Last news in Fakti

24 Март, 2021 15:42 38 953 235

Сериозен раздор между Борисов, Доган и Пеевски

  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • ахмед доган

Премиерът и почетния председател на ДПС са извадили олигарха от депутатските листи, той ги плаши с компромати

Сериозен раздор между Борисов, Доган и Пеевски - 1
Снимки: БГНЕС

Ахмед Доган и Бойко Борисов са причина Делян Пеевски да изпадне от листите на кандидат-депутатите от ДПС, но и от пропагандния поток на провластовите медии, твърди "Фрог нюз", позовавайки се на свои източници от службите. Според информацията, споделена от изданието, в лична среща почетният лидер на движението и премиерът са решили Пеевски да бъде изваден от играта. Причина за решението бил натиск от САЩ, където разследванията по закона РИКО срещу олигарха набират все по-висока скорост. Това е следващият скандал, който ще разкрие връзки и престъпления по върховете у нас, смятат от "Фрог нюз".

Борисов бил предупреждаван и друг път от американците да скъса всякакви отношения с Пеевски, но той се опитвал да го представи като жертва на други олигарси, които искат да го злепоставят зад Океана. Когато обаче янките му показали някои факти от незаконни действия на Пеевски – Борисов не могъл да отвърне нищо. В момента и там цари сериозна суматоха, защото не се знае след изборите как ще се променят обстоятелствата и накъде ще задуха вятърът.

Според тях Борисов на свой ред разпоредил да се организират скандали с Русия, с които да засвидетелства лоялност към Вашингтон, защото в документите срещу Пеевски самият той фигурирал не един и два пъти.

Американците не закачали Доган засега, защото им бил нужен като авторитет в ДПС, който може да свърши добра/заблуждаваща работа по линия на турския президент Ердоган, с когото САЩ са в обтегнати отношения отдавна. Така както Русия се опитвала да ползва Борисов, Пеевски и Доган като „Троянски кон“ в НАТО и ЕС, по същия начин Вашингтон искал да ползва същите марионетки по отношение на Анкара, пишат още от "Фрог нюз".

Почувствал се жестоко предаден, Пеевски заплашил Борисов с тежки компромати, каквито притежавал в изобилие. Най-малкото щял да изкара истинската Мата Хари, която, смятат много близки до премиера, била съпруга на негов доверен приятел.

Борисов на свой ред кипнал, че може да арестува Пеевски за поне сто неща и тогава никой нямало да се върже на неговите разкрития. Конфликтът придобил агресивен характер и само намесата на Доган, засега туширала публичното избухване на скандала. Тръгне ли свлачището, ще завлече целия модел и план, за които се борим години наред и става дума за милиарди. Разнобоят означава смърт за всички ни, охлаждал страстите почетния председател. Той повтарял непрекъснато, че вече са допуснали голяма грешка с войната срещу Васил Божков и опита да заграбят хазартния бизнес от него. Тази война тепърва щяла да се разгори и не било въобще сигурно кой ще е победител. А победеният можело да не е между живите…

Въпреки конфликта Борисов и ГЕРБ договорили тайно с ДПС райони, където едните ще отстъпят депутатски места на другите. ГЕРБ вече назначавали в секционните комисии хора на движението от името на своята партия. Особено в Търговищко, Шуменско, Разградско, Силистренско – където вече цели селища са под контрола на движението и където, според местните, върви обратен възродителен процес.

Главната цел на задкулисните договорки е съставянето след изборите на „кабинет на спасението“ или „експертен кабинет“, доминиран от министри-марионетки на ГЕРБ и ДПС. Двете партии били дори готови на компромис и да дадат един-два министерски поста на „лакомия тулуп“, както наричали в движението Каракачанов, ако ВМРО успее да се докопа до заветните проценти за влизане в парламента. Но това щял да е компромис в краен случай.

Засега Пеевски е поискал пълни гаранции, че няма да бъде проверяван и разследван по никакъв повод след изборите, каквото ѝ да стане на тях. За целта поискал това да бъде потвърдено лично от главния прокурор Иван Гешев и шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров. Досега те били под 100-процентов негов контрол, но откакто станал мишена за янките и някои руски кръгове, те започнали да го избягват с различни оправдания.

„Големият благотворител“ заплашил и тях с папки с компромати и засега между страните има примирие. То обаче може да избухне всеки момент, ако някоя от страните го наруши заради лични интереси или интересите на някой от мафиотските кръгове.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 248 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    872 23 Отговор
    За тази ли България дедите ни оставиха костите си?!

    Коментиран от #20, #38, #93, #125, #132, #198, #229

  • 2 сила

    538 17 Отговор
    ШИШИ ще го опаткат руснаците....завлече ги с едни пари

    Коментиран от #29, #54

  • 3 Овчарник

    555 11 Отговор
    ако имаше сериозни медии в държавата ни да казват истината измамниците щяха да се изтрепят по между си.

    Коментиран от #161

  • 4 хъхъ

    449 15 Отговор
    Медиите на Пеевски още хвалят Борисов. Освен това са пълни с платени предизборни реклами на ГЕРБ. Така че не вярвам.

    Коментиран от #17, #162

  • 5 Пълен сериал

    275 11 Отговор
    Точно това няма как да стане - трите публични инструмента на службите няма как да се скарат.

    Ако някои кривне повечко от правия път ще го приключат - я кръвно, я инсултче, я инцидент със спирачки. Все пак някои са доста пълни, а сруфи са на коварна възраст.

    Коментиран от #127, #203

  • 6 РАДИО ЕЛТО

    262 18 Отговор
    серьозен разговор за доунищожаване на БЪЛГАРИЯ тия се събрали да си поделят баницата рибата в морето тия сложили тигана на печката
  • 7 Българин

    193 34 Отговор
    Путин сложи в ред мафията

    Коментиран от #199

  • 8 Факт

    292 16 Отговор
    Отново май, май ни хвърлят прах в очите!!! Пеевски минава в сянка да дърпа конците, заедно с Доганчо... Така е много, много по-лесно, защо му е да е депутат, той и без това не ходи в парламента... Модела Борисов-Доган-Беевски- Гешев със зъби и нокти се бори за да си запазят СТАТУКВОТО.... Началниците Делянчо и Доганчо минават в сянка за да продължат да дърпат конците и ушите на своя верен покорен слуга и изпълнител на всички искания на ДПС- именно Боко....
  • 9 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    132 11 Отговор
    СТАНА ТЯ:-) Е СЕГА СИ Е...... МА..........ТА
  • 10 гадно

    214 7 Отговор
    Някой от тия ще даде фира въпрос на време е .

    Коментиран от #36

  • 11 Вътрешно инфо

    312 44 Отговор
    Има уговорка между Слави, Мая и ДБ, която гласи да няма никаква подкрепа за Борисов. И тримата са на мнение, че трябва да бъде бутнат Тулупа, а след това голяма част от сегашните грабители да бъдат подведени под наказателна отговорност начело с Баш Шефа. Дано и тримата спазят уговореното и най-накрая да има възмездие за тая разсипия, която цари в държавата. След 04.04 статуквото ще остане с пръст в уста. Помнете тези думи.

