Last news in Fakti

16 Януари, 2013 16:01 1 616 10

Журналист: Сидеров ме ритна /Обновена/

  • лисицов-
  • сидеров-
  • ритане
Журналист: Сидеров ме ритна /Обновена/ - 1
Снимка: ПИК

Журналистът Лъчезар Лисицов от ПИК се е оплакал в Пето Районно управление, че лидерът на Атака Волен Сидеров го е сритал по крака.

Според репортера причината е, че попитал Сидеров дали с Деница Гаджева от Атака е бил в Париж. След въпроса му Сидеров и Десислав Чуколов затворили репортера в стаята на Атака в парламента и захвърлил диктофона му в стената и започнал да го рита. Десислав Чуколов също се включил в ритниците.
Лисицов показа зачервеното място на крака на колегите си в Народното събрание. Той вече е извадил и болничен лист.

Според Атака- Лисицов е нахлул в стаята на партията в парламента и поискал интервю със Сидеров. В този момент влязъл и лидера на Атака в стаята, който бързал за друга среща. Репортерът се държал много нахално и след като го помолили да напусне стаята, той си сложил крака на вратата и се самонаранил, твърдят от Атака. Освен това Чуколов бил помолил журналиста да излезе от стаята, но вместо това Лисицов затиснал вратата с крак. От партията отрекоха Сидеров да е ритал репортера.
От редакцията на агенцията имат намерение да съдят Сидеров.

Ето и официалното становище, което получихме по-късно от партия Атака:

"Позиция на ПП АТАКА относно провокацията на бивш журналист от вестник „Десант”, собственост на Валери Симеонов от Скат и настоящ репортер в сайта на Недялко Недялков, приближен до Алексей Петров.

Волен Сидеров: Репортерът Лисицов е служител на вестник „Десант”, сега работи за агенция „ПИК”, която е на Недялко Недялков, приближен до Алексей Петров. Алексей Петров заяви коалиционни намерения със СКАТ. Митьо Очите – Желязков, наркодилър, наскоро също заяви намерение да се яви на изборите коалиционно със СКАТ. Той е отправял и заплахи към мен, така че зад тази поръчка стои една мафиотска групичка, която иска да ме дискредитира и по този начин да ударят партия АТАКА.

Това е поредният такъв случай, има предистория.  Лисицов е поредният поръчков репортер. Валери Симеонов и СКАТ от три години водят война срещу Сидеров чрез черна пропаганда и лъжи. За някои от тези лъжи той вече го е осъдил. В тези лъжи влизат, че Сидеров има замъци в Монако, че има имоти на Сейшелските острови, че ходи по скъпи хотели, че има къща на Ривиерата и други глупости. От СКАТ Венцислав Тоцев,  Теодор Ангелов, сега и този Лисицов, всички те тичат след лидера на АТАКА и питат – вярно ли е, че имаш къща на Ривиерата, вярно ли е че ходиш на Сейшелските острови – и това е с цел психически тормоз. И това е поредният случай на такава провокация. Този момък днес се опита грубо и с агресия да влезе в парламентарната стая на АТАКА, блъскайки с крак, подпирайки вратата. Сидеров му обясни, че бърза, и че няма време сега за глупости и лъжи. А той започна да блъска вратата, след което Лисицов тръгна да се оплаква, че е пребит".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    Pfff
  • 2 патриот

    0 1 Отговор
    Поредната провокация срещу единствения свестен политик у нас. това е поредното доказателство, че АТАКА и Сидеров са истинската алтернатива на сегашното корумпирано и мафиотско управление. Защо вместо да се занимавате със сидеров не попитате защи Боко тиквата си купи нов брониран мерцедес за 1 милион или защо кумеца на Цецо направи далавера за милиони с дюните. Но пък повечето медии в България са като проститутките - обслужват този, който им плаща.....

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "патриот":

    xaxa edinstveniat svesten politik
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    а пък той не ритна !
    ми ходи го изкажи на моля другарката
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 dreme mi

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Вие драги ''националисти'' друго изречение няма ли да научите ?Все пак българският език е достатъчно обширен и разнообразен за да намерите и други начини за изразяване на мнение , но май като гледам и елементарните закони на майчиния си език не знаете ...И накрая по изказването Ви - Вие бяхте ли там и видяхте ли с очите си за да коментирате и вземате отношение по темата ??
  • 8

    0 0 Отговор
    Сидеров :шшш - аз съм новия ЛЕВСКИ - боготворете ме !
    Псевдо-НАЦИ-оналистите-овце- ДА ТИ СИ БЕЗГРЕШЕН И БОЖЕСТВЕН ВОЛЕНЕ !!! АЗ НЕЗНАМ НИЩО , НО КАРАЙ - ЗИГ ХЕЙЛ :Д - За сведение Хитлер НЯМА НИШО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ и НЕ Е ИСКАЛ ДА ИМА , А НАПРОТИВ !!Осъзнайте се малко ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ЕДНИ И СЪЩИ КОГА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ УВАЖАЕМИ БАБИ И ДЯДОВЦИ , РОМИ И ''НАЦИОНАЛИСТИ'' -И Вие сте едни и същи и заради такива като Вас България е на това положение !
  • 9 муспи

    0 0 Отговор
    Лъчезар Лисицов е евреин, с което всичко си отива по местата. Може да не е имало никакво интервю, може той да е ритал а не него, може да е счупил микрофона при опит да го открадне, и сега да вдига врява че са го ударили с него, а най вероятното е да е изкал пари, че иначе ще каже че са го ритали. Едно обаче е сигурно - каквото е казъл, му е било спуснато от Ложата.
  • 10 муспи

    0 0 Отговор
    :Д, - ето какво се получава когато ходиш на инструктаж без да те викат, - после не можеш да скриеш че си дегенерат и дискедитираш младежката група - Ремса, Комсомола!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове