ФАКТИ.БГ

Поптодорова: Какво "лично мнение"?! Разочаровахме всичките си съюзници

Страната ни е неспособна да отговори на очакванията и поетите ангажименти, може би е време за Съдебен борд, заяви пред Фрогнюз бившият ни посланик в САЩ

Публикувана: 6 Март, 2021 06:52
96 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 8794
Поптодорова: Какво
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.2 от 84 гласа.

"Разочаровахме всичките си съюзници. Няма как позицията на американските сенатори да е в графа „лично менине“, защото тя е качена на официалната страницата на Сената и на Комисията по външни отношения. Нужен е Съдебен борд. Може да има и резолюция от Европейския парламент".

Това каза бившия ни посланик в САЩ Елена Поптодорова в интервю пред главния редактор на Фрогнюз Катя Илиева.

"Това е двупартийно изявление, което е важно да се каже. Съвсем не е случайно е, че стоят подписите на двама сенатори – и на демократ, и на републиканец от американския Сенат. Единият от тях е председател на Комисията по външни отношения на Сената, а другият- зам.-председател. Няма и никакво опровержение. Не видяхме нито един сенатор да скочи и да каже, че не е съгласен. Ако това бе само лично мнение, както чувам, че се коментира, то нямаше да намери мястото си на официалната страница на Комисията. Трябва съвсем да не познаваш как функционира Конгреса и Америка, за да твърдиш подобно нещо", заяви Поптодорова.

"Нека да кажа едно изречение и то е следното: „Ключ към привличането на инвестиции е прозрачността в управлението на страната и необходимостта България да засили усилията си в постигане на върховенство на закона и да пресече процесите на корупция“. Това е цитат от съвместната пресконференция на Джон Кери, тогава държавен секретар на САЩ и неговия колега у нас г-н Даниел Митов, проведена през януари 2015 г. Тогава при посещението на държавния секретар беше подписана пътна карта и бяха договорени четири работни групи за съвместна работа в най-критичните зони, сред които енергетиката и върховенството на закона.

Този разговор календарно погледнато не започва вчера или днес с изявленията на двамата сенатори. Аз ще ви върна към една позабравена статия от 2005 година в “Конгрешънъл куотърли”, ще мина през грамите от американското посолство, които бяха показани в контекста на Уикилийкс. Не случайно специално откроявам посещението на секретаря Кери, защото това беше основна тема на разговорите. Мога и дойда по-близо във времето-посещението на премиера Бойко Борисов във Вашингтон през ноември 2019 г., когато бе отново подписан такъв двустранен документ. Там една от трите основни критични зони бе именно върховенството на закона. Ще припомня първото публично слово на новопристигналата тогава посланичка на САЩ у нас Херо Мустафа, която на специално събитие, организирано от „Атлантическия клуб“, каза, че мисията на посолството и нейната лична мисия е да се бори със зъби срещу корупцията и за върховенството на закона. Ще припомня даже нещо съвсем скорошно - за едно своеобразно интервю, което имах привилегията да водя. Става дума за съветника по въпросите на правосъдието и върховенството на закона в американското посолство, която е прокурор - Джесика Ким. Така, че нищо от това изявление на сенаторите не би трябвало да изненадва публиката у нас. Смятам, че ние успяхме да разочароваме всичките си съюзници", продължи Поптодорова.

"Участвах навремето в преговорите за присъединяване към НАТО. Много добре съм информирана и за важните елементи от преговорите за членство в ЕС. И в двата формата на договаряне на нашето членство, върховенството на закона имаше критично важно значение. Помня даже, че при един от тези преговори с делегацията от страна на НАТО, беше за пореден път поставен въпроса за реформа на съдебната система. Няма да забравя реакцията на тогавашния министър на правосъдието Антон Станков, който с тежка въздишка каза: „Това е може би най-трудната задача. Нали си представяте какво значи да очакваш преместване на едно гробище с помощ отвътре“. Емблематична фраза, която още тогава се вряза в съзнанието ми. Но ние поехме ангажименти.

И тъй като в нагласите, в представите на нашите съюзници поетият ангажимент не е хвърчаща дума или хвърчащ лист хартия, а означава изпълнение, те ни повярваха. И смятаха, че каквото сме поели като ангажимент за тази реформа, ще го изпълним. Затова не бива да се изненадваме от тези много и все по-изрични изявления. Те ще бъдат все повече в упор. Аз няма да се изненадам, ако в близко време дойде и резолюция от Европейския парламент, защото не бива да забравяме, че тази тема е на масата и се обсъжда от европейските депутати. Нали разбирате как изглежда страната ни в една такава среда.

Тя е неспособна да отговори на тези очаквания, които в крайна сметка опират до добрия живот на самите нас, тук. Но във всички случаи, отсъствието на такъв вид реформа и липсата на борба с корупцията, е препятствие към много по- пълноценни, по-интензивни, ако щете по-богати по съдържание отношения, както двустранни с отделните държани, така и съюзнически, в рамките на нашите два Алианса. Помня съпротивата срещу въвеждането на валутен борд. Днес имаме почти ежедневни поводи да си мислим какво оздравително, защитна и гарантиращо действие има той за българската икономика, за финансите и цената на нашия живот. Ами може би е дошло време да се мисли за един Съдебен борд.

Ние винаги сме били царе на различни поговорки, включително и че „законът е врата в полето“. Не случайно направих предположение, че не изключвам реакция и от ЕП. Въпросът е накъде върви?! И ако ние ще забием в някаква пустош, опасявам се, че керванът ще се обърне и няма да има кой да върви в него", завърши Поптодорова.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.2 от 84 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
файчо
1 Отговор
Инструкторът:
- И запомни: видиш ли жена зад волана, даваш предимство!
- Не знаех че сте такъв кавалер.
- Не съм, бе, младеж! Това е инстинкт за самосъхранение...

Оценка:
-4 +95

Елена Кремтодорова
2 Отговор
И мен ме хванаха да крада крем за 700 лева!

Коментиран от #26, #72, #73


Оценка:
-18 +155

хоминид
3 Отговор
графа „лично менине“

Оценка:
-8 +42

Ей я
4 Отговор
и нея - крадлата крадлива !

Оценка:
-11 +134

Сатъра на Хана
5 Отговор
Поп-Юдова ,
............. Докато не изядеш Съчиненията на Ленин ще стоиш в Панделата ............. и след това краварка в Михайловградско

Оценка:
-12 +87

ЕНП
6 Отговор
ТОЛУПА Е ПЪТНИК !

Оценка:
-19 +103

мечо
7 Отговор
Какво върховенство на закона бе Тодорова ? Нали ти и твоята мила страна САЩ държите мафиота Борисов на власт, за да изпълнява като послушно къченце каквото му заръчате ?
ЦРУ, ФБР и ДЕА държат Бойко и Ердоган за топките, които от своя страна контролират контрабандата на цигари и наркотици от Турция през България за Европа.

Коментиран от #19


Оценка:
-20 +128

Българин
8 Отговор
Ленче тази пандемия ти разгони фамилията,няма полети,нама летища,козметиката ти свърши,нямаш полезен ход.Те от сената знаят за Варшава и затова са разочаровани,не за друго,посланник да краде кремове е това го няма никъде.

Оценка:
-10 +123

Нахална си
9 Отговор
Ти още като открадна кремовете ги разочарова

Оценка:
-8 +119

мюмюн
10 Отговор
ГЕРБАДЖИЙСКИ КОРУМПЕТА

Оценка:
-12 +78

11
Този коментар е премахнат от модератор.
пешо
12 Отговор
докога , крадците , измамниците , мафиотите , ще са на почит в бг.

Коментиран от #47


Оценка:
-6 +93

Сандо
13 Отговор
Корупцията е основно оръжие на САЩ в колониалната им политика.Схемата е проста,многократно прилагана и с доказан ефект.Където пристигнат американците да наложат демокрация,първото което правят е да корумпират местния елит,оттам нататък всичко е просто.Разбира се,че има и борба с корупцията впоследствие,нали елита трябва да се държи в подчинение.И това тия двамата отвъдокеански хубавци много добре го знаят.Друг е въпроса кои местни "борци" за демокрация са клепали сегашните управляващи пред Началниците и с каква цел и с какви обещания.

Оценка:
-7 +93

Даниел Митов!!!! Каза го Е Поптодорова
14 Отговор
В Прав текст, само ти и колегата ти не сте разбрали, че това е Официално становище на Комисия!!! Неук ли си или смяташ, че цялата нация са Неуки??? Наглеци!!!

Коментиран от #25


Оценка:
-10 +53

Стършел
15 Отговор
САЩ ги интересува върховенството на закона, колкото умрял го интересуват бални танци! Виж енергетиката ги интересува и там прокарват интересите си, с трагичен за нас българите резултат - погребване на "Южен поток", а АЕЦ"Белене" е на път! Крадикрем Поптодорова знае прекрасно тези неща!

Оценка:
-6 +86

РЕАЛИСТ
16 Отговор
Започна Западът да проглежда. Разбра , че най голямата утайка от бившата номенклатура на БКП/средно ниво/и ДС се е маскирала, като дясна партия ГЕРБ. Целта беше да заграбят средствата от Европейския съюз по присъединяването.

Коментиран от #40


Оценка:
-12 +48

Националист
17 Отговор
Подлия план на Цветанов,ако тук няма свобода на медии и хорски мнения значи никъде по света няма

Оценка:
-9 +32

БАЙ Х@Й ‼
18 Отговор
Русия САЩ да го ..... ни е сме с Германия и ЕС.

Оценка:
-18 +14

Грешиш
19 Отговор

До коментар #7 от "мечо":


Поптодорова е комунист, само го играе Атлантик. От време на време се отпуска и се издава. Тя е калена в школата на Тодор Живков.

Коментиран от #29


Оценка:
-5 +44

Реалист
20 Отговор
Крадлата:) какво повече ще ме убеждава:)

Оценка:
-4 +43

Д. Димитров
21 Отговор
Първо да не излезе че защитавам Герб или която и да е прогнила партия в България, защото то други няма, МРАЗЯ ГИ ВСИЧКИ ПО РАВНО.... Та на въпроса, ЗАЩО СЕ ДАВА ТРИБУНА И СЕ ВЗИМАТ ИНТЕРВЮТА ОТ "ДИПЛОМАТ", КОЙТО Е ИЗЛИЖИЛ БЪЛГАРИЯ ПО НАЙ ДОЛНИЯ НАЧИН? ЗАЩО СЕ ВЗИМАТ ИНТЕРВЮТА ОТ ДОКАЗАН АГЕНТ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА? АЗ НЯМА ДА ДОПУСНА ДА МЕ ПОУЧАВА ЕДНА КРАДЛА ОЧЕРНИЛА БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРАВА ИЛИ НЕ. КОЙ ВИ КАРА ДА И ВЗИМАТЕ ИНТЕРВЮ БЕ ЖУРНАЛЯ, ОТ КЪДЕ ВИ ПЛАТИХА? ДО КОГА? ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.... ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ, КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ, ИЗМАМНИЦИ И НАСИЛНИЦИ СА ЗА ЛАГЕРИ!

Оценка:
-0 +49

Хахаха
22 Отговор
Едоният сенатор, подписал декларацията е СЪДЕН за корупция !!!
Свобода на словото в САЩ няма, след като туитър, фейсбук и тугъл закриха акаунтите на президента Тръмп.
В САЩ полицията се страхува от ново нахлуване в Капитолия ...
САЩ вече не са морален стожер, провалена държава от демократи=социалисти.

Оценка:
-5 +42

иванчо
23 Отговор
Ленчето с кремчето в борба с корупцията и кражбите .Това е най-смешния виц който съм чувал !!!

Оценка:
-1 +52

Дърт пее..раст...
24 Отговор
Аз не съм съюзник,с фашисти,терористи,убийци,демагози,маргинали и англосаксонци..Най вече..Тези помияри,си мислят ,че целия свят е техен ,и всички са им длъжници.Една фабрика,не направиха в България..Нещо ,градивно .НИЩО..НУЛА.КРАЖБА И ГОЛИ ПРИКАЗКИ,.....ДЪРЖАТ МАРИОНЕТКИ НА ВЛАСТ..Като в третия свят .Благодаря.Кой го слуша това тъ..по парче.???

Оценка:
-3 +35

Черен Петър
25 Отговор

До коментар #14 от "Даниел Митов!!!! Каза го Е Поптодорова":


Напротив!Много добре разбират, че това не е никакво "лично мнение", а официално становище на Комисията им по външна политика, но с пяна на уста се мъчат да нарекат на черното бяло! И си мислят, че този народ не е нещо повече от тълпа дебили, които вярват на всяка гербаджийска лъжа! Че и Президента обвиниха в лъжа! Накратко, за пореден път потвърдиха общото впечатление, че трябва да си ходят там от където са се пръкнали, а много от тях, начело с вожда им, към хотела на бай Ставри...

Коментиран от #28


Оценка:
-7 +36

Така е
26 Отговор

До коментар #2 от "Елена Кремтодорова":


Не това в важното сега а, че на 1000% е права

Оценка:
-13 +20

27
Този коментар е премахнат от модератор.
Чук и Гек
28 Отговор

До коментар #25 от "Черен Петър":


Ставри - президент!

Коментиран от #32


Оценка:
-1 +12

Сърп и чук
29 Отговор

До коментар #19 от "Грешиш":


Ти сега ли разбра, че всички атлантици сме комунисти!?

Коментиран от #55


Оценка:
-1 +17

другарят
30 Отговор
Тези сенатори се съмнявам, че знаят къде се намира България за да изразят "лично мнение"! Пак казвам! Недопустимо е фошистка Америка /най-корумпираната страна в света/ да се намесва по какъвто и да било въпрос в нашите вътрешни работи! Това е груп натиск и шантаж на нашето правителство, каквото и да е то! В декларацията ясно е записано за какво иде реч.."енергетика и сигурност", тоест спирайте Балкански поток и Белене и никакви отношения с Русия, защото на фашистка Америка така и изнася. Не случайно преди седмици от Русия изръмжаха заради същата"загриженост за корупцията", но само местните аборигени не разбраха защо реагират така..Толупи срам ме е от вас!

Оценка:
-4 +26

Шаран БГ
31 Отговор
Най-много обичам да чета,какво са казали : Андрей Карлович, Църния Ваньо, Паси,Мадридския хайдутин, Роско Президентинът,Дебелият Сашо от Брюксел и Варшавската крадла - суратът на новата капиталистическа България !!!

Оценка:
-1 +26

Черен Петър
32 Отговор

До коментар #28 от "Чук и Гек":


Не бе, МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ, щото кат' сбере целия министерски съвет при себе си, най ще му подхожда!

Оценка:
-1 +5

На тази
33 Отговор
дърта крадла, да и се отнеме правото до живот да се появява и да се изказва. Какво сте ми пльоснали нейно мнение, тя трябва да стои на снимка на всеки ъгъл с описание опасна джепчийка.

Оценка:
-0 +20

Кочо
34 Отговор
Чудна работа!!!??? Видни анализатори и социолози, известни слуги на Кремал, като Райчев и Колю Голф,а от началото на протеста застанаха на амбразурата на Буйко Тиквата да го бранят, а видни атлантици го нападнаха съвсем...!? Загубих ориентация!

Оценка:
-2 +12

БИКОБОРЕТС
35 Отговор
Цецо апартаменто скоро беше на закуска там, явно тия сенатори са му приятелчета.

Оценка:
-0 +16

Страх
36 Отговор
Боко се подмокри и веднага се скара на Екатерина Захариева и комсомолеца от гербаджийски вид Георг Георгиев да оправят работата. Но те се престараха и я засраха още повече. Прокурор Гешев–т и той се свива страхливо, защото таката вече е от отвъд океана.

Оценка:
-2 +17

Накъде Вървим
37 Отговор
Имаме си Президент, който с всички свой изявления и действия уверено води страната към североизточната пустош...

Оценка:
-27 +7

ГЕРБ
38 Отговор
Калинките от ГЕРБ типично по комунистически обявиха, че това било лично мнение. Дори и да е така, това са конгресмени и те не могат да си позволят да пишат глупости и да ги публикуват. Нашите тъпунгери не могат да го осмислят това.

Оценка:
-1 +17

Лично мнение
39 Отговор
Свърши царуването на Боко

Коментиран от #75


Оценка:
-4 +15

Шекел
40 Отговор

До коментар #16 от "РЕАЛИСТ":


Ама то народа си ги избира.Запада не го е иьбрал Борисов а просто работеи сс това което лунпредлагат за премиер.

Оценка:
-1 +5

НЯКОЙ СИ
41 Отговор
ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЯТ ЗА НАС, НЯКАКВИ СИ КРАВАРИ!!!

Оценка:
-2 +10

Pam
42 Отговор
Какво безочие и наглост.Кремче скрий се и не се показвай..

Оценка:
-3 +14

Стайков
43 Отговор
Госпожи и господа пишещи. Нещщагаса много сериозни. Не става въпрос за личното мнение на гокхожа Тодорова или за двама сенатори, става въпрос за официалното мнение на Щатския Сена. Следващия ход няма да е лично мнение, а въздействие. Някои трябва да си отидат, вече са сериозно предупредени, че не са желани.

Коментиран от #76


Оценка:
-5 +12

gggw
44 Отговор
американските мазньочи оттеглиха подкрепта за боросов. зад кого застанаха можем смо да гадаем - или слави или някой друг... в този случай нямаме друг избор освен да се противопоставим на влиянието.. то е ясно че външното министерство на борисов е пълна скръб. но предпочитам да не сме американска подлога

Оценка:
-4 +12

Караибрахим
45 Отговор
Елено, кради си там дребните джунджурии и си мълчи. Ти тези неща не ги разбираш. Всички разбрахме, че си била някъде на екскурзия. Всички разбрахме, че си се изложила навсякъде. Но ми идва в повече да ми четеш дълги и напоителни комунистически речи. Ти и да крадеш не умееш, така че, мълчи си.

Коментиран от #48, #53


Оценка:
-4 +20

герб са варвари
46 Отговор
То няма да е истински гербераст ако не нападне президента и не каже на черното бяло !

Оценка:
-3 +14

47
Този коментар е премахнат от модератор.
48
Този коментар е премахнат от модератор.
robin
49 Отговор
Ей,лоши хора,бе!На вас,никога не ви ли се случило да си избирате крем на летището и в тоя момент да ви звънне маминка и да ви каже че се чувства зле?!Вие,нямаше ли от притеснение,да забравите за кремчето,което в този момент се намира в ръката ви,и да хукнете към изхода!?Не бъдете безсърдечни!Са,пусто,беше си за 700лв,ама можеше със същия успех да е и за 7лв.

Оценка:
-3 +10

50
Този коментар е премахнат от модератор.
ежко
51 Отговор
Ленче -клептоманка, но посланик:)Хвала на такива личности:)

Коментиран от #58


Оценка:
-1 +14

Клошар БГ.
52 Отговор
Ако ще крада,една тенджера крем-супа ще е..

Оценка:
-1 +7

До Караибрахим
53 Отговор

До коментар #45 от "Караибрахим":


Уважаеми Караибрахимчо, ти да не искаш само вие начело с Винету да крадете само на едро и да пълните касите и чекмеджетата си. Дайте и другите да живеят с клептоманията си. Клептоманията изобщо не пречи на БГ, а й пречат едрите кражби, прахосничеството и дълговата спирала от десетките милиарди, в която ни вкарахте!

Оценка:
-3 +7

🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
54 Отговор
Не може Карабастунов при положение че има аюериканскинпретендент за жронираните машини да избира други.

Оценка:
-0 +2

Грешиш
55 Отговор

До коментар #29 от "Сърп и чук":


Всички български политици са комунисти, независимо каква роля са им дали!
Александър Йорданов - потомствен комунист.
Иво Инджев - потомствен комунист, агент.

Оценка:
-2 +10

Българин
56 Отговор
Искрени ли са краварите в намеренията си за върховенство на закона в България? Да бе, да. Абсурд ! Тях ги интересува да съсипят Русия, в това число и естествените нейни съюзници - православните и славянските народи на Балканите. Добре им дойде на янките, че корумпирани сини маймуни им дадоха Южен поток, който Вашингтон подари на Турция, а сега янките протягат хищни пръсти и към АЕЦ Белене. Пак разчитат на продажните щатско-турски слуги от синята натовска мафия, които ни управляват от 30 години.

Оценка:
-2 +10

0899173881
57 Отговор
Много пропаганда за тия американци и що ни набиваат главите за некви си там хорица нещо били казали за България, да гледат тех си, щото не се виждат кви вътрешни проблеми имат, купони системи, умиращи градове, градове призраци, корупция до шия, улични банди, квартални разправии, и много патладжани и много много проблеми в обществото им дето ако ги слушаме тия кво да прайм сме пътници да знаетеи без тва демографията да речем си е отрицателен с преспектива да се подобри с -200, мислете е ш*** загубени де ви е акъла.

Оценка:
-1 +7

🌮🥐🍕🇫🇷
58 Отговор

До коментар #51 от "ежко":


Крема си фо е бивало струвал е 700 лева кутииката.Ти за толко пари Голф 2 мое купиш

Оценка:
-0 +7

Ленчето кремчето
59 Отговор
Герберастките калинки картечарки Митова и оная пухкавата пак треснаха греда : "Няма как позицията на американските сенатори да е в графа „лично менине“, защото тя е качена на официалната страницата на Сената и на Комисията по външни отношения"

Коментиран от #60


Оценка:
-2 +6

🌮🥐🍕🇫🇷
60 Отговор

До коментар #59 от "Ленчето кремчето":


Така става като не купуваш каквото трябва от който трябва

Оценка:
-1 +4

Оутя
61 Отговор
Дайте и крем

Оценка:
-2 +7

Кси
62 Отговор
Айде, и тая в отбора на милиончева и радан, абе тия дипломати навън ги пращаме да плюят БГ ли, бе, ооо

Оценка:
-6 +6

Докъде я докарахме
63 Отговор
Преводачката на Тодор Живков, станала посланник по случайност и известна клептоманка да ни дава акъл

Оценка:
-2 +12

Лустрацуя
64 Отговор
Трябваше задължително да има до девето коляно, а не бивши секретарки да ги пращате като дипломати

Оценка:
-1 +12

Кремчеее
65 Отговор
Преводачката на Живков, после на Младенов, после комунистката на сладка службица САЩ, накрая крадем кремчета.
Омръзна ми, престъпници и крадци, хора без морал да ми дават акъл.

Оценка:
-1 +13

Омерзително
66 Отговор
Тази комунисткодемократка е от Атлантическият клуб, преводачката на Живков, Петър Младенов, сладка службица в САЩ, накрая краде кремчета.
На такива, не трябва, най-малкото да им се дава трибуна.
Омерзителна комуно"атлантическа сага.

Оценка:
-2 +17

Кире
67 Отговор
Ужасен човек.

Оценка:
-3 +3

гепи кремче
68 Отговор
И ти си от главните действащи лица на позора , пък дали пред съюзниците ми дреме на капата.

Оценка:
-2 +8

69
Този коментар е премахнат от модератор.
70
Този коментар е премахнат от модератор.
естет
71 Отговор
Не познавам американски сенатори, но съм слушала наши депутати да ръсят какви ли не "лични" мнения и оценки ,които нямат нищо общо с действителността! Един дол дренки! А пък госпожата след онази нелицеприятна случка к кремчето просто трябваше да се скрие от света, а не да раздава морално-етични съвети, препоръки и оценки!

Оценка:
-4 +9

Ел Поптодорова
72 Отговор

До коментар #2 от "Елена Кремтодорова":


Не съм крадла, просто бях разсеяна и забравих да го върна. :)

Оценка:
-3 +3

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ
73 Отговор

До коментар #2 от "Елена Кремтодорова":


Разни хора, разни идеали -
някой откраднал кремче,
друг - чекмедже с пачки и кюлчета...

Оценка:
-3 +6

КРАДЛА
74 Отговор
Де са ти очите?Имаш ли сурат?Как не тее срам да се явиш пред хората?

Оценка:
-3 +7

Лъжеш се,
75 Отговор

До коментар #39 от "Лично мнение":


на 5 април започват нови 4 години. управление на Свиквайте.

Оценка:
-6 +4

Чети, но не
76 Отговор

До коментар #43 от "Стайков":


като дяволът евангелието. Има опровержение от Департамента на САЩ.

Оценка:
-2 +4

Behemoth
77 Отговор
Лично мнение било .....забелязахте ли как понеже нямаше как да не пуснат това по медиите не казаха че тия сенатори са председател и зам председател на комисията за външна политика....аз сега научих...

Оценка:
-0 +7

Батко
78 Отговор
И да станем крадци като тая ли за да ни харесат ли?
И защо трябва да се харесаме на най-масовият убиец каквото е американската армия?

Оценка:
-0 +3

Антисорко
79 Отговор
А бе, всички ли евроатлантици крадат като тази?

Оценка:
-1 +6

Сенатор
80 Отговор
Да пуснат онова нещо ГЕОРГ, забавлява ме! И захабената женица, която му се пада шефка. И тя ме кефи!

Оценка:
-0 +5

Прилича
81 Отговор
Ситуацията започва да прилича на тази с панамския диктатор Нориега - платен агент на ЦРУ и прокси на САЩ ,а като се износи като носна кърпа стана пречка и враг на САЩ. Така и срокът на годност на Боко е на свръшок - САЩ си обучиха за няколко месеца на молитвени закуски ново прокси - Цвинокио. И двете проксита не случайно са избирани с тъмно и съмнително минало - като мине срокът на годност да има за какво, така за парлама през обществото да кажят за какво ги хвърлят в коша с мръсно бельо.

Оценка:
-1 +3

Не е грешка
82 Отговор
Друг може да не разбира, но Д. Митов би трябвало да знае какво означават изказванията на точно тези двама сенатори. Не е преценил добре-губи не само у нас, но и зад Океана!

Оценка:
-1 +2

Нас червеното знаме роди ни
83 Отговор
И това доживяхме, ГЕРБ- най-големите борци срещу политиката на САЩ!

Коментиран от #86


Оценка:
-1 +4

Ами права е жената
84 Отговор
Без значение дали е гепила кремчето или не

Оценка:
-1 +5

алоуууу
85 Отговор
От крадли акъл не щем!

Оценка:
-0 +5

Нас грабежа роди ни
86 Отговор

До коментар #83 от "Нас червеното знаме роди ни":


Гроб е сътворено от дс и има сценарии за 50 100 години напред какво ще бъде бегето и изборите нямат значение които и да е на власт ше се придържа към сценария затова казвам че няма смисъл от гласуването

Оценка:
-2 +0

Все наши
87 Отговор
Имаше един виц в СССР след филма "17 мига от пролетта": "И срещу кого толкова се борихме- в SS -наши, в Абвера-наши, в Гестапо-наши!"

Оценка:
-2 +1

Бай Тодор
88 Отговор
Не съм очаквал от тебе моме Елено такива прикъски.Като беше млада комсомолка ми превеждаше добре ат Български на Краварски.Срамота сега само плюеш за камунизма,ама ти при комунизма израсна бе чадо.Сега си голям политик, крадец,хамериканофил.Срам и позор.

Оценка:
-0 +8

Иивъъъй
89 Отговор
КРАДЛАТА СА ПОЯВИ ОТНОВО!🤣🤣🤣 ЗАТВАРЯЙ МАГАЗИНИТЕ,ТАА ША ОПОСКОА ВСИЧКО 🤣🤣

Оценка:
-1 +8

Тея в саш не трябва да верват
90 Отговор
На 1 дума казана от бг политик и трябва да сложат тяхно управление на бегето ако искат тук да има промяна и развитие

Оценка:
-1 +5

Ами да
91 Отговор
Стигнахме до там точно тази да ни каже, че повече с корупция не може! Ясно ли е до къде ни е падението!?

Оценка:
-1 +6

92
Този коментар е премахнат от модератор.
93
Този коментар е премахнат от модератор.
Павел Пенев
94 Отговор
Клептоманите разбират ли от политика?

Оценка:
-0 +3

БАЧУ
95 Отговор
На тая трябва да и сложат снимката по всички летища,ЖПгари,автогари и т.н. със съответния надпис.

Оценка:
-0 +0

ИНТЕЛЕКТ
96 Отговор
Клептоманката да говори истина?Ленче кремче отдавна трябваше да е лишена от свобода, а заявката за Сливенсйия затвор!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Родриго Дутерте
Така президентът на Филипините се защити от критиките, отправени му от Западните нации, които изразиха загриженост по отношение на войната му срещу наркотиците и твърденията за масови убийства без съд и присъда.
Вие, САЩ, ЕС, можете да ме наричате всякакъв, но аз никога не съм бил или съм лицемерен спрямо вас. Затваряте вратите си, а когато моментът дойде, там има имигранти, бягащи от Близкия изток. Оставяте ги да гният там, а се притеснявате за смъртта на хиляда, две хиляди, три хиляди?"

Още бисери
ТОП 5