    Коментиран от #56, #158

  • 12 Другаря Христов е руски патриот

    70 214 Отговор
    Ако изгоним русофилите ще оправим България

    Коментиран от #34, #86, #206

  • 13 пешо

    253 21 Отговор
    на 4,04 да им бием шута на тия мафиоти и предатели .
  • 14 Уйке

    203 8 Отговор
    Сериозен конфликт между тези тримата! Айде де! Най-много една семейна кавга, последвана от бурен секс и на другия ден още по-голяма любов!
  • 15 Мимчят

    128 11 Отговор
    Интригантска работа на високо ниво в държавата.Ето,за такива игри ще страда народа....
  • 16 реалистъ

    79 49 Отговор
    На тези фрог и агент Академик не вярвам изобщо. Те все имали инфо от службите, ама от кои служби...веднъж не са познали. Няколко пъти писаха, че "службите" и вътрешни хора от правителството им казали, че Борисов подава оставка до дни...ама нищо. Евтини сензации.
  • 17 Sss

    150 8 Отговор

    До коментар #4 от "хъхъ":

    Наистина всички медии покорни на Пеевски всеки ден хвалят и величаят Борисов и ГЕРБ. Когато обърнат палачинката, тогава ще повярваме, че има раздор в отношенията им.
  • 18 Дядо Гого

    129 7 Отговор
    Като знам нашите служби как работят, много ми е интересно от къде я имат Фрог нюз тази информация...??? С толкова много подробности... Иначе няма лошо тулупите да се изпозастрелят един друг
  • 19 Гошо

    44 15 Отговор
    Модератор има ли бе "лакомия тулуп" кви са тия приказки? Иначе нищо ново бизнеса си е бизнес!

    Коментиран от #32

  • 20 Замесено от НАТО и САЩ.

    53 9 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Какво искаш от БЕРБЕРИ и ВАНДАЛИ.
  • 21 Българка

    111 17 Отговор
    Аааа така ,жаждата за власт и алчността Ви ,ще Ви погуби!!!Шиши вади компроматите ,че Черепа и той ,ще ги извади другата седмица и ще бъде достааа интересно!!!! Яли ,крали ,пили и накрая се освинили!!!

    Коментиран от #156, #207

  • 22 Хубава работа, ама ...

    157 5 Отговор
    5-6 млн. население, колкото един средно голям европейски град и 30г. не можем да се оправим. Цирк.
  • 23 Българка

    131 21 Отговор
    Втора добра новина само за час. Очаквам екшънът да се разрази в най-скоро вре. И тримата са най-малко за доживотен затвор. Но първо да върнат ограбеното
    Ако Пеевски освети истинската Мата Хари, ще му кажа на език депесе- евала!
    Хора от нас зависи на 04.04 да положим началото за освобождението на превзетата от мафията държава! Да излезем масово с червен картон за мутрите!
  • 24 1001 нощ

    30 89 Отговор
    хаха, малийй кви щурунтии, кой ги измисля тия нелепици, само комунягите, русофили, могат да се вържат на тия кгб-ски глупости .......
  • 25 гост

    35 77 Отговор
    Голяма излагация са Фрог нюз .Не стига че лъжат , но такива измислици бълват , че пораждат само смях .Кой го чете този измислен сайт?

    Коментиран от #78

  • 26 Баба Гуси иска пуси

    98 8 Отговор
    Дано се избият и изядат един друг!
  • 27 Не,не за тази

    31 49 Отговор
    България. Но като вярваш на интригите и лъжите на ДС ченгето от фрог нюз,нищо не може да те накара да прогледнеш.
  • 28 От Шумерив с Любов

    114 14 Отговор
    Ето това на снимката приятели са хората, които съсипаха България! Хубаво ги запомнете!

    Коментиран от #91

  • 29 Излъган

    42 5 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Адееееее, от кога го чакам. Ама надали :)
  • 30 верваме

    72 3 Отговор
    Пак схеми- Както доган кога с играчка пистолет го стреляха.
  • 31 Факти

    29 51 Отговор
    Е за такива брътвежи трябва съд и закриване на медии. Пълни глупости. Я дайте поне едно доказателство. Няма нали. Тролове
  • 32 РАДИО ЕЛТО

    59 9 Отговор

    До коментар #19 от "Гошо":

    три толупа техните шии не са от турши
  • 33 аз тука

    29 57 Отговор
    В тоя комунистически сайт нищо не вярвам ... пак след 4ти ще ни дишате прахта

    Коментиран от #37, #170, #224

  • 34 Даа

    66 33 Отговор

    До коментар #12 от "Другаря Христов е руски патриот":

    Ако изгоним русофобите, тогава Родината ще се оправи! Ванга го е казала най-точно- В България ще има добър живот, когато има добри отношения с Русия и лош живот при лоши отношения с Русия...

    Коментиран от #69

  • 35 Българка

    71 14 Отговор
    Цацаров и Гешев незабавно да си дават оставките, да бъдат арестувани, обвинени, съдени и осъдени! Спешна съдебна реформа, гарантирана от извънпарламентарните партии, които си подават ръка за изборите.

    Коментиран от #62

  • 36 Бен Хур

    53 7 Отговор

    До коментар #10 от "гадно":

    И за тримата няма да ми дреме..
  • 37 Sss

    64 16 Отговор

    До коментар #33 от "аз тука":

    Наричаш този сайт комунистически, защото позволяват повече свободни коментари.. Я виж повечето сайтове, подчинени на Пеевски и правителството, там не позволяват коментари против ГЕРБ и ДПС... Само хвалебствия!!!!
  • 38 Мулен Руж

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Понякога и аз съм се чудел ако знаеха тогава за сегашното положение в България дали нямаше да се замислят тогава? Въпреки всичко са постъпили правилно!
  • 39 само Радев

    53 14 Отговор
    Ей сега стана мазалото тези ще се самоунищожат , чакаме и Божков със записите хихихихихи
  • 40 123456

    62 12 Отговор
    Затова трябва да гласуваме масово.Повече гласували по-малко тикви и тулупи във властта.
  • 41 Театър

    38 15 Отговор
    Кьорфишеци!
  • 42 ИЛИЯ ПАВЛОВ

    50 8 Отговор
    ПАК ФИЛМИ! ТЕ В АМЕРИКА САМО С НАС СЕ ЗАНИМАВАТ? ПРЕЧИЛ ИМ ПЕЕВСКИ? МИ ДА ГО РАЗКАРАТ, КОЛКО МУ Е?

    Коментиран от #47

  • 43 РАДИО ЕЛТО

    66 6 Отговор
    днес стават 20 години от прословутата лъжа на цар СИМЕОН с обещанието да дигн СТРАНАТА за 800 дни

    Коментиран от #173

  • 44 Атанас

    40 19 Отговор
    Това са приказки от братя Грим! Писанието лъха на евтино!
  • 45 РОКАДО

    36 24 Отговор
    ДА АМА МАЯ МАНОЛОВА ПАК ЩЕ ГО ПРЕДЛОЖИ, КАКВО ОТ ТОВА.
  • 46 ежко

    34 7 Отговор
    Ако е вярно ще видим кой държи прокуратурата и кой държи следствието за топките....
  • 47 УМИРАЙ ТРУДНО

    15 2 Отговор

    До коментар #42 от "ИЛИЯ ПАВЛОВ":

    НЕ МОГЛИ ДА ГО УЦЕЛЯТ?
  • 48 Започнаха да си напър-дяват гърнетата

    35 8 Отговор
    Играта е за оцеляване и спасяване
  • 49 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА

    31 19 Отговор
    ТИЯ ОТ „ЖАБАТА” ИМАТ ТАКЪВ СТИЛ НА ПИСАНЕ,ЧЕ ДАЖЕ ИДА ИМА ИСТИНА ТО САМИЯ ИЗКАЗ В ПРАВИ СМЕХОТВОРНА!!!ТОВА Е КАТО ОНИЯ БИСЕРИ ДЕТО ГИ ПИШАТ УЧЕНИЦИ ОТ СПОРТНА ПАРАЛЕЛКА😂😂😂😂😂
  • 50 надарена кака

    16 3 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 51 МУТРИ ВЪТРЕ

    27 9 Отговор
    БАЙДЪН НЕ ГО ХАРЕСВАЛ, НО ПУТИН ГО ХАРЕСВАЛ? НИЕ КОЙ ДА СЛУШАМЕ? А ДЕЛЯНЧО ОБЕЩАЛ ДА ОТСЛАБНЕ И ДА СТАНЕ ДОБРО МОМЧЕ, АКО ПАК ГО НАПРАВЯТ ШЕФ НА ДАНС!
  • 52 МАЛЕ МАЛЕ

    34 11 Отговор
    ТО ВОНИ ОТ ВСЯКЪДЕ ТА СЕ НЕ
    ТРАЕ. НО ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ. ГЕПИ И ДПС ЩЕ СЕ
    СПОРАЗУМЕЯТ ЗА КОАЛИЦИЯ.
    НО НАРОДА ЩЕ ГИ ИЗДУХАТ.
    ОТ ЧУЖБИНА ЛЕТОС ЩЕ СЕ
    ЗАВЪРНАТ МНОГО ХОРА НА
    КОИТО НЕ РАЗРЕШИХА ДА ГЛАСУВАТ
    И ТУК МНОГО НЕ ДОВОЛНИ ЩЕ ГИ
    ПОМЕТАТ.ЩЕ БЪДЕ ЯКО.

    Коментиран от #67

  • 53 Уса

    30 9 Отговор
    Пускат от зеления хайвер и който клъвне.Ако американците редяха българските листи без никакви бонуси за българския народ жална ви майка.Време е за народно възстание да бъдат сритани мутрите и ще видите,че нито сащ нито европа ще ги защитят.Други редят листите само на заспалите

    Коментиран от #65

  • 54 боко

    34 8 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Той тиквеника нали им ги върна с газопровода за сметка на българския данъкоплатец...( три милиарда! )
  • 55 ЩИРЛИЦ

    35 4 Отговор
    ПЕЕВСКИ ВЛИЗА В ШОУТО НА СЛАВИ. ЩЕ СЕ КАЗВА -ДЪЛГИЯ, ДЕБЕЛИЯ И ТЪПИЯ И ЩЕ СЕ ИГРАЕ В ПАРЛАМЕНТА.
  • 56 Антон

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Вътрешно инфо":

    А дано! Ама надали...
  • 57 Мето

    36 14 Отговор
    ВМРО ще влезе ! Купува страшно много ромски гласове. Днес пред центеала на ВМРО- десетки роми чакат заплащане за своя вот. Така че Българи послушайте призива на факти. Излезте и масово гласувайте на 4 април за да неутрализираме купеният и корпоративен вот

  • 58 One

    21 7 Отговор
    Битката на петте армии...последна серия: Борисов - планинския лидер на камъните, заплашва от Банкя/Еребор Пеевски,господарят на злите медии. Той, от своя страна, барабар с белия орк-Доган, събират армия от орки да атакуват Банкя/ Еребор. Но четвъртия злодей-владетеля на Кралството на лотарията, дълбае тунел към Банкя/Еребор, за да нанесе съкрушителен удар на крепостта. Отстрани стои народът и неговият водач - Драконоубиецът-летец Радев, който иска само съкровището в планината Банкя/Еребор. Отделно в битката се намесват и Майчето- майката на всички дракони, както и великия магьосник- Повелителя на асансьорите, също така и Каракачанския трол, свиреп и могъщ злодей от Средната земя. Става меле...нищо не се вижда, викове, крясъци, псувни, публиката е зашеметена от ефекта на битката.
  • 59 Reinaldo

    24 14 Отговор
    Кажете сега и за Божков вашия спонсор. Той изпа ли от листата на мутри вън. Нали е мутра.
  • 60 песимист

    30 9 Отговор
    Театър за наивници.Сценарист и режисьор Буци Банкянски. Уж се дистанцира от Дебелото момче, за да си вдигне гласовете на изборите.

    Коментиран от #66

  • 61 Здрав разум

    19 25 Отговор
    Едно бившо ЗаКаПеЧе сънува глупости в жабешкия си сайт и верните червени жабки дружно крякат. Майтап голям.
  • 62 Хахахаха

    14 9 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Забрави да напишеш и " разтреляни", тролче п оср@ н о
  • 63 титаник

    4 6 Отговор
    на кръглото нещо тия милиарди помощи много му блестят в очите и така както щеше да свиква събрания разни работи..много бързо забрави какви ги е говорил и подкара пак старите маниери
  • 64 Тъпи

    16 7 Отговор
    блъфове !!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Христоооф

    19 9 Отговор

    До коментар #60 от "песимист":

    Предлагам за шеф на данс Делян пеевски.
    П. П.изказване на Орешарски подкрепен от мая манолова
  • 67 Да дааа

    3 4 Отговор

    До коментар #52 от "МАЛЕ МАЛЕ":

    и след това се събуди.
  • 68 Уса

    24 11 Отговор
    Същите игри е имало и през турското робство.Докато българския народ е страдал европа е пращала протестни ноти по молба на някои правови европейски организации.Цялата работа я свършиха руснаците,колкото и да им тежи на еничерите.Сега сме 100% енергиино зависими от Русия,защото отново сме поробени,но от еничерите.През техните ръце минава всяка сделка и печалба.После вадят за виновни руснаци,турци,цигани и др.Бой за мутрите еничерски

    Коментиран от #82

  • 69 San stefano

    18 22 Отговор

    До коментар #34 от "Даа":

    хайде стига руска бедна пропаганда
  • 70 Христоооф

    14 12 Отговор
    Предлагам за шеф на данс Делян пеевски.
    П. П.изказване на Орешарски подкрепен от мая манолова
  • 71 Манолова галева костинбродска

    19 11 Отговор
    Каде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек
  • 72 Пичо

    20 10 Отговор
    Президента Радев ще ги нарича всичките мекерета.
  • 73 Галап

    16 16 Отговор
    Галева костинбродска къде са Галеви. Къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Галева къде е Янек. Мръс и комунисти.
  • 74 Димо

    29 3 Отговор
    Четиво за шараните,т.е. избирателите...чисто предизборно!
  • 75 чекмедже 2

    18 6 Отговор
    някой ял ли от фурмите на Пеевски...къде са дянали,цели 30тона...няма следа само диря от кенефа до Банкя и двореца в Росенец, и фунти ли...
  • 76 До 57

    38 10 Отговор
    ВМРО на агент Иван за 4 години като вицепремиер на тиквун открадна страшно много. Само от нелегалната продажба на Български паспорти свиха 83 млн.лв. Говори се че мизата на глас е скочила на 150 лева. Да купят 100 хиляди ромски гласове по 150 лв.са 15 милиона. Просто за тия крадци това са дребни стотинки . Гаврата е че с откраднатите от народа пари сега купуват гласове. Затова наистина излезте масово да гласувате! Така ще вдигнем избирателната активност и прага за влизане в парламента ! Важно е да изхвърлим от яслата тези крадци - Агент Иван , Винкела и Магарешкия . И като са без депутатски имунитет ще бъдат предадени на съд. А там за да спасят кожата ще говорят. Помните винкела преди 3 години как косвено бе заплашил Борисов изобщо и да не си помисля да го закача с думите - "Бъдещето на Бойко Борисов е обвързано с бъдещето на Валери Симеонов"
  • 77 Соколът бащица

    25 8 Отговор
    Братя Шишибойко са неразделни, това е просто скандал между сиамски близнаци
  • 78 Например

    7 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Ти го четеш
  • 79 НАНЕ

    24 9 Отговор
    И ТРИМАТА В ЗАТВОРА
  • 80 Behemoth

    24 7 Отговор
    Трите прасета ще свършат лошо...само почетния хидролог ще се измъкне в името на етническия мир ХАХАХА.
  • 81 Любов

    13 3 Отговор
    необяснима даваш им крила, че пачки в тебе има знаем ний това.
  • 82 Здрав разум

    6 0 Отговор

    До коментар #68 от "Уса":

    Хабер си нямаш от история.
  • 83 кори

    11 1 Отговор
    Дреме ми на шмайзера за горните хубавци!
  • 84 Чуторан

    31 10 Отговор
    Какво още трябва да им платим на тия ненаситни свине? КТБ - 6 милиарда, Турски поток - 4 милиарда, Белене - 7 милиарда, на Гергов, на Доган, на Горанов, на Мата Хари, за кюлчета, за Гешев, за Цацаров, за гробарските министри и за КОЙ ли не още!!! Е, до кога? Тплупа ни загроби с дълг от 40 милисрда

    Коментиран от #122

  • 85 Един

    21 5 Отговор
    Излиза ,че ББ става излишен - спрямо бизнеса от "обръчите от фирми"!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 бибо сакса

    23 5 Отговор
    ОСТАВКАААА ЗАТВООООРР НА О4
  • 88 Коко

    24 3 Отговор
    Ми че Доган направи Борисов генерал ако си спомняте!!!!
  • 89 IVO

    29 4 Отговор
    ИЗМИТАНЕТО НА ТЕЗИ ТРИМАТА ЗАВИСИ И ОТ ПРОМЯНА НА МИСЛЕНЕТО НИ, КОЕТО ЗА ЖАЛОСТ ЗА 30Г. НЯМА НИКАКВА ПРОМЯНА.!!! РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА, НО Я РЪКОВОДИ ОПАШКАТА!!! ОПАШКАТА СМЕ НИЕ - 90% ЗОМБИТА,ПРЕДАТЕЛИ, ЛИЦЕМЕРИ И ИНФАТИЛИ И 10% УМНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА!!! ПРИ ТАКОВА СЪОТНОШЕНИЕ, НЯМА КАК НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧАТ, ЗА НАЙ - ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!!!
  • 90 ХАХАХАХАХА

    21 6 Отговор
    ТЕЗИ ТРИМКАТА ЗА ВРАТЛЕТАТА ДА ВИСНАТ НА ВЪЖЕТАТА :)))))) А ПОСЛЕ ДА СИ ВАДЯТ КОМПРОМАТИ КЛКОТ СИ ИСКАТ :D
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Дядо Влайко

    21 9 Отговор
    Тези тримата на снимката горе , трябва да ги затворят в една обща килия в Софийския поне за 20 години , за да могат хубаво да си поговорят !А накраденото да се конфискува в полза на сираци и бездомници !
  • 93 Селянин

    9 13 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Същата история като в бсп дпс Гергов няма да бъде съден защото има компромат за нинова от русия я напискат за радев втори мандат и ще се съгласи ако гергов не покажи компромата Доган ще съгласи ако му оставя сараите и росенец така Е в главите на социалистите
  • 94 Пловдив

    20 6 Отговор
    Всичко лошо, което направиха тези тримата олигофрена, ще се върне към тях, със страшна сила!!! Съдбата си знае работата...!!!
  • 95 бай Даньо

    14 5 Отговор
    Абсолютно го вярвам щом е от Фрог нюз, а бивола не е ли изпърдял нещо предизборно!?
  • 96 aide

    8 1 Отговор
    Това от дясно какво е?
  • 97 ба ти тулупа

    14 3 Отговор
    И ако това не е статия посветена на национално предателство , национални предатели и още нещо , айде му кажи.
  • 98 ЕХАА

    10 20 Отговор
    ЕЙ ТВА Е !!!......НАПИШИ ЕДНА ТАКАВА СТАТИЯ И ГЛЕДАЙ СЕЙРА НА КО#МУН#ДЕ#ТА#ТА ,КВИЧАТ ОТ КЕФ И КОМЕНТАРИ .....НЕ СТАВА ТАКА ДРУГАРИ ....ЗАБРАВИХТЕ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС И КОЙ МУ ОПЪВА ЧАДЪРИ ДА НЕ ГО НАПЕЧЕ СЛЪНЦЕТО ???....КОЙ БЕШЕ ТОЯ Я КАЖЕТЕ ДРУЗЯ???? И НЕ ГО ПРЕГРЪЩАЙТЕ ПОВЕЧЕ СЪС БОРИСОВ!!!....
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 БОХВЪХ

    14 9 Отговор
    Още ли вярвате в Дядо МрАЗ? Вече има само Дядо Коледа. само доверчив наивитет,би приел за истина,подобна новина. Някакъв си Фрог,ще успее да проникне и придобие толкова парлива и унищожителна информация в леговището на тримата най силни в Държавата. Абе българино( по Жорж Ганчев),една нормална фирма със сериозен бизнес,преди важна делова среща си проверява "обекта' до последното винтче на прозорците,да няма евентуален теч на информация,тук говорим за хора,който държат целия финасов и властови ресурс на Държавата.
  • 101 ннбб

    19 3 Отговор
    Какво означава "обратен възродителен процес"?
    Моля за дефиниция!
  • 102 ммм

    12 30 Отговор
    Няма никакъв скандал!! БОйко ще спечели отново!!
  • 103 заката

    15 8 Отговор
    БОЙКО Е В КАНАЛА ДА НЕ СЕ ПОДВЕЖДАТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ
  • 104 Ами

    17 3 Отговор
    Тия мисирки, това могат , това правят !! Още нищо не сте видели .....нека наближат изборите , да останат няколко дни и тогава ВИ е бедна фантазията !!!! Какво ли не се прави за пари ????
  • 105 Blackthorn

    12 1 Отговор
    Въй-й-й, да не се разведат! :D
  • 106 ДЯДО ГОШО

    11 2 Отговор
    ПАК ЛИ РУСИЯ ВИ Е ВИНОВНА БЕЕ ЧЕ СТЕ БЕЗДАРНИЦИ
  • 107 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    8 26 Отговор
    Колкото и да плюете, колкото и да лъжете !!! На 4.04. БОЙКО ЧЕТВЪРТИ мандат!!!
  • 108 РАДИО ЕЛТО

    8 25 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , защото управляват успешно държавата....само те го могат , доказаха го ! ЗАТОВА заслужават четвърти мандат!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Наблюдателен

    10 25 Отговор
    Толкова грозен, интригантски и безполезен пасквил отдавна не бях чел. Да му се чудиш на акъла на Цветан Василев за какъв боклук харчи накраденото. "Бил, щял, казал, мислел" и какви ли не още кухи лъжи.

    Единствено масовото гласуване за СДС с преференции ще даде някаква надежда за контрол на самозабравилото се задкулисие.
    Всичко останало е ДаМосква и мутри вътре. Мнооого гладни мутри.

    Коментиран от #116

  • 111 ВЕДНАГА

    17 6 Отговор
    бойко печели и веднага го сваляме , А ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ В ЗАТВОРА ! АКО БСП СПЕЧЕЛИ ИЛИ ДПС - ПАК СЪЩОТО !

    Коментиран от #115, #118

  • 112 J Y Moineau

    19 1 Отговор
    Приказки под шипковия храст.
  • 113 Милен

    13 1 Отговор
    Е ЗАЩО ТАКА ПОСТЪПИХТЕ С ШИШИ?
  • 114 Комуниста

    20 5 Отговор
    Герб и Борисов отровителите на Република България продали суверенитета ни на Америчката и Германия!
  • 115 Ами

    13 9 Отговор

    До коментар #111 от "ВЕДНАГА":

    Ако го сваляте Бойко както лятос.....ши чакаш още един мандат и пак ША пробваш !!!😄😄😄😄
  • 116 оооопс

    3 0 Отговор

    До коментар #110 от "Наблюдателен":

    хахахахахахахахаххаахаххахахахахаха , збавен си :)))
  • 117 Предател

    19 4 Отговор
    Историята на Боко Харам сочи, че още от младеж непрекъснато посяга с.е.х.u.а.л.n.о на приятелки, на съпруги, на любовници и т.н. на най-близките си хора. Да не припомням, че се е развел, за да се събере с жената на най-добрия си приятел, който от своя страна се взел с първата жена на Боко! Размяна на съпруги, уважаеми съграждани.

    Коментиран от #121

  • 118 Яяяяяя

    3 5 Отговор

    До коментар #111 от "ВЕДНАГА":

    Вземи се поизбърши, че се накапа....
  • 119 Пешо от блока

    17 5 Отговор
    Много ми се иска тия тримата да се скарат здраво, но едва ли. Твърде много пари са откраднали и тримата и трябва да мълчат.
  • 120 tate

    13 7 Отговор
    Къде сте сега ГРОБарчета ,къде сте пиленца ах какво ВИ чака лелееееее жална ви майка !!
  • 121 По добре

    9 1 Отговор

    До коментар #117 от "Предател":

    Разкажи за оная дето Бойко и пращал СМС -си , по добре звучи!
  • 122 Буквар

    5 2 Отговор

    До коментар #84 от "Чуторан":

    Буквар си ти купи и малко се ограмоти.
  • 123 кьорфишек

    9 3 Отговор
    кьорфишек.
  • 124 ПАК ПОБЕДА

    8 18 Отговор
    НА 4.04. БОЙКО и ГЕРБ , победа! Вече им умръзна да печелят....но няма кой друг да оправя държавата !

    Коментиран от #128

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пълен сериал":

    Някои ще го качат на самолет МИК без колисари и парашут
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Шкафче

    12 2 Отговор
    Ако въобще подобен разговор се е състоял то на него Доган е поставил ясни задачи на двете мекерета. Задачи, които те сега усърдно изпълняват. По-вероятно е разговор изобщо да не се е състоял, а двамата да са си получили задачите чрез посредник или писмено.
  • 130 SSP Alliance

    7 2 Отговор
    Game Over за задкулисието!

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Onq s konq

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Тези са истински родолюбтси и патреоти. Особено Бойко. Защот та обичам Бойко. Още си нося долните ти гаще, коит забрай последниа път с теп. И ги душа за вазбуда
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Факти

    11 1 Отговор
    Трик за кликания, ми то лятото два пъти писахта утре бацо дава оставка. още я чакаме
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Мой

    8 4 Отговор
    Да бе, не ги кълвете тия. Едно цяло са и се гласят да лапат от бюджета още и още, дебелия няма наяждане. Дебелия от Банкя също.
  • 137 Де тоя

    11 2 Отговор
    Късмет от алчност и наглост да се самоонищожат.
  • 138 анонимен

    9 2 Отговор
    Двама ПЕНСИОНЕРИ с дименция пречат на Б-я.И двамата в СЦЗ.
  • 139 ДЖОТО

    10 2 Отговор
    ЗАПОЧВА СЕ!ЖЕРТВАТА,ВЕЧЕ Е В КАЗАНА!
  • 140 И това е Факт

    7 3 Отговор
    Руcия ce oпитвaлa дa пoлзвa Бoриcoв, Пeeвcки и Дoгaн
    кaтo „Трoянcки кoн“ в НAТO и EC,
    пo cъщия нaчин Вaшингтoн иcкaл дa пoлзвa cъщитe мaриoнeтки пo oтнoшeниe нa Aнкaрa!
    Вaшингтoн иcкaл дa пoлзвa cъщитe мaриoнeтки Бoриcoв, Пeeвcки и Дoгaн!
    Същитe мaриoнeтки Бoриcoв, Пeeвcки и Дoгaн на Вaшингтoн и Руcия!

    Не се сърдете: Това са копи и пеист от горният текст!
    Извадката ми харесва защото е точна!
    "Същитe мaриoнeтки Бoриcoв, Пeeвcки и Дoгaн на Вaшингтoн и Руcия!"!!!
    Сега се опитвам да погледна това през шпионажа на Гешев и доволството му от работата на Военният съд!?!
    МАРИОНЕТКАТА Бойко БОРИСОВ на Доган ПЕЕВСКИ в шпионажа за Русия и Вашингтон!!!
    А бе да си го кажем направо:
  • 141 ннбб

    11 1 Отговор
    Тоя от Фрога да обясни каква мисъл влага в "обратен възродителен процес"! Под статията ли ще разясни, в скоби в самия текст ли ще пише, като вметната част в изречението ли ще пише, но да се доизясни.
  • 142 SSP Alliance

    3 2 Отговор
    Всичко е ясно!

  • 143 tate

    11 7 Отговор
    "Я елате тулупчета при батко да ви лашка сладко ,сладко" Ах баня ох кеф !! Ох как ще се сапунисате Гробарчета лелеееееееееееее
  • 144 Факт

    8 6 Отговор
    Нe ce cърдeтe: Тoвa ca кoпи и пeиcт oт гoрният тeкcт!
    Извaдкaтa ми хaрecвa зaщoтo e тoчнa!
    "Cъщите марионетки Борисов, Пеевски и Доган нa Вашингтон и Русия!"!!!
    Ceгa ce oпитвaм дa пoглeднa тoвa прeз шпиoнaжa нa Гeшeв и дoвoлcтвoтo му oт рaбoтaтa нa Вoeнният cъд!?!
    МAРИOНEТКAТA Бoйкo БOРИCOВ нa Дoгaн ПEEВCКИ в шпиoнaжa зa Руcия и Вaшингтoн!!!
    A бe дa cи гo кaжeм нaпрaвo:
    Министър председателят на България е ДОЛНА МАРИОНЕТКА на Вашингтон и Русия заедно с Пеевски и Доган!
    Публикувано във факти.бг: 17:33
    Сряда, 24 Март
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 КРАДЦИТЕ

    12 5 Отговор
    ТРИМАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА СИБИР !
  • 148 Един Тир пълен с консумативи и резервни.

    9 5 Отговор
    Части за АК няма да ни стигнат за да се оправим тази сган,която е окупирала България...Много закъсняхме с тези мерки.Такива показни ръченици и хвърляне на домати и яйца пред парламента , не водят до никъде.Те ни се смеят и се прегръщат вече тридесет години.Братиньовци са всички тези кюмбета във властта....
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Асенчо

    9 18 Отговор
    Егати, не е истина! Абсолютна мафия! Тука само Бойко Борисов може да сложи ред и да вкара Доги и Шиши в затвора! Ще гласувам за него! Успех на бат Бойко в борбата с мафията!

    Коментиран от #153, #157

  • 151 Е такъв сеир

    12 7 Отговор
    чакаме Пеевски да срази толупа.Пеевски със сигурност има компромати за сриване на разбойко.Разбрахте ли хора,че Доган и Боко са исие.На 04.04 ТОЛУПА ДОЛУ!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 222222222

    12 2 Отговор

    До коментар #150 от "Асенчо":

    Абе той тиквата 2009г. не обеща ли да вкара Доган в затвора.
  • 154 Plik

    12 2 Отговор
    Това са абсолютни измислици и простотии.

    Коментиран от #211

  • 155 chi

    4 5 Отговор
    Бандитски му работи...
  • 156 Бацо Гацов

    8 7 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Троле! Има ли статия под която да не изръсиш някоя глупост? Виждам, че пишеш с няколко имена... поредната муха си. Изведнъж Божков (ЧЕРЕПА) и Пеевски (ШИШИ) ги „заУВАЖИ“... ц-ц-ц. Язък. Няма политик, който заслужава уважение, както и мафиот. Няма ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА и т.н. Всички са рожби на един КРЪГ. Ще си остане да коментирате и да плюете по едни, после ще ги защитавате, а те ще трупат несметни богатства. СПРАВКА: БСП, ДПС, НДСВ когато бяха на власт, бяха лошата ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ и избрахте ГЕРБ... След 12 години ГЕРБ са лоши... герберите мултимилионери... и като ги махнете идват нови кандидати за кюлчета и евра. Блазе ви. Избирайте си ги, ама после не ревете и по малко глупости ръсете. Явно приказката „Простотията не ходи по дърветата“ е вярна. Какви умове е имало преди. Не като сега електронни. Спре ли тока... НУЛА. Ае действайте... кой как е решил.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 МАФИЯ НА ББ

    12 5 Отговор

    До коментар #11 от "Вътрешно инфо":

    ТРИМАТА ГЛУПАЦИ ДАНО СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ!!!! Е ТЕ НЕ СА ГЛУПАЦИ А МАФИОТИ.
  • 159 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "РАДИО ЕЛТО":

    Това е ГРАД КОЗЛОДУЙ....познаваш го ...нали !
  • 160 мнение

    8 4 Отговор
    цитат

    ГEРБ вeчe нaзнaчaвaли в ceкциoннитe кoмиcии хoрa нa движeниeтo oт имeтo нa cвoятa пaртия. Ocoбeнo в Търгoвищкo, Шумeнcкo, Рaзгрaдcкo, Cилиcтрeнcкo – къдeтo вeчe цeли ceлищa ca пoд кoнтрoлa нa движeниeтo и къдeтo, cпoрeд мecтнитe, върви oбрaтeн възрoдитeлeн прoцec.

    там е проблема
    надявам се от милионите протестиращи и народни будители - според думите на президента, да се намерят 25 000 контролиращи за ВСЯКА секция в България.
    те са под 11 000...
    има ли този контрол, значи изборите са чисти.
    организирайте се протестиращите и го направете...
  • 161 Бацо Гацов

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Овчарник":

    Истината ти я казват всеки ден по bTV, NOVA, CKAT, 7/8 и так дальше. Всички те казват различни истини... Приемаш една и си изграждаш мнение за положението... Но... ИСТИНАТА е една. Няма 13 истини. Моя съвет е гледай, но не вярвай... чети но не вярвай на написаното. Всички медии работят за някой. Дори и УИКИЛИЙКС работи за някой. Медията е неоходима и е фактор в политиката. Виждаш, как една новина се показва различно в различните медии. Все пак всичко опира до финанси. Замисли се...ако можеш.
  • 162 Антимафия

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "хъхъ":

    Вестниците и бившата "Тв-3", са на Ахмед Доган ,
    Пеевски е само ,
    просперирал, "куцаш" , слуга на Доган!
    "Нова Тв ,"е на Бойко Борисов, скрита в Сърбия,
    заради новия закон, за медиите на ЕО.
    Нека да се знае, кой къде е?
  • 163 Матей

    11 1 Отговор
    Звучи логично и правдоподобно,само дето фактологията издиша,а именно как е установен тоя разговор.Фрог може да са го изфабрикували ,при все че не са далеч от истината,кой може да е подслушал такъв поверителен разговор.По тази причина засега остава политико-фантастичен разказ.
  • 164 Дрън дрън

    8 2 Отговор
    Нищо няма да им направите .
    Само ще си упражнявате писането.
    НЕМОЖЕЙКОВЦИ.
    Дрън дрън.
    Страх ви е да пръднете , та камо ли да мръднете .
    Пуууу писна ми от мрънкащи.
    Като не можете да направите нищо , ще търпите.

    Коментиран от #165

  • 165 Мирчо

    5 2 Отговор

    До коментар #164 от "Дрън дрън":

    Народа го е страх.

    Коментиран от #166

  • 166 Майтап

    7 0 Отговор

    До коментар #165 от "Мирчо":

    И троловете тук ги е страх .
  • 167 И Доги е тук

    8 0 Отговор
    Ще му бутат ли двореца?

    Коментиран от #168

  • 168 Тук е и клечо и компота

    5 0 Отговор

    До коментар #167 от "И Доги е тук":

    Цяла тенджера с кочани.
  • 169 Чук и Гек

    7 3 Отговор
    Анализа ми е обширен и всеобхващащ - Мафия!
  • 170 Сърп и чук

    8 2 Отговор

    До коментар #33 от "аз тука":

    Не са нужни сериозни усилия за да узнаеш, че сайта се стопанисва от стари приятели от СДС!
  • 171 Кирил

    14 10 Отговор
    Безумна статия написана от червен мастит драскач, че и Фрог ми цитират...жалки червени мишки!!!
  • 172 Вктор

    12 2 Отговор
    Ах колко жалък опит за замиване на лицата на простолюдието!Трябваше отдолу да има надпис - Платено съобщение!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Вие си продължете

    12 24 Отговор
    Да ме изтривате буквално за секунда,без да съм използвал и една нецензурна сричка.Но пак ще го напиша.Аз ще гласувам за ГЕРБ и Борисов.За първи път.Подчертавам: За първи път! Предпочитам ГЕРБ да управлява отново, пред поредно сборище от бивши" стари" ,който се пррдставят за" нови". Сърбахме им попарата от 90- та до 2006. Всички от тях,се целят в големия кокал.Кокал с дебел пласт от над 20 милиарда лева. Седнат ли в креслото,ще си ги " разпределят" юнашки- Ги на мен,аз на теб!" Минимум четири години ще се оправдават със Бойко. Как изхарчили всичко до стотинка,и затова да стягаме колана.Предпочитам Бойко,защото е по предвидим, и ще продължи да повишава и минимална заплата и пенсия. Дойдат ли тези" Орел,рак и щука" ще ни" замразяват" наред с години.Ще поохлабят колана преди последващите избори. Иначе е: Гладна въшка,най лошо хапе!

    Коментиран от #183

  • 175 Ердоган

    7 7 Отговор
    Може ако поискаме само за 24 часа да въдворим ред в България с 54 та механизирана бригада от Одрин.

    Коментиран от #178

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Политолог

    10 4 Отговор
    Фалшива НОВИНА
  • 178 Бай

    5 1 Отговор

    До коментар #175 от "Ердоган":

    Шизофреник
  • 179 Политолог

    6 14 Отговор
    Редакторката Мария Атанасова за пореден път разпространява фалшиви новини. Само не знам дали е политика на шефовете от сайта или е от Позитано
  • 180 Мутри вън!

    9 10 Отговор
    Браво за статията и смелостта!
  • 181 Активист на БКП

    9 1 Отговор
    И тоя ще отиде при Илия Павлов,Мишо Бирата и Ваньо Танов...
  • 182 потребител

    7 3 Отговор
    На мен надеждата ми е в Йоца Амстердама!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 КРАДЦИИИ

    11 5 Отговор
    Гeн. Aтaнacoв: Зaщo прoкурaтурaтa нe рaзcлeдвa кaзaнoтo oт Бoжкoв, чe e дaл 60 млн. нa Гoрaнoв, Cтoянoвa, Бoриcoв -- ПРЕСТЪПНИЦИИИ !!?

    Коментиран от #190

  • 185 Фрог профани

    8 2 Отговор
    Фрог Нюз - свободните им съчинения са толкова "сериозни" колкото и името им. Имали "свои източници в службите" а пък звучат като разказ на кварталната клюкарка. Не знам си кой бил казал, а пък Борисов "кипнал". Пълна профанщина.
  • 186 КГБ

    3 5 Отговор
    Кой казва,че в България няма свобода на словото?
  • 187 Раздор има

    7 3 Отговор
    Между Манолова и Пеевски. Ама това е само до изборите, след тях пак ще са заедно. И може би пак за шеф на ДАНС ще го предложи и избере. За да се разправи с Борисов. Нали така казваше Майчето.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 😁😁😁😁

    6 3 Отговор
    Лъжат не им вервайте ....ще ни оправят за 800 дни
  • 190 Де е прокуратурата

    6 3 Отговор

    До коментар #184 от "КРАДЦИИИ":

    А защо Пеевски беше шеф на ДАНС при положение че нямаше право В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ
  • 191 Subaru STI

    9 6 Отговор
    Не искаме бандита Борисов, а съд и присъди!
  • 192 Лили

    7 6 Отговор
    Всички трябва да гласуват, за да влязат тези тримата престъпни лентай в затвора.
  • 193 семеен психолог

    3 2 Отговор
    Е то в кое семейство няма караници от време на време?! Шамари, скубане...накрая пак ще се обичат, няма как.
  • 194 1213

    3 6 Отговор
    Няма да гласувате за нинова, под номер 4.всичко горе е с цел. Те смениха бкпбсп имената 1972 и 1984 на мохамедани и турци. Сега нинова иска да вкара децата им. Нямат наяждане бкпбсп. Срамота. Има много качествени млади и са завършили на запад, с 5 езика, що бе нинова не тях а само децата мързел на номенклатурата ли, по добре за Воля за цветанов Вмро но и за червените глисти. Факти може да ни отреже, но преди 2009 крадоха и сега родом от х град, а живеят в София с приятелите си. Мързел и глезли е точната дума. Доган да внимава, да държи за Бойко Борисов, защито никой не ходи в русия, дори обратното рускини се женят за хора от дпс, за да имат работа. Да живее бб да живее ес и сащ, всичко друго е пунта мара, защо на нинова не живее в русия, а в сащ, да открадне и му купи къща в сащ. Бойко борисов е по малкото зло. Живяли вряли сме в живота и виждаме бсп са много заможни от много преди, от живково и спрете да тормозите бб. Идеален човек няма. Череп не бб те е предал, а пеевски, в ютюб провери, океан от информацоя, разрови се и ще научиш истината, не ни пробутвайте нинова и нмер 4,писна ми от лиготии. И мирчев 2 на бб. Много е малък да оценя бб. Виж му биографията на бб с отличен е завършил симеоново. Спрете се нинова. Гласувайте за др партии без комунистите. Имате избор. Те смениха имената на дпс, а не ние
  • 195 лъотчик

    4 4 Отговор
    Абе Мария, откъде ги имаш тези секретни сведения , бе Мария. Да не би ти да си Мата Хари. Ако не си ти тогава писаното от теб е пълен фейк новина. Факти проверявайте си писачите щото някви глупотевини взеха да измислят, като оня в господарите дето падаше щото са го били.
  • 196 Баце

    2 1 Отговор
    Всичко се постига с диалог. Колко демократично. За такъв живот си мечтаехме преди 89-та. Доживяхме го.
  • 197 Антикомунистите

    2 6 Отговор
    Доганчо, не забравяй танковете, не забравяй много неща от бкпбсп. Свиленски е нула. Ще стане още по зле с бсп, господин Ахмед Доган. Още влага ни държи бсп. 3000 за долар. За чанане на ап, коли, опашки за халки, злато. Езика е голям на свиленски по битиви свиленски, луд нервен, защото аут 4 и нинова.
  • 198 Наивен

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Българио, за тебе те умряха...
  • 199 Bolgar

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    ...като застана начело на същата мафия..
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Сър Пичук

    3 0 Отговор
    Сега въпросът е кой от тримата е дал толкова подробна информация за срещата на медиите.
  • 202 коко

    4 1 Отговор
    ШИШИ,БОКИ И ГЕШИ ПЪРДЯТ В ЕДНА КРАТУНА-СТАТИЯТА Е ПРАХ В ОЧИТЕ
  • 203 ХХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пълен сериал":

    За мен починал от ковод е най-актуалното в момента.

    Никой няма да се осъмни.
  • 204 Гошо

    4 1 Отговор
    Благодарение не тези мазни муцуни живееме в мизерия и мреме като мухи.
  • 205 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    И ДУХОВНИЦИТЕ ТАКА КАЗВАТ - С ИМЕТО НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА . ЗАДАЧАТА Е ПЕЕВСКИ И ДОГАН ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ ДА СЕ ОПАЗЯТ , ЗАЩОТО ТАКА Е ПРОГРАМИРАНО - ПЕЕВСКИ ЩЕ " ПЕЕ" .
  • 206 ХХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Другаря Христов е руски патриот":

    В Бълагария трябва да останат само българофилите.

    За съжеление много малко управляващи с били такива.
    Самболов, цар Борис III, Вълко Червенков.
    В послледните 30 години не виждам нито един тъкъв.
    Все обичат някой друг, а България е просто трибуната от която го показват

    Коментиран от #227

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Кире

    2 0 Отговор
    ГАРВАН ГАРВАНО ГКО НЕ ВАДИ!
  • 209 НАБЛЮДАТЕЛ

    2 0 Отговор
    НЕ ИМ ВЕРВАЙТЕ –ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ.
  • 210 АМОН

    0 0 Отговор
    ЦЕЛТА НА ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА ГАДИНИТЕ НАРЕЧЕНИ ВИРУСИ Е ДА ДОКАРАТ КОРУМПИРАНИТЕ ДЪРЖАВНИ УПРАВЛЕНИЯ ДО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛЕН КОЛАПС.

    КОГАТО ИКОНОМИКАТА БЛОКИРА , КОГАТО ДЪРЖАВАТА СПРЕ ДА ФУНКЦИОНИРА , ИДАВА ТОВА КОЕТО СА ПРЕДВИДИЛИ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ГАДИНИЕ - революции подобни на тези проведени през 60 - те години на миналият век от духовния водач на сега управляващите света ПРОМАОИСКИ КРЪГОВЕ.

    НА УЛИЦАТА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ХУНВЕЙБИНИТЕ И ЩЕ ПРАВОРАЗДАДАТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ УМИРАЩА ОТ СТРАХ ЗА ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛА!
  • 211 АМОН

    2 0 Отговор

    До коментар #154 от "Plik":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.

    НЯМА КАК ДА СЕ СКАРАТ АГЕНТИТЕ - САВА , БУДА , ШИШИ и ИВАН при положение , че работят под прикритие за една структура - бившото ДС!
  • 212 Българин

    1 0 Отговор
    Тези са за съд, до един.Срам в какава държава се е превърнала България.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Много

    0 0 Отговор
    тъпи моливи има тук
  • 215 Лютви

    1 0 Отговор
    Тези тримата си правят каквото искат... Никакъв раздор няма , тези се нагаждат и промиват мозъка на хората...И ние нали сме като стадото и овчици ,каквото мале кажат и видят очички и нии подире му...Пеевски, Доган и Борисов докараха държавата и хората до гробищата, Буквално ....Амин
  • 216 Котарак

    0 0 Отговор
    Тоя психар от думи не разбира! Трябва някой да му отвърти един шамар, за да си седне накрая на задника. Това ще се случи на 4-ти април.
  • 217 преса

    0 0 Отговор
    аз съм Мата Хари ще ги вакинирам на 04 с 200 гаранция
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Знайко

    2 0 Отговор
    То е ясно, че има компромати срещу Борисов, Пеевски, Гешев и Доган. Ако нямяше, нямаше да са във власта. Ченгетата пък са научени, че и да няма компромат, може да се направи фалшив компромат. Компроматите, са за да може задкулисието да им казва какво да правят марионетките като Тиквата. А относно твърдението, че Доган можело да бъде използва срещи Ердоган. По-голяма глупост не бях чел. Ние си имаме поговорка за това: "Няма значение дали камъка ще удари гърнето или гърнето камъка. Резултата е един и същ." В случая, гърнето е Доган. Горе долу със същия успех САЩ могат да го използват Доган и срещу Путин.
  • 220 Бойко Борисов

    3 3 Отговор
    Уважаеми съграждани, не се притеснявайте! Заедно сме с Доган и Пеевски, няма проблем! И да ни вкарат в затвора ще ни носите пури и ще ни пращате женички! Държавата така или иначе е обречена. Само аз мога да ви оправя. Само аз плащам, знаете! Помните, ли че свалих Орешарски с 1000 човека протестиращи за това, че изтегли дълг 1 милиард евро? Искал да плаща тегления от мен преди това дълг! Сега изтеглих за един мандат 20 милиарда и ви направих богати! Гласувайте за мен и ще ви направя по-богати! Вервайте ми, че за още едно мандатче ще изправя държавата на първо място в света. Подготвил съм още едно дългче от 30 милиарда! Ще сте богати казвам ви!

    Коментиран от #225

  • 221 Иван

    2 0 Отговор
    Ако държавата подпомогне закупуването на нови автомобили, с радост ще оставя на вторични 20год. смрадливо 1.9TDI
  • 222 бай Киро брейка

    4 1 Отговор
    тия на снимчицата са за БЕЛЯНЕ 2 И ТРИМЦАТА
  • 223 бресчо

    2 1 Отговор
    къде е Мата Хари искам да отида с нея да гласувам на 04
  • 224 БАЙ СТАВРИ

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "аз тука":

    ЗА КЪМ ЗАТВОРА!!!.🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️♥️🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!.
  • 225 БАЙ СТАВРИ

    3 0 Отговор

    До коментар #220 от "Бойко Борисов":

    ИЕЛА ТЕ ТУКА ДА ВИ ДУН ДУРКАМ И ТРИМАТА , С КЕФ ЩЕ ИМА ЯКАТА РАДОСТ , ОТ КОГА ВИ ОЧАКВАМ , ДОМА ДА МИ ДОЙДЕШ ЙОВАНО , ЙОВАНКЕ , А ТИ НЕ СЕ ДОВЛАЧИШ ДУШО , СЪРЦЕ МОЕ ,БОРКЕ МАМИНО БАНКЯВСКО ЧЕДО , ЪЪЪЪ (Г...ДО)🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🐂🐂🐂🐂🐃🐃🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐂🐃🐃🐃🐂🐂🐂🐂🐂🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏!!!,🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️💓💗💖💞💕💘🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!.
  • 226 Мафията

    1 0 Отговор
    Какво е RICO:
    The Racketeer Influenced and Corrupt Organizations (RICO)
  • 227 Фъкoff

    0 0 Отговор

    До коментар #206 от "ХХХХ":

    как пък написа "Вълко Червенков..."не ти ли изсъхна ръката?
  • 228 аааа

    2 0 Отговор
    Шиши си продаде парцалите, заедно с мисирките и вече не им е нужен...
  • 229 Пенчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Що ревеш сега нали иска демокрация
  • 230 Петров

    1 0 Отговор
    Колко е смешен и жалък ботоксовият кандидат-депутат на ГРОБ.
    Уж лекар, професор, не знам си какво, а да се продадеш за власт и пари на една долна простовата и крадлива Мутра ...
  • 231 Анонимен

    1 2 Отговор
    Кво искате да върнем стрелките на комунистите ли. Много хора нищо не знаят за издевателствата на комунистите. По добре дос и герб, без старите муцуни и децата им, Нинова. От децата им с 2 влизаха в езикови, в Университети след 1989.помним и много неща, но ще спра. Ще влезете, щеоткрадете и отново пак ще се молят хората за Господин Борисов. Поне като разбере за някой че кривне в неправилна посока знае какво следва, а нинова трябва да е благодарна на БМБ, че й остави всички нейни комунисти и деца да продължатда работят. Защо не ходите да учите в русия мили ми драги бкп, а в САЩ. Да им купите на децата ви къщи ли?!!?! Никога номер 4.по добре десните, вмро, воля, герб и др десни формации. Има много качествени и дпс дори. Има избор, не искаме да ни казва нинова и там червените.. Не мъжете хората. Бойко е по малното зло. Ще ви вземат и долното бельо комуниститеочевидец, наблюдателен човек съм и от мен успех на ЕНП Бойко Методиев Борисов от Саръев.
  • 232 Ал Капоне

    1 0 Отговор
    ТУЛУП, ПЛЪХ И СВИНЯ СЕ СКАРАЛИ ЗА МАНДЖАТА....И ХУУУУУУ.....ПРОШЛАЦИ СКАПАНИ!
  • 233 Матей

    1 0 Отговор
    Американците какво ги бъркат цирковете на пеевски,тяхното не се губи!?Имали разследване РИКО,ЧИКО,чик-чирико,те са за тяхна вътрешна употреба,да държат по-добър контрол,трябват им оцапани прасета в оруеловската кочина.били се скарали боко,доган и пеевски,не го вярвам това без да е излязло на мегдан.Напоследък все по-усилено се говори за съвместно управление на герб и дпс,при това положение раздори не може да съществуват.Ще делят плячка,лъвския пай за герб,а дпс ще овладее районите си напълно,провеждайки тотална чистка на българи,обратен възродителен процес.
  • 234 dedo

    0 1 Отговор
    ех тази мария бе! всичко знае те тримата и тя са били! нея за медиатор са я викнали а може и за ******р
  • 235 Така е

    0 0 Отговор
    Борисов назначи пеевски за шеф на данс борисов нареди доган да подкрепи радев бсп има 400 хиляди гласо а герб 850 хил гласа Пет победи на парламентарни избори Много ви мачка Явно само борисов иска честни избори
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове