5 Януари, 2021 14:18 13 285 54

БОЕЦ представи документи за връзки между Борисов, Горанов и Божков

  • борисов-
  • горанов-
  • божков-
  • боец-
  • хазарт

Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите

БОЕЦ представи документи за връзки между Борисов, Горанов и Божков - 1
Снимка: Архив

"БОЕЦ представяме документи, факти и информация, като в допълнение внесохме и сигнал срещу Борисов, Божков и бившия вече финансов министър, Владислав Горанов, Менда Стоянова и др. за извършени престъпления – корупция, данъчни престъпления и организиране на престъпна група с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние, от лицата Васил Божков – бизнесмен, Бойко Борисов – премиер, Владислав Горанов – министър на финансите, Менда Стоянова – депутат и други неустановени лица."
Това написаха от Българи Обединени с Една Цел на своя сайт.

"Видно от публикуваната през лятото на 2020г. информация, укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков твърди, че премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов са му поискали и получили, като подкуп 20% от печалбата на лотарийният му бизнес, срещу ангажимента да прокарат и наложат законодателни поправки, които обслужват интересите на бизнеса на Божков. Менда Стоянова е била човека, част от престъпната схема, който е прокарал чрез парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание въпросните законодателни поправки. Васил Божков твърди и представя финансови документи, че е изплащал в брой огромни суми на Борисов и Горанов. В публикацията на „Свободна Европа”, както и на много други медии са препечатани факсимилета на банкови извлечения публикувани от Васил Божков. Преди няколко месеца изтече информация, че по сигнала на БОЕЦ, Борисов, Горанов и Менда Стоянова са били разпитвани от прокуратурата, но половин година по-късно резултата е нулев. Гешев изпълнява своята роля на пазител на мафията и пази омератата!", пишат още БОЕЦ.

"НАЧАЛОТО! (обърнете внимание на годината)

На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изисквахме информация касаеща ХАЗАРТНИЯ БИЗНЕС и несъбрания корпоративен данък!", припомнят от движението.

"Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш. С оборот за над 3 милиарда на година, хазартът внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в денонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени! Всички сме чували митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали!

Кристално ясно е, че още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява!

КАКВО СЕ СЛУЧИ?

НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Закона за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартният бизнес!

БОРИСОВ, ГОРАНОВ, ДИМИТРОВА -ТЕ са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачественият ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на 20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! ВСИЧКО СА ЗНАЕЛИ И ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО В СХЕМИТЕ!

Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограниченият ресурс, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. До кога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? До кога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос –

ДО КОГА ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЛЪГАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МУТРИ, ЧЕНГЕТА И ПРЕСТЪПНИЦИ?

БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упоритият стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процеса на самоизяждане на мафията е в ход, като Борисов и Пеевски с помощта на Гешев и НАП се опитвах да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимащите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашият гръб пари!
Публикуваме документи от една двугодишна сага, която дава допълнителна светлина за усилията на мафията да укрие тази информация!

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и на компрометирани типове алчни за власт. Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание е алтернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 81 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристал

    92 17 Отговор
    Че то си е кристално ясно! Оставка мутро!

    Коментиран от #32, #46

  • 2 Последния Софиянец

    69 19 Отговор
    Браво Гошо!Другия път аз черпя!

    Коментиран от #14

  • 3 Гешеф

    68 9 Отговор
    В отпуска съм до 28 март.
  • 4 сигурно

    88 17 Отговор
    Боко ще спаси държавата само ако се хвърли ит някой виадукт !
  • 5 Вечната Тиква

    37 8 Отговор
    И с мен,и без мен,Градината няма Край..
  • 6 Българка

    53 12 Отговор
    Ако БОЕЦ наистина иска да се бори срещу мафията, няма да позволява на водача си да хули по организатори на протестите и опозиционери. Приветствам, че продължават да изнасят факти и бият камбаната за престъпленията на управляващите, но очаквам Георгиев да се извини за статията от декември с обвинения срещу опозицията

    Коментиран от #16

  • 7 Тъй де

    62 8 Отговор
    700 милиона мож ли скри без чадър от тикви ?
  • 8 КОЙ ЙОК

    11 5 Отговор
    КОЙ даде докитата?
  • 9 лука брази

    29 41 Отговор
    Тоя боклук оживя ли ???
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Майна

    49 11 Отговор
    ТОВА ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ДО КЬОВЕШИ!
  • 12 Мопа

    35 21 Отговор
    Гошо, а кой се обади на тулупа за да го лекуват в вма. Всичките сте едни и същи говеда
  • 13 да питам

    32 25 Отговор
    Гошо плати ли си двете линейки , които използва от Видин до София ?

    Коментиран от #18, #20

  • 14 Разгеле

    30 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Въртиш ли още 18-те ресторанта ?!🤭
  • 15 ЦК на ГЕРБ

    26 21 Отговор
    Тоя трябваше да го оставим без лечение !!! Ама....
  • 16 Българина

    22 14 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    На същото мнение съм.Тоя нещо започна да се взима много насериозно.Толкова ли не включва, че като хвърля кал по опонентите на ТУЛУПА, му прави страхотна услуга?
    Затова:ВСИЧКИ СРЕЩУ ХУНТАТА....ТОЧКА.
  • 17 123

    26 9 Отговор
    мале мила този ако влезе в парламента ще опоска всичко
  • 18 Бай Ганьо

    32 18 Отговор

    До коментар #13 от "да питам":

    А ТИКВАТА плаща ли си полетите с държавните самолети и вертолети, които ползва, за да си прави смешна и жалка реклама?!Абе и аз да питам, де.

    Коментиран от #21, #22, #23, #52

  • 19 хаха

    24 17 Отговор
    Васил Божковата предизборна пропаганда е в пълна сила

    Очаквайте от дубай още всякакви простотии за наивници

    Коментиран от #24

  • 20 Бай Ганьо

    37 2 Отговор

    До коментар #13 от "да питам":

    Приятел, и друго.Питай откъде са милионите с които Цецо ПИПОНА си прави партия.Много са.Все пак обичаш да питаш.

    Коментиран от #25

  • 21 Си ган

    19 17 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ганьо":

    Ако джипката на Баце ти се вижда самолет значи имаш сериозен проблем с очите или с психиката, взимай мерки овреме...
  • 22 да питам

    19 9 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ганьо":

    Плаща , колкото прецедента плаща .. Между другото , как му казваха на Гошо ?!

    Коментиран от #26, #49

  • 23 123

    17 13 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ганьо":

    абе ганьо ти изобщо правиш ли разлика между мин. председател и гошо тъпото явно си много зелен

    Коментиран от #29

  • 24 НАРОДЪТ

    18 21 Отговор

    До коментар #19 от "хаха":

    Селските ви ГЕРБави номера НЕ минават.
    Ще гласуваме МАСОВО за Божков.

    Коментиран от #28

  • 25 Абе ,

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Ганьо":

    Аз много питам , но ми отговарят само избирателно ...

    Коментиран от #27

  • 26 Бай Ганьо

    12 11 Отговор

    До коментар #22 от "да питам":

    ТЪПОТО.А на Боко ТУЛУПА, ТИКВАТА, ГЛАВАНАКА...и мн.др.

    Коментиран от #30

  • 27 Бай Ганьо

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Абе ,":

    Така е модерно...хахаха.🤣🤣🤣
  • 28 мдааа

    12 6 Отговор

    До коментар #24 от "НАРОДЪТ":

    И подходящото име на партията ще е - ВЪНшни МУТРИ ...
  • 29 Бай Ганьо

    13 11 Отговор

    До коментар #23 от "123":

    Как да не правя разлика, бе френд! Единия е ТЪПОТО, а другия е ТУЛУП, ТИКВА, ГЛАВАНАК, и разбира се според собствените му признания....ТЪП.

    Коментиран от #33

  • 30 да питам

    14 7 Отговор

    До коментар #26 от "Бай Ганьо":

    Сега кажи и за Радев де ...
  • 31 Свинчо

    19 13 Отговор
    Тоя нали беше болен . Луд умора няма докато не се докопа до парсата тоя ще ни залива със помия
  • 32 Актуална тема е

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Кристал":

    Георги , това " реприз " ли е или , "ремейк"?

    Къде е Влади Горанов , и какво прави сега,

    другите много добре знаем, къде са?

    Къде са парите,

    дадени от Васил Божков за рушвет на Борисов?????

    Васил Божков каза , че си ги иска обратно,

    причината е не свършена работа?

    Какво прави, " обрязания" Прокурор , по темата?

    Коментиран от #36

  • 33 123

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Ганьо":

    в поста ти става въпрос за коли вертолети а не за прякори ганьо
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Софиянец цял живот

    17 10 Отговор
    Бля бля ла ла ла - това са Боец - шут у гъ...ц. Приказки безмислени, но хванат ли кокала нито евро проекти, ни пари, ни помощи ще има за никой драги ми смехурко. Всички са пионки, жалки мишлета и пълзящи влечуги. Точка на цитата. Чакам ви плюсчетата..
  • 36 Кристал

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Актуална тема е":

    Кво използваш моя коментар за да ти обърнат внимание бе френд?
  • 37 Грогу

    16 6 Отговор
    Този Боец от къде знае толкова много ....да не би ДАНС да му докладват всяка сутрин или Борисов , Пеевски и Божков лично да го информират , каква сделка са направили или за какво са се скарали ?
  • 38 Това

    16 10 Отговор
    Смрадливо л-но оздравяи?????
  • 39 Дълбоко виждащ

    9 7 Отговор
    П.С..Глудницата сега я,хранят от Ковид-лъжата...А,после...После ще дойде Виденовото време-хиперинфлацията!!Много,професор,много генерал,много държавен служител,малко частник,малко роби и държавата се чупи,като бг-тротоар!!
  • 40 Бабата Софиянка

    14 13 Отговор
    Другаря Борисофф е най успешния премиер на българия след 9-ти септември 1944г. Дано управлява до края на живота си !!!! Бравосс !!

    Коментиран от #41, #54

  • 41 Българка

    11 11 Отговор

    До коментар #40 от "Бабата Софиянка":

    А не така, защо даваш само няма и 3 месеца живот на Баце? Аз пък му желая дълъг живот... в затвора!!
  • 42 Бацката

    16 6 Отговор
    Къв боец, бе подлец🤣🤣🤣
  • 43 Някой си

    19 10 Отговор
    Борисов трябваше да те остави във Видин да се лекуваш при Гайдарски.Сега нямаше да ти гледам о"твратителната ти физиономия.
  • 44 Българин

    16 0 Отговор
    Хазартът е данък върху глупавите!
  • 45 Сър Пичук

    21 5 Отговор
    А бе тия много избирателно гледат
    1. Божков е в играта още от самото начало на прехода. Не е тайна, че е работил за службите. Как е влязал в големия бизнес? С какви капитали. С какъв бизнес беше в Г-13? Защо първото постановление на Орешарски като премиер, беше да разреши онлайн залаганията на Божков? Защо Мая Манолова отиде при Божков за пари? Какви услуги му е предложила за да я финансира.
    2. Пеевски с чия помощ стана шеф на борда на директорите на пристанище Варна-Запад още с жълто около устата? Как, без никакъв опит, на крехка възраст, успя да стане зам-министър и да отговаря за търговията с оръжие и за държавния резерв? При кое правителство беше това?
    3. Кой и защо предложи Пеевдски за шеф на ДАНС? Кой гласува за него?
    4. Защо никой не казва кой е зад Пеевски и кой е зад Доган. Чия партия е ДПС?
    5. Кой беше Илия Павлов, кой го създаде и кой стоеше зад него? Защо се смята, че Пеевски е заел неговото място.
    Отговорите на тези въпроси ще покажат, че историята започва и се развива много преди ГЕРБ да бъдат създадени и че тези, които са били главните играчи в нея сега са сред най-големите противници на ГЕРБ и като в приказката за крадеца викат "дръжте крадеца".
  • 46 Пенсионер

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кристал":

    И кое му е кристално ясното?Къде са документите? Дъра, дъра. Той и Божков щеше да показва документи.
  • 47 МАЛКА пенсИЯ

    10 4 Отговор
    Всеки,носи глава на раменете си,отговаря,за своите действия.Никой,не е принуждаван,с пистолет,опрян в главата му,да купува билети.Другаде е заровено,кучето.На някои,не им дадоха парче от баницата,затуй се правят на загрижени,уж и от името на народа.
  • 48 И на мен

    14 4 Отговор
    една жена на пазара ми каза същите неща.Малко ти е дошъл ковида на теб. Като си толкова сигурен,вземай документите и ги носи в прокуратурата. А не да даваш изявления по медиите,граничещи с клевета.
  • 49 Боби

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "да питам":

    Само че с джипка не се ходи до Барселона на всеки два месеца мунчо тиквонский
  • 50 Анонимен

    6 7 Отговор
    200 хил. Гласа отпадат от дпс за президента. Всичко зависи от дпс. Кво кажат те, а не боеца и всичките му. Бойко Президент, с гласове на дпс, бсп, слави...
  • 51 Боец, не бъди новобранец!

    4 1 Отговор
    А БЕ БОЕЦ! КАТО ТЕ ГЛЕДАМ, НЕ СИ ОТ ВЧЕРА. ЗНАЕШ ЛИ АЗ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ НА ТВОЕ МЯСТО? БИХ ВЗЕЛ ЦЯЛАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ И С ЧИ ТА СЪВЕСТ БИХ Я ДАЛ СРЕЩУ ПОДПИС И ВХОДЯЩ НОМЕР НА ЛАУРА КЬОВЕШИ, НА КОМИСАРЯ ПО ФИНАНСИ, НА БАБА МЕРКЕЛ И БАБОЕБЕЦА МАКРОН - ПАК С ВХОДЯЩ НОМЕР И ПОДПИС
  • 52 MOLI

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Ганьо":

    НЕ СИ ГИ ПЛАЩА,НО МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ,А ТОЗИ Е КРАДЕЦ.ВИЕ КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ТОЗИ В ПАРЛАМЕНТА.ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.КОЙ ГО ФИНАНСИРА В ФРАНЦИЯ,ТОВА ЛИ Е ЦЕНАТА.ОТ КЪДЕ,НАКЪДЕ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАТ ВЪВ ВМА И ЛОЗЕНЕЦ.
  • 53 КУРнинов

    0 0 Отговор
    Гошоооо НЕ ГУШНА ЛИ БУКЕТА ПОКРАЙ КИТАЙСКИЯ ВИРУС?
  • 54 Да еааа!

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Бабата Софиянка":

    Бабата, нека бъде твоето, но след моето, а то е ОСТАВКА, ТРИБУНАЛ, КОНФИСКАЦИЯ РАЗСТРЕЛ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове