Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 13:58 1 653 31

Делян Добрев очаквал извинение от Елена Йончева

  • делян добрев-
  • елена йончева

Политически скандал

Делян Добрев очаквал извинение от Елена Йончева - 1
Колаж: ФАКТИ

Елена Йончева е осъдена в 7 случая, свързани с мен. Toва заяви бившият министър на икономиката Делян Добрев пред "Тази сутрин" по бТВ във връзка с делото, на което евродепутатът Елена Йончева беше осъдена на първа инстанция.

Той не може да разбере как Йончева може да лъже толкова безогледно. Вместо да се извини, както би постъпил всеки почтен човек, тя продължава да говори глупости, недоумява Добрев за всички клевети изсипани по негов адрес.

"Цялата тази кампания от нейна страна беше да отиде в Европейския парламент и да получава по 20 000 евро на месец, а не да се бори за справедливост в България. Ако тя беше някаква боркиня за справедливост нямаше да прави всичко това, което върши срещу мен и много други в страната", подчерта Делян Добрев.

Вместо Елена Йончева да каже: "много съжалявам, че причиних на господин Добрев тези страдания, тя продължава със същото. Тя не си е взела поука и не може да се промени. Така се е родила и така ще умре".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пианистче

    18 8 Отговор
    Бозурестият колкото и да търси изкупление, все няма да го намери. Всички помним херпесчето на джуджката от една от визитите му в Кремъл.
  • 2 233

    24 8 Отговор
    Горканчо, страдалеца ми той!
  • 3 сара

    9 5 Отговор
    Една пък справедливост от един пък справедлив съд...
  • 4 ТаУмВзе

    10 3 Отговор
    Лаладжии се лаят. Разменят си некви кинти и пак се лаят. Сеир да е. Ние патим и Плащаме.
  • 5 И какво от това? Рзследвайте парите на у

    17 4 Отговор
    И какво от това? Рзследвайте парите на управляващите, там е по интересно и опасно.
  • 6 Българка

    27 9 Отговор
    Този нещастник да покаже поне малко срам!

    Коментиран от #17

  • 7 гадно

    21 5 Отговор
    Мамин сладък още ли живее под наем при маминка горкия той.
  • 8 ПЕНКО

    9 18 Отговор
    ЗА УКРАИНКАТА ЕЛЕНКА В БЪЛГАРИЯ НАМА ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА !!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДА ЖИВЕЕТЕ С ТАЗИ МИСЪЛ ПОСТОЯННО !?!?!? КРЕПИ Я МИСЪЛТА ,ЧЕ НЕ Е ГЕПИЛА ДОСТАТЪЧНО ОТ БГ НАРОДА /ОТ ДЕЦАТА МУ / -НО ЧЕ ,ИМА ОЩЕ ШАНСОВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 бТВ са едни попкръстьовци и патерица на

    8 4 Отговор
    бТВ са едни попкръстьовци и патерица на властта!
  • 10 Комунивирис

    9 20 Отговор
    Елена Йончева не само е лъжкиня, а и крадла. Отмъкна в съдружие с Цветан Василев 2,5 млн.долара от КТБ. За какво извинение говорим, вместо в затвора комунягите я пратиха в Европарламента.
  • 11 бТВ са едни попкръстьовци и патерица

    10 3 Отговор
    БОКО, Защо не снимахте опашките в Джъмбо, Кауфланд, Метро и др. преди и по време на коледните празници, а и не само? Нима там се спазваха противоепидемичните мерки? Оставете хората да дишат и да живеят! Жалка медия сте си и такава ще си останете. Нещастници такива! Търсите под вола теле, за да си правите скапаните сензации от нищото. Само това чакате, някоя мишка като този дето говори неверни неща, да ви свирне и заедно с него да се радвате на скапания си праймтайм.
  • 12 Гост

    4 3 Отговор
    Мото 20000 евро са си пари бре ито за нищо правене на месец
  • 13 Един

    7 5 Отговор
    Чакайте от милиончива извинение!
  • 14 Анонимен

    9 3 Отговор
    Мвр, съд, прокуратура е ваше. Елена е умна. Казва си мнението господине. Превърнахте българия в ООД. И тук ли да ви кажа, как ги приемахте в системата на мвр, но ще замълча. Защо от град на 56 км от кърджали мохамеданина му разрешавате в хасково. За да получава 300 лева повече и пенсията да му се увеличи, жалва се момчето от системата, чемтой не може да се прехвърли, живее в близко село да си гледа старата си майла, а кротко е. Но мълчи пред вас и в мвр и поделение всичко е от балкана дпс. Лошо няма, но правата на българите не спазвате. И ченгето Я.. Го каза. Бойко ни предаде на турците. Защитават малжинствата, били участвали в смяна на имената, масово ги уволниха и псували в града бсп, дпс и бойко. Умни хора. Радев не ви е виновен и жирналистите ни удрят, но така стоят нещата, утре ще стигнат до софия и ще ви отнемат всички работни места. Те се изучиха през тия 30 г. А българите в градамоставени без работа. Геноцид бе извършен, от кого, кажете вие. За себе си зная.
  • 15 Русенец

    6 1 Отговор
    По-добре свирка отколкото извинение !
  • 16 истина е

    7 8 Отговор
    90% от герберистките подлоги са нещастни мишлета !!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 112

    3 1 Отговор
    След 1989 беизвършено същото отвсички партии без дпс. Унищожаване на интелигенцията. И днес в провинцията е зле. Реват делян пред часовника. Отчаяни. Българи срещу българи. Не всички млади сте умни и обратното. Еена е вряла и кипяла във войни, ти какво си направил, че да ти се извинява. Не гледам партии, а личности, елена йончева, дори и бившия й сергей е над вас. Поне бяхме по спокойни, а вие, нинова, бойко ни в лудите и болниците са в окаяно, на лекарите, не в хасково, ана няколко км.. Не им се работи, рецепти.. И дори. Един доктор на един човек... Вие кво искате.. Превивайки се от болки. Демек неидвайте.
  • 19 Гражданин

    5 0 Отговор
    Започнаха и в хасково да изкупуват от балкана. Вие бяхте на държавна, купихте си жилища, сега ние ще ви ги изкупим. От кирково и двете жени, в малево. Не искали в кж. И хасково отива деляне младо човече.
  • 20 Анонимен

    5 4 Отговор
    Затова не го искате Президента Радев. Защото сте предатели за един пендар и ви знае далаверите, кражбите, корупцията.
  • 21 Чики-Рики

    5 1 Отговор
    Чакай,чакай Делянчо,съда е триинстанционен !Бързаш да искаш извинения.Да не се наложи ти да се извиняваш!
  • 22 chi

    2 0 Отговор
    Може, но като си върне откраднатото...
  • 23 Бай...

    6 1 Отговор
    Това е най-добрия ученик на Б. Борисов! Нагло, лъжливо и без срамно човече!
  • 24 Гост

    3 0 Отговор
    И аз чакам топлофикация да ми върне надвзетото от сметките.
  • 25 Комуниста

    3 0 Отговор
    Сиганина Асковски търси извинение, по е крал и обзавеждал росата със обществени поръчки по втория начин
  • 26 Историк

    0 5 Отговор
    Ленче, Ленце, продаде ли трите "къщи за гости" край Лозенец на морето? Май се готвиш да живееш в Брюксел. Няма ли да се преселиш в Москв, там ти е местото
  • 27 така така

    4 0 Отговор
    Деляне, кой ще ти се извинява на тебе?? Скрий се от хасковската дупка от която излезе.
  • 28 ЖОРО

    2 0 Отговор
    ЕИ Б@КЛУК И СМЪРТА НА ДЕТЕТО ТИ НЕ ТЕ СМИРИ..БОГОХУЛНИК..ЗА ТОВА БОГ ВИ НАКАЗВА..ЦЕЛИЯТ ТИ РОД ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ..СПОМНИ СИ КОЛКО ХОРА ПО ВАШИЯ КРАЙ СИ УНИЩОЖИЛ..ВСИЧКИ СТЕ ПРОКЛЕТИ..ГОСПОД ВИ ГО ВРЪЩА ЧРЕЗ НАЙ МИЛОТО НО ВИЕ СТЕ БОГОХУЛНИЦИ..

    Коментиран от #31

  • 29 Интересно!

    3 0 Отговор
    Излиза според глупака, че за да си борец за справедливост, трябва да си мълчиш! Умно! Ще кажеш, че е от герб! Само там човек може да срещне такъв " интелект"!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове