Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 18:21 26 862 128

Ген. Шивиков пред ФАКТИ: Политико-олигархичната шайка не се спира пред нищо!

  • ген. димитър шивиков-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс

Ген. Шивиков предположи, че зад временната не подкрепа на Корнелия Нинова към Румен Радев за втори президентски мандат стои някакво задкулисие

Ген. Шивиков пред ФАКТИ: Политико-олигархичната шайка не се спира пред нищо! - 1
Снимка: ФАКТИ

''Моето лично мнение е, че президентът Румен Радев абсолютно навреме обяви своето желание, заедно с вицепрезидента г-жа Илияна Йотова, да се кандидатират и да участват тази година през есента за втори президентски мандат. Това е напълно реално и естествено в политическия ход и политическите процеси, които се движат в страната''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ ген. Димитър Шивиков, който е активен участник в протестите срещу българското правителството и главния прокурор, започнали през лятото на 2020 г. и продължаващи и до ден днешен.

''Забелязах, предполагам, че и вие медиите, че моментално бяха активирани и напълно мобилизирани онази част от политиците ни, които са срещу президента Румен Радев и политиката, която той неотклонно следва през целия си мандат. Той от първия ден е застанал на страната на Конституцията на Република България и защитава принципно законността. То няма и друг вариант как да бъде. Той е последователен в своите позиции, в своите обръщения и изявления, които прави, съгласно правомощията му, пак посочени в тази Конституция. Но виждаме, че кохортата, тази политико-олигархична шайка не се спира пред нищо'', заяви още ген. Шивиков.

Той коментира и скандалът със сина на президента Румен Радев.

''За жалост, има представители на медиите - хубавото е, че вие не сте към тази група и не мога да ви причисля, които не се спират пред нищо. Тези хора дебнат. Тези хора са в ловци на хора, ловци на скандали. Както се казва, синът на президента Радев, той е младеж. Буйни младежки години. Според мен даже няма никакво нарушение, защото те са били 14 младежи в това помещение. Съгласно и заповедта на министъра на здравеопазването до 15 човека могат да бъдат в едно помещение. Не прави чест и на г-н министъра Ангелов, който си личеше, че излъчва страх и неудобство. Видимо е, че някой го накара. И после последователите и защитниците на статуквото се надпреварваха в един глас, че това е абсолютно нарушение и търсеха "под вола теле". Дори упрекнаха защо президентството било излязло с официално становище. Естествено, че ще излезе по този начин, защото министърът в качеството си на министър прави изявление. Той нарушава и Закона за закрила на детето. Мисля, че беше чл.14, ал.4'', каза генералът от българската армия, а след това добави: ''Те няма да спрат пред нищо. Ще използват и ще следят всяка една крачка на президента Радев и членовете на неговото семейство, за да го очернят и по този начин да се опитат да въздействат върху неговото влияние и приемане от страна на народа. Следващата стъпка е удар срещу Румен Радев - върху неговия имидж и рейтинг. Не се спират пред нищо тези хора".

"Борисов е човек, който има силно егоцентрично мнение за себе си. Той е свикнал само да го хвалят. Той се уплаши, че едва ли не групата протестиращи в същия ден в Банкя застрашават живота и здравето на близки членове на неговото семейство. Лятото имаше няколко такива спонтанни протеста в Банкя, тогава той не реагира, ама той тогава се криеше като партизаните преди 9 септември. Не се знаеше къде се намира. Неговите пиари излъчваха във Фейсбук breaking news от места, където средата е силно контролируема и стерилна. Този човек от ден на ден все повече ще се страхува. То е видимо това нещо. Той няма смелостта да излезе и да се разходи по улиците, а се пише, че е ербап и едва ли не човек от народа. Но няма тази смелост да излезе. Може би преди около месец, или преди Нова година, той беше на посещение в Банско. С кмета и с депутата от ГЕРБ бяха застанали на брега на реката, която минава през град Банско. Но нямаше хора. А той говори как давал парите, как строял и т.н. Да се пусне по главната улица на Банско, за да види как ще го посрещнат хората. Точно преди 11 месеца едностранно взе решение да затвори всички заведения в Банско и оттогава до ден днешен половината хотели и заведения в Банско не работят, защото нанесе страхотен финансов удар. Той затвори 15-хиляден град, защото предполагаемо имаше 5000 души, заразени с COVID. Впоследствие, по спомен, се оказа, че има двама или трима. А месец по-късно в най-голямото село в Плевенска област, когато беше пламнала зараза от една циганска махала, селото не беше затворено. Какви са тези двойни стандартни и двойни аршини?'', запита ген. Шивиков.

Той говори и за това, че Корнелия Нинова досега не е оказала подкрепа на Румен Радев за втори президентски мандат:

''Учудващо е. Поне за мен е така. При условие, че тази партия, с претенцията за най-старата партия в българския политически живот, което е факт, номинира преди 4 години и половина тогавашния генерал Румен Радев за кандидат-президент. Той благодарение на своя авторитет и в чието лице българският избирател разпозна промяната и не сe излъга за което. Сега ръководството на тази партия взема една позиция на изчакване. Дори г-жа Нинова, участвайки в поредица от предавания в телевизиите, когато вашите колеги журналисти директно ѝ задаваха въпроса дали ще подкрепи президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова, тя каза, че това не стояло на дневен ред. Това говори, че има някакво задкулисие. Т.е. ''изчакваме да видим какви ще бъдат резултатите от парламентарните избори''. Аз не изключвам варианта, че БСП са се настроили вече, че няма да бъдат първа политическа сила на тези парламентарни избори. Декларират, че в никакъв случай няма да влязат в каквато и да е колаборация с ГЕРБ, но не казват, че няма да се съюзят с ДПС, а пък ДПС открито заяви, че не подкрепят Румен Радев за следващ мандат, искайки неговата оставка, и те изчакват, за да видят... Ако успеят да съставят правителство като втори мандат (ако първата политическа сила на изборите не успее да създаде правителство), те ще разчитат на подкрепата на ДПС'', изрази интересна хипотеза ген. Димитър Шивиков.

Той смята, че ДПС се страхуват от президента Румен Радев. Генералът очаква настоящият президент да бъде такъв за още един мандат. "Той ги засегна в най-болното и чувствително място, т.нар. икономическа власт. Не е тайна, че икономическата власт е в ръцете на ДПС във всички министерства", отбеляза ген. Шивиков.

Според него и водещата ДПС и Бойко Борисов са в абсолютна симбиоза. "Това, че г-н Борисов официално отрича, че нямали нищо общо, това е за наивници. Артист от селска група. Заяви дори, че не познавал г-н Делян Пеевски. Президентът Радев казва, че той ще направи всичко възможно и го прави, за да не допусне това безкрайно и безконтролно разграбване на България като страна и разграбването и обедняването на българския народ. Т.е. те в негово лице виждат тази заплаха. Защото единствено президентът Радев, заедно с президентската институция, останаха единственото неовладяно място от тази шайка, от тази хунта. И докато той е президент това няма да се случи'', смята генералът.

Нали си спомняме, на Орлов мост имаше една страстна целувка (визира целувката между Лютви Местан и Сергей Станишев през 2013 г. на Орлов мост). Видяхме резултатът какъв беше. Както се казва, ДПС ги предадоха и ги оставиха по средата на пътя, в пустошта, когато оттеглиха своята подкрепата за кабинета "Орешарски". Казаха, че изтеглят своите министри, своите квоти и дотам бяха", припомни ген. Димитър Шивиков.

Той отбеляза, че ежедневно е сред хора, включително не само такива, които са негови познати, и няма човек, който да му е казал, че подкрепя и харесва политиката, която се води в момента.

За трагичния случай с убитото от ток в София 16-годишно момче ген. Шивиков каза следното: Защо г-жа кметицата Фандъкова никъде не се видя в медийното пространство? Камо ли да отиде на място да изкаже своите човешки съболезнования на това семейство. Като се има предвид и е факт от протоколите от 2019 г. на изборите за местна власт, че тя получи огромна подкрепа не само на първия, а и на втория тур, на балотажа, именно от нашите сънародници циганите. Съвсем естествена реакция е, ако тя е доблестен политик, да отиде чисто човешки, да ги посети в дома. Те нямат тази смелост. Те не умеят и се страхуват да гледат избирателите в очите".

"Никой не поема отговорност", категоричен бе ген. Димитър Шивиков за нелепата смърт на 16-годишния младеж, а след това добави: "Защото от най-ниското стъпало на административните нива до най-висшето са назначени разни калинки и калинчовци. Абсолютно некомпетентни хора".

''Г-н Борисов в моменти на откровение споделя, че е изморен вече от властта. От друга страна пък казва, че той извън властта нищо не може да прави и се страхува за своето физическо оцеляване. Той, за да ги споделя тези неща, значи нещо отвътре го яде. Значи той изпитва някакъв неимоверен страх, който е базиран на някакви факти. Аз бих го охарактеризирал като съвременния Андрешко, Андрешко на XXI в. Той се опитва да бъде еднакво добре в блатото с всички основни, значими политически играчи на световната, европейската и регионална сцена. Но те хората реално не му обръщат внимание'', коментира още ген. Шивиков, а след това даде пример с нелепото поведение на Борисов в Европа. "То не е и жалко, то е обида, шамар за националното ни самочувствие. А ние сме горд народ, ние сме дали много неща на Стара Европа и на света. Дотам ли го докарахме? Този човек да бъде етикетът на страната. Хора, мислете! 4 април е съвсем скоро'', допълни ген. Шивиков.

Тази непрекъсната "информация" за COVID-19. Слушаме една хроника, едни комюникета, които мачкат'', вметна генералът и сравни сегашната ситуация с дадени елементи от Втората световна война.

''Вчера, когато нашият любим "вожд" и правителствен ръководител обяви типично в негов стил: "От утре вдигайте забраната и по малките населени места, учениците да се връщат на училище", пак дадоха репортаж ваши колеги в едно училище, където едно момиченце, направо ми се просълзиха очите, то се разплака. И когато го питаха защо, то каза: "Много ме е страх от COVID-19. Да не се заразя и да не заразя мама, тати, баба и дядо вкъщи. Виждате ли до какво ни докараха и до какво състояние изпаднахме? Г-ж Маринкова, страхът е човешко чувство, то е защитна реакция, но когато това е денонощно, подаването на тази информация, става облъчване'', категоричен е генералът.

Той припомни апокалиптичното говорене на хората от Националния оперативен щаб в началото на пандемията, което сега е точно на обратния полюс. "Те не намериха сили най-малкото да кажат: "Прощавайте, тогава още нямахме достатъчно информация за този вирус, пресолихме манджата". Те не го направиха това нещо, но са безскрупулни сега да се показват колко са...", възмути се ген. Димитър Шивиков.

В заключение за изборите на 4 април той отбеляза, че статуквото разчита на ниска избирателна активност.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генерал Шивиков

    122 57 Отговор
    Марш,марш с генерала наш!

    Коментиран от #54, #92, #105, #108

  • 2 ТтТ

    87 209 Отговор
    Ето го новия фатмак!!!

    Коментиран от #5, #15, #77

  • 3 ТаУмВзе

    159 45 Отговор
    Те първа започва Войната и Шита, Срещу герберастията. И не само.

    Коментиран от #42, #128

  • 4 Иван

    226 76 Отговор
    Чест и Почитания г-н Генерал!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абееее

    187 44 Отговор
    Къде се е покрил позьорът. Вече трети ден не инспектира нищо. Направо потънАхме без неговите указания.

    Коментиран от #11, #21, #62, #65, #116

  • 7 ПЕНКО

    39 114 Отговор
    ВСЕКИ МОЖЕ ДА РАЗПОЗНАЕ -Л АЙ НО , НО ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ТА -ВТО СЕ ИСКА КВАЛИФИКАЦИЯ !!!! ДА РАЗПОЗНАЕШ ГУМНО ИЛИ БЪРБОШКИ - СЕ ИЗИСКВА КВАЛИФИКАЦИЯ --- НЕ ТОЧНО "ГЕНЕРАЛСКА "- А НАРОДНА !?!?!?

    Коментиран от #16, #88

  • 8 НИЩО НОВО КОЕТО ЗНАЕМ

    64 127 Отговор
    НЕ КАЗВАШ!!!КАЖИ КАКВИ СА ТВОЙТЕ НАМЕРЕНИЯ?ЗА ВОЕНЕН МИНИСТЪР ЛИ СЕ ПОДГОТВЯШ?ЗА ВОЕНЕН АТАШЕ?ТО ПРИ ВОЕННИТЕ ВСЯКА ЗАПОВЕД Е ПРЕДПОСЛЕДНА
  • 9 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    39 44 Отговор
    ЗА ТОВА И ПРОТЕСТА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СПРИРА ПРЕД НИЩО!!!!ЗА ТОВА!!!!НИ ПРЕД КОРДОНИ,НИ ПРЕД ГАЗОВЕ!!!КОГАТО БЕШЕ МНОГОЛЮДЕН!!!НАЛИ ВИДЯХТЕ КАПИТОЛИЯ,ЩАТИТЕ СА НАЙ ЧЕНГЕСАРСКАТА ДЪРЖАВА И ВЪПРЕКИ ТОВА ВЛЯЗОХА!!!А ТУК ГИ РАЗЦЕПИХА НА БЪРЗО С ТОЗ МОЖЕ ДА СТАЧКУВА,ДРУГИЯ НЕ МОЖЕ,АГРЕСИВЕН БИЛ!!ТОЗ МОЖЕ ДА ГОВОРИ НА МИКРОФОНА,АРМЕНЕЦА АКО МУ РАЗРЕШИ!!ДРУГИЯ НЕ МОЖЕ!!И ТН.....
  • 10 Каишков

    127 73 Отговор
    Радев Президент , а ген Шивиков Премиер . Друго спасение няма.

    Коментиран от #80, #95, #100

  • 11 Румен Радев

    82 136 Отговор

    До коментар #6 от "Абееее":

    Още един луд се появи на хоризонта вече сме двама само като му погледне човек визономията и няма нужда да си отваря устата щото се знае какви щуротий ще избълва

    Коментиран от #13

  • 12 РАДИО ЕЛТО

    97 20 Отговор
    казва се мафия мафията у нас си има държава
  • 13 Парапунов

    94 25 Отговор

    До коментар #11 от "Румен Радев":

    А третия генерал с жипката към обществената сграда със строг режим.
  • 14 Зъболекар

    59 109 Отговор
    Този всички зъби са му черни, гангренозни. Как ще ни управлява чосек който не си мие зъбите. Или няма пари за зъболекар, или го е страх от болка големия мъжага военен. Сами си правевте изводи.

    Коментиран от #58

  • 15 Мазньо

    45 16 Отговор

    До коментар #2 от "ТтТ":

    Фатме,само фатмаци ли са ти в акъла...
  • 16 РАДИО ЕЛТО

    61 17 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕНКО":

    ПЕНКО рома защо не погледнеш първо себе си отстрани и тогава обиждай ти какви са тези клозетни приказки а ти плащаш ли ток вода здравно осигурен ли си спазваш лизаконите

    Коментиран от #20, #35

  • 17 Шмекер

    24 33 Отговор

    До коментар #5 от "Чекмеджан":

    Не е фазан а “киртак”.
  • 18 Ццц

    74 28 Отговор
    Винаги е съмнително, когато се изказват суперлативи само за едната страна, особено в нашата действителност. Но мнението на този генерал за Бойчо и щаба напълно съвпада с моето. Даже за щаба е доста либерален. Тези хора се продадоха и играят роля, за която нямат лисерство и аура и винаги са на грешната страна в борбата имхс вируса. За Бойко отдавна е ясно що за капацитет е.
  • 19 РАДИО ЕЛТО

    65 16 Отговор
    у нас 31 години разни капиталисти олигарси мутри престъпници тормозят БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шайка

    80 33 Отговор

    До коментар #6 от "Абееее":

    Дека го баце да го видим. ТоЙ пътува само там където няма сняг! Генерал Шивиков, хората са с вас. Всичко ще се промени за месеци и много ще оидат веднага в затвора.

    Коментиран от #24

  • 22 ИСТИНАТА И САМО

    40 62 Отговор
    ТАКА ДЕ, ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ТВОЯТА ШАЙКА, ПО-ГЛАДНА И ПО-НЕКАДЪРНА. ОТ КЪДЕ СЪМ СИГУРЕН, АМИ ГЛЕДАШ "НОВИЯ" РУМЕН РАДЕВ И ВИЖДАШ КАКВО НИ ЧАКА
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 6666

    33 9 Отговор

    До коментар #21 от "Шайка":

    Шайка, ти сигурно си руска шайка ама си и много смешен. До сега най-големите бандити на прехода не помирисаха затвора, що си сигурен, че някой ще влезе в затвора.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Давид

    28 25 Отговор
    ДПС държи власта защото бизнесмени зад Доган играят с Турция и международните бандити и ДС е в ужас ако тези бизнесмени се уличат и арестуват, част от България ще стане турска губерния . И това не е илюзия . Слаби генерали като Шивиков допуснаха това . Военен план план се прави секретно ген . Шивиков а не с трапезни мафиоти - патриоти . Допуснахте през годините предатели като Соломон Паси и Кристалина Георгиева да дирижират под влиянието на чужди ментори да налагат политики в България а сега вие без срам излизате и анализирате пред свършен факт грешките допуснати от вашата некомпетентност .
  • 27 естет

    33 43 Отговор
    Езикова култура, стил на изказване, речников запас - всичко говори за един нискоинтелигентен и посредствен човек. Не мисля, че президента има нужда от такива защитници!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 РАДИО ЕЛТО

    51 36 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 РАДИО ЕЛТО

    35 17 Отговор
    инай слабата държава е много по силна и от най силната и най страшната мафия

    Коментиран от #127

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 СОФИЯ

    37 5 Отговор
    да живее БЪЛГАРИЯ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 За какви клозетни приказки говориш!???

    21 31 Отговор

    До коментар #16 от "РАДИО ЕЛТО":

    За ония , чешки художник говориш май!Ами прав е човекът !!!Как да нарисува държава с народ който залита между осъден премиер, и крадец генерал, който използва труда на войниците да му строят вила!??Абе що не избереш някой читав българин за политик!????Аааа,няма?Ми няма!

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Питам

    36 28 Отговор
    А Шивиков да каже, когато го докараха в кома от ковид и полуумрял във ВМА, кой му спаси живота там?

    Коментиран от #51

  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 29 Отговор
    герб са мафия мутри
  • 39 любител

    33 20 Отговор
    прав си пич в другите държави има мафия а в Б-я мафията си има държава.това е цялата истина

    Коментиран от #83

  • 40 СКОРПИОН

    36 23 Отговор

    До коментар #35 от "За какви клозетни приказки говориш!???":

    БОРИСОВ Е МУТРА

    Коментиран от #46

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 43 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достойния ПРЕЗИДЕНТ
  • 42 Зелените чорaпи

    40 33 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    cи въобрaзявaт , че могaт дa комaндвaт cвобдните хорa.Фaтмaшкa му рaботa.
  • 43 Гошо

    40 35 Отговор
    Прилича на руснак алкохолик то и фамилията му е такава
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 10 Отговор
    всички който съсипаха БЪЛГАРИЯ да си получат заслуженото
  • 45 Другаря

    36 37 Отговор
    На този главата става,само за пън да си цепиш дървата
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 аса

    31 36 Отговор
    шивиков щивиков швейк си ти
  • 48 Ливърпулчо

    34 41 Отговор
    Браво на Шивика ! Хубаво им го натика !
  • 49 Майор Калоян Аспарухов

    40 45 Отговор
    Подкрепям напълно генерал Шивиков.
    Достоен войн от Българската армия.

    Коментиран от #109

  • 50 На 19.02.(петък) !

    23 6 Отговор
    Всички за ЛЕВСКИ !
  • 51 Ццц

    25 10 Отговор

    До коментар #37 от "Питам":

    Кой? Едва ли е хирург. Хирурзите ръководят борбата с коронавирус. Гледам днес 1100 заразани, 800 от които в София. Останалите 300 стигнаха за нови 5 области да влезат в "червената" зона. Така лесно се влиза и излиза от тая червена област, че изглежда лесно да управляваш коронакризата. Достатъчно е да се имаш с математика.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 маалата

    38 35 Отговор
    Фатмак Шивиков лее мозък!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Поредният овеннен от запаса

    27 29 Отговор
    За връзване....

    Коментиран от #113

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Подкрепа

    32 30 Отговор
    За истинския генерал Шивиков !!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 колю

    29 26 Отговор
    Само му виж главата, физиономията, изображението, ореола - абе това от какво и къде е правено....
  • 62 Анонимен

    18 8 Отговор

    До коментар #6 от "Абееее":

    Софиянци,


    столичани, май сте по-зле от нас- тия, дето живеем ,в дълбоката провинция. Чудя Ви се на акъла,защо ви е тази комплексирана пр-ка?
    В нашия град такива явления,не дай си Господ ....абе вие там кмет нямате ли си?!

    _
  • 63 ххааа

    32 29 Отговор
    Кой е тоя и защо му давате думата ?
  • 64 cpv

    36 32 Отговор
    Шивиков,нали ти си от същите среди не знам какво искаш? Не ти ли ясно,че Румен Радев няма да бъде избран за втори мандат!
  • 65 04 04 2021

    20 20 Отговор

    До коментар #6 от "Абееее":

    СТУДЕНО МУ Е СЕДИ НА ТОПЛО НЯКАДЕ ИЗ БАНКЯ , ИЛИ БОЯНА ИЛИ НЯМА ПАРИ ЗА НАФТА ЗА ДЖИПА 😂😂😂😂😂😂😂🤐
  • 66 Анонимен

    30 30 Отговор
    Румен Радев пак ще е Президент.Казах.

    Коментиран от #70

  • 67 Просветен илюминат

    18 11 Отговор
    Една овца,колкото и да я струват си остава овца.
    Който разбрал,разбрал,който не е да продължава да се оставя да го стрижат.
  • 68 Електра

    26 22 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Колкото и Кауна фигурант да стиска юмрук, нито Ян Бибиткян, нито Костинбродската корвета, а камоли Импексовата биволица, могат да спасят Импексовата БСПдирастия от разгром, или да я доведат на власт, за да гепят със Чалмите, народа пак ...
  • 69 Голем смях

    32 28 Отговор
    Този е живо доказателство,че военните са най-тъпата част от обществото.Добре че няма война,че с такива генерали ...врагове не ни трябват.О ...свещена простота.
  • 70 Голем смях

    6 8 Отговор

    До коментар #66 от "Анонимен":

    КОГА?
  • 71 Бай Курти

    31 27 Отговор
    И на тоя му хлопа дъската.Явно носенето дълго време на фуражка му се е отразило сериозно на мозъка.
  • 72 Цветко Христов

    29 22 Отговор
    ШИВИКОВ, Я МИ КАЖИ ЗАЩО ТЕ ИЗГОНИХА ДО КОЛКОТО ЗНАМ ОТ АРМИЯТА? ВОЙНИЦИ РАБОТИЛИ ЛИ СА НА ТВОЯ СОБСТВЕНОСТ БЕЗ ДА ИМ ЗА ПЛАЩАШ. А? ТОВА СЪМ ГО ЧЕЛ НЯКЪДЕ В ИНТЕРНЕТ. ВЯРНО ЛИ Е? МОЛЯ ОТГОВОРИ!
  • 73 Гошо Шивиков

    12 16 Отговор
    Колега,Тебе пък кой те пита ,имаш мнение за всичко ,
    Пълен маниак си генерален .
  • 74 До 11

    19 18 Отговор
    Неграмотник си,както и всичката гърбава сволач в България.
  • 75 Нинова

    26 14 Отговор
    Къде бяхте господа генерали пред 90-те?Сега много се навъдиха патриоти в името на народа .Изчезни на подссоци
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ХаХаХа

    14 19 Отговор

    До коментар #2 от "ТтТ":

    Тоз направо се е олял от лиза е...
  • 78 Ейейей

    26 28 Отговор
    Ако някой гласува за Радев тази партийна кукла после да не мрънка и да плаче .Това ако е президент никой не го е.......а за две стотинки
    Най слабия президент в историята на България
  • 79 Запознат

    27 27 Отговор
    Никакъв генерал не е Шивиков. Обикновен мошеник е. Но какво ли не прави пропагандата. Заблудените овце и след вълк ще тръгнат само да им подсвирне.
  • 80 Артелериста

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "Каишков":

    Боже,Боже,пази БЪЛГАРИЯ!
  • 81 Воин

    19 19 Отговор
    Войничетата,привършиха ли с ремонта на апартамента ти,Шивиков?Ти си срам за България.
  • 82 факти

    15 18 Отговор
    от къде ги намирате тия. То голЕмо ровене в боклука пада. Трябва да искате "вредни" от спонсора си, "черпака" ли беше или "фатмака".
  • 83 Валери

    15 5 Отговор

    До коментар #39 от "любител":

    Не си оправ. В другите държави има народ хора а тук има овце стадо и затова разликата е огромна . Май вече си личи по коментарите под е такива статии.
  • 84 Patton

    11 5 Отговор
    Шайка , Хунта или Клика ? Изберете си сами как да ги наречем !
  • 85 Разбрах

    12 12 Отговор
    Не разбрах какво предлага. БСП ли ми предлага? Ако е така по добре да се скрива някъде. Ще използваме рейтингът на Радев, няма да обявяваме подкрепа за да не спадне и в последния момент ще се залепим за него и така ще влезем във властта. Това е планът.
  • 86 Миле

    7 10 Отговор
    ГЕРБ и БСП е една партия. Крайно време е да го разберете!
  • 87 Ливърпулчо

    8 8 Отговор
    Долу ГЕРБ и БСП ! Те са 2 в 1+ДПС !
    Прости, невежи и тъпи до един !
  • 88 Драйфус

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕНКО":

    И теб те разпознахме,споко л....!
  • 89 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 20

    15 10 Отговор
    Най некадърната част от народа е в ГРОБ !
    Само им вижте физиономиите !!! Гнусно !!!
  • 90 Тренд Александър Арнолд

    16 13 Отговор
    Генерал Шивиков винаги е точен !
    Право в целта - гербавите 🐧 !
  • 91 AC/DC

    13 9 Отговор
    На изборите да изберем правилния път.
    Той не е с жипката !....
  • 92 ОЧЕВИДЕН ФАКТ

    17 15 Отговор

    До коментар #1 от "Генерал Шивиков":

    Шивиков е умствено ограничен шапкар с ниско интелектуално равнище,просташки манталитет и слаба обща култура. По-тъп и примитивен е дори и от другаря Мунчо Радев.

    Коментиран от #93, #101

  • 93 Ббб2

    7 8 Отговор

    До коментар #92 от "ОЧЕВИДЕН ФАКТ":

    Боклук,скапан си ти!Сигурно си на хранилка,но и това не те оправдава!
  • 94 смешко

    9 11 Отговор
    Този мазник чиновник пушка не е държал освен ловджийска да стреля по пъдпъдъци
  • 95 Азар

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Каишков":

    И ще цъфнем.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Иван

    11 11 Отговор
    БОЙКО тиквата проста Сачева и ПКП веднага в Карлуково.Идва ВИДОВДЕН.Остават преброени дни.
  • 99 Бацил

    10 7 Отговор
    Бойко тиквата проста Сачева и ПКП веднага в Карлуково.
  • 100 Болярин

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Каишков":

    Скоро бил ли си на контролен преглед ?!!
  • 101 Болярин

    7 8 Отговор

    До коментар #92 от "ОЧЕВИДЕН ФАКТ":

    Откри "топлата вода", относно умствените възможности на тия фуражко-каскети ...
  • 102 този

    11 8 Отговор
    ще иска пак да обира от мисии и войници да му строят апартамент.
  • 103 Тежко

    9 6 Отговор
    И горко на България. Прекалено много фуражки взеха да се месят в политиката и това не е на добре. В никоя развита държава такива не участват във взимането на решения а като ли да те извадят от поделението и да те направят президент.
  • 104 Нормален

    10 6 Отговор
    Тоя атакистки предател го осъдиха за кражби от поделенията, които са му били подопечни.Вместо да е в затвора той лее помия по телевизията.Така е в България.
  • 105 Цоко

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Генерал Шивиков":

    С вашия генерал се хващайте за ръце и право в МаЦква
  • 106 Аспарух

    1 2 Отговор
    ,,Това е толкоз просто и логично"-имаш генералски умения,не се ли сещаш? Ученичка на Костов,вече подчинена на бацето-в замяна-път към висшето общество с обещана власт!!! И ти да си-ще се изметнеш като фурнаджийска лопата!!! Ние сме племе-което един другимо се плюем,предаваме и унищожаваме!!! Докажете,че не е така!? С тази си генна черта-НИКОГА няма да бъдем ,,сноп от стрели" !!! КАЗАХ!!!
  • 107 1948

    6 8 Отговор
    Какъв генерал може да е този смешник, при положение, че не е водил нито една битка.

    Коментиран от #117, #125

  • 108 Ах този бивш ..

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Генерал Шивиков":

    Нарича с обидни имена и клевети това Правителство, което не му одобри постъпката да изгражда собствена вила с безплатна работна ръка от подчинените му армейци. Забрави или не сметна за необходимо да признае, че беше се самозабравил, като овластен с власт и пагони. Може, но не е бил социално слаб! Сега се кланя на другите с тая същата униформа за РЕАБИЛИТАЦИЯ! Да видим ще получи ли и той парче от ПИЦАТА, след като беше рамо до рамо с протестиращите.
  • 109 Щом искаш, го подкрепя!

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "Майор Калоян Аспарухов":

    Но, това не те прави по-различен. И ти си като него деспотичен.
  • 110 М,бапе

    6 5 Отговор
    На изборите ще отнесем герберугите, като
    П.С.Ж. Бърселона с 4 към 1 ! Мяу,мяу, Бао !!!
  • 111 Щом искаш, го подкрепяй!

    3 5 Отговор
    Но, това не те прави по-различен. И ти си като него деспотичен. От пружината на шапката е ! Свали шапката и ти ще го осъзнаеш!
  • 112 На рубежа

    8 3 Отговор
    Шивиков държал е пушка !
    А Бочко само ни ошушка !
    Щото само Меркел слушка !
    И веч сме голи като пушка !
    Гербава червена чушка !...
  • 113 Този не го ли осъдиха

    5 10 Отговор

    До коментар #55 от "Поредният овеннен от запаса":

    Такива изгонени от армията, трябва да им отнемат и униформите да не ги омърсяват и тях! А, за затвора ще чакаме да решат, сега нали е пандемия..
  • 114 Празен шланг

    8 1 Отговор
    Всичко на ГРОБ ще се върне Като
    БУМЕРАНГ ...
  • 115 Гербавите седем братя

    3 5 Отговор
    Родени нискочели плужеци с каскети.
    Простички и тъпи кат брикети !...
  • 116 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Абееее":

    Жипката е в ремонт,че и се е разбрицал диференциала,оти се по Балкана бяга Винету....
  • 117 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    6 3 Отговор

    До коментар #107 от "1948":

    Той и Бокуто е Генерал брее- къде му е неговата битка...???
  • 118 този

    6 6 Отговор
    още един калпав некадърник с чин генерал който може сам само да си избърши г..а е кандидат за политик то военен и милиционер народа го е казал най некадърните стават
  • 119 Терминатор

    3 1 Отговор
    Какъв си ти бе д....ьо
  • 120 Чочо

    6 6 Отговор
    Върни одеялата за войниците които открадна от поделението,мизерник
  • 121 бай Ставри

    3 3 Отговор
    всеки гирберас-пи дерас! Всяка ги рбераска-да ни се напраска! Ама като го види, да не се стряска!
  • 122 MOLI

    3 4 Отговор
    АКЪЛ ОТ КРАДЦИ НЕ ИСКАМЕ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ПРЕЗИДЕНТА ИЗЛЪГА ЛИ ЗА СИНА СИ,ИЗЛЪГА.КАКВО ПОВЕЧЕ.НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,ЧЕ ДЕТЕТО Е БИЛО ТАМ.А,ТОВА ,ЧЕ БАЩА МУ ЛЪЖЕ.ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛЕН СЪЮЗ,А НА ДЪРЖАВА.А,СРАМНИЯ СЛУЧАЙ С ТАЛИН???ПОЗОР!!!
  • 123 Възмутен

    1 2 Отговор
    Един от малкото достойни българи! Такива липсват тотално в управляващата ни шайка, а в опозицията може и да има, но вождовете не им дават думата и те скоро я напускат! Пълна политическа порнография!
  • 124 Борисов

    3 3 Отговор
    е най-недостойния премиер.Не стига,че е прост,завлече държавата на дъното,за да угоди на шепа олигарси около него.Трябва да отговаря за крадените пари .Никаква прозрачност няма на харченете.Тези негови еднолични заповеди за харчове от екрана на какво приличат-на бандитско разпореждане.Само затвор за разбойко.
  • 125 4455

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "1948":

    А Борисов как е станал генерал, без да е бил никога преди това подполковник?!!!
  • 126 Димитров

    1 1 Отговор
    В такива, като вас ни е надеждата, но засега нищо не виждаме. Или се страхувате или ви купиха.
  • 127 Коя мафия

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "РАДИО ЕЛТО":

    Руската мафия? ВИС-2? SiC? TIM?
  • 128 Дядото

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Оз генерал Димитър Шивиков като шеф на 53 пехотна бригада бе обвинен в корупция и търговия с влияние имаше дело и бе съден, но не се знае как му свърши делото. Но дори да е оправдан което се случва в България почти винаги съмненията за него останаха, че не е читав човек. Той бе кандидат за депутат от листата на Бсп, а сега по всяка вероятност ще бъда в листата на другарката Мая Манолова Галева Пеевска. На тези хора ни грам доверие. Преминил се Илия и пак с тия. Най обикновени хамелеони и нагаждачи готови в името на властта и парите да целуват много червени задни.. И руското посолство. Много другари са се запътили чрез партии като тази на Мая и отровното дуо към властта, парламента и тн.