17 Февруари, 2021 19:35 5 626 32

Тъжно: Почина и вторият шофьор от тежката катастрофа на пътя Русе-Бяла

  • загинали-
  • катастрофа-
  • русе-бяла

Тъжната новина бе съобщена от областната дирекция на МВР в крайдунавския град

Тъжно: Почина и вторият шофьор от тежката катастрофа на пътя Русе-Бяла - 1
Илюстративна снимка, източник: Shutterstock

Почина и другият шофьор от тежката катастрофа на пътя Русе-Бяла. Тъжната новина бе съобщена от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигнал за пътния инцидент е подаден около 14.25 часа днес. Челно са се блъснали два автомобила. От удара единият шофьор загина на място. Водачът на другата кола бе откаран в русенска болница с политравма и с опасност за живота. Въпреки усилията на лекарите той е починал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    41 2 Отговор
    Русе Бяла -пътят на смъртта!

    Коментиран от #6

  • 2 ужас

    21 1 Отговор
    Миг невнимание и за цял живот мъртъв
  • 3 qwerty

    16 5 Отговор
    крайно време е там през 100 метра да има “полегнали полицаи” катастрофа след катастрофа. другия вариант е разделителни бетонни блокчета ама КОЙ ще се занимава да инвестира в безопасността на населението?
  • 4 мечо

    8 1 Отговор
    Да почива в мир.
  • 5 Каквото почукало такова се обадило.

    3 23 Отговор
    Колкото живял, живял като неможе да шофира какъв го търси зад волана мразя шофьорите.

    Коментиран от #10

  • 6 Бриго Бичкията

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    А, как?!, к'мо говориш ти бре човече, пътищата са ни слънце както вика онази от Кърджалито, само да си караме хубавите коли. Светла памет и на двамата загинали, съболезнования на семействата.
  • 7 Всъщност

    14 6 Отговор
    Пътят не е виновен а шафиорите. Тия с рег ВТ и В(Букурещ) карат като луди там

    Коментиран от #11

  • 8 Радо

    22 2 Отговор
    Северна България кучета я яли......важното е северната тангента откъм южното околовръстно на Шопландия да е с три платна в двете посоки.
  • 9 Содомит

    1 2 Отговор
    Бмв?
  • 10 Бриго Бичкията

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Каквото почукало такова се обадило.":

    Абе какви ги говориш бе човек?!, сърце нямаш ли?!.

    Коментиран от #14

  • 11 А като го изключваш от

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Всъщност":

    вина пътя, защо този път там е в челните места по катастрофи, с ба друг почти няма? Или може би там се движат всички дето немогат да карат или всички "нарушители" или е от въздуха? Ако питаш мен, облъчването ви е в повече!

    Коментиран от #15

  • 12 Zrock

    8 2 Отговор
    Стари коли, нови герои ,смърт,кражби ,безхаберие. Има такава държава....
  • 13 ...

    4 8 Отговор
    Пътя е перфектен, няма забележки. Вината е в нас, хората.

    Коментиран от #17

  • 14 Каквото почукало такова се обадило.

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бриго Бичкията":

    Бриго имам " C" категория изкарал съм шофьорският курс без проблем и като взех книжката се усетих че не ми иде да шофирам и не е за мен и не съм се качвал на кола и съм много добре така че каквото почукало такова се обадило!!!

    Коментиран от #20

  • 15 Съгласен съм че

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "А като го изключваш от":

    Пътят е отвратителен, но защо не карат внимателно. Веднъж се прибирах от Трансилвания след 10 часово шофиране и карах в тъмното с 80 км/ч а тия с въпросните регистрации ме изпреварваха все едно съм спрял.

    Коментиран от #16

  • 16 Ами карал си под ограничението!

    10 6 Отговор

    До коментар #15 от "Съгласен съм че":

    Това е натоварен път и скорост под ограничението, започва да трупа колона и от там следват подобни и други инциденти! Не си мислете, че бавното каране те прави внимателен! Трупаш ли автомобили след себе си, значи пречиш! Пречиш ли, значи си проблем!

    Коментиран от #18, #21

  • 17 Хората са субективен фактор!

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "...":

    Няма вариант, да направиш всички еднакво добри или не допускащи грешки! За това правилното е да приспособиш инфраструктурата, така, че да отговаря на максимално повече типажи!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Умният ще замълчи!

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Като ти пречат":

    Ще покара, ще погледа, ще се опита да види има ли някаква истина!
  • 20 Бриго Бичкията

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Каквото почукало такова се обадило.":

    Това, че на теб не ти иде отръки да шофираш не значи, че трябва да мразиш тези които искат да шофират. Малко злостно ти звучи изказването на фона на два смъртни случая.

    Коментиран от #23

  • 21 Nick

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ами карал си под ограничението!":

    Когато ми се налага да пътувам в посока София - Варна, в участъците с ограничение 90, всеки път когато го спазвам, също преча. Общо-взето, когато по Републиканската пътна мрежа в БГ някой реши да спазва ограничението, пречи на бързаци като теб.

    Коментиран от #22, #27

  • 22 Това не е вярно!

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "Nick":

    Ако караш с 90, ще те изпреварят незначителен брой автомобили и няма да трупаш колона зад себе си! Ако пък те изпреварват много и трупаш колона зад себе си, причините са две! Или караш с по ниска скорост или с неравномерна! И двете са водят след себе си много последствия!
  • 23 Каквото почукало такова се обадило.

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бриго Бичкията":

    Да наистина има много които искат шофират и те са тия с фалшивите книжки, тия с парите и телетата с които подкупват изпитващите така че шофирането не е за всеки аз се усетих навреме и ще живея още дълго.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Прави ти чест,

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Каквото почукало такова се обадило.":

    че като си забелязал, че не ти се отдава, си се отказал да шофираш! Има голям процент на такива дето не им се отдава, но нямат твоето самосъзнание! Ако имаха твоето самосъзнание, щяха да спасят както техния, така и чужди животи! А иначе за живеенето дълго, гаранция няма! В плочка може да се спънеш и пак да умреш! Но ти пожелавам дълъг живот!
  • 25 Бриго Бичкията

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Каквото почукало такова се обадило.":

    Пич, твоя проблем с шофирането не ме интересува, два живота си отидоха заради калпави пътища. А ти продължаваш да бъдеш егоист, като не шофираш може да ти падне саксия на главата и пак да дадеш фира, това не си го избираме ние.

    Коментиран от #30

  • 26 Bulava

    3 2 Отговор
    Пътят русе -бяла е с чисто нов и уширен асфалт.Не говорете като не сте карали по този път.Проблема е в шофьорите защото там се кара с колкото може да вдигне колата.Масово се кара и в мъгла без фарове,казвам го от лични наблюдения.Румънците въобще не се съобразяват и те.

    Коментиран от #28, #29

  • 27 Тираджия

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Nick":

    Няма лошо карай си с 90 км. обаче в дясната лента, а не в лявата!
  • 28 Опита ти е малко!

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Bulava":

    Затова и не виждаш реалните проблеми! Ако не ти е толкова малко опита, значи не влагаш достатъчно мисъл в това което правиш!
  • 29 Бриго Бичкията

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Bulava":

    За теб значи хубав и безопасен път е когато има нов асфалт?!. Странен критерий. И не забравяй, че тук също така пишат и четат хора с милиони километри стаж зад гърба си в страната и извън нея без нарушения и ПТП и все са видяли пътища.
  • 30 Каквото почукало такова се обадило.

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "Бриго Бичкията":

    Бриго остави тия бабини девитинини, аз сега във вкъщи си стоя и пия и чакам на главата ми да падне саксия.😂😂😂

    Коментиран от #32

  • 31 Купете си големи тежки жипове

    1 2 Отговор
    Има добри модели за 15 бона ауди бмв мерцедес порше нисан патрол така поне ще сте по защитени от камикадзетата на пътя ..не е въпрос на гъзария ами на оцеляване
  • 32 XXX

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Каквото почукало такова се обадило.":

    По принцип сте прав, ако човек не шофира, не пилотира, и не извършва рискови дейности вероятността да загине е много по-малка! Обаче цял живот ли ще стоиш и ще пиеш чай вкъщи? Не можеш постоянно да се криеш. Какъв живот ще е това? А дори и така няма гаранция за нищо, злополуки са са случвали винаги!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове