ФАКТИ.БГ

БОЕЦ представи документи за връзки между Борисов, Горанов и Божков

Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите

Публикувана: 5 Януари, 2021 14:18
54 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 12051
БОЕЦ представи документи за връзки между Борисов, Горанов и Божков
Снимка: Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 81 гласа.

"БОЕЦ представяме документи, факти и информация, като в допълнение внесохме и сигнал срещу Борисов, Божков и бившия вече финансов министър, Владислав Горанов, Менда Стоянова и др. за извършени престъпления – корупция, данъчни престъпления и организиране на престъпна група с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние, от лицата Васил Божков – бизнесмен, Бойко Борисов – премиер, Владислав Горанов – министър на финансите, Менда Стоянова – депутат и други неустановени лица."
Това написаха от Българи Обединени с Една Цел на своя сайт.

"Видно от публикуваната през лятото на 2020г. информация, укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков твърди, че премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов са му поискали и получили, като подкуп 20% от печалбата на лотарийният му бизнес, срещу ангажимента да прокарат и наложат законодателни поправки, които обслужват интересите на бизнеса на Божков. Менда Стоянова е била човека, част от престъпната схема, който е прокарал чрез парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание въпросните законодателни поправки. Васил Божков твърди и представя финансови документи, че е изплащал в брой огромни суми на Борисов и Горанов. В публикацията на „Свободна Европа”, както и на много други медии са препечатани факсимилета на банкови извлечения публикувани от Васил Божков. Преди няколко месеца изтече информация, че по сигнала на БОЕЦ, Борисов, Горанов и Менда Стоянова са били разпитвани от прокуратурата, но половин година по-късно резултата е нулев. Гешев изпълнява своята роля на пазител на мафията и пази омератата!", пишат още БОЕЦ.

"НАЧАЛОТО! (обърнете внимание на годината)

На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изисквахме информация касаеща ХАЗАРТНИЯ БИЗНЕС и несъбрания корпоративен данък!", припомнят от движението.

"Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш. С оборот за над 3 милиарда на година, хазартът внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в денонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени! Всички сме чували митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали!

Кристално ясно е, че още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява!

КАКВО СЕ СЛУЧИ?

НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Закона за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартният бизнес!

БОРИСОВ, ГОРАНОВ, ДИМИТРОВА -ТЕ са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачественият ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на 20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! ВСИЧКО СА ЗНАЕЛИ И ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО В СХЕМИТЕ!

Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограниченият ресурс, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. До кога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? До кога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос –

ДО КОГА ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЛЪГАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МУТРИ, ЧЕНГЕТА И ПРЕСТЪПНИЦИ?

БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упоритият стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процеса на самоизяждане на мафията е в ход, като Борисов и Пеевски с помощта на Гешев и НАП се опитвах да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимащите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашият гръб пари!
Публикуваме документи от една двугодишна сага, която дава допълнителна светлина за усилията на мафията да укрие тази информация!

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и на компрометирани типове алчни за власт. Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание е алтернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 81 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Кристал
1 Отговор
Че то си е кристално ясно! Оставка мутро!

Коментиран от #32, #46


Оценка:
-17 +92

Последния Софиянец
2 Отговор
Браво Гошо!Другия път аз черпя!

Коментиран от #14


Оценка:
-19 +69

Гешеф
3 Отговор
В отпуска съм до 28 март.

Оценка:
-9 +68

сигурно
4 Отговор
Боко ще спаси държавата само ако се хвърли ит някой виадукт !

Оценка:
-17 +88

Вечната Тиква
5 Отговор
И с мен,и без мен,Градината няма Край..

Оценка:
-8 +37

Българка
6 Отговор
Ако БОЕЦ наистина иска да се бори срещу мафията, няма да позволява на водача си да хули по организатори на протестите и опозиционери. Приветствам, че продължават да изнасят факти и бият камбаната за престъпленията на управляващите, но очаквам Георгиев да се извини за статията от декември с обвинения срещу опозицията

Коментиран от #16


Оценка:
-12 +53

Тъй де
7 Отговор
700 милиона мож ли скри без чадър от тикви ?

Оценка:
-8 +62

КОЙ ЙОК
8 Отговор
КОЙ даде докитата?

Оценка:
-5 +11

лука брази
9 Отговор
Тоя боклук оживя ли ???

Оценка:
-41 +29

10
Този коментар е премахнат от модератор.
Майна
11 Отговор
ТОВА ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ДО КЬОВЕШИ!

Оценка:
-11 +49

Мопа
12 Отговор
Гошо, а кой се обади на тулупа за да го лекуват в вма. Всичките сте едни и същи говеда

Оценка:
-21 +35

да питам
13 Отговор
Гошо плати ли си двете линейки , които използва от Видин до София ?

Коментиран от #18, #20


Оценка:
-25 +32

Разгеле
14 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Въртиш ли още 18-те ресторанта ?!🤭

Оценка:
-6 +30

ЦК на ГЕРБ
15 Отговор
Тоя трябваше да го оставим без лечение !!! Ама....

Оценка:
-21 +26

Българина
16 Отговор

До коментар #6 от "Българка":


На същото мнение съм.Тоя нещо започна да се взима много насериозно.Толкова ли не включва, че като хвърля кал по опонентите на ТУЛУПА, му прави страхотна услуга?
Затова:ВСИЧКИ СРЕЩУ ХУНТАТА....ТОЧКА.

Оценка:
-14 +22

123
17 Отговор
мале мила този ако влезе в парламента ще опоска всичко

Оценка:
-9 +26

Бай Ганьо
18 Отговор

До коментар #13 от "да питам":


А ТИКВАТА плаща ли си полетите с държавните самолети и вертолети, които ползва, за да си прави смешна и жалка реклама?!Абе и аз да питам, де.

Коментиран от #21, #22, #23, #52


Оценка:
-18 +32

хаха
19 Отговор
Васил Божковата предизборна пропаганда е в пълна сила

Очаквайте от дубай още всякакви простотии за наивници

Коментиран от #24


Оценка:
-17 +24

Бай Ганьо
20 Отговор

До коментар #13 от "да питам":


Приятел, и друго.Питай откъде са милионите с които Цецо ПИПОНА си прави партия.Много са.Все пак обичаш да питаш.

Коментиран от #25


Оценка:
-2 +37

Си ган
21 Отговор

До коментар #18 от "Бай Ганьо":


Ако джипката на Баце ти се вижда самолет значи имаш сериозен проблем с очите или с психиката, взимай мерки овреме...

Оценка:
-17 +19

да питам
22 Отговор

До коментар #18 от "Бай Ганьо":


Плаща , колкото прецедента плаща .. Между другото , как му казваха на Гошо ?!

Коментиран от #26, #49


Оценка:
-9 +19

123
23 Отговор

До коментар #18 от "Бай Ганьо":


абе ганьо ти изобщо правиш ли разлика между мин. председател и гошо тъпото явно си много зелен

Коментиран от #29


Оценка:
-13 +17

НАРОДЪТ
24 Отговор

До коментар #19 от "хаха":


Селските ви ГЕРБави номера НЕ минават.
Ще гласуваме МАСОВО за Божков.

Коментиран от #28


Оценка:
-21 +18

Абе ,
25 Отговор

До коментар #20 от "Бай Ганьо":


Аз много питам , но ми отговарят само избирателно ...

Коментиран от #27


Оценка:
-4 +3

Бай Ганьо
26 Отговор

До коментар #22 от "да питам":


ТЪПОТО.А на Боко ТУЛУПА, ТИКВАТА, ГЛАВАНАКА...и мн.др.

Коментиран от #30


Оценка:
-11 +12

Бай Ганьо
27 Отговор

До коментар #25 от "Абе ,":


Така е модерно...хахаха.🤣🤣🤣

Оценка:
-1 +3

мдааа
28 Отговор

До коментар #24 от "НАРОДЪТ":


И подходящото име на партията ще е - ВЪНшни МУТРИ ...

Оценка:
-6 +12

Бай Ганьо
29 Отговор

До коментар #23 от "123":


Как да не правя разлика, бе френд! Единия е ТЪПОТО, а другия е ТУЛУП, ТИКВА, ГЛАВАНАК, и разбира се според собствените му признания....ТЪП.

Коментиран от #33


Оценка:
-11 +13

да питам
30 Отговор

До коментар #26 от "Бай Ганьо":


Сега кажи и за Радев де ...

Оценка:
-7 +14

Свинчо
31 Отговор
Тоя нали беше болен . Луд умора няма докато не се докопа до парсата тоя ще ни залива със помия

Оценка:
-13 +19

Актуална тема е
32 Отговор

До коментар #1 от "Кристал":


Георги , това " реприз " ли е или , "ремейк"?

Къде е Влади Горанов , и какво прави сега,

другите много добре знаем, къде са?

Къде са парите,

дадени от Васил Божков за рушвет на Борисов?????

Васил Божков каза , че си ги иска обратно,

причината е не свършена работа?

Какво прави, " обрязания" Прокурор , по темата?

Коментиран от #36


Оценка:
-10 +14

123
33 Отговор

До коментар #29 от "Бай Ганьо":


в поста ти става въпрос за коли вертолети а не за прякори ганьо

Оценка:
-1 +4

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Софиянец цял живот
35 Отговор
Бля бля ла ла ла - това са Боец - шут у гъ...ц. Приказки безмислени, но хванат ли кокала нито евро проекти, ни пари, ни помощи ще има за никой драги ми смехурко. Всички са пионки, жалки мишлета и пълзящи влечуги. Точка на цитата. Чакам ви плюсчетата..

Оценка:
-10 +17

Кристал
36 Отговор

До коментар #32 от "Актуална тема е":


Кво използваш моя коментар за да ти обърнат внимание бе френд?

Оценка:
-1 +3

Грогу
37 Отговор
Този Боец от къде знае толкова много ....да не би ДАНС да му докладват всяка сутрин или Борисов , Пеевски и Божков лично да го информират , каква сделка са направили или за какво са се скарали ?

Оценка:
-6 +16

Това
38 Отговор
Смрадливо л-но оздравяи?????

Оценка:
-10 +16

Дълбоко виждащ
39 Отговор
П.С..Глудницата сега я,хранят от Ковид-лъжата...А,после...После ще дойде Виденовото време-хиперинфлацията!!Много,професор,много генерал,много държавен служител,малко частник,малко роби и държавата се чупи,като бг-тротоар!!

Оценка:
-7 +9

Бабата Софиянка
40 Отговор
Другаря Борисофф е най успешния премиер на българия след 9-ти септември 1944г. Дано управлява до края на живота си !!!! Бравосс !!

Коментиран от #41, #54


Оценка:
-13 +14

Българка
41 Отговор

До коментар #40 от "Бабата Софиянка":


А не така, защо даваш само няма и 3 месеца живот на Баце? Аз пък му желая дълъг живот... в затвора!!

Оценка:
-11 +11

Бацката
42 Отговор
Къв боец, бе подлец🤣🤣🤣

Оценка:
-6 +16

Някой си
43 Отговор
Борисов трябваше да те остави във Видин да се лекуваш при Гайдарски.Сега нямаше да ти гледам о"твратителната ти физиономия.

Оценка:
-10 +19

Българин
44 Отговор
Хазартът е данък върху глупавите!

Оценка:
-0 +16

Сър Пичук
45 Отговор
А бе тия много избирателно гледат
1. Божков е в играта още от самото начало на прехода. Не е тайна, че е работил за службите. Как е влязал в големия бизнес? С какви капитали. С какъв бизнес беше в Г-13? Защо първото постановление на Орешарски като премиер, беше да разреши онлайн залаганията на Божков? Защо Мая Манолова отиде при Божков за пари? Какви услуги му е предложила за да я финансира.
2. Пеевски с чия помощ стана шеф на борда на директорите на пристанище Варна-Запад още с жълто около устата? Как, без никакъв опит, на крехка възраст, успя да стане зам-министър и да отговаря за търговията с оръжие и за държавния резерв? При кое правителство беше това?
3. Кой и защо предложи Пеевдски за шеф на ДАНС? Кой гласува за него?
4. Защо никой не казва кой е зад Пеевски и кой е зад Доган. Чия партия е ДПС?
5. Кой беше Илия Павлов, кой го създаде и кой стоеше зад него? Защо се смята, че Пеевски е заел неговото място.
Отговорите на тези въпроси ще покажат, че историята започва и се развива много преди ГЕРБ да бъдат създадени и че тези, които са били главните играчи в нея сега са сред най-големите противници на ГЕРБ и като в приказката за крадеца викат "дръжте крадеца".

Оценка:
-5 +21

Пенсионер
46 Отговор

До коментар #1 от "Кристал":


И кое му е кристално ясното?Къде са документите? Дъра, дъра. Той и Божков щеше да показва документи.

Оценка:
-3 +12

МАЛКА пенсИЯ
47 Отговор
Всеки,носи глава на раменете си,отговаря,за своите действия.Никой,не е принуждаван,с пистолет,опрян в главата му,да купува билети.Другаде е заровено,кучето.На някои,не им дадоха парче от баницата,затуй се правят на загрижени,уж и от името на народа.

Оценка:
-4 +10

И на мен
48 Отговор
една жена на пазара ми каза същите неща.Малко ти е дошъл ковида на теб. Като си толкова сигурен,вземай документите и ги носи в прокуратурата. А не да даваш изявления по медиите,граничещи с клевета.

Оценка:
-4 +14

Боби
49 Отговор

До коментар #22 от "да питам":


Само че с джипка не се ходи до Барселона на всеки два месеца мунчо тиквонский

Оценка:
-4 +5

Анонимен
50 Отговор
200 хил. Гласа отпадат от дпс за президента. Всичко зависи от дпс. Кво кажат те, а не боеца и всичките му. Бойко Президент, с гласове на дпс, бсп, слави...

Оценка:
-7 +6

Боец, не бъди новобранец!
51 Отговор
А БЕ БОЕЦ! КАТО ТЕ ГЛЕДАМ, НЕ СИ ОТ ВЧЕРА. ЗНАЕШ ЛИ АЗ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ НА ТВОЕ МЯСТО? БИХ ВЗЕЛ ЦЯЛАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ И С ЧИ ТА СЪВЕСТ БИХ Я ДАЛ СРЕЩУ ПОДПИС И ВХОДЯЩ НОМЕР НА ЛАУРА КЬОВЕШИ, НА КОМИСАРЯ ПО ФИНАНСИ, НА БАБА МЕРКЕЛ И БАБОЕБЕЦА МАКРОН - ПАК С ВХОДЯЩ НОМЕР И ПОДПИС

Оценка:
-1 +4

MOLI
52 Отговор

До коментар #18 от "Бай Ганьо":


НЕ СИ ГИ ПЛАЩА,НО МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ,А ТОЗИ Е КРАДЕЦ.ВИЕ КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ТОЗИ В ПАРЛАМЕНТА.ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.КОЙ ГО ФИНАНСИРА В ФРАНЦИЯ,ТОВА ЛИ Е ЦЕНАТА.ОТ КЪДЕ,НАКЪДЕ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАТ ВЪВ ВМА И ЛОЗЕНЕЦ.

Оценка:
-0 +1

КУРнинов
53 Отговор
Гошоооо НЕ ГУШНА ЛИ БУКЕТА ПОКРАЙ КИТАЙСКИЯ ВИРУС?

Оценка:
-0 +0

Да еааа!
54 Отговор

До коментар #40 от "Бабата Софиянка":


Бабата, нека бъде твоето, но след моето, а то е ОСТАВКА, ТРИБУНАЛ, КОНФИСКАЦИЯ РАЗСТРЕЛ.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Вежди Рашидов
Бившият министър на културата Вежди Рашидов с коментар за актуалната ситуация в страната.
Протестиращите хвърлят павета по паметници на културата, 100 пъти да съм ги глобил."

Още бисери