Last news in Fakti

5 Март, 2023 18:05 3 192 59

Волен Сидеров и Николай Малинов разкриха защо са се обединили

  • сидеров-
  • малинов-
  • националисти

Всичко, което се случва, е едно самоунищожение на Европа в полза на Китай и Америка

Волен Сидеров и  Николай Малинов разкриха защо са се обединили - 1
Снимка: Беновска пита

"Явно с г-н Сидеров сме на доста прав път и се налага да бъдат предприети такива радикални мерки, за да бъдем спрени! Ако вярвам на Вашите прогнози, шансовете ни са много добри. Може би сме доста на прав път и затова по този груб начин постъпват с нас! Самият факт, че се обединихме, Вие го изведохте като доста положителна новина в тази раздираща се от противоречия патриотична общност в България!".

Така отговори Николай Малинов, председател на РВО, на Илиана Беновска, "Беновска пита – Радио К2", която попита: "Явявате се като "Неутрална България", какви шансове имате за 49 НС в тази обстановка? Вие, г-н Малинов, сте във втория списък "Магнитски" и са блокирани всички Ваши лични, фирмени, които нямат нищо общо с партията, както забелязах, че е блокиран и имейлът на партията, вероятно и другите имейли?".

"Но активират ли ви тези препятствия?", попита Беновска. Волен Сидеров отговори, че двамата с Николай Малинов нямат нужда от активиране, защото са стари бойци. Те обаче активират българите, защото в момента са в едно аморфно състояние и около 60% не участват в изборите. "Аз смятам, че там има едно активиране, защото те се ядосват, че някакъв си закон "Магнитски" в едно "световно гестапо", в каквото са се превърнали САЩ, определя кой да има имейл в света, дали има банкова сметка и дали може да придвижи 100 долара в целия свят!", категоричен бе лидерът на "Атака". Той добави, че българската прокуратура действа избирателно и попита защо не са повдигнати обвинения срещу хора като Хаджигенов и Бабикян, които са залели с боя руското посолство и Раянов, който е осквернил Паметника на съветската армия?

Според Николай Малинов трябва да се пише реквием на Европа заради енергийните, военно-стратегическите и политическите загуби, които търпи! "Всичко, което се случва, е едно самоунищожение на Европа в полза на Китай и Америка! Това са основните неща, около които структурираме кампанията, защото проблемите на България не са вътрешноикономически, не са леви-десни, а проблемът е геополитически! Евтината енергетика ще дойде тогава, когато нормалността се върне в нашата политика и ние започнем да гледаме еднакво както на изток, така и на запад, за да може България да защитава своята визия, своите идеали, своето исторически и културно наследство, естествено и своите икономически интереси!", категоричен бе той.

Николай Малинов обясни, че в момента се намира в Русия по две причини. Фактът, че е под санкции по "Магнитски", изисква да активизира своите контакти в Русия и света, за да организира бизнес, с който да игнорира явлението "Магнитски". Той продължи: "В близките седмици ще завърши този процес на преизграждане и преструктуриране на бизнеса, за да може партийно-политическите и личните ми финанси да не пострадат! А в обществен план съм тук, защото на 14-и март, вие сте първата медия, пред която го съобщавам, правим учредителен конгрес на Международното русофилство! Една наша стара идея на българското движение "Русофили". Ние сме първата организация, която се е самоназовала така. На този конгрес ще има представители на повече от 70 страни, за първи път от началото на военната операция в Украйна се събират толкова чужденци на едно място, които да изразят своята подкрепа за Русия!".

Водещата пусна на своите гости част от речта на Путин пред руския парламент от 21-и февруари и ги помоли за коментар. Според Волен Сидеров от чутото става ясно, че повече светът няма да е същия, както е било след 1990 г. с доминацията на САЩ. Той продължи: "С тези мерки, санкции, това "световно гестапо", в което САЩ правят, ще принудят по-бързо да стане организация на независима финансова система, независима икономическа система. И тогава американците ще си кажат – какво направихме, май сбъркахме! Затова трябва да се работи по-умно! Не да се налива бензин в огъня, наречен Украйна! Да се разбере, че няма да стане с тези приказки, които и от нашенски папагали ги чувам всеки ден, как Украйна щяла да победи, Русия да се изтегли до последния километър. Това няма да стане! Трябва, както казва техният "гуру" Кисинджър, да се седне и да се види частите от измислената държава Украйна, които трябва да останат руско владение и останалата част от държавата да бъде неутрална и по никакъв начин да не застрашава сигурността на Русия! Само това ще донесе мир!".

Николай Малинов отговори, че Путин е казал три важни неща в речта си. На първо място защо Русия е в Украйна. Руснаците са в Украйна, за да защитят руското население, което се убива и унищожава! Така, както преди 145 години са дошли да защитят нас от унищожение! Втората тема е била социалната програма, вътрешно руска, с големи програми. И третата тема е за прекратяването на Договора за стратегически въоръжения.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гейчо

    40 18 Отговор
    Кой ще е с вазелина
  • 2 Не нормален

    45 10 Отговор
    Сидеров искаше коалиция с Възраждане и след като Костадинов му отказа Волен почна да плюе по него.

    Коментиран от #26

  • 3 Хаха

    55 31 Отговор
    Перфектна двойка корумпирани ид@@ти.

    Коментиран от #13

  • 4 Ами

    38 48 Отговор
    Като гледам останалите откровени лъжци май ще гласувам за вас!
  • 5 Хаха

    54 36 Отговор
    Тия най отявлени русофили,единият дори има медал лично от Путин.Та тия същите трудно събират 20 хил гласа.Толкоз реално са крайните любители на руския мир в България
  • 6 Майна

    38 52 Отговор
    Малинов, измийте срама ни български, заради ,,глобалните ,, ни управници!
    Българите винаги със руските!
  • 7 Гост

    21 11 Отговор
    Обединението е ясно защо и те не са изключение! За да имаме чужд господар, а те да са мулти милионери. Затова се ходи, по принцип, на избори у Бг...
  • 8 вятъра на промяната

    40 24 Отговор
    Проруски кавали които още не са разбрали, че са далеч от политиката и още си вярват в измислените си тези.
  • 9 Факт

    32 22 Отговор
    Тези са истинските русофили путинофили.Костадинов и Възраждане са финансирани от ГЕРБ патеричка за изборите.

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Истина

    22 14 Отговор
    Маргинали
  • 12 Двамата

    29 22 Отговор
    На един сал и в черно море. Посока към орките и никога да не се връщат......
  • 13 Корумпирани

    32 17 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Идиоти казваш???Щото другите гимнастици дето се въртят на предизборния подиум са чисти и некорумпирани по един или друг начин!Като почнем от ГЕРБ, минем през ПП и ДБ( Нексо напр.)и стигнем до Дъ Пъ !Сето
  • 14 Това е целта, а?

    15 15 Отговор

    До коментар #9 от "Факт":

    Да се отклонят гласове от Възраждане. Няма да мине.

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Най после, главите им увряха, разбраха,

    23 20 Отговор
    че раздробяването води до гибел. "„Неутрална България“ е политическа коалиция, създадена от четири политически партии: „Атака“, Българска комунистическа партия (Владимир Спасов), Русофили за възраждане на Отечеството и Партия на българските комунисти.

    Коалицията участва на парламентарните избори в България през 2023 г.1 Тя е оглавявана от наградения лично от руския президент Владимир Путин – Николай Малинов, който е санкциониран от САЩ по глобалния закон „Магнитски“.2 На изборите Волен Сидеров е кандидат за народен представител във София и Варна.3 ". Ако и "Възраждане" бяха в тази коалиция, можеха да имат мнозинство в парламента.

    Коментиран от #21

  • 17 Кроки

    20 19 Отговор
    Не се споменава кой от двамата е момата!
  • 18 Как

    25 18 Отговор
    Хвани единия удари другия!
  • 19 Доста често

    21 17 Отговор
    Канят Малинов в престижната "Голяма игра" на Първи канал в Москва, където не се появяват случайни хора. Руският му е много приличен.

    Коментиран от #28

  • 20 Затова Възраждане трябваше да се

    13 26 Отговор

    До коментар #14 от "Това е целта, а?":

    влее в този съюз и щяха да спечелят много. На народа му писна от продажни краварски подлоги, но с това цепене Възраждане нямат шанс.

    Коментиран от #33

  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    25 28 Отговор

    До коментар #16 от "Най после, главите им увряха, разбраха,":

    Направо ми се "изправи косата" от тази новина! Горко ни БЪЛГАРИ! Русофилската проказа е плъзнала навсякъде! Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички руснаци-путинисти, а за русофилите ни организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се отвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".
    Крайно време е малка България да сложи край на тази братоубийствена война във велика Украйна!

    Коментиран от #23

  • 22 Много точно казано

    19 17 Отговор
    "Всичко, което се случва, е едно самоунищожение на Европа в полза на Китай и Америка"

    Коментиран от #38

  • 23 Майна

    16 10 Отговор

    До коментар #21 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ми тогава от кого ще ,,смучите,,....
    Значи трябва да изгоните всички читави българи..

    Коментиран от #30

  • 24 Прокопий

    17 6 Отговор
    Ние знаем защо, за рублици!

    Браво, русофили, евалата дрОгариииии, урааааа!!!

    😆😆😂😂😀🤣🤣🤣🤣😀😂😆😆😆😆
  • 25 АнтиКомунист

    19 11 Отговор
    митрофанова ги сближава, кремълски марионетки !!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 АУУУУУ

    22 12 Отговор
    ЕХААА......ДВАМА ПРО-РУСКИ КЛОУНА КОИТО НЕ МОЖАХА ДА СИ ДОКАРАТ 1% ЗА СУБСИДИЯТА...И СЕГА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ УСПЕЯТ НА ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА......А ВИЕ ГОСПОДА РУСОФИЛИ ПОПИТАХТЕ ЛИ КОПЕЙКИН ЗА РАЗРЕШЕНИЕ 😱😱😱🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰
  • 28 Бай Яни

    15 8 Отговор

    До коментар #19 от "Доста често":

    От едно рузко ховно какво очакваш, та то му си е матерен рузкият. Главата да му отрежеш ще му е малко.
  • 29 Велика Украйна е

    14 15 Отговор
    като Велика Македония. А Зеления Потник се изживява като Александър Македонски. Владетел на Галактиката.
  • 30 Прокопий

    25 11 Отговор

    До коментар #23 от "Майна":

    Русофилите никога не са били "читави", нито пък българи!
    Айде, чемода н - вокзал - Стамбул - Омск!
  • 31 Тия наркоман

    12 9 Отговор
    пак ли ше прави шоу изцепки. Изтрещяла джонка.
  • 32 13675

    16 8 Отговор
    Абе, да ги питам тези двамата, а и този от ВЪЗРАЖДАНЕ-КАДЕ ОТИДЕ ЦИРКА И ЗАЩО ВИ ОСТАВИ
  • 33 Ами не.

    12 6 Отговор

    До коментар #20 от "Затова Възраждане трябваше да се":

    Обратно. Възраждане само ще загуби от такъв съюз. Волен се компрометира от извъртанията с ГЕРБ и НФСБ, с които преди това се плюеха до откат. Точно затова сега е под процент. Ако им харесваше това на Воленовите гласоподаватели, Атака още щеше да си е в парламента. Съюз на Възраждане с тях, автоматично би дал на избирателите им сигнал, че и те да готови да се извъртат като Атака.

    Коментиран от #36

  • 34 Динамичен дует

    19 8 Отговор
    Двама клоуни на едно място..единият е отишъл да пълни куфара с рубли да преживява без да работи както е научен
  • 35 Ветеран от Протеста

    13 5 Отговор
    Ами Алтернатива за Българско Възраждане ( АБВ) на Кирил Петков - братска партия на Путиновата Нова Русия що не я споменавате ...в коалиция с Мая Манолова - кадър на Висшия Институт за комунистически кадри в Москва...Остана ли партия в България,която да не е разработка на руските тайни служби???Що спите бе ДАНС??? Тия ще загробят България окончателно!!!
  • 36 Той костадинов

    20 7 Отговор

    До коментар #33 от "Ами не.":

    не е по различен! И зад него е доган, просто е по умен от волен, но си е същият лъжец и продажник!
  • 37 хммм

    15 4 Отговор
    Защото са сходни клоуни!
  • 38 Не толкова Китай

    10 10 Отговор

    До коментар #22 от "Много точно казано":

    колкото САЩ! Най печелившият е интриганта САЩ! Затова предизвика тази война, затова я и разгаря, за да не съврши скоро! И хич не ги интересува, че загиват хора!

    Коментиран от #45

  • 39 Тракиец🇮🇹🇩🇪🇧🇬🇦🇹🇯🇵🇺🇦🇮🇷

    19 10 Отговор
    Пълни БО-КЛУЦИ
  • 40 Конспиратор

    14 6 Отговор
    Закърмени са с еднакво мляко и се хранят от едно място.

    Коментиран от #43

  • 41 МИХАЙЛОВ

    11 20 Отговор
    ...ТОВА СА ДВАМАТА
    НАЙ - ДОСТОЙНИ, НАЙ - МЪДРИ
    И НАЙ - РАЗУМНИ
    БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ЗА СЕГА...,
    ...КОИТО ПРЕДЛАГАТ
    НАЙ - РАЗУМНИТЕ
    И НАЙ - ПОЛЕЗНИТЕ
    И НАЙ - ВЕРНИТЕ
    ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОГРАМИ
    И ДЕЙСТВИЯ
    ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ,
    В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ
    И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    СА СВЕТОВЕН ГЛОБАЛЕН
    ФАШИСТКИ САТАНИНСКИ ХЕГЕМОН
    И ФАШИСТКО ГЕСТАПО...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    СА СМЪРТЕН ВРАГ
    КАКТО НА БРАТСКА РУСИЯ,
    ТАКА И НА БЪЛГАРИЯ...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ
    В ЖАЛКА, БЕДНА
    И БЕЗПРАВНА КОЛОНИЯ НА САЩ
    КАТО ХАИТИ...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    ИСКАТ ДА ВКАРАТ
    БЪЛГАРИЯ
    В РЕАЛНА БРАТОУБИЙСТВЕНА
    ВОЙНА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    ИСКАТ ДА ФАШИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ
    И ДА Я СРИНАТ
    КАТО УСРАИНА
    И ДА ПРОВОКИРАТ И ПРЕДИЗВИКАТ
    ВЪТРЕШНИ ЕКСЦЕСИИ, КОНФЛИКТИ,
    ФАШИСТКИ РЕПРЕСИИ И ТЕРОР
    И ГРАЖДАНСКА ВАЙНА...
    ...ЗАЩОТО САЩ
    ИСКАТ НЕ САМО
    ДА ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ
    И ДА Я ИЗПОЛЗВАТ
    КАТО ТЕРИТОРИЯ И ПЛАЦДАРМ
    ЗА ВОЙНА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ,
    НО САЩ ИСКАТ
    ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ
    КАТО ДЪРЖАВА
    И ДА ПРОГОНЯТ И ЗАЛИЧАТ
    БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ БЪЛГАРИЯ...
    ...ЗАЩОТО СЕГА
    НАЙ - ВАЖНОТО НЕЩО
    ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
    И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО
    СРЕЩУ ФАШИСТКИЯ ХЕГЕМОН
    И ФАШИСТКОТО ГЕСТАПО - САЩ
    Е ОБЯВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
    ЗА НЕУТРАЛНА И СУВЕРЕННА
    НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА,
    ИЗЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
    ОТ ВТОРАТА АРМИЯ НА САЩ - НАТО
    И ЗАБРАНА НА ЧУЖДИ
    ВОЕННИ БАЗИ
    И ЧУЖДИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ
    И НЕУЧАСТИЕ НА БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ
    В ЧУЖДИ ВОЙНИ, АГРЕСИИ
    И КОНФЛИКТИ
    И НЕУ
  • 42 Това е България на

    14 4 Отговор
    политическата сцена - АБСОЛЮТЕН БОКЛУК ! СРАМ, ПОЗОР И ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ, КОЯТО ЩЕ ДОВЕДЕ СКОРО И ДО СВЕТОВНА ИЗОЛАЦИЯ ! Нито сме народ, нито отдавна не сме и държава !
  • 43 дядо белоглавий

    9 4 Отговор

    До коментар #40 от "Конспиратор":

    Сега се кърмят един другиго.
  • 44 е как що

    4 1 Отговор
    Щото са си направили една смесена и са станали по-добри приятели!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 2 федераzта

    9 5 Отговор
    2 души нежни
  • 47 УАУ

    9 6 Отговор
    ДВА ПЛЪХА
  • 48 ха ха

    9 5 Отговор
    на краставите магарета не им трябваха десет баира да се надушат - бързо го направиха, ама да не се изпокарат за финансирането от Русия,че всеки ще гледа в джобчето на другия :)

    Коментиран от #59

  • 49 Сотир

    11 4 Отговор
    Тоя Путин колко човека храни в България не е истина.
  • 50 Анонимен

    8 3 Отговор
    Напишеш нещо по-твърдо срещу тези подлоги на агресорът Путин и веднага другите подлоги на комундурите ФАКТИческите пуйки трият ! България не е нито демократична, нито свободна, нито пък държава с достойнство, това е само една овча кошара на Балканите ! СРАМ за Аспарух и герои като Ботев и Левски, че са българи !
  • 51 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    49-като число....означава Лудост.........
  • 52 Рамзи

    5 3 Отговор
    Станали са двойка.
  • 53 !!!?

    8 2 Отговор
    Раболепието на тунеядеца !!!?

  • 54 Джанков

    4 0 Отговор
    Демократичните и европейски ценности не правят разлика дружби между русофили или американофили. И едните и другите знаят на къде да хванат, ако се счупи "демокрацията".
  • 55 Дон Хулио

    5 7 Отговор
    Като се обичат деденцата да се вземат. Костя сега е първа цигулка на Кремъл (до есента).
  • 56 Ван дер Любе

    6 5 Отговор
    Че то и децата знаят защо са се обединили - пари.
  • 57 Един

    4 4 Отговор
    Сега остана да се обединят и с Израждане и всичко ще си дойде по местата.
  • 58 Обичаш Россия

    3 1 Отговор
    Тоя Малинов,незнайно от къде се появи,но още,като стана ,,известен" с ареста си,не знам защо ми стана антипатичен....А това с Болният....направо ме...ОТВРАТИ...
  • 59 За ПП+ДБ+ ГЕРБ+ДПС ли говориш,

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "ха ха":

    точно те се сдушиха за келепир от САЩ, патриотите не търсят келепири, а свобода и сигурност за децата ни! Тази свобода може да дойде само от Русия! Всички западни джендъри искат да унищожат България-:

    -"Нам Русия е надежда,
    руский цар е наший спас -
    никой друг не ни поглежда,
    не помисля зарад нас.

    Немци, френци, англичани
    наши са враждебници,
    дружни с нашите тирани,
    с нашите изедници.

    Спекуланти са омразни -
    интерес им покажи,
    че да виж дела проказни
    и чифутски в тях лъжи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове