Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 14:21 2 992 79

Нинова: Никога коалиция с ГЕРБ

  • корнелия нинова-
  • бсп

Единствената партия, която може да промени модела на управление, е БСП, смята тя

Нинова: Никога коалиция с ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

В тази предизборна кампания има поне три различни неща, които могат да направят БСП първа политическа сила, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Най-важното е, че много голяма част от гражданите се отърсиха от страха и от апатията, че нищо не зависи от тях и излязоха с лицата си на протеста през лятото. Това е голяма крачка напред, това не беше възможно преди четири години.

Второто за държавата е, че ГЕРБ е абсолютно изчерпан като политики, не могат да предложат нищо ново, никаква промяна, предлагат още от същото, никакъв капацитет, нямат компетентност да променят нещо и това влиза в колизия с първото.

И третото различно, което е за партията - през тези четири години БСП направи сериозна промяна вътре в себе си. Показахме през тежка промяна, че можем да се борим със задкулисие, със зависимости вътре при нас така, както искаме да управляваме. Да скъсаме с модела на лични договорки, лични интереси на използване на партията и на държавните институции за лична облага.

Тези три неща събрани накуп мисля, че дават различна картина, каза Нинова.

Единствената партия, която може да промени модела на управление, е БСП.

Нинова припомни, че в сегашните извънпарламентарни партии има хора, които са били част от модела на управление на ГЕРБ като вицепремиери, министри.

"През тези четири години БСП беше категорична опозиция и не се съгласихме по никакъв начин да ставаме част от този модел, ние бяхме поканени да бъдем част от това, тези хора бяха от другата страна", коментира Нинова.

Вярвам в паметта на българските граждани, за да разпознаят автентичната опозиция и алтернатива.

Силата на ГЕРБ е разделение и противопоставяне. Нашата сила е в обединението, каза лидерът на БСП и изрази съжаление, че лидери на извънпарламентарни партии не са приели протегнатата ръка.

"Ние протегнахме ръка към извънпарламентарните партии за обединение, не за коалиция, не за управление, а за нещо, което стои много над партиите, нещо, което е държавническо, това са честните избори. Няма значение кой управлява, кой е в опозиция. Това е в основата на държавността. Уви, може би егото на някои от другите лидери надделя и не се прояви политическа мъдрост, заяви Нинова.

Лидерът на БСП нарече гигантска манипулация и лъжа обвинението на Елена Йончева, че Нинова и Борисов са се разбрали за следващото управление.

"Повод за засилването на това говорене даде моето изказване пред ЦИК, че следизборни коалиции ще правим след допитване до членовете и симпатизантите на партията. Очаквах тези хора да реагират по-умно, но какво се случа. Веднага използваха тези думи, за да започнат внушението - а ето щом ще питат членовете, значи са се договорили с ГЕРБ. Изплашиха се тези хора, в чиито глави от сега се върти коалиция с ГЕРБ. Задкулисието винаги се страхува от мнението на хората", заяви Нинова.

Тези хора, които внушават, че БСП и ГЕРБ ще правят коалиция, знаят какво мисли партията. Те знаят, че 99.9% от членовете и симпатизантите ще кажат - никога коалиция с ГЕРБ. Те знаят моето мнение, защото четири години са се опитвали да го прекършат по всякакъв начин, допълни лидерът на БСП.

"Втората голяма манипулация - че имало война между президента и БСП. Излязохме и заявихме, че няма такова нещо. Знаех за изявлението на президента, знаех кога и какво ще каже, не сме изненадани. Поздравих го за този ход. Така се прави, за да разсее внушенията, че ще прави собствена партия и ще къса от БСП", каза още Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    44 52 Отговор
    Тези ще ошушкат държавата! Никога комунизъм не трябва да се допуска!

    Коментиран от #6, #18, #51

  • 2 дядо курти от село пиперково

    54 4 Отговор
    Нинова,коалираш ли се с 🎃 или дпс си политически свършила,запомни го добре...

    Коментиран от #4

  • 3 Бaро Вкаров

    20 32 Отговор
    Обединете се с лилавия комунист Ицето Бойкикията ,без тва сте си лика прилика!🐵
  • 4 гост райдър

    15 21 Отговор

    До коментар #2 от "дядо курти от село пиперково":

    И с Далавери СимеоноФ и шкембе войводата,както и с аптекаря..Това са от слугите на хунтата..
  • 5 Бай Курти

    29 25 Отговор
    То пък сигурно някой иска да прави коалиция с теб.Те в селото го не искат то за поповата къща пита.Фантазии Ниновски.
  • 6 Корни

    19 17 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Айде стига преувеличава моля ти се.

  • 7 Киро Краваря

    15 9 Отговор
    Къде е радиото елто????нещастника?

    Коментиран от #37

  • 8 Рап

    23 16 Отговор
    Никога не се казва НИКОГА когато говорим за политик като Нинова!
  • 9 Ганчо

    9 14 Отговор
    Едно време за тези имаше аонсу, но внуците и внучките са голи пушки...
  • 10 Българка

    24 25 Отговор
    БСП не е единствената партия, която може да промени модела на управление. Но факт е, че истинската опозиция без помощта на БСП не може да направи конституционни промени в частта правосъдие. Без подкрепата на БСП прокуратурата не може да бъде отстранена от ВСС и главният прокурор да не бъде безотчетен

    Коментиран от #22

  • 11 ГЕНАДИ

    25 25 Отговор
    ТИ СИ БИТА КАРТА МА ОУУУУ, САМО К03ЛОДУЕЦА И ГРАД КАЗАНЛЪК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБЕ , А И РАДИО ЕЛТО, ТРИ ГЛАСА ЩЕ ИМАШ

    Коментиран от #15, #48

  • 12 7979

    19 20 Отговор
    От Йончева се отказа, от Радев се отказа, предаде своите, не ги подкрепи, за да не падне статуквото. Сега пък Хр. Иванов и Мая ѝ отказаха. Да видим кой ще се съеши с комунистите.
  • 13 БРАВО

    13 4 Отговор
    НИКОГА. БЪДИ ПО СЪРДЕЧНА
    И ИСКРЕНА.

    Коментиран от #39

  • 14 Брат Галев

    14 12 Отговор
    А с ДПС? Една приятелка пита,Мая Галева,ти я познаваш.
  • 15 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    24 15 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ":

    Не правите ли пауза в колцентъра? А за Нинова тя го показа още 2017 като изгони Балевски и потвърди в парламента че с Шайката коалиция няма да има . После Тиквата опита да ги купи чрез Свинаря ама и това не стана . Затова колкото и да не ги харесвам единственият начин да влезе Тиквата в затвора и да има промени са те . МУТРИ ВЪН
  • 16 Тяната

    15 4 Отговор
    За да промениш модела,трябва да има прозрачност на изборите,няма друг вариант!!!№
  • 17 Матей

    5 12 Отговор
    Е,това за автентичната опозиция го е клъвнала направо от мене,защо не си признае направо,както и много други видни личности са кълвали и ефектни фрази и цели идеи.Как може да споменава изобщо за съюз с герб,които би трябвало да гонят като сталинисти.Ами че герб--това е трагедията на България,най-големите га-до.ве и мизант.ро-пи,такива по сталинско време са ги разстрелвали намясто,а после оцелелите са ги превъзпитавали в ТВО--ТРУДОВО-ВЪЗПИТАТЕЛНИ ОБЩЕЖИТИЯ,без присъда и на общо основание.А сега се чудят какво да ги правят,все едно не са някакви из-ро.ди и долни май-му.ня.ци.

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 gggw

    12 8 Отговор
    само с ДПС.. ниновица пак се е помислила за нещо
  • 20 ПЕНКО

    5 8 Отговор
    ВСИЧКИ РОДНИНИ НА " НАСТРАДИН ХОДЖА" СЕ ПОДСМИХВАТ -"ПОД МУСТАК " !!!!!!!!!! "КО -НИ " ЗВУЧИ ТАКА : " НИКОГА ---ДОРИ-- И В ПОЛЗА -НА НАРОД И РОДИНА - НИЕ СМЕ СИ САМО ЗА НАС " !!!!!!!
  • 21 От сутринта

    14 10 Отговор
    в ГЕРБ започнаха да хвърлят боб дали Курни ще се коалира с тях. Не е истина тази каква глупачка е.
  • 22 Руменчо Радев

    13 9 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Бегай да спиш

    Коментиран от #26

  • 23 ха ха

    13 8 Отговор
    Никога не казвай Никога Нинова... че не се знае до къде ще я докарате вие от БСП. Може това да излезе последното ви спасение..
  • 24 Тираджия

    12 10 Отговор

    До коментар #17 от "Матей":

    На теб май ти харесва да живееш в режим на тока , водата и да пазариш с купони!
  • 25 Чики-Рики

    6 6 Отговор
    Изобщо не харесвам ,, тиквите,, от ГЕРБ,но.... никога не казвай НИКОГА!
  • 26 Българка

    11 19 Отговор

    До коментар #22 от "Руменчо Радев":

    Още не е време за сън! И е време всички да се събудим! Имам чувство, че лидерите на опозицията са в будна кома! Към днешна дата БСП са незаобиколим фактор!
    Първа стъпка изхвърляне на ГЕРБ и Каскет от властта! И достойни присъди!
  • 27 Бай Шиле

    12 11 Отговор
    Скъпи социалисти,копирайте тази снимка от статийката.Сложете до нея снимка на Дядо Димитър Благоев.Така ще знаете кой създаде и кой ликвидира нашата партия.Още един-двама като Станишев и тази кака и тази партия ще има влияние като Комунистическата партия в САЩ.
  • 28 !!!?

    14 12 Отговор
    Ами щом няма да има "никога" коалиция с ГЕРБ, значи остава да има с ДПС...или с "Единна Русия" !!!
  • 29 Българка

    12 12 Отговор
    Корни не се коси.И без това никой не ви иска за коалиция.С когото се коалирате после отива в небитието.

    Коментиран от #32

  • 30 АХМЕД ДОГАН

    10 10 Отговор
    САМО ТОВА ТИ Е ШАНСА - КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ ИЛИ С ДПС!
  • 31 От патерица направена на турски струг...

    10 8 Отговор
    Опозиция не става!Курнелийке Ами вие сте винаги ,,щепсел в контакт" с всички партии, групировки,ООД,далаверймпекси,мутри и бандюги.Сега си увеличихте и заплатите,защото много работа свършихте.Българина пак работи за турци и саможертвата на всички Българи революционери се обезсмисли от такива продажни и подли политици,които се нажвъкаха в политическия живот на нещастна България...Сигурен съм хиляда на сто ,че ще си платите за всичко което правите....
  • 32 Българка

    6 10 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Не кради ника ми!

    Коментиран от #38, #50

  • 33 sbs

    14 7 Отговор
    ЧЕ КОЙ ТЕ ИСКА ---ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА --ТЕ В СЕЛОТО НЕ ГО ПУСКАТ -ТОЙ ПИТА ЗА КЪЩАТА НА ПОПА
  • 34 Бай Шиле

    11 7 Отговор
    Леля Корнеля ако беше белязана с печата на мъдростта,щеше да стане почетен председател и да монтира някой млад и симпатичен лидер.Щеше да спечели хиляди млади хора на които са омръзнали старите муцуни.Сега чака червените бабички,ама и те не са толкова изкуфели.Реално работи за Боко.
  • 35 sbs

    13 1 Отговор
    ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ----АЗ СЪМ АНТИКОМУНИСТ НО -МИ ДАЙ ПЛАТФОРМАТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧИСКА ПАРТИЯ -НА КИТАЙСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ЩЕ ----ИЗПЪЛНИ ГИ --И ЩЕ СТАНА НАЙ ЯРОСТНИЯТ ТИ ЗАЩИТНИК ---ЩЕ СТАНА КОМУНИСТ -ЗАЩОТО ТОГАВА НАИСТИНА --АПЕЛАЪТ ОТ ВРЕМЕТО ---КОМУНИСТ ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО -ЩЕ БЪДЕ В СИЛА -А НЕ СЕГАШНИЯТ -КОМУНИСТ ТОВА ЗВУЧИ ГОРКО ВИ
  • 36 sbs

    9 2 Отговор
    ЦИТАТА Е ОТ УИКИПЕДИЯ --Редица държави в миналото и днес се наричат комунистически, въпреки че обществено-политическото и икономическото им устройство е далеч от теоретичния модел на комунизма. Така съвременната стопанска система във Виетнам включва принципите на дой мой, в Китай – на „социалистическата пазарна икономика“, а класическият комунизъм в Съветския съюз е определян от редица комунисти като държавен капитализъм. Комунистическата партия управлява България от средата на 40-те до началото на 90-те години на XX в. Според някои изследователи, комунистическите режими са довели до гибелта на около 90 милиона души.[6]
  • 37 ЗАРЕЖДА

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Киро Краваря":

    БАТЕРИЯ НИКОПОЛ😕
  • 38 На тебе друго е

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    „ОТКРАДНАТО”😠
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ГЕРБ - победа!

    11 9 Отговор
    Борисов пак ще ви смачка на изборите!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ХайлАдолф

    9 5 Отговор
    Колко по жалка може да стане тази не знам .... бръщолеви ги едни глупости , все едно , че някой изобщо се натиска да се коалира с нея ,овен нЕкой изтрещел комуноид ......
  • 44 ДА ЖИВЕЕ

    4 7 Отговор
    РАБОТНИЦИТЕ МЛАДЕЖИТЕ И ТЕХНИЯ СЪЮЗ!

    Коментиран от #45

  • 45 О О О Я

    1 5 Отговор

    До коментар #44 от "ДА ЖИВЕЕ":

    Най накрая го публикуваха
  • 46 Българин

    7 9 Отговор
    Само Борисов и ГЕРБ могат да управляват качествено и стабилно България, затова и БСП ще си стоят в опозиция!!
  • 47 РАДИО ЕЛТО

    6 6 Отговор
    и правилно БОЙКО е мутра герб са ГЕРМАНСКА ХРИСТИЯНО ФАШИСТКО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОЛИГАРХИЧНА ПАРТИЯ
  • 48 АНОНИМЕН

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ":

    герб с колко те купиха циганино с две кебапчета хляб бира некой лев едно кратно а ток вода здравно осигурен ли си КАНЛЪКЧАНИНО
  • 49 Ниновааа ама си нагла

    8 5 Отговор
    И други казваха същото, и сега управляват с Герп. Пародия...
  • 50 Българка

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "Българка":

    А ти защо крадеш моя ник!?

    Коментиран от #53

  • 51 Хвалипръцкобмб

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Вождът Меката чишка , ГМРи бойният МУ Духател Нанков са са куко и пипе , като Гупе и Дащи .Нанков е като доилен апарат , мож" да издо"й ферма от илядо глави едър рогат добитък.Кат академията на нЕуките ,съде член -кориспунденти. ГМР-головная морда респуликИ
  • 52 КРОКОДИЛА

    9 3 Отговор
    ВИЕ СТЕ ПРОВАЛЕНИ - НЕНУЖНИ ДОКОГА ЩЕ УВЪРТАТЕ - НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ ..................................
  • 53 РЕЙНБОУ

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Българка":

    KИЛ ДE KИНГ😈
  • 54 пенсионер

    6 4 Отговор
    слушах я тая сутрината при г любенов и обеща като вземе власта ще вдигне пенсиите с 20% аз с 38 год стаж при комунизма вземам 305 лв пенсия или според нейната сметка отчоре с увиличе нието 60 лвили разликаот сега 10 лв това е прах в очите и заблуда за неграмотните разбирам да каже до 500 лв 50% увиличение тогава ще има смисал от говорене а не популеизъв и празни приказки от комунист а не извинявам се седесар

    Коментиран от #56, #62

  • 55 Го4о

    11 3 Отговор
    А най- лошото е, че БСП предлага всичко и по много от старото. Нищо ново не са научили. Само повтарят, че са най - демократични но това са само думи. На практика Нинова заведе дела в съда срещу ЖУРНАЛИСТИ! Това е края (позора) на демокрацията на БСП!!!!
  • 56 Ма ти си

    1 4 Отговор

    До коментар #54 от "пенсионер":

    38 години стаж при комунизма,32 години демокрация и ако на 20 години си почнал да работиш= 90 години! Ми ти си рептил вее... За къде се още гласиш? Да беше поработил законно сосигуровки при демокрацията и сего щеше да вземаш поне 700 лева.
  • 57 РАДИО ЕЛТО

    0 7 Отговор
    госпожа НИНОВА е добра жена БОЙКО е мутра ГЕРБ са мафиотска организация БАТЕ НЕЦИ е прав ще гласувам за БСП
  • 58 Боб фасул

    1 5 Отговор
    Ама вие веевате ли, че някои ще брои бюлетините! ГЕРБ печели с шашмата в Арена
  • 59 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    НИКОГА ЗА ---НОРОД -РОДИНА - И ДЪРЖАВА ......ВИНАГЕ ЗА СЕБЕ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 60 sbs

    4 0 Отговор
    МОКРИТЕ СЪНИЩА НА НИНОВА И МАНОЛОВА ---МИ ТОЙ БОЙКО ВЕЧЕ ВИ ОТРЯЗА ---ЛОЗЕТО Е КИСЕЛО -КАЗАЛА ЛИСИЦАТА
  • 61 sbs

    3 0 Отговор
    БОЙКО ---В ИМЕТО НА НАРОДА -ДАЙ ИМ НА ЖЕНИЧКИТЕ КАКВОТО ИСКАТ И ДА СИ СЕДНАТ НАКРАЯ НА ОБЯЗДЕНИТЕ ЗАДНИЦИ
  • 62 sbs

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "пенсионер":

    НА КАКВО БЮРО СИ РАБОТИЛ ----И АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР НО ВЗЕМАМ 1400 лв --ЗАЩОТО БЯХ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА НЕФТОХИМ ---МАЗУТ- БЕНЗИН -НАФТА -ОТРОВИ -МИРИЗМИ -МРЪСОТИЯ ---ЗАГИНАЛИ КОЛЕГИ ---И ЕДНА ТРЕТА ОТ ЗАПЛАТАТА МИ ОТИВАШЕ ЗА ДАНЪЦИ ---А ПРИ ТЕБ--
  • 63 БСП най крадливата партия

    4 0 Отговор
    КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ.
  • 64 БСП най крадливата партия

    4 0 Отговор
    КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА ДВА ПЪТИ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА И БАНКИТЕ. СМЕТКАТА Е ПЛАЩА НАРОДА.
  • 65 ХайлАдолф

    4 0 Отговор
    Както казах по нагоре :Кoлкo пo жaлкa мoжe дa cтaнe тaзи нe знaм .... бръщoлeви ги eдни глупocти , вce eднo , чe някoй изoбщo ce нaтиcкa дa ce кoaлирa c нeя ,oвeн нEкoй изтрeщeл кoмунoид ......
  • 66 А ти

    1 1 Отговор
    пък си на всяка манджа - мерудия, а спри се веч, досадо.
  • 67 сицилист

    0 3 Отговор
    нормалните хора бягат от ГЕРБ като дявол от тамян.Вардят се от тях като от чумави.Никой не иска коалиция с компрометирани политически трупове,които даже и да крадат няма да могат вече.Свърши тя тая!
  • 68 Употребените хора

    3 1 Отговор
    Техноимпексова Какво става с хотела на халкидики, да се конфикскува в полза на държавата.
  • 69 БСП

    3 1 Отговор
    СИ ИМА ШЕФОВЕ БОЖКОВ, ДОГАН И ПЕЕВСКИ
  • 70 БСП и ДПС КОАЛИЦИЯТА

    3 1 Отговор
    КОМУНДЕТАТА ПАК ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ ЗА БАЙРАКА НА ДОГАН.
  • 71 Ицо

    0 1 Отговор
    само БСП и десномислещите хора другоно е пунта мара
  • 72 зоран

    0 1 Отговор
    ще гласувам за БСП до сега гласувах за Герб айде стига толкова
  • 73 БОРИС

    0 1 Отговор
    чета в момента романа Шайка препоръчвам ви го прочетете го да видите какво чудо е
  • 74 ГРИГОР

    0 2 Отговор
    САМООО БСП
  • 75 Db but s CG

    1 1 Отговор
    Затова държавата е на това положение от такива кадри като нИНОВА от ината хората страдат не всички но ....
  • 76 Урко

    3 0 Отговор
    и без коалиция е ясно че пърдите в е дно гърне.
  • 77 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор
    Само баламите могат да вярват , че бандитския щатско-турски модел в София може да бъде бутнат без БСП .
  • 78 Електра

    1 0 Отговор
    Не е важно какво смята Импексовата корабия, по важното е какво смята народа ни...
  • 79 Факт

    0 0 Отговор
    Тая за коя партия игра толкова години!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове