хайде със здраве да ползват новата сграда докато има.пандемия. Живи и здрави минем ли пандемията ще ги изхвърляме пак по стълбите
  • 90 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 4 Отговор
    А ДРУГАРИТЕ ОТ БСП КВО НАПРАВИХА ЗА СЕСТРИТЕ И ЛЕКАРИТЕ...ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА
  • 91 Шматка

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ":

    Верно е голем...160 кила къпан и изакан...то мойта свинкя не мое го стигна на сланина...ама определено е по-умна от него! От теб - също.
  • 92 джаба

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    СЕСТРИ ТАЛИБАНКИ ОТ АФГАНИСТАН ЗАЩОТО НАШИТЕ БЯГАТ В ЕВРОПА ,А ДЕБ.ЕЛ.ОГЪ.ЗИ.Я НЪЛ ТЪЙ
  • 93 НЕ ГО Е СРАМ

    5 2 Отговор
    ЗАПЛАТИТЕ НА СЕСТРИТЕ ОЩЕ НЕ СА СТИГНАЛИ 1000 ЛЕВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЯ ТОЛУП !
  • 94 Behemoth

    2 2 Отговор
    Снимката кърти!Сякаш казва ...Европа ама друг път .....
  • 95 Кви частични избори пссивняко

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ":

    ДПС се похвали че са спечелили 7 кметски места от 21 проведени местни избори в неделя! Борисов пък днес прие 2-ма новоизбрани кметове кандидати от ГЕРБ на 2 селца ..Едното с 320 жители а другото с 280. Каза - Победата ни е безапелационна! В Стрелча новия кмет е Георги Павлов издигнат от инициативен комитет и подкрепен от 6 политически партии сред които първо от БСП и после от ГЕРБ които се обединиха всички срещу досегашния кмет Стойно Чачов който бе свален предсрочно защото не е заличил фирмата си в срок. Явно не слушаше политическите централи и всички се обединиха срещу него. Победата с 57% за Павлов срещу 43 за Чачов е минимална за средствата които се хвърлиха. В село Бохот (Плевенско) Бойка Пъшева от ДБ разгромява кандидата на ГЕРБ Цветан Кънев с 329 гласа срещу 134 за Кънев. ГЕРБ печели в мюсюлманското село Киченица (Разградско) защото издигна етнически турчин Юзджан Рамаданов със 169 гласа срещу 143 за опонента му. Село Водица се печели от кандидата на БСП Иван Иванов със 159 гласа. Зейти Адем от ДПС печели село Къпиновци община Исперих.Юксел Алиев от ДПС печели Дуловското село Водно. В село Брестак община Вълчи Дол кандидатката на ГЕРБ Нели Лефтерова бе единствен кандидат и излязоха да гласуват малко под половината избиратели.33 годишната Емине Сербез е новия кмет на Бургаското село Изворище. Тя спечели изборите със 158 гласа.Балотаж ще има идната неделя между кандидата на ГЕРБ и кандидата на БСП в село Тенево, община Тунджа.

    Коментиран от #96, #97

  • 96 Дааа

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Кви частични избори пссивняко":

    В Тенево на балотажа Димитър Комитов (БСП) разгроми кандидата на ГЕРБ Иван Шишков с 1258 гласа . Разгром след почивката
  • 97 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    3 2 Отговор

    До коментар #95 от "Кви частични избори пссивняко":

    УБИХАА НИ....В ГОЛЕМИТЕ СЕЛИЩА....НО НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ 3 СЕЛА....НАСЕЛЕНИ С РОМИ И МЮСЮЛМАНИ...КАНДИДАТИТЕ НИ СЪЩО БЯХА МЮСЮЛМАНИ....И ТЕ СА ХОРА....

    Коментиран от #98, #104

  • 98 Стойко

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Гагаааааа хахаха...Освен роми и мюсюлмани има ли други които ще гласуват за ГЕРБ?

    Коментиран от #106

  • 99 ИСТИНАТА

    4 3 Отговор
    Бяха проведени в над 20 населени места местни избори и 1 градче Септември! В Септември кандидатката бе единствена подкрепена от дясна коалиция. Други кандидати нямаше. И все пак гласуваха около 40% от избирателите. В останалите села ГЕРБ спечели 6 и в 7 бяха избрани кандидатите от други политически формации. В 2 от селата които спечели ГЕРБ населени с компактно турско и ромско население партията издигна етнически мюсюлмани срещу етнически Българи кандидати от други партии. Разбира се ромите и турците гласуваха за етническите си сънародници. Извода е че местните феодали в малките селца с 400-500 жители в които са финансовите средства масово купуват гласове. За тях е нищо- да купят 200 души по 50 лв.= 10 хил.лв.После още 4 години местни феодали и си избиват парите стократно!!! Мафията и хунтата ГЕРБ няма да си отиде с мирни революции. Трябва железен пернишки винкел през крадливите муцуни и в затворите на топло!

    Коментиран от #103

  • 100 ПСР

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "не с всичкия си":

    Изобщо не е с всичкият си.
    Ботоксът се опитва нещо да каже,да обясни.ТоА ни го слуша,ни го отразява.Отегчен.Прекъсва го.Тежко и мудно,полага ръка връз рамото на кмета.
    ТеА доктори и сестри ги нЕма от години по големите градове-сега ще ги търсят,за по"тройни"заплати,да пращат нЕкъде у Странджа-Сакар,напр.Безумието тече със страшна сила.
  • 101 Гербер- Богаташ

    3 2 Отговор
    Новият кмет на гр.Септември е Веска Рачева съпруга на сваления предсрочно и арестуван бивш кмет на града Марин Рачев. И се проведоха местни избори за овакантеното място. Единствен кандидат бе съпругата му. Гледай Септември - мисли за България?!?! Хунтата не бъде ли ликвидирана това чака цялата страна! Ето какво писа тогава един член на ГЕРБ от града- Новините от Град Септември където нашия кмет Марин Рачев избран убедително от Герб на 1-ви тур е освободен под гаранция от четвърт милион(250 хил.лв.). Когато Марцата отиде в деловодството на съда с един чувал пари да внесе гаранцията в чувала имаше точно 13 млн.лв. Ето новините-”Септември се вдигна в защита на кмета от Герб Марин Рачев. Над 2 хил.роми са пред сградата на полицията и общината и скандират- ”Рачев,Рачев”,”Винаги за Герб”,”Победа Герб много сме,силни сме„. Носят и плакати- Ромската общност подкрепя Герб, 600 хил.гласа винаги ще има Герб от ромите в България.

    Коментиран от #102

  • 102 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 3 Отговор

    До коментар #101 от "Гербер- Богаташ":

    А КЪДЕ ГО БСП В СЕПТЕМВРИ....ИЛИ ТАМ НЯМА КОМУНОИДИ
  • 103 БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

    2 4 Отговор

    До коментар #99 от "ИСТИНАТА":

    ЩОМ В ТИЯ СЕЛЦА ГЕРБ МАЧКА....ЗА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ....

    Коментиран от #107

  • 104 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    1 3 Отговор

    До коментар #97 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    КАТО ГЛЕДАМ 11 ГОДИНИ БАЦЕТО МАЧКА.....БСП СА ЗАТЪНАЛИ В ТИНЯТА И ДОРИ НЕ ИЗЛЪЧВАТ СВОИ КАНДИДАТИ....ЩО ТАКА БЕ КОМУНОИДИ....КАК ДА ВИ ВЯРВАТ ХОРАТА?????

    Коментиран от #108

  • 105 Глъмперион

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Centurion":

    Това сам ли го измисли ,или ти го пращат румънци на флашка ?
  • 106 Милитари Балистик

    1 2 Отговор

    До коментар #98 от "Стойко":

    Стой Копеев ,за съжаление( твое) Кремъл нямат кандидат !
  • 107 Хехееее

    3 1 Отговор

    До коментар #103 от "БСП КОМУНОИДИТЕ.....ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ":

    Така не се бях смял отдавна. Аз съм от ГЕРБ , но мисля ти се подиграваш и иронизираш нашата партия! Наистина ще умра от смях честно....
  • 108 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #104 от "БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Ти си ДПС, прЕателю...😂
  • 109 Хахаха

    1 2 Отговор
    Тиквата е финалът,началото бе преди 30 г.когато стартира русофобията.Клети Ганьовци..С Русия бяхме обект на завист,срещу Русия - кочи-ната на Европа..
  • 110 Пане

    6 2 Отговор
    Този тулуп като се появи и хората откачат защото го ненавиждат. Най-добре да не се появява въобще.
  • 111 Гавра до дупка с Матреала...

    5 2 Отговор
    Изгони всички медицински специалисти от държавата през тези зловещи за народа ни десет години.Остана само това което е старо и немощно,или супер некадърно и крадливо.Сега ще обучава сестри и то стотина бройки за износ към баба Меркалана.Този Изрод закопа България завинаги.Сбъдна се мечтата на Гробарите създадени в германска антибългарска фондация....

    Коментиран от #112

  • 112 Тиквун

    4 2 Отговор

    До коментар #111 от "Гавра до дупка с Матреала...":

    Ма вий ко искате? Направих ви общежитието, сега и сестри ли искате да ви прая?
  • 113 БАЩИЦАТА......КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    1 2 Отговор
    ДРУГАРИТЕ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ БАЦЕТО НЕМА ДА ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА...И ЗАТОВА ХОРАТА ГО ХАРЕСВАТ
  • 114 Компира

    4 1 Отговор
    Да, добре, ами откъде ще намериш 100 мед.сестри?! Когато протестираха ги изкарахте с психически проблеми. Оставихте ги на минимална заплата.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове