Last news in Fakti

7 Март, 2021 09:12 4 162 11

Заловиха мъж от Бургас с много дрога

  • бургас-
  • дрога-
  • затвор

Криминалното му минало показва, че Милен има предходно осъждане притежание на наркотици

Разходките по бургаските улици и свободата вече са мираж за 28-годишния Милен Янев от жк. "Изгрев". Апелативният съд е наложил нова мярка за неотклонение на младежа и от няколко дена той е в затвора, съобщава "Флагман".

Янев бе арестуван със солидно количество наркотици на 17.02. т.г. В дома му в блок 28 униформени се натъкнаха на няколко пликчета с марихуана.

Тогава решетките му се разминаха и се отърва само с парична гаранция в размер на 3 хил. лева, въпреки че престъплението е било извършено в условията на рецидив. Криминалното му минало показва, че Милен има предходно осъждане притежание на наркотици.

Янев не си е взел поука от предишните грешки и още повече факта, че в изпитателния срок на предишната му условна присъда пак е хванат с дрога, са довели до съдбовното решение, се посочва в мотивите на съда.

Определението на Окръжен съд – Бургас е окончателно. Това означава, че близката година бургазлията ще я прекара зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Номер 11, за да си върнем България

    3 3 Отговор
    Човек на Герб
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Само в тази държава!!!

    19 7 Отговор
    За пореден път нашите велики полицаи и управници са хванали големия дилър на “тежки” наркотици. Поздравления за това как продължаваме да си пълним статистиката с най-жалките възможни арести и то пак на млад човек с Марихуана. Защо трябва да бъде съсиспан поредния човек който сега ще има досие, а във всяка друга Европейска държава марихуаната е най-ниско класирания наркотик или въобще не се води за такова вещество. Та чак дори наще съседи македонците се усетиха и я легализират за да взимат пари цялата държава от това и ще видите колко туристи ще ни вземат. Но ние знаем най-добре само експерти има в нашата държава, пък то нормално другите нормални хора се измъкнаха. Убеден съм че почти всички ще кажете че съм поредния наркоман който го защитава тоя другия, но дано поне някой се замисли над моите думи :)

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 4 Рошко

    6 2 Отговор
    Утре ше го пуснат, дано поне да го хванат при комшиите
  • 5 Holandec

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Само в тази държава!!!":

    Много си прав,в америка е почти изцяло легализирана и то не само медицинската.В някои щати са напът дори халюциногените да легализират,с доказани ефекти против различни наркомании и психически проблеми
  • 6 2626

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Само в тази държава!!!":

    В Испания е допустимо внасянето на вещества до 2 кг. Внасянето на кашон цигари се санкционира с конфискация и глоба, вярно, че е солена, ама тези неща са отдавна минали в административно нарушение, докато в Бг за най- дребното нещо- решетки. Деяния, за които полицията в ЕС дори не реагира, в Бг се водят акции, разследвания, тормоз, разгласяване, придружено с демонизиране, съсипване на човешки съдби, дела, разходи, решетки... Така е удобно за органите- отклоняват фокуса от тежките престъпления, извършвани по върховете.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абе

    4 3 Отговор
    Вие хептен изперкахте с троленето, бе! Като не ви харесва държавата, бийте си камшика и да ви няма!
  • 9 Хаха

    4 1 Отговор
    "Солидно количество" ,"няколко пликчета" ...умреляци... Абе не си ли е Цветанов да го набие отзаде на всички българи с няколко милиарда и да духате супата още 500 години !
  • 10 ник.а

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Само в тази държава!!!":

    Защото не я консумира,а я продава. ;)

    Коментиран от #11

  • 11 Сигурно е големия квартален

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ник.а":

    С Няколко пликчета се съмнявам силно да я продава. Пък и така да е не мисля че заслужава затвор и досие за продажбата на едно растение, с какво е по-различен от бабата продаваща магданоз? Може би, че магданоза е разрешено растение ама какъв е този който ще решава природата законна ли е?! Трябва промяна в това както е в цивилизованите държави и да не се преследват хора за нищожни глупост, а толупите дето само гледат да се запазят!