Last news in Fakti

9 Декември, 2012 14:18 15 295 47

Ултраси заплашват "антимакедонците" Каракачанов, Борисов и Плевнелиев

  • каракачанов-
  • борисов-
  • плевнелиев-
  • македония
Ултраси заплашват "антимакедонците" Каракачанов, Борисов и Плевнелиев - 1
Снимка: БГНЕС

Ново писмо със заплахи за живота си получи председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщиха от централата на партията. Писмото е от името на „Македонска патриотска гарда“ – ултра-тайна организация, състояща се от специалисти от македонските спецслужби и от армията на паравоенните структури, както представят сами себе си.

Текстът е написан на литературен български език, пощенското клеймо е от гр. Гевгели, Македония. Това не е първият път, в който  Каракачанов получава заплахи за живота си.

Освен дежурните реплики „..че ще те убием, ще те убием на македонска почва“ този път в писмото се споменават имената на българските президент, премиер и  външен министър с предупреждение „…в Македония никога повече да не идват и антимакедонците Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Волен Сидеров…“

Текстът на писмото е изпълнен с откровени заплахи за „злокобна смърт“ и „твоята кончина тепърва идва“ като са дадени и исторически препратки. Авторите му сравняват Каракачанов с Иван Михайлов – исторически деец на ВМРО, който се противопоставя на идеята за отделна македонска нация.

Любопитство будят цитираните имена на служители на българските служби, които умишлено сме заличили в текста. От т.нар. „Македонската патриотска гарда“ заявят, че имат свои агенти, които са винаги „по петите“ на Красимир Каракачанов. Твърдят, че си сътрудничат и със служби на съседни и други държави.

Според лидера на ВМРО недопустимо е хем Македония да очаква подкрепа от нашата страна за ЕС, хем да позволява на нейна територията да се вихри група хора, очевидно добре и подробно запозната, която заплашва български държавници. Той определи това като откровено мероприятие на македонските служби.

Не може македонската държава да иска от нас подкрепа за еврочленството си, а в същото време група, боравеща със секретна информация, която произлиза от македонските специални служби, да отправя заплахи към министър-председателя и президента на Република България, бяха точните думи на Красимир Каракачанов.

Председателят на ВМРО за пореден път припомни какви трябва да са категоричните български изисквания към Македония, за да я подкрепим за ЕС. Това са спиране на езика на омразата, спиране на терора над македонските граждани с българско самосъзнание, реформиране на македонските служби, прекратяване на финансирането на сепаратистки групи, общ прочит на историята и т.н.

Оригиналното писмо със заплахи се намира в централата на ВМРО и Красимир Каракачанов е готов да го предостави на българските компетентни органи, ако проявят интерес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    1 0 Отговор
    armiqta kadee ee!
  • 2 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    mi da da im pokajem na makedoncite kak da se darjat.kakvo im malchim na tia
  • 3 нщщл

    1 0 Отговор
    Кога най-накрая политиците и цялата българска общественост ще разберат, че Република Македония трябва да бъде тотално изолирана, а дипломатическите отношения спрени ?! Нито ЕС нито останалите държави на Балканите могат да траят този албано-циганско-македонски сбиртак, които се мислят за наследници на Ал.Македонски, Клеопатра или потомци на пакистански племена. Да се спрат издаването на български гражданства на които плюят държавата, а после искат да живеят в нея като нейни граждани. След като са толкова велики да бъдат ИГНОРИРАНИ от всички.......
  • 4 Bulgarin

    1 0 Отговор
    are po djuganite s avtomatite i da ideme da im pokajeme koi sme bili i koi shte budem!
  • 5 qqqqqq

    1 0 Отговор
    Сега е момента армията да разиграе едно мащабно учение на македонската граница, ей така за спорта с всичките му салтанати. Ама нямаме армия вече и Македония е много близко до София, само да се напънат и за 2 часа са вътре.
  • 6 Hristo

    1 0 Отговор
    Къде била армията... Нали се сещате, че има много по-силни армии от нашата и а се почне да се вдига армията за такива дребни неща... Единствено ИЗОЛАЦИЯ ще ги оправи! Не да ми идват по тука, да учат в български университети, а после да плюят България! Не подценявайте българската платена армия!
  • 7 Пламен Кисьов

    1 0 Отговор
    „Българи от Господ, македонци от Тито“, „Баща югославянин, майка българка, какво сте вие?“, „Македония не съществува“ - това са гласели транспарантите, носени от косовски фенове на хандбална среща между Косово и Македония снощи в Прищина.
  • 8 Армагедон

    1 0 Отговор
    Македонци от Тито - продажника Георги Димитров ги създаде тия соц.к....та! Късопаметни македонци! От 60год. повече не могат да помнят!Като тъпи мисирки са! Пращали им от България ,български учителки по граматика и им създали за една нощ азбука,че да могат да се учат да пишат поне малко на македонски диалект ,като им изкривили "и"-то и го писали "J",че да им уйдиса на кривия език!Нищо ни заслужават тия кривондели - албано-цигани,камо ли Европа! Заблудено племе!
  • 9 мери

    1 0 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА македония,защо не пишите писмо на гръцкият презедент да видите какво ще ви се случи,ами намерихте на меките българи
  • 10 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    Измислена държава, измислена нация, измислени бабаити. На Балканите благородството е забранено поведение. Затова нашите политици трябва да се откажат от неглежирането на проблема "македония", да застанат на страната на Гърция и докато не си вземат полагаемото от територията на тази измислена държава да не мирясат. Защото по полетата на сегашна Македония, още белеят костите на нашите войници. Защото, ако продължават да се правят на миротворци и главанаци, някой ден ще се събудим с македонското знаме над парламента. Тези наглеци официално си твърдят, че България е тяхна територия и ние българите трябва да си ходим в Азия. На такива само бой до като им се затрие семката.
  • 11 Камен Чакъров

    1 0 Отговор
    За 6о години забравиха че са българи , за 20 години забравиха че ние първи ги признахме за държава(според тях Турция ги признала първа).Единственото място за кадето са се запътили е не ЕС а АС(Албански Съюз)За съжаление много скоро ще има бежански лагери в България и те ще са пълни не със сирийци а с македонци размахващи БГ паспорти!Каквото сам си направиш и най-големият враг неможе скъпи "братя" от БЮРМ...........
  • 12 армия

    1 0 Отговор
    В някой комментари се пита къде е армията.Ами няма я понеже за 20 години само я разграбват и унищтожават ,,българските"политици.През тези години имаше хора,които меко казано говореха какви ли не глупости по армията и никой не я защити,когато съкращаваха поделенията из цяла България. Но армия ще има и винаги ще бъде там,където трябва-да защитава ...
  • 13 PlimP

    1 0 Отговор
    ако съществуваше ДС, като едновремешната, до ся да копат камъни някъде, господата отворковци, спер смешници са, аз му се чудя на Боко как още ги търпи :Х, ако бях на негово място до сега да съм им вгорчил мизерното съществуване, ше ядат дървото ама д авидим кога ще да е и от кого
  • 14 николай маринов

    1 7 Отговор
    Що му се връзвате на тоя дебелак бе. Не виждате ли че е по-зле и от Янето . Сам си ги пише тия простотии за да говори някой за него и да си вдига "рейтинга". Наредил се до президента и премиера и хайде сега вижте ме . То в България никой го не брои за жив , та в БЮР Македония някой ще тръгне да се занимава с него пък и с Иван Михайлов да го сравняват

    Коментиран от #15

  • 15 Румен Янев

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "николай маринов":

  • 16 хахаха

    1 0 Отговор
    Това македонците са голяма тъпа с..н!!! Те не виждат ли че след 10 години нама да се казва македония ами албания хукнали с нас да се занимават.
  • 17 гост

    1 0 Отговор
    защо сега държавата не вземе някакви мерки и не прати една бригада добре обучени бойци
  • 18 диан

    1 0 Отговор
    аз не знам но отначало го прочетох
    ПИСМО ОТ МАКЕДОНИЯ ЗАПЛАШВА С БГ ПОЛИТИЦИ
  • 19 DDDDD

    1 1 Отговор
    преди време им изпратихме танкове, сега да им изпратим и танкистите.... на една кратка разходка до охридското езеро ... например...
  • 20 муспи

    1 0 Отговор
    В плановете на синедриона е България да я нямя. Колкото и да са плитки македонците в сравнение с другите българи, такова нещо е глупост и за тях - да си изострят отношенията с България не обръщайки внимание че албанците идват. Също, да не си правиме илюзии че някои български политици милеят за България - напротив, всички правителства от 22 години провеждат геноцид. Всички са еврейски и ни мразят къде повече от палестинците.
  • 21 калайката

    2 1 Отговор
    Няма по-менте политик от Каракачанов . И какво общо има един етнически влах от Русе с Македония ? Сложиха го службите на Д С начело на ВМРО и той си повярва че е войвода .

    Коментиран от #23

  • 22 Ипо

    1 2 Отговор
    трябва да ги режем от всякаде.
  • 23 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "калайката":

    ima Stanishev
  • 24 Христо Ковачев

    1 8 Отговор
    ТАЯ ВЕЧЕР БОКО ЧОКО ПОКАЗА ПРЕД ЦЯЛ НАРОД ЧЕ Е САМО ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ ,КОЙТО СИ УМИРА ОТ СТРАХ ПРЕД СТАНИШЕВ ,ФАКТ

    Коментиран от #26

  • 25 zoran

    6 1 Отговор
    македонците и бугарите се пријателски народ и не треба да се реагира на едно писмо од некој будала. позз од македонија до сите бугари.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 васил димчев

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "БУМЕР КАМОР":

    Като плюеш комунистите не забравяй че бойко борисов е комунист и то от най червените. Бивш комунист НЕМАААААА.
  • 28 Интересно

    0 0 Отговор
    Вие май си нямате други занимания, групата ма клюкарките ли е тука :)?
  • 29 ььь

    0 2 Отговор
    Каракачанов сам си пуска писма, да се прави на много важен. А иначе той нема нищо общо с Македония, защото е от Русенско.
  • 30 БНА

    1 0 Отговор
    това са много неблагодарна зган.вече каде видим македонец ще му чупим по две ребра
  • 31 Методи Методиев

    1 0 Отговор
    Към "bbb" : Всеки българин има много общо с македонците! Веднъж като кръвна връка, втори път, като дадени жертви от рода си за освобождението на македонските българи от турско робство. Освен това след балканската и междусъюжническа война големи маси българи от южна и западна Македония са се преселили в различни крайща на Царство България. Но проблема на съвременната Македонска държва, е че се опитва да направи България врагът, чрез който да обедини населеието вътре в държавата. Винаги външният враг е обединявал народа и го е превръщал в нация. Но нека не заблавят македонските политици, че кръвта вода не става, а който се отрече от рода си, той няма бъдеще. Между другото да споменем, че идеолози на тази политика на македонската държава са братята сърби. Сръбската държава е и ще продължи да се крепи на омразата и отричането на всичко българско, а причините са ясни на всички.
  • 32 попалексов лдп

    0 1 Отговор
    ПРИЯТЕЛИ, СЪМИШЛЕНИЦИ, СЪНАРОДНИЦИ,
    Три дни ни делят от исторически вододел в най-новата ни история.
    Три дни от деня, в който България ще защити своите национални интереси или ще бъде употребена за защита на чужди.
    Три дни ни делят от заемането на катастрофална за българските национални интереси позиция с българско “НЕ” на РМакедония за ЕС.
    Трима български политици /премиерът и неговите външен министър и президент/ и трима български учени /Божидар Димитров, академик Георги Марков и проф. Пламен Цветков/ се изправиха срещу България, поставиха България в услуга на Гърция, Сърбия и просръбски кръгове в Скопие, изправиха България срещу собствените цели и идеали. Прикривайки лични обвръзки и зависимости към чужди държави и чужди национални инереси, тези “национално отговорни патриоти”, “родолюбци” и “защитници” на България подготвят акт най-позорен в новата ни история с “вето” за преговори на Македония за ЕС.
    ДА или НЕ на Македония в ЕС?
    НЕ на Македония е крещящо несъответствие с българските национални интереси.
    НЕ на Македония е продължаване на 100-годишно подтисничество над българите от страна на Гърция и Сърбия и просръбски кръгове в Скопие - много по-жестоко от турското.
    НЕ на Македония е ДА на великосръбския антибългарски шовинизъм и национализъм.
    НЕ на Македония е ДА на великогръцкия антибългарски шовинизъм и национализъм.
    НЕ на Македония е ДА на апартейда спрямо останалите българи в РГърция - европейска държава, част от Европейския съюз в 21 век.
    НЕ на Македония е ДА на унижението да слугуваме на просяци и босяци гърци и национално катастрофирали сърби.
    НЕ на Македония е ДА на положението на Балканите като втора категория район от ЕС.
    НЕ на Македония е НЕ на десетките хиляди български граждани в републиката.
    НЕ на Македония е ДА на нова национална катастрофа, без да сме водили война.
    Последици, които са в полза на всяка друга страна, но не и на България.

    ДА на Македония е ДА за нашите сънародници в РМакедония, независимо как се определят днес.
    ДА на РМакедония е ДА за всички българи и българско по света.
    ДА на Македония е ДА за нашата лична гордост и самочуствие.
    ДА на Македония е ДА за нашата лична отговорност като български граждани за Родината.
    ДА на Македония е ДА за нашата национална сигурност и териториална цялост.
    ДА на Македония е ДА на Нова, Голяма, Велика като дух Европейска България.
    ДА на Македония е голямо ДА за Република България, ДА на нашето национално достойнство и самочуствие.
    Три дни ни делят от Национална гордост или Национален позор.
    Нека изразим нашето отношение към антинационалната, антибългарската, неевропейска позиция на българското правителство.

    Ако споделяте и подкрепяте гореизложеното, копирайте и публикувайте.
    П.П И един глас в пустинята на тотална безотговорност на политици, учени, академии, университети, институти и институции е от огромно значение.
    П.П. Националната сигурност на България има отношение към всяка тема, националната сигурност на България не е спам.
  • 33 ььь

    0 0 Отговор
    Човек, който мйека, няма право да се бърка в работите на македонците. Някои външни сили ви насаждат самочувствието, че сте по-голям брат и имате право да задавате наклон на македонските дела, но това НЕ Е така. Хората си имат право на самоопределение и не сте вие тези, които ще казвате кой какъв е и каква политика да води.
    За мене македонците са си пълноправни граждани на света и могат да се определят като каквито си поискат.

    Коментиран от #35

  • 34 MORETO

    0 0 Отговор
    Какви македонци бе bbb, НЯМА такава нация, няма и никога няма да има.Това са Албано - Сръбска сбирщина, които не знаят какво искат.Като пример давам веднага случай на който съм присъствал.Навремето работех в Америка, бяхме около 6 българина, появи се едно македонче на име Денис, и ние го съжалихме и го взехме под крилото си навсякъде с нас.Но денисчо, тъй като владееше перфектно 5 езика, го толерираха Американците и след 2 месеца се самозабрави и се сби с един от Българите, като аргументите му бяха "Бугари мръсни ке ви отрепам всичките един ден". Е той видя що правят Бугарите, Аз лично му ПоКаЗаХ :))), сигурно още му държи ВЛАГА на дупето македонско.И от тогава ЗНАМ че НЯМА такъв народ и такава нация.
  • 35 бежанец

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "ььь":

    Мислех да пиша голямо словоизлеяние, но разбрах отдавна ,че българите живеещи в македония, и наричащи себеси македонци са много кухи пърчета и безсмисленно да им се обяснява очевадното. Цял свят им се смее а те....ти го плюеш, то си мисли че дъжд го вали. Аз съм от бежански родове от македония , одринска и беломорска тракия. И съм по-голям българин от тия прости македонци, който не помнят кой най-много им помага. Като почнат албанците да ки пуцат, ще се сетят
  • 36 Българин

    1 1 Отговор
    И аз съм Анти-македонец!!!! И искам да кажа на така наречените македонски спецслужби че освен да ми го помачкат и поцелуват малко за нищо друго не стават тея !!!!
  • 37 Карлито

    1 1 Отговор
    НЕ на Македония в ЕС. Докато не се научат как да се държат. Това е и моят глас към "попалексов лдп" писал по-долу!
  • 38 попчо

    1 0 Отговор
    Тия па да не мислат че много ги обичаме????Македонци смях......
  • 39 попалексов лдп

    1 1 Отговор
    ПРИЯТЕЛИ, СЪМИШЛЕНИЦИ, СЪНАРОДНИЦИ,
    Три дни ни делят от исторически вододел в най-новата ни история.
    Три дни от деня, в който България ще защити своите национални интереси или ще бъде употребена за защита на чужди.
    Три дни ни делят от заемането на катастрофална за българските национални интереси позиция с българско “НЕ” на РМакедония за ЕС.
    Трима български политици /премиерът и неговите външен министър и президент/ и трима български учени /Божидар Димитров, академик Георги Марков и проф. Пламен Цветков/ се изправиха срещу България, поставиха България в услуга на Гърция, Сърбия и просръбски кръгове в Скопие, изправиха България срещу собствените цели и идеали. Прикривайки лични обвръзки и зависимости към чужди държави и чужди национални инереси, тези “национално отговорни патриоти”, “родолюбци” и “защитници” на България подготвят акт най-позорен в новата ни история с “вето” за преговори на Македония за ЕС.
    ДА или НЕ на Македония в ЕС?
    НЕ на Македония е крещящо несъответствие с българските национални интереси.
    НЕ на Македония е продължаване на 100-годишно подтисничество над българите от страна на Гърция и Сърбия и просръбски кръгове в Скопие - много по-жестоко от турското.
    НЕ на Македония е ДА на великосръбския антибългарски шовинизъм и национализъм.
    НЕ на Македония е ДА на великогръцкия антибългарски шовинизъм и национализъм.
    НЕ на Македония е ДА на апартейда спрямо останалите българи в РГърция - европейска държава, част от Европейския съюз в 21 век.
    НЕ на Македония е ДА на унижението да слугуваме на просяци и босяци гърци и национално катастрофирали сърби.
    НЕ на Македония е ДА на положението на Балканите като втора категория район от ЕС.
    НЕ на Македония е НЕ на десетките хиляди български граждани в републиката.
    НЕ на Македония е ДА на нова национална катастрофа, без да сме водили война.
    Последици, които са в полза на всяка друга страна, но не и на България.

    ДА на Македония е ДА за нашите сънародници в РМакедония, независимо как се определят днес.
    ДА на РМакедония е ДА за всички българи и българско по света.
    ДА на Македония е ДА за нашата лична гордост и самочуствие.
    ДА на Македония е ДА за нашата лична отговорност като български граждани за Родината.
    ДА на Македония е ДА за нашата национална сигурност и териториална цялост.
    ДА на Македония е ДА на Нова, Голяма, Велика като дух Европейска България.
    ДА на Македония е голямо ДА за Република България, ДА на нашето национално достойнство и самочуствие.
    Три дни ни делят от Национална гордост или Национален позор.
    Нека изразим нашето отношение към антинационалната, антибългарската, неевропейска позиция на българското правителство.

    Ако споделяте и подкрепяте гореизложеното, копирайте и публикувайте.
    П.П И един глас в пустинята на тотална безотговорност на политици, учени, академии, университети, институти и институции е от огромно значение.
    П.П. Националната сигурност на България има отношение към всяка тема, националната сигурност на България не е спам.

    Коментиран от #41

  • 40 мнение

    0 1 Отговор
    Ако още малко се подръвчат албанците ще ги оправят и няма да остане и един сърбо македонски б....к да пише писма.
    Който си забравя историята ТОВА ГО ЧАКА.
  • 41 Ембата

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "попалексов лдп":

    kvo agitira6 horata kuv ES polovinata istoriq si q prisvoiha ,polovinata li4nosti su6to
  • 42 Комита

    0 1 Отговор
    Извади сабя ръждива, изплаши баба страшлива!.......
  • 43 Владо Черноземски

    1 1 Отговор
    Пак Ви казвам: Тези не са македонци,това са "србски св.нje". За србите има само един много ефикасен начин на "уважение"и той се казва "СРБОМОР" измислен от хърватите през II-та световна война. Това е извит нож който се закрепва за дланта и който е изключително ефективен за прерязване на српски гърла. Когато си вземеме Македония всички до 10 коляно бивши и настоящи членове на "УДБА" ще си платят. "БОГ прощава ВМРО не". Помнете "наказателните Тройки".Всичко се връща.
  • 44 mirovalkov

    1 0 Отговор
    ах тез македонци.

    те са просто побъркани.

    Да си ходят на Марс - той нали беше техен
  • 45 55еи

    0 0 Отговор
    Много елегантно рязане на клончето на македонската държавност е това писъмце. Да им е честито. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
  • 46 oniq

    0 0 Отговор
    По принцип нямам нищо против всеки да си има съмосъзнание каквото си иска,и както се чувства,ама някой да ми каже ,че Кирил и Методи,Пайси Хелендарски и т.н. били македонци,и куп от тъпи по тъпи твърдения,ще накара Яне Сандански да се обърне 100-тина пъти в гроба си!!Новите македонски политици обесмислиха цялата бораба на човека..язък..според тях той се е борел май за грешна кауза..Като се научат на дисциплина ,ще отидат и до ЕС,но политиците са тези които избира народа им..Щом твърдят ,че народа на Македония ,не споделя мнението на политиците си ,ами да ги изгонят от парламента си.Но няма как да стане,защото те са там и антибългарската им политика им е помогнала да са..
  • 47 попалексов лдп

    0 0 Отговор
    “Протегната ръка към Македония” от имението си в Халкидики в Гърция ли отправя президентът на България Росен Плевнелиев?
    “Протегната ръка към Македония” - Президентът Росен явно не е забравил комсомолското си минало и същност. Навремето при социализма като вдигаха цените на храни, жилища и всичко друго, от “Партията” нагло ни зашлевяваха, че това не било в наш ущърб, а видите ли в наш интерес?!. Та цялото поведение на президента, а той в момента олицетворява България, страшно ни напомня това обидно, нагло, цинично поведение.
    “Протегнатата ръка” също ни напомня за защитната стена, която изгради Израел срещу палестинците.
    “Протегната ръка” ни напомня за канала на “Дружбата“, както САЩ нарекоха препятствието, което копаят срещу мексиканците.
    Приказки, приказки, но сме в 21 век, век на информацията, на бързата информация. Дали президентът се сеща и го осъзнава, кой ще заблуди?
    Нещо се бърка президентът Росен, България не е плевня, българите не са сламари.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове