6 Януари, 2021 18:49 2 060 18

Михаил Миков: Гергов е добра мишена с партиен билет

  • михаил миков-
  • бсп-
  • георги гергов

Кризата в БСП

Михаил Миков: Гергов е добра мишена с партиен билет - 1
Снимка: бТВ

"Гергов е добра мишена с партиен билет, срещу когото да се консолидират партийните членове и да не се интересуват защо партията след 6 години в опозиция се бори да бъде незаобиколим коалиционен фактор, а не победител в едни избори срещу десницата". Това каза пред БНР Михаил Миков, бивш председател на БСП и уточни, че Георги Гергов ще бъде изключен от БСП и заради това, че говори публично, че ръководството на Корнелия Нинова води партията към изчезване.

"Тепърва документите, на база на които изключват Георги Гергов, ще бъдат предмет на широк медиен интерес, за да се види, че няма нищо общо със заявяваните причини за изключване", подчерта той и добави: "Тези неща, заради които казват, че го изключват, съм ги казвал и аз в публичното пространство и те са неоспорими факти".

Миков припомни, че Корнелия Нинова е била председател на Борда на директорите на Пловдивския панаир, когато "продаде акциите на г-н Гергов, през 2005-2009 година".

"В момента Гергов трябва да бъде премахнат, за да се осигури комфорт в Областния съвет на Пловдив и да се прокарват решенията, които ръководството на БСП иска да наложи за предстоящите избори - подреждането на листите", обясни бившият лидер на левицата.

По думите му Георги Гергов има своето влияние в Пловдивска област: "С възможностите му на бизнесмен той дава шанс за материални възможности за съществуване на много хора, които са в пловдивската партийна организация. Този факт се знае от десетки години. ... Той единно и консолидирано подкрепи избора на Нинова през 2016-а".

Миков прогнозира, че партийната публика ще остане учудена какви хора ще попаднат в листите на БСП за предстоящите парламентарни избори.

Според него ще има разправа и с други членове на партията, за да може ръководството по-късно да се оправдава с тях за резултатите от изборите.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    26 6 Отговор
    АЛКОХОЛИК!ДНЕС СИ ПИЙНАЛ ПОВЕЧКО..
  • 2 3,14К

    24 3 Отговор
    Миков е помислил микрофона за дрегер. Точно при него БСП стигнаха 40 депутати и ако беше останал, в момента щяха да се борят да минат 4%. Сега ,ако се намалят измамите , Нинова има шанс да вземе еднакъв брой депутати с герб. Явно купуването няма как да се спре, то вече започна.
  • 3 Сатъра на Хана

    12 3 Отговор
    Днешното меню а ла карт в Пловдивския ресторант "Червена Свиня"
    ...... или "Живота според Миков и Гергов"
    ....
    - Две ракийки
    - Две салатки
    - И Две печени герберски и турски патки
  • 4 Ремсист

    10 3 Отговор
    Язе казах ли ви , че цирка почна ...
  • 5 Иуъ

    15 2 Отговор
    Нека да не правим герой от един народен изедник.
  • 6 Балъка BG

    12 1 Отговор
    Ква десница и уевица? Всичко е лапаница бе актъор!
  • 7 МНЕНИЕ

    9 4 Отговор
    ПИЯНИЦИ И СВИНАРИ - ВЪН ОТ БСП, И ЗАЕДНО С ЛЕТЕЦА!!!
  • 8 Centurion

    11 2 Отговор
    Аве Винарка,ти си един от разсипниците на тази партия! Тръгнал тука да ми говори!!!Нямаш право да си отваряш устата,по организационни въпроси,
    Корнела Ви повдигна от дъното на което
    завлякохтее партията ти и Ози онанист СерГей!!!
  • 9 Влах

    11 1 Отговор
    Мики Маус сега няма кой да ти дава 15 годишна шотландска шльоковица.
  • 10 big

    12 3 Отговор
    Гергов не е мишена, просто заради парите и бизнеса си се подложи на ГЕРБ. Същия е и Станишев, Янков и т.н. Ти си бесен на Нинова защото ти клъцна кранчето, а не можа да разбереш, че партиен лидер от теб не става. Може да въртиш само опашката около горните!
  • 11 Jiv

    8 1 Отговор
    Наздраве мишо
  • 12 Прост народ слаба държава

    5 7 Отговор
    Незнам дали Гергов е мишена но всички знаем че с Корнелия БСП няма никакви шансове и да не се харчим за изборите . Както знаем че следващият кабинет е Борисов 4

    Коментиран от #13

  • 13 Centurion

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Прост народ слаба държава":

    Ммм,да,да,още малко и швепс!!!Напъните и опитите с всякакви средства да детронират Нинова не успяха!!!Сеинаря за това го купиха с ,43 милиона за дупката,и още 50 заем от ББР!!!Да ама не станаааа.Овчаров не е лукова глава!!!И в Герб и в ДПС,са слабички пред него!!! Стара кримка!!!
  • 14 chi

    4 1 Отговор
    Дайте му бутилка водка... и да млъкне.
  • 15 Зрител

    8 3 Отговор
    Браво на Нинова, че се разграничи от боклуци като Гергов, Миков , Янков и др.

    Коментиран от #16

  • 16 вал

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Зрител":

    След 1 година ще пишите същите прекрасни неща и за Нинова.След поредната загуба на изборите ще си я оплювате по същият начин като Първанов.Станишев.Миков.Гергов и Р.Овч. и Р;Петков.Докато са на власт са супер а като паднат са алкаши.ге..ве и предатели.Комунист звучи ГОРДО....
  • 17 Корни импекс

    4 3 Отговор
    На бас,че Нинова е по -богата от Гергов-поне със 500 милиона има повече.
  • 18 Iwan

    1 0 Отговор
    Хи, хи ... на кой му пука какво плещи тоя мръсен комуняга
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове