6 Януари, 2021 20:44 6 272 103

Кметът на Калофер: Ще платя глобата

  • калофер-
  • ледено хоро

Румен Стоянов ще бъде глобен като физическо лице за неспазване на мерките

Кметът на Калофер: Ще платя глобата - 1
Снимка: БГНЕС

По никакъв начин няма как да се спре хорото. Имаше ограничения, призовах ги, говорих с тях, включително чрез Вас, но и след употребата на алкохол контролируемост няма. Приемам, че съм виновен за организацията. Нямаше никакъв шанс как да предотвратя хорото. Това коментира кметът на Калофер Румен Стоянов.

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира, че акт на кмета на Калофер в размер на 1000 лева ще бъде съставен за неспазване на противоепидемичните мерки по време на ритуала.

"Ще си поема глоба, няма никакъв проблем, аз казах, че приемам това предизвикателство. След като съм сгрешил, съм готов да го приема. Ако има за нещо, за което се притеснявам, е само това. А и болен човек никога не би влязъл във водата. А и в тези условия не знам дали този вирус може да съществува, при тези минусови температури. Участвах в организацията, затова посрещам критиката", каза още той.

Кметът не участва в мъжкото хоро, за да даде пример.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MERS

    36 25 Отговор
    Сега на всеки по един PCR тест да направят хихи

    Коментиран от #7, #57

  • 2 Бай

    39 18 Отговор
    Съставен акт на длъжностно лице заемащо държавна служда е плаща от Данъкоплатеца!Същото е като спечелите дело в Страсбург !

    Коментиран от #61

  • 3 Сатъра на Хана

    170 9 Отговор
    Знаете ли кой е парадокса ????
    .....
    Народ който е написал "Кой уши байряка " и "Панагюрските Въстаници"
    .....
    е Роб на една Мутра и Един Фес

    Коментиран от #8, #78

  • 4 Сигурно

    50 2 Отговор
    Кмета е трезвеник ама може да плаща !
  • 5 Behemoth

    6 27 Отговор
    В Африка на канибалите!
  • 6 РЪМПЕЗИ

    76 5 Отговор
    НЯМА ДА ПЛАЩАШ НИЩО...БАРЦЕЛОНСКИ ЩЕ ПЛАТИ...ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ...НЕЩАСТНИКА ЩЕ СЕ ОТЗОВЕ..ТОЙ СЕ ТРЕСЕ ПРЕДИЗБОРНО...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ножа и

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сатъра на Хана":

    Те си обичат мутрата !
  • 9 така така

    9 78 Отговор
    Ще платиш, естественно! И другия път – умната. Иначе ще те изтряскат пак.
  • 10 пък в щатско

    32 2 Отговор
    вече нахлуват в белия дом хихихихи

    Коментиран от #66

  • 11 Бацката

    8 47 Отговор
    Естествено че ще платиш, ти да не си помисли че е шегичка🤣
  • 12 Ще я платя

    120 10 Отговор
    Ако кметството открие сметка за парична помощ, съм готов да внеса пари още утре. И повярвайте, желаещите ще са много.
    Само България ни остана- "Изтървем ли България, изтървали сме всичко"

    Коментиран от #58

  • 13 да питам

    21 0 Отговор
    Ай стига сте цвилеле бе ...
  • 14 Филанкишията

    112 9 Отговор
    Ако Кмета на Калофер (шапка му свалям и до Земя се прекланям) обяви
    DMS-сметка за събиране на глобата, ще събере повече пари от "инициативата" "Българската Коледа". Това само ще ви кажа.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сатъра на Хана

    46 4 Отговор
    Христо Ботев е
    бил с изтекли виза и паспорт когато слиза на Козлодуй
    ....
    според ГРОБ и ДуПиСе ... Интересно дека са патриотите Искандер КараОсманов и Далавери Сюлейманов
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тодор Живков, бе велик човек!

    40 7 Отговор
    Оставете хората

    Коментиран от #28

  • 20 ЦК на ГЕРБ

    11 34 Отговор
    А родната полиция защо не е попречила да се влезе в реката???

    Коментиран от #23, #29

  • 21 Да Пием на

    26 3 Отговор
    Оружие Братя - Имаше ограничения, призовах ги, говорих с тях, включително чрез Вас, но и след употребата на алкохол контролируемост няма.
  • 22 Някои

    59 4 Отговор
    искат да сме под робство ама няма да ги огрее. Оставка на мутрата!
  • 23 Филанкишията

    44 1 Отговор

    До коментар #20 от "ЦК на ГЕРБ":

    Не намесвай полицаите, брат. Те са в своя МВР свят. И сега и преди и утре, все ще са си същите. Ние, НИЕ какво правим?! Чакаме нещо да се случи, или просто нищо не чакаме, или чакаме да мине този гаден, беден, кален, нещастен, мижав живот?
  • 24 Шайба

    37 4 Отговор
    Робството си отиде отдавна,но робската психика остана дълбоко вкоренена,превърнала се е в комплекс,който се избива чрез подобни мероприятия.
  • 25 Тези Куките

    12 5 Отговор
    Ги е шубе От Пивендурнеците ,да се напием и да се юрнем и да смачкаме на отровната ламя и трите празни картуни
  • 26 Iviviv

    55 5 Отговор
    Давай банкова сметка ще ги съберем тия 1000лв. браво вие сте истински Българи.
  • 27 Коронавирус

    34 4 Отговор
    За едно хоро вдигнаха шум до небесата направо ни изкарвайте на площада и гармете наред да свърша с този живот маски локдаун карантини корони марони пандемията е яко преувеличена 87 милиона заразени още няма два милиона умрели че то от инфаркт годишно умират над 17 милиона човека пандемията е здраво преувеличена познавам 50 болни квартала се разболяха четирима от тях починаха вируси има но не е това за което се представя ако беше това за което го представят до тука трябваше да има четири милиарда заразени и над 500 милиона умрели всички съученици познати и приятели трябваше да са измрели вече целта е да ви внушат че вируса е много опасен за да ви сложат ваксините вирус има заразиха се 50 човека от квартала четирима от тях починаха пандемията е преувеличена стократно то това не е пандемия още няма 100 милиона човека а смъртността е толкова ниска че няма 2 милиона тука се говори за политически цели за печалби от ваксините и разни сатанински други глупости повече не ми се коментира медиите са като облъчване денонощно добре дошли в новия световен ред пак казвам вируси има но той е преувеличен стократно
  • 28 Учуден

    4 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    Защо?

    Коментиран от #87

  • 29 стоян георгиев

    4 21 Отговор

    До коментар #20 от "ЦК на ГЕРБ":

    щото всичко това е цирк.кмета организирал хорото ама не влязъл,полицията дошла ама не се намесила и сега пияндурниците са номер едно.както обикновенно.накрая като в стар англииски виц пияндурниците се събират за да се борят с някого дето обаче им разрешава да си правят квото решат!пълен смях в общи линии!няма да се учудя ако парите за глобата ги даде местния шеф на герб.после нашите момчета от хорото ще знаят за кого да гласуват!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Коронавирус

    13 5 Отговор
    За едно хоро вдигнаха шум до небесата направо ни изкарвайте на площада и гармете наред да свърша с този живот маски локдаун карантини корони марони пандемията е яко преувеличена 87 милиона заразени още няма два милиона умрели че то от инфаркт годишно умират над 17 милиона човека пандемията е здраво преувеличена познавам 50 болни квартала се разболяха четирима от тях починаха вируси има но не е това за което се представя ако беше това за което го представят до тука трябваше да има четири милиарда заразени и над 500 милиона умрели всички съученици познати и приятели трябваше да са измрели вече целта е да ви внушат че вируса е много опасен за да ви сложат ваксините вирус има заразиха се 50 човека от квартала четирима от тях починаха пандемията е преувеличена стократно то това не е пандемия още няма 100 милиона човека а смъртността е толкова ниска че няма 2 милиона тука се говори за политически цели за печалби от ваксините и разни сатанински други глупости повече не ми се коментира медиите са като облъчване денонощно добре дошли в новия световен ред пак казвам вируси има но той е преувеличен стократно ако беше толкова опасен колкото казват нямаше да има нито предавания нито телевизии нито нищо нито икономики икономики военните щяха да стрелят на месо което излезе от къщи а политиците щяха да се крият по бункерите от страх да не ги хване чумата стократно преувеличен е вируса

    Коментиран от #48

  • 32 Гост

    24 4 Отговор
    Що ще плащаш, обжалвай бе, кмете!? Правова държава ли сме или диктатура, че безпрекословно да плащаш безумни глоби, които съм убеден, че всеки съд ще отмени!
  • 33 Кински

    6 27 Отговор
    Типично по български .един кмет погазва закона .ще плати глоба като ще плати с пари от кметството .нали се сещате че едва ли ще го извади от джоба си.но ще хареса на избиратели (вижте го нашия кмет голям бабаит)поканил мъжете преди това у тях да се напият подобаващо.и после няма да спазваме закона.един обикновен кмет си прави квото си иска,а после чакайте ББ като министер председател да не такъв така че недейте да плюете без да мислите.бб ще си има чекмеджета и вие само ще лаете .но кервана си върви .утре след хорото пак ще сте мишки и ще плюете ,но всеки на голям пост като този и всичко кметове ще си правят пачките без око да им мигне.

    Коментиран от #47

  • 34 Помаци

    6 21 Отговор
    Ли са в Калофер, така писаха някъде, ако са такива те не са българи

    Коментиран от #37

  • 35 Ася

    29 8 Отговор
    Тези идиоти управляващите ще си платят пред господ затова,че искат да убият една традиция от векове,как не ги е срам да глобяват истинските българи които спазват българските традиции.

    Коментиран от #39

  • 36 Дай сметка

    30 4 Отговор
    Кмете давай банкова сметка и за една седмица ще събереш пари за 10 глоби. Не в парите е въпросът, а за българското. Аман от либерасти и жендъри.
  • 37 no name no face no number

    17 4 Отговор

    До коментар #34 от "Помаци":

    Няма значение какви са важното е да обичат България

    Коментиран от #41, #43, #45

  • 38 капитол

    4 6 Отговор
    Щe платиш ми къде ще идиш. Шкафчето трябва да се пълни.
  • 39 Отворко

    5 10 Отговор

    До коментар #35 от "Ася":

    Е като е вековна традиция,КАК ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ ЗА ЕДНА ГОДИНА??? Жалки оправдания.
  • 40 qwerty

    3 3 Отговор
    ако президента не бешв наминал тази сутрин в района, май нямаше да има накзания?
  • 41 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "no name no face no number":

    Ти от тях ли си, и обичаш българия
  • 42 Цру

    8 1 Отговор
    А някакво малко ЧОВЕЧЕ от Варна за нарушамане на карантина пед@лите на Бойко го осъдиха - 10000 лева
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ганчо

    10 1 Отговор

    До коментар #37 от "no name no face no number":

    Такъв филм няма мой човек, или си Българин или не!
  • 46 Поклон

    24 3 Отговор
    Браво хора от Калофер. Нищо лошо не сте направили. Съхранявате Българското рискувайки здравето си. В същото време може през задния вход дискотеки да дънят копито....
  • 47 А какво стана

    13 1 Отговор

    До коментар #33 от "Кински":

    с обещанието на Борисов ,че ще подаде оставка, ако новата Му Конституция ...и т.н? Значи - когато герберски мин.-председател лъже, не го забелязваме; когато една група хора спазват отколешна традиция, е лошо и подлежи на санкции? Ами шофирането не по правилник и хойкането без маска по недостроени пътища наказва ли се с глоба?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Леле,леле

    1 11 Отговор
    Всички на пангара и бой с пръчки .Селенията и простотията са модерни .

    Коментиран от #52

  • 50 ето това е

    10 5 Отговор
    Имаш ли пари, защо ти е да спазваш правилата ? Точно това ни спъва в нашата, мила родина. Не е нито Бойко, нито Радев или не знам кой си. Пречи ни наглостта , подплатена с парички, пречи ни чувството за безнаказаност и увереността, че имаш ли пари можеш да си купиш не само всичко, но и всеки, да не говорим за удоволствието да се присмиваш на почтените хора, когато спазват законите.
  • 51 Коронавирус

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "Пешо":

    Не е важно как пиша важното е че казвам истината готин
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 gost

    16 1 Отговор
    Евала пич...
    дай си сметката....ще помагаме.
  • 54 gost

    15 2 Отговор
    Евала пич...
    дай си сметката....ще помагаме.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 123

    1 1 Отговор
    Бай Бойко ,аз съм здрав и искам да ям бой с пръчки само да не ям уйа в затвора
  • 57 Кмете

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "MERS":

    дай сметка за дарения.Всички ще пратим по някой лев от сърце !! Ще ти изпишат вежди душманите.
  • 58 запитване

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "Ще я платя":

    Извинете,Вие да не се казвате Методиев?
  • 59 Кмета

    5 1 Отговор
    - началник на НОЩ !!
  • 60 Казуар

    5 17 Отговор
    Кметът си личи, че е главанак.

    Коментиран от #63

  • 61 Де Факто

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай":

    Публикувано във факти.бг: Румен Стоянов ще бъде глобен като физическо лице за неспазване на мерките!!!!!!!!
    Байо, добре ли си? От джоба си плаща, бе ТУЛУП.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 🐷 Боко ТИКВАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "Казуар":

    А аз не съм, нали! Не си личи, че съм главанак...хахаха🤣🤣🤣
  • 64 Българина

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "Türk":

    Абе аз цяла какалашка ти забих, а ти пак не уважаваш България.Тогава си стой в анадола, да те забавляват твоите с РЕ-ЗА-НИ-ТЕ тояги...хахаха.
  • 65 Васил

    4 11 Отговор
    Не само кмета ами и всичките на хорото даже и тази сума е малка
  • 66 В Капитолия

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "пък в щатско":

    всъщност. Превзели са конгреса. Пандемията отива към логичния си жалък финал..
  • 67 Коко

    9 0 Отговор
    Джъмбо глобиха с 1000лв,
    хорото в Калофер 1000лв...
  • 68 123

    10 2 Отговор
    Докато не излезем по площадите ще се гаврят с нас. Полицията и тя е с народа. Някой трябва да поведе народа, да даде начална скорост и гербавите ще паднат за една вечер.

    Коментиран от #77

  • 69 👥💣🐑

    1 0 Отговор
    български цигани
  • 70 1000 лева

    1 1 Отговор
    500 евро са жълти стинки за Боса на Мафията БГ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 И после...

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "123":

    После кво прайм?
  • 78 МИХАЙЛОВ

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сатъра на Хана":

    ....ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ
    ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ...
    ....НАРОДА БЪЛГАРСКИ
    СЕГА Е РОБ НА ЕДИН МУТРОМАФИОТСКИ
    И РЕКЕТЬОРСКИ БАШ БАНДИТ
    И ГЬОНСУРАТ...
    И НА ЕДИН ФЕС...
    И НА ЕДИН КАСКЕТ...
    И НА ЕДНА УГОЕНА СВИНЯ...
    ...И НАЙ - ВЕЧЕ
    НА НОВИЯ СИ ГОСПОДАР
    И РОБОВЛАДЕЛЕЦ - САЩ...

    Коментиран от #81

  • 79 Hikolaj

    1 0 Отговор
    Радев Недялков - е Дрът Мафиоз
  • 80 Дългия

    2 9 Отговор
    А не не трябва да го осъдят за съботаж и умишлено разпространение на вируса! А ако някой умре за предумишлено убийство! Тоя затова е кмет да спазва закона и разпоредбите ако ли не да се маха ще дойде друг!
  • 81 Шамара

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "МИХАЙЛОВ":

    Много си зле за теб кой е добър божкоФ или курнела а може би чалгаря? Моли се да не дойдат те.....тогава ще те питам!
  • 82 VPN Server

    0 0 Отговор
    Пак ми фанаха IP adresa
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 незнайко

    8 1 Отговор
    Това ли е най важното ? Да се плати глоба ? Ставаме за смях с тези 1000 лева ! Ако наистина трябва да се плаща за да сме СВОБОДНИ , значи много сме закъсали !!! Какво е това наказание след като няма ВОЕННА ЗАПОВЕД за пандемията а някакви нареждания на здравния министър !!! НЯКОЙ ВИДЯ ЛИ ТЕЗИ ЗАПОВЕДИ ЧЕРНО НА БЯЛО С ПОДПИСИ И ПЕЧАТИ ??? Ние не сме ги виждали !!! Провалиха обучението, ресторанския бизнес , здравната ни система в която УЖ НАЛИВАТ ПАРИ а налице никакви резултати !!! ПОДЧИНЯВАТ СЕ НА ЗАПОВЕДИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! Ако си бяхме затворили държавата още в началото и никой да не излиза и влиза какво щеше да стане .Лятото всички БЪЛГАРИ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ , зимата в зимните ни курорти . Нямаше да ядем БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ ЗАЩОТО СА ВНОС но си имаме круши , ябълки , сливи ,кайсии праскови , грозде ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ ??? Затова помислете лошо ли е било преди 1990 година ??? Да сега на нова година има банани, портокали и мандарини - УРА !!! Промиха тотално мозъците на младежите с тези неща !!!
  • 85 Киро Брейка

    5 1 Отговор
    Благодаря на кмета и на всички Калоферци
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бай Аз

    6 0 Отговор
    Абе, защо глобявате този, който в случая не е виновен?

    Като искате да глобите някого - глобете участниците в самото хоро!
  • 92 Ццц

    3 0 Отговор
    Аз бих обжалвал акта и така да дам пример какво да се прави. Не може един мутрафон редовно да гази мерките барабар с министъра на здравеопазването и нищо, а другите да го отнасят. Що в джипа като са се накачулили да слушат простотия да не са на 2 метра???

    Коментиран от #93

  • 93 някой

    0 1 Отговор

    До коментар #92 от "Ццц":

    По такива казуси нямаш никакъв шанс пред Административен Съд. Трябваше да си спестиш ,,юридическите,, съвети и да минеш директно към плюенето. Явно ти се удава,за разлика от правната материя.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Кмета явно е Мъж!! Не смеят да глобят

    0 0 Отговор
    Участниците, защото няма да има 1 бюлетина за ГЕРБ на Изборите!!! То пак няма да има, ще съберат парите Калоферци, няма и съмнение,!!!
  • 96 Кмета явно е Мъж!! Не смеят да глобят

    1 0 Отговор
    Участниците, защото няма да има 1 бюлетина за ГЕРБ на Изборите!!! То пак няма да има, ще съберат парите Калоферци, няма и съмнение,!!!
  • 97 Полицайте в Калофер са местни хора,

    1 2 Отговор
    Щяха да влезат и те във Водата, ако не бяха на служба!!! Те как ще гледат Калоферци в Очите, ако бяха попречили???? Там живеят Балканджии и Българи!! Те не са докарани от Монтана Благоевград и Перник, като тези, които биеха на Протестите, не са се скрили под шлемове те, те не са и охранители с униформи и татоирани ръце с боксове!!!
  • 98 Кински

    3 1 Отговор
    каква е тази традиция.комшията ми е
    на 70 години. И ми вика ,момче аз няма спомен преди да дойде демокрацията да имало ледено хоро в Калофер или където и да е българия.никога на моя имен ден не ставало и дума за танцуващи мъже с носии в река нито по телевизията нито по радиото .нито по вестниците.едва ли някой може да изкара филм или новина нещо снимано от архива на БНТ дори.всичко стана някъде след края на 90.сега вече скачаме в реки язовири и в морето . Пък сега вече говорим и за традиция която била от векове.много странна работа .
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 667

    0 2 Отговор
    Първо организираш после говориш да не влизат? 1000 са ти малко! Дано да платиш от джоба си, а не от касата на общината. Това не е ритуал, а просто повод да се алкохолизирате! От цялата работа само крякахте и пеенето не се чуваше!
  • 101 1520

    0 0 Отговор
    да се открие сметка з подкрепа на КМЕТА той заслужава уважние
  • 102 кочо

    0 0 Отговор
    ПОЛИТИЦИТЕ ВИНАГИ СА ПРОТИВ НАРОДА.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙСА.
  • 103 кочо

    0 0 Отговор
    ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ СПАСЯВАТ ХОРАТА ОТ ЕПИДЕМИЯ ПОЛИТИЦИТЕ ЗАТВОРИХА ЦЯЛ СВЯТ.СТРАХОТНО ЛИЦЕМИРИЕ.ВСИЧКИТЕ ЗАБРАНЯВАТ ЗАТВАРЯТ БИЯТ САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ.НО ЩЕ ИМА ВИДОВ ДЕН.ДА СВИРИ КАЛАШНИКА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове